• Dlaczego ImpactJob?

• Radziszów

3. Opinie o pracodawcach Skawina
  5. Opinie o ImpactJob

Opinie o ImpactJob Skawina

Nie przegap nowości o ImpactJob!

17.09.2017 10:01

Drodzy Państwo, mój komentarz będzie krótki: Reportaż, o którym Pan wspomina, dotyczy jakiegoś holenderskiego pośrednika, którym my nie jesteśmy. Dodatkowo, gdyby Pan dokładnie sprawdził, to nie mamy ofert do Holandii, co chyna jest jednoznaczne. A dokładniej oznacza to, że próbuje Pan celowo zrobić nam złą reklamę a przy okazji pomawia. Z tego, co pamiętam "świetnie zna się Pan na przepisach polskiego prawa", więc na pewno wie Pan, na czym pomówienie polega. Sprawa numer 2- ImpactJob jest pośrednikiem, co oznacza, że to nie my wypłacamy wynagrodzenia, o czym każdy kierowany do pracy wie.
    Kamil

18.09.2017 19:55

szanowny kolego, ja nie potrzebuję argumentów;))) dalem ci wyraźne przykłady rodzajów pośrednictwa, ale ty jak rzep czepiłeś sie jednego. Dowalić tej kobiecie jak nie z jednej strony, to z drugiej. Tobie wywalić nawet kawę na ławę nie wystarczy bo tak się nakręciłeś, że zaraz ci ciśnienie skoczy i żylki popękają:) Ktokolwiek by tu nie napisał, to widzę że ty jako jedyny prorok wiesz, kto jest kim - teorie spiskowe powstałe na gruncie własnej nieudolności - oto kim jesteś - tchórzem. Zaraz dojdzie do tego, że z innego nicka zaczniesz sobie samemu dowalać by "udowodnić", że to ktoś z agencji pisze, by sobie komentarzy nabić. Ty się człowieku lecz. Nie wymagaj grzeczności w chwili, kiedy sam kipisz chamstwem. Nie wymagaj odpowiedzi na oczywistości, które są ci znane. I pamiętaj, że kłamstwo ma krótkie nogi. Po raz ostatni ci odpisuję, bo nie mam zamiaru zniżać się do twojego żałosnego poziomu. W sumie to mi cię żal, strasznie nieszczęsliwy cżłowiek jesteś, że w swoim zgorzknieniu zamiast zająć się sobą i swoim zyciem patrzysz tylko, bo kogoś zgnoi-ć, bo wtedy anonimowy tchórzu czujesz się lepiej. Tak, zdecydowanie mi cię żal, bo życie się z tobą okrutnie obeszło:))))) Żegnam trollu , zostań ze swoją śliną i jadem i kąp sie w nim dowoli

18.09.2017 20:05

Kamilu po Twoich wpisach widać kto tutaj kipi chamstwem i komu zaraz pęknie żyłka .. : ) już spokojnie Pani Monika zobaczy i pochwali ???? Jeszcze raz grzecznie proszę o podanie w punktach za co agencja impactJob odpowiada .

16.09.2017 23:16

Proszę nie mylić Nick'a z drugim nickiem, z tego co czytam to ten po mnie ma w tyki telewizji a ja tylko się śmieje z tych co nie wiedzą że w pracy trzeba pracować.

16.09.2017 17:56

Wydaje mi się że J.B. i Obserwator nie nadają się do żadnej roboty bo strasznie ich boli że ich wywalili hehe
    Lukqsz

15.09.2017 19:15

Tak sie sklada ze pracuje w DHL od jakiegos czasu i moge sie wypowiedziec. Praca jest CIEZKA i nie kazdy daje rade. Pracownik impactjob mowil mi o tym z 10 razy wiec wiedzialem na co sie pisze to raz. Dwa to jak ktos lazi po zakladzie bo ewidentnie nie chce mu sie robic to potem placze ze jest brak organizacji. Po trzy to faktycznie czasem trzeba czekac na busa ale to chyba lepiej niz jezdzic wlasnym autem? Bus jest BEZPLATNY wiec mozna zaoszczedzic na paliwie. Mieszkanie zle nie jest pokoje sa male ale jest lodowka mozna ugotowac i da sie zyc. A po czwarte i najwazniejsze to musze stanac w obronie koordynatora z firmy niemieckiej jak i posrednika impactjob bo cokolwiek by sie nie dzialo mozna na nich liczyc. Zaliczki sa chociaz nie co tydzien jak sie niektorym marzy ale sa. Robota jest dla tych co chca pracowac. Ja uwazam ze impact jest ok ale tak naprawde to nic nie maja do tego co jest na miejscu i tyle.

14.09.2017 12:52

Witam.Nie widze powodu dla ktorego powinna sie Pani tlumaczyc z czegos co robi Pani z wlasnej woli w dbalosci o ludzi oraz dobre imie firmy.Osoby ktore w jakis sposob zawiodly sie badz czuja sie oszukane powinny rozmawiac na ten temat z pracodawca ktorym Pani nie jest.Jest nim natomiast nimiecka agencja pracy.To ci ludzie sa bezposrednio odpowiedzialni za strone finansowa,rozliczenia,zakwaterowanie,prace koordynatorow,etc.Sama praca zas to osobny problem.Bardzo czesto niemieckie agencje pracy nie daja sobie rady z bezposrednim pracodawca czyli zakladem pracy .Ludzie powinni zrozumiec ze wszyskie problemy ktore powstaja a uklad ku temu jest bardzo przyjazny wracaja boomerangiem do firmy Impact.Jest to nieporozumienie.Pomysl mam inny.Wprzypadku niezadowolenia z rozmaitych powodow prosze wejsc na strone zakladu pracy badz pracodawcy i tam wyrazic swoja opinie.Wczesniej jednak radze sie spakowac i kupic sobie bilet.

14.09.2017 12:52

Zenek

13.09.2017 23:19

ImpactJOB to według mnie dobra agencja, w dodatku podoba mi się, że od razu piszą jak ktoś naciąga rzeczywistość. Dbają o ludzi za granicą, co jeszcze?

13.09.2017 22:08

Wydaje mi sie iz osoby decydujace sie na wyjazd do pracy naturalnie nie wszystkie nie do konca zdaja sobie sprawe ze sposobu funkcjonowania tego systemu ze jest to kwestja niedoiformowania albo braku zainteresowania detalami.Bardzo dziwia mnie pretesje do tzw koordynatorow naszych niestety rodakow.Smutna prawda jes to ze CI dobrzy ludzie nasi rodacy nie pomagaja badz robia to opieszale poniewaz sa motywowani przez zupelnie inne czynniki.Wiekszosc z nich niestety dziala w interesie pracodawcy nie pracownika.Nie pisze o tym konkretnym przypadku ale znam to z wlasnego doswiadczenia.Wyjazd wiec bez jezyka to zdanie sie na tych wlasnie dobrych ludzi.Prawda jest taka ze znajac niemiecki przy wpolpracy z niemieckimi koordynatorami problemy nie istnieja.Konflikt interesow.

13.09.2017 22:19

Oczywiście szanuję Pana opinię, ale myślę, że jest sporo osób, które potwierdzą, że mimo tego, że jesteśmy tylko pośrednikiem, staramy się zawsze reagować i pomagać, jak tylko to możliwe. Niestety mimo najszczerszych chęci nie mogę odpowiadać za zachowanie koordynatorów, choć tak jak wspominałam wcześniej, w tym wypadku opinie Panów są po prostu nieprawdziwe. Niestety nie jesteśmy w stanie zadowolić każdego i nikt z nas tego nie zmieni. My ze swojej strony możemy zapewnić, że w razie problemów służymy pomocą, ale nikogo nie zmuszamy do wyjazdu czy korzystania z naszych usług.

13.09.2017 19:26

Proponuje pozostawic ta firme w spokoju.Praca tych osob polega na werbowaniu pracownikow dla innych ,tego samego rodzaju firm.Te inne firmy wynajmuja Panstwa okreslonemu pracodawcy.Generalnie z przykroscia stwierdzamy iz macie Panstwo prace z trzeciej reki.Pytanie brzmi jaki wplyw ma Pani ktora jest wlascicielka oraz osoby tam zatrudnione na Wasze dalsze losy.Z doswiadczenia wiem iz pracodawca nie do konca dokladnie rozlicza godziny,agencja niemiecka robi dokladnie to samo jednym slowem jestescie Panstwo konsekwentnie okradani.W przypadku zakwaterowania problem jest tego samego typu.Firma ImpactJob nie moze brac odpowiedzalnosci za to iz zostaliscie Panstwo oszukani co do ilosci pomieszczen,lazienek,etc poniewaz Oni czyli firma nie posiada pewnosci co mimo zapewnien partnera biznesowego zastaniecie Panstwo na miejscu.Moim skromnym zdaniem wypada byc wdzecznym Impact za zainteresowanie Waszymi losami i pomoc inni by Panstwa ola....i.Jestem tylko obserwatorem a raczej stalem sie nim po przeczytaniu tego co Panstwo wypisujecie.Dzisiaj mialem podpisac umowe ale po tej watpliwej jakosci lekturze zrezygnowalem gratuluje efektywnosci.

13.09.2017 20:31

Witam Panie Darku, dziękuję za wsparcie, jednak mimo wszystko pozwolę sobie coś wtrącić. Panowie niestety w swoich wypowiedziach podają nieprawdziwe informacje. Przepracowali 3 dni, porzucili miejsce pracy i próbują zrzucić na nas odpowiedzialność, czego ja osobiście nie akceptuję. Gdyby błąd leżał po naszej stronie, sprawa na pewno nie pozostałaby bez reakcji. Zarówno z Panami jak i innymi osobami z tego projektu jesteśmy w kontakcie a wszelkie problemy są wyjaśniane na bieżąco. Przykro mi, że rezygnuje Pan z wyjazdu na podstawie opinii osób, które ewidentnie próbują odreagować na nas swoją frustrację. Jednak szanuję Pana decyzję i życzę samych sukcesów, a gdyby jednak zmienił Pan zdanie to zapraszam do kontaktu :) Pozdrawiam, Monika Kowacz
    J.B

16.09.2017 12:42

Wynajmują Państwa powiadasz Darku ?? Każdy kto to przeczyta wie że ta osoba nigdy tam nie pracowała , a Pani Monika serdecznie Darkowi ;) dziękuję.
    Kolega P.

12.09.2017 16:46

Tylko robicie dobrą minę do złej gry. Coś za dużo pozytywnych opinii, podejrzane, jakbyście sami sobie dopisywali co chcecie w pozytywach. Nie mówię, że każde biuro czy praca jest idealna, w każdej są jakieś niedopatrzenia, ale jak na was to zbyt wyidealizowane opinie a za dużo niedopatrzeń. Popracujcie troszkę nad tym. Mówicie tak, jakie naprawdę są warunki pracy czy mieszkaniowe. I dzwońcie do każdego człowieka, z którym chcecie podjąć pracę i mówcie jak jest, nawet jak kolega jest obok żeby on usłyszał te informację z waszych ust, a nie z ust kolegi. Tyle w temacie. Pozdro
    Twoj byly kolega

13.09.2017 19:24

Jasne, wszyscy zli tylko wy swieci. Tak sie sklada ze ci twoi koledzy co nie dostali niny zaliczki zostali w pracy i maja sie swietnie. Brawo wy!
    Ubolewanko

10.09.2017 13:05

Jak ktoś jest nieszczęśliwym człowiekiem to często doszukuje się złego we wszystkim. Wystarczyło jakieś nieporozumienie i zaraz są problemy. Ale z takich sytuacji składa się życie.

09.09.2017 10:55

Przecież ja nie żądałem żadnej zaliczki. Mówię jak wyglądało branie zaliczek przez innych. A jeśli zostajemy poinformowani o tym, że zaliczki są, to nie wiem czemu potem owa firma nie spełnia złożonych zapewnień. Po za tym jeśli ktoś jest osobą, która nie zastała tego (usunięte przez administratora) organizacyjnego to lepiej żeby się nie wypowiadała bo akurat ona wie najmniej, Ale widać poziom obrońców skoro wchodzą na stereotypy a pod postem pośrednika w 3 sekundy po dodaniu robią się 3 łapy w górę. Skoro nie chcą się Państwo przyznać, że na miejscu zastajemy nie do końca to o czym jesteśmy informowani przez telefon to nie ma co dyskutować. Ja tylko przestrzegam ludzi przed tym co mogą zastać. Porzuciłem pracę po 3 dniach a nie dwóch ale widzę, że pośrednik nawet tego nie wie.

20.09.2017 14:41

Proszę odpowiedzieć na pytanie: Czy w umowie kierowania do pracy, było napisane, że to ImpactJob jest Pana pracodawcą i wypłaca wynagrodzenia?
    Pracownik Paweł 05.2017

20.09.2017 14:58

Proszę napisać czy takie informacje Pani każdej osobie przedstawia przed podpisaniem z wami umowy kierowania do pracy czy dopiero teraz Pani Kowacz i firma ImpactJob informuje o tym że WY za nic nie odpowiadacie !!?? PROSZE napisać czy takie informacje Pani przekazuje każdej osobie odrazu po przesłaniu CV ??
    Pablo

07.09.2017 23:51

Jakie to typowo polskie i zalosne. Takie "sebiksy" tylko nam robia opinie w de. 2 dni przepracowal i zada zaliczki? Firma nie ma obowiazku wyplacac zaliczek to jej dobra wola a posrednik to juz nic do tego nie ma. Zenada z czym do ludzi. Siedz na tylku w polsce dzieciaku

Oferty pracy - ImpactJob

HYDRAULIK / MONTER INSTALACJI GRZEWCZYCH I SANITARNYCH (m/k/n)

Büren

STOLARZ BEZ ZNAJOMOŚCI J. NIEMIECKIEGO (m/k/n)

Stuttgart

MALARZ - RÓŻNE LOKALIZACJE (m/k/n)

Stuttgart

KOMISJONER ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH (m/k/n)

Hamburg

OPERATOR WÓZKA WIDŁOWEGO WYSOKIEGO SKŁADU LUB FRONTOWEGO (m/k/n)

Lipsk

STOLARZ (m/k/n)

Almelo

07.09.2017 21:40

Jakie bzdury? Może nie trzeba było jeździć do roboty na tury? Albo nie dostaje się więcej niż jednej taśmy? Może też z pokojami jest nie prawda że w jednym pokoju jest kuchnia która jest łączona z drugim i jest wspólna łazienka ?

07.09.2017 21:55

No szkoda, że dostałem sprzeczne informacje względem tego co było wcześniej mówione. Dopiero po przejeździe 900km dowiedziałem się konkretów. I na tym nie zakończymy. Pozdrawiam.

07.09.2017 22:11

Taka dobra rada, proszę nikomu nie grozić na oficjalnym forum. I tak się składa, że nikt nie wprowadził Pana w błąd, a to że porzucił Pan miejsce pracy, tylko potwierdza, to co pisałam wcześniej. Serdeczności, Panie Sebastianie ;)

07.09.2017 17:18

Witam. Chciałbym się podzielić opinią o pośredniku jak i o pracy na sortowniu paczek DHL w okolicach Velten . Jeśli zostaniecie poinformowani o pokojach 2 osobowych to tak na prawdę bywają one 5 osobowe bo przeważnie pokoje są połączone ze sobą kuchnią i gdy ktoś wstanie przez hałas nie damy rady pospać dłużej. Na miejscu spotykamy się z totalnym chaosem organizacyjnym, jest za dużo ludzi a za mało busów aby dojechać do pracy normalnie, często musimy czekać albo godzinę na miejscu pracy zanim zacznie się nasza zmiana, albo musimy czekać godzinę po pracy. Jeśli chodzi o samą pracę, to jest to lekko mówiąc obóz pracy. Na jedną linie powinna być skierowana jedna osoba, a bywa o tak że dostajemy sami 3 linie. Jedynym pozytywem jaki mnie tam spotkał to było to że Polak Polakowi mimo wszystko tam pomaga. Pośrednik chyba sam za bardzo nie wie gdzie te osoby kieruje. Są problemy z wypłatatami zaliczek. Jeśli ktoś ma choć trochę szacunku do siebie to lepiej niech unika to miejsce szerokim łukiem. Mnie osobiście zawiodło to co zobaczyłem. Wiele osób też ponieważ każdy ucieka stamtąd jak najszybciej, i proszę nie wierzyć w to lipa, że nikt się nie skarżył na tą pracę. Jest to zwykłe wykorzystywanie ludzi.
    Waldemar

17.09.2017 09:50

Impactjob NIE WYPLACA wynagrodzen!!!!!!
    Waldemar

17.09.2017 10:10

Już rozumiem... Pewnie dostałeś z jakiegos powodu za malo kasy albo tak ci sie wydaje i uwazasz zero impactjob ci jej nie wyplacil. Sorry stary ale w takim razie jestes po prostu niepowazny... Wylewasz wiadro gow... na impactjob a czemu nie na niemiecka firme ktora wyplacala ci kase?? Bo tu juz taki mocny w gebie nie jestes?? Bo latwiej na polska firme zwalic i oskarzyc ? A umowe o prace podpisywales z kim? Zakladam ze z niemcem. Podpisz sie i napisz ktora to firma tak cie oszukala bo na razie to widac ze poprostu chcesz dokopac polskiej firmie zeby sie na kims wyzyc miej odwage to pogadamy. P.S nawet jezeli nimiec ci wszystkiego nie zaplacil to nie wierzeze jakbys poprosil impactjob o pomoc to by ci nie pomogli. Nie wiem czemu ale czuje ze albo sciemniasz albo kryje sie za tym drugie dno i ktos zalazl ci za skore
    Grażka

06.09.2017 22:05

Prawie nudno się robi na tym wątku. Wszyscy bardzo chwalą ImpactJOB, jak dobrze pracują to zbierają pochwały.
    Wojtek

06.09.2017 16:43

Jakieś namiary na ta firmę lub nr tel z góry dziękuję a jak tam praca na magazynach w oranienburgu

06.09.2017 19:08

Panie Wojtku, namiary znajdzie Pan na naszej stronie internetowej, www.impactjob.eu Zapraszamy do kontaktu :)
    Krzysiu i Hania

06.09.2017 01:36

Również jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z firmą ImpactJob. Polecamy, bo to na prawdę rzetelni ludzie. Można zawsze liczyć na pomoc, nie pozostaje się samemu sobie na obcej ziemi. Pozdrawiamy z mężem serdecznie. Panie Pawle dziękujemy szczególnie ????
    Milik

04.09.2017 21:50

Zdecydowanie warto im zaufac!!!
    Milik

04.09.2017 21:49

Zdecydowanie warto im zaufac!!!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ImpactJob?

Zibi

03.09.2017 20:00

Bardzo fajna agencja, warto z nimi pracować za granicą!!
    Lamia

01.09.2017 20:53

Napiszcie, jak się pracuje na magazynie przy pakowaniu i komisjonowaniu zabawek?
    Rusek

02.09.2017 20:44

(usunięte przez administratora) robota, rozkladasz zabawki na regaly albo komisjonujesz. Z Impactu jest tu ze 30 osob i chyba nikt nie narzeka bo praca lekka mieszkanie ok kasa w porzadku.
    Lamia

03.09.2017 17:36

Dzięki:))
    Mirek K.

30.08.2017 22:11

Jezeli szukacie firmy, ktorej zalezy na waszym dobru a nie na kasie i ilosci to polecam impatjob. W moim mniemaniu firma na szesc z plusem. Pojechalem do niemiec zostalem z niczym(prywatnie) inny polak polecil impactjob i postanowilem do nich zadzwonic jako do ostatniej deski ratunku. Pomogli znalezc prace na godnych warunkach zaliczke po 2 dniach bo zostalem bez grosza a przez pierwszy tydzien byli ze mna w stalym kontakcie i pytali czy wszystko u mnie w porzadku. Teraz dzwonia regularnie, polecam z calego serca. Mirek K
    Tatar Krus

29.08.2017 19:12

Swietna firma, swietna obsluga i kontakt. Mimo ze sa posrednikiem nie maja ludzi wyslanych do pracy w powazaniu tylko staraja sie pomoc. Ja korzystalem z roznych agencji i impactjob jest moim zdecydowanym faworytem. Polecam i potwierdzam to co juz ktos napisal, zalezy im na ludziach i to ich najwiekszy plus.
    Zibi

29.08.2017 12:05

Korzystałem z ich pośrednictwa i potwierdzam, że ImpactJOB do bardzo dobra agencja, choć wszystko może się zdarzyć.
    Dariusz

27.08.2017 23:22

Witam, trafili Państwo na jakąś ofertę prazy zagranicą ( bez budownictwa) z możliwością zabrania psa? [email protected] pozdrawiam Dariusz

28.08.2017 11:53

Panie Dariuszu, nie będę ukrywać, że takie oferty praktycznie się nie pojawiają :( Gdyby jednak mimo wszystko był Pan zainteresowany wyjazdem to oczywiście zapraszam do kontaktu :)

Kontakt - ImpactJob

Adama Mickiewicza 48 32-050 Skawina

Branża główna: Rekrutacja i HR

Norbert

25.08.2017 21:20

ImpactJOB ma bardzo dobra opinię jako pracodawca i jak widzę maja sporo nowych ofert pracy. Braki ludzi do pracy?
    Gorn

25.08.2017 15:47

Najgorsza agencja pracy jaka może być w polsce posłali mnie do pracy w niemczech w ktorej po jednym dniu zostałem wyrzucony z powodu języka który niebył wogóle brany pod uwage przy rekrutacji zainwestowałem dózo pieniędzy w ten wyjazd i nic z tego niemam nawet zwrotu kosztów podrózy nie polecam nikomu kto chce pracowac na terenie niemiec przez tą firme.
    Bluszcz

26.08.2017 07:59

Rozumiem gdyby na miejscu gdzie cie wyslali okazalo sie ze pracy nie ma ale skoro pracowales i cie niemcy zwolnili to chyba nie do konca wina impactjob co? Poza tym skoro proponowali ci cos innego a ty zrezygnowales to sorry
    Niemka

26.08.2017 10:43

piszesz dośc niespójnie : z powodu języka, który nie był brany pod uwagę - może napisz coś bliżej. Ale i tak pretensje powinieneś chyba mieć do niemieckiej firmy, bo co do twojego zwolnienia ma agencja? A fakt, że zaproponowali ci cos innego a ty sie wypiąłeś dyskredytuje cię na dzień dobry, czyli kolejny nieszczęsliwy na wlasne zyczenie ale szuka winy u innych by ulżyć swoim frustracjom;)))))
    Iza

25.08.2017 11:57

Pani Moniko może mi Pani przybliżyć treść tych ogłoszeń bo szczerze przepatrzyłam te ogłoszenia pare razy i nie widziałam

25.08.2017 12:11

Pani Izo, nie mogę zamieścić tu linków, bo serwis by je usunął, ale proszę sprawdzić następujące oferty: Pracownik inwentaryzacji Pracownik magazynu/pakowacz bez znajomości języka niemieckiego. Pracownik magazynu bez znajomości języka niemieckiego- praca dla par. W razie pytań pozostaję do dyspozycji :)
    Bartek Komenda

25.08.2017 10:22

Firma jak najbardziej w porządku. Nie tylko wysyła do pracy, ale także później interesuje się losem pracowników. Jeśli mają problemy - staje po ich stronie, choć nie ma takiego obowiązku. Pracują w niej bardzo pomocne osoby, z którymi w razie trudnej sytuacji można skontaktować się nawet po ich godzinach pracy.
    Iza

25.08.2017 09:33

prosze mi napisac czy posiadaja Państwo wogóle oferty pracy dla par bez jezyka? Bo na waszej stronie takich ofert nie widzę

25.08.2017 11:53

Pani Izo, na naszej stronie są minimum 3 takie ofert, proszę dokładnie sprawdzić :) I oczywiście zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam, Monika Kowacz
    ooonn

24.08.2017 23:18

mam skierowanie do pracy.....i co dalej impact umywa rece to nie ich wina ze niemozemy pojechac. Po co jakies umowy podpisywac skany mms? Człowiek przygotował się na wyjazd a wyszło że nie ma pracy po co te umowy kierowania do pracy?

24.08.2017 23:56

Witam Pana, proszę o przedstawienie się w celu wyjaśnienia, od czego dokładnie "umywamy ręcę". Jeżeli faktycznie miał Pan podjąc pracę za naszym pośrednictwem a do wyjazdu nie doszło, na pewno może Pan przedstawić konkrety, do których chętnie się odniosę. W ostatnim czasie żaden wyjazd nie został odwołany, a jedynie przesunięty na późniejszy termin przez niemieckiego pracodawcę. Na takie decyzję nie ma wpływu żaden pośrednik, dodatkowo warto pamiętać, że ewentualne odwołanie/przesunięcie wyjazdu spowodowane jest po prostu brakiem pracy.Nie sądzę, by chciał Pan wyjechać, by na miejscu dowiedzieć się, że podróż była bezcelowa, a o jej kosztach wspominać chyba nie muszę. Chętnie odpowiem na Pana pytania, pod warunkiem, że idąc za moim przykładem przedstawi się Pan z imienia i nazwiska. Niestety anonimowe wpisy tego typu wydają się być jednoznaczne.
    Madzia

19.08.2017 21:06

Czyli ogólnie można powiedzieć, że ImpactJOB jest tam gdzie potrzebują go ludzie. Dobrze to słyszeć.
    Kaśka

17.08.2017 18:39

Witam czy może nam ktoś coś powiedzieć o pracy na magazynach Rewe?
    njunek

18.08.2017 13:42

Ja byłem jako student , było ok, dużo godzin. Impact pomagał Polecam
    Dariusz

16.08.2017 11:19

Ja mogę jedynie potwierdzić, że ImpactJOB jest profesjonalną agencją i dbają o ludzi.
    Kaśka

15.08.2017 11:27

Witam czy ktoś wybiera się do pracy na magazyn bez języka niemieckiego?
    taki se

16.08.2017 00:00

Hej o jaki dokładnie magazyn masz na myśli ?

13.08.2017 22:35

@Edith powiedz mi jak było z mieszkaniem i czy mieliście dostęp do internetu? Z góry dziękuję za odpowiedz

13.08.2017 17:24

Witam czy jest ktoś na produkcji dla par bez języka? Jak wygląda sytuacja z mieszkaniem i pracą. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi
    Edith

13.08.2017 20:38

Ja z chlopakiem bylam na pakowaniu art miesnych pod heilbronn, ale wiem ze ImpactJob juz chyba tam nie wysyla ludzi. My zjechalismy do Polski ale inna para, ktora byla z nami pojechala do Rewe pod Berlin i z tego co mowia to sa zadowoleni. Impact byl z nami zawsze w kontakcie i wiem ze to sie nie zmienilo. Ja ze swojej strony polecam firme co zawsze staraja sie pomoc.

13.08.2017 17:23

Waldek

13.08.2017 10:02

Czy mógłby ktoś napisać kilka słów o agencji ? Wprawdzie słyszałem sporo dobrego o nich i jak widzę na tym forum udzielają wszelkich informacji ale więcej wiedzy nie zaszkodzi. Jakieś porady prze wyjazdem?

Zostaw merytoryczną opinię o ImpactJob