• Dlaczego ImpactJob?

• Radziszów

3. Opinie o pracodawcach Skawina
  5. Opinie o ImpactJob

Opinie o ImpactJob Skawina

Nie przegap nowości o ImpactJob!

Krzysztof

12.10.2017 22:16

Witam . obecnie jestem zatrudniony w niemieckiej firmie przez agence impactjob. Pracuje tu już jako elektryk drugi miesionc. Jest tu dość dobrze bo mam zgrana ekipę . Mieszkanie nie jakieś pałace ale czuje się tu dobrze . Dwie osoby w pokoju , kuchnia i łazienka . Jest pralka , lodówka i internet . Co cza mi więcej . Przyjechałem do pracy , nie grać w plej Stejszyn. Roboty jest dużo , ale to dobrze . Pieniądze nieźle a powiedzuano mi ta stawka jest na początek wiec zaczynam się uczyć niemieckiego , bo z językiem jeszcze więcej zarabiaja. Państwo z impactjob dzwonili do mnie z prośbą o wystawienie opinii. Mam nadzieje ze choć tak odwdzencze się za to ze znalezliscie coś dla mnie . Dziekuje za uwagę , Krzysztof Nowak
    Brat

13.10.2017 13:40

Synek nie pisz do kogoś Nara koleś tylko kultury trochę , aha i miej odwagę i się podpisz - pracownik z biura ImpactJob. To w tym dziwnego bo jak ktoś pisze jak naprawdę jest w waszych pracach to nagle 5 podziękowań od waszych pracowników i pod każdym podziękowania od właścicielki ImpactJob ! To jest dziwne załogo ImpactJob
    Brat

13.10.2017 13:40

Patryk i Ania

12.10.2017 21:59

Pani Moniko, ma pani za sobą naprawdę wielu ludzi, którzy są Pani wdzięczni za pomoc. Dziękujemy i zostajemy z ImpactJob!
    Angie

12.10.2017 21:36

Szanowny administratorze portalu Gowork, nie jest Panswtu wstyd za to, ze zgadzacie sie na publikacje obrazajacych i szykanujacych firme? Co z Waszym regulaminem, ktorego tak niby przestrzegacie? Pani Hanna i inne zachecaja do dyskusji, ale jak widac w razie tak bezczelnego hejtu i znieslawienia nie mozna na Was liczyc. Przykre, niby wiadacy portal w Polsce.. Szkoda, wielka szkoda. Impact Job klasa, oby tak dalej i nie dajcie sie!!!
    Kasiula Z.

12.10.2017 21:06

Witam, a czy jest jakaś osoba która pracuje w tej firmie ale chodzi mi o pracę biurowa ? Słyszałam że działalność się poszerza wiec pewnie będą kogoś szukać ? Mieszkam w Skawinie i miała bym blisko , poza tym słyszałam o szefowej same dobre rzeczy co rzadko się zdarza. To prawda że inwestują w pracowników poprzez darmowa naukę języka niemieckiego? To wiele znaczy dla młodych ludzi . Proszę o odp
    Kasiula Z.

13.10.2017 07:44

Pani Joanno, już wysyłam swoją aplikację :) dziękuję za szybka informacje . Pozwolę sobie dziś zadzwonić do Pani . Pozdrawiam Katarzyna Zalarska
    Joanna Smęder

13.10.2017 08:17

Przepraszam złego maila podałam : [email protected] :)
    Stefanki

12.10.2017 20:43

Drodzy Państwo siostry Stefaniak dają firmie ogromny LIKE. Praca na zabawkach bardzo nam się podoba. Teraz akurat mija nam 6 tygodni, więc podnoszą nam stawkę. Czekamy na kolejne 6 tygodni i podwyżkę!
    Igor z Lubyczy

12.10.2017 20:36

Mój kolega pojechał w tamtym tygodniu do pracy jako stolarz jachtowy. Ja zrezygnowałem, bo się wystraszyłem, że nie dam rady, bo statki to ja tam nie robiłem, ale dzwonił, że to tylko jakieś meble. Jest szansa, żeby tam jeszcze pojechać? Dołączyłbym do niego.
    Paker

12.10.2017 20:32

Kiedyś jeździłem przez firmę TEMPUS z Łodzi. No to sorry, ale do ImpactJob nie umywają się nawet. W życiu nie wróciłbym do TEMPUSA z Łodzi. Impact mi załatwił lepsze stawki i z mieszkaniem nie było problemu. Póki co stawiam na pierwszym miejscu.
    opiekunka

12.10.2017 20:26

A do opieki nad osobami starszymi jest zapotrzebowanie?
    Szymon

12.10.2017 20:24

Czy są oferty pracy w jakimś tartaku? Posiadam własne maszyny w tym rębak do drewna. Czy istnieje szansa, żeby to wykorzystać? Proszę o informację.
    Wiktor M.

12.10.2017 20:21

Na Impact nie mogę powiedzieć złego słowa. Co prawda miałem przeboje z wyjazdem, ale z własnej winy, bo pomyliłem adresy Zadzwoniłem wyjaśniłem, dojechałem później, ale wszystko dobrze się skończyło. Gdyby Pani Monika mi wtedy nie pomogła, to tylko straciłbym na wyjeździe. Dzięki.
    Muszki

12.10.2017 20:18

Ja to bym chciał pracować jako ratownik, pomagać ludziom, ratować ich na przykład w górach albo w lesie. Nie macie czegoś Takiego?
    Kacper Kotarba

12.10.2017 20:16

Niesiony ciekawością po wpisach bardzo aktywnego tutaj pana postanowiłem sprawdzić prawdziwość jego jednego z zarzutów. Jest godzina 20:06 sprawdzilem że firma pracuje do 17.00. Zadzwoniłem pod 4 losowe numery podawane na stronie. Dziwne ale odebrano moje połączenie! Nikt nie powiedział mi że jest juz po pracy, udzielono mi wyczerpujących odpowiedzi. W sumie nie zdziwiłbym sie gdyby bylo inaczejw końcu to ich prywatny czas jednak dowodzi to jednego że wypowiadający się wyżej czlowiek (o wielu twarzach jak można sie łatwo domyśleć) kłamie. Skoro kłamie w tej kwestii dlaczego mam mu wierzyć w pozostałych. Szczególnie, że nie podał ani razu żadnego dowodu na swoje slowa wobec włascicielki firmy stosuje ścigane przez organa prawa pomówienia. Przykro jest czytać tak pełne nienawiści, chamstwa i podłości kłamstwa. Firmie życzę sukcesów, a tobie czlowieku opamiętania. I możesz sobie wylewać na mnie wiadro pomyj, próbować wmawiac że jestem kim nie jestem. Nie rusza mnie to, bo żadne zero nie jest w stanie mnie obrazić.
    Piotr K.

12.10.2017 20:14

Witam Serdecznie! Na wstępnie pozdrawiam ekipę zespołu ImpactJOB ???? Agencja jest znakomita pod każdym względem. Pracuje u nich już pewien okres czasu i jeszcze nie miałem żadnych problemów związanych z wypłata czy też zakwaterowaniem. Agencja służy pomocą w każdym nawet najmniejszym problemie wyjaśnia sprawy szybko i sprawnie. Proszę nie sugerować się opiniami które są publikowane nieco wyżej "KTOŚ MA STRASZNIE BUJNA WYOBRAŹNIE" Dodam jeszcze że u Pani Moniki każdy kto będzie chciał rzetelnie pracować pracę mieć będzie ZAWSZE. Polecam ich bardzo gorąco!!! Pozdrawiam Piotr ????????????

Oferty pracy - ImpactJob

HYDRAULIK / MONTER INSTALACJI GRZEWCZYCH I SANITARNYCH (m/k/n)

Büren

STOLARZ (m/k/n)

Almelo

STOLARZ BEZ ZNAJOMOŚCI J. NIEMIECKIEGO (m/k/n)

Stuttgart

MALARZ - RÓŻNE LOKALIZACJE (m/k/n)

Stuttgart

KOMISJONER ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH (m/k/n)

Hamburg

OPERATOR WÓZKA WIDŁOWEGO WYSOKIEGO SKŁADU LUB FRONTOWEGO (m/k/n)

Lipsk

Kinia

12.10.2017 20:14

Przyprawy jak najbardziej taaaak! Minus, że tak mało miejsc, bo tutaj z siostrą i szwagierką chciałabym tym razem pojechać. Czekam z niecierpliwością na odnowienie oferty.
    Gregorio

12.10.2017 20:08

Ja tam lubię tę firmę. Nawet jak nie mają dla mnie oferty to chociaż pogadać można :) Miałem przyjemność rozmawiać z Paniami, co prawda o stolarce nie mają pojęcia, ale starają się . Kochane Panie pamiętajcie o Grzesiu i wiąż czekam na ofertę dla montera mebli (nie dla stolarza meblowego moje drogie). Do usłyszenia
    Norberto

12.10.2017 20:07

Kasa jest wypłacana, w zakładzie nawet dość cywilizowanie odnoszą się do człowieka. Szkoda że nie ma więcej nocek ale jest i ja nie szansa. Impact się że swojej umowy wywiązał, nawet czasem pomagają jak nie mogę się do koordynatora dodzwonić co jest na wielki plus.
    Terefere

12.10.2017 20:07

Hahaha od kiedy to jakaś firma posredniczaca "poleca" jakaś prace ? Hahaha rozumowanie ludzkie juz sięga dna. Przecież logiczne ze pośrednictwo pracy nie "poleca" tym bardziej jednej oferty skoro ma ich tysiące . Kolego zamiast do pracy , wróć się do szkoły
    Asia A.

12.10.2017 20:07

Pracowałam na przyprawach z koleżanką przez impactjob i byłyśmy obie bardzo zadowolone. Pierwsze co mnie przekonało do firmy to gdy rozmawiałam z rekruterem to mi powiedział że jakbyśmy miały jakiekolwiek problemy to zawsze mogę zadzwonic nawet po godzinach pracy biura. Raz nawet dzwoniłam ok. 20 i byłam w szoku gdy Pan odebrał ode mnie telefon. Za to jestem im bardzo wdzięczna!! Nie pozostawiają człowieka samemu sobie tylko staraja się pomóc i zawsze są bardzo mili i otwarci. Stawki zgadzały się z tymi co w umowie, zakwaterowanie również było w porządku. W moim przypadku wszystko było naprawdę ok.
    Damian

12.10.2017 20:03

@Krzysiek ale na tej inwentaryzacji mieliście pokoje jednoosobowe? Bo ja i moja dziewczyna szukamy czegoś, ale chcemy pokoje jednoosobowe. Zastanawialiśmy się nad ta ofertą właśnie. Tylko pytanie jak te pokoje? Boimy się, że trafi nam się ktoś nieciekawy
    Krzysiek

12.10.2017 20:00

Ludzie nie wiem jak Wy ale ja z dziewczyną jestesmy zadowoleni z pracy na inwentaryzacji, byliśmy 6 tyg w Hamburgu, 8h dziennie czasami trochę dłużej. Mieszkalismy jeszcze z 3 innymi pracownikami z impactjob, trochę brudasy ale dało sie przeżyć ha :) Niedawno wróciliśmy i czekamy na jakieś nowe fajne oferty dla par ale teraz chcemy już coś na dłuższy okres. Generalnie polecam i jeśli ktoś naprawdę chcę pracować i nie boi się wyjazdów to powinien spróbować.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ImpactJob?

Necia

12.10.2017 19:59

Nie wiem, jak wygląda sytuacja na innych stanowiskach, ale jeśli chodzi o pakowanie przypraw w Hamburgu, to polecam gorąco. Podziękowania w kierunku ekipy ImpactJob, że pokierowaliście mnie tam. Miejcie mnie na uwadze przy kolejnej rekrutacji. Pozdrawiam, Aneta G.
    Alicja C.

12.10.2017 19:58

@Szymon my z siostra pracujemy przez impactjob średnio co pół roku. Są to wyjazdy na pakowanie przypraw itp , praca nie wymagająca, kasa ok , mieszkania 4/5 jeśli są jakieś problemy kontakt z pracownikami jest o każdej porze ...niestety zdarzyło się nam nawet w nocy dzwonic. Dziękujemy Pani Kowacz i załodze Impactjob !
    Waldi

12.10.2017 19:53

A ja tam nie narzekam. Robota jest, pieniądze wypłacają, co prawda nie ImpactJob tylko Niemiec, bo jest pracodawcą. Oni załatwili mi pracę, tamten płaci i każdy zadowolony. Jakby ktoś szukał pracy, to dawajcie śmiało do Bavarii. W Impact na pewno Wam powiedzą co i jak. Pozdro
    Dewotka

12.10.2017 19:50

Z ciekawości weszłam na regulamin gowork, dziwie się ze niektóre wpisy w ogóle są umieszczane ! Od kiedy można na tego typu stronach wypisywać wulgaryzmy ? GOWORKU ?
    Szymon

12.10.2017 19:43

Paranoja, nawet spokojnie nie można niczego dowiedzieć się o firmie ,bo jakiś znawca (z tego co czytam ewidentnie jedna osoba) wypisuje jakieś pierdoly zaśmiecajac tylko stronę . Chłopie weź juz spadaj , jak masz jakieś ale to idź na policje czy do sądu ! Nie masz odwagi czy po prostu na bilet autobusowy ? Ewidentnie siedzisz cały dzień i czekasz tylko ,aż ktoś wystawi nowy komentarz żeby odpisać . Wystarczy spojrzeć na godziny...żal mi ciebie chłopie . Na twoim miejscu bym się zastanowił nad tym zniesławieniem, nie wypłacisz sie. Nara
    AG i KL

12.10.2017 14:17

Firma impactjob jest firma na bardzo wysokim poziomie. Wyjechalismy z chlopakiem za ich posrednictwem na komisjonowanie zabawek. Wszystkie warunki się zgadzały, a pani ewa była z nami w kontacie. Na miejscu jest polski koordynator, warunki mieszkaniowe są w porządku a sama praca lekka i przyjemna. Polecam firmę impact job jak i samą pracę przy zabawkach :)
    AG i KL

12.10.2017 19:20

Sam sobie te pytania zadajesz zeby shejtowac odpowiedz? Nikt nie napisal takich rzeczy, wiec odpusc. Powtarzamy, ze praca jak i sam impact jest w porzadku!!!!!
    Tomeczek

12.10.2017 22:04

Oczywiscie, ze sam to napisal, zeby pozniej moc napisac ze to pani Kowacz sama sobie pisze. Przejzalem CALY watek i NIKT nie napisał o stawce na zabawkach. Kolejne klamstwo tego osobnika. Nie pierwsze i nie ostatnie, taka natura. Nie zwracajcie uwagi na te bzdury, bo szkoda czasu, gosc ewidentnie nie moze przebolec, ze Pani Kowacz przestala reagowac na jego zaczepki i dlatego wypisuje to wszystko pod 10 nickami. Kazdy madry to widzi a jak ktos uwaza ze to prawda to niech sobie lepiej znajdzie inna agencje. Tyle w temacie.

Kontakt - ImpactJob

Adama Mickiewicza 48 32-050 Skawina

Branża główna: Rekrutacja i HR

12.10.2017 10:50

Do Jędrzeja, Franza kolegi Jędrzeja, Brzega, Byłego pracownika, Muszki, Nicka, itd: Art. 212. § 2. "Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. " Tadam :) Ah i radzę przeczytać regulamin tego portalu, który jasno reguluje takie zachowania, tadam razy dwa :)

12.10.2017 21:51

Posty z wczoraj o "Auschwitz i szparach miedzy nogami" nick Muszki.. Ale nie to nie ty.. Twoja bajka i twoj smród :)

12.10.2017 22:09

Ty nie zasługujesz na dużą literę. Przeprosić to możesz firmę, ale to i tak nastąpi :) Żegnam kolegę, wracaj do swojej bajki.
    Czarna owca

12.10.2017 10:45

Świetna firma, zawsze służą radą i pomocą, niezależnie od dnia, są dostępni również po godzinach i zawsze pomagają. Ja im zaufałam i nie załuję.
    Dziedzieloeski

12.10.2017 07:08

Tak sie sklada ze pani Kowacz ktora tak hejtujesz pomogla mi odzyskac pieniadze od niemieckiego oszusta, takze z laski swojej znajdz sobie inny worek treningowy. Tu nic nie zdzialasz, bo impactjob jest SWIETNA firmą, ktorej BARDZO zalezy na ludziach i wszyscy to wiedza. POLECAM serdecznie firme impactjob i dziekuje za okazana pomoc!!!
    Jony

12.10.2017 06:02

Pomoc na każdym etapie zatrudnienia, jak i już po wyjeździe. Polecam!
    Jozek

12.10.2017 00:18

Ja jakis czas temu po lekturze "nicka" prawie zrezygnowalem z wyjazdu ale na szczescie pani iwona mnie przekonala i pojechalem. Jestem w niemczech, pani iwona dzwonila 3 razy, warunki sie zgadzaja. Uczciwa i rzetelna firma, polecam!
    Leszczyk

11.10.2017 23:18

Ludzie, zbojkotujcie "nicka", "byłego pracownika", "myszki" idt. Nie widzicie, ze to jeden gosc??? Nie widzicie po stylu pisania? Przestanicie mu odpowiadac i reagowac bo on tym zyje, na tym polega hejt! Odpowiadajac tylko go nakrecacie. Widze ze pani Kowacz poszla po rozum do glowy(bez obrazy) i przestala odpisywac temu panu, bo wie, ze tylko o to mu chodzi. Zakladam ze to rowniez jeden z powodow jego wzmozonej aktywnosci. Wypowiadajcie sie o impact zgodnie z tym co uwazacie ale niech to beda opinie szczere i prawdziwe. Nie odpowiadajcie panu nickowi, szkoda czasu. A ja impact szanuje za to ze sa na biezaco interesuja sie i wlascicielka sie nie chowa, wiec zakladam ze nie ma nic do ukrycia i to drazni innych. Impact OK!
    Grazyna

11.10.2017 23:42

Mimo, że sie z Toba zgadzam to jednak pozwole sobie odpisac Panu powyzej. Czy masz swiadomosc tego co piszesz? Na forum o "spuszczaniu sie"? Obrazasz firme i jej wlascicielke, masz za grosz kultury i myslisz ze jestes super? Jestes po prostu zalosny a twoje komentarze zenujace. Mam nadzieje ze sprawa trafi tam gdzie powinna czyli do sadu! Forum jest od wypowiadania sie ale twoj sposob wyrazania sie jest ponizej wszelkiej krytyki, tego po prostu nie da sie opisac. Mam nadzieje ze inni podziela moje zdanie. Wstyd mi za ciebie a ze jestem kobieta to dodam jeszcze jedno: naucz sie co znaczy slowo szacunek bo piszac o "szparach miedzy nogami" obrazasz nie tylko wlascicielke ale wszystkie kobiety!! I nie wiem czego twoim zdaniem @nie ogarniaja kobiety" ale na pewno ogarniaja ze jestes zwyklym zenujacym hejterem!!!!! BEZ powazania dla Ciebie ale Z powazaniem dla impactjob!!!!
    Jark

11.10.2017 22:58

Masz rację Julej dodam od siebie że wchodząc tu ludzie tacy jak ja chcą uzyskać info o agencji i pracy za granicą i potem się człowiek martwi jak to jest jego 1 wyjazd bo chce by było ok i nie być zrobionym w H...
    Jackowski

11.10.2017 23:06

Zapewniam cie, ze impact job cie nie oszuka. Wszystkie negatywne komentarze pisze ktos kto byl zatrudniony w niemczech ale ze do niemieckiego pracodawcy nie podskoczy to wyzywa sie na polskim posredniku. Zobacz ile tu jest pozytywnycg opini, ludzie podpisuja sie z nazwiska, sprawdz facebooka. Tu odpisuje wlascicielka, ktora inna firma tak robi? Nie daj sie omamic, ta firma jest naprawde w porzadku i robi duzo wiecej niz zwykly posrednik. Ludzie glupi nie sa i widza ze te negatywy pisze w amoku jeden czlowiek ktory eobi sie coraz bardziej agresywny. Impact to dobra firma i bede to powtarzal kazdemu.
    Jackowski

11.10.2017 23:10

I zgadzam sie z przedmowca, wszystkie te rzeczy podchodza pod pomowienie. Gowork w regulaminie jasno o tym pisze a kodeks karny to jasno reguluje. Nie reagujcie na zaczepki bo to tylko tego kogos nakreca. Wszystkich zapewniam impact job jest firma rzetelna i sprawdzona i spokojnie mozna im zaufac!
    Julej

11.10.2017 22:42

Tak, teraz "wszyscy" nagle odradzaja.Co za bzdury. Myslisz ze sie podpiszesz jako byly pracownik i kazdy w to uwierzy? Pozytywne opinie pisza tu ludzie ktorzy podpisuja sie z imienia i nazwiska,na co ty odwagi nie masz. Zapoznaj sie z paragrafem 212 kodeksu karnego, bo tak sie sklada ze twoje wypowiedzi wypelniaja wszelkie znamiona znieslawienia a jak wiemy w internecie nic nie ginie. A apropos ortografii to sprawdz jak sie pisze procent. Pozdro
    Jark

11.10.2017 22:41

Polaki jak piszą o pracy za granicą to każda agencja jest zła :) i bebe ludzie czy wy jedziecie do pracy czy na wakacje ? a w ogóle jechał ktoś w okolice Lipska do pakowania chleba ?
    KA

11.10.2017 22:20

Kazdy widzi ze gosc pisze to samo pod 15 nickami. Pewnie go denerwuje ze firma i wlascicielka juz przestala reagowac na jego zaczepki. ImpactJob robcie dalej swoje bo robicie to dobrze a w tym wypadku brak reakcji jest najlepsza reakcja z mozliwych. Macie mnostwo pozytywnych komentarze bo ludzie doceniaja wasza prace,trzymajcie tak dalej.

11.10.2017 22:18

Jedrzejowski Jedrzejek

11.10.2017 22:28

Pewnie sam pisze pozytywy, ktore sam hejtuje, coby miec zajecie :) Cyrk a nie forum drodzy panstwo :)
    AntyHejter

11.10.2017 21:52

Szkoda, że ludzie piszą takie bzdury wyjęte z nie wiadomo czego... Zamiast siedzieć i pastwić się nad różnymi agencjami pierdołami, i bzdurami, weź rusz się z tej piwnicy, zmyj smalec z głowy, i zacznij życie realne. Mama pewnie będzie zadowolona, że jej syn odnalazł się po 10 latach. ;) Masz jakiś problem? Zadzwoń lub napisz do któregoś z pracowników firmy, a najlepiej napisz recenzję na Facebook'u i pokaż tam jaki jesteś dobry w gadce. Każdy jest mądry, bo myśli że jest anonimowy... do czasu :) Peace

11.10.2017 21:28

Konkret

12.10.2017 09:32

Jak na razie to jesteś największym populista na tym forum Zero konkretów zero dowodów tylko pomówienia
    Robi

12.10.2017 09:49

Dobra firma, warto skorzystac z ich pośrednictwa!
    Brzegu

11.10.2017 20:50

Zenek typowy wpis samej Kowacz albo innego z biura ImpactJob ludzie piszą jak jest a nagle ni z gruchy wpis polecam wszystkim świetna agencje ImpactJob i właścicielkę oraz całą załogę ImpactJob śmiech na sali

Zostaw merytoryczną opinię o ImpactJob