• Dlaczego ImpactJob?

• Radziszów

3. Opinie o pracodawcach Skawina
  5. Opinie o ImpactJob

Opinie o ImpactJob Skawina

Nie przegap nowości o ImpactJob!

Barbara

06.08.2019 19:13

Czy nadal jest aktualna oferta pracy na komisjonowaniu odzieży w Nurnberg

21.08.2019 06:49

Witam, chętnie odniosłabym się do Pani zarzutów, gdybym wiedziała z kim tak naprawdę mam przyjemność. Niezależnie jednak od tego każdy zgłaszany problem został przez nas wyjaśniony, na co mam potwierdzenie w postaci korespondencji mailowej. W razie wątpliwości chętnie odpowiem na pytania, jednak tylko wtedy, gdy podpisze się Pani z imienia i nazwiska. Jeżeli w Pani uznaniu opisana sytuacja naprawdę miała miejsce nie powinno być to dla Pani problemem. Z poważaniem Monika Kowacz
    ksks

03.09.2019 14:48

"w ogóle"- obydwie panie mądre nad wyraz widzę.
    mysle

02.09.2019 16:25

i jak z tymi ofertami dla par? w sprawie alkoholi dzwonili dzis ale nie wiem czy dla kobiety mojej to nie za ciezkie bedzie?
    Ksks

30.08.2019 12:18

Może ktoś, kto już współpracuje/ współpracował z impact się wypowie na temat warunków mieszkalnych: czy są to standardowe "dwójki" po kilka pokoi na mieszkaniu czy warunki sa ogólnie dobre itp. (nie mówimy tu o jakiś super luksusach, ale tak żeby była ciepła woda, brak grzyba na ścianie)? Ile się dojeżdża do miejsca pracy- 20 km czy 120km? Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi:)
    incognito PL

26.08.2019 16:00

czy zakwaterowanie gdy kosztuje około 300 e co miesiąc to jest naprawdę w dobrych warunkach ? czy po 6 msc można się starać o meldunek i swoje mieszkanie ? i czy po dłuższym czasie można ściągnąć rodzinę do siebie ?
    incognito PL

29.08.2019 22:25

czy odwiedziny mogą być przez rodzine w mieszkaniu zapewnianego przez was.?
    ania

30.08.2019 10:02

Odwiedzać Ciebie mogą i jak nie będzie przeszkadzać to współlokatorom po za tym tam mieszkają z polski prawie że wszyscy prywatnie na swoim, wynajmują, dzieci do szkół chodzą itd wiem bo byłam, tam w pracy większość sobie ma załatwia kwaterę, jak jesteś ok dość rozumnny, nie rzucasz jadem to i pomogą. Jak lubisz magazyn praca to będziesz tam zadowolony, zależy jaka hala ale poradzisz sobie jak upi nie jesteś i prosto ze "stodoly" wszystkiego dobrego na start
    Operator koparki Singen

22.08.2019 18:21

Monika (usunięte przez administratora)proszę o kontakt
    Monika

19.08.2019 18:11

Czy firma niemiecka zwraca za paliwo i co jeśli ktoś nie ma auto
    Barbara

20.08.2019 13:07

Nie prawda bo nie które firmy wracają trzeba spytać przy rekrutacji

21.08.2019 06:51

Witam, własny samochód jest mile widziany, ale nie zawsze wymagany. Firma ImpactJob nie zwraca kosztów paliwa. Pozdrawiam Monika Kowacz

17.08.2019 13:08

Uważam że agencja impactjob jest dobra agencja. Jeśli firma niemiecka nie wymaga papiery o niekaralności to nie wymagają impactjob. Szkoda że nie wszyscy chcą zaświadczenie o niekaralności ale to jak ludzie zachowują się za granicą to nie wina firmy. Zawsze są zadowoleni i niezadowoloni. Stawki są podane przy ofertach pracy i jeśli ktoś chcę więcej to po prostu aplikuje na ofertę pracy z wyższą stawką ale trzeba się liczyć z tym że coś jednak należy umieć po niemiecku. W Norymberdze są niskie stawki bo język nie wymagany i nie ma diet. Zeitkonto jest wszędzie 35 godzin lub wcale. Ale są to pieniądze zamrożone i każdy otrzyma je z powrotem. Kwatery są zależne od stawki. Jeśli 150 euro za mieszkanie to raczej normalne że w kilka osób. Za lepsze warunki trzeba 250 euro i więcej płacić. Jedyne co to meldunek powinien być żeby nie żyć w strachu przed kontrolą. Ale to już sprawa firmy. Pozdrawiam serdecznie zespół impactjob.
    Obserwator

18.08.2019 15:42

Bez meldunku można spokojnie pracować 6 miesięcy bez żadnych konsekwencji prawnych czy finansowych. Meldując się zyskujesz kilka praw ale też i obowiązki np. abonament RTV czy przy posiadaniu auta opłacanie podatku drogowego i wymianie tablic rejestracyjnych na niemieckie po pewnym czasie. Ja w Norymberdze mieszkałem w 3 pokojowym mieszkaniu za 100 euro od osoby. Po prostu agencje zarabiają na tym bo gdzieś mieszkać trzeba w Holandii już trochę ten procedur ukrócili bo też dochodziło do absurdów by za miejsce w pokoju płacić po 400 euro .
    Paweł

18.08.2019 15:22

Inna agencja mnie wykiwala, znalazłem sie w dojczach na ulicy bez pomyslu co dalej. Dzwonilem jak oszalaly po ogloszeniach w necie, aż trafilem na Impact. Mialem mega farta, mieli ofertę dopiero na kolejny tydzien ale załatwili mi pracę z dnia na dzień. Może to nie jest szczyt moich marzeń ale to jak w Polsce, trzeba się wykazać, by być docenionym i probować wtedy awansować czy zmienic prace. Dlatego próbuję. Pani z Impactu jest ze mną w kontakcie, dlatego polecam agencję i trzymam kckiuki za kazdego na obczyznie

14.08.2019 17:43

Proszę mi powiedzieć czy oferta na komisjonowaniu zabawek w Gernsheim z językiem niemieckim jest aktualna. Jeśli tak to od kiedy? Dziękuję za odpowiedź

14.08.2019 19:04

Witam, tak oferta jest aktualna. Projekt rusza 02.09.2019 Zapraszam do kontaktu telefonicznego. Pozdrawiam Monika Kowacz
    Aleksandra

04.08.2019 06:34

Czy oferta państwa na komisjonowaniu odzieży w Plattling jest do firmy Iwago?

04.08.2019 09:51

Witam, nie, jest to oferta innej firmy. W razie zainteresowania zapraszam do bezpośredniego kontaktu.Pozdrawiam Monika Kowacz
    Marta

02.08.2019 07:15

Czy firma wymaga tlumaczenia dokumentow aplikacyjnych na niemiecki w procesie rekrutacji?

03.08.2019 14:31

Witam, nie wymagamy dokumentów w języku niemieckim, w razie potrzeby sami je tłumaczymy. Pozdrawiam Monika Kowacz
    Przemek

30.07.2019 10:27

Witam, przymierzam się wraz z moją dziewczyną do wyjazdu do Niemiec i tu moje pytanie czy jeżeli 1 osoba zna język lepiej a 2 gorzej czy jest to jakoś weryfikowane czyli np ze 1 osoba ma większą stawkę a 2ga mniejsza? 2 pytanie od czego zależy wysokość diety, następne pytania czy mieszkanie jest darmowe czy jest to odejmowanie z wynagrodzenia, chciałbym jeszcze zapytać jak wygląda mieszkanie dla par, ile osób na domku mieszka maksymalnie ewentualnie czy jest możliwość aby para miała swoje mieszkanie z mały aneksem kuchennym. No i ostatnie pytanie ile mniej więcej wychodzi netto na rękę z odjeciem kosztów mieszkania. Pozdrawiam
    Kto

01.08.2019 19:15

A kto ci zwroci koszt podrozy?
    Schwerin

26.07.2019 22:26

Polecam prace w schwerin na komisjonowaniu art dla zwierzat. Lekka praca dobre mieszkanie i duzo godzin

Oferty pracy - ImpactJob

HYDRAULIK / MONTER INSTALACJI GRZEWCZYCH I SANITARNYCH (m/k/n)

Büren

STOLARZ BEZ ZNAJOMOŚCI J. NIEMIECKIEGO (m/k/n)

Stuttgart

MALARZ - RÓŻNE LOKALIZACJE (m/k/n)

Stuttgart

KOMISJONER ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH (m/k/n)

Hamburg

OPERATOR WÓZKA WIDŁOWEGO WYSOKIEGO SKŁADU LUB FRONTOWEGO (m/k/n)

Lipsk

STOLARZ (m/k/n)

Almelo

Max

23.07.2019 22:37

Duzy plus za swietnie przeprowadzony proces rekrutacyjny
    ZadowolonyPracownik

22.07.2019 18:20

Polecam agencję Impact Job wszystkim zainteresowanym, którzy chcą pracować za granicą w Niemczech. Młodzi ludzie, którzy pracują w Impact starają się jak najlepiej wszystko załatwić. Podają aktualne informacje przez co do samego dojazdu mają kontakt z biurem. Pośrednictwo pracy Impact Job jest dobrym początkiem dla osób, którzy mają cel zostać i pracować w Niemczech oraz wykazać się swoimi umiejętnościami. Nauczyć się języka niemieckiego i rozwijać się. Polecam i pozdrawiam.

11.07.2019 21:13

18.07.2019 19:39

Witam, wymagana jest komunikatywna znajomość języka niemieckiego umożliwiająca porozumiewanie się z przełożonym i rozumienie poleceń. Pozdrawiam Monika Kowacz
    Bobek

22.07.2019 17:33

Altualne?
    Lucek

11.07.2019 08:34

Chyba tylko ameba nie zdaje sobie sprawy jak to wygląda. Oczywiście, że oficjalnie to nie wy zapewniacie zakwaterowanie tylko pracodawca. Nieoficjalnie dobrze wiecie jak ono wygląda bo współpracujecie z tymi firmami od dawna i z premedytacją tego nie pokazujecie w ogłoszeniach. A zdesperowanie ludzie bulą po setki Euro za zagrzybiałe baraki.
    Thomas

11.07.2019 21:03

Czyli jesteś ameba skoro sobie nie zdawałeś sprawy ? Bo nie czaje ?
    Komedia

21.07.2019 23:41

Czytajac to forum mam wrazenie ze wiezienia sa pelne klientow niezadowolonych z uslug impact job:D
    Marcinho

21.07.2019 12:54

Witam jak z pracą w Norymberdze jako kierowca kat. B, jak wygląda zakwaterowanie? Pozdrawiam
    Eliza

19.07.2019 15:18

Jak dla mnie to maja bardzo dobra obsługę. Z pytaniami zawsze moglam dzwonic do nich albo juz do koordynatora na miejscu. W zasadzie to praca byla calkiem dobra, na zasadach jakie ustalone byly jeszcze przed wyprawą. Polecam
    GPS

19.07.2019 06:06

Cos na koparke z francuskim? Ktoć coś wie?

19.07.2019 14:56

Witam, niestety nie posiadamy ofert ze znajomością języka francuskiego. Pozdrawiam Monika Kowacz

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ImpactJob?

17.07.2019 10:02

xx

17.07.2019 11:03

Wypłatę masz kasę masz chatę w miarę z ludźmi masz dojechać nawet na rowerze to jest ok

17.07.2019 19:27

Dziadek, nie podoba mi się że manipuluje sz i skracasz dystans do p. (usunięte przez administratora) nazywając ja (usunięte przez administratora). Dla mnie dlatego nie jesteś wiarygodny, bo widać że manipulujesz. Nie znam firmy, dopiero się rozglądam, ale Twój komentarz jest nie na miejscu.
    Waldek

17.07.2019 07:39

Zal mi wszystkich ktorzy wylewaja publicznie zale. Nie macie sie komu wygadac na zywo? Ze tez mnie to nie dziwi ???? Stolarz Norymberga, w przeciwienstwie do was slucham uchem i wiedzialem kto zajmuje sie zakwaterowaniem. A wlasciwie w przeciwienstwie do ciebie jednego bo kazdy widzi ze dodajesz 15 wpisow pod roznymi nickami. No w kazdym razie wszystko wiedzialem a jak mialem problem to pytalem a nie strzelalem fochem i zalilem sie na forum. Pomysl troszke to nie boli!
    No i co

17.07.2019 19:27

Boli????????????
    !!!!!!!!

14.07.2019 18:56

Chciałabym się podzielić swoimi odczuciami dotyczących współpracy z tą agencja. Ja zdecydowałam się na wyjazd do Plattling do pracy przy odzieży. Sama praca nie należy do najcięższych, proste, banalne, powtarzane czynności. Mnie jednak bardzo rozczarowała sama współpraca z agencją. Warunki zawarte przed wyjazdem zarówno pisemnie jak i ustnie na miejscu nie miały praktycznie żadnego pokrycia. Praca 3 zmianowa - na miejscu okazuje się 1 zmianowa (ok, ktoś powie lepiej, ktoś powie gorzej) fakt że nie jest to dotrzymnie warunków zawartych w umowie, dojazd z mieszkania do pracy max. 20 km, na miejscu okazuje się że 45 km w jedną stronę!!! Dodam jeździ się swoim prywatnym autem, Pokoje 2 osobowe, na miejscu śpimy 4 w 3 osobowym pokoju (dziewczyna która przyjechała ostatnia, śpi na nie rozkładanej kanapie). Bez znajomości języka, na miejscu koordynator Niemiec - nie znasz języka nic z nim nie załatwisz. Meritum... Po przyjeździe i próbie kontaktu z swoją Panią z polskiej agencji i wyjaśnienia jak to możliwe, że agencja nie weryfikuje zmian pracy , odległości z mieszkania do pracy itp usłyszałam następujące odpowiedzi...“ To jak Pani sobie wyobraża że ja przyjadę i znajdę Pani nowe mieszkanie? “ tak właśnie sobie to wyobrażam, bo albo wysyłajcie ludzi bez zakwaterowania, podajcie dokładny adres i niech każdy szuka sam na własną rękę albo tak niech ktoś się pofatyguje i zacznie weryfikować pewne istotne rzeczy, pytanie kolejne... "a co mówi koordynator" przypomnę Niemiec, oferta bez języka.... Genrelanie umywanie rąk, wypchnac pracownika,żeby napisze kolokwialnie kasa się zgadzała, a potem radź sobie sam. Równie dobrze wystarczyłoby aby agencja podała namiar na firmę bo i tak trzeba wszystko samemu załatwić. Na telefon zwrotny (miało być to wszystko wyjaśniane) czekam już 2 tydzień.... Tak więc ja po moich doświadczeniach nie polecam współpracy z tą agencja,a przynajmniej z osobą która mnie tu kierowała.
    zadowolona

17.07.2019 10:57

Żal Ciebie ściska że fachowcy i niemcy to wracaj do Austrii
    kodeks

17.07.2019 11:49

Wiesz że podchodzisz pod dyskryminację karalne 1000€ mogłam nagrać nagrywać wszystkie twoje rozmowy
    Bartek

14.07.2019 15:20

(usunięte przez administratora).Na koniec tylko napiszę że byłem widziałem i to mi wystarczy to jest szkoła zycia i przetrwania oraz (usunięte przez administratora) .Odradzam wszystkim
    siekany agrest

15.07.2019 16:21

Brawo Bartek ! Potwierdzam każde Twoje słowo!Widzę że nie tylko mnie przeraziły warunki zakwaterowania! Nikt nie oczekuje SPA , ale te cele są naprawdę upokarzające....To nie chodzi żeby kogoś obrażać! tylko sprawdzajcie gdzie wysyłacie ludzi !

12.07.2019 16:44

Raz Tymon raz Marcin

12.07.2019 17:19

a co zal tylek bylemu pracownikowi sciska? do roboty sie wez! i
    Monia

14.07.2019 22:04

Straszenie paragrafami za 3, 2, 1... według tej pani każda negatywna opinia to pomówienie nadajace sie natychmiast pod osąd:) ktoś jest niezadowolony? Niemożliwe, to na pewno konkurencja. Ktoś zarobil 800 euro? A czego sie spodziewał przecież nawet nie zna jezyka. Ktoś narzeka a zakwaterowanie? O co chodzi przecież to nie wczasy. Piszmy tylko pozytywne komentarze, ku chwale Impact Job:)
    Mateo

11.07.2019 20:58

Według mnie jedna z lepszych agencji . Pozdrawia pomocnik hydraulika fulda

13.07.2019 12:20

Nie jedna a serio najlepsza bo prawdziwa! Gosc se napisze 20 opini na roznych portalach i mysli ze jest super. A tresc mowi sama za siebie zazdrosc i zawisc to standard w naszych czasach

Kontakt - ImpactJob

Adama Mickiewicza 48 32-050 Skawina

Branża główna: Rekrutacja i HR

Kajetan

11.07.2019 19:06

Warunki zgodne z tym co powiedzieli przez telefon. Przed wyjazdem dzwonil tez niemiec wiec informacje zweryfikowalem rowniez u niego. W umowie jest zapis o karze ale jest dokladnie opisane czego ona dotyczy a rekuterka tez wszystko wyjasnila. Ja jechalem do pracy wiec kara mi straszna nie byla. To moj kolejny wyjazd do niemiec z roznych posrednikow korzystalem i impact nie odbiega od standardow ofertowych ale moim zdaniem obsluge ma jedna z lepszych z jaka sie spotkalem. Telefon kontrolny przed wyjazdem i pytanie czy na miejscu wszystko ok na duzy plus. Ogolna ocena bardzo dobra. Chetnym podam adres email. Jestem operatorem wozka na magazynie w bilbis
    Adolfff

10.07.2019 12:23

Witam, może mi ktoś napisać coś o wymaganym języku niemieckim w pracy na magazynie przez tą agencję ? W jakim stopniu trzeba umieć niemiecki jeżeli w ogłoszeniu piszą że przynajmniej PODSTAWOWA znajomość? I czy na magazynie trzeba porozumiewać się po niemiecku? czy wystarczy tylko "coś" rozumieć i jakieś liczebniki i podstawowe zwroty, słowa ? Ciężko to zrozumieć... dlaczego nikt nie pisze a1, a2 itp... dla kogoś znajomość podstawowa to dobre a2 z znajomością gramatyki a dla kogoś to właśnie "kilka" podstawowych zwrotów i słów.....
    Adolfff

10.07.2019 19:21

Witam Można wiedzieć od kiedy jesteście ? czy to jeszcze aktualne ogłoszenie i jak wygląda praca ?

11.07.2019 10:36

Witam, dla tego klienta prowadzimy stały nabór. Od 24.07 potrzebujemy kolejnych 6 osób. Język niemiecki nie jest wymagany, jest możliwość pracy dla par. Praca w miejscowości Worms, komisjonowanie elektronarzędzi. W przypadku tej oferty decyduje kolejność zgłoszeń. W razie zainteresowania zapraszam do kontaktu telefonicznego. Pozdrawiam Monika Kowacz
    Kaniek

10.07.2019 21:40

Wyjechalem za posrednictwem firmy do pracy jako operator maszyn cnc do norymbergii w 2018 roku i pracuje do dzis. Firma pomogla mi bardzo na poczatku przede wszystkim w komunikacja z firma niemiecka ktora mnie zatrudnia. Na poczatku regularnie dzwonili i pytali co u mnie, pomagali tez z zalatwieniem zaliczki. Teraz juz ogarniam sam ale bez ich pomocy na poczatku byloby ciezko. Polecam
    Kazik

10.07.2019 09:05

Uwaga na zapis w umowie o karze w umowie 2500 pln za. Firma wysyła za granice ważne żeby tylko umowę podpisać a pozniej masz problem. Otóż firma wysyła cię do kolejnych pośredników w Niemczech i nie tylko którzy nie cieszą się dobrymi opiniami po przyjeździe okazuje się że warunki mieszkaniowe są fatalne itd...... Człowiek jedze tyle km potem patrzy i warunki mieszkaniowe sa fatalne i umowy nie zgodne z ustaleniami po czym człowiek ma dość wraca do kraju i kara 2500 pln omijać takie biura
    Klaudia

05.07.2019 14:43

Witam czy jest cos dla pary bez niemieckiego i najlepiej bez auta od sieprnia?

06.07.2019 08:53

Witam, tak, mamy taką ofertę w miejscowości Worms. W razie zainteresowania zapraszam do kontaktu telefonicznego. Proszę pamiętać, że w przypadku ofert bez znajomości języka niemieckiego decyduje kolejność zgłoszeń. Pozdrawiam Monika Kowacz
    Romek

09.07.2019 06:03

Worms magazyn maja my jestesmy z dziewczyna i kilka innych parek

30.06.2019 12:24

Nie polecam tej agencji.

02.07.2019 17:52

O Kasia, tu Asia. Ty nie polecasz a ja polecam. Fajna zabawa co?
    Taktak

08.07.2019 22:55

A przepraszam jesli obrazilem. Panie w biurze oczywiacie ciezko pracja nad wizerunkiem firmy:)

05.07.2019 10:40

Tyka

08.07.2019 15:44

Agencja pośrednictwa pracy ponosi pełną odpowiedzialność za przedstawiane oferty. Jeżeli w znacznym stopniu odbiega ona od rzeczywistości to wtedy konsekwencje powinny być wyciągnięte od nieuczciwego pośrednika. Niestety dużo osób o tym nie wie, a agencje na tym żerują i rozrastają sie jak zaraza. Agencje są co prawda kontrolowane, ale w papierach to tam się wszystko zgadza. Sprawdzane są np. czy z każdym pracownikiem, który wyjechał do pracy jest podpisana umowa pośrednictwa. Wiem z własnego doświadczenia. Ewentualne Kary są natomiast niskie i po zapłaceniu kary można dalej funkcjonować. Macie dowody to działajcie. Zróbcie z nimi porządek. Zgadzam się z anna jedynie co do uzasadnienia komentarzy. Komentarz typu: polecam lub nie polecam. Nic nie wnosi. Pozdrawiam wszystkich polecajacych jak i tych, którzy nie polecają.

08.07.2019 18:04

Witam, z każdym kandydatem zawsze podpisujemy umowy kierowania do pracy i zawsze pisemnie podajemy stawki, koszt zakwaterowania, miejsce i wymiar czasu pracy. Przechodziliśmy 3 kontrole i żadna z nich nie wykazała nieprawidłowości. Niczego nie ukrywamy i nikogo nie wprowadzamy w błąd. Ja jako właścicielka szanuję każdą opinię pod warunkiem, że jej celem nie jest zwykły hejt, z którym borykam się niestety od początku istnienia firmy. Nie zgadzam się również na to, by niektóre firmy były traktowane lepiej od innych, bo płacą za możliwość moderacji i usuwania opinii. ImpactJob nigdy tego nie robił i robić nie będzie. Niestety portal gowork rządzi się swoimi prawami, których ja osobiście nie rozumiem, dlatego odsyłam do innych źródeł, które potwierdzają naszą rzetelność. Pozdrawiam Monika Kowacz
    Kacper

03.07.2019 18:18

Ciekawe kiedy zrozumiecie jak dziala to forum. Wiekszosc firm usuwa opinie ktore pozniej dziwnym trafem znikaja. Specjalnie robilem screeny. Impact nie usuwa wiec jak widac wylewa sie na nich wszystko co najgorsze. Ja szanuje uczciwosc i szczerosc i dlatego impact jest u mnie na plus

04.07.2019 15:11

Panie (usunięte przez administratora), proszę wskazać negatywną opinię, w której podawane są konkrety. Z Pana komentarza wnioskuję, że regularnie obserwuje Pan fora, zakładam więc, że potrafi Pan być w tej kwestii obiektywny. Firma ImpactJob nigdy nie płaciła za usuwanie opinii, mimo bardzo częstych ofert na specjalne pakiety i usługi. Ja osobiście odpowiadam na opinię z imienia i nazwiska, bo jak już wielokrotnie wspominałam, nie mam niczego do ukrycia. Nie mamy tez działu marketingu, który dodaje nam opinie, ale nie mam zamiaru się z tego tłumaczyć. Dla mnie działania, jakie obserwuje na naszym wątku są jasne i jednoznaczne, ale świadczą one tylko o wyłącznie o osobach, które są za nie odpowiedzialne. Moim celem jako właścicielki ImpactJob zawsze było i będzie utrzymanie wysokiej jakości oferowanych usług. Prawdziwe opinie, przede wszystkim na portalach, które są dla mnie naprawdę opiniotwórcze, to potwierdzają. Pozdrawiam Monika Kowacz

08.07.2019 06:37

Nie zrozumieja.. bo nie musza. Tak to wlasnie dziala. Tu wolno wszystko, zero regul zero zasad. Mozna zwyzywac kazdego bezkarnie i super. Administrator u regulamin? Dobry zart... Nie radze kierowac sie opiniami z tego portalu
    Artur

05.07.2019 19:55

Weszlem na to forum chcac poczytac cos konkretnego ale widze ze to forum jest totalnie ztrolowane. No sorry ale tylu zalosnych komentarzy i bezsensownego bolu tylniej czesci ciala nie widzialem. Brawo dla tej wlascicielki ze z klasa odgania sie od tego smrodu. Pozdrawiam i uciekam stad raz na zawsze.
    Klaudia

04.07.2019 21:56

Najlepsza agencja z jakiej wyjechalam do pracy, a było ich kilka. Znam słabo język niemiecki i już przy podpisywaniu niemieckiej umowy na miejscu miałam problemy ze zrozumieniem niektórych kwestii. Pani która mnie rekrutowala odrazu wyjaśniła moje watpliwosci. Praca przyjemna i ludzie na miejscu też. Jestem zadowolona, ponieważ zawsze pani z firmy jest pod telefonem w razie wątpliwości. Polecam
    produkcyjni

04.07.2019 15:58

Wraz z partnerem pracujemy w Dietfurt, praca bardzo fajna i można zarobić spoko pieniądze . Polecamy biuro przede wszystkim za szybki kontakt i wszelką pomoc :) :) Pozdrawiamy Małgosia i Tomasz
    Karol Stalkosa

03.07.2019 07:00

Wcale sie nie dziwie ze firma przestala reagowac na te zaczepki bo ilez mozna. Zero konkretow w tych opiniach byle by tylko wylac zal i frustracje. Ktos tu kiedys dobrze napisal ze forum sluzy dla kazdego ale trzeba miec odwage i sie podpisac. I bzdura jest ze na facebooku rekruterzy pisza opinie. Maja ich ponad 100 wiec radze dobrze sprawdzic. Tak hejtujecie impactjob a ktos z was widzial watki innych firm? Chyba maja czarodziejska moc skoro pojawiaja sie i nagle znikaja. Tu wlascicielka nie ma problemu z podpisywaniem sie i odpisywaniem czasem tez na glupie zarzuty. Na pozostalych portalach dobre imienne opinie. Firma bardzo ceniona u kandydatow dbajaca o ludzi. Nie wysylaja w ciemno zawsze pomocni i dostepni w weekendy wszystko mozna z nimi zalatwic. Kto ma swoj rozum wie ze wiekszosc z tych negatywow to marna proba zrobienia impact zlej reklamy ale jak to mowia kto mieczem wojuje... Na koncu i tak decyduje jakos firmy a nie ilosc wymyslonych opinii a jakoscia impact broni sie od razu
    Uhm

04.07.2019 00:02

1/3 opinii na facebooku to klienci niemieccy, znajomi oraz rodzina pracownikow impact job i sami rekruterzy wychwalajacy swoje usługi:D
    malwinka89

04.06.2019 15:52

ja sprawdzam opinie w rzetelnych zrudlach jak fb tam sie przynajmniej z imienia i nazwiska ludzie podpisuja a nie jak tu kazdy jeden sflustrowany se doda co chce.... zalosne ;d

02.07.2019 17:54

Dokladnie!!!!
    kama

03.07.2019 14:20

a kim Ty jestes, że ktos ma Tobie cos udowadniać??? Kobieto kto tu mówi o milionach na obczyźnie?? Ludzie ostrzegają innych przed agencją, do czego mają prawo. Ubolewam jedynie nad tym, ze faktycznie czasami mało konkretów. A proszę mi wierzyc, że jeżeli ktoś nie dostał wypłaty lub w jakis inny sposób został (usunięte przez administratora) to na pewno próbował wszystkich metod- od kontaktu z impact job po kontakt z niemiecką firmą lub agencją. Kazdy może miec swoje zdanie ale Twoja opinia również nie zawiera konkretów i w żaden sposób nie jest merytoryczna, skupia się tylko na obrażeniu innych. Najlepszą oceną agencji jak jak widać brak jakichkolwiek głosów- to znaczy- pojechali pracują i jest ok.
    Czkawka

03.07.2019 10:09

Polecam !!!! Jechalem dwa razy i nikt mi krzywdy nie zrobil. Wiekszosc tych zali co tutaj widze mozna sobie wsadzic w sandaly. Zlego slowa o nich nie powiem bo nie mam powodu. Pozdrawiam

Zostaw merytoryczną opinię o ImpactJob