• Dlaczego ImpactJob?

• Radziszów

3. Opinie o pracodawcach Skawina
  5. Opinie o ImpactJob

Opinie o ImpactJob Skawina

Nie przegap nowości o ImpactJob!

Jacek K Bydgoszcz

09.11.2019 16:44

Polecam serdecznie tą Agencję Impackt JOB ze Skawiny , bardzo pomocna wysoka jakość rekrutacji i podejścia do każdego Kandydata indywidualnie , pomoc z każdej strony ,liczy się z wszystkim, pomaga , odpowiada, szybko się zgłasza, znajduje pracę w Niemczech .Bez problemów ,kontakt doskonały .Zawsze można na Nich liczyć.Znajdą to czego szukasz, a szczególnie Pani Eva :) WIELKIE DZIĘKI !!!, Gorąco polecam Impackt JOB.
    Boguslaw

09.11.2019 15:06

Jestem na kawie w help. Wszystko ok
    Pracownik MyToys

08.11.2019 11:16

Wypowiem sie o pracy w mytoys i ogolnych warunkach. Na wstępie : jezeli nie zaczales pracować to złóż cv do tej samej roboty ale do agencji która jest odpowiedzialna za wszystko tzn. pomagają Ci ze wszystkim na terenie Niemiec (usunięte przez administratora) Impact tylko rekrutuje a następnie rzuca na głęboką wode w ktorej pływają dwie piranie(usunięte przez administratora)która jest odpowiedzialna rzekomo za mieszkania oraz meldunki ,ktora nie potrafi zadzwonic do elektryka aby wymienił zarowke lub przyjechal do spalonych bezpiecznikow i stopionych kabli. My od tego nie jesteśmy. No i Pan (usunięte przez administratora)który pisząc smsy pisze (usunięte przez administratora) ze złości lub "ok" po czym nic nie załatwia. W pracy bedziesz miał wypadek to Ci powiedzą "idz na sor" i radź sobie. Jezeli sam sie nie zameldujesz to bedziesz dostawac smieszne wyplaty. Będziesz znajdowac sie w najgorszej klasie podatkowej. Powodzenia zatem. To nie jest ostrzezenie przed Impact a przed (usunięte przez administratora)ponieważ w tym przypadku ta pierwsza rekrutuje a druga "pomaga we wszystkim". (usunięte przez administratora) Zapewne Pani z Impactu wie o których ludzi chodzi bo to nie o kilku a kilkadziesięciu ktorzy do Was dzwonili. Pozdrawiam.
    Komisjonowanie Gernsheim

06.11.2019 11:57

Witam. Czy ktoś jest lub będzie jechał w listopadzie na magazyn w Gernsheim? Proszę o opinie.

07.11.2019 11:06

przestań wprowadzać w bład, wystarczy iśc do brygadzisty. Byliśmy i mamy więcej godzin a teraz zapowiada się jeszcze więcej. I nie 45 a 35 i tu masz gwarancję, gdybys pracawoał mniej to za to i tak ci musza zapłacic. Moze lepiej idź do pracy i popros o godziny a nie siedz na forum
    Miroslaw z Podlasia

07.11.2019 22:50

Mieszkam w Mannheim i pracuje w mytoys przez impact i nie narzekam na prace, zakwaterowanie tez w dobry standardzie, a godzin podobno ma byc wiecej od przyszlego tygodnia. Jak zas bedzie za duzo, to bedziesz z 4 liter orkiestre gral, ze duzo godzin do roboty(usunięte przez administratora). Zastanów się gościu o czym piszesz, bo zamęt siejesz kolerzko. (usunięte przez administratora) Pozdrawiam!!1
    Mila

07.11.2019 07:01

Sprawdzona firma , dwie osoby z mojej rodziny już były w Niemczech, obie były zadowolone, a jedna w zasadzie dalej jest bo ciągle pracuje . Ja wyjechać planuję w lutym. Pozdrawiam
    Ada

04.11.2019 21:45

Agencja posiada wiele pozytywnych opinii, ale niestety nie wszystko się zgadza. Zapewniają, że konkretne oferty mają się pojawić , a później można sie bardzo rozczarować . Po drugie starają się mydlic oczy jak coś nie gra np. Z ubezpieczeniem. Jedyne za co mogę pochwalić agencje to świetny kontakt telefoniczny z biurem. Byłam i wiem co pisze ...
    Tomasz

06.11.2019 16:33

myślę, że jeśli by ktokolwiek dostał nieterminowo wypłatę to już dawno by to zgłosił do odpowiednich organów. ściema jak nie wiem co hahahahha. My z Renatą pracujemy w tym zakładzie i w szoku jesteśmy o czym wy tu piszecie. jak komuś tak źle to czemu nie zwolni sie, nasi znajomi chętnie dojadą a wiem że na chwilę obecną nie ma wolnych miwjsc
    Anita

06.11.2019 16:54

też jestem ciekawa. nie do końca rozumiem co napisałaś. Byłaś czy miałaś być w pracy ? odezwij się albo podaj @ to ja się odezwę
    marta

06.11.2019 13:44

Ile miesiecznie Wam wychodzi na komisjonowaniu zabawek? i jak wyglada zakwaterowanie? domki, hotele pracownicze?
    Artur

24.10.2019 12:03

Witam, Chciałem spytać czy w pracy w Gersheim wypłacane są tygodniówki czy dopiero na koniec miesiąca?

05.11.2019 08:31

Witam, wypłaty wypłacane są miesięcznie, nie tygodniowo. Pozdrawiam Monika Kowacz
    Skanerek

31.10.2019 07:49

Czy dalej macie inwentaryzacje w DE?

05.11.2019 08:29

Witam, niestety na chwilę obecną nie prowadzimy rekrutacji na inwentaryzacje. Pozdrawiam Monika Kowacz
    Para worms

18.10.2019 19:36

Zostaliśmy poproszeni o wystawienie opinii, ponieważ pracujemy już ponad rok na magazynie Fiege w Worms przez pośrednictwo ImpactJob. Praca sama w sobie nie jest ciężka, wystarczą chęci do pracy :) Koordynatorka jest na miejscu, zakwaterowania przyzwoite, a warunki pracy takie jak przedstawiono nam na początku rekrutacji. Na początku było lekko pod górkę, ale dzięki kontaktowi z rekruterem obyło się bez większych problemów. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pracy i każdemu polecamy tą agencję - wysoka jakość u nich to podstawa. Pozdrawiamy Kacper i Iza
    Manka

04.11.2019 07:43

A sa jeszcze miejsca?

05.11.2019 08:28

Witam, w przypadku tej oferty decyduje kolejność zgłoszeń. Zachęcam do bezpośredniego kontaktu z naszym biurem, ponieważ nie przyjmujemy zgłoszeń przez portal gowork. Pozdrawiam Monika Kowacz
    Ks. K

12.09.2019 12:43

Czy może ktoś podzielić się informacjami na temat pracy i warunków zamieszkania w firmie Iwago Landsberg?
    Ola

29.10.2019 16:30

Zadzwoń do Iwago a się dowiesz. 9.96 brutto, 150h gwarantowane niby i 35 h zeitkonto a i mieszkanie 150 euro.
    Wiki

16.10.2019 00:58

Kto może napisać opinie o pracy w Iwago Personal leasing z Landsberg? Nadal koordynatorem jest ten mały Słowak i jakie zarobki?
    Dominika i Kamil

18.10.2019 19:39

@si Czemu nie polecasz? Koordynator z firmy iwago jak i impactjob zawsze pod telefonem i podczas naszego pobytu zdarzyło nam sie zmienić zakwaterowanie po krótki czasie i obyło sie bez problemu. My prace jak i ludzi na miejscu sobie chwalilismy, teraz zmienilismy prace, poniewaz na 2 tygodnie trzeba bylo zjechac niestety do pl...
    Si

29.10.2019 16:23

Skoro tak super to czemu 2 tygodnie wolnego i od razu inna praca? Coś mi się wydaje że nie jest tak dobrze skoro pojechaliscie.
    Agnieszka

27.10.2019 14:24

Chciałam zapytać o ofertę pracy ze znajomością języka niemieckiego ale nie stanowisko koordynatora i 12 euro brutto. Czy mają państwo takie oferty?

29.10.2019 08:45

Witam, bardzo proszę o bezpośredni kontakt z naszym biurem. Pozdrawiam Monika Kowacz

Oferty pracy - ImpactJob

HYDRAULIK / MONTER INSTALACJI GRZEWCZYCH I SANITARNYCH (m/k/n)

Büren

STOLARZ BEZ ZNAJOMOŚCI J. NIEMIECKIEGO (m/k/n)

Stuttgart

MALARZ - RÓŻNE LOKALIZACJE (m/k/n)

Stuttgart

KOMISJONER ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH (m/k/n)

Hamburg

OPERATOR WÓZKA WIDŁOWEGO WYSOKIEGO SKŁADU LUB FRONTOWEGO (m/k/n)

Lipsk

STOLARZ (m/k/n)

Almelo

Johny

26.10.2019 15:32

Duza pomoc i zaangazowanie z ich strony. Polecam
    Łukasz

24.10.2019 16:47

Witam serdecznie Jest tutaj ktoś kto pracuje w miejscowości worms Na magazynie Bosch... Chciałbym otrzymać ogólne informacje i opinie od osób które już tam pracują i posiadaj jakąś praktyczną wiedzę Na temat pracy i zamieszkania. Z góry dziękuję Wszystkiego dobrego pozdrawiam...
    Klaudia

19.10.2019 20:24

Witam Czy będzie prowadzony nabór na komisjonowanie zabawek na listopad? I czy możliwy jest wyjazd jeżeli nie ma się auta ani Prawa jazdy?

24.10.2019 12:32

Czesc no wlasnie mial ktos dzwonic I nic lipa Wiec pewnie nie jade albo bede szukal cos innego [email protected] Moj mail jak cos

24.10.2019 12:42

Witam, niestety od naszej ostatniej rozmowy nie odbieracie Panowie telefonów :(
    Kkk

13.09.2019 14:22

Czy do komisjonowania zabawek trzeba znać język?
    Fusi

15.09.2019 03:02

A kiedy nowa rekrutacja?

22.10.2019 11:45

Witam, rekrutacja trwa cały czas. Zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam Monika Kowacz
    Solej23

21.10.2019 17:22

Witam, prawdopodobnie jadę na początku listopada swoim samochodem do Gernsheim do pracy z zabawkami, jadę z Poznania gdyby ktoś był chętny, albo jedzie też w tym terminie to dajcie znać E-mail [email protected]
    Para

21.10.2019 17:01

Ktora oferta dla par jest najlepsza? Bo duzo maja
    Eda

20.10.2019 21:41

Witam, czy ktoś może się wypowiedzieć na temat warunków, godzin pracy oraz zarobków przy komisjonowaniu zabawek? Interesuje mnie ta oferta, ale słyszałam różne rzeczy..

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ImpactJob?

20.10.2019 09:06

Witam Zastanawiam sie o komisjonowanie Caly czas jest oferta Czy warto jechac przez ta agencje Szukam czegos od liatopada Blisko granicy polskiej
    nowa

16.10.2019 22:28

Witam. Zaczynam prace od poniedziałku. Jest tu ktoś kto już pracuje? Chciałam zapytać jak wygląda mieszkanie? Czy w stosunku do ceny jest w miarę odpowiednie? Łazienka wspólna czy dla każdego pokoju osobna? Jak z zarobkami?

18.10.2019 19:42

Czesc, o jakiej pracy piszesz? Gdzie co i jak? Jestem ciekaw bo moze pomoge ;)))
    nowa

19.10.2019 08:35

Na komisjonowanie zabawek
    ChatkaPuchatka123

18.10.2019 19:46

Polecam bardzo agencje, wysoka jakosc rekrutacji i podejscia do kandydata na 6+ ;)
    Nick1.

14.10.2019 20:33

Praca na zabawkach jest ciężka, wymaga sprawności i szybkiego pracowania. Warunki mieszkaniowe jak na taką opłatę są słabe. Brak internetu. Częsty problem z parkingiem. Miesięcznie nie idzie dużo zarobić. Na miejscu jest zapewniona opieka koordynatora który tak naprawdę ma was gdzieś. Nie polecam.
    Dorka

16.10.2019 08:03

Praca jest bardzo lekka, sama pary pracuja i w ogole bez stresu. Mieszkania na max 10 osob my jestesmy w 3 pietrowym domu. Polecamy
    Mario123

18.10.2019 19:41

Wy jedziecie do niemiec pracowac czy na wakacje??? Praca sama w sobie jest lekka i latwa - nawet najwiekszy baran poradzi sobie przy foliowaniu pudelek i sklejaniu pudel z zabawkami :D Jestem tutaj samochodem i jakos nie bylo problemu z parkingiem wiec o co chodzi dokladnie??? Koordynator caly czas pod tel/sms to samo impact, moze czekales za krotko na odpowiedz? :)
    Podróżniczka

18.10.2019 19:30

W niedzielę wyjeżdżam za pośrednictwem Impactu na zabawki, wyjeżdżałam już z wieloma agencjami, ale tutaj wyjątkowo są same pozytywy jeśli chodzi o wyjazdy. Ludzie na FB chwalą sobie bardzo. Zobaczymy, ale na samym początku rekrutacja była bardzo szybka i miła.
    Anna

13.10.2019 15:26

Dzień dobry. Pani Moniko czy jest możliwość podjęcia pracy w Gernsheim od 22 października do świąt Bożego Narodzenia czy nie ma już miejsc. Znam język niemiecki w stopniu komunikatywnym w piśmie i mowie ale nie posiadam auta i prawo jazdy. Dziękuję za odpowiedź
    Katrik

17.10.2019 08:16

A czy bedzie mozna wyjechac tez w listopadzie?

17.10.2019 22:20

Nina

14.10.2019 18:22

Hey był ktoś Tam na tych zabawkach ?jak praca zarobki

09.10.2019 14:39

Czy ktos byl w worms ??????? Komisjonowanie pakowanie produktow bosch Jakie sa wrunki do mieszkania ile zarobie miesiecznie czy praca jest ciezka Prosze o szybko odp Dzieki
    Nick123

05.10.2019 13:53

Witam, pytanie mam odnośnie zakwaterowania, lodówka jest w pokoju, a jak z łazienką i kuchnia? Czy jest wspólna? Na ile osób jest dzielona? Za tą cenę jak wygląda wyposażenie pokoju? Z gory dziekuje za odpowiedź!
    Wiola

30.09.2019 17:27

Witam, czy ktoś mógłby napisać jak wyglada sytuacja z zakwaterowaniem? Jakie warunki, czy da się mieszkać
    Streszczenie

04.10.2019 23:36

Da sie mieszkać jeśli lubi sie tłum i nie potrzebuje miejsca w lodówce, kuchni ani w łazience ????
    Darek

05.10.2019 10:18

Ale bzdury. Kazdy ma lodowke w pokoju a ten kto niema byl milon razy przez koordynatora informowany ze na dniach bedzie. Nikt sie nieskarzy na mieszkanie bo warunki jak na taka kase sa swietne. No chyba ze tys z tej trojki co od pierwszej minuty miala problem i po jednym dniu zjechala z fochem. Mieszkania sa ok sama praca superlekka. Bardzo ok
    Angela

17.08.2019 21:29

Hej :) Razem z chłopakiem zastanawiamy się nad praca w Gernsheim (komisjonowanie zabawek), czy jest już ktoś na miejscu i może napisać coś więcej o pracy? Pozdrawiam i z góry dziękuję :)

26.09.2019 15:00

Witam, oczywiście. Doświadczenie nie jest wymagane. Pozdrawiam Monika Kowacz
    Wika

02.10.2019 13:13

Hej, właśnie myślimy z chłopakiem nad wyjazdem do pracy przy komisjonowaniu zabawek. Jak Wasze wrażenia? Czy jako para pracujecie razem? Jakie warunki mieszkalne ?
    Kaja

26.09.2019 19:52

Firma wyplacalna
    Kaja

26.09.2019 19:57

Firma wyplacalna i przedewszystkim prawdziwa. Bylismy z chlopakiem u nich w biurze istnieja maja konsultantow, dokumenty od razu i wszystko sie zgadza. Nie zaden krzak. Sprawdzilismy jest ok
    reniferek1607

23.09.2019 23:30

Witam. Czy ma ktoś namiary do koordynatora w Geel? Czekam na odpowiedź. Wiem, że jest tam Pani Marcela, ale coś się nie odzywa ???? Z tego co mi wiadomo to najlepsza agencja, jaka może być na belgijskim rynku pracy.

26.09.2019 15:00

Witam, nie posiadamy ofert w Belgii. Pomylił Pan wątki. Pozdrawiam Monika Kowacz
    Andrej

23.09.2019 18:43

Swietna obsluga na miejscu jak i pozniej w niemczech. Polecamy z dziewczyna. Komisjonujemy spozywke w hanau.
    Daniel

10.09.2019 10:38

Hej czy może się ktoś wypowiedzieć na temat pracy komisjonowanie zabawek?? Jakie warunki pracy i jak jest z ubezpieczeniem? I czy firma organizuje dojazd jeśli nie ma się własnego auta??
    Krasnal

12.09.2019 13:58

Tak ale chodzi mi też o to czy ludzie z własnym transportem chętnie zabierają tych bez transportu...czy jakoś się idzie dogadać bo 30-40 km w jedną stronę to nie mało
    klaudia

12.09.2019 14:50

Od początku informowali my sie do paliwa dokladmay i wszyacy tak robia
    nowy

10.09.2019 22:27

witam. a czy praca w miejscowości Viersen już sie zaczęła jest związana z odzieżą ? czy ktoś może się podzielić swoją opinią ?
    Zabawki

10.09.2019 08:22

Jestesmy od tygodnia. Praca lekka i wszyscy pomagaja. Mieszkanie jak na tak niski koszt naprawde w wysokim standardzie na kazdy pokoj lodowka mamy wifi kuchnie wiec naprawde spoko. Jedyne to dojazd okolo 25 km ale wiedzielismy. Koordynator z niemieckiej agencji pomocny a polska firma tez dzwonila kilka razy. Polecamy

04.09.2019 15:04

04.09.2019 15:36

Moze dlatego ze nie dotyczy firmy na ktorej watku go napisales

01.09.2019 22:35

Pracownik z Peine

03.09.2019 16:07

Oczywiście. Jak można się z Tobą skontaktować?

03.09.2019 21:14

Niemcami omijają Ciebie szerokim łukiem a się pchasz tam, bredź dalej może zyskasz nowy swój poziom. Niepozdrawiam
    Lucjan

03.09.2019 07:54

Mam pytanie czy bez niemieckiego mam szanse na prace u was?

03.09.2019 14:48

Witam, obecnie prowadzimy dużo projektów bez znajomości języka niemieckiego. W razie zainteresowania bardzo proszę o bezpośredni kontakt z naszym biurem. Numer telefonu: +48 602 434 664. Pozdrawiam Monika Kowacz

Zostaw merytoryczną opinię o ImpactJob