Borne Furniture Sp. z o.o.
3 18 6 1

Opinie o Borne Furniture Sp. z o.o.

Mouse

Mówię szczerze, jako pracownik z kilkuletnim stażem- omijajcie te firmę, jak najdalej się da.! Po kolei: Przyjmując się, słyszysz jaka firma jest wspaniała, jak się prężnie rozwija, natomiast ja na własne oczy widzę, jak wiele ludzi ,,przewinęło się''przez firmę podczas samego mojego okresu próbnego, a ogłoszenia o zapotrzebowaniu na ludzi widnieją w różnych miejscach PRZEZ CAŁY CZAS. Są osoby mające stał miejsca pracy(zaznaczam siedzące), a osoby pracujące najciężej są wysyłane po całym zakładzie, w dodatku brygadzista potrafi powiedzieć, że naszym zakładem pracy jest całe Borne. Szkoda, ze nie tyczy się to wszystkich. Operatorzy, którzy biorą o 1/3 większe wyplaty od zwykłego pracownika, bawią się komórkami, a produkcyjni robią ich robotę. Ukraińcy, to w ogóle parodia. Nie znają(albo udają), że nie znają polskiego, aby Polacy musieli pracować za nich, a kierownik nie zwróci uwagi im, tylko oczywiście Polakom. Jeśli chodzi o urlop, są osoby, których nie ma notorycznie i to jest w porządku, a innym natomiast odmawia się urlopu ( nawet dwutygodniowego w okresie letnim) co jest nie zgodne z prawem. Jak można mieć 50 dni zaległego urlopu i nie mieć kiedy go wykorzystać, bo przecież jest praca. ?? Wymagają przychodzenia w Niedziele, a w Poniedziałek zakład stoi, bo nie ma miejsca. Wynagrodzenie jest głodowe, nie wyobrażam sobie utrzymać za nie rodziny, a nawet podwyzki inflacyjnej nie uświadczysz. Kwitki wypłat prawie nigdy nie są rozdawane na czas, pomijając już, że nawet wypłata wpływa w ostatniej chwili. Na sobotę podpisuje się na innej liście niż codziennie, a tak, żeby może przypadkiem lista gdzieś zaginęła i nie zapłacić ludziom nadgodzin, a co tam. Brygadzista potrafi powiedzieć, że pracownik ze względu na wiek lub staż pracy nie potrzebuje wolnego, lub musi pójść na inne stanowisko, a samo kierownictwo nie ma pojęcia o mechanizmie firmy. To co się tam dzieje to (usunięte przez administratora) na kółkach, więc jeszcze raz powtórzę-omijajcie ten obiekt z dala.

Muszkieter

Do pracownicy firmy która tak dzielnie broni jej dobrego imienia- jeśli zakład nie chce mieć negatywnych opinii to może niech zmieni swoje podejście do pracowników? Może niech zacznie słuchać co ci mają do powiedzenia, zamiast wypluwać z siebie puste formułki zasłyszane na szkoleniach z coachingu....Może niech firma zacznie doceniać doświadczonych pracowników, którzy muszą użerać się z ukraińcami nie znającymi nawet podstaw języka polskiego? Przecież oni swoją nieznajomością języka stwarzają realne zagrożenie dla współpracowników na linii! O sprawach higieny osobistej poniektórych nawet nie wspominam, bo to jest istny horror. Jeśli nadal nie zmieni firma swojego podejścia, to ilość zwolnień będzie tylko rosła.

Ja
@Muszkieter 14.12.2018 12:31

Zgadzam sie z Toba,jest duzo do zrobienia!Tez czasami szlag mnie trafia i rece opadaja i mam wrazenie ze zderzam sie ze sciana!Nie slucha sie nas!To prawda,ale nie widziales jak 18 lat temu powstawala ta fabryka i jak niewiele brakowalo zeby jej nie bylo!

Optymista
@Muszkieter 14.12.2018 12:31

Tak sobie czytam i przypomniały mi się słowa Jana Pawła II " Praca nie może być traktowana – nigdy i nigdzie – jako towar, bo człowiek nie może dla człowieka być towarem" ponad czasowe, a ktoś najwyraźniej o tym zapomina :(

Antoni

Pracowałem ponad trzy lata będąc na koniec brygadzistą. Porzucenie pracy było jedną z lepszych decyzji w moim życiu. Pomimo wysiłku i starań nikt z przełożonych tego nie docenił. To był naprawdę stracony czas w życiu i nie polecam.

Felo15

Ale nikt cię nie może zmusić do pracy w sobotę jak niemasz ochoty to nieidź ale są osoby chętne które chcą se dorobić więc pracują

Karman
@Felo15 08.10.2018 12:43

Jesli odmawiasz to licz sie z tym ze juz masz rozmowe dlaczego nie mozesz przyjsc i juz bedziesz najgorszy a tyle dobrego ze nie ma ludzi do pracy to nie zwalniaja za soboty

anonymous
@Karman 09.10.2018 16:24

Jak ktoś nie chodzi w żadną sobotę z miesiąc czy więcej to wiadomo że bd miał rozmowę w innych zakładach też by miał, ale jak nie przyjdziesz jedną czy dwie to nagle nic ci nie zrobią

Karman
@anonymous 10.10.2018 12:39

Dobra nie chwal tak tego zakladu bo pracuje tam kilka lat i wiem to z wlasnego doswiadczenia jak jest. Zmienia sie na gorsze z roku na rok

anonymous
@Karman 10.10.2018 15:14

Nie chwale pisze jak jest. Zresztą na tej strefie przemysłowej we wszystkich jest podobnie zakładach z tą różnicą że w innych panuje owiele gorsza atmosfera.

Abcdef
@Karman 10.10.2018 15:14

To prawda coraz gorzej sie dzieje od plac po atmosfere w pracy

Antoni
@Karman 09.10.2018 16:24

Byłem w tym zakładzie na trochę wyższym stanowisku i wiem jak bardzo kierownicy mają w (usunięte przez administratora) swoich pracowników. Nie przyjdziesz w sobote? W takim razie Cię nie potrzebuję... Prawda Hubercie ? Swoim cnianiactwem to nawet bunde przerastasz.

Michu

Byłem tak z 3 lata temu na rozmowie na produkcję, kierownik zaproponował najniższą krajową + 100 zł premii po okresie próbnym ta stówa do tego 3 zmiany, mydlił oczy szybkim awansem, ale ja mu powiedziałem, że jutro zadzwonię i nie zadzwoniłem. Chciałbym go serdecznie przeprosić, że nie zadzwoniłem, ale nie będę pracował za tak niegodziwe pieniądze.

Ja

Do Muszkietera-odczep sie wreszcie od tego zakladu,moze nie jest idealnie(bo gdzie jest?)!widziales te paczki 6 grudnia?dziwne bo dostalismy je 12grudnia innie uwazam zeby byly biedne!

Muszkieter

Kolejny pokaz głupoty i strzał w stopę firmy- pieniądze na święta. Firma robi wszystko by zminimalizować wydatki na cele socjalne. Biedapaczki, 10 minutowe wigilie....Kwota świadczenia na święta to 700 złotych polskich. Fajnie, co? Otóż nie. Żeby otrzymać 700 PLN trzeba, według naszego kochanego kierownictwa, mieć dochód na osobę w granicach 500-1000 złotych. Czyli trzeba zarabiać najniższą krajową, bez premii i nadgodzin, oraz mieć w domu bezrobotną żonę lub samemu wychowywać dziecko żyjąc na skraju ubóstwa..... Do tego, żeby nie było zbyt radośnie, mały bonus od naszej kreatywnej księgowości, otóż dochody na osobę są liczone od kwoty BRUTTO z trzech miesięcy. Nie netto, czyli realnego dochodu, ale BRUTTO przed odciągnięciem jakichkolwiek składek- to już normalne dziadostwo jest. Tyle w temacie, wesołego alleluja moi mili.

Ja
@Muszkieter 05.12.2018 19:19

Trzeba zbojkotować wigilię.

Antoni
@Muszkieter 05.12.2018 19:19

To aż 700 zł ?? Za moich czasów było zaledwie 200... Naprawdę żałuję czterech lat zmarnowanych w tym zakładzie.

On456

Wkońcu robią porządki na zm a u Małgosi bienko pani operator z pakowania ręcznego ma problem bo musi się wziosć do roboty dzisiejsza sytuacja 12 palet źle naklejone etykiety trzeba było nie stać 8 H przy komputerze Kaśka to by był porządek nie mogę się doczekać kiedy rozbiją tą szajkę na pakowalni recznej

Stachu
@On456 03.11.2018 17:41

Niestety ale pakowalnia to chyba najgorszy dział w całym zakładzie. Z każdą zmianą są problemy, operatorzy nie potrafią wykonać najprostszych czynności bez nadzoru mechanika lub kierownika obszaru, jak było napisane wcześniej nawet etykiety potrafią źle naklejać bez zastanowienia.....Ogólnie dramat, to już chyba nawet ukraińcy lepiej się spisują niż ekipa z pakowalni.

Pracuś
@On456 03.11.2018 17:41

O ile mi wiadomo etykiety kleją pracownicy produkcji a nie operator więc pomylić się w liczeniu do 2 lub 4 bo tak są numerowane paczki to świadczy tylko o inteligencji pracownika. W sumie to mi szkoda operatorów co muszą pracować z takimi idiotami co na każdym kroku trzeba sprawdzać i pilnować.

Ttttt
@Pracuś 04.11.2018 19:56

Nie nie klęja pracownicy często kleją operatorzy bo do niczego innego się nie nadają mają problem nawet żeby do toalety zmienić

Franciszek
@Pracuś 04.11.2018 19:56

Dlaczego obrażasz innych pracowników? To, że ktoś nie radzi sobie z obowiązkami, lub potrzebuje pomocy, nie oznacza, że można go obrażać. Może warto pokazać się z dobrej strony i pomóc tym pracownikom w podniesieniu swoich kompetencji? Czy mogą oni na Ciebie liczyć?

Pracownik

Niestety to wszystko co jest napisane o zm A to prawda .rządzi tam M Bieńko wraz ze swoimi pupilkami które same nie bardzo nadają sie do pracy i tylko patrzą żeby nic nie robić. Ostatnio chlopak dostał wypowiedzenie bo był niewygodny dla M Bieńko i jej elity. Kilka razy powiedział co myśli i co mu sie nie podoba więc trzeba było sie go pozbyć.nie ma ludzi nie ma kto pracować ale M.Bieńko się jeszcze pozbywa pracowników .nie chciałaś z nim pracować mogłaś go przenieś na inny dział. Cała firma o tobie mówi ale ty to chyba lubisz .Panie Bunda proszę przejrzeć na oczy porozmawiać z ludzmi i dowiedzieć się co ta osoba wyprawia na Pana zmianie.szkoda tylko chłopaka który przez nią stracił prace bo to jej zasługa .ale jak to ludzie mówią Karma wraca wróci i do niej !!!!

Były pracownik
@Pracownik 20.10.2018 06:26

Ktoś kto to napisał ma 100 %racij jest tam strasznie i nie będzie tam ludzi Polaków póki one tam rządzą brygadzista i 2 pupilki A zresztą praca nie jest zaciekawa cala zmianę na linii i bardzo się cieszę że mnie już tam nie będzie

Niki
@Były pracownik 20.10.2018 08:02

Zastanów się co ty piszesz a w innych zakładach to co pół zmiany się pracuje a drugie pół zmiany siedzi, jak ktoś nie jest nauczony pracy to i pewnie te cztery godziny by go męczyły taka osoba to na każdą prace będzie narzekać.

Były pracownik
@Niki 20.10.2018 14:51

Może i nie jestem nie powinno cię to interesowac

Niki
@Były pracownik 20.10.2018 19:48

Tacy ludzie mnie nie interesują bo przez takich niby pracowników całe linie cierpią bo wszyscy muszą pracować na nieroba.

Felo32
@Pracownik 20.10.2018 06:26

No właśnie tak jak piszesz niema ludzi to prawda, więc wątpię , żeby który kolwiek kierownik dał wypowiedzenie wartościowemu pracownikowi, a ten niby biedny chłopak o którym piszesz nie był zbyt dobrym pracownikiem i o tym wiedzą prawie wszyscy w firmie zresztą w innych zakładach też kariery nigdzie nie zrobił, to chyba świadczy o czymś.

×××
@Niki 21.10.2018 13:12

Pół tej lini to same nieroby!!

Muszkieter

Poziom pracowników produkcji w firmie poniżej przeciętnej, brak wiedzy czy doświadczenia. Znaczna część liniowych nie potrafi się składnie wysłowić, a operatorzy nie są lepsi- mało wiedzą o maszynach, mało potrafią i mało znaczą, a panoszą się jak kierownicy.... Przeraża napływ pracowników że wschodu, którzy nie znają podstaw języka polskiego - stwarzają często zagrożenie dla współpracowników gdy obsługują maszyny nie wiedząc co pisze na panelu. Kierownictwo się stara, choć nie całe. Dla niektórych liczą się tylko pozory i zestawienia wyssane z palca.

Optymista
@Muszkieter 20.10.2018 18:47

Mamy co mamy. Chyba na własne życzenie pozbyliśmy się wartościowych ludzi. No i tutaj KIEROWNICTWO faktycznie się postarało... Koszyki wartości chyba dobrze ,że pisane małą czcionką bo na pewno nie odzwierciedlają prawdziwego ich znaczenia . Szkoda , że to co było wypracowane przez wartościowych ludzi , garstką niekompetentnych ludzi jest teraz zaprzepaszczane...

Janko muzykant

Ludzie oczywiście zmiana A mam dojść pakowanie ręczne Kaśka operator ustawia ludzi jak jej się podoba sama robi co chce zachowuję się jak kierowniczka ta mała pusta blondi kaze robic szybciej bo ta linia cos wolno idzie to sama sobie pakuj idiotko to jest ciężkie a my nie jesteśmy twoimi parobkami bo ukraina robi szybciej to nie robi mozesz razem z nimiJustyna następna kierowniczka nic nie robi chodzi i (usunięte przez administratora) wszystkimi tyłek podlizuje się do brygadzisty pusta blondyna a M.Bieńko ta to wszystko pozwala i oczywiście donisi Bundzie wszytko a on jest bardzo zachwycony jak ją widzi cala 4 siebie warta

Franciszek

@Abcdef, twoja opinia jest negatywna ale opiera się na bardzo ogólnych stwierdzeniach. Czy możesz napisać od jakiego czasu zaobserwowałeś to pogorszenie? W jaki sposób płace oraz atmosfera uległy pogorszeniu? Warto podać konkretne argumenty.

Franciszek

@On 1218, proszę Cię o zapoznanie się z regulaminem forum GoWork.pl. Na forum staramy się nie publikować danych osobowych pracowników firm. Może chciałbyś napisać swoją opinię na temat firmy Borne Furniture? Jak oceniasz aktualne warunki zatrudnienia? Czy jest to praca, którą poleciłbyś innej osobie?

Były pracownik
@Franciszek 07.10.2018 17:47

Wzyciu nie polecę nikomu tego syfu sam odchodzę z tej firmy jest porażka zarobki marne przymus w sobotę praca straszna odradzam omijacie tę firmę szerokim lukiem

On456

Ludzie uciekajcie z tego chlewu jest tam tragicznie zmiana A porażka brygadzista (usunięte przez administratora) bundy robi wszystko co tylko chce z ludźmi mała blondi Kaśka przerastają ja ambicję Justyna następna kierowniczka ludzie uciekajcie masakra jest tam

kolo25
@On456 02.10.2018 20:56

Skoro tak źle ci się pracuje w Borne to się zwolnij, a co do współpracy z panią Bieńko to radze spróbować na innych zmianach z brygadzistami to wtedy zechcesz wracać na kolanach, a jak ktoś nadaje się do plewienia ogrodu tylko czy zamiatania placu to niestety niema co myśleć o awansie.

On 1218
@kolo25 05.10.2018 18:46

Oczywiście zgadzam sie z tym.(usunięte przez administratora) jest super brygadzistka rozumie człowieka i wspułpracuje z wszystkimi idz na inna zmianę to sie przekonasz .

Karmann

(usunięte przez administratora). Juz ma takie przywileje ze chodzi do kibelka kierowników nic dziwnego jak sie dziobie u (usunięte przez administratora) i wyciera sie pipeczke bialym papierem. Za soboty dostaniesz 100+ brutto haha ale robisz za 3 . I jeszcze zostaniesz wyru....

anonymous

witam nie polecam tej firmy nikomu jeszcze wiekszy (usunięte przez administratora) nisz faurecia czy tpv postawią cie na lini i bedziesz zaperniczać jak beduin a ukraince bedą stac lub siedziec sama rodzina kierowników i brygadzistów jedno wiekie dziadostwo poprostu trzeba uciekac z tej firmy wole isc do sklepu towar rozkładac

Zniesmaczony
@anonymous 02.08.2018 15:20

Prawda zgadzam się z tą opinia. A jeśli już nie masz znajomości musisz wchodzić brygadzistce w (usunięte przez administratora) wspołpracownicy wredna nie pomogą do tego jeszcze temperatura nowi jak szybko przyszli tak szybko odchodzą starzy kolesie zostają i się opierdzielaja.

Kiero
@Zniesmaczony 02.08.2018 19:25

Sądzę że pomylili państwo słowo "znajomości" ze słowem "umiejętności" :)

Pracus
@Kiero 16.08.2018 08:38

Umiejętności tam nie którzy mają jak się chodzi razem na imprezy :)

TOMMY

Witam. Odrazu z góry powiem Nie polecam nikomu tej firmy. Sama panujaca tam atmosfera odrzuca chęc do pracy a to wszystko przez nie które tam osoby na zmianie A najgorsza brygadzistka p. Małgorzata B i te niewiasty jej ta mała brzydka blondynka i ta wysoka co żuje gumy jak krowa. Zarobki marne jak na 3 zmiany i zmuszanie do sobot.

Franciszek

@Adam, jaka firma realizuje opiekę medyczną w firmie Borne Furniture? Czy jest to Medicover, a może LuxMed? Zabieg, o którym wspomniałeś nie jest zwykłą konsultacją lekarską. Na pewno wpływa to na czas realizacji twojego zabiegu, a firma nie ma również na to żadnego wpływu. Napisałeś, że nie korzystasz z możliwości grania w piłkę, ale nie powinieneś w związku z tym negatywnie oceniać istnienia takiego benefitu. Należy docenić starania pracodawcy w tym względzie.

Borneoeo
@Franciszek 21.09.2018 16:24

Beatka przestań już się kompromitować hahahaha

Slim

Niech mi ktoś powie w jakiej firmie jest opieka zdrowotna dla pracowników, która firma postarała się o karnety na siłownię czy też możliwość grania w piłkę na orlikach czy halach sportowych? Jaka firma dofinansowuje studia? Jak komuś nie chce się pracować to pracował nie będzie. Jeśli chodzi o pracowników z Ukrainy mamy do nich takie samo podejście jak Niemcy czy Brytyjczycy do nas Polaków jak jechaliśmy do "nich" pracować. Może warto rozmawiać z kierownikami, czy z Panią z HR o tym co boli i nie pasuje nam pracując w Borne? Ja ze swojej strony szczerze polecam. Jest kilka rzeczy, które bym zmienił, ale myślę że z biegiem czasu i to zostanie pozytywnie rozpatrzone.

Ktoś
@Slim 04.09.2018 15:35

Widać że ktoś z biura (usunięte przez administratora) liże...

Till
@Slim 04.09.2018 15:35

A czego firma oczekuje w zamian?

Stachu
@Slim 04.09.2018 15:35

W prawie każdej firmie są takie "benefity". Nie dość że są śmieszne, to wszystko jest tak naprawdę ściągane z wypłaty.....

Adam
@Slim 04.09.2018 15:35

Taka opieka za którą i tak ściągają z wypłaty a dostanie się na wizytę niczym się nie rozni od lekarza rodzinnego. Na zabieg korekty przegrody czekam 2 lata. Boiska są prawda ale kto z tego korzysta? A dofinansowanie do studiów? Jakoś po 4 latach pracy nic mi o tym nie wiadomo.

Borneo

Zakład w którym zwalnia się ludzi, którzy nie chcą pracować na nadgodzinach. Kierownicy zmuszają pracowników mówiąc że tacy ludzie im nie potrzebni. Ukraińców zwalnia się "dla przykładu" by inni się bali. Szkolenia stanowiskowe? BHP? Nie tutaj.

Pracownik

Nie polecam. Najlepiej żeby pracowac 7 dni w tygodniu. Przerwa między zmianami? Papier wszystko przyjmie. Atmosfera beznadziejna, nawet brygadziści z wieloletnim doświadczeniem zaczynaja się zwalniac. Kierownik bunda krętacz i oszust, hubert nie ma najmniejszego pojęcia o produkcji, dwulicowa żmija. Jedynie Andrzej wie co i z czym się je. Jeden wielki chlew.

Pis
@Pracownik 31.08.2018 22:18

Jak ma byc dobrze jak na froncie tych trzech muszkieterów kompletnie niekumajacy Pioter...

Pracownik
@Pis 02.09.2018 08:26

Może i by coś kumał gdyby muszkieterowie mówili mu prawdę

wtf

Borne to nie praca to styl zycia hehe

Ratatuj

Kiedyś było inaczej. Atmosfera jest nieciekawa. Powinni zwolnić wszystkich i zacząć od nowa. Sama szukam A pracuje już kilka lat

pracownik

NIE POLECAM ludzie sa tam straszni sa lepsi i gorsi jak lizesz (usunięte przez administratora) to przezyjesz a jak ktos mowi prawde to odrazu jestes stracony i wyrzywiaja sie na Tobie . Kierownicy zero reakcji trzymaja strone gabliderow . Nie polecam .

Kiero
@pracownik 13.08.2018 21:19

W Borne Furniture nie ma gapliderów....

pracownik

praca nie jest zła ale wypłata zła 2300 z sobotami na 3 zmiany i niby wysoki socjal tylko bardzo kiepski porównaniu z innymi zakładami

anonymous
@pracownik 24.05.2018 10:45

no jeszcze można o temperaturze przeszło 37 i wiele więcej no tonie jest przyjemnie pracować

Rt
@pracownik 24.05.2018 10:45

W nowej biedronce na podrzędnym stanowisku za norme godzin netto 2700-2800 zł.

On
@Rt 01.06.2018 16:58

I rypiesz w swieta:) haha też rotacja taka że tragedia

Malgos_78
@pracownik 24.05.2018 10:45

Witam można pracować w Borneo w Trierweila za duża lepszą stawkę godzin owa.

Ona 63

Nie polecam pracy w Borne w szczególności a zmianie A gdzie brygadzistą jest Małgorzata Bieńko która ma swoich pupolków Kaskę Justynie i paru innych a jak się jej nie spodoba ktoś lub ktoś się robi nie wygodny albo trafi się mądrzejszy od niej choć tam wszyscy są mądrzejsi od tej głupiej tępej blondynki to zrobi wszystko żeby ta osobę zniszczyć a kierownik Bunda na to wszystko pozwala. NIE POLECAM

0na 000
@Ona 63 06.08.2018 18:30

masz 100 racj (usunięte przez administratora) taki ze szkoda gadac a one tak mnie (usunięte przez administratora) ze szkoda gada kaska goska a wszczegulnosci justynka a ukraina nie jest lepsza

anonymous

ludzie uciekajcie z tego syfu jest tam masakra niech te (usunięte przez administratora) same robią

Jacek

Nie polecam tego syfu w szczególności zmiany A brygadzistą jest tam Małgorzata Bieńko są tam 3 dziewczyny które są jej pupilkami Justyna Kasia Gosia Kaśka to gaplider rządzi linią Justyna jest tak pierdolnieta ze brak mi słów robi wszystko żeby nie stać na lini Goska to jest leser ze masakra nadaje się tylko do składania kartonów Justynka wszystko donosi gapliderowi żeby tylko nie stać na linii zachowuje się jak idiotka wszyscy mają za nią robić a ona będzie brała kasę bo ona jest kobietą a ja mam na to (usunięte przez administratora) ja też jestem trzymajcie się z daleka od tego zakładu a wszczególnosci od zmian A

Franciszek

@Miśka1242@wp.pl, Czy długo pracowałeś w Borne Furniture? Może warto było dać sobie trochę więcej czasu na rzetelną ocenę. Czy zostały Ci przedstawione warunki finansowe na rozmowie kwalifikacyjnej? Czy próbowałeś je negocjować? Podczas rozmowy kwalifikacyjnej zawsze warto zapytać o każdy interesujący nas szczegół. To są ważne kwestie dotyczące naszej pracy. Pracownicy często boją się pytać nawet o wysokość zarobków, a przecież pracujemy głównie po to, żeby otrzymywać zapłatę za wykonaną pracę!

Miśka1242@wp.pl

Szczerze nie polecam, jedno wielkie dziadostwo za 2300 i do tego trzeba mieć dobre '' najlepsze'' znajomości z kierownikami czy dyrektorami, żeby zająć jak najlepsze miejsce na linii . Jeśli nie masz znajomości zostaniesz wywalony w najgorsze miejsce i musisz robić jak wół a Ukraińcy jeszcze trochę i nas wygryzą.

Zostaw opinię o Borne Furniture Sp. z o.o. - Gorzów Wielkopolski

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Borne Furniture Sp. z o.o.