Zoeller Tech

4.1/5

Na podstawie 2065 ocen

• Pracownicy i kandydaci do pracy
  • Planowane przyjęcia
  • Filmy

Pracownicy i kandydaci do pracy

Planowane przyjęcia

• Celbowo
  • Kąpino
Rekowo Górne - Zoeller Tech

3. Opinie o pracodawcach Rekowo Górne
  5. Opinie o Zoeller Tech Sp. z o.o.

Opinie o Zoeller Tech Rekowo Górne

Nie przegap nowości o Zoeller Tech Sp. z o.o.!

Dawo

23.11.2022 09:01

hej, zastanawiam się nad rekrutacją i z tym mam wszystko jasne, tylko widzę że oni super udzielają się w sponsoringu sportowców. i tu się pojawia moje pytanie czy dla pracowników, którzy uprawiają co prawda niszową dyscyplinę sportową można również ubiegać się o jakieś wsparcie ze strony firmy? jakoś swoje osiągnięcia należy przedstawić, pokazać ścieżkę ?
    seba

14.12.2022 12:39

pewnie na stronie wyczytał, albo co

20.12.2022 09:24

a co tam takiego ciekawego trenujesz, co?
    serwus

12.12.2022 13:18

Serwisant mobilny daleko dojeżdża? jakiś obszar określony macie?
    edek

16.12.2022 15:39

a przy okazji w ogłoszeniu o pracę piszą o szkoleniu wdrożeniowym na tym stanowisku, ktoś wie ile ono trwa?
    Moon

19.12.2022 13:02

Pewnie dopóki nie załapiesz. Tak myślę.
    boogus

28.11.2022 11:04

dalej szukają kogoś na kontrolera jakości?
    boogus

06.12.2022 14:00

nie wiem czy na tym jestes ale jak ci sie ogolnie pracuje spoko? ile mniej wiecej zajmuje im zaproszenie na rozmowe?

08.12.2022 13:00

dość to sprawnie szło, ale ja to już jakiś czas temu się przyjmowałem do pracy, więc jak jest teraz to nie powiem, bo nie wiem, ale zawsze się możesz przypomnieć, jakby ci się za długo widziało
    Paw

01.12.2022 20:52

(usunięte przez administratora)...umiesz to pensje masz. Ja tam 8 godzin pracuje 1 sobotę walne i pensja powiemy że ok. Ale ku kiedyś było lepiej i to już napewno nie wróci:( A co panowie z waszymi premiami rocznymi? Macie słuchy? Bo to chyba teraz powinno być na czasie tu, co nie?
    zainteresowany

16.11.2022 14:24

Ogłoszenie na Montera - Spawacza czy ktoś może podpowiedzieć jakie widełki w wynagrodzeniu netto proponuje firma???
    Blo

25.11.2022 23:25

Nikt się nie wypowiada o zarobkach bo nie chcą się przyznac że mało zarabiają. Stawka godzinowa jest razem z premia liczona pracując soboty i ma nadgodziny na których raczej musisz być ,, będziesz miał pensje mniej niż przyzwoita a garba się dorobisz i po czasie stwierdzisz że się wkopales tak jak inni . Ale będzie już za pozno żeby cokolwiek zmienić
    Molier

30.11.2022 11:25

A ktos wie jakie sa godziny pracy na takim stanowisku?

27.11.2022 18:46

Prace tam można traktować jako poczekalnie i szukać czegoś lepszego,, a rynek pracy daje lepsze oferty niż zoller. Bynajmniej ja dobrze trafiłem. A inni chyba pracują tam bo nie mają perspektywy na przyszłość
    Nie piekarz.

12.09.2022 11:48

Witam w jakich granicach się zarabia, przy monterce? Idzie wyżyć z jednego etatu bez nadgodzin?
    mini

24.11.2022 14:59

Jak najbardziej dla mnie
    kominiarz

25.11.2022 08:45

no powiem ci ze zalezy jakie masz koszty zycia..dla jednego bedzie malo, dla drugiego wystarczajaco
    oponent

22.11.2022 12:51

Pomijajac juz jakies kwestie poboczne czy wady tej firmy ( ktora firma nie ma wad/slabych punktow?) to doswiadczenie ktorego tu nabralem oraz szansa ktora wykorzystalem dala mi sporo w pozniejszym czasie. Kazdy patrzy na cos innego i z roznej perspektywy. Ja osobiscie nie zaluje ze trafilem do firmy i oceniam jak najbardziej na plus
    Grizlly

23.11.2022 18:57

Ja do dziś żałuję straconego czasu i zdrowia tam. I nie tylko ja tak myślę,większość moich znajomych co tam pracowało popiera moją rację.
    nerono

16.11.2022 14:12

jak się sprawy mają tutaj w zespole programistów? widzę że szukają teraz, ktoś ma jakieś opinie?
    Ksd

21.11.2022 09:07

Bez urazy, ale opinia elektryka na temat zespołu programistów jest trochę mało istotna raczej...
    konon

21.11.2022 11:30

te piątki krótsze to tylko dla biurowych, co nie?
    mechanik

31.10.2022 08:39

hej, widziałem oferte pracy na serwisanta mobilnego zabudów komunalnych wiecie do ilu km się wyjeżdża?
    Ksd

21.11.2022 09:14

Bo jest typowym użytkownikiem tego forum, który nie potrafi normalnie odpowiedzieć na pytanie, tylko sieje ferment
    konon

21.11.2022 11:20

nie no, ja tutaj na gowork zazwyczaj znajduje odpo na swoje pytania jak jakieś mam, no ale tutaj widzę niezły bałagan na tym profilu macie
    Dook

07.11.2022 11:35

o co chodzi z tym, że tutaj na forum ludzie się tak kłócą, w firmie między sobą też tak robicie? bo szczerze mówiąc to nie zachęca a jak tak się nie podoba, to czemu dalej pracujecie tutaj, możecie dla innych miejsce zrobić
    Yyy

17.11.2022 21:34

No niestety w tej firmie rzeczywistość taka jakie komentarze pracowników. Nie nie polecam zakladu
    koczkodan

18.11.2022 11:55

mysle, ze tu jest sporo hejterow, ktorzy nie sa nawet powiazani z firma, ogolnie to takie strony sa oblegane przez hejterow
    Cukierek

05.11.2022 12:41

Nie polecam nikomu tego zakladu

07.11.2022 09:32

Zakłady to były za (usunięte przez administratora)
    szlif

28.10.2022 09:02

czesc, mam pytanie, jestem po zawodowce, chcialbym sie dostac na szlifierza do tej firmy, duzo chca dosiwadczenia? ja robilem moze z rok w jednej firmie, wiem co i jak, wiec ogarniety jestem jak cos, kwestia czy w razie co na poczatku jest opcja przyuczenia?
    Powiedzprawde

06.11.2022 19:53

Administrator usuwa bo zoler prawdopodobnie mu płaci grube pieniądze za to. Osz...ci
    Gagaga

07.11.2022 08:14

Teraz wszędzie zrobisz te kursy. Warte są 20zl :p : p
    Dawaj

30.10.2022 22:21

Jak najbardziej nie polecam nikomu tego zakładu. Uważajcie na ludzi (kierownictwo)w tej firmie.
    Semii

14.10.2022 09:02

Skończyłam studia ekonomiczne i szukam pracy biurowej, w ogłoszeniach jest oferta pracy na stanowisko specjalista ds. administracyjnych i wymagają komunikatywnej znajomości angielskiego/niemieckiego. W sumie jakieś podstawy mam, ale czy to wystarczy?

29.10.2022 21:45

No i a końcu papier w kiblu wykładał,)))
    Dawaj

30.10.2022 22:18

Najgorzej jak narobił w kiblu i nie posprzątał po sobie,a w jego kanciapie szczury chodziły tak tam syfil jadł i resztki jedzenia pod stół wrzucał
    Toja

25.10.2022 15:22

Czy w przypadku pracy biurowej jest możliwość pracy na niepełny etat lub częściowo zdalnie?

28.10.2022 10:09

Praca zdalna nie jest w naszej firmie praktykowana. Jeśli chodzi o niepełny etat - ciężko powiedzieć, sprawa bardzo indywidualna.
    Toja

29.10.2022 17:09

Dziękuję za odpowiedzi :-)
    Gruszka

08.10.2022 18:51

Admini usuwają komentarze które opisują prawdę o firmie. Ja nie polecam nikomu zakładu. ;)
    Gari

25.10.2022 10:06

Kłamiesz...admini działają pod firmę.
    Gari

25.10.2022 10:11

Wiekszosc ludzi tu pisze merytorycznie. Po to są robione zdjecia na stronie GW żeby udowodnić jak prawda o firmie,komentarze które nie łamią regulaminu są bezczelnie usuwane przez admina GW. Strona jest już w budowie. Niedługo świat ujrzy jak GW jest przekupywany,
    Alkoholik

19.10.2022 17:23

Jak tam wasze premie procentowe?

20.10.2022 12:11

Dziękujemy, bardzo dobrze! Procentują dzięki kolejnej podwyżce inflacyjnej :)
    Viks

01.09.2022 09:31

Hej, stanowisko inżynier procesu, wymagają znajomości obsługi programów (usunięte przez administratora) Wie ktoś jakich konkretnie?
    Były inż procesu

12.10.2022 08:36

Jakieś 2 lata temu robiliśmy na Siemens NX. Ale możliwe ze obecnie przeszli na Solid Edge lub coś innego. Przyda się tez znajomość Microsoft NAV, ale tego nauczysz się już na miejscu. Ps. Jak skład działu dalej ten sam, to śmiało aplikuj bo to złota ekipa. Jedyni normalni ludzie w tej firmie :P
    Mario

19.10.2022 22:02

Wreszcie jakaś normalna odpowiedź, dzięki ci wielkie! Musiałem się przez całą bezsensowną dyskusję przekopać, żeby zobaczyć odpowiedź na jedno proste pytanie, które ktoś zadał, ogarnijcie się ludzie...
    El Senior

24.09.2022 21:06

Pracowałem w tej firmie na produkcji i powiem tak. Firma na start oferuje taką stawkę, jaką dyktuje rynek pracy jak i inne firmy w okolicy. Żeby być jakoś usatysfakcjonowany to trzeba chociaż te kilka nadgodzin porobić. Praca na dwie zmiany, ludzie różni. Próżno tutaj szukać przyjaciół, ale dużo (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora). Liderzy są w większości (usunięte przez administratora), (usunięte przez administratora) Firma działa prężnie, nie brakuje sprzętu ani urządzeń. Odzież ochronna jest bardzo dobrej jakości, niezbędne narzędzia dostaje się od ręki. Praca ciekawa, firma robi kursy, przeszkala. Plany obróbki na komputerze różnią się od protokołów od kontrolerów, montowane podzespoły montuje się w zależności od standardu na wydziale. Duży przemiał ludzi. Firma oferuje tzw. Bony żywieniowe, jest to karta przedpłacona na kawę i batony z limitem. Ubezpieczenia grupowe, multisport itp. Na wydziale panuje kultura u liderów, a niekoniecznie od współpracowników. Praca na dwie zmiany, i w sumie nie brakuje pracy (chyba). Generalnie, byłem zadowolony z pracy, ale aktualnie mam lepszą i nie wróciłbym:) jeżeli lubisz skręcać śrubki i nie boisz się pracy zmianowej to ślij cv, Tylko uważaj na ludzi. W większości same kaszubskie pludry
    Garfield

04.10.2022 16:31

Z częścią się zgodzę ale niektórym teamliderom brakuje kultury. A przede wszystkim brak możliwości rozwoju zawodowego w tej firmie raczej nie przyciąga ludzi tylko ich zachęca do zmiany lepszej pracy i firmy.
    Myst

05.10.2022 12:41

Cóż, tak to bywa. Kaszubska zawiść czasem nie zna granic....

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Zoeller Tech?

Kontakt - Zoeller Tech Sp. z o.o.

Nowa 8 84-123 Rekowo Górne

NIP:5870201044

Branża główna: Transport drogowy

19.09.2022 15:48

eheh

28.09.2022 12:31

klapki na oczach po prostu
    Smok

04.10.2022 22:13

Wszystko jest nie tak płacą grosze nie doceniają pracowników którzy dla nich pracują i przynoszą dochody. Za to tylko zakazy nakazy i karanie za każdą głupotę ta firma pod kierownictwem obecnego kierownika sięga dna i to jest fakt.
    Garfield

04.10.2022 16:44

Ja nie polecam nikomu tego zakladu;) Do dziś żałuję decyzji o podjęciu tam pracy. Stracone lata. A czlowiek dorobil się tylko i wyłącznie garba na plecach od waszej pracy... pozdraWiam(^
    Lexon

10.08.2022 11:26

Czym się różni Zoeller od Ekocel? Bo wiem, że to jakieś naczynia połączone, ale jakie są różnice?
    pok

29.09.2022 17:14

chociaż w sumie to to nigdy nie było śmieszne, człowiek nic nie może napisać bo ci od razu jakieś cyrki odprawiają, ciekawe co na to ludzie wewnątrz firmy
    masterdisaster

03.10.2022 19:50

Sam jesteś krzak, geniuszu

06.09.2022 21:40

rex

23.09.2022 13:19

Dominika, serio łapiesz ten haczyk?
    klasy

26.09.2022 15:37

weźcie już się uspokójcie z tym hejtem
    Wojt

12.08.2022 10:14

Interesuje mnie praca technologa, jednak inżynierem będę za pół roku. Zatrudniają ludzi w trakcie studiów?
    nickly

01.09.2022 08:22

Skoro w niej pracował to wie co myśli i mówi
    nickly

01.09.2022 08:23

A tak jeszcze przy okazji ja tu pracuję i jestem tego zdania co @only
    frizzz

26.08.2022 10:32

Na programistę preferują bardziej uop czy b2b?
    frizzz

30.08.2022 09:45

Złożę dzisiaj cv
    blu

31.08.2022 15:06

ale z ciebie komendiant, nie myślałeś o pracy w kabarecie?
    Freaky

05.08.2022 20:40

Nie polecam nikomu zakladu
    gumiś

29.08.2022 14:25

Ta informacja odmieniła moje życie o całe 360 stopni
    gumiś

29.08.2022 14:33

W waszym przypadku to dobrze, że usuwają
    Elo

24.03.2022 12:13

Witam czy przyjmują tutaj osoby bez doświadczenia na jakieś stanowisko? Są możliwości późniejszego awansowania jakbym się sprawdził?
    małysz

25.08.2022 13:49

Trudno teraz znaleźć merytoryczną opinię, a kandydatowi np takiemu jak ja pierwsze co przychodzi do głowy to zapytanie na gw czy przeczytanie opinii. Chętnie bym się dowiedział jak jest w firmie i czy jest ogólnie spoko
    Kasai

25.08.2022 20:51

Brak jakichkolwiek szans na awans w tej firmie.
    Dobre pyt

11.08.2022 01:01

Ja tez nie polecam nikomu tego zakladu,szkoda nerwów,przepracowanych tu lat i użerania się z(usunięte przez administratora)
    Uwaga!

03.08.2022 22:14

Go work został przekabacony przez celera. Nagminnie usuwaja komentarze odnoszące się do atmosfery jaka panuje w firmie które nie łamią regulaminu portalu. Więc za dużo się tu nie dowiecie. Ale bynajmniej możecie sami wywnioskować na czym polega polityka firmy.
    astero

08.08.2022 15:02

Jak się pisze wpisy niezgodne z regulaminem, to chyba logiczne, że usuwają, no ale oczywiście lepiej snuć jakieś teorie spiskowe…
    rka

09.08.2022 13:43

Niektórym niestety trzeba takie rzeczy tłumaczyć jak to, po co jest regulamin
    Olek

06.07.2022 09:57

Czy można się tu dostać na praktyki ze szkoły? Jeśli tak to czy są oferty czy trzeba samemu sobie zadzwonić i porozmawiać o takiej możliwości?
    Olek

29.07.2022 12:04

Ja się wybieram na mechanika
    Niestety

02.08.2022 16:00

Honorata,dobry bot z Ciebie.
    Dejzi

15.04.2022 17:18

Czy nadgodziny są obecnie? Czy 4500 można bez nadgodxin wyrobić co miesiąc? Magazyn?
    Odp.

03.07.2022 16:00

Można , ale w niej firmie . !!!!!! Tu się nie da.
    szaman

23.07.2022 09:29

Nie za duża.
    Cukierek zolerek

08.07.2022 23:25

Nie polecam tej firmy nikomu;)

18.07.2022 09:31

A ja polecam wszystkim :)
    hopla

20.07.2022 14:20

Rabini są niezdecydowani
    Reda

16.07.2022 12:07

Czesc wszystkim.pytanie do kompetentnej osoby.jak wyglada gola wyplata spawacza,ile godzin dziennie,czy soboty,itd?ile max mozna wyciagnac?pzdr!
    petro

05.05.2022 13:12

Kursy językowe to odbywają się po pracy? I czy są one zdalnie?
    jazz

04.07.2022 11:13

to już powinieneś dopytać na rozmowie, skoro to dla ciebie takie istotne
    petro

05.07.2022 23:39

no okej, tak zrobię, skoro nikt tu nie wie.
    Pro

31.05.2022 11:25

A ja nic nie mam do zakładu :)

28.06.2022 09:44

że komuś się to nie podoba
    jazz

29.06.2022 23:47

a niech sobie klikają
    neto

24.06.2022 15:27

Jakie godziny na kontroli jakości?
    Magazynier

07.06.2022 11:54

Hej jakie zarobki magazyniera :) ???
    fiks

22.06.2022 11:54

ale to chyba zbyt skomplikowane
    krypto

23.06.2022 05:42

No cóż
    pesto

19.05.2022 08:51

Na lakiernika jakie warunki? Roboty dużo czy tak do ogarnięcia?
    ktoś

20.06.2022 09:23

byłeś na rozmowie czy sam się kontaktowałeś wcześniej?
    pesto

21.06.2022 15:51

nie no, za mało czasu minęło, jeszcze nie
    nauka

01.02.2022 11:52

A jaki jest wybór kursów językowych? Standardowo angielski, niemiecki czy jest coś więcej?

13.06.2022 10:23

serio? co wy z gimnazjum wyszliście dopiero?
    white

14.06.2022 12:33

I tak wysoko celujesz

Zostaw merytoryczną opinię o Zoeller Tech Sp. z o.o.