Zoeller Tech

4.1/5

Na podstawie 2065 ocen

• Pracownicy i kandydaci do pracy
  • Planowane przyjęcia
  • Filmy

Pracownicy i kandydaci do pracy

Planowane przyjęcia

• Celbowo
  • Kąpino
Rekowo Górne - Zoeller Tech

3. Opinie o pracodawcach Rekowo Górne
  5. Opinie o Zoeller Tech Sp. z o.o.

Opinie o Zoeller Tech Rekowo Górne

Nie przegap nowości o Zoeller Tech Sp. z o.o.!

11.12.2019 15:11

...

11.12.2019 21:48

Jaka firma tacy pracownicy,Jacy pracownicy taka firma.Renoma widać sie buduje :D Banda oszu stow i wieś niaków.Nie polecam tego pracodawcy
    Op

12.11.2019 10:51

Ta punktacja na ocenę roczną jest śmieszna żeby mieć chociaż 40 pkt to chyba trzeba być jakimś uczonym z uniwersytetu hehe żenada normalnie
    Prawda jest inna

08.12.2019 10:07

To taki chwyt marketingowy firmy,na początku firma przyzwyczaja nowych pracowników,pokazuje jak jest kolorowo. A jak już będziecie chwilę pracować to najlepiej by wam zabrali wszystkie premie,(usunięte przez administratora).Nikt wam nie ma prawa przyspieszać,narzucac tempa w pracy.Tempo pracy to tempo pracodawcy nie wasze.Kazdy pracuje inaczej.
    Do op.

11.12.2019 10:08

No nie trzeba mieć studiów , wystarczy być po gimnazjum albo zawodówce z zawodu piekarz albo cukiernik. Może te nowe hale co tam budują pod lasem to piekarnia z cukiernia będą. Niemieckie bułeczki oh takkkk.
    Robert

29.10.2019 09:02

(usunięte przez administratora)zarobki bardzo słabe. W firmie powstała komisja etyki zawodowej która według mnie i tak nic nie zrobi z (usunięte przez administratora) liderami i kierownikami te przesłuchania pracowników każdego z osobna są do niczego bo i tak ludzie się boją mówić o wszystkim ze względu na to że w komisji są ludzie z produkcji którzy się znają dlamnie powinna te przesłuchania prowadzić firma zewnętrzna dopiero wtedy wszytko by wyszło na jaw co tak naprawdę dzieje się w tej firmie co nie które osoby napewno by stanęły przed sądem za swoje postępowanie wobec ludzi i nie tylko
    Heh

08.12.2019 20:22

Czasy kiedy wynosili z firmy już minęły, kl oc pół firmy wyniósl i go nie zlapali,nastepnie uczynili go firmowym "fachowcem"
    Do obserwator.

10.12.2019 15:29

Każdy pracodawca ma prawo przeprowadzać kontrole trzeźwości. Rodzi nie ma z tym nic wspólnego. Jesteś gościu w błędzie. W takim razie policja co nie może już tego robić? Jeśli nie mają prawa przytocz argumenty prawne. Jaka ustawa to obejmuje. Konkrety buraku
    Duuuzo paaa

09.12.2019 17:47

(usunięte przez administratora) Na premiach na stawkach na punktacji. Sami sobie winni jesteście. Zmieńcie pracę przestańcie narzekać. No chyba że tylko Kaszuby tak potrafią narzekać. (usunięte przez administratora)
    Nkwy

07.12.2019 23:13

Hej jak tam wasze premie i zapomogi świąteczne wiadomo już coś kiedy i ile bo wszyscy milczą jak zaklęci a no i mam pytanie mam trójkę dzieci ale nie mieszkają że mną place alimenty ale do powiedzie. Mi że nie iczaja mi się jako rodzina do czegokolwiek u was też tak jest czy tylko Warszawa
    Ciekawy

03.12.2019 22:12

Jakie są główne powody(przyczyny),że pracownicy się zwalniają z tej firmy?
    Pracuje tam to wiem

06.12.2019 11:42

Zwalniaja się bo mało płacą. Żeby zarobić trzeba nadgonic to w sobotę albo zostawać dłużej o ile jest takie zapotrzebowanie. Młody człowiek który przyjdzie do pracy a obiecają mu to i owo na rozmowie kwalifikacyjnej zderza się z rzeczywistością pracując i odchodzi. Starzy pracownicy zostają bo gdzie indziej pójdą robić.jest trochę Ukraińców i to firmę ratuje. Owszem stołówka jest fajna ,każdy ma swoje szafki, ale na halach nie jest tak różowo. Na spawalni zapylenie, na lakierni gorąco a na montażu oleje , konserwacja j szlifowanie. Dziwne przepisy wymyślane u góry. Kierownictwo bezpośrednie jest takie jak się z nimi dogadasz albo kogoś lubią albo nie. Ogólnie przyjdziesz popracujesz sam stwierdzisz czy się podoba czy nie. Te komentarze które są tutaj nie wzięły się z pewnością bez powodu.
    Prawda

14.01.2020 16:54

Brak obiecanych pieniędzy na rozmowie o pracę. (usunięte przez administratora) Brak komunikacji mszy produkcja a biurem , brak szkoleń ,brak środków ochrony osobistej, (usunięte przez administratora) pył hałas, (usunięte przez administratora) pracy w nadgodzinach i soboty nie pytając czy ktoś może. Brak świadczeń za które mógłby płacić pracodawca. Niska stawka godzinowa.(usunięte przez administratora)
    Nejma

28.11.2019 21:23

Czy ktoś z was pracuje w oddziale Chorzów? Jak kształtuja się tam zarobki za spawacza mechanika? Socjal??
    Nejma

03.12.2019 08:56

A jeśli chodzi o spawacza jak praca wygląda? Jak wygląda socjal bony gruszka itp? Czy spawacz ma szkodliwe?? Praca od pon do piątku? Nadgodziny można robić? Jak zarobki oscylują za spawacza? Z góry dzięki kolego za odpowiedź.
    bobafett

03.12.2019 14:27

Luz, zdarza się ;p

27.11.2019 15:41

Jak długo Zoeller Tech istnieje na polskim rynku?
    Sanders

28.11.2019 09:14

od 1992 roku, tylko pod inną nazwą
    Denis

18.11.2019 14:36

Czy na magazyn trzeba mieć doświadczenie?
    Denis

21.11.2019 11:23

Dzięki ;)
    gta

25.11.2019 11:55

a ciebie kolego nikt o zdanie nie pytał
    Ksiegowy

21.11.2019 19:14

Witam! 3 miesiące temu aplikowalam na stanowisko ksiegowego? To normalne, że w tej firmie tak długo trwa rekrutacja? Znajomi aplikowali, też na inne stanowiska i też zero odzewu..A niby ludzi do pracy potrzebują. ..
    Stary pracownik

22.11.2019 20:39

Ja do dzisiaj bym czekał 2 lata,spławili mnie.Radze zmienić fach.Ponoć będąc cukiernikiem,kucharzem,rolnikiem jest większa szansa na dostanie wymarzonego stanowiska w tej firmie.Życze powodzenia i pomyślności;)
    Murmur

25.11.2019 08:54

ale wiecie, że to jest tak, że nie mają obowiązku odpowiadać na każdą aplikację? jest zawsze klauzula, że odpowiadają na zgłoszenia od kandydatów, którzy najbardziej odpowiadają profilowi kandydata na sto stanowisko...też wolałbym, żeby zawsze był jakiś feedback, ale tak już jest i to nie tyle, że Zoeller jest jakiś zły i tylko on tak robi, ale to standardowa praktyka. Trochę się też nie dziwię, jak dostajesz setki CV i każdemu musiałbyś odpowiadać, no to szłoby oszaleć
    Anon

15.11.2019 06:53

Czy firma potrzebuje kierowców kat. C lub operatorów wózka widłowego w tym momencie ?
    Stary pracownik

15.11.2019 15:14

Napisz do nich,a na rozmowę ubezpiecz się w dobry dyktafon.Sami nie wiedzą co mówią. Chocbyś starał się jak najlepiej,wykonywał swoją pracę uczciwie, pracowal sumiennie to i tak Cię podsumują po kilku latach,że chodzisz po firmie i nie pracujesz.Tak ze mną postąpili. Dobrze się zastanów czy chcesz zmarnować swoich kilka lat w takiej firmie czy mieć pracodawcę co szanuje pracownika.Prezes tej firmy pewnie nawet nie ma pojęcia jak postępują jego podwładni z ludźmi,albo udaje,że nic nie wie.
    Grorlik

15.11.2019 20:19

Tacy awansujom tu na kierownika magazynu i lidera od transportu

12.11.2019 10:45

Gorliko

14.11.2019 02:41

Dajcie już czlowiekowi spokoj. Moze sie kiedys nauczy.

31.10.2019 14:22

Czy firma Zoeller Tech prowadzi obecnie rekrutację?
    Packman

11.11.2019 17:32

Polecam odwiedzić stronę zoeller i ekocel. Tam zawarte są wszystkie informacje na temat aktualnych rekrutacji. Pozdrawiam
    Ciekawy

10.11.2019 19:47

Jak tam Panowie wasze premie %%% xd dalej bez podstawy ucinane? Coś się polepszylo w firmie? Dalej mianują cukierników i kucharzy na liderów? To jest jakaś cukiernia,knajpa co stoi pod lasem w Rekowie?
    Bartek Goryl

27.10.2019 23:28

Słyszałem że potrzebuja u was kierownika na magazyn stalowy. Podobno wystarczy miec skonczone hotelarstwo albo gastronomie. Czy to prawda?
    Mama Goryl

06.11.2019 14:29

Potrzebują? Kierownika? Pracowników? Niby się rozwijają? No nie wiem. Więcej ludzi od nich ucieka niznsie zatrudnia. Ciągła i stała rotacja. Jestem ciekawa dlaczego tak dooonra firma za jaką się mają ma tyle negatywnych komentarzy. Ciekawe skąd to się bierze. Czy aż tylu ludzi musieli oszukać że ci tak piszą?
    Duo

08.11.2019 09:36

To czemu żaden z was kierownikiem nie jest, skoro to takie proste? Zawistnicy.
    były pracownik

25.10.2019 21:58

dobra firma liderzy ok
    wot

31.10.2019 10:45

Bo całe życie trzeba pracować w jednej firmie, jeśli ci się praca podoba, tak?
    Rollo

04.11.2019 15:47

Klasyk, oni wszyscy wiedzą lepiej niż sami zainteresowani :D
    if you know what i mean

31.10.2019 10:33

Czytam te komentazre i czuje brzoskwinki panowie
    były elektryk

26.10.2019 10:01

pracowałem prawie rok czasu Majster (usunięte przez administratora)ma wszystko gdzieś ma swojego (usunięte przez administratora) który nic nie robi tylko ściemniać a inni elektrycy muszą na takiego zarobić pozdrawiam dział elektryczny odwłoki
    Kurcze

29.10.2019 15:43

Cholera to w tej firmie same czopki robią? Może jakiś dział gastrologii mają zamiar otworzyć?
    ja były pracownik

25.10.2019 23:21

byłem pracownikiem tej firmy rok czasu. Było wszystko ok wypłata na czas ale musiałem zmienić firmę nie stety pozdrawiam .
    joker

28.10.2019 14:01

Ja podobnie jak ty, tez mialem takie wrazenia i też pozdrawiam
    Ej

29.10.2019 15:27

Musiałeś zmienić ?
    Nowy

25.10.2019 00:12

Bylem ostatnio na rozmowie o prace. Zaoferowali mi stanowisko na jakimś magazynie stalowym m2. Co mozecie powiedziec o pracy na tym dziale?
    Mag

25.10.2019 18:20

Lepiej zostań w swojej firmie albo poszukaj czegoś innego. Ludzie się z tad na potęgę zwalniają i szukają głupich . Broń boże tutaj.
    Albert

28.10.2019 23:22

psychopata co lize u gory i biega na skargi jak dziecko do szefostfa czemu nikt nie reaguje na to co sie u nas dzieje czy wszyscy oczu nie maja i akceptuja to z magazynuera ktos zrobil kierownika ale to nie dobra decyzja bo kompetencji brak i muzgu gosc jest nieobliczalny jak matiz w zakrecie przy 80km na godzine

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Zoeller Tech?

Kontakt - Zoeller Tech Sp. z o.o.

Nowa 8 84-123 Rekowo Górne

NIP:5870201044

Branża główna: Transport drogowy

Vladmir(przyszłość ukrainy)

27.10.2019 13:52

A(usunięte przez administratora) dalej wynosi material po za firme? Zlapali go w końcu ? Firma wysłała go do szkoły? Bk jak pisał informacje co drugi wyraz to błąd językowy:D ach te laiki cukierniki takich troli potrzebuje Celer zdeh.
    nowy

26.10.2019 10:06

w tej firmie straszą kierownikiem hali C ma brak kompetencji na danym stanowisku jak ma zły dzień to najlepiej by pewnie 10 procent wzioł.
    Panie Zwara

25.10.2019 13:34

Tak cenisz (usunięte przez administratora),,, a wiesz że on wśród pracowników wyraża się o tobie negatywnie? To delikatnie powiedziane. Sam byłem tego świadkiem. Podobnie o kierowniki. Warto komuś takiemu ufać?
    Do nicol

25.10.2019 13:32

A co tobie się nie podoba ,,, że ktoś wyraził swoją opinię wobec lidera albo kierownika? Tak jak jest w firmie? Osoby trafiające pod ,, skrzydła liderów,, powinny być szkolone przez nich samych a nie jakiś ,, (usunięte przez administratora),, którzy mają własne ego na końcu nosa. Sam wiesz dobrze że gdybyś nas nie rozdzielił to czopek miałby (usunięte przez administratora) nie tylko odemnie ale od innych też, za swoje (usunięte przez administratora) i obijanke się na nadgodzinach. Za Twoją aprobatą panie (usunięte przez administratora). Liderze na białej hali, przełożonym kierownika (usunięte przez administratora). Może to czyta również dyrektor montażu i fajnie jakby wobec was wyciągnął wkoncu wnioski. Dzisiaj jest piątek więc jesteś albo już po zebraniu ,, ludzi mądrych. ,, Szkoda mi chłopaków poza czopkiem że muszą pod twoją dyktatura tam nadal pracować. . Wśród liderów to cenię sobie siwego i gostka z malarni w niebieskiej czapce. I klienta który przygotowywał mnie i innych do kursu na sownice. Sam jako lider pozostawiasz ze swoim kierownikiem. Wiele do życzenia. Ja nie byle. I nigdy nie będę posłuszny wbrew kodeksowi pracy czy robocie w soboty. Jesteś zerem(usunięte przez administratora) Wykorzystujesz swoje stanowisko dla swoich potrzeb. I układów. Ok. Możesz mnie nazwać jak chcesz ze swoim kolesiem czopkiem. Mam to w (usunięte przez administratora) jak ty owego czopka razem z słowikiem. Nie robię w tym (usunięte przez administratora) nie widzę waszych mord..., Tak ulżyło mi i innym też. Już nie długo zacznie się zmieniać na lepsze. Świadomy jednego pociąga innych. Nie bójcie się ludzie pisać jak jest w tej firmie miencje pracę. Będziecie mieć lepiej niż tu gdzje jesteście Pozdrawiam i trzymam.mocno kciuki za chłopaków z działu skrzyń. Pawełka, Walentego ,Patryka , i innych. Również z odwłoków. Nie dajcie się. W większości siła. Powodzenia mi ,, głupiemu ,, się udało wam też się uda. Pamiętajcie najbardziej boli prawda. Kodeks pracy jest jeden więc macie prawo żądać swojego. Jesli macie możliwość to zmieńcie ja.na lepsza. W razie czego dysponuje kontaktem do pracodawcy który ceni Polaków .i nie jest burakiem zadufanym w sobie jak słowik i zwara z czopkiem.
    Qwerty

17.10.2019 16:01

Wie ktoś ile czeka się na odpowiedz? Miesiąc temu rekrutowalem na młodszego księgowego, ale zero odp. Jeśli miała być negatywna to i tak dają znać????
    Qwerty

22.10.2019 00:59

A na jakie stanowisko rekrutowales?
    edison

23.10.2019 10:50

To chyba cię jednak nie spławili, skoro jednak pracowałeś
    Grisza

06.10.2019 13:10

Witam, czy mógłby mi ktoś powiedzieć jaka jest podstawa na produkcji? Chodzi mi o stawkę ile dają na start dla gościa z doświadczeniem? Z góry dzięki.
    Grisza

12.10.2019 16:34

Dzięki za informację. Dobrze wiedzieć ????

20.10.2019 15:47

Ja przyszedłem z doświadczeniem po pierwsze oszukali mnie na pieniądze,inna stawkę z nimi ugadywalem A inna dostałem na umowie,a po drugie przychodzili ludzie bez doświadczenia i dostawali większe stawki.
    Aleksander

15.10.2019 13:41

Ile i w jakich lokalizacjach ma siedziby Zoeller Tech?
    yoks

17.10.2019 12:40

siedzibę ma w Rekowie Górnym
    Ro

16.10.2019 10:19

Jestem zainteresowany tylko pytanie ile zarabia operator wózka widłowego? I ile na umowie najniższą krajową czy więcej?wie ktoś?dzieki
    zoe

01.10.2019 12:14

Te wasze pomarańczowe śmieciarki co chwile widzę
    nojs

03.10.2019 12:38

Daj se siana z tym czepianiem ;)
    wow

11.10.2019 10:00

Nie :)
    Bocian

15.09.2019 18:51

Do księgowości szukają.. A do kadr? Ktoś coś m8ze wie na ten temat?
    Ahoj

09.10.2019 13:09

może do kadr nie ma ale kilka do administracji jest może akurat ??
    Loko

10.10.2019 12:48

Może jest, może nie ma, ja nie wiem, sprawdź sobie
    Serwis

24.08.2019 13:37

Czy możecie cos opowiedzieć o pracy na serwisie jak atmosfera jak kierownictwo, czy wypłata w terminie? Interesuje mnie np doradca serwisowy . Dzięki z gory za odpowiedz .
    Odleciał

21.09.2019 11:49

Człowieku, Ty chyba piszesz o kimś innym. Albo jesteś kim kto naszego Kierasa nie lubi, zazdrości mu lub ktoś kto od nas odszedł. Tak czy inaczej, żal mi Ciebie. Kieras jest Ok. Panowie każdy to w pracy czyta- taka prawda. Napiszcie jak jest a nie że jakiś baran „wie lepiej od nas”. Szkoda chłopa niech wie, że sam nie jest.
    Odleciał serwis

09.10.2019 22:19

Haha dzio,dzio,dziobaki tych to zawsze nie brakuje.W szczególności w przypadku jak trzeba zadenuncjować kolege,albo skutecznie wejść kierownikowi w miejsce którym ,,siedzenie".Zmienia się kierownik zmienia się front ,,dziobaka" co istotne dziobak na wszelkie braki kompetencji kierownika zawsze solidarnie narzeka z kolegami w trakcie rozmów.
    Były pracownik.

24.09.2019 13:59

Firma jak każda inna. Z zewnątrz wygląda ładnie, ale w środku uklady i ukladziki. Większość pracowników to ludzie z epoki PRL. I tak też się tam pracuje. Takie stare kaszubskie wyjadacze. Paru gości może zna się na robocie , ale reszta snuje się po kątach i czeka na koniec zmiany.nbrak sensownych przepływów mszy góra a produkcja i na odwrót. . Niby tacy pro ekologiczni, robione szkolenia zebrania , a wystarczy przejść przez spawalnik i spojrzeć w górę co się unosi w powietrzu. Biała hala,, brak indywidualnej ochrony słuchu dla wszystkich, liderzy popisują się stoperami, konserwacja profili odbywa się bezpośrednio na hali gdzie inni muszą to wdychać,, słynne plukanie zbiorników w samej hali albo bezpośrednio przy drzwiach gdzie chemikalia ichnopary wdychają inni bezpośrednio. Poprawki lakiernicze na montażu gdzie lakiernia jest od tego. Ludzie pracują tam bo muszą albo mają za małe perspektywy by ją zmienić. Słaba stawka. Żeby godnie zarobić ,, godnie,, nadgodziny trzeba wyrabiać. A nie o to chodzi. Coraz więcej Ukraińców . Dofinansowanie mają do mieszkania i na dojazdy do pracy , gdzie zwykły Kaszub tego nie ma,, nikt się wprost nie odzywa bo się boją. (usunięte przez administratora)
    M.

12.09.2019 10:26

A ja pracowałem kiedyś o zoellerze. I nie wspominam tego źle, a wątpię, żeby się tyle pozmieniało. Pozdrawiam obecnych!
    kolega

16.09.2019 13:17

pozdrooo!
    Prawie pracownik

14.09.2019 22:12

Jak wygląda finansowanie karty multisport? Jaki rabat jest? Pozdrawiam.
    elemelek

20.08.2019 12:39

Cześć, szukają u Was obecnie tylko elektromontera? Czy może ktoś coś wie o jakiś innych przyjęciach?
    elemelek

21.08.2019 12:27

Ah no tak, wszystko jasne :P
    noł

09.09.2019 13:14

elektromontera akurat nie
    rekin

03.09.2019 11:21

ojaa, ja troche nie rozumiem tego wieszania psów, naprawdę zakład mi niczym nie zawinił a jako, że każdy powinien wypowiadać sie za siebie, to ja się odetnę od poprzednich wątków i powiem, że nie jest wcale źle
    rifraf

05.09.2019 11:25

spoko, niektórym ciężko w to będzie uwierzyc, ale jest was więcej

06.09.2019 11:47

Ależ ja to wiem :)
    Aśka

05.08.2019 13:42

nie szukają kogoś do biura? jakieś stanowisko administracyjne?
    Brajniak

29.08.2019 12:52

ej, ej, nie generalizuj. Są też normalne jednostki.
    Dolcevita

02.09.2019 14:10

Oczywiście, że tak, tylko te w większości skupiają się na pracy, a nie na pisaniu berów na goworku.
    gucio

31.08.2019 11:36

atmosfera w pracy tragiczna ,placa to jakies nieporozumienie,na ile sie dogadasz tyle dostaniesz!!! Niekturzy starzy pracownicy dostaja na reke po 12 zl a nowy 14 śmiech na sali.(usunięte przez administratora)
    piotr

23.08.2019 12:17

Pracowałem na malarni na działalności ,totalna katastrofa 25 zł na godzinę ,220 godzin pracy minus ZUS,podatek,księgowa zostaje 3500 zł .Praca ciężka , dwie zmiany od 6 do 14 i od 14 do 22 , większość żeby zarobić na życie i opłaty pracuje od 14 do 16 i od 22 do 24 a nawet do 2 w nocy. Śmieszne jest na malarni to że po drugiej zmianie ludzie przychodzą do pracy na rano w sobotę na 6 rano ,a w niedzielę żeby spędzić trochę czasu z rodziną na 5 rano do 12 w południe. Stawki na umowę o pracę 12- 14 zł na godzinę dla pracowników fizycznych , brygadziści i mistrzowie od 20 do 30 zł. Praca na malarni podczas malowania w pełnej masce, w lecie w kabinach malarskich 50 stopni .
    ja

26.08.2019 12:59

Piotrek to ze pracowales na dzialalnosci to twoj wybor. Jakbym mial placic sam wszytskie skladki i ksiegowa to tez bym podziekowal bo tych kosztow dodatkowych sie zbiera i czesc ot tak do oddania jest znaczaca wiec z tym sie zgadzam. Co do masek i td malowanie caly dzien bez maski...powodzenia. Na normalniej umowie da sie zyc moim zdaniem
    Apapapa

24.08.2019 19:40

Witajcie czy moglibyście cos powiedziec o serwisie jak wyglada atmosfera jaka sytuacja z kierownictwem czy wypłata na czas? Jestem zainteresowany pozycja doradcy serwisowego. Z góry dzięki za odpowiedz

Zostaw merytoryczną opinię o Zoeller Tech Sp. z o.o.