Zoeller Tech

4.1/5

Na podstawie 2065 ocen

• Pracownicy i kandydaci do pracy
  • Planowane przyjęcia
  • Filmy

Pracownicy i kandydaci do pracy

Planowane przyjęcia

• Celbowo
  • Kąpino
Rekowo Górne - Zoeller Tech

3. Opinie o pracodawcach Rekowo Górne
  5. Opinie o Zoeller Tech Sp. z o.o.

Opinie o Zoeller Tech Rekowo Górne

Nie przegap nowości o Zoeller Tech Sp. z o.o.!

Święty

22.12.2020 16:32

Wesołych Świąt Panowie i drogie Panie.Składam życzenia obecnym pracownikom którzy wierzą,że kiedyś będzie lepiej w tej firmie i również tym co padli ofiarą oszustwa tej firmy. 3mam za was wszystkich kciuki,nie dajcie się nabrać;) Szczęśliwego Nowego Roku ;)

04.12.2020 09:39

Bardzo szybki załadunek, dobra obsługa na miejscu. Zakład fajnie wygląda, pierwszy raz tam byłem, ale robi wrażenie to wszystko, Polecam współpracę

22.12.2020 10:39

No właśnie nie ogarniam chyba za bardzo o co chodzi z tym minusowaniem???

22.12.2020 10:40

ja napisałem prawdę o swoich odczuciach.
    Rey

15.12.2020 13:40

A wy ciągle tylko o jednym i tym samym, rzućcie jakiś kawał dla rozluźnienia atmosfery czy coś.
    heh

18.12.2020 09:36

teraz jak mi dałeś 3/5 to się troche cykam o następny
    Rey

21.12.2020 11:36

Przestań, to niezły wynik hehe

17.12.2020 01:49

Jak tam procentowe premie? Dalej wam ucinaja wasze stałe premie?
    Kolos

30.11.2020 09:27

Widzieliście ostatnio jakieś ogłoszenia na serwis? bo co szukam to nic nie ma a może ja po prostu źle patrze
    Loo

14.12.2020 13:32

Znajdź kontakt na stronie
    nowy

15.12.2020 10:16

no okej myslałem że jest jakiś specjalny mail do kontaktu

16.11.2020 10:22

Witam wszystkich czytających. Pracuje w tej firmie prawie 4 lata i dość często zaglądam na tą stronę i odnoszę wrażenie że każda negatywna opinia jest od razu atakowana. Pozwólcie na opis tej firmy. Rekrutacja. Obecnie ludzi brakuje na produkcji na każdym dziale ale rekrutacja trwa miesiąc bo firma chce pokazać że trudno się tu dostać ale prawda jest taka że przyjmują wszystkich jak leci bez kwalifikacji i praktyki.
    нинішній в’язень компанії

30.11.2020 13:46

Негативні думки не з’являються з нізвідки. Вони ставляться до всіх як до сміття. Керівник не знає, як піднести себе, а його менеджер, соловей, бачить лише кінчик носа. Не працюй тут

14.12.2020 10:10

A Ty wiesz kto to był banderowiec? To tak jakbyś nazwał kogoś faszystą.glupku.
    Zawiedziony pracownik

03.12.2020 17:01

Ostatni rok pracy w firmie to porażka wszystko spada na psy. Zal ,żal spedzonego tu sumiennie czasu. W umowie premia kwartalna i roczna a w życiu.... wykropkowalem,zeby administrstor nie musial usuwac. Naprawde szkoda zycia na prace w tej firmie
    Dawaj do mnie.

04.12.2020 14:53

Ja już dawno się zwolniłem z tej ,, niemieckiej,, firmy. Premie które niby dawali tylko na papierze. Tu gdzie jestem jest kwartalna co miesiąc w wysokości 1 tys zł. I miesięczna 650 za produkcję. I co najlepsze podstawowa pensja za podstawowe godzin czyli 160 wynosi 3500 zł. Można ? Można. A coler myśli że jak da komuś 2500 zł to wpozadku. Ludzie co wy tam jeszcze robicie. Pracując tam sami się godzicie na własny los. Asa zapomnianym dodać ją już Mikołaja swojego dostałem 1800 zł. Bez ocen bez wchodzenia w (usunięte przez administratora) liderowi albo jakiemuś pseudo kierownikowi jak oni mieli (usunięte przez administratora)
    Zawiedziony pracownik

06.12.2020 17:29

Daj namiary a chetnie 3/4 firmy od zaraz odejdzie.
    Dominik

23.11.2020 12:08

Siemano. chce zapytac o wymagania firmy jesli chodzi o nowych pracownikow. nie prosze o zadne rady dotyczace firmy czy cokolwiek innego bo decyzje i tak podejme sam a nie lubie jak ktos mi cos narzuca. chodzi mi o fakty, jaki kandydat ma szanse, co trzeba miec, co mu zaoferuja. z gory dzięki za wszystkie rzeczowe informacje
    Klik

26.11.2020 22:42

Napisz najpierw może jaki dział cie interesuję, jeżeli na montaż to przypomnę słowa poprzedniego kierownika"jak Pan umiesz klucze trzymać to się Pan nadasz"
    Stary

04.12.2020 12:36

Masz rację,tylko młodzi są tak zaczarowani ta firmą i tak naiwni,że pracują tam 7 dni w tygodniu jak (usunięte przez administratora)
    john

13.11.2020 22:53

cześć. hurra dostałam pierwszą wypłatę a dokładnie pół bo bez premi ,która miała być zawsze .zmieniam status z pracownika na były pracownik.dałem się zbajerować podczas rekrutacji szkoda zmarnowanego miesiąca.ps.czytajcie opinie niestety większość to prawda
    Stary pracownik

15.11.2020 23:08

Zgadzam się z Tobą kolego,uważajcie na tą firmę drodzy koledzy i koleżanki.
    Zdzisław Dyrman

01.12.2020 11:22

Brawo Ty :) Dzięki za rzeczowe info, właśnie złożyłem papiery o pracę do nich. Zobaczymy co wyjdzie. Powodzenia.

23.11.2020 19:40

Witaj Dominik poczytaj moje wpisy tam mam wszystko opisane co i jak w tej firmie.

26.11.2020 11:40

Pro tip: pracuj tak, żeby nikt na ciebie donosić nie musiał, obiboku

27.11.2020 14:01

to że Ciebie tak nazywają nie znaczy że innych też musisz tak samo
    Samuraj

18.11.2020 12:13

@Obecny Napisałeś: "(dowód poniższe wpisy panów z magazynu)" czy ty naprawdę myślisz, że to prawdziwe autorskie wpisy tych osób? przecież to oczywiste ( i dość marne zresztą) prowo jak w morde strzelił.

26.11.2020 11:51

Albo jest taki głupi, albo udaje. Coraz łatwiej uwierzyc mi w opcję nr 1.
    Ta

27.11.2020 13:58

tu same takie prowokacje się przewijają a niektórzy faktycznie dają się w to wkręcić. toż to nerwów szkoda

28.09.2020 15:28

Gdzie są serwisy stancjonarne Zoellera?
    Wars

22.11.2020 22:05

Tak jak w całej firmie,bałagan,premie tna pracownikom za ich uczciwą pracę. Uważajcie na nich

26.11.2020 11:50

Z ciebie nie musieli robić, sam sobie nieźle poradziłeś

16.11.2020 13:05

Rozmowa wstępna. Tutaj musicie bardzo uważać potrafią nieźle czarować. Obecnie na okres próbny oferują od 12 do 15 złotych na godzinę brutto bez względu na cv i doświadczenie. Uwaga ważne opowiadają o premi do 50 %. TO ZWYKŁE BAJKI TA TAK ZWANA PREMIA UZNANIOWA IDZIE W CAŁOŚCI NA OPŁATY CZYLI ZUS I PODADKI. Czyli jak ci zaproponowali 14 brutto to tyle dostajesz na rękę. Obiecuja szkolenia ale tu zrobią Ci szkolenie na suwnice jak się załapiesz i to wszystko. Oferuja kartę multi sport której i tak na produkcji nie wykorzystasz bo jak chcesz zarobić musisz rypać po 270 godzin. Dostajesz kartę do automatu za 35 zł za co płaci firma ci z konta za kartę pobierają do 9zl korzystać możesz z niej na przerwie. Jak cie lider lub kierownik złapie przy automacie w trakcie pracy to masz po premi 5 lub 10 % zależy od humoru.
    ?

25.11.2020 18:57

Co Ty za bajki opowiadasz....ja dostałem na rozmowie 17.50, a kolega 18..na 3mc potem dostałem wiecej
    Franek

25.11.2020 15:05

(usunięte przez administratora) szczególnie zakolaka co ściany składa.

23.11.2020 10:58

rrt

24.11.2020 00:13

O premii rocznej to możesz zapomnieć, już ponad miesiąc temu było wiadomo, teraz to już coraz głośniej się o tym mówi, będzie tylko na cukierki dla dzieci na święta, ale nikt ci oficjalnie nie powie bo by się ludzie zaczęli za mocno burzyć. Ja idę na l4 bo zmarnowałem urlop na chorobę a teraz muszę to sobie odbić, może jakaś fucha i zapracuje sobie na premie bez łaski.
    Obserwator

18.11.2020 21:42

Dzień dobry Od dłuższego czasu obserwuję profil firmy zoeller tech. Jest trochę opini pozytywnych ale też znalazło się wiele negatywnych które się powtarzają. Zauważyłem też,że dużo wypowiedzi pracowników którzy nie łamią regulaminu strony go work jest usuwanych. Wiecie co? Zacząłem robić screeny przed i po usunięciu wpisów. Zauważyłem równie dobrze,że wpisy,które zostaly usunięte opisywały zachowania kierowników,teamliderow bez umieszczania danych osobowych tych osób. Wypowiedzi były merytoryczne. Jak ja wybierałem kiedyś firme w której chciałem pracować,też sięgnąłem inf. na go worku na temat firmy,opini pracowników, kadry. I takie opinie nie były usuwane,nie są żadnym hejtem,dla mnie były one informacją dla niektórych przestrogą o firmie a komentarze pracownikow naprawdę potwierdziły sie z rzeczywistością jaka panowała u mojego pracodawcy. Nie rozumiem tego dlaczego opinie negatywne powoli,po cichutku znikają z opini profilu firmy...
    Maro

20.11.2020 14:20

Znikają też neutralne opinie, w tym moj, gdzie nawet złego słowa na firmę ani kolegów nie powiedziałem, po prostu odpowiadałem kandydatom na jakieś pytania o prace. Z reguły znikają wpisy opowiadające o innych osobach, nawet bez danych, bo najwyraźniej nie są zgodne z regulaminem i calkiem to logiczne.

17.11.2020 09:30

Pozwolę sobie wrócić jeszcze do rozmowy kwalifikacyjnej w kwestii finansowych bo mi umknęło a to dość ważne. Wczasy pod gruszą z socjalu oczywiście są ale dlaczego zawszę wypłacane po urlopie tego nikt nie wie to wielka niewiadoma tej firmy. No i ważny element rozmowy roczna premia. Istnieje ale jej wysokości ostatnio była uzależniona od oceny pracownika jakiś tabelek i dziwacznej punktacji jak dla mnie i większości pracowników kolejny bubel tej firmy który powstał aby skroić kasę z ludzi. Ciekawym elementem w premi rocznej jest fakt że jeśli w ciągu roku przekroczysz 10 dni zwolnienia lekarskiego to tracisz prawo do tej premi bo jesteś chorowity. Dla mnie to pomysł osoby która ma jakieś problemy ze zdrowiem ale psychicznego podłoża. Nikt nie jest maszyną i każdy ma prawo zachorować. Ciekawe co zrobią w tym roku jak narazie ocen nie było a koniec sie zbliża a o premi rocznej cisza. Może brak premi zwala na koszty związane z rozbudowa i szalejacy wirus. Tylko chyba nie zauważyli że ludzie widzą iz produkcja idzie cały czas śmieciarki są produkowane i przez klientów indywidualnych odbierane. Sam jestem ciekaw co też ten nasz "wspaniały" zarzad ma wymyślone aż się nie mogę doczekać.To taka moja prywatna dygresja dla pracowników.
    Op

18.11.2020 11:41

Kazdy ma prawo zachorowac ale nie kazda firma musi wyplacac premie roczna, to jest nagroda za brak chorowania. Pewnie bys chcial siedziec na L4 caly miesiac w tym czasie sobie dorabiac albo remontowac dom a inni niech zapieprzaja a jak przychodzi co do premii rocznej to wielce nie zadowolony bo kolega z dzialu obok ktory w tym czasie pracowal dostal a Ty nie.Za siedzenie w domu i nic nie robienie premii nie ma.

17.11.2020 08:55

Witam. Traktowanie pracowników. Tutaj szału nie ma kadra kierownicza jak i liderzy pod względem kultury osobistej w większości pozostawiają wiele do życzenia (dowód poniższe wpisy panów z magazynu) . Niektórzy to ludzie granatem oderwani od wideł z gnojem poprzez układy i wazelinę załapali się na stołek i myślą że są bogami zoellera chodzą po hali z rękami założonymi z tyłu i tylko psów im brakuje no i mundurów w kolorze czarnym. Jeśli chodzi o ich wiedzę pod względem prawa pracy czy socjalu gdy pracownik ma problem to albo cie zbyja jakimkolwiek tekstem albo odeślą do kadr lub wygłoszą regułkę wyuczoną na szkoleniu. No ale niestety panowie pewne stanowiska zobowiązują w normalnej firmie większość zwas nadal była by fizycznymi no niestety IQ za niziutkie. Są i tacy co robią z ukrycia zdjęcia pracownikom jak stoją i rozmawiaja a nie pracują w pocie czoła na chwałę firmy. A jak takiemu podpadniesz bo masz swoje zdanie i nie dasz się gonić to ci zabroni za karę robić nadgodziny żeby Ci pokazać kto tu rządzi. Co niektórym to przydałby się pozew do sądu za poniżanie i mobbing np. czarna hala, lakiernia czy podwozia.W tej kwestii już tak na koniec jest ciekaw czy kiedyś do tych ludzi dojdzie fakt że za tym kołowrotkiem są nikim i tam życie toczy się normalnie. I tak naprawdę gdyby zamknąć tą fabrykę to poza składaniem śmieciarek ci tak zwani elita firmy nic nie potrafią robić. Czas panowie się zastanowić nad sobą. A tak jeszcze na marginesie to na hali c został rozpoczęty konkurs wśród pracowników na stanowisko brygadzistą. Czyli tworzenie kolejnych spacerowiczów
    Dawid

17.11.2020 01:05

Jestem(usunięte przez administratora) moge wszystko lubię często się spóźnić do pracy teraz remont drogi z redy ..nikt tego nie widzi bo przychodzę jako(usunięte przez administratora) odbijać kartę wtedy przebieram się i przychodzę do pracy 10 minut później zawsze dostaje całą premię kto mi tam zabierze jak ręka wszystkie lewe dyrektora czy ludzi nad (usunięte przez administratora)
    Krystian

17.11.2020 00:47

Witam ja jako (usunięte przez administratora)moge pić kawę z automatu i z termosu ..jak (usunięte przez administratora)mam takie prawa na magazynie ..a pracownik nie może niedz kawy na magazynie bo ma pracować ostrzegam bo zabiorę premię nawet lidera...

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Zoeller Tech?

Kontakt - Zoeller Tech Sp. z o.o.

Nowa 8 84-123 Rekowo Górne

NIP:5870201044

Branża główna: Transport drogowy

16.11.2020 13:27

Firmę mogę polecić ludziom którzy chcą się gdzieś zaczepić na chwilę ale szukają pracy innej. Bo jeśli chcesz tu zarobić to musisz przychodzić w soboty i niedziele bez tego od poniedziałku do piątku zarobisz mizerne 2.5 lub 3 tys.

16.11.2020 13:14

Co do czasu pracy to jakiś cyrk . Jak się spóźnisz 1 minute obcinają ci 15 minut z dniówki. Jak musisz wcześniej się zerwać z pracy to musisz to odpracować i zabierają ci za zwykle godziny z nadgodzin. Bo w umowie masz zapisz ze musisz w miesiącu wyrobić 168 godzin. Dalej mają elektryczne czytniki a jeszcze liderzy spr. obecność Jak w szkole a i tak musisz sam to kontrolować bo system lubi nie zaliczać odbić karty .
    Pytam

07.09.2020 12:22

Jakie stanowiska na wsparciu produkcji? Znajdzie się coś dla nowego pracownika
    Nikt

08.10.2020 09:42

wiecie co? wymyślilibyście coś innego bo Ci piekarze, cukiernicy i fryzjerzy już mi się znudzili. Ja nie wiem, zgadaliście sie wszyscy żeby klepać jedno i to samo? zero kreatywności, idź lepiej zrób coś pożytecznego może jeszcze coś z Ciebie będzie
    Qqq

15.11.2020 07:41

Tak umiejętność szczerego (usunięte przez administratora)się, (usunięte przez administratora)kolegów i parzenia sobie dobrej kawy.
    Hajc

11.11.2020 08:44

Witam, czy Pan (usunięte przez administratora) nie jest już szefem fabryki?
    Hajc

12.11.2020 18:13

Witam, nie obgaduje tylko pytam
    boy

13.11.2020 09:06

Pytasz o konkretną osobę, anonimowo w internecie. Tak, to jest obgadywanie ;p

29.10.2020 12:58

Powiedzcie mi o co tu chodzi, ja rozumiem że nie pójdę spawać do domu ale po jaka (usunięte przez administratora)ci z góry siedzą w pracy? taka (usunięte przez administratora) niemiecka firma nie miała takiego systemu informatycznegi? niech (usunięte przez administratora) do domu na pracę zdalna i tak nic nie robią tylko kawki piją i przerwy mają co chwila. ile ich tam jest 100? 200? Łażą do nas roznoszą wirusy i potem u nas ogień z (usunięte przez administratora) bo nie ma ludzi
    Nicko

02.11.2020 15:36

Nie można pracować z domu bo jest przekonanie że ludzie nie będą wydajnie pracować. Przypominam powiedzenie" (usunięte przez administratora)
    Heh

10.11.2020 10:06

Ci z góry są od myślenia a Ty do (usunięte przez administratora). Jakbyś się uczył też siedziałbys u góry pijał kawę, miał klimę a nie (usunięte przez administratora) w hałasie i pyle
    Klan

08.11.2020 11:38

Skąd taka duża wymiana pracowników? Słyszałem, że wam premię tną,a przecież premia to wasza wypłata. Dlaczego tak jest?:(
    Siema

08.11.2020 19:47

Jak piekarzy zatrudniają na teamleaderow to nie ma się co dziwić niewykfalikowana kadra kierownicza, taka (usunięte przez administratora) niemiecka firma ponoć

27.10.2020 11:54

Dawid

05.11.2020 11:55

koronawirus szaleje.
    Ciastko

06.11.2020 07:04

Szukają piekarzy i cukierników;)
    Michał

04.11.2020 16:59

A co tak wpływa na atmosferę ze jest taka zla?

05.11.2020 11:11

a kto mówi że jest zła? w samej firmie jest spoko, a to że tutaj wypisują czasem swoje frustracje, to niekoniecznie o czymś świadczy.

06.11.2020 06:45

A szkoda gadać,ucinają premię bez podania powodu,niedouczeni co niektórzy team liderzy...nie polecam tego pracodawcy
    B56

03.11.2020 04:22

Witam jak praca w dziale obsługi klienta ??? Chodzi o doradców serwisoych widziałem ogłoszenie i ciekawy jestem czy stresująca praca ?? Jak kontakt z klientami ??? Dużo zgłoszeń??? Ktoś się oferuje jakieś info ???
    Fort

03.11.2020 11:30

no chyba każda praca z ludźmi bywa stresująca, nigdy nie wiadomo na kogo się trafi i trzeba być tak naprawdę gotowym na wszystko nie? nie da się przewidzieć jak będzie, kto będzie coś potrzebował i jak się zachowa ;p nie pracowałeś nigdy z ludźmi?
    Tolek

02.11.2020 14:46

Czy na dział konstrukcji jest wymagane jakieś konkretne doświadczenie czy szeregowy nowy pracownik ma jakąś szanse załapania się tam?
    Inwigilator

03.11.2020 04:08

W dziale konstrukcyjnym trafisz w sidła ja mrazi aka to współczuję. Był kierownikiem firmy i nawet nie wiedział co mówi.
    Olo

29.10.2020 11:35

Są jakieś rekrutacje czy raczej przestój?
    Pressezzz

01.11.2020 15:42

Piekarz elektryk,rolnik kierownik,cukiernik lider blacharz,dyrektor fryzjer;) dawaj będzie bk.;)
    Joons

02.11.2020 08:05

Dobrze, że ty wszystko umiesz xd przyganiał kocioł...

29.10.2020 11:21

Powiedzcie o co tu chodzi, ja rozumiem że nie pójdę spawać do domu ale po jaka cholere ci z góry siedzą w pracy? taka zajebista niemiecka firma nie miała takiego systemu informatycznegi? niech wypierd.... do domu na pracę zdalna i tak nic nie robią tylko kawki piją i przerwy mają co chwila. ile ich tam jest 100? 200? Łażą do nas roznoszą wirusy i potem u nas ogień z dupy bo nie ma ludzi

23.10.2020 19:50

Witam, wie ktoś może jak wygląda praca na serwisie? Ile godzin dziennie, czy ciezka i czy kasa ok?
    Joko

26.10.2020 10:41

no to pewnie tylko do Ciebie tak mówi, w sumie przykro trochę no ale sobie musiałeś zasłużyć

26.10.2020 19:03

A pracowałeś tam ?
    Robotnik

20.10.2020 11:29

Cześć. Złożyłem CV do was. Jak tam, tak obiektywnie sprawy się mają? Jaka atmosfera wśród pracowników?
    Boro

22.10.2020 10:23

nie wiem kto zgłosił twój komentarz ale taka jest prawda. to co się tutaj czasem dzieje nie ma totalnie żadnego pokrycia w rzeczywistosci w pracy, ludzie sie tak nie zachowuja. internet budzi w ludziach najgorsze instynkty
    Pączek

25.10.2020 21:49

Tu bynajmniej pracownicy powiedzą prawdę jak jest w tej firmie. Banda (usunięte przez administratora) tam kieruje ludźmi. (usunięte przez administratora)
    operator wózka widłowego

23.10.2020 20:47

witam wszystkich. firma od strony kodeksu pracy i socialu dobra.współpracownicy z róznych działów produkcji pomocni ludzie .jak pracujesz i nie masz problemów ambicjonalno-emocjonalnych to dasz radę.Jedna przestroga to co słyszysz na rozmowie rekrutacyjnej podziel na 3 to wyjdzie real.Operator się nie przepracuje . Dla mnie problemem było jeżdzenie po hali spawalniczo-szlifierskiej ,zadymionej ,naswietlone oczy ,hałas,a większość czasu tam się pracuje.A problemem dlatego .iz obiecywano prace na zewnątrz i jako kierowca kontrolel.Uważajcie 1 osoba rekrutuje,2 osoba obiecuje,3 osoba mówi co masz robić, gdyby jeszcze mówili wszyscy od początku to samo ,ach rozmażyłem się. Powodzenia
    ZB

02.10.2020 09:03

Mam pytanie ,czy ktoś wie na jaką pensję można liczyć jako operator wózka widłowego? Z góry dziękuję za info.
    szopen

19.10.2020 13:46

Ale każdy może wynegecjować sobie swoją stawkę, to zależy od doświadczenia, umiejętności etc
    iks

20.10.2020 11:26

no pewnie też jest w tym trochę racji, nie twierdzę że nie ;) ale to już indywidualna sprawa
    Gościu

16.10.2020 23:14

Jeny jak wy marudzicie na to spawanie. Tak, ma być w pionie, bo idzie szybciej. Gdyby spawać w poziomie, to by trzech zmian na zestaw nie wystarczyło. Niby po kursie a takie głupoty gadacie... Królowie palnika po weekendowym kursie spawania.
    Gość

17.10.2020 21:35

Czytaj ze zrozumieniem "znawco", chodzi o to że takie spawanie jest nierozwojowe, nikt nie napisał że to zła metoda przy tej grubości blach, po prostu tak może nauczyć się spawać każdy, jeszcze z liniałem... co moim zdaniem to oducza spawać nawet dobrego spawacza a co dopiero kogoś kto chce się czegoś nauczyć i znależć bardziej ambitną pracę i lepiej płatną. Jak jesteś taki ogarnięty to napisz do jakiej grubości blachy jest dopuszczalne spawanie góra-dół i do czego to się może przydać oprócz spawania śmieciarek, ławek ogrodowych i kibli.
    sztaplarkowy

16.10.2020 23:39

ogólnie współpacownicy na hali mili pomocni ludzie atmosfera ok .na rozmowie kwalifikacyjnej mówi kierownik o wyładunkach i załadunkach aut . trafiasz pod skrzydła lidera i już inna bajka .pracujesz wiekszość czasu na montażu jak taxi to przywież tamto wywież w dużej hali .na hali ogromny hałas[ stopery są ale musisz usłyszeć tel wiec nie możesz założyć] pełno dymu od spawania i szlifowania ,naswietlone oczy.reasumując pracujesz w szlifierni, spawalni,dużym hałasie,ale jako operator wózka widłowego powodzenia wybór należy do Ciebie
    czlowiek

09.10.2020 10:36

nie polecam firmy (usunięte przez administratora)ze l4 jest platne a jak czlowiek sie rozlozy na 2 tyg to pieniedzy za to nie ma stawka dla spawacza to (usunięte przez administratora)a potrafia ja uciac za 1 minutowe spoznienie z przerwy przelozony zada od ciebie jak bys zasuwal za conajmniej 7k na reke aktualnie narzedziownia otwarta tylko pol godziny na jedna zmiane wiec jak sie porcelanka stlucze czy innej pierdoly zabraknie to jest zdany sam na siebie, robota to jeden wielki (usunięte przez administratora), przedstawiaja sie pieknie szczegolnie na pierwszych rozmowach a potem wychodzi co wychodzi, zero przyjemnosci z pracy. A i dodam ze samo spawanie totalnie nie rozwojowe nikomu nie polecam szczegolnie po kursie, piony tylko z gory na dol a poziomy maja po 8 cm dlugosci, zawsze pojedyncze sciegi, zero rozwoju.
    hah

14.10.2020 09:22

Oni nie używają czegoś takiego jak logika :D tu chodzi o wieczny hejt i okazywanie całemu światu swojego niezadowolenia
    ZASADAbezZASAD

14.10.2020 18:10

Raczej kłamać niż obiecywać powiedzialbym,tu taka mała porada dla pracowników i dla nowych kandydatów chcących podjąć tam prace-nagrywać wszystkie rozmowy. Żeby nauczyli się w końcu nie robić ludzi w ciula:)
    Dramat

01.10.2020 10:28

Gratulacje dla zarzadu, po wirusie licze na to że ludzie sie obudza i zwolnią po tym co tu się w tej chwili dzieje. Kompletny brak szacunku dla zdrowia o życia ludzi, zmuszanie do brania zwolnien i urlopuw. Brawo brawo brawo Omijajcie ten przybytek zdaleka
    nie

06.10.2020 09:44

nie opowiadaj bzdur o których nie masz zielonego pojęcia wprowadzając innych w błąd. mam nadzieje ze kazdy jest madrzejszy niz ty i nie wierzy w to co wypisujesz
    4Fun

07.10.2020 11:46

Z tym się zgodzę,brawo Ty;)

Zostaw merytoryczną opinię o Zoeller Tech Sp. z o.o.