Kancelaria Pionier

• Sadów
  • Draliny
  • Solarnia

3. Opinie o pracodawcach Lubliniec
  5. Opinie o Kancelaria Pionier Sp. z o.o.

Opinie o Kancelaria Pionier Lubliniec

Nie przegap nowości o Kancelaria Pionier Sp. z o.o.!

Jack

10.06.2019 15:49

100% profesjonalnego podejścia do sprawy. Najlepsza Kancelaria, wspaniali ludzie godni polecenia.
    Ania

09.06.2019 08:34

Z czystym sumieniem polecam ta firme zarówno jak szefostwo oraz mile panie jak(usunięte przez administratora)wkładają dużo serca w swoją pracę...
    Monika

12.04.2019 09:20

Zapraszam do kontaktu byłych jak i obecnych przedstawicieli kancelarii którzy chcieliby spróbować swoich sił w dynamicznie rozwijającej się firmie z potężnym doświadczeniem, która za priorytet stawia sobie dobro klienta. Proponujemy niezwykle dobre warunki współpracy. Napisz do mnie i sprawdź kompletnie niezobowiązująco [email protected]
    Jan

07.12.2018 20:46

Witam Cię obiektywni Kliencie. Powinieneś ujawnić swoją toższamoścć, aby Kancelaria mogła wytoczyć Ci sprawę za znieważenie. Ale oczywiście nie zrobisz tego. A dlaczego? Dlatego, że nie jesteś Klientem, tylko fimą konkurencyjną, która magłaby się wzorować na pracy osób, których zatrudnia Kancelaria Pionier. Jestem Klientem Kancelarii Pionier od 2017r. Ze wzgędu na opieszałość sądów , sprawa jeszcze nie zakończyła się (niestey, na to nie ma nikt wpływu). Na każdej rozprawie obecny jest adwokat, który reprezentuje moją rodzinę. Dlatego wiem, co sobą reprezentuje Kancelaria Pionier. Więc nie pisz czegos, co nie jest prawdą. Z pewnościa chciałbyś pracować w takiej Firmie, ale patrząc na Twój poziom inteligencji, zostałbyś zdyskwalifikowany. Podjąłem współpracę z tą Kancelaria, poniewaz dotknęła nie wielka tragedia. Straciłem żonę, a moje dzieci straciły matkę. Nikomu tego nie życzę. Ale jeśli ktokolwiek będzie potrzebował pomocy, to z podniesioną głową, każdemu polecę tylko tę Kancelarię. Bo wiem, ze nikt nie zawiedzie się. Więc nie krzywdź kogoś, kto na to nie zasługuje. Kiedys może los odwrócić sie przeciwko Tobie i sam będziesz w takiej potrzebie .
    Rodzina M

04.12.2018 21:17

Przede wszystkim chciała bym bardzo podziękować Pani Agnieszce Piłacik za dobre serce i dobro które z niej płynie , a całej kancelarii za pomoc w naszej bardzo trudnej sprawie. Brak słów żeby opisać pracę i zaangażowanie tych ludzi. Innych kancelarii ( a przewinęło się ich bardzo dużo u nas ) nie poleciła bym nawet najgorszemu wrogowi. Inni patrzą tylko żeby dorobić się na % i nic nie robić. Przez pierwsze 2 tyg każdy głaszcze i dzwoni , a jak minie okres odstąpienia to nie można się dodzwonić i już nikogo nie interesujemy. Pani Agnieszka mówiła o wszystkim i ostrzegała na pierwszym spotkaniu, ale jej nie posłuchaliśmy i dopiero jak przekonaliśmy się na własnej skórze to z podkulonymi ogonami do niej dzwoniliśmy z prośbą o przejęcie sprawy. Bardzo się cieszymy, że Panią poznaliśmy i zapraszamy Panią zawsze kiedy tylko będzie Pani w pobliżu na kawę. Zyczymy wszystkim, którzy przeżyli swoją rodzinną tragedię aby trafili pod opiekę Pani Agnieszki i całego zespołu Kancelarii Pionier z Lublińca. Niech Bóg Was wszystkich błogosławi i trzyma w swojej opiece.
    REGINA

25.09.2018 02:02

Jestem bardzo zadowolona z usługi firmy PIONIER Uzyskałam dość wysokie odszkodowanie za wypadek jaki miałam 30.12.2017 potrącenie na przejściu dla pieszych.Kancelaria pomimo że do jej obowiązku nie należało pomogła mi uzyskać wyższe odszkodowanie z mojego ubezpieczenia PZU . Zawsze korzystałabym z w/w firmy .Pani prowadząca moją sprawę współpracowała cały czas ze mną i jest bardzo życzliwa i uprzejma.polecam w/w firmę innym poszkodowanym w wypadkach
    Korzystający zuslugi

19.09.2018 22:15

Kancelaria pionier z Lublinca to sprawne i skutecznie biuro prawne to zasługa że pracują tam kompetentne osoby.

Kontakt - Kancelaria Pionier Sp. z o.o.

Marszałka Józefa Piłsudskiego 5 42-700 Lubliniec

Branża główna: Wsparcie ubezpieczeń

anonymous

28.06.2018 13:14

W imieniu syna, który uległ potrąceniu, Gm. Jasienica, serdeczne podziękowania za pomoc w uzyskaniu odszkodowania. Pełen profesjonalizm ze strony Pani Nikoli B. i Pana Leszka P. Gorąco polecam tą kancelarię.
    x

13.02.2018 10:59

Ciekawe czemu moje opinie na temat firmy są usuwane?? Pewnie dlatego, że są szczere i przestrzegają innych przed współpracą z ta "firemką"

25.09.2017 16:37

Anna

27.09.2017 08:18

Witaj Aneto. Jesli jesteś zainteresowana informacjami, dot. pracy w kancelarii Pionier, to z podniesioną głową i z szacunkiem dla Pracodawcy, mogę Ci powiedzieć, że jak najbardziej jestem zadowolona. Jesli chodzi o mocne strony pracodawcy, to jest ich zbyt dużo, aby je wymieniać. W celu uzyskania więcej szczegółow, proponuję Ci porozmawiać z pracownikami firmy, którzy związani są z firmą od wielu lat. Dla firmy istotą sprawy jest nie tylko zadowolenie pracowników, ale przede wszystkim opinia Klientów, którzy nam ufają, są w pełni zadowoleni z obsługi przez zespół Kancelarii. Działamy kompatybilnie, dzięki czemu wszystkie działania są na najwyższym poziomie.
    Mszana Górna

20.09.2017 21:47

Chciałem bardzo podziękować Kancelarii Pionier z Lublińca a zwłaszcza Pani Annie Rymarek i Panu Leszkowi Padło. Po wypadku, w którym zginęła moja siostra Kancelaria Pionier uzyskała dla mnie zadośćuczynienie w szybkim czasie. Ubezpieczyciel przesłał mi pieniądze a potem ja przelałem należną prowizje do Kancelarii. Pani Ania i Pan Leszek byli ze mną w stałym kontakcie. Jeszcze raz bardzo dziękuję i szczerze polecam.
    tomice

13.06.2017 19:10

Chciałam podziękować kancelarii Pionier z Lublińca. W 2015 r zginął mój brat i sprawą zajął się prawnik z Krakowa ale uzyskał dla naszej rodziny bardzo małe pieniądze natomiast ktoś polecił mi pana Leszka Padło z którym w lutym tego roku podpisaliśmy umowy i kancelaria Pionier uzyskała dla nas duże zadośćuczynienie. Po otrzymaniu decyzji ubezpieczyciel bardzo szybko wypłacił nam pieniądze. Pan Leszek i pani Ania Dymarek przez cały okres prowadzenia sprawy byli z nami w stałym kontakcie. Uczciwie polecam . Tomice k/Wadowic.
    Aron

19.08.2016 15:11

No ja oddawałem sporo spraw do Kancelaria Pionier Mazurek i Bal S.C. i muszę powiedzieć, że wszystko tutaj jak najbardziej gra i grać będzie z tego co mi wiadomo, bo idą podwyżki no i zmieniają firmę od opieki medycznej na jakąś jeszcze lepszą niż do tej pory

13.08.2016 21:03

gosc

19.08.2016 14:57

Kancelaria PIONIER jest całkiem fajną firmą.. Rzetelnie współpracują ze swoimi agentami, dziewczyny w Biurze sympatyczne... polecam
    gosc

19.08.2016 14:57

Zostaw merytoryczną opinię o Kancelaria Pionier Sp. z o.o.