Hymon Energy

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Hymon Energy Sp. z o.o.

Opinie o Hymon Energy Kraków

WebsiteIconHymon Fotowoltaika Sp. z .o.o.

Nie przegap nowości o Hymon Energy Sp. z o.o.!

Arczi

10.01.2020 20:48

Polecam Firmę, montowali u mnie niedawno Panele na dachu i jestem bardzo zadowolony z obsługi i ekipy monterskiej. Pozdrawiam

02.01.2020 14:32

Daniel

03.01.2020 11:12

Widać, że wpisy generuje ta sama osoba, Sławek, Instalator - te same zwroty pisane inaczej. Sławek, Instalator - gdzie i komu przedziurawiono dach? Może jakieś konkrety podasz? Drogą konkurencje boli, że instalacje się robią a klienci są zadowoleni zarówno z jakości jak i ceny ! Klientom Hymon Instalacje się zwrócą w kilka lat a nie tak jak klientom konkurencji na "C" w 12-15 lat.

23.12.2019 09:19

JanuszBiznesu

26.12.2019 17:16

To firma jest w porządku, czy tragedia bo sam sobie zaprzeczasz. Pracowałeś jako PH, czy jako instalator? Pytam z ciekawości, bo takie wypowiedzi wprowadzają raczej chaos niż pomagają podjąć decyzję o współpracy.

12.12.2019 08:47

12.12.2019 19:36

Pracowałeś w handlu czy w instalacjach?

12.12.2019 11:12

@Prezes

12.12.2019 16:44

Czy mógłbyś podać więcej szczegółów? W jakim mieście pracujesz?
    Janusz.

06.12.2019 19:00

Planuję zacząć pracę w firmie współpracującą z Hymon. Proszę o opinie. Czy warto sobie głowę zawracać?
    PH WWA

12.11.2019 09:36

Pierwszy raz zajrzałem z ciekawości :) jestem prawie pewny kto pisze te opinie. Pozdro Wojtek :))) Pracuję tutaj 2 lata i nigdy nie miałem problemów z prowizją mimo że są 2x takie jakie miałem w Fotonie a jakość błagam własne ekipy pełna profeska i Wojtek dobrze o tym wiesz :)))
    klient

31.10.2019 23:34

firma rzetelna jezeli chodzi o montaz i sama jakosc obslugi. polecam
    partner

31.10.2019 23:29

Odradzam wspolprace z firma Hymon na zatrudnieniu na etat jako przedstawiciel

28.11.2017 08:41

aneta

21.10.2019 09:35

Witam, czy możesz coś więcej napisać na priv? Potrzebuję informacji o tej firmie?
    Rafał

16.10.2019 08:15

Widać że konkurencję boli że firma rośnie w siłę... A co do jednej negatywnej opinii ktora zamiescil faktycznie byly pracownik firmy. Cóż by rzec... tak to prawda nie jesteśmy wolontariatem, ani programem praktyk dla uczniów i to tych mniej zaangażowanych, nie jesteśmy też „ciepłą posadką na zimę”. Wszyscy pracujemy ciężko, ale z pasją, na pierwszym miejscu mając dobro klienta. Pracownicy ktorych priorytetem i mottem jest jak zrobić zeby sie nienarobic, nie maja u nas miejsca i faktycznie powinni szukac pracy gdzie indziej. Zbyt mocno caly szereg osob pracuje na zaufanie klientow, ktore mamy bo ponad 60% instalacji wykonujemy na bazie poleceń aby 1 czy 2 osoby ktorym wydaje sie ze sa „sprytne” to niszczyly. Swoje frustracje czy zale lepiej w sobie przepracujcie i nastepnym razem moze docenicie jak traficie do solidnej,stabilnej firmy ktora placi ludziom nie malo, podchodzi uczciwe ale tez uczciwie wymaga od pracownikow...zaangażowania, lojalnosci i sumienności. Firma pełna profesjonalistow z zaangazowaniem, nie leniuszkow z oczekiwaniem.

Kontakt - Hymon Energy Sp. z o.o.

Kraków

Hymon Fotowoltaika Sp. z .o.o.
    Robert

07.10.2019 10:06

W Hymon Energy pracuję już od około dwóch lat a ostatnio z oddziałem Warszawa i jeżeli ktoś tutaj chce pracować to trafi na fajny i bardzo profesjonalny zespół, z którym świetnie się pracuje. Mam wrażenie że te negatywne opinie wynikają z tego, że po prostu ktoś nie nadaje się do tego zawodu i się tu żali a na pewno nie z faktu, że firma jest słaba.
    Handlowiec Rzeszów

07.10.2019 10:06

Czytam i nie wierzę no polskie piekiełko pracuję od trzech lat i wszystko płacone na czas. Najlepsze na świecie wsparcie techniczne a Asia D. super osoba zresztą fajny młody zespół . Pozdrawiam
    Artur

02.10.2019 19:27

Polecam firmę Hymon do współpracy. Pan Jacek, Damian, czy Artur to osoby godne zaufania i wywiązujące się z umówionych ustaleń.
    ANIA

16.05.2019 13:34

hej ;) ma ktoś informację jak wygląda praca w biurze? czy warto? jaka panuje atmosfera oraz jakie są wynagrodzenia ?

06.02.2019 21:57

Jacek

10.02.2019 23:35

Pracowałem u wasz i nie mam dobrej opinia o tej firmie, poważne braki w sprzęcie, ludzie co montują fotowoltaiczny są dosłownie z łapanki kucharze i nie wiadomo kto i co, pracuję się od 14 h i więcej. Nadgodziny nie są dodatkowo płatne ( stawka nawet 10 zł). W robocie normy na maksa wyśrubowane, sam osobiście spotkałem się z sytuacją gdzie brygadzista nie pozwolił zjeść śniadania przez cały dzień. Praca jest dosłownie na zabicie bardzo mało wolnego czasu, wymagania są takie aby pracować ciągle na delegacji i nie wiadomo ile godzin. Dodatkowo (usunięte przez administratora)do pracy w sobotę gdzie również nadgodziny nie są dodatkowo płatne. Pracowałem w rożnych firmach ale to co jest w tej firmie to przesada !!!!! Młody i fajny zespół raczej młody i niedoświadczony. Rozumiem ze spora cześć ludzi co tam pracują to rodzina i oni zarabiają więcej nawet 2 raz tyle co zwykły pracownik, (usunięte przez administratora) Chwile tam pracowałem i wiem dużo więcej jak to funkcjonuje

11.02.2019 11:06

Ciekawe jak sam rozmawiałem z ludzi z biura i sami deklarują ze nie jest to tak kolorowo jak tu jest napuszane, widać że nie ma kto pracować na Jacusia to musi sam pisać komentarze
    Wania

04.02.2019 20:30

Pracuję również w tej firmie. Ludzie z biura są pełni profesjonalizmu. Jestem z Ukrainy i lubimy to, zapraszamy kolegów do pracy, nie potrzebujemy Niemiec, naprawdę możesz zarobić dobre pieniądze w tej firmie. polecam
    Jimmy

04.02.2019 20:07

Polecam. Wypłata zawsze na czas, zgodnie z umową.
    Riki M

04.02.2019 18:59

Witam ,pracuję obecnie w tej Firmie i polecam gorąco ,co do niektórych opinij pisanych tutaj przez osoby co sugerują że tu pracowały co pewnie z nimi pracowałem również to powiem że jestem rozczarowany ponieważ każdy sobie chwalił tą firmę nie wiem co jest powodem tych opinij . Nie wiem czy na rynku polskim znalazła by się taka firma która mogła by zaspokoić wszystkie pragnienia swoich pracowników , może dobrze by było popatrzeć na drugą stronę medalu czy problem nie leży po drugiej stronie . JA Polecam Lubię atmosferę w Hymon Energy Sp. z o.o. za: Jest bardzo miło i pracują w niej bardzo mili ludzie
    Bodsoon

01.02.2019 12:24

Bardzo dobra i konkretna firma pracowałem ponad rok wypłaty na czas nie ma na co narzekać wystaraczy dać coś od siebie !

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Hymon Energy?

Wojtek

01.02.2019 11:20

Złej baletnicy to nawet rąbek przy spódnicy przeszkadza. Nie zgadzam się z poprzednikami, sam tam kiedyś pracowałem i było spoko, co zaoferowali to dali, a pracować trzeba wszędzie, chyba że ktoś się nie nadaje to w ramach usprawiedliwienia swego lenistwa i wygodnictwa wypisuje głupoty.
    Ona

18.01.2019 12:54

Bardzo dobra firma. Godna polecenia
    admin

23.07.2016 00:17

Nie macie żadnych komentarzy o tym co aktualnie się dzieje? Sam zastanawiam się dlaczego taka cisza, nikt nie pisze o Hymon Energy Sp. z o.o. .

Zostaw merytoryczną opinię o Hymon Energy Sp. z o.o.