Hymon Energy

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Hymon Energy Sp. z o.o.

Opinie o Hymon Energy Kraków

WebsiteIconHymon Fotowoltaika Sp. z .o.o.

Nie przegap nowości o Hymon Energy Sp. z o.o.!

mirtos

25.11.2020 14:31

Widzę sporo pozytywów. Jak teraz wygląda sytuacja z rekrutacją?
    Kamil

26.11.2020 09:57

No w ostatnim czasie sporo osób nowych osób jest.
    Inze

27.11.2020 14:35

Pozytywów sporo, bo robota jest w porządku. Porządna firma, dobrze płacą
    Jacek

27.11.2020 12:55

Inwestycja w panele to moim zdaniem obecnie podstawa. Według mnie mają najlepszą ofertę na rynku.
    Romis

27.11.2020 09:22

Ja nie narzekam. Ludzie w porządku, pieniądze płacone na czas i w takiej wysokości jak było to ustalane.
    smile

25.11.2020 10:08

Jak mawia klasyk "cały czas do przodu". Jest ok, z początku miałem obawy czy sobie poradzę, ale jakoś poszło.
    Stano

24.11.2020 11:27

Polecam prace. Dobra, jasna umowa. Warunki też dają ok, więc nie ma się do czego przyczepić. Nie spodziewałem się za dużo po tej pracy, ale jestem pozytywnie zaskoczony
    Hanza

24.11.2020 09:27

Wszystko zamontowane zgodnie z terminami na jakie się umówiliśmy. Handlowiec pełna kultura, wszystko dokładnie wytłumaczył, nie mydlił oczu tylko przekazał jakie są rzeczywiste korzyści.
    Jack

20.11.2020 10:02

Przychodzisz do roboty, wiesz co masz robić, nie stoi nad Tobą nikt i nie patrzy na ręce. Robisz swoje i tyle.
    Spec

18.11.2020 12:13

Firma jest w porządku, pracowników szanują a to dla mnie dosyć istotny aspekt.

17.11.2020 10:19

Pracodawca godny polecenia. Na dzień dzisiejszy, po prawie 1,5 roku pracy mogę napisać że to że tutaj się zatrudniłem było dobrą decyzją i cieszę się że za namową kumpla się zgłosiłem do pracy.
    Kamyk

13.11.2020 12:31

Na współpracę nie narzekam, ogarnieci ludzie
    Person87

11.11.2020 19:13

witam. Czy są tu jacyś przedstawiciele handlowi? Chciałbym zadać kilka pytań. Proszę o odpowiedź
    Dominika

10.11.2020 08:52

Ze strony Klienta mogę się wypowiedzieć jedynie w samych superlatywach. Szybki montaż zgodnie z terminem na jaki się umawialiśmy. Polecam!
    Kiko

05.11.2020 11:33

Pracuje od kilku miesięcy i uważam, ze to uczciwa firma. Wiem co robię i za co mam płacone. Pieniądze zawsze spływają na konto
    Damian

04.11.2020 13:07

Wszystko zgodnie z umową, płacone na czas, godziny pracy. Ekipa jest ok, więc i pracuje się przyjemnie.
    Patryk

03.11.2020 09:05

Zatrudniłem się i jest dobrze. Zero problemów jeśli chodzi o kasę. Atmosfera w robocie fajna, no i nie było jak do tej pory żadnych problemów jeśli chodzi o kasę.

26.10.2020 10:39

Według mnie praca jest dobra, nie ma co się spinać czy narzekać tylko robić swoje.
    emero

28.10.2020 08:46

a jak ogólnie z kasą i atmosferą w pracy? powiesz coś więcej?

29.10.2020 13:57

Płacą na czas. Co do konkretnych kwot Ci nie powiem, bo zależy jakie stanowisko itp. Ja na atmosfere nie narzekam, bo mamy fajną zgraną ekipę więc jest dobrze.
    Dycha

09.09.2020 10:23

Planuję próbować swoich szans. Ktoś pracował i może coś więcej powiedzieć?
    Mizek

29.09.2020 10:44

Sporo masz odpowiedzi. Jak masz możliwość to startuj, to dobra robota.
    dreko

27.10.2020 08:57

Ja pracuję już prawie rok i wszystko w porządku. Dużo się człowiek przez ten czas nauczył. Fajna, zgrana ekipa, na pieniądze nie narzekam bo płacą dobrze i co ważne na czas
    Igor

24.10.2020 17:00

Polecam. Szybko montaż instalacji na stodole. W 1 dzień zrobili robotę zaplanową na 2 dni.
    Kazik

21.10.2020 17:40

To chyba jedna firma, która w trakcie trwania pandemii nie zwalnia, a rekrutuje nowych ludzi. Znalazłem ofertę- jasne warunki pracy, kasa na ławę, żadnych sztuczek. Wszystko jak być powinno. Takich firm jest stanowczo za mało w Polsce. Wszędzie wszyscy kombinują, a tutaj mam normalne warunki zatrudnienia.
    Bartek

23.10.2020 21:08

Kolego gdzie znalazłeś ogłoszenie że firma prtowadzi rekrutacji Poszukuje pracy i będę aplikowal do firmy Z góry dzieki Pozdrawiam
    Juri

20.10.2020 19:34

Ja jestem bardzo zadowolony powiem szczerze to moj pierwszy pracodawca który mnie tak dobrze traktuje. Stabilna umowa mozliwosc dogadania się w każdej kwestii i wiele benefitów miejsce pracy sterylne i przyjemne myśle ze kazdemu by się tu spodobało.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Hymon Energy?

Kontakt - Hymon Energy Sp. z o.o.

Kraków

Hymon Fotowoltaika Sp. z .o.o.
    Piotr

20.10.2020 18:40

Witam Czy firma Hymon prowadzi anabor pracowników w tym roku jestem zainteresdowa podjęciem współpracy z firmą Pozdrawiam
    Dominik

20.10.2020 10:13

Firma dramat, nie rozliczają prowizji. Mała firma z dobra reklamą (usunięte przez administratora)
    Mariusz

19.10.2020 19:04

Ci co narzekają to zazwyczaj osoby, które odeszły z pracy. Prawda ANDRZEJ? A później dzwonią, aby się wstawić za nich przy rekrutacji. No cóż wszędzie dobrze, ale gdzie nas nie ma.
    Janek

18.10.2020 18:09

Bardzo dobra obsługa, odpowiedź na maila otrzymałam po kilkunastu minutach. Dokładnie opisali jak i co mogą zrobić. Też nie obiecali cudów tylko powiedzieli co realnie da się zrobić, no i wszystko udało się zgodnie z planem.

16.10.2020 14:03

Zleciłem montaż pv na dachu stodoły. Wycena średnio rynkowa. Natomiast to co jest wielkim plusem to szybkość realizacji. Już w pierwszym tygodniu od podpisania umowy ekipa monterów stawiła się na miejsce. Wszystko wygląda profesjnalnie. Ludzie mają kaski i odzież bhp. Wszystko zabezpieczone. Polecam firmę, bo u mnie wykonała usługę solidnie.
    Dawid

08.10.2020 09:57

Praca jest okej, wynagrodzenie tez mi odpowiada ciesze sie , ze zandych spin nie ma i tyle
    Figos

07.10.2020 10:35

Bardzo dobry kontakt, bezproblemowo ogarniają wszystko. Szybki montaż. Mogę zdecydowanie polecić.
    Damian

06.10.2020 11:52

Praca jest w porządku, dobre warunki jeśli chodzi o finanse.
    Yuri

02.10.2020 14:26

Instalacja fotowo wykonana prawidłowo, zgodnie z rysunkiem technicznym. Co więcej ekipa terminowa. Wykonała wszystko w zakładanym czasie. Nie mam żadnych uwag do jakości.
    Józek

02.10.2020 14:25

Fakt, wśród ekip są ukraińcy, ale ich poziom pracy jest taki sam jako polaków. Wszystko dokładnie wykonane; posprzątane. I na czas.
    roko

29.09.2020 09:54

Wszystko ogarnęli zgodnie z ustaleniami. Szybki montaż.
    Latika

28.09.2020 21:40

Ekipa bardzo sprawna, ukraińska. Na bieżąco po sobie sprzątają. Czysty interes. Panowie z Ukrainy grzeczni, kulturalni. Fajni normalni ludzie Polecam.
    Paweł

28.09.2020 14:15

Cieszę się że znalazłem tutaj zatrudnienie. Warunki mi odpowiadają, kasa i atmosfera na duży plus.
    infinity

25.09.2020 10:17

Bardzo szybki montaż, wszystko załatwione bardzo profesjonalnie, zdecydowanie polecam ;)
    krakus

24.09.2020 09:10

Dobra stabilna praca i uczciwą umowę człowiekowi dają. Dobry stabilny pracodawca.

23.09.2020 12:23

Jestem bardzo zadowolony z pracy. Miła atmosfera i kompetentni współpracownicy.
    Mieczysław

21.09.2020 23:30

Dla mnie ok, mała obsuwa w montażu, jeśli chodzi o termin. w końcu zakończyło się pozytywnie. Tłumaczenie przyjąłem, że nie spodziewali się tak dużej liczby montaży, przeprosili i zamontowali. Polecam szczególnie pana Arka, który w każdej chwili służył pomocą i zaangażowaniem!
    Resler

18.09.2020 12:45

Wszystko zamontowane błyskawicznie. Polecam!
    Włodar

26.08.2020 08:39

Ogólnie jest w porządku nawet, praca dobra, pieniądze płacą dobre.
    Pistun

16.09.2020 16:22

Plusem jest to, że możesz się wiele nauczyć. jadąc na montaże nigdy do końca nie wiesz co ciebie zaskoczy. Więc się roboty nauczysz. Pieniądze są na czas. A czasami nawet coś extra uda się zarobić za nadgodziny.
    Johny

14.09.2020 13:05

Super firma, dobrze że na nich trafiłem. Inwestycja podobnie jak i Hymon warta polecenia.
    Kazik

16.09.2020 16:21

Jestem rolnikiem spod Płońska. Skontaktowałem się z hymon w sprawie instalacji na moją oborę. usługa wykonana prawidłowo. Kontakt z handlowem super. Szukając pracy dla syna zauważyłem, że Hymon rekrutuje przedstawicieli na okolicę. Syn się zgłosił. Pracuje 3 miesiąc. Nie jest łatwo, ale ma umowę o prace, wynagrodzenie na czas. Tutaj nikt nie straszy drugą falą covidu. Po prostu ludzie pracują. Jestem dumny, że syn pracuje w firmie, z którą sam miałem doczynienia. Jestem przekonany, że to dobre miejsce pracy dla młodych i mobilnych osób.

Zostaw merytoryczną opinię o Hymon Energy Sp. z o.o.