thyssenkrupp Group Services Gdańsk

• Radunica
  • Jankowo Gdańskie
  • Bogatka

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o thyssenkrupp Group Services Gdańsk Sp. z o.o.

Opinie o thyssenkrupp Group Services Gdańsk Gdańsk

Nie przegap nowości o thyssenkrupp Group Services Gdańsk Sp. z o.o.!

Kamil

24.11.2020 11:47

Pracowałem w tej firmie w dziale IT i mogę tylko potwierdzić wszystkie negatywne opinie na temat firmy i samego działu IT. Nie polecam, najgorsze chyba to uczucie bycia gorszym w stosunku do kolegów w Niemiec. Jak oni robią błędy to jest lesson learn jak ktoś z Gdańska to jest eskalacja, denne dyskusje o niczym i wyrzuty. Szkolenia są ale trzeba podpisywać bardzo długie lojalnościówki. Wytrzymałem ponad 2 lata i nigdy więcej, dopłata do benefitów i inne rzeczy to pikuś w porównaniu z jakimi ludźmi się tam pracuje.

22.09.2020 14:52

Kaja

25.09.2020 17:50

Smutne ale prawdziwe
    Bbb

16.10.2018 15:40

Ktoś napisze na jakie zarobki można w it liczyć?
    Było zatrudniony

23.10.2019 18:46

Zarobki sa duzo nizsze niz w Nordea i Epam. Majac lata doswiadczenia ciezko dostac w Thysenkrupp 10PLN netto. Stawki dla nowicjuszy sa atrakcyjniejsze niz w pozostalych firmach. Jesli nie masz wiedzy, a chcesz zarobic to zglos sie do ich dzialow SAP.
    Wat?

23.09.2020 11:04

I wtedy się obudziłeś zlany potem?

05.05.2020 18:20

Czy osoby bez doświadczenia mają szansę na zatrudnienie w ThyssenKrupp Group Services Gdańsk?
    Monika

21.05.2020 20:01

Tak, jest sporo osób bardzo młodych, których jest to pierwsza praca.
    K

01.09.2020 09:59

Jak najbardziej! Co jakiś czas pojawiają się stanowiska juniorskie. Dodam tylko, że w TK ważna jest znajomość języków (angielski i przede wszystkim niemiecki) - jeżeli zna się języki, można spokojnie znaleźć pracę nie mając większego doświadczenia.

20.08.2020 10:37

Czy macie wiedzę na temat rozmowy rekrutacyjnej w ThyssenKrupp Group Services Gdańsk i możecie wspomóc osoby poszukujące pracy? Tym bardziej, ze na Trojmiasto.pl pojawiło się 16 lipca kilka ogłoszeń.

22.08.2020 21:09

Kiedyś była rozmowa telefoniczna, testy online a na koniec rozmowa w firmie z HR i TL.
    K

01.09.2020 09:52

Dzień dobry, zazwyczaj rekrutacja wygląda tak, że pierw rekruter przeprowadza rozmowę telefoniczną z kandydatem, w celu ustalenia podstawowych kwestii (dostępność, języki, etc). Potem (po pozytywnej weryfikacji telefonicznej) następuje rozmowa z HR oraz TL/Managerem. W zależności od działu/stanowiska, czasem odbywa się jeszcze dodatkowa rozmowa. W razie pytań zapraszamy do kontaktu: [email protected]
    Olka

21.08.2020 16:16

Hej jakie warunki finansowe dla księgowych AP
    Ziggy

20.07.2020 19:48

Jak wygląda wynagrodzenie w IT na samym początku?
    Zgadnij

05.12.2019 10:59

Najśmieszniejsze jest to, że jak widać opinie o dziale są jakie są, od bardzo długiego czasu a człowiek odpowiedzialny za ten stan rzeczy dalej grzeje stołek niczym w stadnine w Janowie. A tzw. "akwarium" i jego TL to już rodzynek w całym IT. Gratulacje dla zarządu, bo jeszcze kiedyś kilka rzeczy dało się naprawić.
    Ciecierzyca

02.04.2020 23:43

Przynajmniej wiadomo kto powinien polecieć pierwszy - choc moze jego orientacja hmmhmm moze nie byc do konca biznesowa wiec pewnie zostanie. Siega akurat do pasa (zeby go zapiac, zeby nie bylo).
    Miki

09.04.2020 11:02

tak, zobacz na pracuj.pl i na stronie OBC
    Szanuj się

02.06.2019 00:44

Nie polecam tej firmy i działu IT. Sodoma i Gomora. Jest się podnóżkiem dla zadufanej w sobie kadry managerskiej bez jakiejkolwiek wizji na rozwój. No chyba że lubi się upokorzenia w stylu niemieckim. Poza tym podejście opłać wszystko sam jak chcesz iść na jakikolwiek kurs albo naucz się sam. Sztuczna atmosfera korpo w stylu przybijmy sobie piątki, good job, liczy się zespół a jak powiesz co Ci się nie podoba, to zmuszają do odejścia zamiast cokolwiek zmienić. Kadra managerska HR bardzo niesympatyczna i bez skrupułów. Bezduszna maszyna thyssenkruppa - historia zobowiązuje ;) Pozdrawiam!
    Moze?

15.06.2019 13:29

No dobra a jakies konkrety moze? Jaka jest mniej wiecej oferta firmy dla np. Mlodszego specjalisty w IT? Jaki socjal daja? Umowa- jaka forma? Jaka atmosfera w pracy? Wyscig szczurow? Ewentualnie na maila prosze, jak nie chcecie upubliczniac takich info.: [email protected] Pozdrawiam
    Aniela

20.03.2020 10:55

bart, chyba się nudzisz?
    NajstarszaKadra

31.01.2020 23:00

Na szczescie nie ma tam obecnie przymusu bezplatnej pracy jak kiedys eeehhh... To byly czasy JA?

25.01.2020 18:52

Jaka umowa obowiązuje w ThyssenKrupp Group Services Gdańsk podczas okresu próbnego?
    Mc

27.01.2020 09:33

Umowa na rok
    Leon

16.01.2020 09:12

Niestety potwierdzam negatywne opinie. Firma ma duże problemy w Niemczech, co odbija się na pracownikach w Polsce, którzy i tak są traktowani jako zło konieczne. Brak możliwości rozwoju, przeciętne procesy. Atmosfera napięta. Dział HR bezużyteczny, be inicjatywy i bez doświadczenia. Smutny widok. Były pracownik.
    SPAdmin3City

04.12.2019 11:36

Cyklicznie pojawiaja sie rekrutacje na Administratora SharePointa. Z czego to wynika? Tak duże zapotrzebowanie czy tak duza rotacja na tym stanowisku?
    iksDe

05.12.2019 10:05

Myślę ze brak chętnych do pracy w firmie krzak :). Pozdrawiam
    Abcd

06.12.2019 22:46

Stanowisko nie jest otwierane...;) Nawet w wewnętrznej rekrutacji nie było o tym informacji, a taka de facto być musi.
    PamPa... ram

05.12.2019 10:23

Całkowicie potwierdzam wszystkie negatywne opinie. Najgorsza kadra "IT (nazwa na wyrost, powinno być ATK - aj tont knof)" - w całym trójmieście. Na jej szczycie stoi człowiek całkowicie oderwany od rzeczywistości który dostał posadkę po znajomości na samym początku powstawania . Jak się dobiera kadrę managerską wzorem - z kim bardziej poleciałem na integracji to potem tak jest :D. Nikt nie wie co się dzieje w firmie, jak już ktoś się dowie że TK bankrutuje to z gazety. Puste obietnice i arogancja.
    Pewne info

25.11.2019 04:39

Po co się zatrudniać u bankruta? GSS idzie do likwidacji a w thyssenkruppie wyprzedają wszystkie spółki. Upadła firma bez przysłości tak samo jak cała denna kadra IT. Nie szkoda mi menago którzy na niczym się nie znają. Mówię to jako były pracownik. Pozdrawiam
    Pewne info 2

26.11.2019 22:08

Nic dodać nic ująć

03.04.2019 14:53

Witam. A tak spytam , czy zarobki np 9000 netto, to mozliwe w tej firmie ? Chodzi o stanowisko z przedrostkiem "Senior" Pozdrawiam.
    Xyz

06.04.2019 09:02

Są
    Nikki

09.10.2019 20:02

Hej, jasne, ze jest to pensja w zasiegu reki. Thyssen nie odbiega w wynagrodzeniach od reszty ofert na rynku. Senior IT Consultant lub Senior IT Specialist moze spokojnie zarobic 9k netto. Natomiast trzeba miec kompetencje zawodowe, by pracodawce przekonac, ze sie na taki hajs zasluguje. Za « ladne oczy » tych pieniedzy w Thyssenie nie dostaniesz. Ale bedac specjalista w SAP’ie lub developerem w Javie jest to kwota bardziej niz w zasiegu reki.
    Martyna

08.10.2019 14:35

Czy są jakieś premie dla pracowników ?
    Ola

08.10.2019 16:03

Premie są przyznawane pod koniec roku, w zależności od wyników

22.07.2019 22:19

Oj nie, nie,nie. Puste słowa, obietnice awansu, podwyżki niezależne od wyników tylko od jednej pogawędki z menago, z którym w ogóle nie ma się kontaktu codziennego, atmosfera zamieszania jak w start upie, szkolenia, które ,wybieracie sami',a później ,zastąpimy je innymi' = lojalka na rok na wysokie sumy za nieprzydatne szkolenia , możesz na nie nie iść, ale zapomnij o podwyżce, niemile kadry, brak premii świątecznych czy bonusów za wyniki... W dużym skrócie nie polecam
    Ciekawy

24.07.2019 08:25

Czy te opinie dotyczą wątku tej samej firmy? Bo już się pogubiłem... ta strona, to zbiór przypadkowych komentarzy..
    obserwator

11.07.2019 15:20

Niestety negatywne opinie się potwierdzają

03.04.2018 10:53

Pisaliście wcześniej, że w firmie ThyssenKrupp Group Services Gdańsk oferowane są różne szkolenia, dzięki czemu stwarzane są realne możliwości rozwoju - czy ten trend nadal się utrzymał? Jak aktualnie wygląda sytuacja w tym miejscu? W Internecie znaleźć można aktualne oferty pracy w ThyssenKrupp Group Services Gdańsk - czy planujecie aplikować do pracy w tej firmie?
    SARAMI

28.03.2019 18:31

No ale dlaczego nikt nie wspomina o "Akademii rachunkowości"? Nabór na języki (angielski, niemiecki) jest 2 razy w roku. Zajęcia faktycznie w mniejszym wymiarze niż w szkołach językowych ( 2 razy w tygodniu po 60 min) ale nie kumam o co chodzi z "obniżonym poziomem". Na kursie dostosowuje się poziom do kursantów - jeżeli chodzisz na A1/A2 a okazuje się , że wszyscy są raczej A1 niż A2 to nie ma sensu podwyższać poziomu, bo zamiast na kursie wszyscy musieliby się najpierw poduczyć w domu, albo zrezygnować, bo "literka" nie pasuje do poziomu uczniów.
    ziomek

10.05.2019 07:07

No i jeżeli ktoś skończy wewnętrzny kurs niemieckiego na B2, zda egzamin (wewnętrzny) to jest dodatek do pensji za język, chyba 400 zł. Także bardzo spoko opcja

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w thyssenkrupp Group Services Gdańsk?

Kontakt - thyssenkrupp Group Services Gdańsk Sp. z o.o.

Al. Grunwaldzka 472D 80-309 Gdańsk

Branża główna: Księgowość i podatki

29.03.2019 11:14

fdsf

07.04.2019 17:59

jak teraz wygląda zarząd w tej firmie? (usunięte przez administratora)

08.05.2019 09:53

?????

26.02.2019 11:44

Przeczytałem opinie na Gowork, ale nie zraziłem się i wziąłem udział w rekrutacji. (usunięte przez administratora) Na koniec rozmowy obie profesjonalistki stwierdziły zgodnie, że odpowiedź z informacjami o rekrutacji otrzymam na przestrzeni dwóch-trzech dni. Mimo tego, że same wyszły z inicjatywą podania tej informacji - szacunku zabrakło by się z niej wywiązać. (usunięte przez administratora)

03.04.2019 15:44

W obu jezykach :-) Ze firma niemiecka, to ciesz sie ze jeszcze po niemiecku nie trzeba :-)
    Niewolnik

21.04.2019 04:30

W biedrze na kasie by tez Ci bylopenwnie OK.
    Ariel

11.02.2019 12:11

Najgorsza firma w jakiej miałem nieprzyjemnosć pracować. Dział IT na poziomie bezmyślnego wysyłania maili których nikt nie czyta. Zero rozwoju, szkoleń, marne benefity. Największa impreza firmowa a la bankiet zorganizowana w najbardziej obleśnym klubie w Sopocie. Na święta dawali plecaki za które trzeba było uregulować podatek 60zl l. Widać ten szacunek do pracownika. Najgorsze pensje w 3miescie w branży. Zero wyjazdów, delegacji. W przypadku szkolen jeżeli już są to podpisywana lojalka na 12 miesięcy. Szanujcie się i broń Boże tam nie składające CV bo wstyd. Może nacza się kiedyś że czasy komuny minęły. Pozdrawiam!

11.02.2019 15:28

Mówisz, że zero szkoleń, a potem że jednak są lojalki. Byłeś może na jakimś szkoleniu? Mówiłeś przełożonemu, że chciałbyś pójść na jakieś? Czy impreza firmowa była źle zorganizowana czy Twoja opinia jest wystawiona tylko na podstawie miejsca? Co warto było zmienić w tej imprezie, aby była lepsza?

03.04.2019 14:47

"Najgorsze pensje w 3miescie w branży. " A w lufthansa byles ?:) lojalka ? witaj w lufthansa :)
    Jarek

31.03.2019 09:05

Beznadziejny prwcodawca. Kadra managerska slaba jak zarobki. Dzial IT bezrozwojowy, nudny, nieciekawy.
    zainteresowany

06.03.2019 13:21

w jakich godzinach się pracuje?

07.03.2019 12:18

Godziny pracy są elastyczne, wszystko zależy od tego jaki zespół Cię interesuje :). Zdecydowana większość zespołów ma elastyczny czas pracy, ranne ptaszki przychodzą już o szóstej, inni wolą dłużej pospać i są o 10. Do ustalenia z przełożonym :) Są jednak także zespoły (można policzyć na palcach jednej ręki), które muszą zachować ciągłość procesów i w nich są sztywno ustalone godziny pracy.
    Carla

22.12.2016 21:17

Tę posadę otrzymała błyskotliwa osoba z pośredniaka..... non coment
    LaShaye

01.03.2019 18:47

No i wcale się nie dziwię,bo Twoja znajomość angielskiego jest poniżej poziomu podstawówki. " No comment"
    Kumaty ale garbaty

15.08.2018 05:10

Diakon super wszystko opisał. Dodam tylko, że przykro patrzeć jak ta firma cały czas obniża jakość nowo przyjmowanych osób byle by płacić im jak najmniej. Niestety Niemcy/zarząd nie szanują Polaków (dają to wyraźnie odczuć) i mają nas wyłącznie za tanią siłę roboczą. Jeszcze do nich nie dociera, że warunki zatrudnienia w trójmieście z każdym rokiem/miesiącem/tygodniem/dniem się poprawiają i trzeba konkurować na rynku pracy np. wynagrodzeniem/benefitami a nie iść w wręcz odwrotną stronę. To co było wystarczające kiedy ta firma powstawała, 4 lata temu - teraz wygląda żałośnie. Nie rozumiem też dlaczego do tej pory brak jest umów B2B! Mam nadzieję, że zarząd pójdzie po rozum do głowy i zrozumie, że chyba jednak lepiej konkurować jakością niż "ceną". Za chwilę do IT ze względu na zarobki będą przyjmować gimnazjalistów i osoby ze znajomością klawiatury. Dlatego odszedłem. Pomimo tego dobrze wspominam, szczególnie management z działu IT. Gdyby nie ogarnięty i bardzo profesjonalny Head od IT - Bartosz i kilka innych osób (lecz już niewiele) to by była kompletna amatorka. No ale takich jak on zostało niewielu. Patrząc na bieżącą politykę to pewnie gdyby go zabrakło, ze względu perspektywę zarobków zatrudnią na jego miejscu managera z doświadczeniem z KFC. Proszę niech ta firma się ocknie! Konkurowanie ceną w korpo to tak jak w restauracji. A z hindusów i tak nie przebijemy. Kiedy serwisy jakościowo osiągną ich poziom (czyli dno) - to i tak wszystko tam przeniosą. Gessler by się przydała, żeby wytłumaczyć jak kończy się oszczędzanie na składnikach. Może uda się na chwilę zmaksymalizować zyski spółki ale na dłuższą metę skończy się to katastrofalnie. Bo firmę tworzą ludzie. Jakieś nowe pokolenie rozumiejące zmiany by się przydało na szczycie HR bo to tam beton. Źle się to skończy jak tak dalej pójdzie. A chciałbym żeby thyssenkrupp w CV coś znaczyło bo potencjał był. Pozdrawiam!
    Witek

26.02.2019 15:12

Czy możesz przybliżyć stawki (+/-) panujące w IT?...
    ucze sie

27.02.2019 16:58

Troche wyrozumialosci dla juniorow - gdzie maja zdobyć doświadczenie jak nie w pracy
    Iszka

25.02.2019 17:36

Zarządzanie działem IT oraz jego managerowie na tragicznie niskim poziomie. Trochę to wygląda tak jak by się spotkało kilka kolegów i koleżanek i stwierdziło, że zrobią korpo. fajnie, fajnie - Ponadawali nazwy działom jak w ITILu, pozatrudniali ludzi, każdy sobie maila założył, ale o co dalej chodzi w tej pracy to nikt dokładnie nie wie. Już nawet kusza w ofertach "Zacznij od zera! Start w karierę - pensja poniżej sredniej" Ale z "IT" to nie ma nic wspólnego oprócz nazwy. Dosłownie niczego się tam nie nauczysz, bo nie ma od kogo. Brak jakiejkolwiek wizji, szacunku, celów, przywiązania, udawanej przyjaźni, czegokolwiek co by było w stanie wynagrodzić nudną i monotonną pracę. Na ale czego się spodziewać pracując w niemieckiej firmie :) Na górze koło wzajemnej adoracji z managerami którzy kompletnie się do tego nie nadają. Czujesz się jak podeszwa bogatszego brata z zachodu. Tak samo jesteś traktowany. Na szczycie HRów i w zarządzie tak samo. Koledzy i koleżanki co postanowili zrobić korpo. Krzywdzące? Myslę że po prostu szczere. Może wnioski zostaną wyciągnięte.

26.02.2019 14:24

Wspominasz o "braku jakiejkolwiek wizji, szacunku, celów...", Czy masz może jakiś pomysł jak to zmienić? Co warto udoskonalić i poprawić w firmie?
    korpoludek

11.12.2018 10:21

Niestety oferowane sa cuda na kiju, a w praktyce klikasz bezmyslnie. Praca bardzo nierozwijajaca, do dzialow w Polsce przerzucane sa najnudniejsze procesy. Minusem sa stale godziny pracy nawet w dzialach IT, ograniczona ilosc pracy zdalnej (w finansach z tego co wiem to brak takiej mozliwosci), benefity wyjatkowo slabe, brak premii swiatecznej
    Bbb

26.11.2018 15:52

Ile czekaliście na odpowiedź po aplikacji i rozmowie?
    Graż

27.11.2018 10:13

Ja czekałam trzy dni. Niestety się nie udało.

23.09.2018 11:19

@Bartosz, możesz coś więcej napisać o tym programie dla studentów i absolwentów, którzy chcieliby skorzystać z możliwości zdobycia doświadczenia w firmie ThyssenKrupp Group Services Gdańsk? Każda z takich osób ma szansę na otrzymanie pracy? @Ania, właśnie chciałam sprecyzować, czy takie kursy są organizowane przez firmę ThyssenKrupp Group Services Gdańsk. Przez 2 lata swojej pracy, jak ocenisz firmę pod względem zatrudnienia dla nowych osób, które poszukują miejsca, aby rozwinąć swoją karierę? Firma zapewnia pracownikowi odpowiedni rozwój pod tym kątem?
    Anna

18.11.2018 21:04

odradzam pracy w tej firmie. Nawet absolwentom. O jakich kursach mowa? przez kilka ostatnich lat nic nie było - tylko niemiecki od podstaw raz w roku organizowany kurs (lojalka) bez żadnego zaświadczenia - kurs wewnętrzny i na niższym poziomie niż w szkołach językowych. Poza tym kompletnie nic oprócz tego. Brak możliwości rozwoju, szansy na dalsza karierę,podwyzka tylko dla ludzi,ktorzy maja układy lub rodziny/znajomych. A praca i atmosfera zależy w jakim dziale,ale bylam w 3 dzialach i w każdym beznadziejnie.

25.10.2018 16:04

Po co Ci pensja?

31.10.2018 18:28

Julio. Z mojej wypowiedzi chyba jasno wynika że nie jest to ani dobre miejsce ani dla nowej osoby ani dla starej. Po prostu call center i umieralnia. W IT nie ma chyba gorszych zarobków w Trójmieście. Jest pewna firma ze Skandynawii gdzie teraz rekrutują i sprzątaczka zarabia tam 2x więcej niż analityk IT w tk. Gdyby chociaż człowiek tam się rozwijał to można by było polecić, niestety nikt tam się chyba jeszcze nie rozwinął. Brak szkoleń, ignorancja, podejście - naucz się sam. Nic z tej firmy kompletnie się nie wyniesie. W każdym razie powodzenia w szukaniu obywateli Ukrainy. Podobno w Pakistanie i Indiach też teraz można znaleźć pracownika. Trochę zabawy w papierologię (więcej niż przy wprowadzaniu umów b2b) ale pewnie niedługo nie będziecie mieli wyjścia. Pozdrawiam.
    Anna

18.11.2018 20:56

układy,układy i jeszcze raz układy...jak ich nie masz to bez szans rozwoju i normalnego funkcjonowania w tej firmie. W Niemczech nie ma takiego syfu jak w Gdansku w TK, wstyd za Polske...
    Analyst

30.11.2017 22:48

Firma dobra dla osób z niemieckim. Zarobki słabe. Ludzie są świetni pomocni. Bardzo luźna atmosfera. Ruchome godziny pracy. Możliwość pracy zdalnej. Dużo szkoleń, co za tym idzie rozwój. Polecam bardzo działy IT.
    ciekawski

17.11.2018 16:36

no ale, czy robota z niemieckim też niskopłatna? jak wygląda kwestia szkoleń? na ile są lojalki?
    tak-se

15.05.2018 21:22

Atmosfera bardzo fajna. Zarobki niestety bardzo niskie (w IT). Kadry na wszystkim oszczędzają i niestety warunki współpracy ciągle się pogarszają. Już nawet nie starają się zatrzymać pracowników. Spoko na 1 pracę a potem jeżeli chce się rozwijać to trzeba podziękować.
    arlowicz

16.10.2018 22:35

napiszesz jakies widelki?
    arlowicz

17.10.2018 18:18

tak, bo maja akurat bardzo ciekawa ofertę pracy

24.05.2018 15:24

@Miki Super, to bardzo dobrze świadczy o firmie ThyssenKrupp Group Services i sprawia, że pracownik czuje się dowartościowany. Czy korzystałaś z możliwości brania udziału w szkoleniach albo kursach językowych organizowanych przez tę firmę? Czy z tego przywileju może korzystać każdy pracownik?
    Ania

19.09.2018 00:48

o jakich kursach jest mowa? pracowalem tam 2 lata i zadnych kursow nie bylo, jedynie niemiecki od podstaw na ktory trzeba podpisac lojalke, zreszta jak na wszystko tam lojalka. Zadnych innych kursow tam nie ma. Benefity marne. Znajomosci najwazniejsze.
    Dominik

05.10.2018 13:37

Oczywiscie, ze nie ma zadnych przywilejow. Szkola organizuje kursy, na ktore podpisujesz lojalke. Inne firmy daja dofinansowania lub oplacaja kursy w szkolach jezykowych, po ktorych ma sie przynajmniej jakis cerytifikat. Tutaj jest to tylko sposob na zatrzymanie pracownika.
    Absolwent

14.09.2018 19:45

Witam, chciałbym się spytać jak to wygląda z godzinami pracy w tej firmie? Jeśli ktoś chciałby nawet na początku iść na staż, czyli nie na cały etat. Czy pracuje się jedynie 8-16 czy jest możliwość bardziej elastycznych godzin pracy, że można przyjść zarówno trochę wcześniej albo posiedzieć dłużej? Albo na przykład zrobić 2 godziny w poniedziałek i 6 godzin we wtorek. Z góry dziękuję za odpowiedź.
    Bartosz

17.09.2018 08:24

@Absolwent, istnieje możliwość pracy w niepełnym wymiarze godzin, czas pracy też możesz dostosować do swojego grafiku i życia prywatnego, wszystko do ustalenia z przełożonym :). Możesz się zgłosić na nasz program dla osób bez doświadczenia (zarówno studentów, jak i absolwentów) #EasyStart4You - http://www.oliviacentre.com/job/easystart4you/

16.09.2018 11:25

@Absolwent, jakie stanowisko pracy w firmie ThyssenKrupp Group Services Gdańsk Cie zainteresowało? Rozważasz złożenie swojego CV do tej firmy, aby móc uczestniczyć w procesie rekrutacyjnym? Podzielisz się z nami informacją, dlaczego akurat praca w tej firmie jest dla Ciebie interesująca?
    Absolwent

16.09.2018 12:41

Myślałem nad stażem w dziale finansów bądź nad spróbowaniem swoich sił w dziale HR. Czy wiedza Państwo jak wygląda tam sprawa z godzinami pracy?
    Beka

02.08.2018 18:45

Ja, niestety uważam,że nie była to dobra zmiana. Panie z HR super. Jednakże, szkolenia i kursy ok, ale musisz podpisać lojalkę...działy są różne, teraz są mega zmiany, cięcia też są...W moim dziale, niestety atmosfera słaba, nadgodziny nie płatne, musisz wybierać, ale niestety pracy jest tyle,że nie masz nawet kiedy... Wyjścia integracyjne są, benefity też,ale bez rewelacji.
    anonymous

26.06.2018 05:56

Niestety brak umów b2b. W dzisiejszych czasach to mega minus. Ciekawe kiedy HRy to zrozumieją.
    moża

06.08.2016 14:32

no ale jednak jak ktoś się nioe czuje na siłach, jak taka młoda osoba dopiero startuje z karierą w branży to niech startuje na stanowisko Junior Analyst które teraz ma wakat z tego co się orientuję może

Zostaw merytoryczną opinię o thyssenkrupp Group Services Gdańsk Sp. z o.o.