LoanMe Sp. z o.o.
2 62 6 1

Opinie o LoanMe Sp. z o.o.

Zawiedziony

Najgorsza firma, bardzo trudno zrobić cel. uważam że nie warto za 2500 pracować z tymi plociuchami 3 dziewczyny które tam pracują są okropne i wszystkich obgaduja. I wiecie co jest najśmieszniejsze? Że leader plotkuje razem z nimi, pozdro, nigdy więcej takiej pracy

Zyciowapolka
@Zawiedziony 16.01.2019 17:56

Zawiedziony, zgodzę się z tobą takiego obgadywania innych współpracowników jak tutaj to nie miałam okazji poznać. Moja koleżanka która siedziała obok mnie potrafiła dzwonić do swojej psiapsia i mnie obgadywac. Młody zespół, ale zepsuty..

Rozbawiony
@Zawiedziony 16.01.2019 17:56

Zawiedziony, plotki tutaj to nic nie wiesz jak wygląda to komiczne jak pewien tea. Leader przynosi herbatkę, kawkę, wodę pewnemu agentowi co wcześniej był teamlederem..

Zadowolony
@Zawiedziony 16.01.2019 17:56

Jeśli nastawiasz się na zarobienie 2500 zł to do Biedronki na kasę, tutaj zarabia się od 7000 do 10 000 netto. Co do tego, że ktoś Cię obgadywał to jakieś pomówienie lub masz zwidy, trzecia możliwość to jakaś inna fobia na którą cierpisz.

Dark

Nie polecam nikomu pracy w tej firmie.. (usunięte przez administratora)po dwóch tygodniach pracy nawet nie dostałem słuchawek xd Zatrudniają za dużo ludzi, a nie mają pracy dla tak dużej ilości osób

Micko

Jak dla mnie wszystko w firmie jest w jak najlepszym porządku. Po miesiącu pracy mogę powiedzieć, że mam pozytywne wrażenia- pieniadze na czas (a w poprzednich pracach bywało z tym różnie), fajny team i pomocny team leader (Radek- pozdrawiam:)). Polecam osobom dobrze czujacym się na słuchawce dział sprzedaży. Można sporo zarobić

Aga

Słyszałam się da się zarobic? Wypowie się ktoś na temat podstawy w dziale sprzedaży? Czy szkolenie płacą i czy obowiązuje od razu umowa o pracę?

Karo
@Aga 28.10.2018 15:01

Nigdy się nie doczekasz umowy o pracę w tej firmie...

Nick
@Karo 07.11.2018 01:23

Tu jest tylko umowa o pracę. Miesiąc próbny na zleceniu a potem umowa o pracę. Mówię o CC bo w innych działach to nie wiem ale chyba od razu umowa o pracę.

LoanMe Agent
@Karo 07.11.2018 01:23

Umowę o pracę dostałem po miesiącu...

Marla96

Pracę w Loanme mogę polecić, firma jest naprawdę solidna. Dobre zarobki, umowa o pracę. Oczywiście praca jest nie dla każdego, bo jest to sprzedaż, trzeba być wytrwałym psychicznie (ja niestety do takich ludzi nie należę) i bardzo się przejmowałam jak coś mi nie szło. Jeśli chodzi o opiekę mojego teamledera, to oceniam jego prace 10/10,zawsze pomocny i można było na niego liczyć w każdej sytuacji. Polecam! De

majeczka

Praca nie jest najłatwiejsza, ale za to dająca satysfakcję i dobrze płatna. Firma Loan Me ma fajne stawki dla pracowników i dobre benefity. Ostatnio wiele się tu pozmieniało na lepsze i idzie w coraz lepszą stronę.

Adrian7

Pracodawca godny zaufania, oferuje rozsądne warunki finansowe. Droga awansu jest jasna, zasady również są jasno ustalone. Wystarczy pracować dobrze i Cię tu docenią.

workerSeb

Dobre zarobki i jasna ścieżka awansu to jedyne rzeczy, jakie mi przychodzą do głowy.

ghgjhgggh

Niezgodnie z prawem przetwarzacie dane osobowe i wysyłacie smsy . Jak zadaję pytanie kto przetwarza moje dane to konsultant twierdzi, że nie możne odpowiedzieć na te pytanie. żenada

były
@ghgjhgggh 15.12.2018 13:48

i jeszcze jakie pochwalne wybielające teksty na zamówienie.....

LoanMe Sp. z o.o.
pracodawca
@ghgjhgggh 15.12.2018 13:48

Szanowna Pani/ Szanowny Panie, Wszystkie podejmowane przez nas działania są zgodne z obowiązującym prawem. Jeśli otrzymuje Pani/Pan niechciane wiadomości prosimy o wysłanie zgłoszenia na adres kontakt@loanme.pl wraz z podaniem numeru telefonu, o którym mowa. Numer zostanie przekazany do działu obsługi Klienta i usunięty z baz LoanMe. Dyspozycja usunięcia kontaktu z baz pozostałych partnerów marketingowych również zostanie wysłana, ale proces usuwania z pozostałych baz może potrwać do 7 dni. Jednakże dołożymy wszelkich starań, aby rozwiązać problem jak najszybciej. Również sprawdzimy i przekażemy Pani/Panu informacje dotyczące źródła pochodzenia wskazanego numeru w bazie. Pozdrawiamy serdecznie i przepraszamy za niedogodności.

karOlka:)

Pracodawca, który dba nie tylko o pracownika, ale i o innych. Pracowałam tam dwa lata i wspominam ten czas bardzo dobrze. Dużo się działo, a atmosfera była bardzo przyjemna. No i fajne imprezy firmowe :)

Mat

Nie wiem skąd mają mój numer telefonu . Dostaje w kółko sms o pożyczkach. Mam tego dość

Panna Wanna

Też dodam kilka słów. Pracuję w LoanMe od kilku miesięcy. Zanim rozpoczęłam pracę zajrzałam tu żeby przeczytać opinie o pracodawcy i przyznam, że miałam kilka obaw. Opinie były skrajne. Z perspektywy tych kilku miesięcy mogę powiedzieć, że firma jest ok. Wiadomo, że w tak dużej grupie osób zawsze trafią się współpracownicy, z którymi dogadujesz się gorzej, natomiast nie powinno to przekładać się na opinię o całej firmie, bądźmy poważni. To co mogę powiedzieć o firmie - jest fajna atmosfera, są imprezy firmowe, owocowe środy, pracodawca jest uczciwy, płaci zawsze na czas, dla tych bardzo ambitnych możliwe są spore premie. Firma wciąż się rozwija, zatrudnia kolejne osoby. Daje sporo swobody pracownikom. Warunki w biurze są dobre - spora kantyna, stanowiska pracy wygodne, nikt nie siedzi nikomu "na plecach". Myślę że dużo zależy od działu w którym się pracuje, ale jeśli dział okaże się nieodpowiedni, zawsze można zmienić. Łatwiej zmienić dział niż znaleźć dobrego pracodawcę.

XenaWaleczna

Od dłuższego czasu pracuję w tej firmie i zaglądam tu sobie od czasu do czasu ot tak w ramach ciekawości. Ciekawość jest tym większa, że sezonowo pojawiają się tu historie wręcz niestworzone na temat mojego pracodawcy - firmy, która owszem wymaga, stawiając swoim pracownikom poprzeczkę naprawdę wysoko ale równocześnie docenia ich zapał i zaangażowanie, płaci na czas, motywuje i kładzie nacisk na rozwój. No więc - zaglądam tu sobie i czytam i tak wczoraj po przeczytaniu jednej z opinii niemalże nacjonalistycznej coś we mnie pękło…. i teraz to ja postanowiłam się do tych opinii odnieść… bo czytając je sobie dopasowuję je zwyczajowo do tego co się ostatnio w firmie działo i choć te „sfrustrowane” głosy są na ogół anonimowe to praktycznie w każdym przypadku wiem, kto zadał sobie trud oszkalowania pracodawcy tak na odchodne, bo na żywo zabrakło odwagi do dyskusji, bo na żywo - przy braku realizacji planów sprzedażowych - łatwiej było pomachać biała flagą i się po prostu poddać, bo szef nakrył mnie na oszustwie, na nieuczciwej praktyce, bo upomniał… Tych „bo” u tych „sfrustrowanych” jest zapewne cała masa… bo praca w korporacji jest nie dla mnie… bo nie mam odporności na stres… bo przeraża mnie presja czasu… bo chcę robić minimum z minimum, przesiedzieć swoje 8 godzin, po cichutku, niemalże niezauważenie, a na koniec dostać kwitek z wypłatą…. bo pracując w sprzedaży nie mam ducha wojownika i już na starcie mówię, że plan jest nie do zrealizowania… bo przebranżawiając się zupełnie i poznając dopiero branżę wiem lepiej, ba.. najlepiej jak prowadzić pożyczkowy biznes, mam zatem prawo tupać i negować wiedzę i doświadczenie mojego przełożonego, że to się nie da, że plan do bani… bo może jak będę marudzić to inni też zaczną, bo efekt fali… no i może nam finalnie odpuszczą bo w grupie siła… bo zawsze mogę użyć narodowościowej karty – że różnice kulturowe, że zagraniczny szef, że tu Polska, nie Ameryka…. że jak to do nas, Polaków, w naszym własnym kraju, takim tonem?! Tylko co to wszystko ma do rzeczy?! Czy nasze własne niekompetencje są podstawą do szkalowania innych? Czy każda uwaga do naszej pracy, każda sugestia, porada to już (usunięte przez administratora)? Czy tak trudno odnaleźć w sobie odwagę do poniesienia konsekwencji tego, że cóż… że się w tej pracy, na powierzonym mi stanowisku nie sprawdziłem?! Co więcej, żyjemy w globalnym świecie, ze świecą szukać korporacji, która kapitał miałaby tylko polski, co za tym idzie narodowość to nie karta przetargowa, to nie tarcza. Nie tym prawem rządzi się biznes. Biznes to podaż i popyt. Biznes to pomysł i plan i jego realizacja! A jeśli nie masz dość wiedzy, kapitału, nie masz pomysłu by otworzyć własną działalność i samemu być sobie żeglarzem, sterem, okrętem to cóż - pozostaje Ci zagryźć zęby i naprawdę pracować. Być efektywnym i przestrzegać reguł gry! Ja swoją pracę w LoanMe bardzo lubię, bo lubię wyzwania, lubię panującą u nas atmosferę, a (usunięte przez administratora) to podziwiam i mam nadzieję, że z upływem czasu choć trochę będę taka jak on – że i dla mnie nie będzie rzeczy niemożliwych, nawet jeśli one takie są ;) Podsumowując pracując w LoanMe cenię co mam, a praca ceni mnie – owszem pracuję dużo i ciężko ale to mój własny wybór… efekty widzę na swoim koncie, podziwiam z perspektywy kanapy zakupionego właśnie mieszkania, myślę o nich jadąc do pracy moim wreszcie nareszcie własnym samochodem czy też wspominając wspólnie z mężem nasze ostatnie wakacje! Innymi słowy ciężka praca popłaca ; ) Kończąc już… maruderom życzę znalezienia własnej ścieżki oraz branży w której poczują się dobrze – dobrze na tyle, by odpowiedzialność za swój sukces zawodowy nieśli na swoich ramionach, nie obarczając ciężarem swoich niepowodzeń innych!

xxx

Pracuję w tej firmie od kilku miesięcy. Co jakiś czas tu zaglądam i zastanawiam się skąd Wy bierzecie te wszystkie "informacje"? Żyjemy w tej samej rzeczywistości? Pracuje się tu tak samo jak w każdym innym korpo - jesteś dobry, sprawdzasz się to pracujesz, a jak nie wykonujesz swoich obowiązków, albo myślisz, że jak nakłamiesz liderowi to Ci ujdzie na sucho to się potem dziwicie, że Wam podziękowali? Jak ktoś się stara, to inni to widzą. Jeśli chodzi o dress code - też nie jestem wielkim fanem, ale taki wymóg branży finansowej. Poza tym w piątki wszyscy przychodzą ubrani na luzie. Firma cały czas się zmienia (jak zaczynałem pracę było ok. 80 osób, a teraz jest jakieś 150), gdyby było tak źle jak piszecie to firma nie miałaby żadnych pracowników... Plusy firmy: wynagrodzenie (zawsze na czas); cały czas są jakieś akcje charytatywne, w które można się angażować; jak masz jakiś dobry pomysł to Cię wysłuchają; teraz wprowadzili owocowe środy; lokalizacja też jest dobra. Minusy: system się zacina;

Nina

Naprawdę nie rozumiem. Ta firma zmienia się na lepsze! Pracuję tu już trochę i mam porównanie - nie jest prawdą, że są jakieś problemy z urlopami czy zachorowaniami. W tym momencie na L4 jest 1/4 mojego teamu i nikt nie ma nikomu za złe. Nie zmusza się nikogo do wrzucania kasy na cele charytatywne, a casual Friday jest dla wszystkich. W każdą środę są owoce dla pracowników, słodkie upominki na Mikołajki, rozwinięty system bonusowy. Naprawdę Wam tak źle?

LoanMe Sp. z o.o.
pracodawca
29 listopada 2018 r. odbyła się II edycja bankietu charytatywnego organizowanego przez LoanMe oraz Joannę Krupę – „Zostań Psim Aniołem. Edycja II”. W tym szczególnym wieczorze wzięły udział liczne gwiazdy telewizji oraz świata mody znane ze swojej miłości do czworonogów, m.in.: Joanna Jabłczyńska, Magdalena Pieczonka, Katarzyna Moś, Jakob Kosel, Fit Lovers, czyli Pamela Stefanowicz i Mateusz Janusz oraz zwyciężczyni 7. edycji Top Model - Katarzyna Szklarczyk.
- Organizujemy to wydarzenie wspólnie z LoanMe już po raz drugi. Dziękuję wszystkim, że znów jesteście ze mną i wspieracie mnie, bo znacie moją miłość dla zwierząt. Ale to nie ja jestem gwiazdą dzisiejszego wieczoru – rozpoczęła przemówienie ambasadorka akcji – Joanna Krupa.
Wszystkie zebrane podczas wieczoru środki finansowe zostaną przekazane na rzecz jedynego w Polsce hospicjum dla zwierząt - „Staruszkowa”. Jego założycielką jest Krystyna Seemayer. Kierowana miłością do psów i kotów przygarnęła dziesiątki starszych, często schorowanych czworonogów chcąc stworzyć im bezpieczne miejsce, którego nigdy nie miały. Obecnie hospicjum wymaga pilnej pomocy oraz dodatkowych środków finansowych na dalszą działalność. Zgromadzone środki pomogą setce zwierząt przetrwać nawet najbardziej mroźną zimę. 
Punktem kulminacyjnym wieczoru była charytatywna licytacja sukni Joanny Krupy, w której wystąpiła na nagraniu jesiennej ramówki TVN. Dzięki zaangażowaniu i dobremu sercu uczestników licytacji zebrano w sumie 57 200 zł. Wieczór uświetnił znakomity występ Natalii Kukulskiej. Bankiet poprowadził Conrado Moreno Szypowski.

Pozostałymi partnerami wydarzenia były firmy: 
XL Energy DrinkTideSoftware.plClarinsCariniiPolskie Linie TelefoniczneZenithROOTSBaker Street Boys, projektant - Robert Czerwik, SugarBabe Los Angeles oraz Sylveco - naturalne kosmetyki.
   
anonim

(usunięte przez administratora)

LoanMe Sp. z o.o.
pracodawca

Szanowna Pani, Zgodnie z wewnętrznymi procedurami firmy rzeczy pozostawione w biurze przez pracownika po zakończeniu przez niego zatrudnienia powinny zostać przez niego odebrane. Jeżeli pracownik nie odbiera ich osobiście, rzeczy zostaną przesłane na jego adres. W przypadku pojawiających się trudności w relacji pracownik-przełożony, w firmie przewidziana jest ścieżka zgłaszania tego typu problemów. W każdym przypadku można zwrócić się do Działu HR, który dołoży wszelkich starań, aby zbadać problem i rozwiązać go z korzyścią dla obu stron. Dział HR jest otwarty na potrzeby każdego pracownika, jednak nikt wcześniej nie zgłaszał trudności opisanych w komentarzu powyżej. Każde zgłoszenie pracownika o naruszeniu obowiązujących zasad jest wnikliwie przez nas badane. Wielka szkoda, że w przypadku pojawiających się kłopotów pracownicy nie korzystają z tego rozwiązania, które pozwoliłoby na eliminację niepotrzebnego stresu.

Ex Pracownik

nikomu o zdrowych zmysłach nie polecam pracy w tej dziwnej firmie.Pozdrawiam

o

Firma jest naprawdę ok. Można liczyć na dobre wynagrodzenie, szczególnie jeśli chodzi o sprzedaż.

Zyggy

Firma daje możliwość nabrania doświadczenia i wdrożenia się w temat (w moim przypadku windykacja). Pracowałem jako specjalista do odzyskiwania należności. Praca łatwa nie jest, trafiają się trudni klienci, ale można dobrze zarobić, są szerokie możliwości bonusowe. Ja odszedłem, bo na dłuższą metę okazało się, że to nie moja dziedzina, ale polecam LoanMe jako miejsce pracy szczególnie osobom, które zaczynają.

były
@Zyggy 13.11.2018 13:08

A firma zatrudnia na windykację teraz Polaków ?? czyżby się pozmianiało i co dalej umowa zlecenie na 6 mięsięcy ?? Są już jakieś szkolenia czy dalej pic na wodę ?? Wpisywanie po tygodniu zalegania do KRD co jest nie zgodne z prawem dalej działa ?? System w firmie działa a nie ciągle się wiesz ??? Dalej panuje takie donosicielstwo i komitywa starszych pracowników ??? Bo skoro piszesz że dla osób co zaczynają to chyba powinne być szkolenia.... dalej obowiązuje szopka z biznesowym ubiorem czyli garniak w call center ???

LoanMe Sp. z o.o.
pracodawca
@były 18.11.2018 18:24

Firma LoanMe zatrudnia pracowników różnych narodowości; dajemy szansę rodakom, ale jesteśmy też otwarci na naszych gości z zagranicy . Forma zatrudnienia jest efektem wyboru przez pracownika najbardziej optymalnych dla niego warunków - jesteśmy pod tym względem elastyczni. Dokładamy starań, aby nasz system był na coraz wyższym poziomie, co czasami wiąże się z przeprowadzeniem koniecznych modyfikacji. Nowym Pracownikom proponujemy program wprowadzający pozwalający bliżej poznać naszą firmę oraz obowiązujące w niej zasady. Obecnie na rynku obserwujemy coraz mocniej ukształtowane zasady w doborze garderoby formalnej, również wewnętrzne standardy firmy LoanMe określają business casual jako obowiązujący strój służbowy. Takie zasady obowiązują w większości instytucji finansowych.

były
@LoanMe Sp. z o.o. 19.11.2018 10:48

Czyli nic się zmieniło i jest pewnie meksyk taki jaki był....mistrzami jesteści by odpisać ale w sumie nic nie napisać ale to świadczy o poziomie firmy choć dobre jest to że ktoś na przykaz szefa prubuje wszystko wybielić....

M
@LoanMe Sp. z o.o. 19.11.2018 10:48

Dajmy identyczne szanse rodakom i gościom z zagranicy:)

M
Zweryfikowany użytkownik

Niestety, jeśli chodzi o błędy ortograficzne popełniane przez przełożonych, jest to chyba w tej firmie główne kryterium decydujące o powoływaniu ich na stanowiska kierownicze. Wyjątkiem jest moja przełożona Magdalena, która owych błędów nigdy nie popełnia.

M

Niestety, jeśli chodzi o błędy ortograficzne popełniane przez przełożonych, są one chyba w tej firmie czynnikiem decydującym o powoływaniu ich na kierownicze stanowiska. Wyjątkiem jest moja przełożona Magdalena, która ich nie popełnia.

kalina 67

Oferują fajne warunki pracy. Atmosfera jest bardzo miła, więc do pracy chodziłam z przyjemnością. Praca bardzo rozwojowa. Dbają i inwestują w pracownika oferując np. szkolenia. Mają też naprawdę spoko system motywacyjny.

Piotr

Stabilna praca na dobrych warunkach. Pracowałem w LoanMe prawie rok, oferują szkolenia, więc ciągle można się rozwijać. Bardzo podoba mi się to, że firma angażuje się w działania charytatywne. Pracodawca godny zaufania.

Były pracownik
@Piotr 20.11.2018 08:08

Komentarz ewidentnie pisany przez PR. Akcje charytatywne to zmuszanie pracowników do wrzucania dychy do puszki za to żeby przyjść w jeansach w piątek. Szkolenia to śmiech, pracownik ma doczepiane słuchawki dla nowego pracownika i ten słucha jak klientowi sprzedaje się pożyczkę albo windykuje. Rozwoju nie ma bo ściagają co chwile kogoś z konkurencji kto przychodzi i za chwile zwalnia doświadczonych pracowników. Jedyny pozytyw to wypłata zawsze na czas. I blisko zachodniego więc do SKMki było blisko

Bohdanicki

Jak ktoś chce i go nie zraża czasem niemiły ton po drugiej stronie słuchawki to utrzyma się w tej firmie i dobrze zarobi. Kasa spoko, ja nie narzekam.

.

wysłałem cv w ciągu jakiego czasu jest kontakt ? mój znajomy pracuje i zarabia dobre pieniądze .

Ania

Proszę o informację jak wygląda kwestia podstawy i za szkolenie płacą? Umowa o pracę czy zlecenie? Jak to wyglada z godzinami czy jesy możliwość zamiast na 8 pracować na 9 ? Z góry dziękuję

LoanMe Sp. z o.o.
pracodawca
@Ania 27.10.2018 13:42

Pani Anno, jeśli ma Pani pytania odnośnie szczegółów umowy oraz wysokości wynagrodzenia - zapraszamy do kontaktu z Działem Rekrutacji pod adresem: kariera@loanme.pl Nasi specjaliści na pewno udzielą stosownych informacji. Pozdrawiamy!

Mono
@LoanMe Sp. z o.o. 29.10.2018 13:32

Jacy spacjalisci ?????

kiba
@Mono 30.10.2018 07:55

hahahhaha

ania
@LoanMe Sp. z o.o. 29.10.2018 13:32

czekam na informacje napisałam maila pozdrawiam

LoanMe Sp. z o.o.
pracodawca
@ania 02.11.2018 12:50

Pani Anno, czy wysłała Pani wiadomość na kariera@loanme.pl? Niestety nie otrzymaliśmy zgłoszenia na tę skrzynkę mailową.

Ania
@LoanMe Sp. z o.o. 05.11.2018 13:56

Tak dziękuję bardzo za odpowiedź. Jestem w kontakcie z osobą z rekrutacji . Pozdrawiam

Marek

Firma spoko. Da się zarobić niezłą kaskę na sprzedaży. W drugim miesiącu pracy 3 tys premii. Oby tak dalej

Magda
@Marek 12.08.2018 16:33

Jak wygląda kwestia podstawy w pierwszych miesiącach?

Dewsso

Jak dla mnie nie ma firm idealnych, ta też nie jest, ale na pewno pozwala nabrać doświadczenia i zarobić, choć czasem łatwo nie jest. Z drugiej strony gdzie teraz w pracy jest łatwo? Chyba w budżetówce. Dla mnie jako osoby początkującej, a chcącej się szkolić w kierunku obsługi klienta i sprzedaży ta firma jest okej i dała sporo możliwości, aby poprawić warsztat. Za to daję dobrą ocenę. I za atmosferę pracy.

Kris

Pracuję w dziale sprzedaży - podstawa jest 3K, ale premie rekompensują. Często organizują konkursy z bonusami, jak się postarasz możesz zarobić nawet 10 k miesięcznie.

Ada
@Kris 26.10.2018 15:30

Podstawa 3 k na rękę czy brutto? Po ilu miesiącach?

Zostaw opinię o LoanMe Sp. z o.o. - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LoanMe Sp. z o.o.