Czy organizowane są wyjazdy, imprezy, spotkania integracyjne w OK System Polska S.A.?
Na jakie narzędzia pracy może liczyć pracownik w OK System Polska S.A.?
Jakie są warunki zatrudnienia w OK System Polska S.A.?
Jakie wartości są cenione w OK System Polska S.A.?
Gdzie mogę wyszukać aktualne oferty pracy?
Jako były pracownik odradzam pracę w OK System. Niekompetentna kadra, brak jasnych zasad panujących w firmie.Ostatnio kombinacje z czasem pracy i nadgodzinami, przeciętne wynagrodzenie. Co na plus fajni ludzie, którzy zasługują na więcej niż praca w tej firmie.
Niestety ok system ma również problem z wypłacalnością co do klubów, z którymi współpracuje
System jest niewypłacalny ? Ktoś ma więcej info?
Ale przecież firmy uprzedzają, że będą się kontaktować z wybrana osobą?
Po rozmowie kwalifikacyjnej można stwierdzić ze solidny pracodawca z wartościami. Niestety mimo zapewnień na rozmowie iż bez względu na to jaka będzie decyzja odezwą się z informacją zwrotną nikt się do mnie nie odezwał. Mało profesjonalne zachowanie względem potencjalnych pracowników.
Witam na jaki rodzaj umowy może liczyć doradca klienta?
Ale tutaj, w tym wątku, piszemy o pracy w OK System Polska. Jesteś zainteresowana podjęciem pracy w tym miejscu, czy jeszcze się zastanawiasz? Ciekawe, czy firma prowadzi obecnie jakieś fajne rekrutacje, bo w Internecie nie widziałem nic na ten temat.
Wszystkie firmy zaczynają od umów zlecenie lub działalności. Jak dobrze się pracuje to zawsze są szanse na normalna umowę.
Podpowiedzcie czy trudno dostać się do pracy w firmie? Firma ma dobrą opinię stąd moje obawy.
Pracowałem w tej firmie ok. 2 lat temu. Wtedy dk na start dostawał 1500 na rękę plus prowizję ale trudno było ja uzyskać. Ludzie w firmie ok, wynagrodzenie dramat. Jeśli jesteś z Warszawy to spokojnie znajdziesz duża lepiej płatna pracę na normalną umowę o prace. Teraz pracuje w innej firmie jako handlowiec i mam 2,5 razy większa podstawę + prowizje od sprzedaży która spokojnie mogę uzyskać. Także radzę przemyśleć bo jest dużo więcej fajniejszych ofert pracy na rynku. Pozdrawiam!
raczej nie warto, prędzej czy później duch AleAle zniknie i nowy właściciel wprowadzi porządek, szkoda zachodu.
Witam, ukazało się ogłoszenie na Area Manager-Rzeszów, proszę o informację na temat firmy, z wcześniejszych wypowiedzi rozumiem, że nie ma umów o pracę tylko własna działalność lub umowa zlecenie. W jakie narzędzia firma uposaża pracownika na tym stanowisku, jaka jest atmosfera w firmie. dziękuję
OK System Polska S.A. ma teraz aktualne oferty pracy w Warszawa. Czy ktoś z pracowników może powiedzieć, czy warto tutaj pracować i czego spodziewać się na stracie w temacie warunków pracy?
Podpowiedzcie czy firma prowadzi rekrutacje?
Firma ma opinie dobrego pracodawcy, potrzebują pracowników. Super
Jak się pracuje w OK System Polska S.A.?
Zobacz opinie na temat firmy OK System Polska S.A. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.