3.6/5

• Przezchlebie
  • Kozłów
  • Ziemięcice

3. Opinie o pracodawcach Gliwice
  5. Opinie o HL DISPLAY GLIWICE Sp.z o.o.

Opinie o HL DISPLAY GLIWICE Sp.z o.o. Gliwice ul.Gaudiego 22

WebsiteIconHL DISPLAY GLIWICE Sp.z o.o.

Nie przegap nowości o HL DISPLAY GLIWICE Sp.z o.o.!

10.06.2022 17:42

Witamy na oficjalnym profilu firmy HL Display Gliwice Sp. z o.o. Jedną z podstawowych wartości firmy HL jest odpowiedzialność. W związku z tym na bieżąco zapoznajemy się z wszystkimi komentarzami zamieszczanymi na portalu gowork.pl. Za wszystkie konstruktywne uwagi bardzo dziękujemy, każdy merytoryczny komentarz to krok do tworzenia lepszego środowiska pracy. Dbając o to, aby ten wątek mógł stanowić merytoryczne źródło informacji dla kandydatów ubiegających się o prace w HL, uprzejmie prosimy o zachowanie kultury wypowiedzi oraz przestrzeganie regulaminu portalu zamieszczając opinie. Pamiętajmy, że opinie nie mogą ujawniać informacji wrażliwych dotyczących firmy (tj. wszelkich zapisów objętych klauzulą poufności, szczegółów regulaminów wewnętrznych itp.) Jeśli jesteś pracownikiem HL Display i masz jakieś wątpliwości, uwagi, sugestie, bądź pytania serdecznie zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z Twoim przełożonym, działem HR lub Dyrekcją Zakładu. Wiemy, że tylko otwarta rozmowa jest podstawą do budowania wspólnego dobrego środowiska pracy. Dzięki bezpośredniemu kontaktowi będziemy mogli spokojnie porozmawiać o wszelkich wątpliwościach, odpowiedzieć bardzo szczegółowo na wszystkie kwestie, które mogą być dla Ciebie niejasne. Jeśli preferujesz kontakt anonimowy masz możliwość skorzystania z formularza zgłaszania uwag. Jest on dostępny z poziomu każdego komputera dostępnego w firmie.
    Nowa

01.06.2022 09:07

Dla mnie jest ok. Praca jak to na produkcji powtarzalna, ale nie jest ciężka. Jestem zadowolona.
    Jorguś

20.11.2021 12:39

ZFŚS: - dofinansowanie kultury i sportu (zwrot kasy za bilety do kina, teatru, na basen, itp.) - dofinansowanie do podręczników szkolnych dla dzieci - paczka świąteczna dla dzieci - wczasy pod gruszą - "koperta" świąteczna - prezent świąteczny - pożyczki i dofinansowania socjalne dla wnioskujących o pomoc Przy pensji: - premia miesięczna 15% (na produkcji) i 6% (w biurach) - coroczne podwyżki "inflacyjne" Dodatkowo, za niewielką opłatą: - ubezpieczenie grupowe (na siebie lub na rodzinę) - pakiet medyczny (na siebie lub na rodzinę) - pakiet sportowy

Ola

24.02.2026 11:00

Cześć Jest oferta pracy na produkcję, nie mam doświadczenia dlatego chciałam zapytać jak myślicie czy dam sobie radę? Szybko się uczę ale opinie mnie trochę przerażają, że trzeba na kilku maszynach pracować naraz😞. Proszę dajcie znac

Jędrek

08.03.2026 13:17

Na produkcję nie trzeba żadnego doświadczenia. Pokażą mniej więcej co trzeba zrobić, reszty domyślisz się sama. Niestety na jakieś poważne szkolenie wstępne nie ma co liczyć, niezależnie od tego na jakie stanowisko idziesz

19.02.2026 00:59

Rekrutacja w HL Display pozostawiła u mnie duży niedosyt. Zostałem poinformowany o możliwości przejścia do kolejnego etapu i zapytany, czy stanowisko oraz zakres obowiązków na pewno mi odpowiadają — z zapowiedzią spotkania osobistego. Potwierdziłem zainteresowanie. I na tym kontakt się zakończył. Brak odpowiedzi na wiadomości, brak jakiejkolwiek informacji zwrotnej. Jeśli firma nie jest zainteresowana kandydatem, wystarczy krótka informacja. Zapowiadanie kolejnego etapu i całkowite urwanie kontaktu trudno uznać za profesjonalne podejście.

Idiot

22.01.2026 20:05

Ile można zarobić ustamiaczem w tym (usunięte przez administratora)
    #Ustawiacz
    Lis Witalis

12.06.2025 03:14

Kierownictwo na produkcji może poszczycić się skrajną niekompetencją. Tam na metrze kwadratowym jest więcej kierowników niż w innych firmach wraz z zagranicznymi filiami. Twórca internetowy (usunięte przez administratora) powinien nakręcić odcinek o tym przybytku.
    NICK

18.05.2025 23:30

Pseudo proces rekrutacyjny . Z rozmowy wynikło ,że nie ważne jakie masz doświadczenie tylko ile chorowałeś w poprzednich firmach. Wymagają na pierwszej rozmowie świadectw pracy - żeby zobaczyć ile było L4 u poprzednich pracodawców. To chyba jedyne kryterium przyjęcia do pracy-uśmiałem się strasznie. Zarobki też słabe.Oczywiście później zero odzewu, choć w moim wypadku to i dobrze.
    Frulove

08.04.2025 01:53

Na początku nastawienie starszych stażem pracowników zniechęca i sprawia że nie chce się wracać. Najlepiej żeby popatrzeć na produkt i domyślić się samemu jak to zrobić bo było mało osób które chętnie wytłumaczyły, problemem była też komunikacja ponieważ większość pracowników to Ukraina. Jednak łatwo się wszystkiego nauczyć w mniej niż 3 miesiące i da się wyrabiać normy. Miałam szczęście poznać super osoby z którymi miałam bardzo dobry kontakt. Co mi zaczęło przeszkadzać? Normy zaczęły rosnąć przez pewnych panów ze zmiany C na montażu którzy robią 200 szt HDT Traya (norma 90/h) i 72 szt MU MAXA (kiedy przyszłam do tej firmy norma była 48/h, obecnie 64/h) ???? a niestety pieniądze te same. Żadnych bonów, żadnych premi miesięcznych, żadnych dodatków oprócz premi przyznawanej raz na 3 miesiące za 100% frekwencji- 700zł, ale za to gorączka czy nie gorączka musisz być w pracy.. Niesprawiedliwe bo ktoś może pracować 2,5 miesiąca bez przerwy a zdarzy się że zachoruje albo trafi do szpitala na pare dni i co? I już tej premi nie otrzyma :) I tu właśnie jest problem- bardzo dużo firm nawet na samej strefie oferuje o wiele lepsze benefity niż darmowy dojazd i 40zł na kawę na stołówce ???? Myślę że to tutaj leży problem nieustannej rotacji nowych pracowników- inne firmy mają więcej do zaoferowania. Myślę że to dobra praca na chwilę
    Dzik

01.03.2025 07:09

Witam,jak wygląda praca na CNC ? Bo widzę że jest ogloszenie.
    @

22.02.2025 06:08

Moja opinia będzie szybka gdyż próbuję ją napisać już czwarty raz i za każdym razem wyładowywuje mi stronę. Miałam przyjemność pracować w HL. Display w Gliwicach. Zwolniłam się i chciałam zapomnieć o tej firmie ale stwierdziłam że dlaczego mam sobie pozwolić na takie traktowanie i nic z tym zrobić. Uważam że główny zarząd powinien dowiedzieć się o wielu aspektach które dzieją się w firmie i podejrzewam że nawet nie wychodzą na światło dzienne. O kurde 70% nowych pracowników zwalnia się. Czy ktoś zadał sobie pytanie dlaczego....... Mamy nadzieję że udzielenie bezpośrednio do głównego szefostwa informacji jak traktowani są tam ludzie. Chciałam serdecznie pozdrowić panią liderkę z grupy a i może po przeczenie tego postu nauczy się chociaż odpowiadać dzień dobry! Gdzie ta osoba powinna być dla mnie przykładem..... I reprezentować swoją osobą choć minimalny zakres kultury osobistej. Mam nadzieję że moje działania wpłyną na lepsze relacje międzyludzkie w firmie tej firmie. A osoby które są na wyższych stanowiskach zostaną przeszkoleni by swoją pracę wykonywać tak jak powinni.
    Koleżanka

07.11.2024 18:26

Praca szybka ale lekka w fajnej atmosferze. 80% ludzi tam pracujących to Ukraińcy i generalnie w większości kobiety. Praca raczej w swobodnej atmosferze, co mi sie akurat bardzo spodobało. Niemniej za najniższą krajową bez żadnych dodatków ani premii pod agencją. Tak się niestety nie da wyżyć, nawet z darmowym transportem pracowniczym. Jedyna możliwość zarobku dla dorosłej osoby więcej niż 3,5k do ręki to praca w weekendy i nadgodziny.. a praca 6-7 dni w tygodniu trochę mija się z celem gdy wokół jest ogrom zakładów ze wcale nie gorszą pracą płacącymi na start 1-2k więcej. Miła atmosfera, pogaduchy i dużo uśmiechu w pracy nie opłaci mi rachunków, kredytów itd. Praca fajna, naprawdę, najlepiej dla osoby, która nie wykłada pierwsza kasy na stół. A szkoda. Pozdrawiam liderki montażu :)
    Ola111

05.10.2024 21:01

Praca monotonna na stojąco a przed zatrudnieniem mówili praca siedząca to nie prawda.8 godzin stojąco się robi.Sami Ukraińcy pracują prawie na fabryce na produkcji.Wymagane weekendy.Norma jak nie zrobisz normy to ciebie zwolnią i to liczą

14.05.2024 19:44

Na wtryskarkach pracujesz za najnizsza krajowa i dostajesz kilka maszyn gdzie w obowiązkach masz : odbieranie z kilku taśm produkcyjnych, kontrola jakości elementow gdzie co chwile idą złe sztuki i należy je zglaszac- szukając ustawiacza który tqk czy siak nie ma czasu, sklejanie kartonów, ukladanie sztuk w specjalnych harmonikach plus owijanie w owijarkach ktore non stop sie psuja, drukowanie samemu etykiet, układanie do kartonow wyrobionych sztuk, wywozenie palet na inną hale, raportowanie w systemie, liczenie brakow... przy kilku maszynach siłaą rzeczy zasypuje nawet osoby które szybko pracują. Tam kierownictwo stawia na szybkosc a nie jakosc. Co ważne, nie ma kiedy iść do toalety, bo nie ma kto zastąpić, z przerwami też jest problem bo samemu trzeba się prosić aby ktoś stanął za nas. Finalnie często na przerwy i do toalety szlam dopiero po 7h pracy. Liderka E. obgaduje i naśmiewa się z ludzi, lider B. nie ma szacunku do pracowników. Nie polecam pracy tam. Tyrasz za marne pieniądze i zakres obowiązków jest po prostu nieludzki. Stąd też przemiał pracowników. Pozdrawiam Darię, najfajniejsza osoba z zakładu!
    Ksawery

16.02.2024 19:57

Różne wzmianki się pojawiają w komentarzach, ale najbardziej zainteresowały mnie dwie z nich. Wynagrodzenie faktycznie jest kiepskie? Jakie widełki na start, a jakie po dłuższym czasie pracy (jeśli w ogóle jest różnica)? Były też wpisy o układach, tzn. nie ma za bardzo co liczyć na awans/rozwój?
    A

23.03.2024 09:47

Widełki na start poznasz przy rekrutacji a po dłuższym czasie będą dokładnie takie same bo stawka się nie zmieni. Na awans nie ma żadnych szans bo nie ma gdzie, a rozwój to jedynie nabranie doświadczenie na swoim stanowisku. Jak liczysz że ktoś cię dostrzeże i doceni albo wyśle na kurs to możesz zapomieć
    Nowy

29.02.2024 18:54

Praca raz cięższa,raz lżejsza,atmosfera na naszej zmianie jest super :) pozdrawiam Iwonę i Agnieszkę.Polecam zakład
    Lolka

07.11.2023 21:02

Jestem ciekawa opinii na dzień dzisiejszy w temacie warunków pracy, atmosfery panującej wśród pracowników, dodatków np świątecznych. Jestem umówiona na rozmowę i nie wiem czego się mam spodziewać
    Asia

10.11.2023 18:24

zależy czy idziesz na produkcję czy do biura

07.11.2023 12:42

Cześć wam, czy aktualnie firma prowadzi jakieś rekrutacje? Trochę dziwi mnie, że nic nie mogą znaleźć, same archiwalne oferty się pojawiają. Firma jest duża, więc tym bardziej mnie to ciekawi. No nic, chodzi mi o stanowisko Asystentki w dziale Zakupów. Pisali, że doświadczenie jest mile widziane, ale oczekują statusu studenta. Jeśli nie mam tego doświadczenia, to jest możliwość nauczenia się wszystkiego w firmie? Jak wygląda tu rozwój? Na umowie zleceniu ile oferują na rękę? :) Są jakieś ciekawe benefity? Może macie rady co do ewentualnej rekrutacji, żeby wypaść jak najlepiej? Pytań trochę mam, ale mam nadzieję, że ktoś zechce na nie odpowiedzieć i mi pomóc. :)

07.11.2023 19:42

Dzień dobry. Dziękujemy za komentarz. Na ten moment wszystkie aktualne oferty pracy możemy znaleźć na portalach dedykowanych bezpośrednio ofertom pracy. Jeśli w ofercie pracy jest informacja o tym, że jakaś kompetencja lub umiejętność są mile widziane, wówczas ich posiadanie nie jest obligatoryjne. Rozwój pracowników jest umożliwiany poprzez prowadzenie rekrutacji wewnętrznych oraz odpowiednio dopasowane działania rozwojowe. Proces rekrutacji jest zazwyczaj dwuetapowy i polega na rozmowie telefonicznej z działem HR, a kolejno na spotkaniu osobistym z Kierownikiem działu, do którego prowadzona jest rekrutacja oraz przedstawicielem działu HR. Najlepsza rada - być sobą :) Aby uzyskać bardziej szczegółowe informacje zapraszamy do kontaktu mailowego [email protected] Pozdrawiamy!
    Zainteresowana

20.07.2023 10:57

Dzień dobry, chciałam zapytać jak wypłacane jest wynagrodzenie i premia?Czy wypłata może być zaliczkowana?
    Jolka

29.06.2023 23:34

Kiedyś firma z fajną atmosferą. Niestety, komuś się udało (może zależało?) (usunięte przez administratora)
    Hanz

22.05.2023 07:41

Witam jak stawka na poczatek na magazynie

10.05.2023 12:32

HL

10.05.2023 23:42

Że co??? Co za bzdura, nie ma nakazu noszenia maseczek. Komus się chyba bardzo nudzi i ewidentnie szuka zaczepki :/

11.05.2023 09:28

Dzień dobry. W firmie HL Display Gliwice nie ma obowiązku noszenia maseczek na produkcji, doskonale wiedzą o tym osoby aktualnie pracujące w fabryce. Jedynym wyjątkiem jest obowiązek użytkowania maseczek w obszarach, w których są one wymagane do wykonywania określonych prac. Nie ma to jednak związku z pandemią koronawirusa. Pozdrawiamy.
    nowy pracownik

03.04.2023 19:44

witam jak wyglada praca na magazynie jako operator wózka i jaka stawka na początek?

07.04.2023 15:39

Dzień dobry. Dziękujemy za zainteresowanie ofertami pracy w naszej firmie. W gliwickiej Fabryce praca na wózkach widłowych można podjąć w obszarze materiałów oraz magazynu. Praca jako operator wózka (materiałowy) polega na dostarczaniu surowców na linię produkcyjną, w przypadku pracy jako wózkowy w obszarze magazynu, głównym zadaniem jest bieżąca obsługa załadunków i rozładunków. Konkretne opisy czynności znajdują się w ogłoszeniu o pracę, w przypadku uruchomionej rekrutacji. Zapraszamy również do kontaktu i pozostawienie swojego CV lub numeru telefonu wysyłając wiadomość na adres [email protected] W rozmowie telefonicznej, będziemy w stanie przekazać większa ilość szczegółów odnośnie konkretnego stanowiska pracy. Pozdrawiamy

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HL DISPLAY GLIWICE Sp.z o.o.?

Kontakt - HL DISPLAY GLIWICE Sp.z o.o.

ul.Gaudiego 22 44-109 Gliwice

Były ........

31.03.2023 13:10

Kiedyś firma była naprawdę ok, ale po zmianach w kadrach kierowniczych tylko zwijac się z tamtąd. Firma gdzie kierowniczka zmiany jest po zawodówce nie wróży nic dobrego

07.04.2023 15:33

Dzień dobry, Podstawą zaangażowania pracownika do pracy na dane stanowisko są przede wszystkim analiza jego dotychczasowego doświadczenie oraz kompetencji, w oparciu o wymogi rekrutacyjne. Kryteria rekrutacyjne w konkretnych procesach są jawne i każdorazowo szczegółowo opisane, a sam proces rekrutacji otwarty dla wszystkich zainteresowanych, którzy spełniają kryteria. Jeżeli są jakiekolwiek wątpliwości co do sposobu pracy, zarządzania, bądź inne problemy wewnętrzne zapraszamy do kontaktu bezpośredniego w firmie. Wszelkie uwagi można zgłosić przełożonemu, działowi HR, bądź Dyrektor Fabryki. Posiadamy również wewnętrzne kanały komunikacji anonimowej, gdzie również można kierować zapytania. Pozdrawiamy
    Szok

14.03.2023 20:19

Podobno premia roczna 50% z hakiem, czyli to co dostaję za ocene, firma od kilku lat nie spełnia wskaźników?????? Skubią jak mogą podwyżki też będą grosze a niektórzy nic nie dostaną

07.04.2023 11:04

Dzień dobry. W naszej firmie jednym z benefitów pracowniczych jest bonus roczny, którego wartość wypłaty jest uzależniona od kilku części składowych. Dokładny opis dla pracowników jest dostępny w regulaminie nagrody rocznej, bądź w dziale HR. Jeśli jako Pracownik masz jakiekolwiek wątpliwości co do wartości wypłaconej nagrody zapraszamy do kontaktu z przełożonym lub działem HR. Pozdrawiamy, HL Display Gliwice

28.12.2022 13:23

Kiedyś zapytałam kierownika o podwyżkę, to mi powiedział, że jakby mi dał to komuś innemu by musiał zabrać.

14.01.2023 09:32

W obecnej pracy mam zarobki 2x większe niż miałam tutaj więc też nie żałuję że się zwolniłam.
    Klo

05.03.2023 10:51

Podwyżki są co roku ale gdzieś w marcu z naliczeniem od stycznia.

23.02.2023 15:21

Human

26.02.2023 21:25

Mam lepsze rozwiązanie. Zamiast bawić się w sabotażystow, polecam udać się do najbliższego kierownika i złożyć wypowiedzenie, nikt nikogo nie trzyma na siłę, nie podobają się zasady?- pożegnaj się i pozwól pracować innym zamiast kręcić pętlę. Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził.
    Klo

05.03.2023 10:46

Dokładnie, nikt nikogo nie trzyma, jeżeli nie pasuje ci że pracodawca reaguje na to co się dzieje to zmień pracodawcę. Ja wolę popracować dwa tygodnie w maseczce bo są duże zachorowania niż iść na 80% L4 bo ktoś mnie zaraził.
    Dorota

30.09.2022 12:55

Witam.Czy są aktualnie przyjęcia na produkcję?

27.11.2022 08:52

Integracje są i nic to nie daje. Kasa mała więc brak motywacji do pracy. Wiem coś o tym, pracowałam tam dość długo.

11.12.2022 17:01

Dość długo tzn. 10 lat. Żadnych podwyżek stażowych nie było od jakichś 7 lat. Przynajmniej ja żadnej takiej nie dostałam. Integracja zakładowa organizowana przez firmę była zazwyczaj raz w roku. Integracje zmianowe też raz w roku ale organizowaliśmy też tak od siebie integracje. A co na święta w tym roku to nie wiem. Zazwyczaj jest premia świąteczna wypłacana przed świętami i dodatkowo pieniądze dla dzieci na Mikołaja
    x

26.08.2022 14:54

Najgorsza firma, w jakiej pracowałam. Bardzo niesprawiedliwy podział obowiązków zależny od widzimisię "liderów" lub sympatii (lub jej braku) do danej osoby. Maszyny były przydzielane albo w taki sposób, że można było się zanudzić bo z maszyny wychodziły gotowe, popakowane w woreczki elementy i wystarczyło podstawić karton aby sobie spadały, albo w taki, że nie było czasu wyjść do toalety bo detale po chwili spadały na ziemię. Mając kilka "szybszych" maszyn do obsługi niby jak mamy znaleźć czas na np. przycinanie, sprawdzanie każdego elementu z każdej strony czy aby na pewno jest idealny? Wieczne błaganie o wyjście na przerwę bo nikt nie stanie za ciebie na maszynie bo woli stać i rozmawiać. :) Dodatkowo obgadywanie innych pracowników przez tych "wyżej postawionych" (pojęcie względne) jest raczej nie na miejscu. Nie wiem jak sytuacja wygląda na ten moment, ale ja wytrzymałam kilka miesięcy jakiś czas temu, ale poprzez mobing i bezczelne naśmiewanie się ze mnie zarówno ze strony ówczesnej liderki jak i jej zazdrosnych, zakompleksionych pupilków stwierdziłam, że nie warto niszczyć sobie psychiki. Jedynie faceci (m.in. materiałowi) byli bardzo w porządku, dało się z każdym porozmawiać, zawsze chętnie pomagali, ale niektóre kobiety tam to porażka, jak tylko widziały że rozmawiam z jakimś chłopem to od razu się krzywo patrzyły haha śmiechu warte. Do tego gorąco, głośno i czarne z kurzu wiatraki.
    Była pracownica

31.08.2022 20:31

Niestety to tak nie działa. Dostajesz maszyny i przez 8 godz na nich pracujesz. Nic nie da skarżenie brygadziście czy komuś innemu.

19.09.2022 10:53

Dzień dobry! Dziękujemy za przekazanie opinii. Przykro nam, że jako pracodawca nie spełniliśmy Twoich oczekiwań dotyczących miejsca pracy. Specyfika pracy na naszej produkcji faktycznie w większości stanowisk wymaga, aby odbierać detale wyprodukowane przez maszyny. Każdy pracownik, który zaczyna u nas pracę na produkcji ma możliwość zapoznania się z charakterem naszej produkcji, aby sam ocenił, czy rodzaj wykonywanej pracy i warunki są dla niego akceptowalne. W kontekście poważnych zarzutów dotyczących mobbingu, problemów personalnych, czy też komunikacyjnych wśród pracowników produkcji i kadry zarządzającej nie otrzymaliśmy wewnątrz żadnego zgłoszenia jakoby sytuacja o której piszesz miała mieć miejsce, dlatego też w tym momencie nie jesteśmy w stanie w żaden sposób zareagować. Po drugie forum to nie jest narzędziem do rozwiązywania ewentualnych problemów, które mogłyby pojawić się wewnątrz organizacji. Zawsze zachęcamy do zgłaszania wszelkich uwag i problemów bezpośrednio liderom, kierownikom, działowi HR, dyrekcji. Można to również zrobić anonimowo używając wewnętrznych kanałów komunikacji, jeżeli pracownik z różnych przyczyn nie chce zgłaszać problemu osobiście. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy wszystkiego dobrego!

03.08.2022 12:54

W jaki sposób rozwiązany jest problem nadgodzin w firmie HL DISPLAY GLIWICE Sp.z o.o.? Są one dodatkowo płatne czy może jest możliwość odbioru godzin?
    Była pracownica

03.08.2022 15:00

Nadgodziny zazwyczaj są dodatkowo płatne. Z tego co wiem to raczej nie ma możliwości odbioru godzin. Co innego gdy coś odrabiasz to wtedy nadgodziny zamieniasz na wolne

17.05.2022 16:51

Mariusz

25.05.2022 10:48

Nie dziękuję tak serio jest mnóstwo lepszych prac niż dział HB w Hlu, pracowałem 5 miesięcy i była to moja pierwsza praca, strasznie męcząca więc nie byłem doświadczony dlatego nie chciałem z niej rezygnować i teraz mam dużo lżejszą pracę i zarabiam parę stów więcej ;)
    Mariusz

17.05.2022 16:54

Andrzejkuuu zadzwoń nie mam na chleb już, schudłem 50 kilo w 2 lata :((((

24.04.2022 10:09

Jak długo trwa proces awansu w HL DISPLAY GLIWICE Sp.z o.o.?

25.04.2022 11:11

Szybko to Ty tutaj nie awansujesz

26.04.2022 12:43

To zależy o jakim awansie mówisz. Jeśli chodzi o produkcję to awansów praktycznie nie ma. Chyba, że z operatora przejdziesz na np. materiałowego czy ustawiacza. A tak to jesteś po prostu operatorem maszyn wtryskowych i tyle. Możesz ewentualnie zostać pomocnikiem lidera
    Robert

20.02.2022 08:18

Cześć wszystkim! Rozglądam się za nową robotą bo mój szef mnie wkurza, dlatego przeczesuję opinie o pracodawcach. Sądzę, że odszukam informacje jak się pracuje w firmach z Gliwic. Mam prośbę, opiszcie jaka jest atmosfera pracy w firmie HL DISPLAY GLIWICE Sp.z o.o.? Czy firma zapewnia jakieś świadczenia pozapłacowe? A może jest kantyna z dofinansowaniem? W fabryce Henkel codziennie zamawiałem posiłek z dofinansowaniem pracodawcy przez aplikację mobilną. Robert
    Judyta

21.02.2022 09:31

Dzień dobry Robercie. Jest spoko choć czasami myślę, że pracuję w domu wariatów. Jeśli idzie o dofinansowanie posiłków to doradzam firmę Nagel z Gliwic. Zatrudnieni (wiem to od przyjaciółki, która jest tam zatrudniona) mają tam aplikację, dzięki której zamawiają posiłki z dofinansowaniem pracodawcy. Jedzenie jest dosyć tanie a przy okazji różnorodne. Wybieraj pracodawcę mądrze. Judyta.
    Miki

05.01.2022 11:59

Dzień dobry. Czy są przyjęcia? Interesuje mnie stanowisko magazynier.

26.11.2021 10:50

27.11.2021 19:36

Nadgodziny są dodatkowo płatne, ale można też "odebrać godziny", chociaż rzadko się to stosuje

29.11.2021 13:04

Dzień dobry, dziękujemy za pytanie. Jeżeli wśród pracowników występuje praca w nadgodzinach to zostają one rozliczone zgodnie z przepisami Kodeksu Pracy oraz wewnętrznego Regulaminu Pracy i Wynagradzania firmy HL Display. W przypadku chęci uzyskania bardziej szczegółowych informacji prosimy o bezpośredni kontakt ze swoim przełożonym/działem HR lub o zadanie pytania za pośrednictwem wewnętrznych systemów komunikacji. Pozdrawiamy!

07.04.2021 13:58

Właśnie złożyłam CV przez agencję Ktoś może podpowiedzieć jak obecnie warunki pracy jak szybko można przejść pod firmę

29.01.2021 19:14

Na dzień dzisiejszy nie ma przyjęć na produkcję. Z tego co mi wiadomo przyjęcia będą najwcześniej dopiero w drugiej połowie lutego
    Ambrozia

29.01.2021 11:34

Czy są przyjęcia do hl display???

29.01.2021 18:13

Dzień dobry. Dziękujemy za zadanie pytania. Cały czas zachęcamy do przesłania CV na adres [email protected] Jeżeli w danym momencie prowadzimy proces rekrutacyjny zgodny z oczekiwaniami i kwalifikacjami zgłoszonego Kandydata, wówczas kontaktujemy się bezpośrednio i podajemy szczegóły. Zachęcamy również do śledzenia zakładek oferty pracy zarówno na portalu GoWork, jak i na popularnych serwisach z ogłoszeniami o pracę. Pozdrawiamy!

17.01.2021 10:13

Czy pracownicy w HL DISPLAY GLIWICE Sp.z o.o. dogadują się między sobą?

18.01.2021 08:37

To zależy od pracowników, ale zazwyczaj dogadujemy się między sobą. Oczywiście są też czasami jakieś zgrzyty, ale to chyba normalne wśród ludzi, którzy przebywają ze sobą po kilka godzin dziennie
    megg

14.07.2020 10:20

czy firma obecnie przyjmuje na produkcję? jaką drogą można złożyć dokumenty?

30.11.2020 08:57

Dzień dobry! Dziękujemy za pytanie. Zachęcamy do przesłania CV na adres [email protected] . Pozdrawiamy!
    Ambrozia

06.09.2020 17:30

Czy są przyjęcia. I gdzie złożyć cv. Dziękuję

30.11.2020 08:56

Dzień dobry. Operatorzy produkcji są u nas zatrudniani regularnie. Zapraszamy do przesłania CV na adres [email protected] , wówczas będziemy mogli skontaktować się bezpośrednio i opisać proces rekrutacyjny. Pozdrawiamy!
    aniaa

02.11.2020 11:35

Witam,jakie są stawki w firmie HL?
    Kaziu

26.11.2020 08:30

Taką jaką sobie wynegocjujesz na rozmowie(usunięte przez administratora)

30.11.2020 08:49

Dzień dobry. Dziękujemy za pytanie. Poziomy wynagrodzenia w firmie są objęte tajemnicą przedsiębiorstwa i nie mogą zostać ujawnione na portalu. Wszelkie informacje dotyczące poziomu wynagrodzenia, dodatków i benefitów są przekazywane Kandydatom podczas procesu rekrutacyjnego. Pozdrawiamy serdecznie!

Zostaw merytoryczną opinię o HL DISPLAY GLIWICE Sp.z o.o.