TFP
4 20 6 1

Opinie o TFP

Zatroskany

Witam możecie mi coś powiedzieć o waszym byłym kierowniku Rafale?

Ewil
@Zatroskany 11.01.2019 15:46

Kierowniku? Coś nowego. Nie był u nas nigdy kierownikiem.A, co?Już pokazuje na co go stać? Wiele osób odetchnęło z ulgą jak odszedł i wiele jeszcze odejść powinno tych samomianowanych kierowników.Ten to chociaż miał jaja,że doszedł do tego,że to już ten moment.

Uczciwy
@Zatroskany 11.01.2019 15:46

Admin, co na to,że w swojej wypowiedzi nie powinno podawać danych osobowych innych osób, nawet inicjałów, po których mogą być rozpoznani. Zabrania tego regulamin https://www.gowork.pl/regulamin

Zatroskany
@Uczciwy 11.01.2019 22:09

Jeżeli to prawda administracjia pewnie się tym zajmie ;) Chociaż wątpię by samo imię łamało regulamin. A co do tego pana to hmm w pierwszych dniach swojej działalności był bardzo rozwiązły przy rozmowach z szefostwem czym nie zaskarbił sobie szacunku "podwładnych". I właśnie jestem ciekawa do czego jest zdolny.

Xemo
@Zatroskany 12.01.2019 18:39

A w jakiej firmie teraz pracuje?

Zatroskany royal pack
@Xemo 16.01.2019 19:43

A czy to istotne?

Xemo
@Zatroskany royal pack 17.01.2019 09:48

Czysta ciekawość

Xemo
@Zatroskany royal pack 17.01.2019 09:48

Czysta ciekawość

Ilona

Nikt z Was nie chce podzielić się z innymi użytkownikami forum aktualnymi informacjami o tfp? Zauważyłam na paru ważniejszych stronach z ogłoszeniami, że prowadzą obecnie rekrutację na rozmaite stanowiska. Może ktoś z Was już aplikował i uczestniczył w rozmowie kwalifikacyjnej?

Alyana
@Ilona 07.06.2018 16:29

TFP- Babimost...słynie z chamstwa i odgórnego pozwolenia na mobbing.Część ludzi odchodzi,bo ma już dość podłego i bezczelnego traktowania. Pani M z KJ wyżywa się na ludziach i wylewa swoje frustracje,proceder trwa od lat, nikomu z zarządu to nie przeszkadza. Praca w porządku,kasa trochę gorsza,ale jest nowy Dyrektor, więc są szanse że się polepszy,bo widać,ze zależy mu na pracownikach i z szacunkiem się do nich odnosi.Parę nowych osób przyjętych przez nowego dyrektora daje nadzieje na poprawę jeśli chodzi o stosunek do pracowników...byle Ci ,,starzy" nie odebrali im sił.

stary pracownik
@Alyana 11.08.2018 18:11

Przestań Kaśka, Może Pani M nie jest zbyt alokwentna, ale za to od lat kompetentna, w przeciwieństwie do Ciebie. Jesteś jedną z tych paru nowych osób...tzw słuchaczy Sławka(wraz z twoim synkiem Kamilkiem). Ale ja się pytam gdzie jest twoja aktywnośc w firmie, co zrobiłaś , co ulepszyłaś? Jedyne co zrobiłaś , to wkręciłas swoją córeczkę, kompletnie bez żadnego doświadczenia do logistyki. Ludzie to widzą, i mówią że jedyne z czego Ciebie kojarzą to szczerzenie białych ząbków - to też coś...gratuluję! Ps. nie jestem z kj

Guzol
@Alyana 11.08.2018 18:11

dobrze zes powieziol mozna dodac wiecy ale nikt nie slucha dlatego ludzie odchodza o starej panny lepi nie gadac nie rusza sie KONFitur

@.com1
@Ilona 07.06.2018 16:29

A co tu pisać jak wszystko bez zmian,praca po 12 godzin za wolne,reklamacji cały komplet,stawki żałosne,mobing w pełni.wzystko po staremu.

GoWork question

I jak nagle skoczyła wam ocena do 5/6 ale już dałem 1 więc macie 4/6 ludzie dołączcie się bo zakład próbuje się wybielić chyba strona nie jest obiektywna i bierze pieniądze za usuwanie negatywnych komentarzy!!!!!

GoWork usuwa komentarze!!!

Dlaczego usuwacie komentarze te negatywne ale treściwe które dużo osób popiera to po to żeby ukryć przed przyszłym pracownikiem co go czeka w tfp

Damian
@GoWork usuwa komentarze!!! 01.10.2018 16:15

Zapewniam Cię, że komentarze na temat firmy nie są usuwane. Dzieje się tak tylko wtedy, gdy jest łamany regulamin https://www.gowork.pl/regulamin Każda opinia -negatywna lub pozytywna - jeśli jest konstruktywna i napisana w kulturalnym tonie jest ważna i wiele wnosi do wątku. Jeśli możesz i chcesz napisać swoją opinię o firmie i warunkach zatrudnienia, to chętnie dowiem się, jak wygląda sytuacja benefitów. Czy firma oferuje swoim pracownikom jakieś dodatki do wynagrodzenia?

Serhii

дуже погана компанія, користуватися працівниками, платити мало, не рекомендую

Ilona

@Babimost cjtr Bardzo dziękuję, że postanowiłeś wyrazić swoją opinię na temat pracy w tfp. Od Twojej aktywności na forum minął już pewien czas. Może w związku z tym mógłbyś napisać coś jeszcze o wyżej wymienionym pracodawcy? Zachęcam Cię do wyrażenia swojej opinii, gdyż stanie się ona pomocna dla osób, które są zainteresowane aplikowaniem tam.

співробітник

погана робота, я нікому не рекомендую, мало грошей

Babimost cjtr

Nic się nie zmieniło tylko dyrektor zakładu. I podejrzewam że będzie gorzej. Zarobki na niskim poziomie gorąco i zero weekendów

Administrator

Dysponujecie jakimiś nowinkami z życia firmy? Podzielcie się swoją opinią związaną z wynagrodzeniem, warunkami zatrudnienia czy benefitami pozapłacowymi.

Administrator

Co myślicie na temat pracy w tfp? Czy od czasu dodania ostatniej opinii warunki zatrudnienia w przedsiębiorstwie uległy zmianie?

Pracownik
@Administrator 05.03.2018 13:29

Firma nie jest godna polecenia, mają człowieka za nic... praca po 12h i marne zarobki, zapomnij o wolnym weekendzie, masa pracowników z Ukrainy. Nawet dla nich warunki są nie do przyjęcia. Mistrzowie traktują zwykłych pracowników jak śmieci..

Krzysiek

Witam firma nie warta polecenia mają człowieka za nic !!! Dla nich ważne jest aby robić cały czas po 12h . Premie tylko w słowach kierownika wyglądają SUPER . A jak zaczniesz walczyć o to co Ci się należy to pozbeda się problemu dając Ci wypowiedzenie !!! Przekonałem się na własnej skórze

kinderkow

Z daleko od tej firmy rozladunki po 10 godz czekania w kolejce w ktorej bylem czwarty woes niepolecam brac ladunkow do tego zakladu syf i jeszcze raz syf

Zostaw opinię o TFP - Babimost

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TFP