Nie wiadomo dlaczego na Go Work nie ma Kancelarii Prawnej Rubikon, która obecnie próbuje się nieudolnie zajmować długami a tylko Kancelaria Odszkodowawcza Rubikon. Kryje się przed opiniami ?
A oto zapisy bezpośrednio ze strony internetowej owej kancelarii prawnej.
Wizja i plany Nowy wpis 29.06.2020 21:10
Informacje znajdujące się na stronie KPR.
Misja Kancelarii
W swoich działaniach kierujemy się trzema podstawowymi zasadami:
1Profesjonalizm
Stale udoskonalamy nasze rozwiązania finansowo – prawne w celu osiągnięcia najwyższej jakości w obsłudze naszych klientów.
2. Szacunek
Każda osoba zadłużona jest naszym Klientem, którego obsługa wymaga poszanowania jego godności i naszego empatycznego zaangażowania w pomoc przy rozwiązaniu jego problemu.
3Zaufanie
Fundamentem naszych działań zawsze pozostanie zaufanie naszych Klientów, dlatego nasze działania są zawsze przejrzyste i transparentne, a nasi pracownicy zawsze są gotowi do pełnego i czytelnego wyjaśniania naszych czynności .
Wizja Kancelarii Prawnej Rubikon:
Do końca 2019 osiągniemy następujące cele:
A. Korzystając z kapitałów własnych nabywamy kolejne portfele wierzytelności, osiągając maksymalną efektywność,
B. Dzięki zdobyciu zaufania inwestorów korzystamy z zewnętrznego kapitału (emisja obligacji), co zapewnia nam większe możliwości ekspansji i wzrost skali działalności,
C. Stale rozbudowujemy nasze struktury i szkolimy naszych pracowników,
D. Reagujemy na wszelkie zmiany i trendy na rynku wierzytelności,
Wdrażamy nowe rozwiązania w oparciu o nowoczesne technologie i systemy IT,
E. Ciągle udoskonalamy proces serwisowania wierzytelności w celu maksymalizacji efektywności naszych portfeli,
F. Stajemy się rozpoznawalną marką na rynku firm windykacyjnych,
G. Rok 2020 - Dołączamy do grona liderów rynku windykacyjnego w RP.