Libris Polska

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 137 ocen.

Libris Polska
2 137 6 1

Opinie o Libris Polska

Morus88

Firma jest stabilna, a pracujący w niej ludzie mają duże, kilkunastoletnie doświadczenie w swojej branży - większość z nich pracowała wcześniej w podobnych firmach. Teraz, bazując na tej wiedzy i doświadczeniu tworzą nową firmę, która jest otwarta i wspierające osoby, którym zależy, które się starają, mają pomysły. To nie zmienia faktu, że firma jest wciąż nowa na rynku, musi ponosić naprawdę ogromne inwestycje, żeby moc świadczyć usługi na wysokim poziomie i dać prace ludziom, więc czasami zdarza się brak płynności finansowej. Nie jest to żaden standard, jakby można wnosić z hejtów w internecie, ani zła wola czy złośliwość pracodawców. Sytuacje na szczęście są rzadkie, szybko opanowywane i nikt nie pozostaje bez wypłaty.

M.
@Morus88 10.10.2018 11:01

To jest standard, odkąd pracuję w tej firmie wypłatę dostałam w całości 3 razy w terminie, więc jak można mówić o stabilnej sytuacji firmy na rynku? Jeżeli firma jest tak ogromna to może niech nie porywa się z motyką na słońce i nie bierze klientów, którym nie sprosta, bo nie ma pracowników... Lepiej miej a dobrze niż wszystko jak leci i byle jak...

Morus88
@M. 11.10.2018 20:37

Przepraszam, bo nie chcę nikogo urazić, ale nie rozumiesz istoty tego bardzo specyficznego biznesu. Tu nie da się "na pół gwizdka", tu trzeba bardzo mocno inwestować, żeby nie zostać w tyle. Nie ma mowy o oszczędzaniu, gdy w grę wchodzi transport i przechowywanie tak olbrzymiej ilości wrażliwych danych, utrzymanie archiwów. Bez nowych klientów nie będzie się rozwijać. Sugerujesz: "mniej robić a dobrze" - ta praca dla studentów jest bardzo prosta - skanowanie i opisywanie dokumentów. Bardzo liczy się ilość, bo czas projektów jest ograniczony, a wpisanie kilku słów opisu to chyba nie jest coś, co przerasta studentów? Wiem, że nie zawsze jest różowo. Też niestety zdarza mi się czekać na kasę, no ale tak, mój wybór. Nie marudzę, bo cenię sobie tu inne rzeczy - np. dość elastyczne godziny pracy. Pozdrawiam!

Wau
@Morus88 10.10.2018 11:01

hahahahahaha

QaZ

Marionetkowy prezesik z Krakowa - to kawał niesłownego oszusta. Niech nikt nie ustala z nim na tzw. "gębę" (ewentualnie proponuję nagrywać rozmowy)! W innym przypadku - nigdy nie zobaczycie Waszych pieniędzy. Szkoda, że Jola nie zna całej prawdy o tym grubasie.

Xdxd
@QaZ 30.05.2018 08:59

art. 212 Kk, zgodnie z którym kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. Pozdrawiam Grubasie :)

Xdxd
@QaZ 30.05.2018 08:59

Pamiętaj że nikt nie jest w internecie anonimowy i każdego można znaleźć

Ewcia 1

Lubię atmosferę w Libris Polska za: Otwartość na klienta

Chdc

Fajna praca, zawsze płacą, ładne dziewczyny, chłopaki śpiwają na magazynie. Jest spoko, polecam!!111

Moby66
@Chdc 02.10.2018 08:58

Dla mnie tez tu jest spoko

Jacek

kiedyś było tu lepiej

Marcin
@Jacek 12.09.2018 21:51

Masz rację, Jacusiu, bynajmniej, że było lepiej.

xxxx

Jeszcze trochę i nie będzie komu pracować w Libris, bo od tego miesiąca wypłaty wysyłają do 45dni od podpisania umowy niby jako zabezpieczenie dla nich. Istny cyrk zaczynasz pracę we wrześniu a wynagrodzenie dostaniesz do 15 listopada, a w październiku masz jeść gruz, nie płacić rachunków i tyrać póki sił starczy, jak Ci się nie podoba to powiedzą "nikt Ci nie karze tu pracować!". No i najważniejsze to niby to zabezpieczenie ma sprawić większą efektywność pracy... Kłamstwo, kłamstwem pogania, śmiać mi się chce z działań marketingowych i osób odpowiedzialnych za finanse firmy widać że studiów brak, zero jakiejkolwiek kalkulacji i logiki, wszystko na już, odroczone terminy płatności dostawców, "projekty archiwizacyjne typu sądy", które wleką się miesiącami a nie przynoszą prawie wcale dochodów. Kierownictwo je pizze i ogląda ciekawy film na kamerach. Kontrola wszystkich i wszędzie.....

Nick
@xxxx 01.08.2018 21:39

Kłamstwa i półprawdy.

xxxx
@Nick 03.08.2018 15:11

Wszystko co napisałam to prawda, tylko czekać aż ta firma ogłosi upadłość. Zastanawiam się dlaczego takie instytucje jak sądy nie sprawdzają sytuacji finansowej firmy, której powierzają dokumenty...

PL
@xxxx 03.08.2018 18:54

Sam tam pracowałem i wiem, że dla instytucji publicznych przy wyborze usługodawcy liczy się najniższa cena, natomiast informacje o sobie oferent przekazuje wraz z ofertą na zasadzie oświadczenia. Dopiero w przypadku niewywiązywania się z umowy - usługobiora może zacząć weryfikować takie pseudo archiwum jak Libris.

Byłem tu
@PL 03.08.2018 19:24

Najgorsza firma jaka tylko istnieje. Porażka!!!

Syla

Umowy śmieciówki - na jeden miesiąc. Nie licz też na terminowe wynagrodzenie, przyjdzie nawet miesiąc po terminie. W kawałkach.

M

Warunki jakie tu panują są wręcz karygodne. Szef mega niekulturalny, opryskliwy człowiek, obrażający ludzi jak mu się podoba. Atmosfera jak w jakiejś fabryce, stoją Ci nad głową i pośpieszają, mimo że człowiek i tak uwija się jak może. Stawka to najniższa krajowa, w biurze wieczny (usunięte przez administratora) brud i kurz. Najgorszą rzeczą są wypłaty. Czekasz na swoją pensję długo po terminie, nigdy nie wiesz kiedy ją dostaniesz. A jak już przyjdzie to zazwyczaj w częściach, nigdy cała na raz. Dziwię się, że ktokolwiek jeszcze chce tu pracować.

Czesław

@były zaufany, nie wiem jak to wygląda w Libris, dlatego dopytuję, jak widać, opinie na temat temat się różnią, bo inni piszą o większym wymiarze godzinowym. @Nick, czy o tym zabezpieczeniu odnośnie wypłacania wypłat, pracownicy są informowani przed podpisaniem umowy?

Prawda

Spory czas temu wysłałam CV do Libris, telefon z odpowiedzią na moja chęć podjęcia tu pracy była dość szybka. W rozmowie dostałam informację żebym przyszła dnia następnego i zabrała ze sobą numer konta bankowego. Rozmowa rekrutacyjna? Nie było czegoś takiego, zresztą do tej pory nie ma. Zaraz po podpisaniu umowy dostajesz zapytanie czy nie znasz kogoś kto szuka może pracy. Przechodząc w strone wypłat. Na umowie termin do 30-go kolejnego miesiąca. Ale nawet z tym terminem firma sobie nie radzi. Tłumaczą się tym, że nie dostali pieniędzy od klientów. Co nas to obchodzi? Pracujemy po to żeby zarabiać, na umowie jest termin po to żeby do tego dnia był zrealizowany. W tym miesiącu przeszli samych siebie. Mamy w tym momencie 6 maja a wypłaty za marzec jak nie bylo tak nie ma. Nie informuja nikogo o tym, kiedy dostaniemy kolejna część pensji (wynagrodzenie otrzymane w calosci jest tu czyms niespotykanym). Niektórzy mówią tu o tym, ze można pomarzyć o umowie o pracę. Owszem, chociaż wcale umowa o prace nie ma lepiej. Jedynym plusem jest to, że macie odprowadzane składki, kasy też nie dostaniecie na czas. Jeżeli chodzi o sama prace, nie jest ona ciężka. Firma stawia bardziej na ilość i szybkość wykonywanej usługi, a nie na jakość. Co do osób postawionych wyżej to nawet się nie wypowiem... Ale jeżeli nie zasuwasz jak "wsciekla kuna", lub nie wchodzisz komuś wiadomo gdzie, to jesteś im mocno obojętny. Obgadywanie siebie nawzajem jest tu na porządku dziennym. A jeszcze wracając do pensji, wiele razy była sytuacja, że "zapomnieli" wysłać komuś wynagrodzenie. A to osobie która już nie pracuje, a to osobie która pracuje dalej. To jest żenujące, że trzeba sie upominać o pieniądze, które Ci się należą. Nie polecam z całego serduszka.

anon
@Prawda 06.05.2018 01:29

Jak na dorywczą pracę dla studenta, który ma czas wypracować w miesiącu 50-80h, to chcesz mieć rozmowę kwalifikacyjną z pytaniami na podstawie których będziesz zakwalifikowana/y? Przecież to śmieszne :D I trzeba dodać prostą pracę z dokumentami... Niektórym (wszystkim jak sądzę obecnie pracującym) jak widać taka praca odpowiada, innym nie, i tu nie chodzi o to, czy to jest Libris, czy nie. Jak w każdej pracy. A wracając do wypłat - jeśli komuś zależy na tym, żeby wypłata była zawsze w terminie to może sobie znaleźć inną pracę (w której zazwyczaj musi olewać uczelnie i siedzieć od deski do deski na zmianie, ale to już szczegół). Swoją drogą widać, że najwięcej żalu (w necie wyłącznie) mają osoby, które mają mało do zaoferowania od siebie :)

Xyz
@anon 27.07.2018 13:45

Po pierwsze, kiedys ludzie tu pracowali po 160-180 h w miesiacu. Po drugie, nie przepowadzajac rozmowy kwalifikacyjnej nie macie nawet pojecia kogo zatrudniacie a przecież jesteście firma, która zajmuję się archiwizowaniem dokumentów tych mniej ważnych i tych bardzo ważnych. To jest bardziej smieszne ! Po trzecie, zgadza się osoby którym najbardziej zależało na wyplacie na czas juz dawno odeszly. Po czwarte, kazdy ma prawo do wyrażania swojej opinii czy to w internecie, czy gdziekolwiek indziej. Malo do zaoferowania ma wasza firma, zreszta co widac po wszystkich tu umieszczonych opiniach, ile jest pozytywnych ? ŻAŁOSNE (ps wystawiacie sobie sami 6 gwiazdek ?)

Pracownik

11 maja. Wciaz brak wyplaty za marzec, podczas gdy wszyscy juz dostaja wyplaty za kwiecien. Wszyscy pracujacy w normalnych firmach.

Wstyd
@Pracownik 11.05.2018 12:27

Idźcie z tym do Państwowej Inspekcji Pracy skoro nagminnie firma łamie zapisy w umowie, którą podpisuje z pracownikiem.

Xxxxoooxx
@Wstyd 11.05.2018 14:15

Z umową zlecenie? Nic nie zrobią.

Anonim1
@Wstyd 11.05.2018 14:15

Inspekcja Pracy dział a na podstawie kodeksu pracy, umowy zlecenia są przypisane kodeksowi cywilnemu, wiec nie mogą zdziałać nic. Jedynym rozwiazaniem jest Sąd.

Kama99
@Pracownik 11.05.2018 12:27

Ale wyjaśnijmy ważną rzecz - to są obsuwy, a nie zupełne niepłacenie ludziom. Też się na to wkurzam, bo przeciągaja raz bardziej raz mniej, ale jestem tu ponad pół roku. I tak jak napisałam - z poślizgiem ale kasa przychodzi więc jaki sąd???

HSAHA
@Kama99 04.06.2018 12:27

ej sory ale chyba szanujący się "Kowalski" nie pozwoli sobie n atakie traktowanie. Odkąd pamniętam w tej firmie były cyrki nie z tej ziemii. Ciesze się, że stamtąd odeszłam a pracowałam rok. I juz na początku mojej pracy po tygodniu słyszałam, że sa "opóźnienia" z wypłatą, ale dzis jak to czytam jestem w szoku, że wy ludzie sobie na to pozwalacie. Nie badzcie tania siła roboczą bo już Ukrainiec sie bardziej szanuje ;) a IP i tak nic nie da bo juz nie raz się rozmawiało tu i tam ;) ale nie to że są nie do ruszenia - pewnie że są tylko trzeba miec mocne argumenty i umowy aby się za to zabrac ;)

ehehe
@Kama99 04.06.2018 12:27

3 osoby na cała firme z umowami o prace reszta umowy zlecenie. Przecież ciągle słychać ile to oni projektów nie biora i ale to jest super rozwiązanie bo będzie kasa a wypłaty i tak nie ma

ggggggg
@HSAHA 05.06.2018 12:16

A Ukraińcy nie są ludźmi???

PL
@ggggggg 08.06.2018 17:57

Banderowcy ludźmi?!

PL
@PL 08.06.2018 23:47

Nie, Armia Krajowa.

Ok
@Kama99 04.06.2018 12:27

Nie uwierzę, że pisze to osoba będąca na umowie zlecenie.

anon
@HSAHA 05.06.2018 12:16

@HSAHA Sama pracowałaś ROK i piszesz, że się dziwisz, że ludzie pozwalają sobie na takie traktowanie, zabawne :D może nie było aż tak źle, skoro zajęło Ci o aż rok czasu żeby odejść....

Czesław

@Były zaufany a od czego zależy rodzaj umowy, na jakiej podstawie jest się w Libris Polska zatrudnionym? I dlaczego twoim zdaniem pracownicy na umowę o pracę mogą pozwolić sobie na takie zachowanie? Raczej rzadko firma chce zatrudniać pracowników, którzy nie przykładają się do własnych obowiązków.

Były zaufany
@Czesław 18.07.2018 13:31

Czesiu, dobrze wiesz jak jest, rekrutacja dotyczy tylko uczniów i studentów. Wszystkie etaty są już pozajmowane przez dobrych znajomych kierowników, "bo oni mają doświadczenie". Wiesz również, że w firmie każdy jest od wszystkiego, zleceniówka pracuje a umowa o prace stoi, patrzy się i mówi "szybciej norma to tyle i tyle pudeł do skatalogowania"... Wszystko na opak

Były zaufany

Praca w Libris to czysty masochizm, jesli ktos lubi dzwiganie, pot, krew i lzy to koniecznie powinien tu pracowac. Czesta zmiana stanowisk, brak kasy, ciagle problemy finansowe, pracownicy na umowę o prace nic nie robia, wlasciwie pracuja tylko osoby na zleceniu. Kierownik nic nie widzi albo udaje ze nie widzi bo to jego znajomi. Zleceniowka powinna przestac pracowac i czekac az ci z umowa o prace wezna sie do roboty. Tam wszyscy sa od zarzadzania a nikt od pracowania!!! Nie polecam!!!!!!!

Czesław

@Kenzo a możesz napisać, co dokładniej oznacza to tragiczne traktowanie pracowników? Jakie zachowania masz na myśli? Nie brzmi to zbyt zachęcająco, a na pewno podczas pojawienia się nowych ofert pracy, informacje o sytuacji w firmie będą poszukiwane. Czy możesz rozwinąć więc te kwestie? Czy widzisz jakieś plusy własnego zatrudnienia?

Były

Gówniana sprawa.

Jerzy

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje?

Ostin
@Jerzy 22.06.2018 12:16

Jak są duże projekty to zawsze poszukują ludzi.

Ostin
@Ostin 01.07.2018 00:52

czyli tak, poszukują

Kenzo
@Jerzy 22.06.2018 12:16

ciągle poszukują, bo ludzie non stop się zwalniają, niskie zarobki, brak wypłaty na czas, a traktowanie pracowników tragiczne.

ASDF

Mamy 9 maja, wypłaty jak nie było tak nie ma (za marzec oczywiście). A to pseudo "szefostwo", ponieważ to jest jest jakiś cyrk a nie normalna firma, nie potrafi podać konkretnego powodu dlaczego tych wypłat nie ma jeszcze. Zawsze jest tylko odpowiedź: dzwoniłem się dowiadywać bla bla bla, ale odpowiedź dostaniecie dopiero po 16. No i jakimś dziwnym trafem odpowiedzi nie dostawaliśmy... Przypadek? Nie sądzę. Wypowiadać się o pracy samej w sobie nie muszę, ponieważ poprzednie wpisy wiele powiedziały na ten temat. Dodam tylko, że nie polecam nikomu tej firmy (no chyba że ta osoba to masochista).

Nick

Nadal nam nie płacą. Mam do powiedzenia tylko jedno - REVOLUTION!!! Spalić!!!

Życie
@Nick 09.05.2018 16:47

Bez wstydu i sumienia - biznes.

Libris

2 maja, kasy nie ma, nawet 1 części. Nowy rekord, brawo, brawissimo, (usunięte przez administratora)

Odradzam

Pieniądze do 25, teraz nawet do 28 kolejnego miesiąca, mamy 3 kwietnia pieniądze za luty nie wpłyneły na moje konto.

Odradzam

Ta firma to jedno wielkie ścierwo. Tu ala "kierownik" nie liczy się ze swoimi pracownikami. Wszyscy traktowani są jak tania siła robocza. Kierownik za każdym razem gdy zrobisz coś nie tak zwala winę na Ciebie, w firmie jest totalny (usunięte przez administratora) Spóźniają się z wypłatami w każdym miesiącu. Kierownik mówi "weź pudełko i i chodź za mną" a sam toczy się masywny, łysy i czerwony za Tobą, nie liczy się dla niego to że jesteś kobietą!! Naprawdę odradzam pracy w tej firmie. Pracowałam dwa miesiące i to były najgorsze dwa miesiące w moim życiu!!!

Green
@Odradzam 09.03.2018 12:00

Ja tez tu pracuje, to firma archiwizacyjna wiec sąpudełka, ale takie w sam do podniesie na raz, to nie jest super ciezkie nei przesadzaj. Z kasą sie zgadzam, mogliby czesciej rozmawiac, bo sa obsuwy. Ale snie zdazylo sie zeby nie zaplacili

Szymon
@Green 22.03.2018 13:26

Zdażało się, za mało pracujesz.

Czesław

Widzę że wiele komentarzy (@anonymous, @Nieznany/Nieznana, @Gal Anonim, @Ja) mówi o spóźnionej wypłacie. Czy takie sytuacje zdarzają się często? Próbowaliście prowadzić jakieś rozmowy z pracodawcą? Pojawiła się również kwestia przeszkolenia - czy Libris Polska prowadzi jakieś szkolenia dla nowych pracowników? Jak przebiega proces rekrutacji?

anonim
@Czesław 06.03.2018 14:22

nie ma żadnych szkoleń, a wypłata spóźnia sie o kilka dni (teraz tygodni). wiele obiecują. raz szukają głupich do pracy, żeby za tydzień powiedzieć że masz nie przychodzić. wszystko robione „na już” żadnego szacunku do pracownika i te układy z „kierownictwem”. umowa podpisywana z miesiąca na miesiac przez co nie mozesz się starać o umowę o prace! zwykły wyzysk i (usunięte przez administratora) nie polecam!

:)
@Czesław 06.03.2018 14:22

Rekrutacja? Pytają czy nikt z Twoich znajomych nie potrzebuje pracy - przychodzisz pokazujesz, ze jesteś studentem i masz pracę. Nic więcej ich nie interesuje :)

Anonim

NIE POLECAM! Straszne warunki pracy. Brudno, dużo kurzu. Mówią Ci, że praca biurowa a trzeba nosić ciężkie kartony i łatwo nabawić się kontuzji np. skręconego nadgarstka jak w moim przypadku. Pensja nigdy nie w terminie. Zimno!!!!

anonymous

Praca w tej firmie to jest żart... z dnia na dzień informują że jest mało pracy i duża część osób nie może przyjść przez to do pracy... na wypłat a trzeba czekać 2 miesiące, wypłacaja w 3 ratach. Odradzam...

Nieznany/Nieznana

Praca w tej pseudo firmie przypomina pracę w obozie koncentracyjnym. Warunki straszne: zimno, brudno. Wszystko co źle to twoja wina bo zatrudniłeś/aś się w tej firmy bez wykształcenia. Wszystko wykonywane jak najmniejszym kosztem bez odpowiednich materiałów a kierownik nic nie robi tylko zwala winę na ciebie i że robisz to specjalnie. Wieczne awantury i wypominanie ze za wolno pracujesz, żeby szybciej, więcej, a bo tamten/tamta więcej zrobiła. Wypłaty niepunktualne w połówkach, ćwiartkach i umowa zlecenie co miesiąc byle tylko nie zatrudnić na umowę o pracę i zmniejszyć koszty. Najlepiej jakbym pracowała/ał za darmo i jeszcze sobie materiały kupił/a. Omijać szerokim łukiem. Lepiej pracować w wolontariacie niż u nich tracić zdrowie za pseudo wypłatę.

Gal Anonim

ODRADZAM!!! Praca sama w sobie łatwa, godziny elastyczne co pozwala jednocześnie studiować, ale co z tego, skoro "kierownictwo" lekceważy pracowników. Patrząc na ich zachowanie wydaje się jakby szukali do pracy ludzi, którym nie zależy na pieniądzach. A chyba nie o to chodzi idąc do pracy. Wypłaty nieterminowe nawet do tygodnia po czasie! Wysyłane w jakiś śmiesznych ratach - połówki i ćwiartki, bez wcześniejszego uprzedzenia! Zdarzało się, że firma zapominała o pracownikach i potrafili W OGÓLE nie wysłać pieniędzy!! Mimo licznych zapytań i interwencji o własne, zapracowane pieniądze, "kierownictwo" umywa ręce, zwalając winę na firmę zewnętrzną. Totalnie nieprofesjonalne podejście. Umowy podpisywane z miesiąca na miesiąc, bez ciągłości w datach, co uniemożliwia ubieganie się o umowę o pracę. Jedna wielka tragedia!!!

Ja

Odradzam prace w tej firmie, na umowe o prace nie ma co liczyć. Wypłata w kilku częściach, oczywiście spóźniona, na ten moment już tydzień. Jest bardzo dużo ludzi, czasami nie ma gdzie siedzieć. Firma nie przywiązuje wagi do jakości wykonywanych usług, najważniejsze jest zrobić jak najwiecej i jak najszybciej. Zwykli pracownicy maja się za Bóg wie kogo i rozkazują. Nie polecam !

Anonim

Nie polecam pracy w tej firmie. JEDNO WIELKIE (usunięte przez administratora) Nie poważna firma, wypłaty to jakiś koszmar, nie trzymają się terminów i wypłacają w jakiś smiesznych częściach

S.

Generalnie ta firma juz dawno powinna być zamknieta :D wiem,że w życiu w duzym stopniu liczą się pieniądze, ale przede wszystkim trzeba być człowiekiem - w tej firmie nikt nie traktuje nikogo jak człowieka, tylko jak robota od odwalania brudnej roboty. Pracowałam spory czas w tej firmie i z ręką na sercu nie było ani jednego dnia spokojnego ( dzień w dzień ktoś sie o cos czepiał, coś się nie zgadzało) ogolnie to masakra. 0 szacunku do kogokolwiek, jedne wielkie cwaniactwo i tyle. Moge jedynie zyczyć powodzenia bo z takim podejściem gwarantuje,że daleko nie zajadą. No ale jak to kiedys zostało powiedziane "NA TWOJE MIEJSCE JEST WIELU CHĘTNYCH, TO WASZA WINA,ŻE ZATRUDNILIŚCIE SIĘ W TEJ FIRMIE BEZ WYKSZTAŁCENIA ARCHIWISTYCZNEGO" Pozdrawiam :)

UWAGA! ICH OFERTA PRACY!

Szybko i sprawnie weryfikujesz i archiwizujesz dokumenty? Wykazujesz się dokładnością ? W przyszłości chcesz pracować w firmie z branży HR? Jeżeli na powyższe pytania odpowiedziałeś pozytywnie zapraszamy Cię do naszego zespołu! Dołącz do nas na stanowisko Pracownika ds. archiwizacji dokumentów. Opis stanowiska: • przygotowywanie dokumentacji do archiwizacji, • segregowanie, klasyfikowanie i ewidencjonowanie dokumentów zgodnie z zasadami przyjętymi w organizacji, • porządkowanie zasobów archiwalnych, • weryfikowanie umów i dokumentów oraz wprowadzanie ich do systemu. Wymagania: • dyspozycyjność od poniedziałku do piątku w godzinach 8-16 (możliwość pracy na 1/2 etatu), • odpowiedzialność i systematyczność i chęci do pracy, • mile widziani studenci. Oferujemy: • zatrudnienie w oparciu o umowę zlecenie lub umowę o dzieło, • możliwość nawiązania długoterminowej współpracy na innych stanowiskach w firmie, • stawkę godzinową, która wynosi 11zł/h netto, • pracę w miłej atmosferze, owocowe wtorki :) Wszystkim Kandydatom gwarantujemy całkowitą dyskrecję. Jednocześnie zastrzegamy sobie prawo kontaktu tylko z wybranymi Kandydatami. Na dokumentach aplikacyjnych prosimy zamieścić poniższą klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych, zawartych w niniejszej ofercie pracy, dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997 r. O ochronie danych osobowych, Dz. U. Nr 133 poz. 883).

Zostaw opinię o Libris Polska - Warszawa

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Libris Polska