Opinie o Maruta Wachta sp.j. w Warszawa

Poniżej znajdziesz opinie byłych oraz aktualnych pracowników o pracodawcy Maruta Wachta sp.j.. Zobaczysz poniżej również opinie kandydatów do zatrudnienia w Maruta Wachta sp.j. o rekrutacji.

Branże: Kancelarie prawne i doradcy prawni
Kancelarie prawne i doradcy prawni Warszawa

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Maruta Wachta sp.j. w Warszawa

baner wywiady
Monika Nowy wpis

Czy macie info jaką umowę oferują Asystentka ds. finansowych/rozliczeń? Bo widziałam w sieci, że szukali kogoś dawniej, ale interesują mnie detale. Więc jaka jest umowa na start i na jaki okres jest ta pierwsza umowa?

Kandydat Nowy wpis
Klient

Czy jest sens wysyłać CV przez formularz na stronie jeśli nie ma ogłoszenia o rekrutacji?

Patryk Nowy wpis

Czy ktoś mi powie, ile etapow rekrutacji jest w Tej firmie?

anonymous Nowy wpis

nie ma co

W jaki sposób najlepiej przygotować się do rozmowy kwalifikacyjnej w firmie Maruta Wachta sp.j.? Czy kandydat na stanowisko Associate w kancelarii Maruta Wachta powinien skupić się na jakichś określonych obszarach swojego życiorysu? Opowiedz nam o swoim doświadczeniu.
logo firmy Terapeuta Zajęciowy
Elprim Piotr Piotrowski
(2 opinie)
Aplikuj na wiele ofert
Halina

Firma Maruta poszukuje od jakiegoś czasu osoby na stanowisko praktykanta. Kto wie, może to będziesz Ty? Więcej informacji można znaleźć pod linkiem - http://maruta.pl/pl/praca Żeby ułatwić każdemu spełniającemu wymagania decyzję, proszę o wypowiedzenie się na temat firmy Maruta każdego pracownika. Czy jesteście zadowoleni ze swojej pracy? Zachęcam do wypowiedzi!

anonymous

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Maruta Wachta sp.j. - Warszawa

Maruta Wachta sp.j.
3.2/5 Na podstawie 6 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Wspólna 62
    00-684 Warszawa
  • NIP: 6760111300 KRS: 0000083893
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)