Oferty pracyOpinie o pracodawcachSzkoły policealne
Dla pracodawcówLogowanie / Rejestracja

Oferty pracyOpinie o pracodawcachBlogPoradnik
Dla pracodawców
Regulamin i polityka prywatności

3. Opinie o pracodawcach Piaseczno
  5. Opinie o Tide Mobile Sp. z o.o.

Opinie o Tide Mobile Piaseczno Wiśniowa 8 lok. C

WebsiteIconTide Software Sp. z o. o.

28.04.2026 10:30

Czy Twoja #komunikacja potrafi dopasować się do klienta w jednym miejscu? 💬

#RCS to coś więcej niż zwykła wiadomość. To przestrzeń, w której klient wybiera, jak chce rozmawiać z Twoją firmą tu i teraz. Bez przełączania się między kanałami i bez frustracji.

Wyobraź sobie jedną rozmowę, która płynnie zmienia formę. Klient chce zobaczyć ofertę, więc dostaje czytelną karuzelę produktów. Klika przycisk i przechodzi dalej. A jeśli potrzebuje wsparcia, jednym tapnięciem łączy się z konsultantem.

To nie jest kilka narzędzi obok siebie. To jedno doświadczenie, które odpowiada na różne potrzeby. Dzięki temu skracasz drogę do decyzji i ułatwiasz kontakt dokładnie wtedy, gdy klient tego oczekuje.
    #RCS pozwala prowadzić rozmowę, która naprawdę działa i nie gubi kontekstu po drodze. Tak wygląda nowoczesna komunikacja, która nadąża za użytkownikiem 🚀

Chcesz zobaczyć, jak może to wyglądać u Ciebie? Napisz w komentarzu lub zajrzyj na https://www.tidesoftware.pl/produkty/komunikacja-mobile/rcs-chat/ 📲

#TideSoftware #RCS #Komunikacja #CX

05.04.2023 12:49

Oczywiście! :) W obu naszych spółkach Tide Software i Tide Mobile pracownicy w ramach benefitów mogą skorzystać z dofinansowania 50% do karty MultiSport lub Medicover Sport.
    ReviewUserIcon….

04.04.2022 23:39

Pracuje w Białymstoku i szczerze chwalę sobie swoje zarobki, ale rzeczywiście zależą od umiejętności danej osoby :) nie spotkałam się tez z brakiem szacunku ani fatalna atmosfera :) z moim zdrowiem psychicznym od kilku lat tez jest naprawdę w porządku a idąc po podwyżkę nigdy nikt się do mnie tak nie zwrócił. @Wer, rozumiem ze wybór nicku do wpisu całkiem przypadkowy? ;)
    ReviewUserIconNIck

15.02.2022 11:11

Polecam
    ReviewUserIconnemeria

24.03.2022 19:59

a ja nie polecam, szkoda czasu
    ReviewUserIconEwelina

15.02.2022 10:51

Pracuje w Tide od ponad 3 lat w dziale sprzedaży i z czystym sercem polecam. W Firmie jest bardzo duża możliwość rozwoju poprzez odbywane szkolenia oraz to co dla mnie ważne to możliwość pracy zdalnej, kolejny plus to brak monotonii w pracy bo firma ciagle się rozwija i ciagle poszerza swój zakres działań. W dziale sprzedaży obowiązuje jasny dla wszystkich system premiowy, który co najważniejsze nie ma żadnego górnego limitu.

20.03.2026 11:59

Pracuj przy technologiach jutra – co daje praca w Tide Software i jakie technologie rozwijamy

W Tide Software budujemy rozwiązania w modelu CPaaS - to chmurowa platforma komunikacyjna i usługa, która umożliwia firmom łatwe wdrażanie różnych form komunikacji (np. SMS, RCS, MMS, połączenia głosowe) bez konieczności budowania własnej infrastruktury telekomunikacyjnej. Dzięki platformie marki z jednego miejsca mogą się łączyć z milionami swoich klientów wykorzystując różne kanały kontaktu.

To właśnie w Tide Software powstają także kampanie RCS, rozwiązanie od Google, które łączy prostotę SMS z interaktywnością komunikatorów, działając natywnie – czyli bez instalacji. Jesteśmy liderem RCS w Polsce. Projektujemy, testujemy i wdrażamy komunikację, która wyznacza trendy na rynku.

Nasi specjaliści pracują z technologiami, które zmieniają sposób, w jaki firmy prowadzą dialog z klientem – od automatyzacji procesów, po zaawansowaną analitykę i integrację API.

Praca w Tide Software to szansa, by dotknąć innowacji od strony praktycznej, rozwijać się przy projektach i współtworzyć rozwiązania, z których korzystają klienci największych marek w kraju.

Dowiedz się, jak tworzymy komunikację dla znanych marek https://www.tidesoftware.pl/zastosowanie/marketing/

24.02.2026 11:59

Tide Software z nagrodą TOP BRAND DEKADY 2025 roku!

Z ogromną dumą ogłaszamy, że Tide Software otrzymało wyjątkowe wyróżnienie – TOP BRAND DEKADY w obszarze komunikacji podczas jubileuszowej gali Loan Magazine Awards 2025.

To nagroda, którą przyznaje się raz na 10 lat firmom, które wpływają na rozwój rynku i codzienne funkcjonowanie biznesu. To także docenienie pracy naszego zespołu – ludzi, którzy każdego dnia tworzą rozwiązania komunikacyjne dla tysięcy firm w Polsce i za granicą.

Dziękujemy za zaufanie i motywację do dalszego działania!

Zobaczcie foto relację z jubileuszowej gali, tutaj https://www.linkedin.com/posts/tide-software-sp-z-o-o-_tidesoftware-tidesoftware-loanmagazine-activity-7291030189206073344-C_dE/?originalSubdomain=pl

ReviewUserIconPaulina, staż, ALK, Warszawa

07.05.2025 18:56

Choć jestem na stażu dopiero od kilku tygodni, już teraz mogę z pełnym przekonaniem polecić tę firmę wszystkim studentom, zwłaszcza tym zainteresowanym technologiami telekomunikacyjnymi. Spotkałam się z życzliwością i profesjonalizmem niemal w każdym dziale w Piasecznie. Atmosfera w zespole BizDev jest bardzo pozytywna, a współpraca z innymi działami przebiega w duchu wzajemnego wsparcia. Nie doświadczyłam żadnych nieprzyjemnych sytuacji, co świadczy o przemyślanym i świadomym podejściu do zarządzania ludźmi. Na duży plus zasługuje miły pakiet powitalny, ambitne i interesujące projekty oraz możliwość angażowania się w zadania o zasięgu międzynarodowym. Oferta stażu, zasady panujące w firmie (onboarding) oraz zakres obowiązków zostały jasno przedstawione i dobrze wyjaśnione, co sprzyja efektywnej nauce i rozwojowi, a także eliminuje ryzyko nieporozumień. Widać również, że firma nie tylko wspiera innowacje, ale także aktywnie zachęca pracowników do podejmowania inicjatyw, a wszystkie działania w dziale BizDev są realizowane w sposób profesjonalny, co czyni codzienną pracę inspirującą i satysfakcjonującą.

03.09.2023 11:36

Jak w Tide Mobile Sp. z o.o. wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska?

04.09.2023 12:27

Dziękujemy za Twoje pytanie i cieszymy się, że zapoznałeś się z informacjami na naszej stronie :) Jeśli chodzi o integracje w ostatnim roku, to w zeszłym tygodniu część naszego zespołu integrowała się w Interaktywnym Muzeum Flipperów, gdzie zorganizowaliśmy sobie wewnętrzne mini zawody. Wcześniej zwiedzaliśmy Muzeum Powstania Warszawskiego, gotowaliśmy wspólnie w Warszawskim Uniwersytecie Kulinarnym oraz odwiedziliśmy winnice w Sandomierzu. W poprzednich latach integrowaliśmy się również na wyjazdach zagranicznych. Byliśmy na Malcie, w Toskanii, Barcelonie i Neapolu. Jakie kryteria powinien spełniać kandydat do pracy w naszej firmie? Przede wszystkim jego doświadczenie zawodowe i umiejętności powinny odpowiadać wymaganiom z ogłoszenia o pracę. Ważne jest dla nas również, aby dana osoba zaaklimatyzowała się w naszym zespole i poczuła, że jest jego częścią.

20.09.2023 13:32

Nasz zespół to aktualnie ponad 60 osób podzielonych na 2 biura: w Piasecznie i Białymstoku. Z uwagi na to, że mamy 2 lokalizacje oraz pracujemy w trybie hybrydowym nie wszyscy nasi pracownicy mają codziennie okazję do wspólnych spotkań i rozmów przy kawie. Celem naszych integracji jest zatem nawiązanie bliższych relacji wszystkich pracowników ze sobą, bo wiemy, że one przekładają się na lepsze efekty pracy całej firmy.

25.05.2023 11:19

Co wchodzi w skład pełnego wynagrodzenia w firmie Tide Mobile Sp. z o.o. na stanowisku Project Manager? 20 listopada pojawiły się ich ogłoszenia na Pracuj.pl.

28.06.2023 10:15

Oczywiście jest taka możliwość. W którym z działów naszej firmy chciałbyś pracować? Do celów rekrutacji mamy dedykowane skrzynki mailowe profilowane na każdy dział Tide Software. Napisz nam w komentarzu jaki jest zakres twoich kompetencji, a wskażemy Ci odpowiedni adres do wysyłki Twoich dokumentów aplikacyjnych.

11.07.2023 11:52

Jeśli masz doświadczenie w dziale marketingu, chętnie poznamy zakres Twoich umiejętności. Podeślij nam proszę swoje CV na adres: [email protected]. W Tide Software zdarzają się również rotacje wewnętrzne do innych działów. Każda taka sytuacja jest rozpatrywana indywidualnie.

13.03.2022 11:14

Jak szefostwo w Tide Mobile Sp. z o.o. traktuje ludzi?
    ReviewUserIconnemeria

02.11.2022 13:54

programowanie na pewno to się zawsze przydaje, w każdej pracy pracodawca przychylnie patrzy na pracownika, który umie programować.

06.02.2023 13:48

czasem najlepiej zapytać bezpośrednio u źródła ;) Prześlij nam swoje CV na adres [email protected] chętnie porozmawiamy o Twoim doświadczeniu, predyspozycjach i możliwościach dołączenia do naszego teamu. W wiadomości mailowej dopisz proszę, że zaprosiliśmy Cię do aplikacji w opinii na GoWork.pl. Pozdrawiamy zespół Tide Software.

Kontakt - Tide Mobile Sp. z o.o.

Wiśniowa 8 lok. C 05-500 Piaseczno

Tide Software Sp. z o. o.
    Branże: Oprogramowanie - Systemy IT

ReviewUserIconŚmiech na sali

12.03.2022 16:16

Widzę ze musiało być zebranie kierownictwa bo po negatywnych ale prawdziwych opiniach na temat tej firmy i atmosfery panującej i traktowania pracownika jak i niskich zarobków bez premii - nagle wypowiadają się stali pracownicy jak jest tam cudownie i pięknie taka Narnia. Ciekawe czy te osoby zostały wybrane przymusowo ze maja się pozytywnie wypowiedzieć czy jednak znalazły się osoby chcące podlizać się z nadzieja na złudna premie. Śmiech na sali.
    ReviewUserIconktos

22.03.2022 21:15

przypuszczam że te pozytywne opinie to pomysł pani J. to tzw. amplifierzy jak mnie uczono. tak, tak... firma się rozwija... może dla niektórych. W moim przypadku było tak, że gdy skończył się projekt, to mnie zwolnili, bo nie mieli na mnie pomysłu, po prawie 4 latach pracy dla nich. Szkoda czasu, lepiej szukać czegoś lepszego.
    ReviewUserIconzgoda

31.03.2022 11:26

myślę, że jest to wysoce prawdopodobne - tak jak kiedyś było zalecenie (niby nieobowiązkowe ale każdy dostał maila) udostępniania informacji na swoim prywatnym fb...

14.10.2021 10:10

Czy nowo zatrudnione osoby w Tide Software Sp. z o.o. otrzymują od pierwszych dni umowę o pracę?
    ReviewUserIconyyty

23.03.2022 21:48

w moim przypadku był staż a u innego pracownika umowa śmieciowa
    ReviewUserIconsonic

13.01.2022 23:43

Omijać szerokim łukiem. Pracowałam za śmieszne pieniądze, bo wtedy było ciężko z pracą. Po okresie próbnym dostałam szybko umowę na czas nieokreślony. Wszystko było ok aż do momentu gdy nie skończyłam swojej pracy zadaniowej. Nie mieli nic już dla mnie, byłam nieużyteczna to dali wypowiedzenie, które podchodziło pod dyscyplinarkę. Nie polecam... Dla porównania - inni pracodawcy nie zasypują obowiązkami, płacą podobnie, ale dają też wysokie premie, których nie widziałam pracując w Tide.
    ReviewUserIconktos

22.03.2022 21:17

nie, nie było żadnego polubownego rozwiązania umowy, na szczęście mój kolejny pracodawca na to nie patrzył.
    ReviewUserIconMartyna

04.01.2022 14:58

Pracuje w Tide od ponad dwóch lat. W firmie duży nacisk kładzie się na samodzielność, niemniej zawsze można liczyć na wsparcie merytoryczne ze strony całego zespołu. Także, jeżeli ktokolwiek się zastanawia, bo znalazł ofertę na Pracuj.pl czy jakimkolwiek innym portalu - polecam aplikować!
    ReviewUserIconAS

20.12.2021 14:00

Miła atmosfera, pomocni współpracownicy, możliwość rozwoju - zdecydowanie polecam pracę w Tide!
    ReviewUserIconKandydat

03.03.2021 15:08

Postanowiłem sie podzielic opinia ku przestrodze. Kandydując na stanowisko spodziewajcie się , ze finalna oferta będzie znacząco się różnic od tego co ustalacie na początku. Wg. mnie kompletnie nie poważne podejście do przyszłego pracownika. Zaproponowany okres próbny 2 mc za stawkę 25% mniejsza niż omówiona. Ok , jestem to w stanie zrozumieć . Aby wybadać czy po okresie próbnym będziemy współpracować na stawce docelowej ,zaproponowałem żeby umowa była skonstruowana tak , że przechodzimy na stawkę z ogłoszenia po okresie próbnym automatycznie. W odpowiedzi otrzymałem maila "Dziękujemy Panu , nie podejmiemy współpracy" . Wg mnie zamiarem od początku było , aby zatrudnic za mniejsza stawke "a pozniej pewnie zostanie" . Argumentacja , ze po okresie próbnym okreslimy Pana umiejetnosci i zaproponujemy stawke ( uznaniowo ) była niepowazna . Albo ktos sie nadaje na stanowisko albo nie. A jesli sie nadaje i pracuje na takim czy owym stanowisku , otrzymuje umowione wynagrodzenie . Jak nie , rozwiazujemy umowe. Podsumowując , polecam uważać . Dla mnie była to strata czasu ...
    ReviewUserIconola

13.10.2021 09:31

Potwierdzam, zarobki bardzo niskie. Kwoty, które widniejące w ogłoszeniach nawet w połowie nie są realne, takie kombinowanie to już nie pierwszy raz, kilka osób się na to nabrało. Doża rotacja pracowników w firmie, ludzie przychodzą na staż byle zdobyć jakieś doświadczenie i zaraz uciekają. Co dla mnie było najgorsze - brak szacunku do pracownika, bardzo stresująca atmosfera, wmawianie pracownikom, że tak wszędzie jest i powinni dziękować, że jeszcze pracę mają. Podsumowując praca psychicznie wykańczająca i bardzo niewdzięczna.
    ReviewUserIconUciekinier

25.11.2021 18:04

Potwierdzam wypowiedzi moich poprzedników. Pieniądze dosyć że słabe to potem zwodzą Cię obietnicami podwyżki gdzie i tak finalnie do nich nie dochodzi bo w sumie zawsze znajda wymówkę że to Twoja wina. Oczekują że będziesz robić w gównie za gówniane pieniądze. Pretensje o wszystko. Poganianie. Praca niewdzięczna. W czasie urlopu masz być pod telefonem i laptopem. Inni wobec ciebie robią dobra minę do złej gry. Fałszywość. Korporacja. Ale co kto lubi. Jeśli nie szkoda Ci nerwów i czasu to miejsce idealne.

Zostaw merytoryczną opinię o Tide Mobile Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Tide Mobile Sp. z o.o.!