Z NADZIEJĄ KU LEPSZEMU ŻYCIU24.01.2010 09:36
WITAM WSZYSTKICH POSZKODOWANYCH PRZEZ FIRMĘ SUNSET SUITS S.A.
Dnia 21 stycznia zostałam perfidnie zwabiona przez pana dyrektora firmy Sunset Suits, oraz przez dwóch członków załogi inwentaryzacyjnej na „swój” salon w Galerii Mokotów, gdzie wykonywałam pracę na stanowisku: kierownik salonu. Zostałam potraktowana jak „ŚMIEĆ” i wyrzucona na „BRUK”. Zostałam przytrzymywana na zapleczu za odmówienie podpisania dokumentów, które dotyczyły mojego zwolnienia. Przez cały ten incydent wylądowałam w szpitalu. Silne zaburzenia mięśnia sercowego, nerwica, oraz padaczka- taka spotkała mnie kara za wkład pracy w ten salon. Za pracę w godzinach nad liczbowych, za pracę, którą bardzo szanowałam, lubiłam i doceniałam. Dlaczego ludzie tacy jak Pan Dyrektor firmy Sunset Suits mają „uprawnienia” do traktowania ludzi w ten sposób, czyniąc ludziom krzywdę i w dodatku wychodząc z tego bez szwanku. Leżąc w szpitalu zastanawiałam się, czy WARTO BYŁO spotkać na swojej drodze ludzi, którzy dają pracę innym; wykorzystując ich, czerpiąc z nich to co najlepsze, a później wyrzucają do ŚMIECI. Jeśli ktoś kompetentny czyta te posty, to niech NAM poradzi co w takiej sytuacji człowiek taki jak Ja i Wielu innych pokrzywdzonych ma zrobić z tą bezkarnością. Podaję numer pod którym zastaniecie mnie 605237877. Być może musi być nas jak najwięcej, aby ktoś nas zauważył…Nie bójcie się spojrzeć prawdzie w oczy. Trzeba walczyć o dobro i szacunek!
Z NADZIEJĄ KU LEPSZEMU ŻYCIU
A.Z