Jeremias sp.z o.o.

Gniezno

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 366 ocen.

Jeremias sp.z o.o.
2 366 6 1

Opinie o Jeremias sp.z o.o.

Lolo

Piszcie co chcecie ale najważniejsza wiadomość roku jest taka że ten podpier....cz i kłamca z magazynu Marcin M się zwolnił! Oby jak najmniej takich fałszywych ludzi.Żegnaj Marcinku już nigdy nie wracaj do Jeremiasa i tak nikt ciebie tu nie lubi.

Łukasz
@Lolo 01.11.2018 11:04

Proszę, abyśmy nie wypowiadali się o konkretnych osobach, które pracują w firmie Jeremias. Udostępnianie danych osobowych kogokolwiek bez jego zgody może mieć nieprzyjemne konsekwencje prawne. Możesz napisać nam wszystkim, jak wygląda obecna sytuacja kadrowa na magazynie? Czy firma w związku z odejściem pracownika ma zamiar zatrudnić nową osobę?

magazyn
@Lolo 01.11.2018 11:04

Marcin to pracowity gość i dobrze wypełniał swoje obowiązki a za uszami to każdy coś ma jeden więcej drugi mniej jednego się lubi drugiego nie.Ogólnie na magazynie jest ok. ludzie są w porządku kierownicy też są spoko zawsze można się dogadać.Szkoda Sławka że się zwolnił bo to był naprawdę poukładany gość (rzadko trafia się ktoś taki). Pozdrowienia dla całego magazynu trzymajcie się ciepło.

Mag
@magazyn 11.11.2018 22:03

Szkoda Slawka wporzadku kierownik. Pozdrawiam Szkoda ze normalni tak szubko odchodza z Jeremiasa

Łukasz
@Mag 14.11.2018 22:20

Znacie może powody, dlaczego kierownik magazynu w firmie Jeremias zdecydował się na odejście? Ciekawi mnie, czy było to spowodowane warunkami pracy, czy może innymi czynnikami. Firma zatrudniła już może nowego kierownika? Czy może któryś z obecnie pracujących pracowników ma szanse awansować na to stanowisko? Przedstawcie, co wiecie na ten temat.

Rafaelo

No w końcu coś sie tu zaczeło dziać???? cała prawda o "Panciu" ujęta w jednym komentarzu miejmy nadzieje ze w końcu przejrzą na oczy i zwolnią tego pseudo kierownika i spowrotem bedzie zaopatrzał nas w chlebek, pozdrawiam normalnych jeremiasów

Gostek
@Rafaelo 09.10.2018 22:37

A on nadaje sie do rozwozerzenia chleba????

Rafaelo
@Gostek 04.11.2018 15:57

Mysle ze ten człowiek do niczego sie juz nie nadaje oby kiedys wrociła do niego ze zdwojoną siłą karma i aby go ktos tak poniżył tak jak on to robi przez 10lat pracy...

Gostek

@Iwona twierdzisz ze Zatroskany Obywatel klame mowia ze we firmie jest mobbing? Niestety wystepuje takie zjawisko i wiele osob ktore pracuja i pracowaly w Jeremiasie mogloby to potwierdzic. Jedna osoba z magazynu kilka lat temu wygrala proces o zabieanie premii i niewplacanie nagodzin. Jednak nikt nie chce sie wychlac bo to strzal w kolano a robic gdzis trzeba. Co do rozliczania sobot.... sa zbierane na konto pracownika. Czesc moze zaplaca w grudniu 5-6 dni. Czesc oddadza w wolnym w przerwie miedzyswiatecznej 2-3 dni. Reszte odaja w przyszlym roku wtedy kiedy im pasuje 5-6. Niedziele platne odrazu. Problem polega na tym ze w 4 miesiace pracujemy 13-14dni wiecej i jest to musowe bo taki jest grafik+ niedziele jesli sie zgodzimy. Tak wyglada od sierpnia do grudnia. Pozostala cześć roku mamy przsc najlepiej w kazdy weekend za kase ale czesto z musu i pod roznymi grozami. W Kodeksie Pracy istnieje zapis ze w ciagu roku pracownik moze miec 18 i kawalek dni nadgodzin (150 godzin). Normy sa wiec przekroczone. Pracodawca nie wykazuje nadgodzin a kwitku od wyplaty wpisujac je w robryce "premia". Nie ma mozliwosci tak na dobra sprawe ustalenia za co bylo zaplacone. Normalnie sobota 100% niedziela 200% ale jak tu sie doliczyc? Spata nadgodzin z sezonu trudna do zweryfikowania bo placa za 5-6 dni ale nie jest powedziane ze tak bedzie i w tym roku. Inna sprawa ze poza sezonem za sobote jest 100% a jak odaja dzien z nadwyzki to jak za zwykla dniowke 50%. Przyznasz chyba ze jak na tak "renomowany" zaklad system wyplat nadgodzin jest conajmniej MĘTNY? A ukrywanie nadgodzin przed Urzedem Skarbowym czy PIP conamniej wzorowy. Mysle o zmianie pracy na spokojniejsza nawet za mniejsza kase. Z magazynu ochodza 3 doswiadczone osoby (w tym kierownik) Z produkcji ostatnio 2.

Łukasz
@Gostek 04.11.2018 17:07

Zjawisko mobbingu to poważny zarzut względem firmy Jeremias. Jeżeli rzeczywiście masz informację, które potwierdzą, że takie zjawisko występuje w tym miejscu pracy, to zachęcam Cię do skorzystania z nowej funkcji na forum dzięki, której możesz zgłosić i potwierdzić swój powyższy wpis. Jest to zjawisko, które nie powinno mieć miejsca w żadnym miejscu pracy, dlatego trzeba z tym bezwzględnie walczyć.

Szukasz pracy?

alina

witam, czy firma jeremias poszukuje pracowników? moja znajoma tam pracuje z agencji Work Service - dzwoniąc do babki z agencji odpowiada ze jeremias wstrzymał zatrudnianie pracownikow . czy to prawda czy mozna zlozyc cv w biurze w jeremiasie?

Łukasz
@alina 23.10.2018 19:15

Dostałaś może informację, dlaczego firma Jeremias wstrzymała zatrudnienie? Jest to związane z tym, że kadra pracownicza w tej firmie jest już pełna, czy może inne czynniki na to wpłynęły? Wiesz coś więcej na ten temat?

Nowypracoownik

Czy osoba która ma wykształcenie podstawowe będzie miała możliwość przejść przez jeremiasa po jakimś czasie ?!

Iwona

@lakiernia, nie żartuję, tylko staram się uzyskać informację, jak to wygląda w przypadku pracy w firmie Jeremias. @Gostek, sugerujesz, że firma Jeremias nie do końca uczciwie rozlicza się z pracujących sobót? Możesz napisać, jak to wygląda w rzeczywistości? @Zatroskany obywatel, mobbing w firmie to poważne przestępstwo, którego nie wolno bagatelizować. Pamiętaj, że wypowiadasz się na forum publicznym, więc zarzuty względem firmy Jeremias powinny być zgodne z prawdą. Jeżeli rzeczywiście jesteś pewien tego, że takie zjawisko w firmie występuje, to zachęcam, abyś skorzystał z nowej opcji na forum gowork.pl i przedstawił, że rzeczywiście tak jest. @Sebi, proszę, abyś swoje opinie wyrażał w sposób kulturalny bez niepotrzebnych wulgaryzmów. Pamiętaj, że obowiązuje regulamin forum, którego należy przestrzegać https://www.gowork.pl/regulamin

PPS
@Iwona 10.10.2018 08:50

No oczywiscie że nie za 4miesiące nie mamy wypłacane soboty mamy wypłacone w grudniu niby połowę z nich (oczywiscie nikomu nigdy sie nie zgadza wypłata bo wtedy zabiorą za to czy za to) a druga połowa mamy wolne w grudniu za nie z których tez zniknie pare dni i tak jeremias sie dorabia

Łukasz
@PPS 10.10.2018 15:05

W grudniu jest mniej pracy w firmie Jeremias, że firma może pozwolić sobie na to, aby większość pracowników mogła wziąć wolne? Czy można otrzymać dni wolne za pracujące soboty w innym terminie? Jeżeli wiesz, jak to wygląda to przedstaw, proszę.

anonim

(usunięte przez administratora)

Anonimowy

Zatroskany obywateli!!! To co opisujesz to jest stek kłamstw. Jeśli masz problem do tych paniami lub kierownictwem to idź i powiedz im to prosto w oczy a nie obczerniasz na forum. Nie masz odwagi, moze udajesz ich super kolegę klepiesz po ramieniu a druga ręka wbijasz nóż w plecy. Wniosek wyciągam z tego taki że jesteś zły że to ciebie nie wybrano. Znam te panie i mam inne zdanie niż ty rozgoryczony i zawziety Obywatelu, może czas skupić się na pracy a nie robić plotki i zła atmosferę w pracy. Zanim ocenisz innych ludzi spójrz na siebie czy jesteś ideałem bo raczej tchórzem że wysluguje się forum bo nie ma odwagi mówić prosto w oczy. Żal mi sie robi że tak obczerniasz swoich współpracowników i kierowników oraz dyrekcji. Zycze ci szczęścia i więcej odwagi oraz rozumu.

Rozbawiony...

Hej Obywatel jak ci tak źle w tej firmie to zawsze możesz zmienić na inna, chyba ze nie masz ambicji i za pomocą forum będziesz się użalal .NIKT NA Siłę Cię TAM NIE TRZYMA.

Zatroskany obywatel
@Anonimowy 08.10.2018 07:14

To co tu pisze nie jest statkiem kłamstw czy plotkami tylko prawda. Mam oczy i widze i słyszę co się tu dzieje. Nie są to sytuacje wyssane z palca bo wystarczy poszukac pracowników którzy już długo tu pracują i sami mogą dużo dopowiedzieć do tej sytuacji. Z kad ta pewność że juz nie była ta informacja przekazana do "góry" ? Forum jest po to by uświadamiać ludzi o tym co tutaj dzieje się i mają prawo wiedzieć. Co do wbijania noża w plecy to po tylu latach pracy każdy nauczy się tego że niestety każdy każdemu wbija więc z całym szacunkiem do innych pracowników, jak to mówią "nie zaprzyjazniaj się tylko rób swoje i do domu". I to nie ja wprowadzam zła atmosfera w pracy. Pozdrawiam

Zatroskany obywatel
@Rozbawiony... 08.10.2018 11:39

Przepraszam ale właśnie "ROZBAWIONY..." przyznałes, że w tej firmie pracują tylko ludzie bez ambicji. Strzeliłes samobója.

Anonimowy
@Zatroskany obywatel 08.10.2018 12:31

Zatroskany obywatel przestań wypisywać bzdury bo pracujesz w firmie i (usunięte przez administratora) we własne gniazdo to dość puste i niedojrzałe. Skoro jesteś taki cwany to czemu nie powiesz tego w prost osoba które wymieniasz. Czy wiesz że obowiązuje RODO i mogą cię poznać za pomowienia obczernianie jest na to paragraf. Sam chyba nic nie robisz w pracy że wyłliczasz kto ile siedzi w WC, co mówi i co robi. Skup się na pracy a moze i ciebie dostrzega. Dziewczyny nie przejmujcie się tym Obywatelem Zatroskany bo go zżera zazdrość, róbcie swoje a mądrzy ludzie będą z wami. Pozdrawiam

Zatroskany obywatel
@Anonimowy 08.10.2018 13:46

To co mialo być wypowiedziane zostalo przekazane na forum. Mimo iż jest krytyka w moja stronę cieszę się, że ktoś to czyta. Pozdrawiam

Ehh

Ten stan rzeczy jest widoczny od dawna.. Widzą to wszyscy-nikt nie reaguje. Poczekamy aż znowu Panie zaczną się szarpać? Czy dojdzie do gorszej sytuacji.. Wtedy wszyscy otworzą szeroko oczy. Na razie lepiej zamiatać wszystko pod dywan. .

Sebi

Bardzo dobrze ktoś(usunięte przez administratora)zachowują się co najmniej jakby na prezesa firmy startowały .Cale Gniezno wie ze ta firma to (usunięte przez administratora) ,zero szacunku ,poniżanie ludzi i pensje tez już stoją w miejscu ,szkoda zdrowia na ta firmę .Tymi wpisami to dyrektor firmy powinien się zainteresować

Szafran

Szanowny Obywatelu a raczej Obylatelko!!! Za publiczne obczernianie i pomowienia na temat dziewczyn które opisujesz zostały podjęte czynności prawne i sprawa została zgłoszona na policję. Ciekawe czy nadal będziesz taka mądra jak do tej pory. Przez takie osoby jak ty firma traci na swojej reputacji trzeba z tym obczernianiem skończyć.

Ehh
@Szafran 09.10.2018 16:09

Litości ile jeszcze komentarzy napiszesz? OCZERNIĆ nie oBczernić !! Widać zależy Tobie, żeby wybielić wyżej wspomniane osoby a może siebie??

ha ha ha
@Ehh 09.10.2018 20:43

Racja

Iwona

@Jeremiasz, czy w okresie zimowym temperatura na lakierni jest nieco niższa? Pracownicy pracujący na tym dziale w firmie Jeremias są jakoś specjalnie zabezpieczeni przed szkodliwym działaniem substancji, z którymi mają styczność? @były uczeń, odbywałeś praktyki w firmie Jeremias? Możesz opisać to, jak można dostać się na praktyki w tej firmie? Jak długo one trwały? @Pracownikjeremiasa, ten incydent z poszarpaniem kobiety został zgłoszony szefostwu firmy Jeremias i był to główny powód zwolnienia tej osoby?

lakiernia
@Iwona 30.09.2018 13:12

Iwona ty sobie żartujesz? specjalnie zabezpieczeni na lakierni! chyba przed odbieraniem emerytury!

Szczery
@lakiernia 30.09.2018 18:51

Zabezpieczone to mają swoje pokoje przez pracownikami którzy chcą składać co chwilę zażalenie i problemy. Jestem zdziwiony jak BHP jeszcze nie zamknął tego (usunięte przez administratora).

Iwona

@Pracownikjeremiasa, w ostatnim czasie w firmie Jeremias doszło do jakiejś masowej liczby wypowiedzeń złożonych przez pracowników? Może wiesz, skąd taka nagła fala zwolnień? W ostatnim czasie wydarzyło się coś w firmie, co mogłoby wpłynąć na taki stan rzeczy? Napisz, co wiesz na ten temat.

anonymous

karma kiedyś wraca

Gostek
@Iwona 28.08.2018 14:29

Co moglo wplynac na taki stan zeczy? Ludzie maja dosyc "niby" platnych sobot na ktore musisz przyjsc. Dosc chamstwa i przymuszania na nadgodziny pod grozba zwolnienia. Zachowan kierownikow ktorzy potrafia wolac ludzi do siebie jakby wolali psa. Np "Choc do pancia...." Dosc bycia zakladowa prostytutka od wszystkiego na wszystkich dzialach. Dosc ponizenia w przygladaniu sie jak pupilkowie kierownikow robia co chca czyli nic a reszta ma na nich (usunięte przez administratora) A Rafalek to szczegolny przyklad na (usunięte przez administratora) Najpierw zachwycony wariatka z myjki ktora niedlugo pobilaby ta kobiete a teraz zachwycony nastepna z magazynu.

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

Admin nie przesadzaj! tam nie było wulgaryzmu!

Ehhhh

Na hali już robi się gorąco, wiatraki robią za klimatyzację. Tylko uważaj Żebyś pracowniku o kable nie zahaczył i zębów nie pogubił. Wypłaty co raz mniejsze. Gdyby nie koledzy z ukrainy kto by ciągnął ten wózek? 0 poszanowania dla pracownika. Jest lepiej niż kilka lat temu ale do ideału jeszcze daleko.

Eddi
@Ehhhh 07.05.2018 18:16

Wszędzie jest gorąco! We Velux też wam powiem jak wam źle. Najlepiej to jechac do Angli co? Mój znajomy sobie chwali Jeremiasza.

Miki
@Eddi 14.08.2018 13:56

Robiłam tam 2 lata i po macierzyńskim wróciłam. Nie narzekam. Szczerze narzekaja ci co się nie narobili w życiu. Sorry taka prawda wszędzie trzeba zapie****c

Koko
@Eddi 14.08.2018 13:56

Hahahahahah ,to jest żart czy jest tylko imbecylem który nic nie potrafi ... takich tam potrzebują !

Jeremiasz
@Ehhhh 07.05.2018 18:16

Gorąco? 39 stopni na lakierni a kierownik S. powie ze nie ma przerwy dodatkowej bo jest chłodno albo biegaja po halach i sprawdzaja termometry czy dany dział na pewno powinnien mieć przerwe

anonymous
@Jeremiasz 26.09.2018 16:12

karma wraca

były uczeń

traktowanie w tej firmie uczni = się zero szacunku dosłowne mieszanie z błotem a i wyrzywanie się kierownictwa na uczniach karzom robić coś zego nie umiemy albo czyścić kurz z regałów na magazynie żenada

Iwona

@Koko, na forum publicznym zabrania się obrażania innych osób, tym bardziej osób, które nie uczestniczą w dyskusji z nami. Jeżeli masz inne zdanie na temat pracy w firmie Jeremias to zapraszam Cię, abyś podzielił się swoją opinią na ten temat.

NocnaZmiana

Praca e Jeremias jest porównywalna z innymi zakładami produkcyjnymi. W Poznaniu czy Wroclawiu tam się po prostu pracuje ! Dla tych co narzekają na warunki że ciężko i że ludzie zawistni itd. Tych wszystkich zapraszam do prawdziwych (usunięte przez administratora) jak VW czy Kirchoff. W Jeremias naprawdę macie fest w porownaniu. Doceńcie to bo w tych zakładach żeby iść na fajkę czy do wc trzeba pokombinować. Robić trza wszędzie. Albo iść na zasiłki i pier**** w stołek. Pozdrawiam załogę Jeremias

Maniek
@NocnaZmiana 16.08.2018 09:08

Szczera prawda.

Pracownikjeremiasa

Co to za wysyp wypowiedzeń ? Pierw Sławek zwalniający więźniów teraz Rafał zwalniający pracowników zatrudnionych niedawno przez firmę ?! Słyszałem ze atmosfera z kierownikiem R robi się toksyczna.. prawda to ?!

Iwona

@Miki, z tego co widzę masz spore doświadczenie związane z pracą w firmie Jeremias. Jak wyglądają Twoje obowiązki po powrocie z urlopu macierzyńskiego? Czy zauważyłaś jakieś zmiany, które nastąpiły przez okres, który przebywałaś na urlopie? Podziel się z nami swoimi wrażeniami na ten temat. @NocnaZmiana, poruszyłeś kwestię przerw w zakładach pracy, które opisałeś w swoim komentarzu, czy możesz przedstawić, jak wygląda to w firmie Jeremias? Można iść na przerwę w każdym momencie pracy? Czy tylko o wyznaczonych porach przez szefostwo firmy?

podpoznaniem

co możecie powiedzieć o Aleksandrze Kozłowskim? pojawił się u nas i sieje zamęt czasami udając głupka

belek21
@podpoznaniem 15.02.2018 00:38

Współczujemy. Tylko robi szum, udając mądrego. Proszę uważać na tego człowieka.

jeremias
@belek21 16.02.2018 10:50

profesjonalista, szkoda że odszedł :(

Iwona

@Eddi, posiadasz więcej informacji od znajomego, który pracuje w firmie Jeremias? Możesz wypowiedzieć się na temat warunków, które oferuje pracodawca zatrudnionym pracownikom? Można liczyć na zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, czy raczej inny rodzaj umowy preferuje pracodawca? Zachęcam do opisania swoich informacji, które posiadasz o tej firmie.

Iwona

@Kozioł, przypominam, iż wypowiadamy się na forum publicznym. Zarzuciłeś firmie Jeremias poważne przestępstwo jakim jest mobbing. Nie każdy dobrze rozumie to pojęcie. Dlatego muszę dopytać czy to dla Ciebie "poniżenie, ośmieszenie, zaniżenie samooceny lub wyeliminowanie albo odizolowanie pracownika od współpracowników"? Czy takie zjawiska występują w tej firmie? Sprecyzuj proszę swoją wypowiedź.

Zainteresowany

Podpowiedzcie czy firma prowadzi rekrutacje?

Mirek
@Zainteresowany 24.06.2018 12:54

Tak

Mirek
@Zainteresowany 24.06.2018 12:54

Tak

Kozioł

Mobbing w tej firmie jest na porządku dziennym.

Bolo

Czasami niektóre osoby zachowują się w firmie jak małe dzieci!!!

Kanold

Nie polecił bym tej pracy nikomu a zwłaszcza kobietą wciąż zmuszani na nadgodziny nie przyjdziesz to wylot Polaków coraz mniej, dostaniesz Ukrainca do pomocy nie wazne ze nic nie potrafi masz go nauczyć i koniec. Kierownictwo zero szacunku do pracowników(karma w końcu wróci) prezes po podstawówce na niczym sie nie zna jedyny normalny to dyrektor ale pewnie jeszcze trochę i odejdzie

benon
@Kanold 05.05.2018 23:47

dyrektor normalny ? sciemniacz załatwiajacy swoje interesy, udający bardzo miłego a na takich trzeba uważać. Zonka juz wepchnięta do pracy?

Stella

Może niektórzy nie powinni pracować jeśli są tacy delikatni?

Iwona

Od dwóch miesięcy temat na temat pracy w firmie Jeremias jest nieaktywny. Chciałabym z tego powodu spytać wszystkich obecnych oraz byłych pracowników o to, czy polecilibyście pracę w tej firmie innym? Jakie firma oferuje warunki nowym pracownikom? Liczę na Wasze odpowiedzi, gdyż jest to ważne dla innych użytkowników.

bylya pracownica
@Iwona 05.05.2018 12:37

nie polecam ,stracilam zdrowie w tej firmie,(usunięte przez administratora)!!!!!!!!!!!!

była pracownica
@bylya pracownica 06.05.2018 09:07

......dlaczego usowacie wpis skoro ma byc opinia niech bedzie bez cenzury..... to że jeremias ma miano (usunięte przez administratora) w regionie wiedza prawie wszyscy ..... nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wrecz odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa bardzo istotną rolę. Czy tak samo jest w Jeremias sp.z o.o.? Napiszcie, co sądzicie na ten temat.

Paweł

W TEJ FIRMIE NIE KTÓRE OSOBY NA DANYM STANOWISKU NIE MOGĄ SIĘ POGODZIĆ ŻE CZAS WIELKI NA EMERYTURĘ I GNĘBIĄ MŁODE OSOBY , POPEŁNIAJĄ WIELE BŁĘDÓW I NIE POTRAFIĄ SIĘ PRZYZNAĆ - IDŻCIE JUŻ NA TĄ EMERYTURĘ A MŁODYM DAJCIE SIĘ ROZWIJAĆ

Ajajaj
@Paweł 28.02.2018 22:52

MŁODY SŁOWNIK POMOŻE CI W ROZWOJU!!

Roman

ten nowy od BHP jakiś dziwak , sam nie wie czego chce -znacie faceta

Ciekawy

Co tam słychać na produkcji?

Ajajaj
@Ciekawy 15.01.2018 21:33

Podwyżki

Ciekawy
@Ajajaj 26.01.2018 18:53

Jak zwykle "wybrani"?

Ajajaj
@Ciekawy 11.02.2018 07:40

Kto zostal pominiety?

robert

wszystkie firmy nie pracują tylko jeremiasz nie obchodzi świąt

Pracownik
@robert 06.01.2018 13:28

Ojtam ojtam.Nienarzekaj.Tak jest od dawna.Nic nowego.

Zostaw opinię o Jeremias sp.z o.o. - Gniezno

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jeremias sp.z o.o.