Jeremias sp.z o.o.

Gniezno

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 363 ocen.

Jeremias sp.z o.o.
2 363 6 1

Opinie o Jeremias sp.z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Iwona

@Miki, z tego co widzę masz spore doświadczenie związane z pracą w firmie Jeremias. Jak wyglądają Twoje obowiązki po powrocie z urlopu macierzyńskiego? Czy zauważyłaś jakieś zmiany, które nastąpiły przez okres, który przebywałaś na urlopie? Podziel się z nami swoimi wrażeniami na ten temat. @NocnaZmiana, poruszyłeś kwestię przerw w zakładach pracy, które opisałeś w swoim komentarz, czy możesz przedstawić, jak wygląda to w firmie Jeremias? Można iść na przerwę w każdym momencie pracy? Czy tylko o wyznaczonych porach przez szefostwo firmy?

podpoznaniem

co możecie powiedzieć o Aleksandrze Kozłowskim? pojawił się u nas i sieje zamęt czasami udając głupka

jeremias
@belek21 16.02.2018 10:50

profesjonalista, szkoda że odszedł :(

NocnaZmiana

Praca e Jeremias jest porównywalna z innymi zakładami produkcyjnymi. W Poznaniu czy Wroclawiu tam się po prostu pracuje ! Dla tych co narzekają na warunki że ciężko i że ludzie zawistni itd. Tych wszystkich zapraszam do prawdziwych (usunięte przez administratora) jak VW czy Kirchoff. W Jeremias naprawdę macie fest w porownaniu. Doceńcie to bo w tych zakładach żeby iść na fajkę czy do wc trzeba pokombinować. Robić trza wszędzie. Albo iść na zasiłki i pier**** w stołek. Pozdrawiam załogę Jeremias

Ehhhh

Na hali już robi się gorąco, wiatraki robią za klimatyzację. Tylko uważaj Żebyś pracowniku o kable nie zahaczył i zębów nie pogubił. Wypłaty co raz mniejsze. Gdyby nie koledzy z ukrainy kto by ciągnął ten wózek? 0 poszanowania dla pracownika. Jest lepiej niż kilka lat temu ale do ideału jeszcze daleko.

Miki
@Eddi 14.08.2018 13:56

Robiłam tam 2 lata i po macierzyńskim wróciłam. Nie narzekam. Szczerze narzekaja ci co się nie narobili w życiu. Sorry taka prawda wszędzie trzeba zapie****c

Iwona

@Eddi, posiadasz więcej informacji od znajomego, który pracuje w firmie Jeremias? Możesz wypowiedzieć się na temat warunków, które oferuje pracodawca zatrudnionym pracownikom? Można liczyć na zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, czy raczej inny rodzaj umowy preferuje pracodawca? Zachęcam do opisania swoich informacji, które posiadasz o tej firmie.

Iwona

@Kozioł, przypominam, iż wypowiadamy się na forum publicznym. Zarzuciłeś firmie Jeremias poważne przestępstwo jakim jest mobbing. Nie każdy dobrze rozumie to pojęcie. Dlatego muszę dopytać czy to dla Ciebie "poniżenie, ośmieszenie, zaniżenie samooceny lub wyeliminowanie albo odizolowanie pracownika od współpracowników"? Czy takie zjawiska występują w tej firmie? Sprecyzuj proszę swoją wypowiedź.

Zainteresowany

Podpowiedzcie czy firma prowadzi rekrutacje?

Mirek
@Zainteresowany 24.06.2018 12:54

Tak

Kozioł

Mobbing w tej firmie jest na porządku dziennym.

Bolo

Czasami niektóre osoby zachowują się w firmie jak małe dzieci!!!

Kanold

Nie polecił bym tej pracy nikomu a zwłaszcza kobietą wciąż zmuszani na nadgodziny nie przyjdziesz to wylot Polaków coraz mniej, dostaniesz Ukrainca do pomocy nie wazne ze nic nie potrafi masz go nauczyć i koniec. Kierownictwo zero szacunku do pracowników(karma w końcu wróci) prezes po podstawówce na niczym sie nie zna jedyny normalny to dyrektor ale pewnie jeszcze trochę i odejdzie

benon
@Kanold 05.05.2018 23:47

dyrektor normalny ? sciemniacz załatwiajacy swoje interesy, udający bardzo miłego a na takich trzeba uważać. Zonka juz wepchnięta do pracy?

Stella

Może niektórzy nie powinni pracować jeśli są tacy delikatni?

Iwona

Od dwóch miesięcy temat na temat pracy w firmie Jeremias jest nieaktywny. Chciałabym z tego powodu spytać wszystkich obecnych oraz byłych pracowników o to, czy polecilibyście pracę w tej firmie innym? Jakie firma oferuje warunki nowym pracownikom? Liczę na Wasze odpowiedzi, gdyż jest to ważne dla innych użytkowników.

była pracownica
@bylya pracownica 06.05.2018 09:07

......dlaczego usowacie wpis skoro ma byc opinia niech bedzie bez cenzury..... to że jeremias ma miano (usunięte przez administratora) w regionie wiedza prawie wszyscy ..... nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wrecz odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa bardzo istotną rolę. Czy tak samo jest w Jeremias sp.z o.o.? Napiszcie, co sądzicie na ten temat.

Paweł

W TEJ FIRMIE NIE KTÓRE OSOBY NA DANYM STANOWISKU NIE MOGĄ SIĘ POGODZIĆ ŻE CZAS WIELKI NA EMERYTURĘ I GNĘBIĄ MŁODE OSOBY , POPEŁNIAJĄ WIELE BŁĘDÓW I NIE POTRAFIĄ SIĘ PRZYZNAĆ - IDŻCIE JUŻ NA TĄ EMERYTURĘ A MŁODYM DAJCIE SIĘ ROZWIJAĆ

Ajajaj
@Paweł 28.02.2018 22:52

MŁODY SŁOWNIK POMOŻE CI W ROZWOJU!!

Roman

ten nowy od BHP jakiś dziwak , sam nie wie czego chce -znacie faceta

Ciekawy

Co tam słychać na produkcji?

Ajajaj
@Ciekawy 11.02.2018 07:40

Kto zostal pominiety?

robert

wszystkie firmy nie pracują tylko jeremiasz nie obchodzi świąt

Pracownik
@robert 06.01.2018 13:28

Ojtam ojtam.Nienarzekaj.Tak jest od dawna.Nic nowego.

Ehhh

Jeremias to przede wszystkim ludzie, owszem fachowcy w tej czy innej dziedzinie. Ale to że źle dzieje się w firmie to wina narzekaczy, podpierd.... Lepiej ponarzekac niż coś zrobic konkretnego. Apogeum spychologii

bibi

ad: Były pracownik „Ciesz się, późny wnuku! Jękły — głuche kamienie: Ideał — sięgnął bruku — —”.

Były pracownik

Pracowałem w Jeremiasie ponad 4 lata ale nie na produkcji i nie na magazynie. Zajmowałem się sprzedażą. Mam mieszane uczucia wspominając ten czas. Było i bardzo dobrze i bardzo słabo w zależności od okresu. Odszedłem sam kiedy przestałem akceptować wymuszone zmiany personalne oraz inne moim zdaniem błędne decyzje zarządu. I tak jak przypuszczałem kompletny brak zainteresowania powodami złożenia wypowiedzenia. Szkoda bo można było jeszcze wtedy sporo ponaprawiac. Celowo nie wspominam o nikim konkretnie bo za dużo pisania hehe. Reasumując firma potrafi grać fair ale także rażąco słabo się zachować. Ale to pewnie wszędzie tak bywa :). Życzę nowym wszystkiego dobrego a starym pracownikom wytrwalosci i pozytywnych zmian

mikołaj

beznadziejnie i coraz gorzej tam jest, brudno , syf

anonim

(usunięte przez administratora)

ooo

Robil taki. To chyba familia z tym slynnym pilkarzem, bo w robocie w trampkach do halówki biegał ..

Y

Podwyzki dla NAJLEPSZYCH.. Atmosfera co raz gorsza

gość

No widzę że magazynie surowców brak wózkowych no to wspaniały kierownik GWIAZDA zacznie w końcu coś robić a nie obgadywać innych poza plecami . Może pan prezes zobaczy co jest wart taki kierownik

robot
@gość 24.09.2017 01:03

jest moc .. jest przerob ... jest nawal chetnych ... cos sie skonczylo ... idzie ku nowemu ...

nik

O jakim nowym dyŕektorze mówisz? Zmienił się zarząd czy go nie chcieli w starej firmie?Chciał mieć stanowisko po ojcu i go nie dostał.sTo tyle

heniek

jakies przeciagi na mag surowca? ludzi wywiewa na amen?

Iwona

@jarząbekczęsto zdarzają się takie pracujące weekendy? Czy liczą się one jako dodatkowo płatne dni pracy, czy też można w zamian odebrać sobie wolne?

krzyś

niby przestrzegają BHP a tam brud i smród , BHP przestrzegają tylko na rano a na popkach lub nockach olalewane jest , to jak to jest albo przestrzegamy 24 h albo wogóle

jarząbek

".. bo w jeremiasie nigdy nie wie, oj nie wie sie, czy pracujacy bedzie weekend, czy tez nie .. "

robol

ponoc przewietrza sie sklad na surowcach? szukaja nowych pracownikow, czy tam wozkowych? ktos odszedl, a ktos nowy przyszedl?

aaa
@robol 03.09.2017 19:19

dajcie sobie spokój z tą firmą jeśli ukrainiec zarabia lepiej od polaka to świadczy tylko o poziomie tego zakładu żenada i brak logiki (praca dla zdesperowanych kobiet i emerytów)

Zostaw opinię o Jeremias sp.z o.o. - Gniezno

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jeremias sp.z o.o.