Jeremias sp.z o.o.

Gniezno

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 361 ocen.

Jeremias sp.z o.o.
2361

Opinie o Jeremias sp.z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jeremias sp.z o.o.

Kanold

Nie polecił bym tej pracy nikomu a zwłaszcza kobietą wciąż zmuszani na nadgodziny nie przyjdziesz to wylot Polaków coraz mniej, dostaniesz Ukrainca do pomocy nie wazne ze nic nie potrafi masz go nauczyć i koniec. Kierownictwo zero szacunku do pracowników(karma w końcu wróci) prezes po podstawówce na niczym sie nie zna jedyny normalny to dyrektor ale pewnie jeszcze trochę i odejdzie

benon
@Kanold 05.05.2018 23:47

dyrektor normalny ? sciemniacz załatwiajacy swoje interesy, udający bardzo miłego a na takich trzeba uważać. Zonka juz wepchnięta do pracy?

Stella

Może niektórzy nie powinni pracować jeśli są tacy delikatni?

Ehhhh

Na hali już robi się gorąco, wiatraki robią za klimatyzację. Tylko uważaj Żebyś pracowniku o kable nie zahaczył i zębów nie pogubił. Wypłaty co raz mniejsze. Gdyby nie koledzy z ukrainy kto by ciągnął ten wózek? 0 poszanowania dla pracownika. Jest lepiej niż kilka lat temu ale do ideału jeszcze daleko.

Iwona

Od dwóch miesięcy temat na temat pracy w firmie Jeremias jest nieaktywny. Chciałabym z tego powodu spytać wszystkich obecnych oraz byłych pracowników o to, czy polecilibyście pracę w tej firmie innym? Jakie firma oferuje warunki nowym pracownikom? Liczę na Wasze odpowiedzi, gdyż jest to ważne dla innych użytkowników.

była pracownica
@bylya pracownica 06.05.2018 09:07

......dlaczego usowacie wpis skoro ma byc opinia niech bedzie bez cenzury..... to że jeremias ma miano (usunięte przez administratora) w regionie wiedza prawie wszyscy ..... nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wrecz odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa bardzo istotną rolę. Czy tak samo jest w Jeremias sp.z o.o.? Napiszcie, co sądzicie na ten temat.

Paweł

W TEJ FIRMIE NIE KTÓRE OSOBY NA DANYM STANOWISKU NIE MOGĄ SIĘ POGODZIĆ ŻE CZAS WIELKI NA EMERYTURĘ I GNĘBIĄ MŁODE OSOBY , POPEŁNIAJĄ WIELE BŁĘDÓW I NIE POTRAFIĄ SIĘ PRZYZNAĆ - IDŻCIE JUŻ NA TĄ EMERYTURĘ A MŁODYM DAJCIE SIĘ ROZWIJAĆ

Ajajaj
@Paweł 28.02.2018 22:52

MŁODY SŁOWNIK POMOŻE CI W ROZWOJU!!

Roman

ten nowy od BHP jakiś dziwak , sam nie wie czego chce -znacie faceta

podpoznaniem

co możecie powiedzieć o Aleksandrze Kozłowskim? pojawił się u nas i sieje zamęt czasami udając głupka

belek21
@podpoznaniem 15.02.2018 00:38

Współczujemy. Tylko robi szum, udając mądrego. Proszę uważać na tego człowieka.

Ciekawy

Co tam słychać na produkcji?

Ajajaj
@Ciekawy 11.02.2018 07:40

Kto zostal pominiety?

robert

wszystkie firmy nie pracują tylko jeremiasz nie obchodzi świąt

Pracownik
@robert 06.01.2018 13:28

Ojtam ojtam.Nienarzekaj.Tak jest od dawna.Nic nowego.

Ehhh

Jeremias to przede wszystkim ludzie, owszem fachowcy w tej czy innej dziedzinie. Ale to że źle dzieje się w firmie to wina narzekaczy, podpierd.... Lepiej ponarzekac niż coś zrobic konkretnego. Apogeum spychologii

bibi

ad: Były pracownik „Ciesz się, późny wnuku! Jękły — głuche kamienie: Ideał — sięgnął bruku — —”.

Były pracownik

Pracowałem w Jeremiasie ponad 4 lata ale nie na produkcji i nie na magazynie. Zajmowałem się sprzedażą. Mam mieszane uczucia wspominając ten czas. Było i bardzo dobrze i bardzo słabo w zależności od okresu. Odszedłem sam kiedy przestałem akceptować wymuszone zmiany personalne oraz inne moim zdaniem błędne decyzje zarządu. I tak jak przypuszczałem kompletny brak zainteresowania powodami złożenia wypowiedzenia. Szkoda bo można było jeszcze wtedy sporo ponaprawiac. Celowo nie wspominam o nikim konkretnie bo za dużo pisania hehe. Reasumując firma potrafi grać fair ale także rażąco słabo się zachować. Ale to pewnie wszędzie tak bywa :). Życzę nowym wszystkiego dobrego a starym pracownikom wytrwalosci i pozytywnych zmian

mikołaj

beznadziejnie i coraz gorzej tam jest, brudno , syf

anonim

(usunięte przez administratora)

ooo

Robil taki. To chyba familia z tym slynnym pilkarzem, bo w robocie w trampkach do halówki biegał ..

Y

Podwyzki dla NAJLEPSZYCH.. Atmosfera co raz gorsza

gość

No widzę że magazynie surowców brak wózkowych no to wspaniały kierownik GWIAZDA zacznie w końcu coś robić a nie obgadywać innych poza plecami . Może pan prezes zobaczy co jest wart taki kierownik

robot
@gość 24.09.2017 01:03

jest moc .. jest przerob ... jest nawal chetnych ... cos sie skonczylo ... idzie ku nowemu ...

nik

O jakim nowym dyŕektorze mówisz? Zmienił się zarząd czy go nie chcieli w starej firmie?Chciał mieć stanowisko po ojcu i go nie dostał.sTo tyle

heniek

jakies przeciagi na mag surowca? ludzi wywiewa na amen?

Iwona

@jarząbekczęsto zdarzają się takie pracujące weekendy? Czy liczą się one jako dodatkowo płatne dni pracy, czy też można w zamian odebrać sobie wolne?

krzyś

niby przestrzegają BHP a tam brud i smród , BHP przestrzegają tylko na rano a na popkach lub nockach olalewane jest , to jak to jest albo przestrzegamy 24 h albo wogóle

jarząbek

".. bo w jeremiasie nigdy nie wie, oj nie wie sie, czy pracujacy bedzie weekend, czy tez nie .. "

robol

ponoc przewietrza sie sklad na surowcach? szukaja nowych pracownikow, czy tam wozkowych? ktos odszedl, a ktos nowy przyszedl?

aaa
@robol 03.09.2017 19:19

dajcie sobie spokój z tą firmą jeśli ukrainiec zarabia lepiej od polaka to świadczy tylko o poziomie tego zakładu żenada i brak logiki (praca dla zdesperowanych kobiet i emerytów)

Iwona

Aktualnie firma poszukuje osób do pracy jako Operator Wózka Widłowego. Możecie powiedzieć coś więcej o tym jak wygląda praca na tym stanowisku? W treści oferty pracy można znaleźć informacje, że pracodawca oferuje możliwość udziału w szkoleniach zawodowych i podnoszeniu kwalifikacji. Ktoś z Was brał u nich udział? Jak często jest taka możliwość wzięcia udziału w dodatkowych szkoleniach?

rocco sifredi

w jeremiaszu fajnie jest, hej, hej hej. Kierownicy super goscie, mozna zostawac po godzinach, dorobic w weekend, czy to sobota, czy niedziela. Noe robia problemu z przerw 11 godzinnych miedzy zmianami, mozesz przyjsc na rano w niedziele na osiem godzin i wrocic na nocke tego samego dnia. Masa pieniedzy do zarobienia, nawet w swieta mozna dopykac do pensji. Polecam dla kawalerow lub dla Pan/Panow znudzonych pozyciem malzenskim. Same plusy. Kasa na czas, raz mniej, raz wiecej na kwitku, chyba wedlug humorow systemu wyliczajacego wyplaty. Na stanowiskach decyzyjnych i kierowniczych ludzie po solidnych uczelniach, znajacy zycie i ludzi oraz problemy swiata rzeczywistego oraz wirtualnego, znakomici psychologowie i rozjemcy, nie ustepujacy w madrosci niczym samemu Salomonowi. Przyjdz, przekonaj sie, a nie polegaj na opiniach internetowych.

Pracownik
@rocco sifredi 22.08.2017 11:40

Rocco.Masz poczucie humoru.Początek,ok.Ale od kierowników po szkołach w dół,sprawdź dokładniej.Każdy pisze jak uważa.Praca niebezpieczna, dla ludzi z doświadczeniem i bez,ale pracowitych,wytrwałych,odpornych na stres,uważnych.Wypadków sporo.Jeżeli ktoś jest nauczony pracy,to firma dla niego.Najlepiej przyjdź,i przekonaj się sam.Powodzenia dla nowych pracowników.

krzys

niby mają sezon a roboty brak więc po co te weekendy darmowe

Gostek

Warunki pracy ciezkie. Gorąco kurz wełna opary. Brak wyciągów. Brak wyciszenia maszyn. Hałas i brud. Metody pracy jak ze średniowiecza najlepiej przynieś wszystko sam na plecach i garbie. Teraz doszla seria wypadków przyczyną jest brak doświadczenia i zmęczenie. Bo nowych pełno a nie da się wypocząć jak chodzi się do pracy cały czas. No i ten pięknie przedłużony czas pracy do 6 dni gdzie sobota jest musowa ale nie platna. W niedzielę przymuszanie do nadgodzin. Gdzie jest inspekcja pracy. Jesteśmy niewolnikami. Trzeba uciekać tym bardziej że kierownikami są ludzie którzy nie umia zadzwonić po karetkę jak dojdzie do wypadku. Albo ćpuny R.D. i koksy którym odwala bo mają wladze. Ukraińcy lepsi lub gorsi to zależy od przypadku ale wypierają nas Polaków bo są tańsi.

Obserwator

Wrzuca nam po 3-4 Uk na plecy i bedziemy na nich robić. Polakowi coraz mniej. Na palcach można policzyc tych przyjezdnych którzy sie starają. .

jako
@Obserwator 02.08.2017 09:35

Na magazynie ludzie też zaczynają się zwalniać.To co zarabia pracownik na magazynie z doświadczeniem to już jest śmiech na sali. Ukrainiec świeżo przyjęty na produkcji ma więcej.

mati

polaków zwalniają a pracę ukraińcom dawają śmieszne

Tomek
@mati 01.08.2017 22:16

no dokładnie nam Polakom umów dalej nie przedłużają a ukrainców nowych ciągle przybywa , pracujesz z taki lub taką nie znają języka i ty masz ich nauczyć

Iwona

@i kit rozumiem, że w Twoim odczuciu warunki pracy w firmie nie są najlepsze, szczególnie na hali. Wspominasz też o podejściu do pracownika. Mógłbyś rozwinąć tę kwestię? Jakie jest podejście przełożonych? Z tego co piszesz, to niektórzy umożliwiają Wam np. wyjście na dodatkową przerwę. Można na nich liczyć również w innych kwestiach?

Zostaw opinię o Jeremias sp.z o.o. - Gniezno

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jeremias sp.z o.o.