Jubiler Schubert

Miss Polski

• Ciechanów

5. Opinie o Jubiler Schubert

Opinie o Jubiler Schubert Warszawa

Nie przegap nowości o Jubiler Schubert!

Ada

16.04.2026 13:39

😊

Beata

15.03.2026 11:18

Kupiłam złotą bransoletę która pękła po 3 tygodniach. Nie naprawiono jej gdyż minęło 20 dni od zakupu. Bubel zupełny.Nie polecam zakupów. Omijać szerokim łukiem.Bardzo drogo.

Zespół Jubiler Schubert

16.03.2026 13:41

Dzień dobry, dziękujemy za podzielenie się opinią. Każdy sygnał od klientów jest dla nas bardzo ważny, ponieważ pozwala nam weryfikować jakość obsługi oraz oferowanych produktów. Jednocześnie chcielibyśmy uprzejmie zaznaczyć, że w przedstawionej opinii nie znajdują się informacje pozwalające nam zidentyfikować opisanej sytuacji (np. miejsce zakupu czy szczegóły zgłoszenia reklamacyjnego). W naszym standardzie obsługi każda reklamacja jest rozpatrywana indywidualnie, zgodnie z obowiązującymi przepisami oraz oceną stanu produktu. Jeżeli rzeczywiście miała miejsce sytuacja, o której Pani/Pan wspomina, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z naszym salonem lub działem obsługi klienta. Chętnie przeanalizujemy sprawę i sprawdzimy, czy możemy jeszcze w jakikolwiek sposób pomóc. Zależy nam na satysfakcji klientów oraz rzetelnym wyjaśnianiu wszelkich wątpliwości. Z poważaniem Zespół Jubiler Schubert

Dorota

26.12.2025 00:42

Kolczyki,perełki ,po dwóch dniach użytkowania odkleiły się ,stan fatalny jak na biżuterię za takie pieniądze.Nie polecam!
    Małgorzata

14.10.2025 20:32

Super sprzedawczynie zawsze pomocne uśmiechnięte życzliwe.Kupilam juz nie jedna rzecz z których jestem bardzo zadowolona.
    Mariola

30.08.2025 18:04

Jeszcze raz dziękuję Pani Agnieszce za miłą obsługę i profesjonalizm.
    Kama

16.08.2025 15:55

Odradzam ! Szerokim łukiem omijać to miejsce. Jakość biżuterii fatalna, po miesiącu produkt nadaje się do naprawy, „firma odmawia” najgorszy jubiler. Kupując w Apart czy yes nigdy nie było problemu z produktami. Nigdy więcej !
    Roman.W

23.06.2025 11:44

Dzień Dobry. Bardzo polecam sklep jubilerski SCHUBERT w centrum handlowym ATRIUM Targówek Warszawa. Dokonałem już w nim pięciokrotnie zakupów: naszyjnik, bransoletka, trzy pierścionki. W sklepie jest duży wybór biżuterii, ciekawe wzornictwo, ceny rozsądne i przede wszystkim bardzo miła, życzliwa i profesjonalna obsługa. W przyszłości będę tu dokonywał kolejnych zakupów. Szczególnie dziękuję Pani Agnieszce za miłą obsługę, cierpliwość dla klienta, fachowe doradztwo i pomoc w wyborze biżuterii. Polecam Roman. W
    nieznany

25.05.2025 09:42

kultury organizacyjna z lat 90-tych, brak jakichkolwiek procedur, nie polecam
    Małgorzata

21.03.2025 13:23

Polecam pracę w firmie Schubert ,system zmianowy dzień na dzień ( praca w niedzielę handlowe tylko ustawowe) miła atmosfera pracy dla osób lubiących kontakt z klientem.
    IG

18.03.2024 21:12

Pracę w tym miejscu raczej odradzam - szefostwo nieprzyjemne, mało profesjonalne jak na tak wysokie stanowiska, brak szacunku dla pracownika nawet tego wieloletniego. Wypłaty w formie gotówki, premia w zależności od rodzaju umowy - nie zawsze wypłacana. Raczej brak dodatkowych benefitów. System ok. 12 godzin dziennie, praca w niedziele, bardzo często i w święta, bez podwójnej zapłaty za godzinę/dzień w te dni. Ciężko dogadać się z dyrekcją, brak typowej rozmowy kwalifikacyjnej, na której można przedyskutować warunki/wynagrodzenie pracy. Brak możliwości rozwoju kariery czy samorozwoju.

26.05.2023 14:49

Ile jest etapów w procesie rekrutacji w Jubiler Schubert? Jak długo trzeba czekać na ostateczną decyzję?
    HR

26.05.2023 15:32

W zależności od tego jakiego stanowiska dotyczy rekrutacja, są to 1-2 etapy. Pozdrawiam
    Beata SN

28.06.2023 16:14

Dzień dobry. Dzisiaj w Posnani ok 13 kupowałam kolczyki. Na szybie salonu reklama srebro promocja-10%. Nikt z obsługi ( dwie panie ok 50 lat miały miny odstraszajace, wręcz zniechęcające do zakupow) nie poinformowały mnie o promocji, nie zachęciły do zakupów. Na moje pytanie czy ta promocja dotyczy moich kolczyków usłyszałam, że nie ponieważ promocja powyżej 200 zł zakupów. Gdybym to wiedziała wczesniej to skusiłabym się na coś jeszcze. Ehhh będę omijac ten sklep, chyba nie zależy sprzedawcom na kliencie. Pozdrawiam

29.06.2023 13:41

@Beata SN Rabat powyżej 200 zł? Może produkty się nie łączą? Zastanawiam się czy coraz bardziej wymagające są Panie sprzedające, czy kupujące? Może w wejściu powinny mówić „ Zapraszamy, duże rabaty damy” Ja osobiście nie spotkałam się z niemiłą obsługą w Jubiler Schubert :)
    @Jubiler Schubert

29.06.2023 15:16

Dzień dobry. Pani Beato, bardzo zależy Nam na miłej obsłudze i zadowolonych klientach. Przepraszamy za zaistniałą sytuacje, wyjaśnimy ją i wyciągniemy wnioski. Pozdrawiamy Zespół Jubiler Schubert
    Sajmon Schajbert

01.06.2023 18:38

Dzień dobry jestem bardzo zdenerwowany oraz rozczarowany obsługą Jubileru schubert. Pracownicy są bardzo chamscy oraz niemili mam nadzieje ze szef/owa się z nimi rozliczy.

02.06.2023 09:54

Dzień dobry. W którym salonie spotkał się Pan z takim zachowaniem. Wyjaśnimy sytuacje i wyciągniemy konsekwencje.

10.09.2021 10:37

Czy pracownicy w Jubiler Schubert dogadują się między sobą?
    Ela

15.08.2022 17:44

Tak to prawda to okropns firma.Trzymajcie się z daleka od niej OSTRZEGAM
    Ewcia

24.09.2022 16:32

Cześć mam ofertę pracy do Shubert w Warszawie czy możesz mi podpowiedzieć jak z kasą? Jakie zarobki...będę wdzięczna

27.07.2022 17:39

Czy organizowane są wyjazdy, imprezy, spotkania integracyjne w Jubiler Schubert?
    Mirka

07.08.2022 07:56

Niestety nie ma imprez integracyjnych. Cała reszta tez pod znakiem zapytania:-/
    Lidka

04.12.2021 19:16

Czy w tej firmie praktykuje się jakieś bony świąteczne dla pracowników (Jeśli tak to jakie to są kwoty), paczki dla dzieci pracowników? Ogólnie czy w czasie tego wzmożonego ruchu przedswiatecznego sa jakieś dodatkowe profity dla pracowników ?
    M.K

05.12.2021 10:02

W tej firmo niestety nie ma paczek dla dzieci. Przed świetami jest ustalone kwota ( w każdym salonie inaczej) za ktora możesz kupić biżuterię na salonie. Jeżeli chodzi o premie to tyle ile wypracujesz za utargi i jeżeli kierowniczka jest uczciwa to ci wypłacą a jeżeli czym podpadniesz to kasa zostaje wstrzymana :-/ Tak samo jak nadgodziny wypłacają albo się zerują:-( Niestety jeżeli chodzi o zarobki to bardzo bardzo nieuczciwie!

18.12.2021 07:07

Hahaha 200 zł bon na bizuterię albo nic smutne ale jak ktos pazerny to tak jest zero socjalu
    Karola

11.09.2021 14:46

A w którym to salonie takie fantastyczne relacje??? Opisze atmosferę z Katowic. Pracowałam trzy miesiące i dłużej bym nie wytrzymała. Dwie osoby które pracują tam kilka lat ustalają swoje reguły i je zmieniają w momencie kiedy im się przestają opłacac A mianowicie chodzi o kolejność obsługiwania klientów normalnie 1/1 ale jeżeli jest moja kolej i sprzedam brylant wtedy słyszałam ze klient był już i oglądał u np kierowniczki i trzeba sprzedaż oddać bez komentarza ponieważ cytuje” na twoje miejsce jest dziesięć chętnych „ albo „ ja tutaj ustalam reguły „ masz się dopasować do grupy a nie grupa do ciebie” Praca fajna ale z takim podejściem co dwa trzy miesiące zmienia pracownice bo kto się odezwie ten wylatuje. Ja nie mogłam dłużej milczeć po incydencie w styczniu kiedy zwolniła dziewczynę która pracowała miesiąc dłużej ode mnie i zabrała jej cała premie za niby brak na inwenturze a później chwaliła się jak to potrafi ukarać za bezczelność. Zwolniłam się bo nie mogłam patrzeć na poczynania tego „ zgranego duetu” Jeżeli ktoś tam pracował niech się podzieli spostrzezeniami.
    J23

17.01.2020 01:44

Odradzam zatrudnienie w sklepie w Gdyni w Riwierze. Młoda siksa jako kierownik ma w głębokim poważaniu personel. Urlop wyznacza pod siebie, reszta jest nieważna. Ludzie pracują po 5 sobót w miesiącu, a ona ma na to wywalone. Szefostwo ma w (usunięte przez administratora) relacje panujące w sklepie. Potwierdzam rozliczenia finansowe z pominięciem wszelkich reguł, zasad, Urzędu Skarbowego itp. Sprawa dla prokuratury i US.
    Beata

01.07.2021 23:52

I właśnie salonik zamkneli w Gdyni i śiksa zwolniona.
    A.M.

02.07.2021 19:35

Wszystkie salony powinni pozamykać. Pracodawca od siedmiu boleści:-// Nie będę tego dosłownie nazywać bo szkoda nerwów... dorabia się na ludziach tak jak te jego kierowniczki. Z każdego zrobią złodzieja ale siebie nie widzą:-//
    Bogna

16.06.2020 10:45

Z całą pewnością firma działa w zgodzie z kodeksem pracy w kwestii urlopów, więc trudno zrozumieć narzekanie.

13.02.2021 07:13

Urlopow brak zabieraja jak chcesz pracowac to musisz sie godzic na to bo inaczej zwalną

23.12.2020 10:27

Czy pracownicy Jubiler Schubert chętnie uczestniczą w różnych formach integracji?

24.12.2020 10:22

Jako pracownicy bierzemy udział w różnych formach integracji organizowanych przez firmę Jubiler Schubert związanych z targami i Świetami. Na te chwilę ze względu na panującą sytuację są one odłożone w czasie. Pozdrawiam Ewa

13.02.2021 07:09

Co za brednie ta pani Ewz to pracownik biura.Jezdza na targi ślubne do pracy a nie na integracje.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Jubiler Schubert?

Kontakt - Jubiler Schubert

ul. Jubilerska 1/3 lok. 13 04-190 Warszawa

Branża główna: Moda i uroda

13.11.2020 09:43

Hej. Kiedyś pracowałam w tej sieci. W 2 warszawskich salonach. Fakt, że to już kilka lat minęło, ale z tego co słyszę od znajomych, niewiele się zmieniło. Na umowie była najniższa krajowa pensja. Plus do tego premia jeśli był ładny utarg, ale zależna od nastroju szefa ????. Była wyższa jeśli była duża sprzedaż bez paragonu, więc kierownicy naciskali, aby nie wydawać paragonów. Ponadto załogi sklepów są tak małe, że jak ktoś przebywał na urlopie, lub zwolnieniu, to ktoś inny musiał pracować za niego. Więc, nie trudno się domyśleć, że po powrocie, trzeba było te godziny oddać osobom, które pracowały za Ciebie. No bo przecież szef im nadgodzin fundował nie będzie... Beznadzieja. Pracownik nie ma żadnych praw. Jak zmieniłam pracę, to na prawdę odetchnęłam z ulgą.
    Basia

30.12.2020 13:42

(usunięte przez administratora) uczą ludzi jak kantowac klientów
    Madzia

01.01.2021 17:20

Czy mogłabyś opisać sytuacje z miejsca pracy na mail?
    Monika

31.12.2020 09:43

Pracowałam w tej firmie dwa lata temu, teraz pracuje w innej sieciówce i warunki pracy są bardzo podobne. Plusem pracy w sieci Schubert była na pewno praca co drugi dzień i możliwość zamiany według własnej potrzeby.

16.11.2020 09:18

Ania, w Warszawie jest pięć salonów Jubiler Schubert

13.09.2020 11:01

Czy w Jubiler Schubert panuje luźna atmosfera?
    Jola

13.09.2020 16:07

Atmosfera będzie taka jaką stworzysz????

04.06.2020 10:23

W jaki sposób rozwiązany jest problem nadgodzin w firmie Jubiler Schubert? Są one dodatkowo płatne czy może jest możliwość odbioru godzin?
    kasia

07.06.2020 09:03

zależy od humoru i sytuacji możesz odebrać ale jak przy 4-ro osobowych składach to mało możliwe jak płacą to podobno wyrównuje się pod koniec roku przecież wiesz że wiele jest pod stołem urlopy odpracowujesz a Ty chcesz mieć zapłacone uczciwie nadgodziny szalona powodzenia jeszcze musisz trochę popracować aby wiele zobaczyć niesprawiedliwości.
    jola

07.06.2020 09:12

zapytaj kierownika
    Marzenka

24.02.2020 16:05

Witam. Pracowałam w Jubiler Schubert Reduta trzy lata i byłam bardzo zadowolona????
    Marysia

14.02.2020 09:24

Witam Mam pytanie. Od kiedy rusza rekrutacja do CH Janki?????
    Dział HR

14.02.2020 11:55

Szanowna Pani, Za ok. 2 tygodnie ruszy rekrutacja do naszego salonu w CH Tesco, przy ul. Górczewskiej. Co do nowego salonu w Jankach, będziemy startować za 2-3 miesiące . Proszę śledzić naszą stronę i ogłoszenia. Pozdrawiamy Dział HR Jubiler Schubert
    Nienienie

05.02.2020 23:08

Zwalniają z dnia na dzień nie podjąć nawet powodu dlaczego, radzę się zastanowić
    Magma2581

12.02.2020 21:50

Takiego wypowiedzenia się nie podpisuje zwłaszcza jak się należy okres wypowiedzenia???? Takie sprawy załatwia się w sądzie pracy. Ja sprawę zgłosiłam i musieli mi zapłacić odszkodowanie.

10.02.2020 15:17

Dzień dobry. Czy rekrutacja do CH Reduta jest jeszcze aktualna? Pozdrawiam Kasia
    Dział HR

10.02.2020 15:26

Niestety, proces rekrutacyjny do Salonu w CH Reduta już się zakończył. Proszę śledzić nasze ogłoszenia. Wkrótce rozpoczniemy rekrutację do nowo otwieranego salonu w Warszawie. Pozdrawiamy Dział HR Jubiler Schubert

20.12.2019 17:02

Warszawa starówka odradzam!!! Pieniądze marne, kierowniczka zmusza do sprzedaży bez wydawania paragonu i wbijania na kasę, praca przy otwartych drzwiach nawet przy -20 bo pani kierowniczka tak zarządziła ogólnie porażka
    Jola

03.09.2017 20:11

To się tam zatrudnij to przekonasz się samo o co chodzi ?
    ANN

23.06.2017 12:19

Umowa -minimum, premie pod stołem, nieudokumentowane, zależne od nastroju kierowniczki ODRADZAM
    k9g7f5f

21.08.2016 15:10

@ wioletta - amoże chcoc troche wiecej szczegółow? Bo naprawde to co napisałaąs tutaj mówi min całe nic. Piszesz ze są cwaniaczkami, ale ty konkretnie nie podajesz żadnych argumentów na popracie tego

09.07.2016 22:41

wioletta

19.08.2016 15:09

No no umowa to śmiech w tej firmie. Nasze państwo Polskie powinno się dobrać takim cwaniaczkom . Pozdrawiam wszystkich którzy chcą się tam zatrudnić
    japa

27.06.2016 19:58

To banda WIRTUOZA i reszty

17.05.2016 10:52

01.06.2016 16:23

Zadaj sobie pytanie jeśli jest tam tak PIĘKNIE to czemu są tam ciągłe rotacje? A miało być tak PIĘKNIE ALE NIE W TEJ FIRMIE!!!!!!!!!!!!!
    koko

24.03.2016 11:13

Ile daja podstawy ? najniższa krajowa?
    bona

08.01.2016 11:52

Czy chodzi o kiero w w gdansku
    karolla

02.01.2016 19:04

Oczywiście mowa o gdańsku
    karolla

02.01.2016 19:01

Duza rotacja,cos jest nie tak,a poza tym starsza pani jakas odpychająca

Zostaw merytoryczną opinię o Jubiler Schubert