In-Tech Rusztowania

• Chomętowo
  • Cieszyno
  • Bystrzyna

3. Opinie o pracodawcach Świdwin
  5. Opinie o In-Tech Rusztowania Sp. z o.o.

Opinie o In-Tech Rusztowania Świdwin

Nie przegap nowości o In-Tech Rusztowania Sp. z o.o.!

ziemniaki

03.03.2026 19:41

ja tam dobrze wspominam
    #Magazynier

Slavko

16.02.2026 07:08

Juz ktos tu pisal ze 15tys do reki wezmiesz jak bedzie 230h do ogarniecia. I zawsze tyle zapewniaja? Nie chce sie nadziac na przymusowe wolne 😫

MonterBe

13.01.2026 03:02

Oto całość po dopisaniu Twoich uwag, w jednej spójnej i mocnej opinii: ⸻ Oferty typu „15 tysięcy na rękę” mogą się zgadzać, ale tylko wtedy, gdy za granicą przepracujesz ponad 230 godzin i jeśli kierownicy łaskawie wpiszą Ci wszystkie godziny. W praktyce wszystko opiera się na kolesiostwie i alkoholu. Stawki rzędu 11 euro to norma, podobnie jak oszukiwanie na kwalifikacjach przypisywanych do projektów. Monterzy rusztowań są regularnie dręczeni i wykorzystywani do ręcznego noszenia setek kilogramów materiału bez zachowania jakichkolwiek norm BHP. Praca ponad siły, bez zabezpieczeń i bez poszanowania zdrowia to standard. Gdy człowiek jest na ostatni dzień w pracy i składa wypowiedzenie, zamiast normalnego rozliczenia dostaje naganę, karę oraz ucięty dzień pracy – bez żadnych ograniczeń finansowych, byle tylko firma na nim zarobiła. Kary są dowolne, nieproporcjonalne i często wyższe niż same zarobki. Raz w roku pojawia się wielki prezes, który zamiast rozwiązywać problemy, traktuje ludzi jak worki ziemniaków, straszy karami i udowadnia, jaki to on jest „mądry”. Kary rozdawane są dosłownie za wszystko, podczas gdy pijani, będący pod wpływem, nieobecni, mobbingujący i poniżający pracowników kierownicy pozostają bezkarni. Kradzież i patologia na projektach zagranicznych odbywa się na skalę przemysłową: – zakwaterowanie po 4 osoby w pokoju, bez łóżek i ogrzewania, – obcinanie przerw, – dopuszczanie do pracy osób pod wpływem alkoholu, – zastraszanie i presja, – wywożenie materiałów (np. na BASF) przez kadrę kierowniczą – każdy pracownik to widział. Pracowałem jako podwykonawca. Byłem na projekcie dwa tygodnie i dostałem dwie kary przekraczające moje zarobki, mimo że wszystko było wcześniej konsultowane. Dla tej firmy nie liczy się człowiek – liczą się wyłącznie pieniądze. Pracownik to przedmiot do wykonania tego, co akurat komuś z góry się zachce. Nie życzę nikomu takiej ilości nerwów, problemów i upokorzeń. Jeśli szukacie normalnej firmy z perspektywą na przyszłość, a nie wyzysku i patologii, to lepiej rozejrzeć się gdzie indziej – albo zmienić branżę.
    #MonterRusztowan

01.09.2025 11:45

W firmie dochodzi do licznych naruszeń. Większość pracowników wykazuje brak profesjonalizmu. Pracownicy do pracy przychodzą pod wpływem alkoholu jak i również pod wpływem innych substancji psychoaktywny ch. Firmę radzę omijać szeroookim łukiem
    Jajko

14.06.2020 20:09

Szału nie ma panowie inni płacą lepiej
    nick

20.08.2024 12:07

Nie tylko zwyczajnie twoje doswiadczenie nie bedzie sie przekladalo na wyzsza stawke ale aby zaczac musisz cos umiec, absurd
    Lukasz

08.08.2025 08:09

To nie jest mój wpis.sprawa została zgloszona
    Nuntia

16.07.2025 10:50

Asystent AI

Ktoś może podzielić się, czy wymagania na stanowisko Kierownika Sprzedaży, czyli głównie doświadczenie w branży rusztowaniowej, rzeczywiście są tak wysokie, jak zarobki od 10 000 do 15 000 PLN brutto miesięcznie? W ofercie największy nacisk kładą na konkretne doświadczenie branżowe i sprzedażowe. Z benefitów na plus wyróżnia się służbowy samochód do użytku prywatnego.
    #KierownikSprzedazy
    Hregor

21.08.2024 11:01

Nie polecam. Bałagan w firmie. Zarobki dramat. Mają zamówienia z których się nie wyrabiają. Jako kontrahen doprosić się nie mogę o terminowość. Obecnie jestem na poszukiwaniu innej firmy. Kolejna sprawa. Obiecują ludziom pracę. Ludzie zrywają umowy z pracodawcą aby pracować w Im tech. Dwa dni przed podpisaniem umowy firma wycofuje się z umowy. Aż dziwne że jeszcze nikt im sprawy nie założył. Nie polecam, szczerze i bez nerwów. Pozdrawiam właścicieli ale nie polecam
    cuma

12.07.2024 21:15

Jeśli chodzi o badania lekarskie, to zgodnie z Kodeksem Pracy pracodawca wystawia skierowanie na badania, a tym samym pokrywa koszty. I tak trzeba trzymać.
    nick

20.08.2024 12:07

no to norma w kazdej firmie, chociaz wiem ze nie zawsze wszyscy dostawali zwrot kasy, ale nie bedzie mowil za nich bo nie wiem

05.01.2024 02:55

Czy jest tu ktoś, komu niedawno udało się dostać normalnie pracę po badaniach? Bo ostatnimi czasy pojawiają się komentarze o utracie pieniędzy i braku pracy... Chciałem tutaj zaaplikować i zastanawiam się po prostu, czy ryzykować...

20.01.2024 15:05

Gdzie tam. Brak weny i chęci kłócić się o 500pln. Firma się nie wzbogaci a ja nie zbiednieje. Sprawa toczyć będzie się ze dwa lata a ja nie mam czasu i chęci na bieganie na kolejne wezwania. Przegryzłem to a nich rzucam fatum żeby ich ktoś tak występował na kasę jak oni mnie. Oczywiście o pięć zero więcej żeby poczuli ze jednych wywałkują na mniejsze kwoty a ktoś zrobi ich w walą na grubą kasę. Z nowym rokiem karma wraca . Oczywiście firmę pozdrawiam i pretensji nie mam. Bałagan mają. Nie ogarniają tematów. Mają braki w komunikowaniu się. 3mam się z dala od takich firemek.
    HR IN-TECH

05.07.2024 12:14

Witam. Podczas rekrutacji okazało się, iż ma Pan niewłaściwe wyobrażenie o charakterze pracy na stanowisku na które Pan aplikował - dlatego proces rekrutacji został wstrzymany. O zwrot kosztów badań lekarskich w kwocie 120 PLN brutto wystąpił Pan dopiero po 3 miesiącach - a dokładnie właśnie 5 stycznia przesyłając nam FV wystawioną na IN-TECH Rusztowania Sp. z o.o. z datą wystawianie 4 stycznia 2024 na usługę Pana badań pracownika, która miała miejsce 4 października 2023. Zwrot - po weryfikacji, został Panu przyznany po kilkunastu dniach. Jest nam przykro iż nierzetelnie przedstawił Pan sytuację. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego.
    badania

20.05.2024 18:37

To jakiś po prostu żart, każą Ci zrobić badania a na koniec nie przyjmują i co...? Zostajesz bez 500zł bez pracy i informacji czy Ci w ogóle zapłacą! Zobaczymy się w sądzie, ktoś jeszcze został (usunięte przez administratora)
    SzybkiBill

28.05.2024 14:21

tak to u niech zupełny standard, nie zdziwiłbym sie jakby mieli jakaś umowę że podsyłaja ludzi na badania i dostaja troche kasy za to. Przecież to nie poważne aby wyysłac pracownika na badania, a na koniec nie zwracać mu za to środków. Przecież w każdej normalnej firmie od razu dostajesz zwrot środków za badania. Tutaj nie! Przecież skoro stać się pracować u nich, to też stać Cię na zrobienie sobie badan, czego nie rozumiesz lol? :D
    ...

19.06.2024 09:27

czy to nie jest jakoś prawnie uregulowane że powinni zwracać pieniądze za wykonanie badań, na które sami kierują?
    Marcin

14.01.2018 23:29

Czy można przyjść dorobić sobie na rusztowaniach posiadam wszystkie papiery
    robol

14.05.2024 10:05

wyślij do nich CV i zobaczysz, może mają jeszcze jakieś wolne miejsca. Ręce do pracy pewnie sie przydadza
    JACUŚ

12.06.2024 21:43

Na pewno rece do pracy sie przydadzą bo zaraz przyjda zwolnienia, czesc ludzi sie wyleje ktorzy sa tutaj dłuzej i bedzie miejsce dla nowych, co beda chcieli mniejsze pieniadze
    Justyna

29.12.2023 19:16

Widzę że firma już wystawiła na biało dwóch kandydatów. Jednemu nawet za badania kasy nie zwrócili. Firma totalna porażka. Ale tak to jest jak się oszukuje pracowników to karma wraca. Zarząd tej firmy kompletnie nie panuje nad tym co się dzieje w firmie. Nie polecam firmy. Omijajcie ja z dala bo to kpiny jakieś są. Brak szacunku totalny. Wstyd na całą Polskę. Mam nadzieję że kontrahenci też się trochę zainteresują z kim czyt. Z czym mają do czynienia. A ja się już postaram o kontrole z różnych instytucji. Może chociaż pieniądze zwrócą ludziom którzy zainwestowali swoje prywatne pieniądze na badania medyczne. Wstyd, Wstyd, Wstyd I moi drodzy. Tu nie ma hejtu. Tu jest cała prawda

05.06.2024 08:46

Zgadzam się , jak już jesteś nie potrzebny to wypad , tak traktują ludzi , a niby firma na poziomie , ale według mnie to (usunięte przez administratora) .Znam osobę która tam pracowała i nie chciałabym dosadnie pisać o nich ale trzymajcie się z dala od nich.Dla mnie to są (usunięte przez administratora) .Karma wraca.

05.02.2024 13:48

05.02.2024 22:40

Głową do góry. Życie nie zaczyna się i nie kończy na inTech. Jest wiele firm na rynku pracy. Jedynie co to jak już zmieniają zdanie i przepraszają to mogliby chociaż opłacić badania które wyrabiało się dla nich. Dają skierowanie , odsyła Sue im badania więc to jest jawne wyłudzanie danych wrażliwych. Słabe to wszystko ale bardziej mnie dziś interesuje jak wyłączyć te powiadomienia które przychodzą na maila niż ta pseudo firemka żyjąca swoim życiem.

Oferty pracy - In-Tech Rusztowania Sp. z o.o.

Pomocnik montera rusztowań

Płock

Monter Rusztowań

Płock

Specjalista/ Specjalistka ds. wsparcia sprzedaży

Świdwin

WalletIcon

7150 - 10500 PLN / m

Młodszy specjalista/specjalistka ds. logistyki i transportu

Świdwin

Kierownik/kierowniczka Sprzedaży w branży rusztowaniowej

Katowice

WalletIcon

10000 - 15000 PLN / m

29.01.2024 16:04

Pedro

29.01.2024 20:13

Ciebie też występował Paweł? Ale (usunięte przez administratora). To już jakiś standard w firmie? Kolejny ktorego wystrowali. No nie wierzę w to co czytam. Ludzie? Wszystkie inspekcję pracy nadsyłajcie na nich. Pisać wnioski gdzie się da a kontrol już coś znajdzie. A jak nie znajdzie to przynajmniej Paweł będzie musiał zapłacić za to aby kontrol tego nie ujawniła. A na każdego coś się znajdzie. Już ja się postaram napisać tak wniosek zeby wiedzieli czego szukać. Nauczą się dbać i szanować ludzi

30.01.2024 09:07

Wchodzę do psychologa zrobić sobie psychotechnike. Firma dała skierowanie. Płatność do 14tu dni. A psycholog do mnie - Panie? Ale inTech nie opalcił mi FV z listopada. O co chodzi? No to tlumacze mu ze dali skierowanie na badania. Zrobiłem, wysłałem do biura a dzień przed zatrudnieniem wycofali się. Wioska na maxa. Zachowali się gorzej niż Popek ostatnio. Mało tego. Napisaliśmy w piątek maila do firmy z całą naszą korespondencja od października 2023 i co? I Gucio. Firma ma wywalone na to. Zero kontaktu. Kompletnie nic. Jeżeli ktoś sobie zyczy obejrzeć korespondencję z firmą to mogę wysłać na maila. Aby potwierdzić ich brak kompetencji i nieslownosc. Pozdrawiam mec Radosław Błasik

29.12.2023 19:18

Ja mam tylko pytanie do zarządu. Kiedy otrzymam zwrot moich pieniędzy za wykonane badania. Te same badania macie u siebie u kadrowej w firmie. Ciekawi mnie jak ta firma się zachowa

Wywiadu udzielił/aMichal

29.12.2023 17:33

Chcemy Cię lepiej poznać. Napisz proszę, jaką historią chcesz się z nami podzielić?

Chciałbym opowiedzieć o tym, jak wyglądał mój proces rekrutacji. Po rozmowie telefonicznej i wstępnym zweryfikowaniu mojej znajomości języka niemieckiego oraz mojego doświadczenia udałem się do siedziby firmy. W rozmowie stacjonarnej uczestniczyły trzy osoby — rekruter, ktoś z zarządu i osoba sprawdzająca ponownie mój poziom znajomości języka niemieckiego. Spotkanie składało się z kilku zadań. Pierwszym z nich było losowanie trzech pytań i odpowiedź na nie. Związane były one z budową rusztowania wiszącego oraz obliczeniem, jakie są naciski na podesty robocze oraz na rygle, jakie są klasy rusztowań oraz obciążenia. Drugim zadaniem była rozmowa po niemiecku i odgrywanie przedziwnych scenek z załatwianiem hotelu dla pracowników oraz umawianiem i realizacją zlecenia. Ostatnie zadanie polegało na rysowaniu rusztowań. Podsumowując to wszystko, uważam, ze cały proces rekrutacji był za bardzo udziwniony i niepotrzebny. Czułem się jak uczeń w szkole brany do odpowiedzi. Ludzie, którzy siedzą w firmie, powinni jechać na budowę i zobaczyć jak wygląda naprawdę taka praca i co jest najważniejsze w realizacji u klienta. Na sam koniec otrzymałem ofertę pracy za 12 euro, mając 10 lat doświadczenia oraz certyfikaty. Uważam, że jest to o wiele za mało, w stosunku do tego, co potrafię.

Na jakie stanowisko aplikowałeś/aś i dlaczego?

Aplikowałem na stanowisko brygadzisty, zgodnie z moimi umiejętnościami i doświadczeniem.

Jak przebiega/przebiegała rekrutacja – kto Cię rekrutował (HR czy bezpośredni przełożony)?

Na spotkaniu rekrutacyjnym były obecne trzy osoby — rekruter, ktoś z zarządu i osoba rozmawiająca ze mną po niemiecku.

Ile etapów obejmowała rekrutacja?

Najpierw odbyłem rozmowę telefoniczną a potem zostałem zaproszony na spotkanie stacjonarne w siedzibie firmy.

Czy rekrutowano Cię zdalnie czy stacjonarnie?

Zdalnie oraz stacjonarnie.

Jak oceniasz atmosferę podczas rekrutacji? Jak myślisz, z czego to wynika?

Ogólnie atmosfera była dobra.

Czy podczas rekrutacji uzyskałeś/-aś wszystkie niezbędne informacje dotyczące warunków zatrudnienia?

Tak.

Jakie informacje zwrotne otrzymałeś/-aś po zakończeniu rekrutacji?

Dowiedziałem się o warunkach zatrudnienia, które końcowo mi nie odpowiadały.

Czy polecił(a)byś rekrutację w tej firmie znajomym i dlaczego?

Nie polecam. Uważam, że proces rekrutacyjny jest zbyt rozbudowany i nie sprawdza faktycznych umiejętności potrzebnych do wykonywania tego typu pracy fizycznej.

Benek

21.12.2023 22:11

Ludzie? Omijać tą firmę z daleka. Na 3 kroki. To jest jedną wielką pomyłka. Jak ktoś potrzebuje to udostępnię maile z zarządem i biurem. Przyjmują do pracy. Wysyłają na badania psychotechniki i medycyny pracy a dzień przed podpisaniem umowy rezygnują. Kto tak traktuje ludzi? Kto zwróci pieniądze za badania które zostały wysłane do firmy? Kompletny brak szacunku, kompetencji i panowaniem nad firmą. Pi ara chcieli sobie zrobić na FB. A wyszło (usunięte przez administratora). I ja to (usunięte przez administratora) rozsieje wszędzie bo raz że trafiliście na prawnika a dwa że mam dowody na swoją prawdomówność. I możecie mnie pocałować

24.12.2023 14:01

Miałem się wstawić z badaniami do pracy we wtorek. Wcześniej wszystko wysłałem skanem do biura i prezesa. Dzwonie dzień wcześniej bo kazali przyjechać na 14tą żeby być w hotelu już. A pociąg miałem o 5 rano. 700km do siedziby firmy. Dzwonie do szefa i mówi że właśnie miał do mnie dzwonić i oświecić mnie ze rezygnuję. Ja mówię że jak rezygnuje? Przecież ja złożyłem wypowiedzenie w swojej poprzedniej firmie. Badania zrobiłem. Kto za nie zapłaci? Przeprosił tylko a mnie zatkało. Co miałem wyjaśniać? Prosić się mam o robotę? Bez przesady. U nas w branży wszystko jest pisemnie. Tu zgubiła mnie rutyna bo wszystko było na gębę. Zostały mi tylko jedynie maile bo przecież nikt by w te cyrki nie uwierzył. No dno i wodorosty. Kadrowa działa, księgowa działa, Boss daje zielone światło a potem nagle odwrót. Dobrze że jak byłem w pociągu to nie zadzwonili z rezygnacją. Takiego stanu bezczelności w 20 letniej karierze nie spotkałem
    Radek

21.12.2023 22:18

Widzę kolego że nie jestem jedynym który został tak potraktowany. Może złączymy siły i niech karma do nich wrócić. Obiecują, (usunięte przez administratora) a najlepsze jest ze prezes języka nawet nie zna. Widziałeś jego życzenia świąteczne w jezyku angielskim? Śmiechu warte. Podaje maila do siebie. Napisz do mnie [email protected]

12.08.2022 13:28

Jakie jest podejście kierownictwa do pracowników w IN-TECH Rusztowania Sp. z o. o.?

25.08.2022 05:54

Nie ma zasady. Raz jest lepiej raz gorzej.
    Scaff

24.01.2018 20:57

Robie w UK 6-5 roku jestem advance rusztowaniec NVQ 3 tube and fitting pracuję na British standards jakie są zarobki w Polsce wiem ze rozpoznajecie uprawnienia adv. Mam z tego samego ośrodka szkoleniowego co wy wysyłacie warinngton

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w In-Tech Rusztowania?

Sylwesterooo

16.04.2017 09:30

Mają nie złożyłem jeszcze czekam mogła by pani powiedzieć coś więcej o tej firmie
    Maja

02.03.2017 13:36

@sylwesterooo złożyłeś swoją aplikacje do firmy In-tech Rusztowania? Aktualne informacje na temat rekrutacji można znaleźć na stronie firmy: http://www.intechrusztowania.pl/rekrutacja
    Sylwesterooo

21.04.2017 18:28

Mogła by pani powiedzieć coś więcej o tej firmie
    sylwesterooo

04.02.2017 13:26

Witam chciałbym się dowiedzieć jak jest w tej firmie zarobki czy płacą delegację jak wyglądają mieszkania czy da się mieszkać bo planuję zmienić firmę proszę o odpowiedz
    antoni

15.10.2016 08:49

A jaka jest tutaj możliwość,że jak cię zatrudnia to od razu wyślą za granicę? Widziałem, że co jakiś czas dodają więcej ogłoszeń i niektóre są na Polskę a niektóre np. na Słowację, Niemcy. Nie ukrywam, że wolałbym wyjechać tutaj czy wtedy potrzebne są jakieś specjalne uprawnienia?
    jony

15.10.2016 07:27

Panowie zapraszam do Płocka.. jest firma na terenie Orlenu zawsze potrzebuje pracowników.. pomocnik na start ma 12.50 na rękę za 8 godzin ,za nadgodziny 15.. po miesiącu 14 a nadgodziny 20.. monter nie wiem ile bo to owiane tajemnicą.. pracując cały miesiąc od 6:30 do 17 można całkiem dobre pieniądze zarobić..
    thoma

12.09.2016 17:16

z tego co slyszalem to stawke idzie sobie wywalczyc od 2500tys w gore do 5000,80001100.a nae=wed do 16000tys chlopaki zarabiaja za granica.

Kontakt - In-Tech Rusztowania Sp. z o.o.

DRAWSKA 54 78-300 Świdwin

REGON:330301915

KRS:0000195745

Branża główna: Usługi budowlane

23.06.2016 11:19

kolo

28.06.2016 09:05

warunki bardzo dobre nie jest zle tylko checi do pracy

23.06.2016 06:10

zawsze jest umowa o prace najpierw na czas prubny jak dasz rade to i zalapiesz to dostaniesz na 2 lata oczywiscie umowa o prace

22.06.2016 11:47

W koncu super odp ;) a 2200 przy ilu godzinach?

22.06.2016 06:45

pomocnik ma okolo 2200 zl ze wszystkimi + delagacja za karzdy dzien a monterzy z starzem powyrzej 3 lat to indywidualnie ale stawki mozna sobie dobrze wywindowac do gory

21.06.2016 12:35

Ale nie bedziesz monterem bez uprawniwn a jeszcze takich nie mam dlatego chcem zaczac od pomocnika i zrobic sobie kurs czy naprawde nikt niepotrafi okreslic ile zarabia pomocnik ?
    Przemko

29.06.2016 03:29

W 2010 r jako pomocnik zarobiłem 2700. A później 3000 jako monter. Prace w tym fachu jeżeli chodzi o Polskę to się nie opłaca. Najlepiej wyjechać za granicę. Szwecja ....Skandynawia.

21.06.2016 11:17

To pomocnik montera ile ma na reke jak monter ma 9zl :) ?

21.06.2016 05:59

8- 9zl na reke umowa o prace srednio pracuje sie po 10 godz do tego plus delegacja 30 zl dziennie i rurzne dodatki i frekfencyjne i premie a wiadomo ze chlopaki z starzem maja lepsze warunki i pamietajcie ze to ciezka praca i dosc niebezpieczna powodzenia

19.06.2016 11:47

A skąd wiesz ze tak dostane ?za tyle to nawet w biedronki nierobia :)

19.06.2016 09:53

na start dostaniesz 8 - 9 zl na reke wiec sobie policzcie

18.06.2016 13:15

Wiem ale dzwonili do mnie i mam na oferte na pomocnika montera a nie na montera bo nie mam uprawnien :) i to wszystko wiem bo jest napisane w ofercie pracy :) interesuje mnie jakie sa zaarobki i jak jest w delegacji w tej firmie czy sa jakies diety ile czasu sie pracuje itp ? naprawde nikt nie wie :) ?

18.06.2016 11:32

Jeszcze nie mam kursu wiec mam zacząć jako pomocnik montera :) jako monter może w później się uda . Jestem ciekawy jak się u nich pracuje w Polsce ile czasu w delegacji ile w domu.?i jakie zarobki w Polsce jako pomocnik na początku i czy jest jakaś delegacja na jedzenie?Będę wdzięczny za odpowiedz
    Vvfh

18.06.2016 10:24

To wie ktoś ile można zarobic jako pomocnik montera ?
    sssdd

31.05.2016 15:48

Czy ktos moze powiedzic jakie sa mniej wiecej zarobki na stanowisku pomocnik montera w polsce i za granica ?
    qrczak

27.01.2016 12:41

bardzo gonia za bhp, dmucha sie u nich non stop - za alkohol i inne uzywki wylatuje sie od razu - szczegolnie jak ktos krotko zatrudniony, ale tez mozna zarobic - daja caly osprzęt i ciuchy, jest ok, atmosfera spoczko, robote maja i chyba te z szykuja im sie roboty bo podpytuja o kolegow i monterow, ale tez mało ludzi przechodzi ich sito, ja 3x probowalem - pytali mnie o monterke bardzo szczegolowo, ile stojak wytrzyma i takie sprawy .. masakra ..i choc najmlodszy bylem z grupy - mnie wzieli .. starsi i bardziej oblatani funfle sie nie dostali

Zostaw merytoryczną opinię o In-Tech Rusztowania Sp. z o.o.