Bilfinger Mars Offshore sp. z o.o.
4 202 6 1

Opinie o Bilfinger Mars Offshore sp. z o.o.

Normalny

Niby zakaz jedzenia na hali a wigilia na hali. Traktują was jak bydlo a wy dajecie sie tak traktować.

Amon
@Normalny 13.12.2018 10:07

To sie zwolnij

Jeszcze pracujący
@Amon 14.12.2018 10:18

Płacą Ci za te ochy i achy nad firmą? Jest źle i nie z winy szeregowych pracowników. A gadanie o siedzeniu na stołówce lub o słoneczniku to jakaś żenada. Bronisz zarząd gościu a co oni robią, żeby była robota? Dzwigi powinny być robione od 2 miesięcy a jesteśmy w czarnej (usunięte przez administratora) Doradzanie komuś żeby się zwolnił jest głupie ale widocznie na więcej Cię nie stać.

Amon
@Jeszcze pracujący 15.12.2018 06:33

Co by nie robił zarząd masz niewiele do gadania w temacie i tyle, masz robic swoje a nie siac defetyzm i judzić na forum i koniec. Widze co sie dzieje ale nie jęcze co bedzie.

Pracownik
@Normalny 13.12.2018 10:07

Do diabła dziewczynki była wigilia to źle.Jakby nie odbyła sie wcale,to dopiero byście krzyczeli.Banda baranów i płaczków z produkcji.Wstydu i umiaru nie macie.Tylko narzekać,to wam wychodzi najlepiej.Jak ma być dobrze skoro pracują tu takie elementy?!

Pracownik
@Jeszcze pracujący 15.12.2018 06:33

Masz wypłate na czas?Masz zaplacone świadczenia?Masz urlop i wyprany kombinezon roboczy?Dodam ze masz to wszystko i właśnie za skubanie slonecznika.Rusza produkcja dzwigow,beda inne projekty.Ale pewnie zaraz będziesz pisal ze ciezka praca,ze za duzo pracy,ze (usunięte przez administratora)bo leader zwroci Ci grzecznie uwage np,,schowaj sie z tym telefonem "Dopiero będzie krzyk jaki to zly leader i trzeba go do PIP podac !Bez kitu na tej produkcji to same delikatne dziewczynki Pozdrawiam

Jeszcze pracujący
@Pracownik 15.12.2018 14:13

Gościu przeczytałeś dokładnie co napisałem? Kto ma pretensje? Obwiniam zarząd za brak pracy i tego nie podważysz. Apropos wypłaty to jeszcze jest a masz pewność, że będzie za dwa miesiące? Więc nie piszcie o jakimś słoneczniku, bo to wszystko jest konsekwencją nieudolności ludzi od załatwiania kontraktów. Wyskoczyłeś o jakimś PIP-ie i o TL jak nikt o nich nie wspomniał. Chyba masz się czego obawiać jak wyjeżdżasz z takimi tekstami.

pracuje
@Jeszcze pracujący 18.12.2018 06:23

''Gościu" właśnie czytam i to dokładnie,a wiesz dlaczego?Bo próbuje zrozumieć ten wasz bełkot,ciągłe narzekanie i płacz.Przecież to już chyba histeria.Też jestem pracownikiem i funkcjonuje normalnie. Przecież tego nie da się już czytać ;co chwilę jakaś akcja że ,,brak kasy", ,,że pieniądze tylko do końca miesiąca" ,nawet już pisaliście o upadłości firmy.Pytam się po co i w jakim celu ktoś sieje tu taki ferment?czy ktos dostaję za to pieniądze?czemu to ma slużyć? Dostarczany jest materiał i trwa budowa podzespołów na projekt,produkcja rusza.Masz co miesiąc srodki na koncie za przepracowany miesiąc. Spokojnie i troche pozytywnej postawy.Przez wiele tygodni nie pracowałeś a firma Ci płaciła i to się nie zmieni.Zbędne są te komentarze. Chodzę po hali i co chwilę słyszę że każdy ma pracę w razie W ,że ciągle dostają oferty itd itd.Pewnie też jesteś w tej grupie,to zadaję sobie pytanie; Po co dalej pracujesz i się stresujesz,a dodatkowo całą załogę tymi wpisami.Tak jak ktoś napisał zwolnij się i ściągnij z siebie ten ciężar .Wszyscy odpoczną od Twojej chorej propagandy i Ty również będziesz miał spokojne życie,pozdrawiam

Mikołaj

Jak to jest ze swiatecznymi paczkami zakładowymi dla dzieci ?

amon
@Mikołaj 12.12.2018 21:33

Przynosić...Dorośnij chopie

welder

Jak chwilówki to do Bociana

S9
@welder 05.12.2018 16:00

Brawoo pajacu, brawo! Tak się cieszysz że pójdziesz do amazona książki targać?

Pracownik
@welder 05.12.2018 16:00

Dziwny jestes ,a najlepsze określenie takiego zachowania to prostak i półglówek.Firma ma ciezki okres i nie jest to powód zeby robić sobie z tego żarty. Ale wiesz co?poradzi sobie i stanie na nogi a Tobie da prace i utrzymanie baranie!!!

Zorro

Czy mozecie mi powiedzieć co to u was za dodatek funkcyjny i na czym on polega?

jeszcze pracujący
@Zorro 06.12.2018 14:26

Dodatek funkcyjny polega na tym, żeby było co Ci zabrać.

Prusacci

Where is wedding?

Karmnik
@Prusacci 29.11.2018 11:20

Jaki ślub?

..
@Karmnik 29.11.2018 13:09

Kto bierze ślub?

władca prus
@.. 01.12.2018 14:49

Shrek z Fioną

Pan Nikt

W poniedziałek do firmy przyjedzie z Kaszubowa autobus nowych SL i TL - zakończą ten dramat. A z dobrych wiadomości - dozowniki ze słonecznikiem zostaną zamontowane na halach jeszcze przed świętami.

Pracownik

Olosadebe na TL pracujacego!!!Pokaż im olisadebe ze sie da i sie zgłoś. Wierzymy w Ciebie,bądz dzielny.Pozdrawiam.

boom
@Pracownik 22.11.2018 10:04

Olał Twoją propozycje, woli dalej w bhp/szatni/stołówce siedzieć i filmy oglądać niż zostać TM.

Pracownik
@boom 22.11.2018 23:30

Boom a może Ty się zgodzisz na TL pracującego?Jesteś chętny?Czy lepiej z olisadebe ściemniać w szatni?Może razem z boom się zgłosisz?To byśmy mieli już dwóch TL pracujących. Załoga caly czas czeka.Chłopaki odwagi,musi się ktoś zgłosić i udowodnić że jest to możliwe. Ja osobiście się nie nadaję. Mam tel z dużą baterią i wybieram szatnie i słonecznik z biedronki tam jest najlepszy.

Wrath
@Pracownik 23.11.2018 09:47

Yayo na TL

Pracownik

Czekamy na tego chętnego team leadera który będzie pracował na produkcji a oprócz tego będzie pełnił wszystkie zadania TL.Z forum można wyczytać,ze sa takie propozycje i chyba osoby chętne do podjęcia tego zadania. Bo intensywnie się tu udzielają. Proszę o odwagę i czekamy na chętnych. Myślę,ze dyrektor wyrazi zgodę. Czekamy na owego Pana.Proszę się ujawnić. Pozdrawiamy.

z tychco pracują

Pytam się czy zamiast team liderów nie można zrobić brygadzistów pracujących niech każdy zarabia na siebie. Tylko nie piszcie że mają tyle roboty że to nie możliwe.

wy-miatam
@z tychco pracują 16.11.2018 10:58

A gdzie jest napisane że TM ma nie pracować? Brak decyzyjnych i konkretnych ludzi do tego doprowadziło :) Tak nauczyliśmy że zajmują się pierdołami dla nas - załatw spawarkę, daj ticket(mimo że każdy wie jaki jest na miotłę),przebij się na inny, zadzwoń po suwnicowego i elektryka. Nikt się nie przyzna, że chociaż raz nie zawrócił (usunięte przez administratora) teamliderowi w błahej sprawie którą mógł sam ogarnąć. Dziękujmy sobie.

były team lider
@z tychco pracują 16.11.2018 10:58

Pewnie że mogą pracować,tylko pytanie czy wówczas by się znalazł jakiś chętny który musi wystawiać tykety,wypisywać karty zużycia,rozprowadzać ludzi na zadanie,załatwiać suwnicowych,elektryków i mechaników.Będzie musiał biegać do magazynów materiałowych,będzie biegał po HR z urlopami i innymi duperelami.Bedzie biegał po spawalnikach i po innych ludziach z nadzoru w różnych sprawach.Acha a w międzyczasie taki team lider skoczy na odprawę i zbierze opierdziel od dyrektorów i kierowników produkcji.A po powrocie z tej odprawy złapie młotek i palnik i bedzie ciagnał produkcje a w miedzyczasie jeszcze będzie drugim okiem sprawdzał czy inni dobrze pracuję i oczywiście zgodnie z bhp,bo np trzeba bedzie szybko załatwić rusztowanieJak już się uda ogarnąc te rusztowanie bo w tej firmie to nie jest nic łatwe,to szybko za młotek i do pracy liderze.A że w międzyczasie co 30 min ktoś przyjdzie po karte zuzycia na tarcze,druut itd itd,to tylko dla dobrego zdrowia team lidera żeby mógł na chwilę oderwać się od pracy.Bo przecież ma być brygadzistą pracujacym.No i oczekiwany fajrant że załoga o 13 zaczyna przygotowania do fajrantu,a taki brygadzista oczywiscie tego nie ma bo musi zrobić obchód i zbierać informacje do kolejnej zmiany.Oczywiście biere na garba wykonana prace i sie pod tym podpisuje że jest to wykonane dobrze i w razie W bedzie odebrane pozytywnie przez ,,odbór"np spwalników.W razie gdy wyjdzie coś zle to ten brygadzista pracujacy zbierze cały gnój na siebie a w tym czasie załoga bedzie już kąpała się spokojnie.Bo 14,15 wychodzą z pracy.Tymczasem taki brygadzista nie dosc że przyszedł do pracy na 5,30 bo trzeba odebrać prace,to wyjdzie z tej pracy moe o 14,30 jak szybko się uda a nie zawsze tak jest.A żeby było mało,to taki pracownik idzie po pracy do domu i żyje swoim prywatnym zyciem,tymczasem taki brygadzista moze miec jeszcze kilka telefonów z pracy i nie sa to telefony miłe,bo przewaznie chodzi o jakis problem.Wiec pisze jak jest do tych co sie tu udzielaja,ze powinien byc brygadzista pracujacy.Prosze bardzo spróbowac i wówczas sie wypowiadaj na forum.Myslisz ze jak sa problemy w pracy,a sa czesto to czy rozmowy z kierownikami i dyrektorami s miłe?Niestety nie sa a zeby było ciekawie,to taki brygadzista pracujacy nie ma wcale kokosów z tego tytułu a nawet maja mniej,pracownik idzie do domu i ma w......bane.Bierze dobre pieniadze i nie zbiera batów .Także prosze bardzo,praca brygadzista pracujący zwłaszcza w St3.Wiem co piszę,bo to przezyłem .Pozdrawiam

team leader
@były team lider 17.11.2018 11:18

Prosto w cel! Pozdrawiam

Pedro
@były team lider 17.11.2018 11:18

team leader bierze jeszcze większe pieniądze:))pozdro

Jeszcze pracujący
@były team lider 17.11.2018 11:18

Jaja sobie robisz? Człowieku po tym wpisie dziwie się że oni w ogóle jeszcze żyją. Poniosło Cię. W takim razie trzeba wszystkich TL wysłać do sanatorium, bo inaczej zostaniemy bez kadry kierowniczej. Przypomnij mi ilu brygadzistów niepracujących było w stoczni? Ja pamiętam tylko dwóch. Zejdz na ziemie, bo jeszcze ktoś uwierzy że TL w tej firmie ma tak zle.

pracownik który rozumie
@Jeszcze pracujący 20.11.2018 10:02

tak ale w stoczni na zmianie był mistrz ,brygadzista pracujący i jeszcze paru innych sciemniaczy.A tu jest tylko na zmianie TL i chcesz żeby był odpowiedzialny za zmianę,chcesz żeby biegał z każdą sprawą i problemem i chcesz jeszcze żeby ten TL pracował z Tobą.To się teraz zastanów facet co ma w końcu robić ten TL.Przecież on musi być na zmianie,bo tego nie obejdziesz.Więc trzeba wypracować jakieś rozwiązanie.Co tu zrobić żeby te ,,trybiki produkcji" się kręciły ale oczywiście bez TL,bo ten musi pracować bo ludzi boli serce.A może niech ten pomysłodawca się zgłosi publicznie,że chcę być TL pracującym.Myślę że dyrektor się zgodzi,bo to będzie świetna oferta.Jest jakiś chętny?Proszę,czekamy na pomysły i ewentualne propozycję.Pozdrawiam

pracownik który rozumie
@z tychco pracują 16.11.2018 10:58

mam pomysł,może niech wszyscy TL,SL ,oczywiście kierownik i dyrekcja a do pomocy jeszcze ludzie z biura.Może właśnie oni przyjdą na halę i ruszą z produkcją.A my dalej będziemy się chować po katach,szatniach,będziemy dłubać dynie i słonecznik oczywiście z telefonem w ręku.Bo to nam wychodzi najlepiej.

Mks
@pracownik który rozumie 20.11.2018 12:11

hahaha...zwłaszcza pomoże ten młody blondyn lider...co tylko chodzi i żre pierogi...przecież on nigdy w ręku młotka nie trzymał

St3
@Pedro 18.11.2018 14:02

Tak Pedro TL bierze większe i co zazdroscisz.? Zgłoś się do Z... na brygadziste pracującego. Też będziesz brał ale skończy się leżenie po kontenerach i dlubanie słonecznika

Olisadebe
@z tychco pracują 16.11.2018 10:58

Zapewne pozytywne oceny jak i łapki pod komentarzem pochodzą od osób zarządzających.Ci co mają trochę oliwy w głowie,widzą co się dzieje,a pracy nadal brak .

Olisadebe
@z tychco pracują 16.11.2018 10:58

Uważam,że można,pozatym jest ich za dużo .

Team 7
@z tychco pracują 16.11.2018 10:58

Popieram !!

Spawacz

Kieszeni mało bo w jednej słonecznik a w drugiej pestki z dyni i telefon jeszcze... głównym zajęciem jest podprowadzanie sobie krzesełka haha

t12
@Spawacz 14.11.2018 13:39

zapomniałeś dodać o orzechach w kiermanach i kolejnym zajęciem- śmieniem się z tych co jeszcze pracują.

t12
@t12 14.11.2018 18:05

*wyśmiewanie tych :)

Roman hr

Brawo Czesiek, w końcu ktoś się odważył powiedzieć jak jest, przyszli fachowcy że stoczni co przez nich plajte zaliczyła bo wyniesli wszystko w plecaku, co drugi 2.5 promila w wydychanym i trzech kierowników na jednego pracownika, ot co. Połowa stanowisk kierowniczych do usunięcia połowa produkcji do zwolnienia i zobaczycie jak reszta zacznie pracować!!! A jak się nie podoba to się zwolnij...

Czesiek pts

Skończcie ten bełkot i za robotę się weźcie bo na hali montezy siedzą z telefonem przyklejony do ręki, papierosy palą na hali i kawke piją, narzekają na pracę, pieniądze bieze za nic jeden z drugim i jeszcze mu źle . Połowa ludzi z hali produkcyjnej do zwolnienia, nadajecie się do portu żeby statki nogami odpychan albo do tarcia chrzanu albo na smar do czołgu A najlepiej to na mydło, pozdrowienia

Obserwator
@Czesiek pts 14.11.2018 13:10

Witam może i nie pracuje na wyspie zbyt długo ale dużo już widziałem. Spawacze cały czas marudzą zamiast pracować, a to za ciepło a to za zimno a to buty niewygodne a to za mało kieszeni w kombinezonach. Masakra normalnie powinniście patrzeć również na siebie a nie na zarząd po co chcecie kolejne projekty jak z karmnikami wam nie idzie. Zepnijcie pośladki i do roboty a nie wszystkie kąty oblegacie. Może gdybyście z czymś wyrobili się na czas byłoby inaczej. Jak na razie to największe zaangażowanie widać u pracowników logistyki czy transportu zwał jak zwał ale u nich nie ma miejsca na błędy.

Bogdan

Panowie z Gdańska juz sie nachapali w przyszłym tygodniu wniosek o upadlosc. Dziękujemy Panu Czechowi za położenie kolejnej firmy.

PAWEŁ BHP
@Bogdan 10.11.2018 15:23

A czego ty się spodziewałeś kokosów Kowalski i Czech kasę wzięli i mają w (usunięte przez administratora) wszystkich . Czas do domku .

Pedro
@Bogdan 10.11.2018 15:23

Hej! Chłopaki czy to jest pewne? Nie będę ukrywał cały czas trzymałem za nich kciuki bo robota była. Czy musimy szukać pracy?

Będzie dobrze?

Napiszcie mi i wytłumaczcie jak można być prezesem w dwóch firmach? Co dalej z firmą, która nie podpisała strategicznego projektu na 2019 r. jakim było Borssele?

Max

Jak wyglądają zarobki inzynierów

PAWEŁ BHP

(usunięte przez administratora) i kanał teraz został

Jeszcze pracujący
@PAWEŁ BHP 05.11.2018 06:00

Pisz normalnie baranku, bo nie wiadomo o co Ci chodzi. Postaraj się.

DreamTeam7

Zwróćcie uwagę na poniższy artykuł. Idą dobre czasy dla ST3 Offshore. Tego nie można przespać. Perspektywy pozytywne na najbliższe nawet 20 lat. Tobiszowski z ME: Potencjał farm wiatrowych na Bałtyku to 8 GW do 2035 r. ISBnews - Biznes Warszawa, 10.10.2018 (ISBnews) - Łączny potencjał mocy farm wiatrowych w polskiej strefie ekonomicznej Morza Bałtyckiego to 8 GW w perspektywie 2035 r., poinformował wiceminister energii Grzegorz Tobiszowski. "Obszarem rozwoju energetyki odnawialnej będzie także polska wyłączna strefa ekonomiczna Morza Bałtyckiego. Stworzony potencjał możliwych zainteresowanych mocy na tym obszarze przewidujemy na 8 GW do 2035 r." - powiedział Tobiszowski podczas otwarcia konferencji "Areopag Energetyki Odnawialnej". W związku z tym rozwój farm wiatrowych na morzu ministerstwo uznaje za kluczowy w kontekście energetyki zeroemisyjnej w Polsce, dodał wiceminister.

Byly

Drem team 7 najpierw to skończcie te karmniki dla wrobelkow a potem sie wezcie za te STS-y Co maja isc na Kłajpede.

jeszcze pracujący
@Byly 03.10.2018 19:16

Zastanawiam się co chciałeś osiągnąć tym wpisem. Oświeć mnie mądralo.

DreamTeam7

(usunięte przez administratora) O kontrakcie na dźwigi dla Konecranes na Łotwę. To dobra wiadomość dla naszej firmy. Będzie dużo pracy. Wraca optymizm wśród załogi, tak trzymać.

Rence do ryb to ja mam

Szczerze, to ekipa na produkcji wykłada się na karmnikach, a w szczególności banda stoczniowych spawaczy. Każdy się podśmiechiwał pod nosem, że to tylko karmniki... Montaż karmników bez komentarza. Czekajmy na firmy podwykonawcze, które robiły swoje bez gadania pod nosem.

Karmnik
@Rence do ryb to ja mam 20.09.2018 20:33

A Ty z ktorej firmy podwykonawczej jestes.?? Te firmy to dobre są do wyciągania pieniędzy. A pracować nie ma komu...

Ksiądz

Dalej tam kosicie trawę w koło Hali ?

Greg
@Ksiądz 01.09.2018 09:42

Kosimy

Aneta

@Jarek, czy w takim razie mógłbyś merytorycznie wypowiedzieć się o Bilfinger Mars Offshore jako pracodawcy? Na tym forum jest bardzo mało takich wpisów, a każda rzetelna informacja na temat tej firmy będzie z pewnością dostrzeżona i wzięta pod uwagę przez innych użytkowników.

Nicolaus
@Aneta 25.08.2018 20:31

Ty automat zwany Anetą - nie ma czegoś takiego jak Bilfinger Mars Offshore.... umarł śmiercią tragiczną. BMO było bardzo dobrym pracodawcą ale poprzez zawirowania pomiędzy właścicielami zarżnięto dobrą firmę BMO , stworzono potworka ST3 (Stettin Steel Structure) z błędem w nazwie bo słowo Stettin w języku angielskim NIE ISTNIEJE a potem poprzez mega wtopę z kontraktem na jackety stracono jakiekolwiek szanse na zaistnienie na rynku offshore. Z tego zboza chleba nie będzie - trzeba na gruzach ST3 sprobowac zbudowac nową firmę , z nowymi fachowcami w Zarzadzie (nie ludzikami z upadłego Vistalu czy GSG Towers, czy ledwo zipiącego EPG ale ludżmi którzy mają jakieś sukcesy w CV).

anonim

(usunięte przez administratora)

Wrath

Coraz bardziej sklaniam sie ku teorii ze te ploty o kontraktach z dzwigami itd maja zapobiec spierddoleniu reszty fachowców bo inaczej karminkow tez nie oddadza

Zbychu

Stoczni Gdańsk i GSG Towers kupione przez ARP, z grupy Polskiego Funduszu Rozwoju. Ciekawe czy Mars puści udziały w ST3 do ARP? Jak z procesem restrukturyzacyjnym? Kiedy będzie głosowanie wierzycieli nad układem? Kiedy kontrakty offshorowe? Co dalej z tą firmą?

Mixer
@Zbychu 20.07.2018 21:26

Przecież ta firma ledwo zipie. Zleceń na przeżycie jedno, dwa. Ludzie w dalszym ciągu sami się zwalniają. W takich okolicznościach niech nikogo nie zdziwi, jak zaczną władze za chwilę zmniejszać pensje. Zwłaszcza u tych w administracyjnym, gdzie większość nic nie robi, tylko ściemnia.

Nicolaus
@Mixer 21.07.2018 18:28

Przede wszystkim co robi dział handlowy, rządzący przez człowieka z Gdańska? Rok prawie mija a kontraktów nie widać - bo klatki na łososie to nie jest produkcja offshore'owa. Co robią project managerów - jest ich mnóstwo a kontraktów nie ma. Ta firma stoi na głowie.

Mixer
@Nicolaus 22.07.2018 15:32

Dział handlowy dobry żart. Przecież liczy sie tylko pierdzenie w stołek i pokazywanie, jacy to my jesteśmy zapracowani. Efektywność = zero. Po co aż tylu project managerów? Administracja jest strasznie rozdymana i nie przynosi żadnego pożytku.

Bąbel
@Mixer 22.07.2018 21:14

Narzekacie na handlowców, że nie ma kontraktów. Nie tylko dział handlowy jest od zdobywania zleceń, potrzebne jest wsparcie innych działów. Od czego jest dział zakupów u nas? Czy walczą o jak najlepsze oferty? Co oni robią dla firmy?

Nicolaus
@Bąbel 23.07.2018 18:37

Przecież to jeden dział - dział handlowy pod kierownictwem, przepraszam dyrektorstwem jednej osoby, łączący niegdysiejsze trzy działy: zakupów, tenderów oraz marketingu. To co nie potrafią się dogadać czy dyrektor nie ogarnia co się dzieje w jego dziale bo ciągle siedzi u siebie w Trójmiescie ?

Mikser
@Nicolaus 24.07.2018 09:11

Firma od początku zarządzana nieudolnie od samej produkcji po biura co lepsi ludzie odeszli widząc że ta firma upada zostało kilka osób wiedzacych i znających się na swojej pracy a reszta to chodziki pani od otwierania drzwi do biurowca ogólnie firma śmiechu warta ale płacą i to się liczy

Mixer
@Mikser 24.07.2018 10:14

Jeszcze płacą,póki co mówią u góry że kasa na pensje do września.Jak będą cięcia płac, to drzwi i okna otworzą się szerzej i wylecą ostatni z wiedzą i ochotą do pracy. Chodziki pewnie też.A wierzyciele w dalszym ciągu czekają na odzyskanie połowy pieniędzy.

Pracownik
@Nicolaus 24.07.2018 09:11

Kto pierwszy podziękuje - dyrektor handlowy górze czy góra dyrektorowi? Taczka już czeka.

DreamTeam7
@Mixer 24.07.2018 12:55

Zacznie się ruch z papierami w przyszłym tygodniu, skoro mówią, że kasa na pensje tylko do września. Szkoda, że tak dobrze zapowiadająca się firma idzie na dno.

Jarek

Co tu sie dzieje?na tym forum.Po diabła sie tu rozpisujecie skoro wasza wiedza jest na poziomie zerowym.Ciekawe co bedziecie pisac jak praca ruszy.Pewnie jsk ciężko,mobing itd itd.Właśnie takie typki tu sie udzielaja i sieją panikę.A może lepiej spokojnie posadzić te obsrane (usunięte przez administratora) na stołkach i poczekać.Nic nie jest takie proste jak.sie wam wydaje.Proszę się uzbroić w cierpliwość.Jest lato,świetna pogoda.Moze lepiej skoczyć na plażę,a nie na forum wylewacie swoje żale.Przecież to bazgroły,pozdrowienia

Tomek
@Jarek 29.07.2018 20:10

Co ruszy? Chyba suwnica po szynach. Jak firma runie, to dopiero będzie dramat dla tych, którzy tu jeszcze są.

Posejdon
@Tomek 30.07.2018 11:15

Tomek idź stąd płaczku, powini weryfikować opinie po ip i wyłapać tych malkontentów bo się kuuurwa czytać nie da tych zali, co bedzie to bedzie i tak nie masz nic do gadania.. Jezu jak dobrze że tu nie ma związków zawodowych bo dopiero by było.

Jarek
@Tomek 30.07.2018 11:15

Pracy jest dużo więc skoro jestes fachowcem to sobie poradzisz.Jeżeli rzeczywiście by sie zakończyła Twoja przygoda z ST3.Tymczasem nie płacz,bo chlopacy nie placza.Dobrze ktoś tu napisał,ze nie masz na to wpływu.Glowa do góry i trochę optynizmu.Pozdrowienia

st3
@Jarek 29.07.2018 20:10

A Tyś się "jarek" chyba urwał z choinki...WOLNY KRAJ! Każdy pisze co czuje. Walnij się w łeb i zakop na plaży.

Jarek
@st3 09.08.2018 20:27

,,piszê co czuje,"? Hehe,to Ty pisz najlepiej do przyjaciòłki.Tam znajdziesz większą grupę zainteresowanych.Lepiej sie postaraj I kończ szybciej te klatki,bo zaraz zima nas zastanie.Najlepiej tu wylewać swoje gorzkie żale.A praca niech poczeka.Nie rozumiem was.Najlepiej to wam wychodzi narzekanie.

DreamTeam7

Poczytajcie, jakie plany ma rząd i cała obecnie panująca partia na nasza firmę: http://www.gs24.pl/strefa-biznesu/a/co-dalej-z-st3offshore-rozmowa-z-markiem-grobarczykiem,13334821/ Przecież gdybyśmy zostali sprzedani do branżowego,to wtedy byłaby realna możliwość zaistnienia na rynku offshore. W państwowych rękach to "wicie, rozumicie,obiecanki,cacanki". Będą mamić przed wyborami.

John
@DreamTeam7 03.08.2018 17:25

Niestety masz rację. W tym momencie to obie firmy z Gdańska i ST3 są w tej samej sytuacji - nie mają zamówień. Nie mają ich nie dlatego, że na rynku ich nie ma tylko dlatego, że firmy nie mają wiarygodności wobec firm zachodnich i niestety zaczynają odchodzić z nich ludzie, którzy potrafią pracować z konstrukcjami typu Offshore i rozumieja wymagania klienta, które to są wyższe niż przy budowie statków.

adadad
@John 03.08.2018 21:03

http://www.gs24.pl/wideo/rozmowa-tygodnia/a/rafal-zahorski-w-szczecinie-nie-zbudujemy-duzego-statku-rozmowa,13324644/

Tomek

Jay Z na wypowiedzeniu?

Rt

Jak wygląda praca technologa i zarobki

On
@Rt 28.07.2018 22:41

Jak znasz Jacka Z lub Tomka to stawka będzie bardzo dobra w sumie nic nie robisz a zarobisz

Paweł BHP

A mi tam jest dobrze super siedzę nic nie robię pale i (usunięte przez administratora) a wy do roboty . Na hali jest super i super mamy prezesa i firma też jest spoko tylko narzekać a roboty nie widać .

Piżama party

Co to za murzyńska firma ?

Adolfik
@Piżama party 27.07.2018 13:28

Twój matka jest murzyński koniobijco

Zostaw opinię o Bilfinger Mars Offshore sp. z o.o. - Szczecin

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bilfinger Mars Offshore sp. z o.o.