Oferta opublikowana26.04.2024
Oferta wygasa12.05.2024
Tryb pracystacjonarna
Rodzaj umowyumowa o pracę
Tryb rekrutacjirekrutacja stacjonarna
Wymiar etatupełny etat
Branżahotelarstwo / gastronomia / turystyka, badania i rozwój, kontrola jakości

Obowiązki

  • Opracowywanie i wdrażanie nowych wyrobów oraz doskonalenie produktów już istniejących
  • Tworzenie dokumentacji technologicznej (receptury, składy na etykiety, instrukcje technologiczne itp.)
  • Praca w bieżącej kontroli jakości produkcji
  • Wykonywanie i koordynowanie prac związanych z zapewnieniem właściwego procesu technologicznego
  • Ustalanie parametrów procesów technologicznych oraz ich nadzorowanie i kontrolowanie w procesie produkcji
  • Analiza efektywności oraz optymalizacja parametrów procesu produkcyjnego pod kątem jakości produktu, wydajności procesu i obniżania kosztów wytwarzania

Wymagania

  • Wykształcenie wyższe: technologia żywności lub pokrewne
  • Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
  • Znajomość polskiego i unijnego prawa żywnościowego
  • Praktyczna znajomości pakietu ms office
  • Umiejętność pracy w zespole
  • Zdolności organizacyjne, rzetelność, odpowiedzialność
  • Gotowość do pracy w systemie zmianowym

Oferujemy

  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
  • Nagrody jubileuszowe
  • Stałe wynagrodzenie i system premiowy
  • Bony świąteczne
  • Prywatną opiekę medyczną
  • Niezbędne narzędzia do wykonywania pracy
  • Pracę w kreatywnym, otwartym, zaangażowanym zespole

Benefity

Prywatna opieka medyczna
Zainteresowała Cię ta oferta?Aplikuj na to stanowisko!
Klauzula informacyjna
Bez nazwy-1

Oferty wybrane dla Ciebie

Oferty wybrane dla Ciebie