Oferta opublikowana27.02.2024
Oferta wygasa20.05.2024
Tryb pracystacjonarna
Rodzaj umowyumowa o pracę, umowa zlecenie, kontrakt b2b
Tryb rekrutacjirekrutacja stacjonarna
Wymiar etatupełny etat
Branżahotelarstwo / gastronomia / turystyka

Twój zakres obowiązków

  • przygotowanie potraw zgodnie z menu restauracji,
  • wykonywanie wszelkich prac pomocniczych w zakresie działalności kuchni,
  • dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy,
  • przyjmowanie dostaw i dbanie o stan magazynowy kuchni,
  • ścisła współpraca z Szefem Kuchni.

Nasze wymagania

  • doświadczenie zawodowe w pracy w kuchni,
  • przestrzeganie wypracowanych standardów i zasad pracy,
  • dyspozycyjność do pracy w systemie zmianowym,
  • umiejętność pracy w zespole,
  • dobra organizacja pracy,
  • komunikatywność,
  • dbałość o jakość przygotowywanych potraw,
  • przestrzeganie zasad higieny, dobrej praktyki produkcyjnej i zasad HACCP,
  • książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.

To oferujemy

  • pracę w prężnie rozwijającej się firmie o stabilnej pozycji na rynku oraz w profesjonalnym zespole
  • możliwość rozwoju zawodowego
  • elastyczne formy zatrudnienia
  • zniżki do wszystkich hoteli Arche w Polsce na noclegi i gastronomię
  • spotkania integracyjne oraz imprezy plenerowe
  • premie miesięczne zależne od wyników hoteli
  • posiłki pracownicze i napoje w trakcie pracy
  • bezpłatny dostęp do siłowni
  • możliwość bezpłatnego korzystania z parkingu hotelowego
Zainteresowała Cię ta oferta?Aplikuj na to stanowisko!

Dodatkowe informacje

Miejsce pracy jest w Nałęczowie.

Klauzula informacyjna
Bez nazwy-1

Oferty wybrane dla Ciebie

Oferty wybrane dla Ciebie