KUCHARZ K/M

Warszawa
Oferta opublikowana29.04.2024
Rodzaj umowyumowa zlecenie
Tryb rekrutacjirekrutacja stacjonarna
Branżahotelarstwo / gastronomia / turystyka

Informacje podstawowe

Miejsce pracy: Topiel 12, 00-342 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie

Zakres obowiązków: Praca na stanowisku kucharza sekcji zimnej - przystawki, desery oraz pomoc pizzaiolo.

Rodzaj zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Zmianowość: nie dotyczy

Wynagrodzenie brutto: od 6 400 PLN

Zapewnienie wyżywienia: NIE

Zapewnienie zakwaterowania:: NIE

Zatrudnienie od zaraz: NIE

Data rozpoczęcia: 29.04.2024

Wymagania konieczne

Zawody: Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 1)

Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe

Języki: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Wymagania: co najmniej miesięczne doświadczenie zawodowe, komunikatywna znajomość języka polskiego. Praca zadaniowa w wybrane dni miesiąca w godz.: 10:00-22:00. [Zgłoszenia: e-mail: Aplikuj, tel.: 883 052 520].

Pracodawca

Nazwa: ITALIAN FOOD LAB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Adres: Topiel 12, 00-342 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie

Nazwa Urzędu Pracy: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Język aplikacji: polski

Wymagane dokumenty: Po ustaleniu z pracodawcą

Zainteresowała Cię ta oferta?Aplikuj na to stanowisko!

Oferty wybrane dla Ciebie

Oferty wybrane dla Ciebie