Informacje podstawowe
Miejsce pracy: Topiel 12, 00-342 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Zakres obowiązków: Praca na stanowisku kucharza sekcji zimnej - przystawki, desery oraz pomoc pizzaiolo.
Rodzaj zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość: nie dotyczy
Wynagrodzenie brutto: od 6 400 PLN
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania:: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Data rozpoczęcia: 29.04.2024
Wymagania konieczne
Zawody: Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 1)
Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Języki: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagania: co najmniej miesięczne doświadczenie zawodowe, komunikatywna znajomość języka polskiego. Praca zadaniowa w wybrane dni miesiąca w godz.: 10:00-22:00. [Zgłoszenia: e-mail: Aplikuj, tel.: 883 052 520].
Pracodawca
Nazwa: ITALIAN FOOD LAB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Adres: Topiel 12, 00-342 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Nazwa Urzędu Pracy: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Po ustaleniu z pracodawcą