Informacje podstawowe
Miejsce pracy: Borowska 213, 50-556 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Zakres obowiązków: - przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i normami obowiązującymi w żywieniu zbiorowym, - porcjowanie i pakowanie gotowych potraw, - dbanie o produkty oraz o powierzony sprzęt, - przestrzeganie przepisów BHP i HACCAP, - dbanie o prawidłowe przechowywanie produktów spożywczych - obsługa i konserwacja sprzętu kuchennego - utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, Praca jednozmianowa w godzinach 6:00 -14:00, 7 dni w tygodniu. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - e-mail: Aplikuj
Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość: jedna zmiana
Liczba godzin w tygodniu: 40
Liczba godzin w miesiącu: 160
Wynagrodzenie brutto: od 5 400 do 5 400 PLN
System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania:: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Data rozpoczęcia: 02.05.2024
Wymagania konieczne
Zawody: Kucharz*
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: wykształcenie: minimum zasadnicze zawodowe w kierunku kucharz, staż pracy: doświadczenie w pracy w gastronomii, ważne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych, umiejętność pracy w zespole, dokładność, rzetelność i bardzo dobra organizacja czasu pracy
Pracodawca
Nazwa: UNIWERSYTECKI SZPITAL KLINICZNY IM. JANA MIKULICZA-RADECKIEGO WE WROCŁAWIU
Adres: Borowska 213, 50-556 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: -