Informacje podstawowe
Miejsce pracy: Jana 33, 43-220 Bojszowy, powiat: bieruńsko-lędziński, woj: śląskie
Zakres obowiązków: Do obowiązków kucharza w stołówce szkolnej należy dbanie o zdrową dietę uczniów oraz taką organizację przestrzeni kuchni szkolnej, która pozwoli na sprawne przygotowanie oraz wydanie posiłków dla dzieci w krótkim czasie obiadowej przerwy. *praca w systemie 1-zmianowym od 07:00 do 15:00
Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość: jedna zmiana
Liczba godzin w tygodniu: 40
Liczba godzin w miesiącu: 160
Wynagrodzenie brutto: od 5 450,4 PLN
System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania:: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Data rozpoczęcia: 01.09.2024
Wymagania konieczne
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Wymagania pożądne
Wykształcenie: średnie zawodowe
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wykształcenie zawodowe o profilu gastronomicznym, mile widziane wykształcenie średnie zawodowe, wymagana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych; mile widziane doświadczenie w żywieniu zbiorowym na stanowisku kucharz-szef kuchni; znajomość różnych technik przygotowywania posiłków, umiejętność obsługi sprzętu gastronomicznego oraz oceny jakości produktów, znajomość zasad przechowywania żywności oraz przyrządzania dań na zimno i gorąco; ponadto: umiejętność dobierania składników, układania menu, znajomość smaków i składu produktów.
Pracodawca
Nazwa: SZKOŁA PODSTAWOWA IM.WILHELMA GAWLIKOWICZA W BOJSZOWACH
Adres: Jana 33, 43-220 Bojszowy, powiat: bieruńsko-lędziński, woj: śląskie
Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Tychach
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV - życiorys zawodowy wraz ze zgodą na przetwarzanie danych osobowych