Informacje podstawowe
Miejsce pracy: Francuska 19, 40-027 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Zakres obowiązków: - Przygotowanie posiłków. - Praca na 1/2 etatu 8 godzin dziennie (co drugi lub trzeci dzień - do uzgodnienia). Praca zmianowa w godzinach: 8:00-17:00 + soboty, niedziele i święta.
Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość: inna
Liczba godzin w tygodniu: 20
Wynagrodzenie brutto: od 2 121 PLN
Opis wynagrodzenia: Wynagrodzenie: 2121 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (1/2 etatu - 50%).
System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania:: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Data rozpoczęcia: 13.05.2024
Wymagania konieczne
Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Uprawnienia: Bardzo dobra organizacja pracy, Zdolności kulinarne, Kreatywność
Pozostałe wymagania
Staż pracy ogółem: lata: 0, miesiące: 6
Inne wymagania: Wymagane doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy na stanowisku kucharza lub osoba potrafiąca i lubiąca gotować. Wymagana aktualna książeczka sanepidu lub aktualne orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno-epidemiologicznych. Wymagana znajomość kuchni polskiej. Wymagana sumienność i dokładność w wykonywaniu powierzonych zadań. Wymagana znajomość zasa HACCP i GHP. Wymagana umiejętność gotowania dla większej ilości osób.
Pracodawca
Nazwa: KUCHNIA NA + BARBARA ROGOWSKA
Adres: Francuska 19, 40-027 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV - Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-20:00) (Tel. 600-299-255) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Francuska 19, 40-027 Katowice).