Agat Hurtownia Lodów i Mrożonek Stanisław Stachowiak

Jarocin

Opinie o Agat Hurtownia Lodów i Mrożonek Stanisław Stachowiak

mati 2015-10-28 11:55:37
najgorsza firma w jarocinie zaraz po Rybhandzie, stary szef wszytskiego sie czepia wyzywa bez powodu, zawsze musi byc jego na wierzchu nawet jak nie ma racji. Rotacja pracowników jest ogromna. NIE POLECAM!!
6
ludstach 2016-03-02 18:20:12
syn fujara a stary rozumy zjadl wszystko wie i nic ! Praca od rana do wieczora za minimum ludzie z urzedu pracy ,AGAT firma MROZONKI z nazwy juz topnieje kredyty trzeba splacac bieda piszczy NIE POLECAM w jarocinie
2
obserwator 2016-04-25 13:19:56
TRAGEDIA!!! ciągłą gonitwa nie wiadomo za czym w spokoju nie można zjeść śniadania. bezprawne aneksu do umowy. Kredyt goni kredyt. Co chwile stary wymyśla jakieś nowe zasady, regulaminy! Śmiech na sali.
2
roland 2016-06-28 16:47:55
Szef firmy powiedział, że trzeba pracować minimum 6 miesięcy, chyba, że stan zdrowia wykluczy wykonywanie zawodu magazyniera. A na przedstawiciela handlowego to trzeba zawrzeć kontrakt na stały odbiór towaru z minimum 10 sklepami, bo jak się wyraził właściciel, cytuję "bo nie zarobię na pieprz". Ja widziałem w chłodni tych biednych chłopaczków po szkole, wychudzeni, blade twarze. Bo kto wytrzyma w -22 stopniach Celsjusza? Za duży szok termiczny, nawet zniszczy zdrowy organizm, a zimowa kurtka cię nie ochroni. W takich warunkach powinno być wypłacane dodatkowe świadczenie za pracę w warunkach trudnych i szkodliwych dla organizmu.
7
vivaldi 2016-07-22 19:14:01
Uczciwi nie mają się czego bać...
Pracodawca, który chce zatrudnić na korzystnych warunkach nie potrzebuje rozgłosu, ani reklamy.
Pracownicy wtedy będą pilnować swoich kompetencji jak oka w głowie i nigdy nie pozwolą, żeby dochodziło do wszelkich nieprawidłowości.
Zatem nie ulega wątpliwości, że potrzebni są jedynie naiwni, podatni na sugestie, których wiara przekracza wasze realne możliwości.
Koniec z tym, ponieważ wykorzystywanie jest już nie modne.
Myślicie, że ludzie po studiach pójdą do fizycznej pracy?
Chyba, że nie mają innej możliwości, bo raty, kredyty, alimenty trzeba spłacić.
Wiara bez czynów jest martwa i na obietnice bez pokrycia ludzie nie pozwolą się oszukać.
4
Robac 2016-08-18 15:55:59
Uczciwi , solidni ludzie. Jak się człowiek postara to można zarobić nieźle. Szef surowy. Ale uczciwy. Złego słowa nie powiem.
5
MMM .. 2016-08-30 15:29:17
Czy ktoś tu nie przesadza. Pracowałam ponad rok. Szefostwo super. Rodzinna firma z wszystkim idzię się dogadać, można wszystko załatwić, nie wiem o czym wy piszecie. Gdyby nie powiększenie się rodziny na pewno bym została. Pozdrawiam cały Agat
5
JoAnA 2016-11-14 16:14:07
HEJ
Super firma i super sfostwo, wszystkiego się tam nauczylam. Pozdrawiam Cala ekipe AGAT!!!
Awatar 2016-11-16 20:05:15
Cóz firma jak kazda rozne opinie mozna do wszystskiego sie przyzwyczaic jednak glownym problemem firmy jest to ze sa duze podzialy wewnetrzne magazynierzy kierowcy placowi osoby w biurze i przedstawiciele. Z tego co zaobserwowalem wszyscy bez wyjatku rozmawiaja na kogo tylko sie da.. Kazde slowo ktore zostanie wypowiedziane prawie zawsze trafia do obiegu.. . Nie ma zadnej tutaj spojnosci. Jezeli popelnisz blad lub pomylke wiekszosc osob juz o tym wie. Pare osob stara sie podlizywac szefowi wiec takie okazje wykorzystuja i donosza mu. Zadko zdazy sie ze ktos komus pomoze w sumie wiekszosc pilnuje swojego nosa i aby nie podpasc szefowi. Na najnizszym miejscu w piramidzie podzialow lub chierachi sa magazynierzy potem placowi kierowcy biurowi i przedstawiciele. Magazynierzy maja najtrudniejsza prace bo w warunkach ponizej zera. Przyjmuja szykuja rozkaldaja towary inwentury co tydzien i jak cytuje szefa gdyby nie przedstawiciele ( co niektorzy to cwaniacy i lamusy) i kierowcy magazynierzy nie mieliby zajecia, wiec z gory wiadomo w jakiej sytuacji sie znajduja i odpowiedzialnosc zawsze spada na nich lub wina bo szef dba o tych co sa na gorze drabiny spolecznej firmy bo przynosza mu najwieksze zyski. Kierowcy tez nei maja lekko duzo punktow gonitwa z czasem i rowniez odpoweidzialnosc. Biurowi pol na pol raz jest wporzadku raz tez dostaja po glowie ale przynajmiej pracuja w cieplym za podobne pieniadze co magazynierzy. Placowi robia co musza lub co uwazaja za sluszne duzo sie nie narobia. Najlepiej maja przedstawiciele zyja jak paczki w masle robia co chca i czesto maja do reszty pretensje jak rowniez wsadzaja ludzi na mine zeby samemu nei poniesc odpowiedzialnosci. szef im zawsze dogadza wiec sie panosza jak szlachta w 17- 18 wieku. Pare slow o szefie ma swoje lata i wiadomo ze jak ludzie sa starsi to czesto staja sie marudami i lubia miec wszystko pod kontrola wiec prosze sie nei zdziwic ze za male rzeczy lub problemy bedzie robic duza afere jak i co chwile bedz
Awatar 2016-11-16 20:10:25
bedzie ustalal nowe zasady ktore czesto moga irytowac lub przeszkadzac w funkcjonowaniu. Jezeli chodzi o wyplaty to zawsze 10 i tutaj nie ma raczej problemow. Szef nagradza osoby pracowite jak i karci sciemniaczy i nierobow. Dziekuej za uwage
Mietek 2016-11-23 22:08:15
Kozioł Artur pracuje tam jeszcze ?
Zostaw swoją opinię o Agat Hurtownia Lodów i Mrożonek Stanisław Stachowiak - Jarocin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agat Hurtownia Lodów i Mrożonek Stanisław Stachowiak