Waflix Zakład Cukierniczy Maria Kulak

Bieśnik

Opinie o Waflix Zakład Cukierniczy Maria Kulak

nieznajomy 2012-02-08 17:14:22
hehe dobrze nastawiona na nowych pracowników szkoda tylko że na starszych już nie, poza tym problemy z wypłacaniem pracowników
Basiunia 2012-02-25 17:11:01
praca dobra ale dla kogoś kto nie potrzebuje pieniedzy. chyba że chcecie pracowac za darmo hehehehehehe :) to nie jest żart to żeczywistość . pracownicy nawet to potwierdzą:)
1
Paulina 2013-02-13 00:27:29
mowiac delikatnie nikomu nie zycze takiej pracy . a dlaczego??? dlatego ze pracodawca wogole nie zna sie na rynku... i nie wiele w zyciu przeszedl... co go jescze zycie nauczy;)
romek 2014-05-14 17:27:54
niestety to prawda problemy z płoaceniem. a włoascicielka to sprzedaje spleśniale ciastka i zamka brame przed sanepidem
sztywny 2014-05-25 21:10:36
nie chcę nic mówić ale to co wyżej napisane to wszystko prawda, z tą bramą również (usunięte przez administratora)
2
Ciastek 2014-08-09 23:29:53
Atmosfera panująca w pracy pozostawia wiele do życzenia- w większości przypadków pracownicy zamiast współpracować rywalizują ze sobą- chore ambicje, fałsz i obłuda. Dla niektórych liczy się tylko pieniądz, zero etyki. Żal mi takich ludzi.
1
23455677788 2014-08-14 16:57:32
TO NIE PRAWDA ! pracuję 3 lata jest super! Wypłaty są na czas !
1
kpiarz 2015-07-24 12:45:06
Nieprzestrzeganie kodeksu pracy to normalka,niewypłacanie wynagrodzeń, manipulowanie czasem pracy,urlop służy do zatykania przestojów zakładu,Dziwne że do tej pory Inspekcja Pracy nie zainteresowała się tym pseudo Zakładzikiem,
1
ciacho 2016-10-19 08:43:51
Ten pseudo zakład jeszcze funkcjonuje? Ile płacą 6 zł na godzinę. za taką kasę to nawet ukrainiec nie będzie pracował.
Zostaw swoją opinię o Waflix Zakład Cukierniczy Maria Kulak - Bieśnik
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Waflix Zakład Cukierniczy Maria Kulak