Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie Delikomat Polska Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2010-12-15 16:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Doradź potencjalnym pracownikom, powiedz co wiesz o tej firmie. Co sądzisz o pracy w Delikomat Polska Sp. z o.o.? Pozostaw swoją opinię, Bielsko-Biała jest niemałą miejscowością niewątpliwie ktoś skorzysta. Opowiedz o swoich doświadczeniach. Inni odwdzięczą się własnymi opiniami. Internet jest aktualnie najlepszym źródłem wiedzy, przyłącz się do tworzenia największego zaplecza wiedzy o pracodawcach.
zdjecie uzytkownika
Misiek - 2011-04-28 14:33:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pieniądze na czas żadna łacha, płacą minimalną krajową za zasuwanie po 15 godzin na dobę. za zwracanie uwagi , ( usunięte przez administratora )ciężkie warunki pracy.
zdjecie uzytkownika
Rene - 2011-06-23 09:10:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciężka praca za psie pieniądze,nabijanie kabzy szefom. Za upominanie się o swoje buta.
zdjecie uzytkownika
ja - 2011-07-27 01:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możesz coś więcej napisać o pracy w tej firmie ? najlepiej o fili w Warszawie. tnx
zdjecie uzytkownika
Misiek - 2011-08-05 08:26:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciężka praca czasem wiele godzin, jak się coś zepsuje to niezależnie czy to niedziela czy święta zasuwasz do roboty( usunięte przez administratora ) marna płaca
zdjecie uzytkownika
Delik Serwis - 2011-09-01 09:14:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dziwne! Bo ja słyszałem że jak ktoś jest dobry i umie rozłożyć sobie trasę, a przy tym trzyma stan techniczny i czystość na odpowiednim poziomie, to wyrabia się w 8 godzin dziennie... I do tego samochód dzięki któremu dojazd do pracy ma za free... Pomijam przy tym zarobki 2tyś-2,5tyś NETTO(nie z kieszeni) PS. Nadgodziny można odbierać. Masz mieć 170h miesięcznie co wychodzi na odczytach. WEŹ SIĘ DO ROBOTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Warszawiaku
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-12 06:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taaa
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2011-11-11 11:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moi drodzy. Jestem pracownikiem firmy Delikomat od przeszło dwóch lat. Jestem PH jednego z regionów. Będę obiektywny. Częściowo macie rację a częściowo nie. Jeśli chodzi o charakter pracy to zgodzę się że kasa mogłaby być większa. Kto z nas nie chciałby mieć więcej? Pensja jest stała oraz dodatkowo jest kasa za obrót od kubka i produktu. Handlowcy mają stałą, oraz premię za obrót i wstawienie ( tylko kawa ). Nigdy nie zdażyło się aby pieniądze zostały wysłane po terminie. Dodatkowo kasa w postaci bonów świątecznych oraz premia,, 13- ka,, na koniec roku. Brak jakiejkolwiek kasy pod stołem. Podatki odprowadzane na czas. Serwisanci pracują często gęsto więcej niż 8 godzin, często mają awarie automatów i niestety muszą jechać. Mają praktycznie nowe samochody ,,głównie Peugeoty,,. Jeśli chodzi o pracę w niedziele,soboty i święta to głupota. Uważam że firma jest solidna, pewna. Ja nie żałuję.!!!!
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2011-11-27 04:25:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak najbardziej szanowana atmosfera jest naprawdę sympatyczna z pracą więcej niż 8 godzin zdarza się czasem ale to zależy od awarii i normalne korków nie ominiesz a jak trase sobie dobrze rozłożysz to wyrobisz się wcześniej i zrobisz więcej A tak naprawdę powiedzmy prawdę kto chce pracować to wszędzie mu będzie dobrze a złote gęsi to i na złotym gnieżżdzie coś musi w tyłek uwierać :)
zdjecie uzytkownika
as - 2011-12-08 07:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez pracuję w tej firmie i moje zdanie jest takie: wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma. Praca w Delikomacie to nie więzienie czy obóz. Przymusu nie ma. Każdy ma wolną rękę i jak się komuś nie podoba to zamiast narzekać powinien poszukać innej pracy (takiej która spełni jego ambicje). Ja pracowłem w wielu firmach i ta jest jedną z nielicznych o której mogę powiedzieć że naprawdę jest w pożądku. Wypłata na czas, ludzie pracują jednak poniżej 8h dziennie i to często a ja nawet zanm takich którzy pracowali poniżej 6h dzinnie. Premia z tego co wiem zabierana jest tylko w sytuacji kiedy ktoś ewidentnie zawini. Premia na święta i bony. Dodatkowo auto i czas parcy który można modyfikować w ciągu dnia i to nawet oficjanie zgłaszając że jest potrzeba załatwienia jakiej sprawy. Dla mnie pozytyw. No ale to moje zdanie...
zdjecie uzytkownika
cafe+co - 2012-01-30 19:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest ok ale co nieliczni wchodza sefom na glowe na slasku jest masakra technikow nie ma bo robia nic....samochodami ktore nie maja gps jazda za fri nawet w wekendy ale co ja tam wiem ......woz który na jechac nie pojedzie jak kazdy z koni ciągnie w swoja strone .................................................................
zdjecie uzytkownika
gość - 2012-01-31 21:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
świetna ta twoja wypowiedź \\\"cafe+co\\\", taka górnolotna, przemyślana, wyważona no i przy tym niosąca twoją ogromną wiedzę o tej firmie. Nie obrażałbyś firmy robiąc sobie z nazwy, nick`a.
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxxxxxxxxx - 2012-02-10 20:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowieku z konkurencji. Co ty gadasz za głupoty. Napisz lepiej dlaczego ludzie nie chcą pić waszej kawy. Bo to istne szczochy....
Przetargi, konkursy? Jedynie my jako uczciwa firma nie dajemy pod stołem jak wy!!!!!! . Napisz lepiej że chciałbyś pracować w tak szanowanej się firmie a nie NIK-iem straszysz. Jesteście słabi jako PLOH dlatego to wy powinniście się bać o własne tyłki. A jeśli chodzi o czynsze to są obliczane na podstawie prognoz sprzedażowych a nie wywalane z rękawa. U nas wygrywa jakość oraz szacunek do kienta!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
kubek - 2012-02-14 13:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to pieknie sie przedstawiles i zaprezentowales firme to dlatego wasze wasze oferty laduja na moich oczach w koszu,kasa to nie wszystko,znajomosc tematu i merytoryczne oczarowanie kilenta
(wiedza na temat tego co sie robi) jesli nie jstes w stanie odpowiedziec na proste pytanie klienta co to jest Arabica a co Robusta to jestes nie w tej branzy
zdjecie uzytkownika
kora - 2012-02-14 23:31:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja od paru llat jestem klientką firmy Delikomat i sobie bardzo chwalę współpracę. Mam kontakt z serwisantem tej firmy jest miły i systematyczny. Jakość produktów super.
Wcześniej miałam dwóch operatorów którzy nie dokońca spełniali nasze potrzeby a pracownicy narzekali na jakość kawy oraz serwis.
Ja jako klient polecam!
zdjecie uzytkownika
serwisantka M - 2012-02-15 19:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzieki KORA jestem serwisantka w delikomacie nasze automaty sa zawsze sprawne i czyste zawsze jestesmy jak w zegarku zeby klient był zadowolony .Nasze automaty sa czyste i sprawne co nie zawsze tyczy sie konkurencji zobaczcie moi drodzy jak wyglada nasz serwis inne firmy moga pozazdroscic a co do kawy to tez sie znamy na jakosci i rodzaju a nie jak pisze nasza konkurencja robia z nas łosi .DROGA KONKURENCJO POWINAS MODLIC SIE O TAKICH SERWISANTÓW JAK MY .PS polecam prace w Deliomacie firma z przyszłoscia dbają o pracowników dobre zarobki ,miła atmosfera pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Delikatniś - 2012-08-02 12:01:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w terenie daje także możliwośći rozwoju bujnego, niekontrolowanego życia prywatnego. Krótkie szczęście, wielkie straty....
zdjecie uzytkownika
Automaciarka - 2012-08-03 14:37:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Delikatniś - 2012-08-02 12:01:47

Praca w terenie daje także możliwośći rozwoju bujnego, niekontrolowanego życia prywatnego. Krótkie szczęście, wielkie straty....
Oj, tak tak. Praca w terenie przy braku kontroli zawodowej i rodzinnej pozwala na ogromny rozwój nie tyko intelektualny. Życie prywatne pozwala wywrócić do góry nogami a i zaspokoić wiele swoich zachcianek i zaznać szczęścia. Ciekawe na jak długo. Może straty nie będą zbyt duże. Bawcie się dobrze koleżanki i koledzy...a Delikomat niech rośnie w siłę
zdjecie uzytkownika
OK - 2013-10-14 23:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (13)
OK
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2014-03-03 13:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
serwisanci i monterzy w firmie są zabiegani, jeżeli ktoś pracuje po 12 godzin jest w stanie zarobić ponad 2000 zł.nowi pracownicy dostają najgorsze automaty do obsługi (usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delikomat Polska Sp. z o.o.
x