Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie Delikomat Polska Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2010-12-15 16:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Doradź potencjalnym pracownikom, powiedz co wiesz o tej firmie. Co sądzisz o pracy w Delikomat Polska Sp. z o.o.? Pozostaw swoją opinię, Bielsko-Biała jest niemałą miejscowością niewątpliwie ktoś skorzysta. Opowiedz o swoich doświadczeniach. Inni odwdzięczą się własnymi opiniami. Internet jest aktualnie najlepszym źródłem wiedzy, przyłącz się do tworzenia największego zaplecza wiedzy o pracodawcach.
zdjecie uzytkownika
Automaciarka - 2012-09-21 20:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie dzisiaj jedną utopiliście pozostawiając ją bez środków do życia. Jesteście podli
zdjecie uzytkownika
MJ - 2012-09-22 13:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten kto topi, sam pewnego dnia pójdzie na dno. Życie zawsze zatacza krąg i nic w nim nie dzieje się bez powodu. Głowy do góry i nie dawać się!. Prawda, uczciwość, szacunek dla innych nigdy się nie zdewauluja!
zdjecie uzytkownika
jogurt - 2012-09-22 21:40:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
:(
zdjecie uzytkownika
Automaciarka - 2012-09-22 21:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jogurt - 2012-09-22 21:40:09

:(
co chcech powiedzieć jogurt?
zdjecie uzytkownika
Zoom - 2012-09-23 22:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Ty wiesz za co zostala zwolniona ? Może był jakiś istotny powód. A skoro jest tak zle, to może można jakoś kobitce pomoc? Skąd ona jest?
zdjecie uzytkownika
peugeot - 2012-09-23 22:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale co.... zwolnili ją bez przyczyny? Znaczy że pracowała dobrze, poświęcała sie i ją zwolnili? Tak za nic?
zdjecie uzytkownika
Cichy.. - 2012-09-24 20:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy wiedzą dlaczego została zwolniona, tylko dziwne,ze tak długo to trwało. Pewnie wydawało jej się,że ma przyzwolenie na taką pracę. Ciekawe, kto jest temu winny, czy aby nie Ty? Wygląda,ze masz spory problem z zarządzaniem ludźmi, bo zwalniać najprościej ale co dalej. Nie na tym chyba to polega. Może należy się przyjrzeć bezpośredniemu nadzorowi, skoro dochodzi do takich sytuacji. Widać bezpośredni przełożony jest \" inteligentny inaczej\".
zdjecie uzytkownika
Znajomy - 2012-09-24 23:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz racje Jogurt ,poprzednia praca była dla niego wymarzona ……bądź co bądź Media Markt (nie) dla idiotów .
zdjecie uzytkownika
Niegóra - 2012-09-25 21:49:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO JEST FORUM O RACODAWCACH, a Wy wyciągneliście wszelkie brudy, swoje tajemnice o ktorych Szefostwo nie powinno wiedzieć. Pisząc te bzdury zaliczyliście WTOPĘ STULECIA. Czysty strzał w kolano, który zrobi z Was kaleki i utrudni Wam samym prace. GPSy, PLki, jazdy autami firmowymi, itp. MAKABRA. Proponuje zalozenie forum albo konta na gmail. ALE NIE TU!!!!
Do tego obraziliscie juz połowę osób pracujacych w Delikomacie. Uznaje że na prawie 100 pracujących osób tylko 5 to plewy, których odwaga konczy się wraz z wyłaczeniem komputera, a reszta to ludzie na poziomie. Mam nadzieje że plewy te zostaną z jesiennym wiatrem wywiane z cafe+co DELIKOMAT. Kiedyś tego nie było...
zdjecie uzytkownika
Optymista - 2012-09-28 16:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Każda opinia zawiera ziarnko prawdy ale nie można generalizować ,znacząca większość pracowników to sumienni i uczciwi ludzie budujący wizerunek firmy. W kwestii naszego menagera to dobry człowiek, ani nie choleryk, uczynny, niestety bardzo podatny na sugestię i donosicielstwo osób ,które w taki sposób próbują ukryć swoje wpadki ,niedociągnięcia i kosztem innych wybielić się za każdą cenę nie zważając na konsekwencje .I chyba się nie pomylę jeśli powiem że owi pseudo koledzy są przyczyną jego fatalnych decyzji personalnych i nie tylko. Liczę tylko że jak tu ktoś ładnie powiedział ,,…z jesiennymi wiatrami zostaną wywiani z firmy..’’Pozdrawiam .
zdjecie uzytkownika
jogurt - 2012-09-29 21:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co za pozbawiona sensu wypowiedz.
zdjecie uzytkownika
Pesymista - 2012-09-30 21:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak wam mija weekend koleżanki i koledzy w zmieniającej się rzeczywistości?
zdjecie uzytkownika
marian - 2012-10-01 13:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czynny pracownik biura, ha ha ha .........
zdjecie uzytkownika
zorro - 2012-10-01 21:57:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mnie ciągle żal tej dziewczyny. To mogło się nie wydarzyć. Może jej się jakoś poukłada w życiu bez was. Może ktoś chciałby jej pomóc?
zdjecie uzytkownika
xxl - 2012-10-03 20:50:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No widzę że wreszcie się uciszyliście i wzięliście się do uczciwej roboty
zdjecie uzytkownika
Joel - 2012-10-04 20:14:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może to tylko cisza przed burza ....
zdjecie uzytkownika
kaska - 2012-10-09 09:59:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zalosni jestescie
zdjecie uzytkownika
OK - 2013-10-14 23:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (13)
OK
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2014-03-03 13:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
serwisanci i monterzy w firmie są zabiegani, jeżeli ktoś pracuje po 12 godzin jest w stanie zarobić ponad 2000 zł.nowi pracownicy dostają najgorsze automaty do obsługi (usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
18 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delikomat Polska Sp. z o.o.
x