brak logo

Delikomat Polska Sp. z o.o.

Bielsko-Biała

Opinie o Delikomat Polska Sp. z o.o.

kolo 2016-01-30 09:08:27
Daro jest ok. robi swoje,PRACA a kolegów poszukaj sobie na swoim podwórku, w pracy pracuj, proste
2
Miszczu 2016-02-10 00:47:32
Nie wiem czy cienkie czy grube bolki, ale wiem że wstawiamy dużo nowych klientów a starych jakoś nie tracimy, baaa - często fajnych odbieramy klietów konkurencji.
Handlowcy robią swoje, taka ich praca, ale ważna też jest rola serwisu a ten mamy nanajwyższym poziomie w Polsce.
igorcio 2016-02-11 12:32:28
to prawda, o serwisie słyszałem same pozytywne opinie. Jedynie z przedstawicielami może bywa różnie, bo tu opinie są rozbieżne. Podobno dobrze można zarobić @Miszczu, to prawda?
Leja700 2016-03-04 22:47:57
Zarobki są bardzo małe. Zarabiają tylko w zarządzie, a reszta musi na nich tyrać. Ogólnie w Delikomacie dużo jest "kolesiostwa".
portki 2016-03-06 16:58:23
@Leja700 rozumiem że masz doświadczenie u nich w firmie, możesz powiedzieć co to znaczy "bardzo małe"? dla każdego to moze byc inna kwota. ważne żeby było na umowie o pracę.
Jko 2016-03-06 22:52:46
Jest umowa o pracę.
adiko 2016-03-19 21:37:22
Jko, ale na jakim stanowisku. Bo ja szukam pracy jako przedstawiciel handlowy i słyszałem, że tu jest ok. W sensie plany sprzedażowe sa do wyrobienia, ale umowa o prace zawsze zapewnia podstawe w wynagrodzeniu nawet jakby cos się nie udało.
jko 2016-03-19 22:05:47
Umowa o pracę jest na każdym stanowisku. Jeśli chodzi o pracę jako PH to jest ok, lecz słyszałem że szefostwo śrubuje im plany czy też jakoś oni je sobie ustalają ? Jakoś tak to idzie :) firma nie jest zła a kasa zawsze w terminie :) pozdrawiam
ptyś 2016-03-21 21:54:10
raczej przedstawiciele nie mogą sami sobie planów ustawiać, przecież to byłoby naciągane i celowe. Wydaje mi się, że pieniądze na czas i prestiż firmy to dobre znaki
Miszczu 2016-03-30 23:42:17
Zarabia się podstawa + premia zależnia od wyników. Serwisanci mają premię od ilości porcji na serwisowanych maszynach, PH tylko za nowe wstawienia (taka motywacja). Biuro i warsztat ma chyba stałą pensje. Kasa zawsze na czas, wszyscy dostają umowę o prace. Są premie na Świeta, można mieć multisporta i luxmed - firma dopłaca.
Ja pracuje i mi pasuje.
Frt 2016-04-01 07:45:15
Bo to fajna firma jest, a od lat się super rozwijamy, mamy wielu fajnych klientów którzy doceniają wklad naszej pracy i jakość markowych produktów, wporzo się tu pracuje. Robisz swoje...nikt się nie czepia. Samochody nowe, pieniądze na czas, karta Multi, premia świąteczna, karta lekarska. Ja osobiście polecam!!!!
maniek 2016-04-03 11:46:45
o, multisporta macie? to jednak wyślę do was cv. ciekawe czy za free czy za dopłatą. widzę przyszłość w vendingu, może u was zacznę karierę w tym temacie
Adam 2016-04-11 14:45:25
Potwierdzam! Fajna robota, uczciwa firma dla uczciwych ludzi!
1
Spec 2016-04-27 23:02:28
Automat spec rządzi w vendingu, zarówno wy i upadający ploh nie możecie się równać z nami
True 2016-04-29 22:24:03
Miło że ,,konkurencja,, o nas myśli i czuje oddech na plecach
3
Maniek 2016-05-03 11:48:12
Super, że czytam tu takie pozytywne komentarze. To utwierdza mnie w przekonaniu, że chcę aplikować. Kiedy będzie jakaś rekrutacja? :)
ciekawy 2016-05-05 18:14:56
Własnie czytałem ogłoszenie na pracuj.pl że potrzeba u was serwisanta.Chciałem spytać czy serwisant zajmuje się tylko serwisem czyli naprawia,montuje itp.,czy robi też vending. Mam jakieś tam doświadczenie w tej branży i myślę nad zmianą pracy, ale oczywiście wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.Mam pytanie na jakich markach automatów pracujecie i czy macie też ekspresy ciśnieniowe i dystrybutory do wody; jak to teraz modne?!Z tego co wnioskuje to jak ktoś pracuje uczciwie to powinno mu się u was podobać?
Pozdrawiam wszystkich z tej branży.
Andrew 2016-05-05 18:53:11
Nie zamierzamy się z wami równać - nie będziemy tak się zniżać :)
1
Robert 2016-05-06 09:07:18
Jakie tam są zarobki?
1
kru 2016-05-07 08:16:31
Chyba ostatnio nie pokazało się żadne ogłoszenie @Maniek, ale sam bym się załapał jako przedstawiciel handlowy.
marro 2016-05-07 19:14:36
Ruszamy z rekrutacją na PH Poznań i PH Wrocław. Warunki kasowe ok.
Gregory 2016-05-20 14:52:29
Co znaczy "warunki kasowe ok"? dla jednego ok to będzie 2000zł na ręke dla drugiego 4000zł.
krzysiek 2016-05-31 09:15:34
Warto się pchać do takiej firmy? przecież konkurencja jest ogromna, praktycznie każde biuro ma swoje jak nie automaty do kaw to jakieś inne własne sprzęty, tak samo z vendingami, firm, tego typu jest sporo.
Szyszka 2016-06-02 00:49:06
Jak jesteś dobry to warto, jak chcesz sie obijac i brać podstawę to odpuść.
Gregory 2016-06-06 11:11:24
A ja w dalszym ciągu się nie dowiedziałem co znaczy "warunki kasowe ok".
mufcia 2016-06-15 20:11:55
@szyszka mnie bardziej interesują jednak prowizje - duże są?
olek 2016-07-08 14:11:49
A gdzie lepiej? w Edenie czy w Delikomacie?
Gość 2016-07-08 18:08:52
Co ma "piernik do wiatraka".
rysiek 2016-07-08 22:54:48
Podjęcie z nimi wspólpracy na pewno jest dość opłacalne, ale zastanawia mnie czy jest szansa, żeby się teraz do nich załapać. W koncu wynagrodzenie mają dość adekwatne do obowiązków, więc to mnie najbardziej u nich interesuje. Akurat sam szukam pracy. Pozdrawiam
Weey 2016-07-09 22:25:33
A skąd wiesz że wynagrodzenie jest adekwatne do wykonywanej pracy?
rysiek 2016-07-10 22:29:35
Buty są dobrej jakości więc pod tym względem nie ma co narzekać, ale czy wypłata jest terminowa? Bardzo by mi zależało na tym, żeby mieć wynagrodzenie o czasie, bo nawet i premie się trafiają odpowiednio.
weey 2016-07-11 21:54:56
Wypłata jest zawsze w terminie. Pod tym względem nie ma co narzekać :)
rysiek 2016-07-13 21:55:37
Oczywiste to jest @ytr4, dlatego trzeba ubiegać się u nich do wszelkich możliwych ofert pracy, bo może uda sie załapać. Wiecie czy mają teraz jakieś ogłoszenie? Mam odpowiednie doświadczenie, praca w warsztacie mi nie straszna, a najbardziej przyciągają mnie zarobki.
Radek 2016-07-18 10:36:39
A czy jest to sprawdzone, że wynagrodzenie jest adekwatne do obowiązków , bo pisać w ogłoszeniach to można wszystko.
tymek 2016-07-18 11:38:57
no na pewno wsyztsko jest proporcjonalne wydaje mi się. A na pewno można spokojnie aplikowac na oferte pracy jako Przedstawiciel Handlowy, bo tu też są wysokie stawki na te premie i prowzje i to przyciąga na pewno tez, nie tylko te szkolenia na pewno.
Radek 2016-07-18 13:42:33
Z tego co słyszałem to te stawki to pic na wodę
miki 2016-07-18 20:29:23
To się mylisz. Pracujesz sumiennie i zarabiasz adekwatnie....to nie jest pic. Robota ciężka i niejeden wymięka lecz pracowałem ciężej za mniejsze pieniądze. Jest ok.
2
bart 2016-07-18 23:09:51
firma jest coraz poważniejszym graczem w branży polskiego vendingu, takie stawki jak najbardziej są możliwe
2
miki 2016-07-20 22:15:03
nowi "starzy" z wodzianki już tam pracują i się kocą ...
Edek 2016-07-20 23:53:25
bzdura! rotacja jest bardzo mała, wiele osób pracuje 5,10 lat a nawet dłużej!
3
Edek 2016-07-20 23:59:39
Od handlowców wymagają bardzo dużo, zatrudniają tylko najlepszych, z doświedczeniem. Płacą zależnie od wyników (premie), więc jak ktoś jest dobry to będzie mu odpowiadać.
3
pawelcio 2016-07-21 11:26:53
A co tam w bielsku słychać? Myślałem nad pracą jako handlowiec, ale sądze ze to mało ambitne zajecie latanie po firmach i stawianie maszyn z kawa
los edenos 2016-07-23 15:16:29
to jest tzw. czyszczenie klamek ... bieganie po firmach
1
rysiek 2016-08-01 15:41:01
Praca jest rzeczywiście zmianowa, ale wiadomo czy jest jeszcze szansa na to, żeby pokazało się jakieś ogłoszenie? Dzięki
yty 2016-08-02 09:23:07
Praca nie jest zmianowa. Cały czas się rozwijamy więc obserwuj ogłoszenia.
1
Polczyk 2016-08-03 13:08:08
Ogłoszenia są całkiem spoko tutaj, bardzo polecam.
1
Michu 2016-08-11 23:42:01
W Bielsku wszystko dobrze. Jeśli myślisz, że handlowcy mają mało ambitna pracę, to zostań tam gdzie jesteś. Do nas się nie nadajesz.
1
4t5y67u 2016-08-12 19:15:05
@Polczyk tutaj to znaczy gdzie/ bo ja na gowork nie widze żeby jakies nowe oferry pracy się pojawialy w sumie chyba ze gdzies indziej to po prostu widziales
porto 2016-08-12 21:19:22
A jaki region Ciebie interesuje?
rysiek 2016-08-13 19:49:19
SUper, że atmosfera dopisuje @płotka, bo w końcu pozytywne relacje przyczyniają się odpowiednio do sukcesu w firmie. Ale wiesz może czy będzie prowadzona niedługo jakaś rekrutacja? Dzięki za odpowiedź.
Zostaw swoją opinię o Delikomat Polska Sp. z o.o. - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delikomat Polska Sp. z o.o.