Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Delikomat Polska Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Delikomat Polska Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2010-12-15 16:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Doradź potencjalnym pracownikom, powiedz co wiesz o tej firmie. Co sądzisz o pracy w Delikomat Polska Sp. z o.o.? Pozostaw swoją opinię, Bielsko-Biała jest niemałą miejscowością niewątpliwie ktoś skorzysta. Opowiedz o swoich doświadczeniach. Inni odwdzięczą się własnymi opiniami. Internet jest aktualnie najlepszym źródłem wiedzy, przyłącz się do tworzenia największego zaplecza wiedzy o pracodawcach.
zdjecie uzytkownika
Misiek - 2011-04-28 14:33:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pieniądze na czas żadna łacha, płacą minimalną krajową za zasuwanie po 15 godzin na dobę. za zwracanie uwagi , ( usunięte przez administratora )ciężkie warunki pracy.
zdjecie uzytkownika
Rene - 2011-06-23 09:10:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciężka praca za psie pieniądze,nabijanie kabzy szefom. Za upominanie się o swoje buta.
zdjecie uzytkownika
ja - 2011-07-27 01:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możesz coś więcej napisać o pracy w tej firmie ? najlepiej o fili w Warszawie. tnx
zdjecie uzytkownika
Misiek - 2011-08-05 08:26:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciężka praca czasem wiele godzin, jak się coś zepsuje to niezależnie czy to niedziela czy święta zasuwasz do roboty( usunięte przez administratora ) marna płaca
zdjecie uzytkownika
Delik Serwis - 2011-09-01 09:14:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dziwne! Bo ja słyszałem że jak ktoś jest dobry i umie rozłożyć sobie trasę, a przy tym trzyma stan techniczny i czystość na odpowiednim poziomie, to wyrabia się w 8 godzin dziennie... I do tego samochód dzięki któremu dojazd do pracy ma za free... Pomijam przy tym zarobki 2tyś-2,5tyś NETTO(nie z kieszeni) PS. Nadgodziny można odbierać. Masz mieć 170h miesięcznie co wychodzi na odczytach. WEŹ SIĘ DO ROBOTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Warszawiaku
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-12 06:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taaa
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2011-11-11 11:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moi drodzy. Jestem pracownikiem firmy Delikomat od przeszło dwóch lat. Jestem PH jednego z regionów. Będę obiektywny. Częściowo macie rację a częściowo nie. Jeśli chodzi o charakter pracy to zgodzę się że kasa mogłaby być większa. Kto z nas nie chciałby mieć więcej? Pensja jest stała oraz dodatkowo jest kasa za obrót od kubka i produktu. Handlowcy mają stałą, oraz premię za obrót i wstawienie ( tylko kawa ). Nigdy nie zdażyło się aby pieniądze zostały wysłane po terminie. Dodatkowo kasa w postaci bonów świątecznych oraz premia,, 13- ka,, na koniec roku. Brak jakiejkolwiek kasy pod stołem. Podatki odprowadzane na czas. Serwisanci pracują często gęsto więcej niż 8 godzin, często mają awarie automatów i niestety muszą jechać. Mają praktycznie nowe samochody ,,głównie Peugeoty,,. Jeśli chodzi o pracę w niedziele,soboty i święta to głupota. Uważam że firma jest solidna, pewna. Ja nie żałuję.!!!!
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2011-11-27 04:25:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak najbardziej szanowana atmosfera jest naprawdę sympatyczna z pracą więcej niż 8 godzin zdarza się czasem ale to zależy od awarii i normalne korków nie ominiesz a jak trase sobie dobrze rozłożysz to wyrobisz się wcześniej i zrobisz więcej A tak naprawdę powiedzmy prawdę kto chce pracować to wszędzie mu będzie dobrze a złote gęsi to i na złotym gnieżżdzie coś musi w tyłek uwierać :)
zdjecie uzytkownika
Tysia - 2013-08-22 15:00:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie na wszystkich w firmie. to ma dobrze. chwali sie jak paw.
zdjecie uzytkownika
antoni wozich - 2013-08-23 08:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ha ha ha jak macie czas pisać pierdy to kto obsługuje automaty?
To jest jak bajka wszędzie każdemu źle, może załóżcie sobie własną działalność i będzie wspaniale.
W pracy trzeba pracować a nie pisać głupoty nie trzeba nikomu lizać ... by być na piedestale, wyniki same mówią za siebie.
Dla zmartwionych zarobkami, kasy marketów czekają na was tylko nie zapomnijcie o pampersach.

zdjecie uzytkownika
Olaf - 2013-08-30 08:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

Jestem zainteresowany pracą w waszej firmie.
Na jakie warunki finansowe można liczyć jeśli chodzi o PH?
Z góry dziękuję
zdjecie uzytkownika
robi - 2013-09-09 21:46:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka że w tej firmie jest jak w rodzinie.
Tylko szkoda że jak w rodzinie patologicznej...
zdjecie uzytkownika
antoni wozich - 2013-09-11 21:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
patologicznej???? nie pisz o swojej rodzinie tylko opinie o Delikomat
aha i wstaw sobie nowe implanty bo te Ci sie już zużyły
zdjecie uzytkownika
ziuta - 2013-09-11 21:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tysia - 2013-08-22 15:00:18

jedzie na wszystkich w firmie. to ma dobrze. chwali sie jak paw.
no racja
zdjecie uzytkownika
Yabi - 2013-09-13 15:14:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozmiar patologii u niektórych, z pozoru bardzo czarujących, uprzejmych, nieskazitelnie poczciwych i uczciwych, jest niewyobrażalny. Maska jednak spada, bo na fałszu się nie trzyma. Jak dobrze, że to już koniec....patologii.
zdjecie uzytkownika
OK - 2013-10-14 23:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OK
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2014-03-03 13:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
serwisanci i monterzy w firmie są zabiegani, jeżeli ktoś pracuje po 12 godzin jest w stanie zarobić ponad 2000 zł.nowi pracownicy dostają najgorsze automaty do obsługi (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2014-08-14 17:31:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. właśnie zwolniłem się z konkurencyjnej firmy i szukam pracy jako serwisant maszyn. Proszę o więcej informacji na temat aktualnych ofert pracy na to stanowisko albo podobne, bo nie wiem nic o Waszej firmie. Tak szukkałem w necie po firmach zajmujących się automatami i trafiłem na Waszą stronę. Potam trafiłem tutaj na to forum i nie za bardzo znam zasady tu panujące, tym bardziej jak patrzę to ostatni wpis jest z marca 2014 roku. Ale byłbym bardzo happy jak by ktoś napisał mimo wszystko bo na stronie internetowej bardzo nie wiele informacji przydatnych było dla mnie. Pozdrawiam, Wojtek Kowalski.
zdjecie uzytkownika
kropka - 2014-08-16 13:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do Wojtek

skontaktuj się przez stonkę albo wyślij C.V na delikomat@delikomat.pl (usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delikomat Polska Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski