Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Delikomat Polska Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Delikomat Polska Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2010-12-15 16:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Doradź potencjalnym pracownikom, powiedz co wiesz o tej firmie. Co sądzisz o pracy w Delikomat Polska Sp. z o.o.? Pozostaw swoją opinię, Bielsko-Biała jest niemałą miejscowością niewątpliwie ktoś skorzysta. Opowiedz o swoich doświadczeniach. Inni odwdzięczą się własnymi opiniami. Internet jest aktualnie najlepszym źródłem wiedzy, przyłącz się do tworzenia największego zaplecza wiedzy o pracodawcach.
zdjecie uzytkownika
warszawa - 2012-12-17 19:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tomek123 - 2012-12-11 20:02:20

Witam.ODPOWIEM MI KTOS CO I JAK Z TYM DELIKOMATEM?
Witaj Tomek 123.

Soboty i niedziele mamy wolne.Praca ciężka, wymagająca. Będziesz miał 50 automatów (kawa, przekąska,zimne). Samochód do dyspozycji. Płaca na czas nic pod stołem (podstawa+porcje od kubka czy też produktu) kasa słaba min 2000 netto.

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jogurt - 2012-12-26 22:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2000 netto, hmm to dobre ( może jakieś dwa lata temu...)
zdjecie uzytkownika
ciekawska - 2013-01-08 20:30:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie jeszcze można znaleść jakieś starsze i bieżące ciekawostki o Delikomacie bo tutaj zionie nudą a było tak fajnie?
zdjecie uzytkownika
cytowniczka - 2013-01-08 22:44:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawska - 2013-01-08 20:30:20

Gdzie jeszcze można znaleść jakieś starsze i bieżące ciekawostki o Delikomacie bo tutaj zionie nudą a było tak fajnie?
Nie bądz taka ,, ciekawska,,. Jak nie masz co robić to rozbierz się i ciuchów pilnuj.
zdjecie uzytkownika
L L.A - 2013-01-18 14:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawska - 2013-01-08 20:30:20

Gdzie jeszcze można znaleść jakieś starsze i bieżące ciekawostki o Delikomacie bo tutaj zionie nudą a było tak fajnie?
Nadejdzie czas, gdy uznasz, że wszystko skończone.
I to będzie początek.
zdjecie uzytkownika
ciekawska - 2013-01-18 22:00:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zatem czeka nas nowy serial? No to czekamy
zdjecie uzytkownika
ebis - 2013-01-22 22:51:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety podstawa marna , premie ok, ale premie cofną (czytajcie umowę) jak nie spełnicie pewnych warunków. Ogólnie kiepska baaaardzo przeciętna pensja porównywalna do pracy "na kasie" w achau.
Pzdr
zdjecie uzytkownika
Tysia - 2013-08-22 15:00:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie na wszystkich w firmie. to ma dobrze. chwali sie jak paw.
zdjecie uzytkownika
antoni wozich - 2013-08-23 08:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ha ha ha jak macie czas pisać pierdy to kto obsługuje automaty?
To jest jak bajka wszędzie każdemu źle, może załóżcie sobie własną działalność i będzie wspaniale.
W pracy trzeba pracować a nie pisać głupoty nie trzeba nikomu lizać ... by być na piedestale, wyniki same mówią za siebie.
Dla zmartwionych zarobkami, kasy marketów czekają na was tylko nie zapomnijcie o pampersach.

zdjecie uzytkownika
Olaf - 2013-08-30 08:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

Jestem zainteresowany pracą w waszej firmie.
Na jakie warunki finansowe można liczyć jeśli chodzi o PH?
Z góry dziękuję
zdjecie uzytkownika
robi - 2013-09-09 21:46:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prawda jest taka że w tej firmie jest jak w rodzinie.
Tylko szkoda że jak w rodzinie patologicznej...
zdjecie uzytkownika
antoni wozich - 2013-09-11 21:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
patologicznej???? nie pisz o swojej rodzinie tylko opinie o Delikomat
aha i wstaw sobie nowe implanty bo te Ci sie już zużyły
zdjecie uzytkownika
ziuta - 2013-09-11 21:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tysia - 2013-08-22 15:00:18

jedzie na wszystkich w firmie. to ma dobrze. chwali sie jak paw.
no racja
zdjecie uzytkownika
Yabi - 2013-09-13 15:14:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozmiar patologii u niektórych, z pozoru bardzo czarujących, uprzejmych, nieskazitelnie poczciwych i uczciwych, jest niewyobrażalny. Maska jednak spada, bo na fałszu się nie trzyma. Jak dobrze, że to już koniec....patologii.
zdjecie uzytkownika
OK - 2013-10-14 23:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OK
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2014-03-03 13:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
serwisanci i monterzy w firmie są zabiegani, jeżeli ktoś pracuje po 12 godzin jest w stanie zarobić ponad 2000 zł.nowi pracownicy dostają najgorsze automaty do obsługi (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2014-08-14 17:31:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. właśnie zwolniłem się z konkurencyjnej firmy i szukam pracy jako serwisant maszyn. Proszę o więcej informacji na temat aktualnych ofert pracy na to stanowisko albo podobne, bo nie wiem nic o Waszej firmie. Tak szukkałem w necie po firmach zajmujących się automatami i trafiłem na Waszą stronę. Potam trafiłem tutaj na to forum i nie za bardzo znam zasady tu panujące, tym bardziej jak patrzę to ostatni wpis jest z marca 2014 roku. Ale byłbym bardzo happy jak by ktoś napisał mimo wszystko bo na stronie internetowej bardzo nie wiele informacji przydatnych było dla mnie. Pozdrawiam, Wojtek Kowalski.
zdjecie uzytkownika
kropka - 2014-08-16 13:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do Wojtek

skontaktuj się przez stonkę albo wyślij C.V na delikomat@delikomat.pl (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jon snow - 2014-09-05 19:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wiecie czy są jakieś ekstra profity np system ok albo multisporty? lubię z pracy wysysać jak komar ile się da. chętnie jako serwisant maszyn mógłbym pracować
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delikomat Polska Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x