Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Delikomat Polska Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Delikomat Polska Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2010-12-15 16:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Doradź potencjalnym pracownikom, powiedz co wiesz o tej firmie. Co sądzisz o pracy w Delikomat Polska Sp. z o.o.? Pozostaw swoją opinię, Bielsko-Biała jest niemałą miejscowością niewątpliwie ktoś skorzysta. Opowiedz o swoich doświadczeniach. Inni odwdzięczą się własnymi opiniami. Internet jest aktualnie najlepszym źródłem wiedzy, przyłącz się do tworzenia największego zaplecza wiedzy o pracodawcach.
zdjecie uzytkownika
Miłosz - 2013-01-23 10:49:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Czy ktoś mógłby nakreślić jak wygląda Delikomat na Dolnym Śląsku? Myślę o pracy w Waszej firmie, proszę o jakieś konkrety z tego rejonu.
zdjecie uzytkownika
Todi - 2013-03-18 12:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!
Chciałbym aplikować do tej firmy o prace PH na Dolnym Śląsku. Na jakie zarobki i samochód mógłbym liczyć?
zdjecie uzytkownika
tttt - 2013-06-18 23:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Todi - 2013-03-18 12:44:37

Witam!

Chciałbym aplikować do tej firmy o prace PH na Dolnym Śląsku. Na jakie zarobki i samochód mógłbym liczyć?
Nie pracowałem tam, lecz współpracowałem.Tak jak i pracowników potraktowali mnie jak gówno w lesie. Od czasu kiedy do Warszawy przysłali buraka z Bielska ,niby kierownika, to nawet atmosfera w tej firmie zdechła. Była faktycznie OK .Przysłali go żeby zrobił porzadek w firmie, i chyba zrobił.Ludzie z charakterem, kreatywni,zaradni nie pozwolą sobie na takie traktowani.Wiadomo że ciągłe równanie poziomem do tego prostaka ,kiedy jesteście lewer wyżej, jest męczące. A co do kasy, totaka jak wszędzie.Ostatnio znajoma była na rozmowie , zaproponował jej 1700
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-07-17 10:11:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam..
Polecam ta firmę. Wypłata na czas i miła atmosfera.
Człowiek, który przyjechał z Bielska może i jest znajomym prezesa, ale czy to ma jakieś znaczenie. Zna siena prowadzeniu firmy a co za tym idzie nam jest lepiej. Mamy nowe samochody, zarabiamy coraz wiecej, ciagle przybywa nowych etatów. Mamy imprezy integracyjne spotkania wigilijne.
Pan z poprzedniej wypowiedzi nie ma racji i chyba jest analfabetą bo nie potrafi pisać.
Pozdrawiam pracownikow
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-07-31 15:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I się w główkach lubi poprzewracać od tych służbowych samochodów, phonów, wyjazdów, spotkań integracyjnych i wigilijnych ....
zdjecie uzytkownika
RR - 2013-08-16 13:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasa w firmie jest. Prosperuje dobrze. Jak sie podlizujesz to masz dobrze. Jak jesteś kozackim dupolizem to nawet nowe auto dostaniesz.
zdjecie uzytkownika
JsB - 2013-08-20 20:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Auto rzecz nabyta. Każdy w firmie je ma , lepszy,gorszy ważne że na łeb nie pada :-) . Grzesio, Daro, Kamila długo pracują w firmie więc myślę że się im należy i że nie jest kwestia podlizywania. Z tego co mi wiadomo firma dalej będzie inwestowała i nie tylko w saochody.Fajnie że inwestuje, tylko mogliby dołożyć więcej kaski.

zdjecie uzytkownika
Tysia - 2013-08-22 15:00:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie na wszystkich w firmie. to ma dobrze. chwali sie jak paw.
zdjecie uzytkownika
antoni wozich - 2013-08-23 08:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ha ha ha jak macie czas pisać pierdy to kto obsługuje automaty?
To jest jak bajka wszędzie każdemu źle, może załóżcie sobie własną działalność i będzie wspaniale.
W pracy trzeba pracować a nie pisać głupoty nie trzeba nikomu lizać ... by być na piedestale, wyniki same mówią za siebie.
Dla zmartwionych zarobkami, kasy marketów czekają na was tylko nie zapomnijcie o pampersach.

zdjecie uzytkownika
Olaf - 2013-08-30 08:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

Jestem zainteresowany pracą w waszej firmie.
Na jakie warunki finansowe można liczyć jeśli chodzi o PH?
Z góry dziękuję
zdjecie uzytkownika
robi - 2013-09-09 21:46:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prawda jest taka że w tej firmie jest jak w rodzinie.
Tylko szkoda że jak w rodzinie patologicznej...
zdjecie uzytkownika
antoni wozich - 2013-09-11 21:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
patologicznej???? nie pisz o swojej rodzinie tylko opinie o Delikomat
aha i wstaw sobie nowe implanty bo te Ci sie już zużyły
zdjecie uzytkownika
ziuta - 2013-09-11 21:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tysia - 2013-08-22 15:00:18

jedzie na wszystkich w firmie. to ma dobrze. chwali sie jak paw.
no racja
zdjecie uzytkownika
Yabi - 2013-09-13 15:14:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozmiar patologii u niektórych, z pozoru bardzo czarujących, uprzejmych, nieskazitelnie poczciwych i uczciwych, jest niewyobrażalny. Maska jednak spada, bo na fałszu się nie trzyma. Jak dobrze, że to już koniec....patologii.
zdjecie uzytkownika
OK - 2013-10-14 23:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OK
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2014-03-03 13:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
serwisanci i monterzy w firmie są zabiegani, jeżeli ktoś pracuje po 12 godzin jest w stanie zarobić ponad 2000 zł.nowi pracownicy dostają najgorsze automaty do obsługi (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2014-08-14 17:31:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. właśnie zwolniłem się z konkurencyjnej firmy i szukam pracy jako serwisant maszyn. Proszę o więcej informacji na temat aktualnych ofert pracy na to stanowisko albo podobne, bo nie wiem nic o Waszej firmie. Tak szukkałem w necie po firmach zajmujących się automatami i trafiłem na Waszą stronę. Potam trafiłem tutaj na to forum i nie za bardzo znam zasady tu panujące, tym bardziej jak patrzę to ostatni wpis jest z marca 2014 roku. Ale byłbym bardzo happy jak by ktoś napisał mimo wszystko bo na stronie internetowej bardzo nie wiele informacji przydatnych było dla mnie. Pozdrawiam, Wojtek Kowalski.
zdjecie uzytkownika
kropka - 2014-08-16 13:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do Wojtek

skontaktuj się przez stonkę albo wyślij C.V na delikomat@delikomat.pl (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jon snow - 2014-09-05 19:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wiecie czy są jakieś ekstra profity np system ok albo multisporty? lubię z pracy wysysać jak komar ile się da. chętnie jako serwisant maszyn mógłbym pracować
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delikomat Polska Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x