Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Delikomat Polska Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Delikomat Polska Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tymek - 2014-12-04 14:36:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie widziałem obecnie żadnego nowego ogłoszenia w kierunku związanym ze stanowiskiem serwisanta maszyn.. ale tez swoją drogą do takiego stanowiska potrzeba troche doświadczenia mieć, więc nie wiem jak to wszystko wygląda tak naprawde.. a też byłbym zainteresowany praca u nich, więc nie wiem dokładnie..
zdjecie uzytkownika
dfgh - 2014-12-09 08:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mój mąż właśnie sie u nich zatrudnił :)
zdjecie uzytkownika
Jarek Zaranek - 2014-12-31 12:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jon snow - 2014-09-05 19:28:43]:
Jesteś zwykłym złamasem!!!!! i dostaniesz kijaszem!!!!!
zdjecie uzytkownika
Janusz Deska - 2015-01-15 09:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [antoni wozich - 2013-09-11 21:56:20]:
Dokładnie. Zapomnij o ośmiogodzinnej pracy. Jeżeli wyrabiasz się w osiem godzin nie musisz się obawiać, zawsze znajdą ci zajęcie żebyś z dyszki nie schodził. Najczęściej jest to 12h :). Lecz o tych nadgodzinach nie wspominaj !!! Na twoje miejsce mają już 3 kolejnych nieświadomych !!!
zdjecie uzytkownika
zenek - 2015-02-13 18:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dfgh - 2014-12-09 08:18:36]:
Będzie walił po 12 h złamas!!!!
zdjecie uzytkownika
polaczek - 2015-08-17 18:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może jeszcze jakiś czas temu w firmie było rzeczywiście miło pracować, ale te czasy chyba już bezpowrotnie minęły. Zwłaszcza , że te nadgodziny o ktorych wspominacie często w swoich postach to nie jest żadna bajka a szara rzeczywistość. Oczywiście wytrwali są w stanie tu pracować, ale pytanie czy warto...
zdjecie uzytkownika
antoni kosiba - 2015-09-10 14:01:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Omijać szerokim łukiem!!!!! Każda firma ma swoje ciemne strony ale tam to już zupełny kanał!!!!
zdjecie uzytkownika
ted dinard - 2015-09-14 07:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wielu tam donosicieli!!!! Ogólnie porażka - wyzysk człowieka!!!!
zdjecie uzytkownika
uwe - 2015-09-14 09:02:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Handlowcy w tej firmie to zwykłe pajace!!!! Banda złamasów!!!
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2015-09-15 10:29:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KOCHAM DELIKOMAT!!!!!
zdjecie uzytkownika
4t5y67u - 2015-09-16 21:27:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć,nie wiem czy wiecie ale jakiś czas temu w firmie szukali pracowników do zatrudnienia na stanowisko przedstawiciela handlowego, zastanawiam się czy w najbliższym czasie znów będą prowadzić jakąś rekrutację, byłbym zainteresowany podjęciem pracy u nich, niestety wtedy przegapiłem proces rekrutacji.
zdjecie uzytkownika
EL KUCZO - 2015-09-17 11:31:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DELIKOMAT cały czas szuka pracowników! - przy takiej rotacji non stop są prowadzone rekrutacje!!!!
zdjecie uzytkownika
Zenek - 2015-09-17 11:37:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem nie do ruszenia!!!! Jestem zwycięzcą!!!!
zdjecie uzytkownika
Franek - 2015-09-18 17:49:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super
zdjecie uzytkownika
pete burns - 2015-09-21 10:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma powinna zainwestować w antyperspiranty wielu pracowników strasznie śmierdzi potem!!!!!
zdjecie uzytkownika
Zenek - 2015-09-28 08:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marcin kręci wałki na magazynie!
zdjecie uzytkownika
othis - 2015-09-30 07:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pierwszy dzień pracy w delikomacie, to ostatni dzień normalności!!!!
zdjecie uzytkownika
Adi Miśka - 2015-10-07 07:14:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przemiał pracowników na ogromną skalę!!!! zatrudniają człowieka - eksploatują - a potem do kosza i na jego miejsce kolejnego nieświadomego!!!!
zdjecie uzytkownika
B( o )( o )BS - 2015-10-09 13:17:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lecą w kule!
zdjecie uzytkownika
Miszczu - 2015-10-15 12:47:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Fajna firma, pracuję ponad 2 lata i jestem zadowolony. Umowa o pracę, pakiet prywatnej opieki medycznej, karta Multisport w połowie opłacona przez firmę, wypłata zawsze na czas, przyzwoity samochód służbowy, spoko zarząd...
Narobić się trzeba, ale nie znam firmy co by płaciła za opier... się. No chyba że dyrektorzy na kopalni. ;)
Polecam!
zdjecie uzytkownika
rysiek - 2015-10-17 01:50:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no prosze, jednak oferują umowe o prace, to super @Miszczu! Ja szukam pracy już 2 miesiąc i zastawiam się czy jeszcze będzie rekrutacja na przedstawiciela handlowego u nich. Działają oczywiście w branży vendingowej, wiec to oni montują też te wszystkie automaty z napojamki czy z przekąskami w firmach.
zdjecie uzytkownika
Miszczu - 2015-10-31 00:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to teraz masz szansę na przedstawiciela w okolicach Wrocławia i Warszawy. Tylko musisz być dobry :) W innych rejonach mamy komplet.
zdjecie uzytkownika
mania - 2015-11-16 11:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
akurat do tego czy ktos jest dobry czy nie oceni doswiadczeie jakie uzyskal przez wzglad na swoja prace. ja w handlu akurat mam spore doswiadczenie, wszystkie zdolnosci komunikacyjne i utrzymywanie kontaktow z klientami mialam. tez slyszlalam ze w delikoment polska daja umowe o prace. ale jak to jest mniej wiecej z zarobkami? gdyz mam pewnie pulap z ktorego nie chcialabym schodzic.
zdjecie uzytkownika
manhunt - 2015-11-25 09:44:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miszczu tylko jest jeden mały problem przedstawiciele w Delikomacie to cieńkie bolki!!!!!
zdjecie uzytkownika
mk - 2015-11-26 18:24:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skoro tak uważasz to masz teraz szansę aby się samemu sprawdzić w naszej firmie.Zapraszamy droga otwarta. Pokaż co potrafisz i zobaczysz jak to na prawdę jest. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
siostrzenica - 2015-12-03 17:25:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moja ciocia pracuje o nich na stanowisku przedstawiciela handlowego, wiadomo, że ta praca nie należy do najłatwiejszych głównie czasowo, ale pensje ma bardzo dobre
zdjecie uzytkownika
ryt - 2016-01-23 23:00:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio piłem waszą czekoladę. Czy oprócz w automatach , można gdzieś ją kupić?
zdjecie uzytkownika
jp - 2016-01-27 13:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja mam całkiem inne zdanie na ten temat i patrzę na to z innej perspektywy. Zawsze tak jest że dział handlowy utrzymuje całość firmy. Wiadomo że handlowców zawsze w tej firmie trzyma się krótko za mordę a rotacja spora. Nie ma handlu nie ma firmy Proste. Można kogoś lubić mniej lub więcej lub wcale. Życie. Wracając do tematu darka. Kolo ma niezły zapierd....gdyż ciśnie góra i jest sam na jawie. podejrzewam że inni handlowcy też mają ciśnienie na wstawianie. Jeśli idę do niego z dilem to jeszcze się nie zdarzyło żeby odmówił. Gość dla mnie ok . Co do auta.....każdy z nas jeździ praktycznie nowka. Jeszczejedno.....prawdziwych kolegów poznaje się w biedzie. Nara
zdjecie uzytkownika
kolo - 2016-01-30 09:08:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Daro jest ok. robi swoje,PRACA a kolegów poszukaj sobie na swoim podwórku, w pracy pracuj, proste
zdjecie uzytkownika
Miszczu - 2016-02-10 00:47:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [manhunt - 2015-11-25 09:44:21]:
Nie wiem czy cienkie czy grube bolki, ale wiem że wstawiamy dużo nowych klientów a starych jakoś nie tracimy, baaa - często fajnych odbieramy klietów konkurencji.
Handlowcy robią swoje, taka ich praca, ale ważna też jest rola serwisu a ten mamy nanajwyższym poziomie w Polsce.
zdjecie uzytkownika
igorcio - 2016-02-11 12:32:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda, o serwisie słyszałem same pozytywne opinie. Jedynie z przedstawicielami może bywa różnie, bo tu opinie są rozbieżne. Podobno dobrze można zarobić @Miszczu, to prawda?
zdjecie uzytkownika
Leja700 - 2016-03-04 22:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki są bardzo małe. Zarabiają tylko w zarządzie, a reszta musi na nich tyrać. Ogólnie w Delikomacie dużo jest "kolesiostwa".
zdjecie uzytkownika
portki - 2016-03-06 16:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Leja700 rozumiem że masz doświadczenie u nich w firmie, możesz powiedzieć co to znaczy "bardzo małe"? dla każdego to moze byc inna kwota. ważne żeby było na umowie o pracę.
zdjecie uzytkownika
Jko - 2016-03-06 22:52:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [portki - 2016-03-06 16:58:23]:
Jest umowa o pracę.
zdjecie uzytkownika
adiko - 2016-03-19 21:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jko, ale na jakim stanowisku. Bo ja szukam pracy jako przedstawiciel handlowy i słyszałem, że tu jest ok. W sensie plany sprzedażowe sa do wyrobienia, ale umowa o prace zawsze zapewnia podstawe w wynagrodzeniu nawet jakby cos się nie udało.
zdjecie uzytkownika
jko - 2016-03-19 22:05:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adiko - 2016-03-19 21:37:22]:
Umowa o pracę jest na każdym stanowisku. Jeśli chodzi o pracę jako PH to jest ok, lecz słyszałem że szefostwo śrubuje im plany czy też jakoś oni je sobie ustalają ? Jakoś tak to idzie :) firma nie jest zła a kasa zawsze w terminie :) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ptyś - 2016-03-21 21:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
raczej przedstawiciele nie mogą sami sobie planów ustawiać, przecież to byłoby naciągane i celowe. Wydaje mi się, że pieniądze na czas i prestiż firmy to dobre znaki
zdjecie uzytkownika
Miszczu - 2016-03-30 23:42:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarabia się podstawa + premia zależnia od wyników. Serwisanci mają premię od ilości porcji na serwisowanych maszynach, PH tylko za nowe wstawienia (taka motywacja). Biuro i warsztat ma chyba stałą pensje. Kasa zawsze na czas, wszyscy dostają umowę o prace. Są premie na Świeta, można mieć multisporta i luxmed - firma dopłaca.
Ja pracuje i mi pasuje.
zdjecie uzytkownika
Frt - 2016-04-01 07:45:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo to fajna firma jest, a od lat się super rozwijamy, mamy wielu fajnych klientów którzy doceniają wklad naszej pracy i jakość markowych produktów, wporzo się tu pracuje. Robisz swoje...nikt się nie czepia. Samochody nowe, pieniądze na czas, karta Multi, premia świąteczna, karta lekarska. Ja osobiście polecam!!!!
zdjecie uzytkownika
maniek - 2016-04-03 11:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o, multisporta macie? to jednak wyślę do was cv. ciekawe czy za free czy za dopłatą. widzę przyszłość w vendingu, może u was zacznę karierę w tym temacie
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-04-11 14:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Frt - 2016-04-01 07:45:15]:
Potwierdzam! Fajna robota, uczciwa firma dla uczciwych ludzi!
zdjecie uzytkownika
Spec - 2016-04-27 23:02:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Automat spec rządzi w vendingu, zarówno wy i upadający ploh nie możecie się równać z nami
zdjecie uzytkownika
True - 2016-04-29 22:24:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Spec - 2016-04-27 23:02:28]:
Miło że ,,konkurencja,, o nas myśli i czuje oddech na plecach
zdjecie uzytkownika
Maniek - 2016-05-03 11:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super, że czytam tu takie pozytywne komentarze. To utwierdza mnie w przekonaniu, że chcę aplikować. Kiedy będzie jakaś rekrutacja? :)
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2016-05-05 18:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Własnie czytałem ogłoszenie na pracuj.pl że potrzeba u was serwisanta.Chciałem spytać czy serwisant zajmuje się tylko serwisem czyli naprawia,montuje itp.,czy robi też vending. Mam jakieś tam doświadczenie w tej branży i myślę nad zmianą pracy, ale oczywiście wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.Mam pytanie na jakich markach automatów pracujecie i czy macie też ekspresy ciśnieniowe i dystrybutory do wody; jak to teraz modne?!Z tego co wnioskuje to jak ktoś pracuje uczciwie to powinno mu się u was podobać?
Pozdrawiam wszystkich z tej branży.
zdjecie uzytkownika
Andrew - 2016-05-05 18:53:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Spec - 2016-04-27 23:02:28]:
Nie zamierzamy się z wami równać - nie będziemy tak się zniżać :)
zdjecie uzytkownika
Robert - 2016-05-06 09:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakie tam są zarobki?
zdjecie uzytkownika
kru - 2016-05-07 08:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba ostatnio nie pokazało się żadne ogłoszenie @Maniek, ale sam bym się załapał jako przedstawiciel handlowy.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Konkretnie, merytorycznie, jasno i bez owijania w bawełnę.
Pytania: standard raczej, ale dla ambitnych
Jak chcesz się w pracy opier... to sobie odpuść.
zdjecie uzytkownika
marro - 2016-05-07 19:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ruszamy z rekrutacją na PH Poznań i PH Wrocław. Warunki kasowe ok.
zdjecie uzytkownika
Gregory - 2016-05-20 14:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marro - 2016-05-07 19:14:36]:
Co znaczy "warunki kasowe ok"? dla jednego ok to będzie 2000zł na ręke dla drugiego 4000zł.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Delikomat Polska Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delikomat Polska Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert