Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Delikomat Polska Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Delikomat Polska Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
as - 2012-08-07 12:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co Ciebie obchodzi prywatne życie innych osób? Wydaje mi się że tutaj akurat to lekka przesada żeby oceniać innych. Jeśli ktoś chce inaczej poukładać sobie życie to ma do tego chyba prawo. Prawda jest taka że nikt prócz samych zainteresopwanych nie zna prawdy więc może nie nam oceniać, oskarżać i osądzać.
zdjecie uzytkownika
as - 2012-08-07 12:46:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Delikatniś - 2012-08-02 12:01:47

Praca w terenie daje także możliwośći rozwoju bujnego, niekontrolowanego życia prywatnego. Krótkie szczęście, wielkie straty....
Chodziło mi o odpowiedź na tan zapis
zdjecie uzytkownika
zeto - 2012-08-08 23:12:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wam wszystkim to się chyba strasznie nudzi!!!!!
zdjecie uzytkownika
Tysia - 2013-08-22 15:00:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie na wszystkich w firmie. to ma dobrze. chwali sie jak paw.
zdjecie uzytkownika
antoni wozich - 2013-08-23 08:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ha ha ha jak macie czas pisać pierdy to kto obsługuje automaty?
To jest jak bajka wszędzie każdemu źle, może załóżcie sobie własną działalność i będzie wspaniale.
W pracy trzeba pracować a nie pisać głupoty nie trzeba nikomu lizać ... by być na piedestale, wyniki same mówią za siebie.
Dla zmartwionych zarobkami, kasy marketów czekają na was tylko nie zapomnijcie o pampersach.

zdjecie uzytkownika
Olaf - 2013-08-30 08:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

Jestem zainteresowany pracą w waszej firmie.
Na jakie warunki finansowe można liczyć jeśli chodzi o PH?
Z góry dziękuję
zdjecie uzytkownika
robi - 2013-09-09 21:46:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prawda jest taka że w tej firmie jest jak w rodzinie.
Tylko szkoda że jak w rodzinie patologicznej...
zdjecie uzytkownika
antoni wozich - 2013-09-11 21:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
patologicznej???? nie pisz o swojej rodzinie tylko opinie o Delikomat
aha i wstaw sobie nowe implanty bo te Ci sie już zużyły
zdjecie uzytkownika
ziuta - 2013-09-11 21:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tysia - 2013-08-22 15:00:18

jedzie na wszystkich w firmie. to ma dobrze. chwali sie jak paw.
no racja
zdjecie uzytkownika
Yabi - 2013-09-13 15:14:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozmiar patologii u niektórych, z pozoru bardzo czarujących, uprzejmych, nieskazitelnie poczciwych i uczciwych, jest niewyobrażalny. Maska jednak spada, bo na fałszu się nie trzyma. Jak dobrze, że to już koniec....patologii.
zdjecie uzytkownika
OK - 2013-10-14 23:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OK
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2014-03-03 13:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
serwisanci i monterzy w firmie są zabiegani, jeżeli ktoś pracuje po 12 godzin jest w stanie zarobić ponad 2000 zł.nowi pracownicy dostają najgorsze automaty do obsługi (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2014-08-14 17:31:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. właśnie zwolniłem się z konkurencyjnej firmy i szukam pracy jako serwisant maszyn. Proszę o więcej informacji na temat aktualnych ofert pracy na to stanowisko albo podobne, bo nie wiem nic o Waszej firmie. Tak szukkałem w necie po firmach zajmujących się automatami i trafiłem na Waszą stronę. Potam trafiłem tutaj na to forum i nie za bardzo znam zasady tu panujące, tym bardziej jak patrzę to ostatni wpis jest z marca 2014 roku. Ale byłbym bardzo happy jak by ktoś napisał mimo wszystko bo na stronie internetowej bardzo nie wiele informacji przydatnych było dla mnie. Pozdrawiam, Wojtek Kowalski.
zdjecie uzytkownika
kropka - 2014-08-16 13:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do Wojtek

skontaktuj się przez stonkę albo wyślij C.V na delikomat@delikomat.pl (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jon snow - 2014-09-05 19:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
wiecie czy są jakieś ekstra profity np system ok albo multisporty? lubię z pracy wysysać jak komar ile się da. chętnie jako serwisant maszyn mógłbym pracować
zdjecie uzytkownika
tymek - 2014-12-04 14:36:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie widziałem obecnie żadnego nowego ogłoszenia w kierunku związanym ze stanowiskiem serwisanta maszyn.. ale tez swoją drogą do takiego stanowiska potrzeba troche doświadczenia mieć, więc nie wiem jak to wszystko wygląda tak naprawde.. a też byłbym zainteresowany praca u nich, więc nie wiem dokładnie..
zdjecie uzytkownika
dfgh - 2014-12-09 08:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mój mąż właśnie sie u nich zatrudnił :)
zdjecie uzytkownika
Jarek Zaranek - 2014-12-31 12:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jon snow - 2014-09-05 19:28:43]:
Jesteś zwykłym złamasem!!!!! i dostaniesz kijaszem!!!!!
zdjecie uzytkownika
Janusz Deska - 2015-01-15 09:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [antoni wozich - 2013-09-11 21:56:20]:
Dokładnie. Zapomnij o ośmiogodzinnej pracy. Jeżeli wyrabiasz się w osiem godzin nie musisz się obawiać, zawsze znajdą ci zajęcie żebyś z dyszki nie schodził. Najczęściej jest to 12h :). Lecz o tych nadgodzinach nie wspominaj !!! Na twoje miejsce mają już 3 kolejnych nieświadomych !!!
zdjecie uzytkownika
zenek - 2015-02-13 18:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dfgh - 2014-12-09 08:18:36]:
Będzie walił po 12 h złamas!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delikomat Polska Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Delikomat Polska Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert