Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Delikomat Polska Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Delikomat Polska Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2010-12-15 16:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Doradź potencjalnym pracownikom, powiedz co wiesz o tej firmie. Co sądzisz o pracy w Delikomat Polska Sp. z o.o.? Pozostaw swoją opinię, Bielsko-Biała jest niemałą miejscowością niewątpliwie ktoś skorzysta. Opowiedz o swoich doświadczeniach. Inni odwdzięczą się własnymi opiniami. Internet jest aktualnie najlepszym źródłem wiedzy, przyłącz się do tworzenia największego zaplecza wiedzy o pracodawcach.
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2011-11-27 04:25:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak najbardziej szanowana atmosfera jest naprawdę sympatyczna z pracą więcej niż 8 godzin zdarza się czasem ale to zależy od awarii i normalne korków nie ominiesz a jak trase sobie dobrze rozłożysz to wyrobisz się wcześniej i zrobisz więcej A tak naprawdę powiedzmy prawdę kto chce pracować to wszędzie mu będzie dobrze a złote gęsi to i na złotym gnieżżdzie coś musi w tyłek uwierać :)
zdjecie uzytkownika
as - 2011-12-08 07:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez pracuję w tej firmie i moje zdanie jest takie: wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma. Praca w Delikomacie to nie więzienie czy obóz. Przymusu nie ma. Każdy ma wolną rękę i jak się komuś nie podoba to zamiast narzekać powinien poszukać innej pracy (takiej która spełni jego ambicje). Ja pracowłem w wielu firmach i ta jest jedną z nielicznych o której mogę powiedzieć że naprawdę jest w pożądku. Wypłata na czas, ludzie pracują jednak poniżej 8h dziennie i to często a ja nawet zanm takich którzy pracowali poniżej 6h dzinnie. Premia z tego co wiem zabierana jest tylko w sytuacji kiedy ktoś ewidentnie zawini. Premia na święta i bony. Dodatkowo auto i czas parcy który można modyfikować w ciągu dnia i to nawet oficjanie zgłaszając że jest potrzeba załatwienia jakiej sprawy. Dla mnie pozytyw. No ale to moje zdanie...
zdjecie uzytkownika
cafe+co - 2012-01-30 19:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest ok ale co nieliczni wchodza sefom na glowe na slasku jest masakra technikow nie ma bo robia nic....samochodami ktore nie maja gps jazda za fri nawet w wekendy ale co ja tam wiem ......woz który na jechac nie pojedzie jak kazdy z koni ciągnie w swoja strone .................................................................
zdjecie uzytkownika
gość - 2012-01-31 21:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
świetna ta twoja wypowiedź \"cafe+co\", taka górnolotna, przemyślana, wyważona no i przy tym niosąca twoją ogromną wiedzę o tej firmie. Nie obrażałbyś firmy robiąc sobie z nazwy, nick`a.
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxxxxxxxxx - 2012-02-10 20:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowieku z konkurencji. Co ty gadasz za głupoty. Napisz lepiej dlaczego ludzie nie chcą pić waszej kawy. Bo to istne szczochy....
Przetargi, konkursy? Jedynie my jako uczciwa firma nie dajemy pod stołem jak wy!!!!!! . Napisz lepiej że chciałbyś pracować w tak szanowanej się firmie a nie NIK-iem straszysz. Jesteście słabi jako PLOH dlatego to wy powinniście się bać o własne tyłki. A jeśli chodzi o czynsze to są obliczane na podstawie prognoz sprzedażowych a nie wywalane z rękawa. U nas wygrywa jakość oraz szacunek do kienta!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
kubek - 2012-02-14 13:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to pieknie sie przedstawiles i zaprezentowales firme to dlatego wasze wasze oferty laduja na moich oczach w koszu,kasa to nie wszystko,znajomosc tematu i merytoryczne oczarowanie kilenta
(wiedza na temat tego co sie robi) jesli nie jstes w stanie odpowiedziec na proste pytanie klienta co to jest Arabica a co Robusta to jestes nie w tej branzy
zdjecie uzytkownika
kora - 2012-02-14 23:31:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja od paru llat jestem klientką firmy Delikomat i sobie bardzo chwalę współpracę. Mam kontakt z serwisantem tej firmy jest miły i systematyczny. Jakość produktów super.
Wcześniej miałam dwóch operatorów którzy nie dokońca spełniali nasze potrzeby a pracownicy narzekali na jakość kawy oraz serwis.
Ja jako klient polecam!
zdjecie uzytkownika
Tysia - 2013-08-22 15:00:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie na wszystkich w firmie. to ma dobrze. chwali sie jak paw.
zdjecie uzytkownika
antoni wozich - 2013-08-23 08:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ha ha ha jak macie czas pisać pierdy to kto obsługuje automaty?
To jest jak bajka wszędzie każdemu źle, może załóżcie sobie własną działalność i będzie wspaniale.
W pracy trzeba pracować a nie pisać głupoty nie trzeba nikomu lizać ... by być na piedestale, wyniki same mówią za siebie.
Dla zmartwionych zarobkami, kasy marketów czekają na was tylko nie zapomnijcie o pampersach.

zdjecie uzytkownika
Olaf - 2013-08-30 08:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

Jestem zainteresowany pracą w waszej firmie.
Na jakie warunki finansowe można liczyć jeśli chodzi o PH?
Z góry dziękuję
zdjecie uzytkownika
robi - 2013-09-09 21:46:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka że w tej firmie jest jak w rodzinie.
Tylko szkoda że jak w rodzinie patologicznej...
zdjecie uzytkownika
antoni wozich - 2013-09-11 21:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
patologicznej???? nie pisz o swojej rodzinie tylko opinie o Delikomat
aha i wstaw sobie nowe implanty bo te Ci sie już zużyły
zdjecie uzytkownika
ziuta - 2013-09-11 21:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tysia - 2013-08-22 15:00:18

jedzie na wszystkich w firmie. to ma dobrze. chwali sie jak paw.
no racja
zdjecie uzytkownika
Yabi - 2013-09-13 15:14:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozmiar patologii u niektórych, z pozoru bardzo czarujących, uprzejmych, nieskazitelnie poczciwych i uczciwych, jest niewyobrażalny. Maska jednak spada, bo na fałszu się nie trzyma. Jak dobrze, że to już koniec....patologii.
zdjecie uzytkownika
OK - 2013-10-14 23:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OK
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2014-03-03 13:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
serwisanci i monterzy w firmie są zabiegani, jeżeli ktoś pracuje po 12 godzin jest w stanie zarobić ponad 2000 zł.nowi pracownicy dostają najgorsze automaty do obsługi (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2014-08-14 17:31:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. właśnie zwolniłem się z konkurencyjnej firmy i szukam pracy jako serwisant maszyn. Proszę o więcej informacji na temat aktualnych ofert pracy na to stanowisko albo podobne, bo nie wiem nic o Waszej firmie. Tak szukkałem w necie po firmach zajmujących się automatami i trafiłem na Waszą stronę. Potam trafiłem tutaj na to forum i nie za bardzo znam zasady tu panujące, tym bardziej jak patrzę to ostatni wpis jest z marca 2014 roku. Ale byłbym bardzo happy jak by ktoś napisał mimo wszystko bo na stronie internetowej bardzo nie wiele informacji przydatnych było dla mnie. Pozdrawiam, Wojtek Kowalski.
zdjecie uzytkownika
kropka - 2014-08-16 13:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do Wojtek

skontaktuj się przez stonkę albo wyślij C.V na delikomat@delikomat.pl (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jon snow - 2014-09-05 19:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wiecie czy są jakieś ekstra profity np system ok albo multisporty? lubię z pracy wysysać jak komar ile się da. chętnie jako serwisant maszyn mógłbym pracować
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delikomat Polska Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x