Eika Polska Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Eika Polska Sp. z o.o.

anonimowy 2016-12-11 19:40:36
nie przesadzaj, Unaj nie jest taki straszny... nie wierzę że jego hobby jest znęcanie się nad ludźmi. co innego jego brygadziści, być może po prostu ciężko mu wyczuć polska mentalność i kompleksy niektórych „kolegow"??
2
Franek 2016-12-12 19:34:15
Anonim brygadziści nic do powiedzenia nie mają tylko pozostaje im się głupio uśmiechać i przytakiwać . Pewnie jesteś jednym z tych co za ,,NIC" podwyżki dostają ,a tych osób w firmie sporo . Nie każdy potrafi lizać pupę.Kropka dobrze pisze!
1
anonimowy 2016-12-12 20:24:17
Franek, powiedz lepiej co Cię tak naprawdę boli? Być może pracuję tutaj zbyt krótko żeby mieć wyrobione zdanie... ale jeśli jest tak źle to dlaczego tutaj się męczysz? wydaje mi się że nie jest tak źle, w poprzedniej firmie było gorzej.
ten taki ktos taki eee napewno nie znacie 2016-12-13 07:09:14
Kazda z opinii zależy od działu na którym się pracuje , od współpracowników od swoich brygadzistów których mniej lub bardziej się lubi , i również od wykonywanej pracy , nie jest tak ze cały zakład jest z gruntu zly , według mnie nie jest wcale tak strasznie może , czasami zdarzyć się coś co wam się nie spodoba i wolność internetu pozwala wam pisać takie rzeczy pod ochroną wolności , zarobki sa jakie sa ale ludzie bierzcie pod uwagę ze tu się produkuje tylko grzałki , ile maja wam płacić za taka prace skoro sami jakos ogromnie na tym nie zarabiają, z tymi podwyżkami to się zgodzę ludzie dostają je typowo randomowo i nie zawsze to jest zgodne z ich kwalifikacjami , często bywa tez tak ze ci którzy liżą dupę je dostają , bo sam Unai nie ma pojęcia kto jaki wkład ma w swoja prace i jak bardzo się angażuje , polega na tym co sam zauważy , a ZASADNICZO NAJPIERW SAMI PRZESTAŃMY SOBIE SZKODZIĆ - to nie będziemy musieli pisać takich rzeczy , szukajcie problemu w zarodku
3
Glos ludu 2016-12-14 08:00:56
Karaluchy pod poduchy ja rozpoczolem ta inwazje a dostalem strasznie smieszna i ponizajaca odpowiedz ale to swiadczylo tylko o tej osobie jaki jest naprawde... a drazni mnie drugi tema osoba pracujaca tam wiecej lat i duzo starsza starzem i moze dostac podwyszki a gosc pracujacy nie caly rok po rzuceni wypowiedzenia dostaje wiecej niz ona to juz przegiecie a zna tylko dwie maszyny... dalsza wypowiedz nie ma sensu bo i tak nic to nie zmieni
2
uczciwie 2016-12-14 12:19:49
Zgadzam się z "ten taki ktos taki eee napewno nie znacie" należy zacząć od samego siebie. Myslę ze jesli pracuje się w jakiejś firmie powinno dbac się o jej opinie i jej dobro bo jest to miejsce ktore daje ci pracę. Jesli natomiast cos ci nie pasuje rynek jest otwarty, twoje anonimowe narzekanie w internecie i obrażanie kolegów nie zmieni twojej sytuacji . Ja pracuje kilka lat i powiem Wam tyle firma ma swoje wady jak kazda ale mysle ze praca nie jest zla.
3
Olo 2016-12-15 13:17:11
Widać że niezły syf skoro zniknęły komentarze... nie polecam tam pracy.Szukaja taniej siły roboczej.O premii zapomnijcie bo maszyny to szrot i chcac nie chcac jest praktycznie nie osiagalna.Brygadzista K.G. idio..ta do potęgi.Ciekawe skad go wzięli? ponoć przed nim był spoko koleś ale ja już go nie poznałem.Wymagania jak by kokosy płacili a pracujesz w syfie i burdelu za 1500zł na 3 zmiany psss.Jak trafisz na tego brygadziste to oprócz darcia mordy miłego słowa nie uraczysz.Sama rotacja pracownikow mowi o tej firmie.Nie polecam najgorsza praca jaką miałem do tej pory.Koleżanka też zrezygnowała.A od razu napiszę nierobem nie jestem.
1
Slav 2016-12-17 04:47:29
Mnie się podobało...stoisz se w metalowych trepach...i robisz se grzałki...jak się boisz, to se chodzisz w koło...i robisz se grzałki...jak se zrobisz już jakieś grzałki...to se idziesz na przerwę...na przerwie rozmawiasz se z kumplami, że robisz se grzałki...po pracy idziecie se z kumplami na piwko... porozmawiać, że se robicie grzałki......
Warunki pracy dość dobre...można porobić se grzałki...Pieniądze, to zależy...jeśli chlejesz dużo, to ci nie starczy pod koniec miesiąca na piwko, żeby porozmawiać z kumplami, że robicie se grzałki...przerwa trochę krótka 15 min. , więc musisz wybierać - w.y.s.r.a.ć się, zjeść , czy porozmawiać na palarni, że robisz se grzałki.
3
nikt. ważny 2016-12-17 07:19:05
Cała racja szanujcie swoich brygadzistów a będzie a będzie ok
1
gang Albanii królowie życia 2016-12-17 07:21:20
Popus to ty to na pewno ty
1
całaJA 2016-12-19 14:49:06
Praca ok kasa spoko, atmosfera super:)
Manamana 2016-12-21 22:38:06
Przepracowalam tam prawie dwa lata.Praca ciężka szczególnie latem kiedy na hali jest ponad 30 stopni a wiatraków brakuje bo połowa zepsuta.Płacą marnie jak na 3-zmianowy system.Maszyny wiecznie zepsute więc o normie można zapomnieć a co za tym idzie o premii też.Wymagaja coraz więcej za coraz mniejsze pieniądze bo dodając jakieś pieniądze odbiorą ci na czymś innym. Brak poszanowania pracownika.Ogólnie nie polecam.
4
opos 2016-12-31 12:20:24
Obyś pracowała tam do emerytury skoro tak fajnie:)
Wszystkie pozytywne opinie to osoby bez ambicji.... Jedna z gorszych firm z którymi miałem do czynienia.
1
Slav 2017-01-02 13:05:08
Zgadzam się :) Niech pracują tam do emerytury...tylko nie wiem, czy dożyją do niej w tym ( chciałem napisać syfie) , ale napiszę firmie...skoro pracodawca jest tak "wspaniałomyślny", że nawet nie da swoim "robotnikom" zjeść normalnie śniadania i chwilki odpoczynku, dając tylko 15min. przerwy(pomińmy "umowną" regulację prawną ) chodzi mi o zwykłą etykę. Doba ma tylko 24 godziny, a nie 30, czy 40...przepracowałem tam ponad 2 lata, chyba za długo...zmęczenie...wypalenie...nocki...itd...ale wolny rynek znajdzie na moje miejsce "kolejnego"...i tak to działa.
2
Dyk 2017-01-05 10:51:26
Pozytywna atmosfera , 3 zmiany tak jak na każdej produkcji, praca ciężka?? fizyczna więc nie wiem kto liczy na to że będzie lekka. Całkiem dobrze dorabiam sobie na dodatkowych premiach za normę dzienną. Bywa chaotycznie ale do zniesienia. Nie wiem dlaczego pracownicy są obrażanie tekstem "osoby bez ambicji" dlatego ze piszesz anonimowo i dlatego ze ktoś ma inne zdanie niż ty?
Rezacz 2017-01-14 08:43:08
Mam ❓ czemu nikt się tu nie podpisuje tylko anonim.
Lepper 2017-01-14 11:04:27
Krzysiek to ty nie wierzę co tu się dzieje
Mrówka 2017-01-31 11:54:11
Czy wy też zauważyliście że w tej firmie nie rządzi detektor ?
Mrówka 2017-01-31 12:00:35
Dyrektor chochlik się wkradł
Robotnik przymusowy 2017-01-31 22:20:41
w tej firmie nikt nie rządzi tą firma żyje własnym życiem
2
hejtklub fanatyk 2017-02-03 22:22:27
Ponieważ mam jedną religie i mam jedną decyzje którą jest wielkie pier.... się!
Ciągle pluję ci w twarz, każdego miesiąca i każdego dnia, za każdym razem kiedy słyszysz moje imię mój środkowy palec jest też w górze.
Myślisz że jestem ci coś winien, przez nie posiadanie pokojów dla tych kut...ów, ponieważ nie są dobrzy, Ja nie żyję twoimi zasadami.
Starzejesz się; pełny trunku który chlejesz chcesz być zauważony lecz powoli umierasz.
Więc kiedy oni pokażą palcem, obróć się plecami i powiedz je..... to. Je.... To!
Więc kiedy oni pokażą palcem, obróćmy się i powiedzmy je... to. Je.... To!
Juliusz rycerz 2017-02-05 18:56:01
Ta firma jest smutna
2
praktyk 2017-03-16 09:38:20
Dla tego iż w tej firmie zarabiałem z premia 1800zł a w obecnej bez premii na reke mam 3800 pracujac od 8.00 do 16.00 a premie roczna dostaje raz ale za to jaką.... Dla tego nie masz ambicji.Jeśli zarobki z eiki sa wystarczajace majac rodzine to powodzenia...chyba że wcinasz wiecznie parowki chleb i zupki chińskie:D
wódz bladych twarzy 2017-03-16 11:29:01
rycerz okrągłego stołu to ludzie są smutni , logo jest wesołe to i firma jest wesoła
Rycerz ortalionu 2017-03-18 00:41:01
Ty jesteś smutny kondonie
Zostaw swoją opinię o Eika Polska Sp. z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eika Polska Sp. z o.o.