brak logo

DONGSEO DISPLAY POLAND

Wrocław

Opinie o DONGSEO DISPLAY POLAND

krakus 2015-12-30 14:38:24
Dorzucę swoje 3 grosze i obiektywna ocenę.Dominik przez tyle lat chodzil i nie robił zupełnie nic,byl tolerowany przez wyższe kierownictwo,Wojtek zaczynal od porządków i przynajmniej bylo czysto ale byl zapominalski wiecznie śpiący i żeby cos załatwić np urlop graniczylo z cudem.Adrian jesli chodzi o sprawy produkcyjne byl myślący znal przynajmniej obsługę pras itd w sprawach personalnych miał niestety swoich faworytów co bylo widoczne golym okiem.Obiektywnie rzecz biorąc z calej tej trojki Adrian powinien pracować dalej.A jesli chodzi o Dominika i Wojtka to nikt nie powinien brać pieniędzy za spanie olewanie roboty i chodzenie w kolko przez cala zmianę.To moja opinia mam nadzieje ze nikogo nie urazilem.sam juz tam nie pracuje ale sytuacje znam przepracowalem tam 7,5 roku
krakus 2016-01-02 19:52:07
>>>>góral.Odniosłem się do rozpoczętego przez kolegów/koleżanki,wyżej wątku dotyczącego zwolnionych jakiś czas temu w jednym dniu 3 kierowników i wyraziłem co do w.w wątku moją subiektywną opinię.Pozdrawiam
Joker 2016-01-07 18:37:39
W DONGSEO PRACOWALEM 5 LAT SIE ZEPSULA ATMOSFERA JAK ZOSTALA BEATA DYRDA LIDERKA NA ZMIANIE B NA PAKOWNI GRA WIELKA KIEROWNIK ONA NIECH SOBIE PRZYPOMNI PARE LAT TEMU W KSIAZU NA INPREZIE JAK SIE RUCHALA ROBILA LODA BUDNEMU
1
NACJONALISTA 2016-01-13 18:27:22
WARCZY JEDEN NZ DRUGIEGO JAK PSY I WY SIE CHCECIE NAZYWAC PATRIOCI CZY POLACY. TYLKO SIE NIE ZACZNIJCIE ZABIJAĆ. CO ZA LUDZIE ?? WSTYD
1
korposzczur 2016-01-13 19:57:55
NIE POLECAM, NIE POLECAM, NIE POLECAM. A na pewno nie dla ludzi ambitnych, a jedynie chcących przesiedzieć kilka godzin za marne grosze. Może chociaż do części to dotrze i ktokolwiek przeczyta.

Zacznijmy. Witam serdecznie. Pracowałem w "biurze" w tej pseudo "firmie" 3 miesiące. Pierwsza myśl? Zdecydowanie za długo. Nie polecam nawet najgorszemu wrogowi. Jedyne co to można się cofnąć w rozwoju i zatracić wiarę w siebie i własne możliwości. Nie pamiętam dnia bez krzyków, opieprzu, złej atmosfery. Mobbing na każdym kroku, codziennie. ZERO SZACUNKU DLA CZŁOWIEKA. ŻóŁci patrzą tylko na swoje nosy. Chcesz coś zmienić, usprawnić? Nie w tej firmie. Koreańczyk i tak wie wszystko najlepiej, Polak jest tylko do czarnej roboty. A i tak ciężko nawet taką znaleźć. Trzeba umieć nieźle ściemniać, ponieważ Koreańczycy chodzą i patrzą Ci w ekran co robisz (a sami nie robią praktycznie nic, szukają pretekstu żeby się przyczepić).

Menadżerowie (a przynajmniej ogromna część z nich) nie ma pojęcia o zarządzaniu personelem. Pracują od rana do nocy żeby spłacać swoje kredyty. Stawka głodowa. Można jedynie zarobić więcej, ale nie dużo więcej, zostając po 5 godzin dziennie na nadgodzinach i pracująć w weekendy.

Większość załogi ze strony polskiej jest bardzo w porządku. Aczkolwiek nie wszyscy. Jest jedna Blond Pani, która uważa się za niewiadomo kogo, myśli że jest najważniejsza w tej pseudo "firmie" i nie ma dla nikogo szacunku. Dlatego też nikt nie powinien mieć szacunku do niej. Nie polecam współpracować z ludźmi o takim charakterze.

Jeszcze słowo o rozmowie rekrutacyjnej. Na tejże rozmowie sprawdzana jest wiedza z Excela. Jest sporo zadań. Po co? Nie wiem tego do tej pory. Chyba tylko po co, żeby to wywarło wrażenie "o sprawdzają excela, to musi być super poważna firma!". Rozmowa jest banalna, główne pytanie to "czy nie przeszkadza Ci praca w godzinach nadliczbowych i czy dobrze radzisz sobie ze stresem". Osobiście , nie dostałem ŻADNEGO pytania w języku angielskim. A praca często opierała się o ten język. A raczej było to język koreańsko-angielski.

Podsumowując, podkreślam raz jeszczę moją opinię. Jesteś zdolny i ambitny? Chcesz się rozwijać? OMIJAJ TĘ PSEUDO "firemkę" szerokim łukiem!
2
xxx 2016-01-21 09:54:54
Zwolniłem się z firmy Dongseo po 4 i pół roku pracy i mogę powiedzieć jedno... Jeżeli ktoś ma inną OPCJĘ na pracę to niech z niej skorzysta. Ludzie! Są jeszcze normalne firmy na tym świecie. Sam się o tym przekonałem ;)
polak 2016-01-24 11:26:57
Fabryka jak fabryka albo zakład jak zakład . Ale szkoda że tylu swoich Polaków pozwalniali i od połowy 2015 roku do chwili obecnej zatrudniają prawie samych UKRAIŃCÓW. Lepiej zapłacić 8 zł - ukraincom i zapisywać ich na nadgodziny niż 12 zł polakowi i jego zapisać. Mamy tanią siłę roboczą a polaczek niech zdycha bez pracy, zasiłku, i prawa do zasiłku. Od dzisiaj MADE NI DONGSEO DISPLAY UKRAINA.
1
xxx 2016-02-10 10:08:26
@Korpo wiesz jak to mówią... lepszy diabeł znany niż nieznany ;) byłem tam prawie 5 lat i żałuję, że dopiero po tym czasie przejrzałem na oczy i postawiłem się poniżaniu przez zółtych...
megaloman 2016-02-23 10:55:53
Wiecej niz spoko? Niestety ludzie dziela sie na takich ktorzy moga stac w miejscu i nic ze soba nie robić - i na takich którzy chca sie rozwijac. Co w tej firmie jest faktycznie dużym wyzwaniem
1
ROBOKOP 2016-02-25 09:09:27
kto chce pracowac to bendzie pracowac nie warzne za jaka kase aby umowa była oprace a nie jakies tam zlecania i bendzie pchał sie dzwiami i oknami do przacy nie warzne gdzie i skim zajmijcie sie swojmi pierdołami i paczcie na swoie tyłki kase zarobiłes odłorzyłes a teraz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiacie firmom a sami lepsi nie jesstescie wes sie za pracfe jak sie wam nie podoba to za granice teraz tam miodow nie ma a w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak dostaniecie ze w polsce szybko wam sie zacznie pracowac powodzenia
megaloman 2016-02-25 16:01:28
Słaba prowokacja, mogłeś się bardziej postarać z ortografią.
1
hahaha 2016-02-25 22:30:48
Widac,ze debil niepismienny z DSP.
1
Wydaje 2016-03-01 21:10:43
Wiecie ta Firma upada jak z biura ludzie sami się zwalniaja
Tak ratuje ich Automotiv. Ludzie nie odpowiednio przeszkoleni. Jak na prasach i na spawalni liczy Się Ilość rywalizacja Między
Zmianami przyczym cierpią pracownicy produkcji. Bo nie ma czasu na sprawdzenie danego elementu.
Parowiec z Nysy 2016-03-02 16:30:37
Odwołać przewodniczącą związków.Niech nie robi dziadostwa.Co roku na swieta daje związkowcom najtańsze jajka z marketu majonez i najtansza kawe.Za takie składki??? A do czego ona się nadaje??? Jak ktoś ma jakiś problem to chowa głowe w piasek i nic nie robi.Odwołać ją.Juz więcej można się dowiedzieć od tego grubasa z produkcji co jest w związkach niż od tej smiesznej przewodniczącej.
Ktoś 2016-03-08 14:51:16
Ale człowieku w tej firmie nigdy nie było dobrego przekazu informacji tak a ten grubas obrywa za pania przewodniczaca co sie nadaje do sprzątania a ona sie uwaza wazniejsza od prezesa ale chyba ktoś ją wybral i to związkowcy byl dobry kandydat z pakowalni to wybraliscie takie chomo.
xxx 2016-03-10 19:42:49
Marzena, nie ma ofert z prostego powodu - portale typu pracuj.pl, praca.pl pobierają dobre pieniądze za każdą ofertę. Jakby mieli wrzucać każdą ofertę przez znane portale to, sądząc po ilości zwolnień, musieli by płacić tysiące miesięcznie. Przez jakiś czas wystawiali się jako "Rekrutacja ukryta", co jest mniej płatne po prostu. Swego czasu oferty były na portalach typu gumtree czy olx. To chyba mówi dużo o tym zakładzie.
eska 2016-03-11 10:18:12
Słuchajcie , czy tam ktos odbiera telefon? dzwonie i dzwonie i sygnal zajety. help...
Pracus 2016-03-17 11:45:05
Witam, powiedzcie co sądzicie o Annie M. Bo słyszałem wiele opinii i nic dobrego czy az taka straszna jest.
lalus 2016-03-17 20:13:38
Przed wyjazdem byłego koreańskiego przełożonego soe Anna musiała mieć zabieg oddzielania od d..y przełożonego, tak się przyssała.
Anna to jedyny facet w dziale jakości...
5
Blokujemniestawka 2016-03-19 11:16:19
Homo się pisze przez samo "H".Poza tym podzielam Twój pogląd :D.
1
Kasienka 2016-03-22 04:13:51
Z kierownictwa jedyna osoba ktora naprawde jest wporzadku jest Marta Cichocka.To czlowiek ktory zawsze pomoze w potrzebie i nigdy nie faworyzuje ludzi.Nie slyszalam zeby kiedys do kogos byla chamska czy niegrzeczna wszystkich traktuje sprawiedliwie i po ludzku.Reszta to zdecydowana wiekszosc ludzi ktorzy nigdy nie powinni kierowac innymi.Kiedys byl jeszcze Adrian ktory byl ludzki.
Kate 2016-05-03 14:33:03
Spędziłam w "firmie" dość sporo czasu, mogę powiedzieć jedynie to że po tej firmie żaden pracodawca nie będzie Ci już straszny - rzadko kiedy można spotkać metody;
1. Zwiększania wydajności pracowników po przez wydawanie poleceń służbowych w kwestii pozostania na nadgodzinach. Pierw przez cały dzień nie ma dodatkowej pracy, następnie o godzinie 14:01 okazuje się że jest tysiąc rzeczy do zrobienia do wczoraj, a Twój przełożony nawet nie pokusił się o to żeby powiedzieć Ci o tym wcześniej.
2. Tak naprawdę nie wiadomo do końca kto jest Twoim menadżerem - jest jedna osoba której imię wszyscy znają - nieformalnie sprawuje ona kontrolę nad całą jakością w firmie / chodź jej stanowisku jednoznacznie mówi o tym za co odpowiada. Bezczelne traktowanie, i chamskie odzywki są na porządku dziennym (także i na to się spokojnie uodpornisz)
3. Premia frekwencyjna jest zabierana za sekundę spóźnienia, jak zwrócisz uwagę że zegar na wejściu jest specjalnie przestawiony w którąś ze stron - od razu jest zmiana tematu
4. Zero możliwości rozwoju - jedynie zewnętrzne szkolenia na strefie, bez żadnych dodatkowych certyfikatów
5. Przyjmowani są ludzie, którzy nie mają pojęcia o pracy którą będą wykonywać na danym stanowisku. Jestem za tym żeby zaraz po studiach pracownicy dostawali szansę rozwoju - natomiast mówię stanowcze NIE osobom które nie wiedzą nic konkretnie, a mają od dnia pierwszego rozpocząć normalną pracę.
1
LECH Czech i Rus 2016-05-04 09:24:03
Najwiecej krytykuja tutaj ci ktorzy przez lata lizali tylki zostawali chetnie po godzinach a teraz zmienili prace i sa wielce oburzeni tym co bylo.Tylko jak pracowaliscie to bylo wszystko git i zero narzekania.Ehhh Polacy.
pracus 2016-05-12 00:38:37
I nie zrozumiecie bo w tej firmie jest tak ze wiekszosc narzeka po to zeby narzekac.Opieprzaja sie calymi dniami a tutaj wylewaja gorzkie zale ale jak przychodzi co do czego to chowaja glowe w piasek i liza tylki.W tej firmie trzeba popracowac pare lat zeby wiedziec co jest do czego i kto jest kto.Ja pracowalem w Dongseo 7 lat i znam tam kazdego.Wczesniej byl Adrian to narzekali teta, jest Arek to narzekaja i tak bedzie zawsze i zawsze tak bylo.Najlepiej w tej firmie to miec [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Bedziecie zdrowsi.pozdro
Sierotka Marianna 2016-05-13 13:54:31
Jakbyś miał chodź trochę oleju w głowie to byś nie generalizował. W myśl jednego powiedzenia, nie oceniaj wszystkich swoją miarką. W każdej firmie są ludzie którzy są tacy jak opisujesz, natomiast większość negatywnych tutaj opinii jest spowodowana słabym zarządzaniem - pomyśl ile trudu by kosztowało ludzi ściemnianie że jest źle, podczas gdy byłoby w firmie mega (zwolnienia ludzi chodźby z biura też mówią same za Siebie). Niestety żyjemy w takim a nie innym świecie i społeczeństwie, i Ci co cenią się więcej niż te marne grosze które można tam zarobić boją się o swoją pracę i przyszłość. Bo w innych firmach wymagane jest więcej. Jedni na to leją, udają że coś robią i obijają się całymi dniami. Inni narzekają, ale też na to leją - a są i Ci którzy narzekają, leją na to i odchodzą do innych firm. A ten portal służy właśnie temu żeby opisywać sytuacje jakie mają miejsca w zakładzie - by ktoś nim podejmie tam pracę mógł się zapoznać z jakimikolwiek szczątkowymi informacjami - jeżeli taki układ wam nie pasuje, nikt Was nie zmusza do czytania wypocin wszystkich dookoła.

Firma jest jaka jest, ni mniej ja swój czas poświecony na prace w niej uważam za stracony - nikt nie musi się z tym zgadzać, ani tego potwierdzać. To są czyste fakty. Więc zalecam wszystkim tym którzy wchodzą i piszą jaka ta firma jest wspaniała by dali sobie spokój i zajeli się robienie overtime w pracy bo tam chociaż dostaniecie za to pieniądze - a tutaj nie dostaniecie żadnego "nawet" uznania. Nie pozdrawiam wszystkich zadowolonych z pracy, z niskimi ambicjami :))
1
Anielcia 2016-05-18 22:57:58
Teraz tak mowisz bo sie zwolnilas i grasz wielka pania.zreszta zawsze mialas wybujale ambicje sierotko marianno.Trzeba bylo zawsze wszystko ci palcem pokazywac.Moglas troche odczekac z wylewaniem tutaj swoich zali albo podpisac sie wlasnym imieniem jesli zalezalo ci na tym zeby komus dogadac.powodzenia w nowej pracy tylko nie przesiaduj zmiany w kantynie albo na stole bo to juz nie DongSeo.
1
Sierotka Marianna 2016-05-23 11:28:39
Haha haha haha,

Widzę zawiść w szeregach jest ogromna:) <brawo)

Po pierwsze nie jestem kobietą - ale fajnie zobaczyć reakcje otoczenia na podpisanie się znajomym nickiem, niczym "rzuć mięso a hieny zaraz Cię dopadną" :)

Po drugie, w zasadzie nic więcej. Dziękuję Ci i reszcie pozytywnych wariatów którzy dodają tutaj swoje wypocinki jaka ta firma jest wspaniała - każdy ma prawo mieć swoje zdanie, ale nie każdy musi się z nim zgadzać :)

Pozdrawiam Gorąco, walczących w Boju

Krzysiek
1
konstantynopolitan 2016-05-25 11:04:22
Jutro zamiast na procesje to do roboty.Dostaniecie cheesburgera z maca w Seulu.Sprawdzcie przed spozyciem z jakiego mieska jest kotlet.mniammm
Anna 2016-05-25 17:45:16
W moim odczuciu zero szacunku dla ludzi z pod firmy.Owego dnia wyleciało pół działu,drugiego polecieli Ukraincy a trzeciego kolejne ''pozostałe'' 5 osób. bez dnia uprzedzenia,poinformowania że mają coś takiego w planach ! A później telefony czy nie wrócą,bo nagle nie ma kto robić.
Poza tym przenoszenie z działu na dział ludzi,którzy nie mają pojęcia o pracy a nawet odpowiednich badań też większości się nie podobało.
wetwran dongseo 2016-05-27 10:02:03
To stara jak swiat praktyka w tej firmie ze nie mowia nic o zwolnieniu bo gdyby ci powiedzieli wczesniej to boja sie ze ktos by zrobil cos po zlosci rozwalil celowo matryce itp.dlatego zawsze daja wypowiedzenia na koniec dnia pracy.Taka polityka firmy. Dno poprostu.
Madzia 2016-06-06 08:31:04
Zwalniaja operatorow to juz chyba koniec tej firmy.
Madzia 2016-06-20 21:37:56
Jesli interesuje Cie sytuacja firmy to jedz i zobacz.Pozdrawiam
1
Madzia 2016-06-26 09:52:29
Firma od kilku lat ma z tego co wiem,strone w budowie...Jesli tak bardzo interesuje Cie ta firma to pojedz tam ,podejdz do ochrony i popros ,ze chcesz wejsc popatrzec porobic troche zdjec, mysle ,ze oni maja zaufanie do obcych i pokaza Ci cala firme od podszewki.Probowac zawsze warto.Pozdrawiam
2
Tajemniczy 2016-07-08 09:18:55
Beka,

Ludzie nadal tam pracują? Ja rozumiem że mamy trudne czasy, ale widzę że nadal stara Ekipa Trzymająca Władzę siedzi na swych czerwonych taboretach.
1
idiota 2016-07-10 10:07:17
Co wy pieprzycie? Zwalniaja 3/4 zalogi. Pozwaniali w ciagu miesiaca kupe ludzi. Najpierw sie dowiedzcie a potem gadajcie.
3
Ocena 2016-07-18 00:02:24
Jak oceniacie pracę kierownika Michała Zemly?
wandaconiechcialaniemca 2016-07-18 18:51:45
To taki gosc, ktory sam jest w porzadku ale bydlo ktorym on kieruje robi co chce szczegolnie na zmianie A. Nie nad wszystkim ma on kontrole, ale osobiscie to porzadny facet. Pracowalam z nim pare lat temu i sie dogadywalismy.
moldyprodukcjautrzymanie 2016-07-20 09:14:21
Masz szansę powodzenia na prace w tej firmie,tam potrzeba ludzi ktorzy maja sporo rachunkow a najlepiej z pieciu komornikow. Zeby siedziec cicho, byc poganianym niewiele rozumiec i udawac ze cos sie robi. Jesli jestes kumaty masz glowe na karku i troche honoru oraz ambicji to poszukaj normalnej pracy. Tutaj jest teraz tak ze dzis cie zatrudnia a jutro zwolnia. Ja pracowalem w tej firmie 8,5 roku do pewnego czasu bylo w miare normalnie. Sytuacja zaczela sie kompletnie psuc jak wyrzucono kierownikow Adriana i Wojtka a na dodatek zmienil sie prezes i dyrektorem zostal pewien koreanczyk ,ktory sam mowil na mitingu z pracownikami ze podjal terapie i postara sie zachowywac normalnie. To chory na glowe czlowiek podejmuje szkodliwe decyzje dla zakladu i z tego co wiem nie przyjmuje sprzeciwu, potrafi nawet podniesc reke na pracownikow nie wspomne o ciaglych krzykach i rzucaniu przedmiotami. Najlepiej to isc i samemu sie przekonac. Ja oddalem tej firmie kawal zycia ale nigdy bym juz tam nie wrocil z powrotem.
robi 2016-08-03 12:27:02
zakład przyjmuje ludzi a pózniej zwalnia ,co to za polityka ,zakład niech jedzie do Koreii nich tam szuka pracowników .
zdenek 2016-10-12 07:21:24
nie pracowaleś, ale przesiedziałeś, he, he, he
Andrzejek R. 2016-10-13 11:04:54
Witam. Moim ulubionym pracownikiem jest chłopak o pseudonimie Hejo. Cenię w nim jego podejście do pracy. Jest to chłopak z którym można porozmawiać naprawdę na każdy temat. Przeżyłem z nim nie jedna imprezę i mało z nich pamiętam. Jeśli miałbym polecić komus prace w dongseo to właśnie z Pawłem. Pozdro
zenon h 2016-10-15 20:52:38
@robi ale niby dlaczego miałby ich zwalniać? jakoś nie chce mi się w to wierzyć. pracodawca tej klasy na fachowców by się ot tak nie pozbywał moim zdaniem
J.A.Burban 2016-10-25 04:30:15
Firma miała dobre predyspozycję... No niestety. Nie leżało... Zmiany państwowe zwiększone opłaty i vat. Poszli po najprostszej linii oporu. W większości ludzie ze starego składu zm. C których spotykam w wielu innych firmach w tym Nestle... i NIfco ;) Pozdro ;) już chyba z sentymentu mówią dobrze o starej kadrze ... A na panu Budnym to chyba już każdy psy wiesza. A i i dobrze chciał rządzić niech rządzi... i TAK BĘDĄ konowała trzymać do momentu całkowitego przebranżowienia bo potrafi tylko ludzi obrażać i zwalniać. Taki piesek po lania w razie problemów prawnych... Odprawy z waszej strony to była kpina i wstyd. Pan prezes jednak nie okazał się taki wszechmocny za jakiego go brano a i system LG rozniosła polityka PIS. Czas na automotive, mała nadzieja że nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tego jak z Tv bo będą straty w użytkownikach ruchu drogowego ... W Wałbrzychu start rozbudowy Toyoty w Poznaniu VW... Życzę powodzenia w transakcjach i zleceniach. Mimo wszystko to P. Budny Ty Frajerze Sypiesz Się Jak Lego... I weź w końcu lekcję etyki i poprawnych wyrażeń bo pomyślą żeś w chlewie chowany :D
J.A.Burban 2016-10-25 04:48:50
ps: Ja tam bym nie chciała aby mój fotel zabił mnie w zderzeniu Toyoty z Fiatem Seicento :P
Pablo 2016-10-25 14:16:57
Pracowałem tam przez dwa miesiące, zmuszają do nadgodzin pod pretekstem obowiązku pracy w sobotę, niedzielę i święta. Zarobki nie są adekwatne do wykonywanej pracy. Moim zdaniem jest to miejsce dla desperatów szukających jakiejkolwiek pracy. Jedyny plus jaki posiada ten zakład to darmowy dojazd do pracy i nic więcej.
Pablo 2016-10-25 15:55:19
Dodam jeszcze, ze mnie tam okradli z bluzy i zegarka
2
Weteran 2016-11-17 01:37:15
Kiedyś to był super zakład. Pracowała fajna ekipa na zmianie A. Za Adriana można było wszystko załatwić , była fajna atmosfera pracy i w ogóle. Na liniach były takie jaja, że aż chciało się jechać do tej pracy. Zarobki jak na tamte czasy nie były najgorsze i praca też nie aż taka ciężka. Trzeba było się trochę naustawiać albo nakręcić gwintów. Było fajnie. Potem zaczęło się psuć powoli, potem zwolnili Adriana to już całkiem do kitu było. Kimek zaczął swoje rządy wprowadzać. Aż łezka się w oku kręci, że tak to się rozleciało i tylu ludzi zostało zwolnionych, naprawdę fajni ludzie tam pracowali... Nie wiem jak jest teraz i jak to wygląda, ale nie mam raczej nadziei na coś dobrego. Pozdro dla starej zmiany A.
1
ayla 2016-11-20 10:23:03
Brawo znam ją osobiście jest wypaczona i doszla powiedzmy do czegoś pieprzeniem sie z Koreankami,pracuje slabo,wiec ciekawe jak się to skonczy to lizanie wiemy czego pozdrawiam serdecznie pracowników naprawdę chylę czola tym,którzy pracują tam naprawdę i uczciwie.
ayla 2016-11-20 10:43:42
Oj chyba nawet wiem kto to pisze,heh pozdrawiam
Wera 2016-11-21 10:44:56
Mowicie o takiej chudej,co lazila wszedzie i kazala sobie mowic na pani , wygladala jak facet i miala takie dziwne oczy? To dziwna "kobieta", miala dosc duza wladze w tym zakladzie. Nieraz potrafila pomoc jak jej ktos wpadl w oko, ale jak nie polubila to juz nie bylo zmiluj. Ja osobiscie nic do niej nie mam ani zlego ani dobrego, troche jej sie balam, tego spojrzenia i wygladu tak troche patologicznie wygladala i zachowywala jak facet. Ja tam nikomu nie zagladam czy to lisbijka czy nie. Wiem, ze niektorzy ja chwalili szczegolnie chlopcy z produkcji, ale nie wiem czemu na gorze jej nie lubily a na produkcji szanowali, tego nie wiem.
Zostaw swoją opinię o DONGSEO DISPLAY POLAND - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DONGSEO DISPLAY POLAND