Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Firma Ochroniarska – CITY SECURITY

Pracowałeś w firmie Firma Ochroniarska – CITY SECURITY i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mirek - 2014-05-02 09:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w Lomiankach ponad dwa lata i jestem zadowolony.Kazdy ma prawo mieć swoje zdanie co do tej firmy i krytykować ja.Tym co to robia proponuje solid a tam się dowiedzą i doswiadcza jak się traktuje pracownika ochrony.To prawda ze jest opóźnienie w przelewach ale sa i wiem ze zawsze będą.Latwo jest krytykować co każdy potrafi ale nie tedy jest droga.pozdrawiam pracowników citi.
zdjecie uzytkownika
mirek - 2014-05-02 09:36:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [HANS - 2013-03-18 20:25:44]:
to czytaj głupie opinie i siedz w domu
zdjecie uzytkownika
mirek - 2014-05-02 10:15:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie lubie anonimow bo sa nierzetelni. ja pracuje w city ponad 2 lata i nikt się mnie czepial.
zdjecie uzytkownika
leon - 2014-05-02 17:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam, nie jest tak zle.
zdjecie uzytkownika
Umej - 2014-05-02 19:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I powiedz kolego czemu akurat City? Bo nie wierzę, żeby mieli jakieś super wspaniałe warunki... co cię tam trzyma...
zdjecie uzytkownika
bartek - 2014-05-03 12:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Umej - 2014-05-02 19:57:17]:
Robiłem już w innych firmach i wcale nie było lepiej. Opóźnienia w wypłacie zdarzają się częściej, a w City przynajmniej płacą w miarę na czas.
zdjecie uzytkownika
maro - 2014-05-12 15:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
City Security z Warszawy nie daje umów o pracę.
zdjecie uzytkownika
yugopolis - 2014-05-12 23:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niestety nie wszędzie, a raczej praktycznie nigdzie, obecnie nie możesz liczyć w firmie na taką umowę
zdjecie uzytkownika
pracownik ze starzem - 2014-05-18 22:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ochroniarz City - 2014-04-08 08:21:56]:
Wyplacalni Sa, jest wiele mozliwosci dorobienia do wyplaty. Trzeba tylko pracowac a nie tylko przychodzic I wymagac kokosow za to ze sie jest. Co do niepelnych wynagrodzen to jak sie pike w pracy albo wychodzi zostawiajac obiekt bez nadzoru to firma ponosi straty I dziwie sie ze tacy ludzie wogole cos dostaja. Tam wlasnie takie osoby najwiecej maja do powiedzenia a do pracy to sie nie wezma. Pracowalem w wielu firmach I tylko w jednej traktowani Sa pracownicy z szacunkiem tam jak tu. Dyrektorzy nie Sa prosto po szkolce tylko to ludzie ktorzy staja ramie w ramie ze swoim pracownikiem gdy jest trzeba mu pomoc. Ogolem trole pijaki I debile maja na co narzekac Bo takich sie tu prostuje... Pozdrawiam zarzad I wspolpracownikow z innychh obiektow
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2014-05-20 12:54:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik ze starzem - 2014-05-18 22:12:12]:
Potwierdzam. U mnie na obiekcie ostatnio pięciu (usunięte przez administratora)ochrony z pracy wywalili właśnie za pijaństwo. Jeszcze na tyle bezczelni byli, że w dziale monopolowym alkohol kupowali. Trzeba przyznać, że nadzór i inspektorzy w City szybko reagują w takich wypadkach.
zdjecie uzytkownika
kol - 2014-05-20 13:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co pracować? A nie wykonywać zlecenie? Czyżby dawali już umowę o prace? Panowie powyżej z tuby propagandowej city, wykonujemy zlecenie więc jesteśmy zleceniodawcami.

Zanim napiszecie post bo brakuje kandydatów do wykonywania zlecenia, to chociaż zapoznajcie się z umową zlecenie, którą być może przeczytaliście.
zdjecie uzytkownika
Olek - 2014-05-20 15:16:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kol - 2014-05-20 13:06:49]:
A jak wykonujesz zlecenie to nie pracujesz frustracie?
zdjecie uzytkownika
hamshik - 2014-05-22 15:24:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja dopiero co zatrudnilem sie w citi i jest super. Pierwsza wyplata przyszla w terminie. umowa zlecenie jak wszedzie. Mily szef :)
zdjecie uzytkownika
yugopolis - 2014-05-22 22:02:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to super, że zaczęli wreszcie ogarniać te firmy ochroniarskie do kupy. Jeszcze jakby polepszyly się stawki dla pracowników...
zdjecie uzytkownika
Predator - 2014-05-23 13:48:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (15)
Witam pracuję już ponad dwa lata w City.Stawka niska,obiecywali podwyżki,obiekt cały czas ten sam,obiecywali przenieść na lepszy.Najbardziej mnie jednak irytuje że nigdy nie ma na czas wypłaty , Płatność niby ma być 25 każdego miesiąca,a zdarzają się opóznienia nawet 10 dni,a najlepsze jest to że dzwonisz z pytaniem gdzie są twoje pieniądze to jesteś traktowany jak intruz i ściemniają Ci na odczepnego że kasa już wyszła (i idzie tydzień czasu z banku do banku)Wiadomo ludzie mają rachunki do zapłaty itd.Jeżeli nie zobią porządku z tymi wypłatami to uciekam z tej firmy do konkurencji.
zdjecie uzytkownika
Alien - 2014-05-25 14:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Predator - 2014-05-23 13:48:18]:
Chłopie nie sądzę żeby u konkurencji było lepiej. Pracowałem już w firmach z branży gdzie zaległości były znacznie dłuższe. W porównaniu z tym City jest ok.
zdjecie uzytkownika
yugopolis - 2014-05-25 17:49:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to w takim razie jak długo musicie zazwyczaj czekać na swoje pieniądze od City Security? tydzień, dwa?
zdjecie uzytkownika
Olek - 2014-05-26 12:13:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yugopolis - 2014-05-25 17:49:36]:
U mnie w robocie zdarza się czasem obsuwa tydzień lub dwa, ale z reguły płacą na czas.
zdjecie uzytkownika
Focus - 2014-05-26 15:00:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [leon2 - 2014-04-08 13:18:39]:
Ludzie co to za firma kasy niema do tej pory(usunięte przez administratora).omijajcie takie firmy z daleka a Umowa jaka umowa podpisujesz ale bez daty, a zapytaj sie o cos to nikt nic niewie Omijajcie ta firme wszedzie gdzie jest
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-05-28 17:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dostał już ktoś pieniądze za kwiecień? bo w Warszawie jeszcze nie ma wypłat
zdjecie uzytkownika
sergio - 2014-05-28 18:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Tomek - 2014-05-28 17:13:51]:
w Gdańsku to samo ... czekamy ;-/
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2014-05-29 10:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [bartek - 2014-05-03 12:09:30]:
Chłopie to gdzieś ty pracował,ja też zaliczyłem kilka firm ochroniarskich i nigdzie nie było problemów z wypłatami,tylko w City jest problem.Powiem jedno wstyd dla firmy i tyle.
zdjecie uzytkownika
bartek - 2014-05-29 11:44:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wojtek - 2014-05-29 10:36:52]:
Chłopie a ja myślę, że kłamiesz. Wiem, że w innych firmach jest pod tym względem jeszcze gorzej niz w City.
zdjecie uzytkownika
maly - 2014-05-29 14:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie podesłałem aplikację do CITY. Mam nadzieje, że wasze komentarze się nie sprawdzą.. oby coś ogarnęli z tymi wypłatami. Dacie znać o tym jak wygląda opcja dni wolnych i umowy?
zdjecie uzytkownika
yugopolis - 2014-05-29 16:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
firmy ochroniarskie nie dosyć, że i tak płacą przecież mało swoim pracownikom to jeszcze i tak z tym mają problemy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Ochroniarska – CITY SECURITY
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x