Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Firma Ochroniarska – CITY SECURITY

Pracowałeś w firmie Firma Ochroniarska – CITY SECURITY i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
olaf H - 2015-02-01 14:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Na terenie Gdańska w centrum logistycznym jako zwykły pracownik ochrony. A co chcesz zdjęcia nie mam powodu kłamać i na spokojnie jestem od cb o 20 lat młodszy a co żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska właśnie przez takich jak wy ludzie pracy nie mają bo sami zero inteligencji a jak ktoś coś ma i to swoją pracą to już zaczynają się głupie domysły czemu on ma a ja nie. I wtedy zaczynacie robić pod górę i to prawda prędzej czy później prawda wyjdzie na jaw. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
brednie - 2015-02-01 23:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Wszyscy mądrzy, każdy lepszy nienawiść,zazdrość człowiek człowiekowi wilkiem. Brednie, zero meteorytyki.Dziwi mnie tylko że ani administrator strony jak i moderatorzy nie reagują, pozwalają na taki of top. Przez wasze męki, bóle żale nie dowiedziałem się nic. Gratuluje...
zdjecie uzytkownika
olaf H - 2015-02-02 00:01:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jeżeli chcecie co kolwiek wiedzieć idźcie do biura i będziecie mieć własne zdanie na powyższy temat. W biurze wszyscy zajebiści poza jednym gołodupcem.wiadomo że nie którzy ludzie są jak gołębie raz jedzą ci z ręki a potem srają ci na głowę. Dlatego biorę przykład od jednego gościa i cieszę się tym co mam. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
gwiazzzda - 2015-02-02 17:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [brednie - 2015-02-01 23:49:20]:
A co ty chcesz wiedzieć trzeba było się dorabiac za młodu a nie teraz miejsce pracy zabierać alkocholiku.!!!!!!! Nara
zdjecie uzytkownika
bzdury - 2015-02-03 23:14:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [gwiazzzda - 2015-02-02 17:49:20]:
Widzisz, ja chociaż nauczyłem się czytać oraz pisać. Jeżeli wchodzę na forum o flagowym haśle "opinie zarobki" to cały h.uj interesuje mnie zdanie takiego debila jak Ty, że ktoś go wyrzucił z pracy. To pójdę po cichutku nasram na niego w internecie. Idź mu powiedz w oczy :) . A tu powinna być info Pracuje tu i tu, zarabiam tyle i tyle, plusy firmy i minusy firmy. Rozumiesz coś ?
zdjecie uzytkownika
super - 2015-02-04 20:58:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Super
zdjecie uzytkownika
pipi - 2015-02-07 08:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam pracy w ochronie w rejonie slaska ,chciałbym dowiedzieć się na temat firmy city security
zdjecie uzytkownika
komar - 2015-02-20 01:46:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lukason P - 2015-01-31 02:10:15]:
weś nie bądz smieszny pracuje jeszcze od 1, 5 roku tutaj 0 szacunku do nas jako pracownikow podpisuje sie pod tym co kolega napisal ze lepszy jesz jakis chlejus nic dobry pracownik a ze czasem sie czlowiek polorzy po 20 godzinach to zdjecia robia i kary wystawiaja haha nara zmieniam prace niebede dawal sie wyzyskiwac a do tego jeszcze przyjedzie pan prezes i sie wyrzywa jol
zdjecie uzytkownika
Prof - 2015-02-20 15:04:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [komar - 2015-02-20 01:46:59]:
CZY TY KOLEGO SPALES W SZKOLE NA LEKCJACH GRAMATYKI???
zdjecie uzytkownika
udzik - 2015-02-28 06:56:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie chcę być czarnym prorokiem ale firmy podobnego pokroju nigdy nie oferowały wystarczających stawek, tak by zadowolić obie strony. Zawsze pozostawało bardzo duże pole do popisu i działania, na którym można bazować i może to być podstawa do dalszych dojazdów samochodów zastępczych. Wszystko jest warte przemyślenia.
zdjecie uzytkownika
napierdalacz - 2015-03-03 20:05:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest takia, że tego frajera poletka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z koleszką prezesem z PolPatronu . Przez tego frajera tekże zostalem zwolniony . Dobrze , że istnieje google i mozna sobie wygooglowac frajerskie nazwisko i znależć typa który aszedl a skóre. Potrzebuję tylko od was koledzy danych odnosnie działu w którym pracuje Palant Połetek i godzin jego pracy . Tak żeby nie przedłużać poszukiwań .
zdjecie uzytkownika
napierdalacz - 2015-03-03 20:08:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Acha.. i jakim samochoem jeździ
zdjecie uzytkownika
hrabia - 2015-03-13 18:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tam pracy nikomu dotyczy sprzątania confort leszno brygadzistka dzwoni opierdala za nic stosuje silny mobing dowala sie do rzeczy co nie mają miejsca kazała mi przyjedzac na 13 walic nadgodziny za ktore nie sa płacone firma to porazka nie jestem jakies walniętej konkurencji brygadzistka nawet nie zna przepisów kodeksów pracy karze nawet niedziele robic podsumowanie szkoda nerwów i robienie dla tej firmy za smieszne 6zł praca np innej firmie za taki obiekt to 8zł do 10 zł min oby ta firma upadła
zdjecie uzytkownika
dorotka - 2015-03-14 16:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [hrabia - 2015-03-13 18:08:03]:
ciesz się że masz robotę..........a jak tak mało płacą to po co pracujecie w tej firmie ....?? wszędzie czekają na takich fachowców z otwartymi rękami i płacą po 20 pln ....oj ludzie żal , weźcie poczytajcie co piszą o Solidzie może się obudzicie ....banda nierobów i leserów ....dać wam umowy o prace to zaraz L4 każdy przynosi ..... ogarnijcie się.....
zdjecie uzytkownika
sierżant - 2015-03-14 16:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [napierdalacz - 2015-03-03 20:08:48]:
żeby Policja przypadkiem nie chciała sobie skrócić poszukiwań , założę się masz coś na sumieniu , za takie wpisy jest PARAGRAF , wydział do cyber przestępczości lubi robić wyniki, cienki kolego jesteś jak nie umiesz załatwić sprawę prosto w oczy .....zresztą jak każdy co pisze w necie, pajace i nieudacznicy
zdjecie uzytkownika
do dorotki sierzanta chrabia - 2015-03-15 20:39:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie moja wina ze brygadzisci sa przyjmowani po znajomosci bez papierów odpowiednich powini sprawdzic swoja firmę jak zagranicą ze przebieraja sie za zwykłego robotnika zobaczyc czemu takie tu opinie nie wysyłac kolesi co piszą bzdury ze firma jest tak zajeb gowno prawda ma wiecej minusów ani jednego plusa dobrze ze wracam do innej firmy bede miał spokój nieogarnięta brygadzistką itp własnie dobrze ze piszą ludzie tak przynajmiej ludzie beda czy warto wejsc ten syf czy nie zapewne sierzant i Dorotka to firmy zenujacej
zdjecie uzytkownika
nie dostały - 2015-03-17 16:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jak się komuś nie podoba to niech się zwolni nikt tu nikogo na siłę nie trzyma .
zdjecie uzytkownika
dorotka - 2015-03-20 21:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nie dostały - 2015-03-17 16:18:38]:
widziałeś co piszesz ? po jakiemu mamy to rozumieć ? analfabeta czy kolejny z PEFRONU !! ni chuja nie wiadomo o co ci chodzi...... debil analfabeta ?? weź się pozbieraj i napisz konkretnie bo jak widzisz ... generalnie z debilami się nie pisze ......ale masz zawsze ostatnie słowo ....i wy też PAJACE //\
zdjecie uzytkownika
bruce - 2015-03-22 01:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawi mnie jak ta firma ochroniarska z Trójmiasta wygląda obecnie po tej aferze sprzed 2 lat związanej z 22 bazą lotnictwa w Malborku. Podobno tamci uderzyli w sprawie tamtej znanej afery prosto w City Security. Nie mogę znaleźć informacji jak z tym faktem poradziła sobie firma. Macie jakieś info?
zdjecie uzytkownika
wróblowa - 2015-03-23 15:55:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bruce - 2015-03-22 01:59:04]:
nie twój interes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik ochr. - 2015-03-25 14:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś 25.03 zgodnie z zapisem umowy powinna być wypłata do chwili obecnej brak
zdjecie uzytkownika
pr.ochr. - 2015-03-25 15:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba firmę przeprosić kasa jest na koncie w całości i zgodnie z zapisami umowy
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-03-25 16:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wróblowa - 2015-03-23 15:55:13]:
poradzila sobie:), nadal istnieje:)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: zadzwonilem do cs kazali przyjechac i dali umowe do podpisania i tyle bez rozmowy sie obylo
Pytania:
zdjecie uzytkownika
piotr.p - 2015-03-26 08:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
istnieje ale pod inna nazwa i dużo ludzi oszukali
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-03-26 16:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piotr.p - 2015-03-26 08:58:03]:
bredzisz kolego, firma nie zmienila nazwy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Ochroniarska – CITY SECURITY
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Firma Ochroniarska – CITY SECURITY?
Zadaj pytanie