Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Firma Ochroniarska – CITY SECURITY

Pracowałeś w firmie Firma Ochroniarska – CITY SECURITY i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Limo - 2015-04-21 14:03:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak w każdej firmie ochrony a przerobiłem ich kilka. wszystko zalezy gdzie i na jakiego inspektora trafisz
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-04-21 20:17:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nono - 2015-04-21 09:53:42]:
Pracowałem tam 3 lata temu i odszedłem do innej wiekszej fioletowej firmy, teraz chciałem wrócić na biurowiec gdzie robi mój kolega - nie przyjeli mnie tylko dlatego że kiedyś odszedłem
zdjecie uzytkownika
grześ1973 - 2015-04-21 20:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nigdy nie wchodzi się 2 razy do tej samej wody ...
zdjecie uzytkownika
kibol - 2015-04-21 21:12:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Limo - 2015-04-21 14:03:25]:
nie zgadzam się, pracowałem w różnych firmach zmieniam ze względu na miejsce zamieszkania i nie miałem problemu z inspektorami nigdy , bo robię nie marudzę jak większość , jak ktoś ma w......j,,,bane na robotę to każdy inspektor jest zły, wiem co piszę jak ktoś wyżej napisał '' rób swoje a będziesz miał spokój''
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-04-22 09:41:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A mnie przyjeli i to bez problemu tylko inny inspektor. Od pół roku pracuje na obiekcie 24h i nie miotają mną jak workiem na ziemniaki po innych obiektach jak to miało miejsce w innej firmie. Póki co może być
zdjecie uzytkownika
Karollo - 2015-04-22 10:36:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł - 2015-04-22 09:41:53]:
Zgadzam się z Tobą Pawle, też tak miałem
zdjecie uzytkownika
Czysty Hary - 2015-04-22 19:53:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tyle ile wypracujesz tyle zarobisz jak wszędzie. Ot i cała filozofia
zdjecie uzytkownika
Robak - 2015-04-22 20:00:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Czysty Hary - 2015-04-22 19:53:43]:
Chyba że się nachlasz i grupa kontrolna cię namierzyć to wtedy zapomnij o kasie. Spać też nie polecam oni tylko na to czekają
zdjecie uzytkownika
Czysty Hary - 2015-04-22 20:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robak - 2015-04-22 20:00:38]:
Dziwi Cię to, mnie jakoś nie dziwi...
zdjecie uzytkownika
norbert - 2015-04-22 20:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie dziwi to że u nas są na kontroli 2 razy dziennie a na sąsiednim osiedlu raz w tygodniu albo i to nie
zdjecie uzytkownika
Robak - 2015-04-22 21:01:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To czym tak ich pasiecie że tak was lubią
zdjecie uzytkownika
gotowy - 2015-04-22 21:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie truskawkami. Sezon się zaczyna
zdjecie uzytkownika
zoo - 2015-04-23 13:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gotowy - 2015-04-22 21:25:18]:
Ty o co ci chodzi?
zdjecie uzytkownika
z siedlec - 2015-04-23 17:08:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś wie czy maja jakieś obiekty w Siedlcach na 24/48
zdjecie uzytkownika
Zygi - 2015-04-23 20:03:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zadzwoni i się zapytaj. Widziałem że szukają w Mińsku Maz
zdjecie uzytkownika
Niko - 2015-04-23 22:08:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zoo - 2015-04-23 13:56:04]:
Pewnie o to że nie wszystkich głównym dochodem jest pensja z city, za mała kasa a jak masz sad i zaczyna się sezon, można zarobić? można
zdjecie uzytkownika
scyzoryk - 2015-04-23 22:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta sezon na truskawki jabłka buraki ślimaki... zaraz zaczną się rotację w grafiku...
zdjecie uzytkownika
stefan - 2015-04-23 22:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bym się tym nie chwalił
zdjecie uzytkownika
Dawid - 2015-04-24 10:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szybko znalazłem tu pracę, podpisałem umowę, dostałem mundur, tego samego dnia inspektor zawiózł mnie na obiekt, co się rzadko zdarza. Zapoznałem się z obiektem i na razie wszystko mi pasuje. Wiadomo, zarobki nie są powalające ale to ochrona, nie ma co narzekać. Zawsze może być gorzej !
Jeden minus, to nocne kontrole.
zdjecie uzytkownika
bolek - 2015-04-24 10:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACUJE OD PARU MIESIECY I JESTEM ZADOWOLONY.JAK NA MOJĄ PRACE I OBIEKT NA KTÓRYM ROBIE TO JEST OK.INSPEKTOR JEST NORMALNY ,NIE WARJAT TAK JAK SPOTKAŁEM SIE Z TAKIMI W SOLIDZIE I KONSALNECIE.WYNAGRODZENIE MAM W TERNINIE NA KONCIE I UMOWE O PRACE.
zdjecie uzytkownika
Wiesław - 2015-04-24 13:38:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Zgodzę się z moim przedmówcą.Co do umowy o pracę i miesięcznego wynagrodzenia nie mam żadnych zastrzeżeń .Na obiekcie na, którym pracuje administracja wymaga ale jest to uwarunkowane dobrą stawką godzinową.
zdjecie uzytkownika
MAX - 2015-04-24 15:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja powiem tak jak administrator po.... to i inspektor też będzie po.... bo będzie robił co mu każą ( kontrole, kary, wymiany itd.)
zdjecie uzytkownika
sprytny - 2015-04-24 22:38:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlatego przeniosłem się z handlowek na za...te osiedle. Jaki spokój :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: zadzwonilem do cs kazali przyjechac i dali umowe do podpisania i tyle bez rozmowy sie obylo
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Leonsjo - 2015-04-24 22:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sprytny - 2015-04-24 22:38:56]:
Masz szczęście że nie do nas,u nas 2 kontrole dziennie, obchody, buda stara a ma być jak w wersalu
zdjecie uzytkownika
darek9 - 2015-04-24 23:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę tak jest bo ja na tym samym osiedlu już i w skorpion i juwe i teraz w city staram się wykazywać przed administracją
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Ochroniarska – CITY SECURITY
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Firma Ochroniarska – CITY SECURITY?
Zadaj pytanie