Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Firma Ochroniarska – CITY SECURITY

Pracowałeś w firmie Firma Ochroniarska – CITY SECURITY i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mirek - 2014-05-02 10:15:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie lubie anonimow bo sa nierzetelni. ja pracuje w city ponad 2 lata i nikt się mnie czepial.
zdjecie uzytkownika
leon - 2014-05-02 17:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam, nie jest tak zle.
zdjecie uzytkownika
Umej - 2014-05-02 19:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I powiedz kolego czemu akurat City? Bo nie wierzę, żeby mieli jakieś super wspaniałe warunki... co cię tam trzyma...
zdjecie uzytkownika
bartek - 2014-05-03 12:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Umej - 2014-05-02 19:57:17]:
Robiłem już w innych firmach i wcale nie było lepiej. Opóźnienia w wypłacie zdarzają się częściej, a w City przynajmniej płacą w miarę na czas.
zdjecie uzytkownika
maro - 2014-05-12 15:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
City Security z Warszawy nie daje umów o pracę.
zdjecie uzytkownika
yugopolis - 2014-05-12 23:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niestety nie wszędzie, a raczej praktycznie nigdzie, obecnie nie możesz liczyć w firmie na taką umowę
zdjecie uzytkownika
pracownik ze starzem - 2014-05-18 22:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ochroniarz City - 2014-04-08 08:21:56]:
Wyplacalni Sa, jest wiele mozliwosci dorobienia do wyplaty. Trzeba tylko pracowac a nie tylko przychodzic I wymagac kokosow za to ze sie jest. Co do niepelnych wynagrodzen to jak sie pike w pracy albo wychodzi zostawiajac obiekt bez nadzoru to firma ponosi straty I dziwie sie ze tacy ludzie wogole cos dostaja. Tam wlasnie takie osoby najwiecej maja do powiedzenia a do pracy to sie nie wezma. Pracowalem w wielu firmach I tylko w jednej traktowani Sa pracownicy z szacunkiem tam jak tu. Dyrektorzy nie Sa prosto po szkolce tylko to ludzie ktorzy staja ramie w ramie ze swoim pracownikiem gdy jest trzeba mu pomoc. Ogolem trole pijaki I debile maja na co narzekac Bo takich sie tu prostuje... Pozdrawiam zarzad I wspolpracownikow z innychh obiektow
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2014-05-20 12:54:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik ze starzem - 2014-05-18 22:12:12]:
Potwierdzam. U mnie na obiekcie ostatnio pięciu (usunięte przez administratora)ochrony z pracy wywalili właśnie za pijaństwo. Jeszcze na tyle bezczelni byli, że w dziale monopolowym alkohol kupowali. Trzeba przyznać, że nadzór i inspektorzy w City szybko reagują w takich wypadkach.
zdjecie uzytkownika
kol - 2014-05-20 13:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co pracować? A nie wykonywać zlecenie? Czyżby dawali już umowę o prace? Panowie powyżej z tuby propagandowej city, wykonujemy zlecenie więc jesteśmy zleceniodawcami.

Zanim napiszecie post bo brakuje kandydatów do wykonywania zlecenia, to chociaż zapoznajcie się z umową zlecenie, którą być może przeczytaliście.
zdjecie uzytkownika
Olek - 2014-05-20 15:16:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kol - 2014-05-20 13:06:49]:
A jak wykonujesz zlecenie to nie pracujesz frustracie?
zdjecie uzytkownika
hamshik - 2014-05-22 15:24:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja dopiero co zatrudnilem sie w citi i jest super. Pierwsza wyplata przyszla w terminie. umowa zlecenie jak wszedzie. Mily szef :)
zdjecie uzytkownika
yugopolis - 2014-05-22 22:02:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to super, że zaczęli wreszcie ogarniać te firmy ochroniarskie do kupy. Jeszcze jakby polepszyly się stawki dla pracowników...
zdjecie uzytkownika
Predator - 2014-05-23 13:48:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (16)
Witam pracuję już ponad dwa lata w City.Stawka niska,obiecywali podwyżki,obiekt cały czas ten sam,obiecywali przenieść na lepszy.Najbardziej mnie jednak irytuje że nigdy nie ma na czas wypłaty , Płatność niby ma być 25 każdego miesiąca,a zdarzają się opóznienia nawet 10 dni,a najlepsze jest to że dzwonisz z pytaniem gdzie są twoje pieniądze to jesteś traktowany jak intruz i ściemniają Ci na odczepnego że kasa już wyszła (i idzie tydzień czasu z banku do banku)Wiadomo ludzie mają rachunki do zapłaty itd.Jeżeli nie zobią porządku z tymi wypłatami to uciekam z tej firmy do konkurencji.
zdjecie uzytkownika
Alien - 2014-05-25 14:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Predator - 2014-05-23 13:48:18]:
Chłopie nie sądzę żeby u konkurencji było lepiej. Pracowałem już w firmach z branży gdzie zaległości były znacznie dłuższe. W porównaniu z tym City jest ok.
zdjecie uzytkownika
yugopolis - 2014-05-25 17:49:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to w takim razie jak długo musicie zazwyczaj czekać na swoje pieniądze od City Security? tydzień, dwa?
zdjecie uzytkownika
Olek - 2014-05-26 12:13:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yugopolis - 2014-05-25 17:49:36]:
U mnie w robocie zdarza się czasem obsuwa tydzień lub dwa, ale z reguły płacą na czas.
zdjecie uzytkownika
Focus - 2014-05-26 15:00:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [leon2 - 2014-04-08 13:18:39]:
Ludzie co to za firma kasy niema do tej pory(usunięte przez administratora).omijajcie takie firmy z daleka a Umowa jaka umowa podpisujesz ale bez daty, a zapytaj sie o cos to nikt nic niewie Omijajcie ta firme wszedzie gdzie jest
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-05-28 17:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dostał już ktoś pieniądze za kwiecień? bo w Warszawie jeszcze nie ma wypłat
zdjecie uzytkownika
sergio - 2014-05-28 18:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Tomek - 2014-05-28 17:13:51]:
w Gdańsku to samo ... czekamy ;-/
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2014-05-29 10:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [bartek - 2014-05-03 12:09:30]:
Chłopie to gdzieś ty pracował,ja też zaliczyłem kilka firm ochroniarskich i nigdzie nie było problemów z wypłatami,tylko w City jest problem.Powiem jedno wstyd dla firmy i tyle.
zdjecie uzytkownika
bartek - 2014-05-29 11:44:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wojtek - 2014-05-29 10:36:52]:
Chłopie a ja myślę, że kłamiesz. Wiem, że w innych firmach jest pod tym względem jeszcze gorzej niz w City.
zdjecie uzytkownika
maly - 2014-05-29 14:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie podesłałem aplikację do CITY. Mam nadzieje, że wasze komentarze się nie sprawdzą.. oby coś ogarnęli z tymi wypłatami. Dacie znać o tym jak wygląda opcja dni wolnych i umowy?
zdjecie uzytkownika
yugopolis - 2014-05-29 16:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
firmy ochroniarskie nie dosyć, że i tak płacą przecież mało swoim pracownikom to jeszcze i tak z tym mają problemy
zdjecie uzytkownika
billy - 2014-07-25 16:50:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam.W City nie jest źle.Problemem są jednak koledzy pijacy lub miglanci.Jak sie przyjmują to są tacy że och i ach a po miesiącu wychodzi z człowieka że jest frajerem i leniem do entej potęgi. Kierownictwo jest ok.Ostatnio kasa przychodzi na czas. trzeba na początku przepracować dwa miesiące aby dostać kasę za pierwszy miesiąc ale po kilku miesiącach ma się wrażenie że pieniądze są wcześniej ,bo opłaty są zwykle do 10-go a kasa jest pod koniec miesiąca.To jest wygodne nawet jak chce się firmę zmienić czy się szuka nowej pracy.Umowy zlecenie są teraz prawie wszędzie ale w City niepełnosprawni mają umowy o pracę.Pozdrawiam kolegów
zdjecie uzytkownika
yank - 2014-07-27 12:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Racja i też mogę potwierdzić. Jestem niepełnosprawny, robie już w City ponad dwa lata, cał czas na umowę. W tej kwestii i jesli chodzi o kasę to wszystko jest na czas. Pod tym względem firma jest jak najbardziej ok.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Ochroniarska – CITY SECURITY
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski