Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

Szkoły policealne | Baza CV | Forum | Kontakt | Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Interesujący profil? Udostępnij!
Zorro - 2013-04-09 17:12:17 odpowiedz | cytuj
Warto podjąć pracę w Skoroszach - będziesz zadowolony
Kolega - 2013-04-07 17:48:21 odpowiedz | cytuj
Ty jesteś fatalny i właśnie dlatego zostałes wyrzucony z pracy w City Security. Nie wyrzywają się na swoim byłym pracodawcy , który jak wiesz miał racje zwalniając cię za lenistwo i inne cechy które sam najlepiej znasz.
Pozdrawiam wszystkich
Marek - 2013-04-03 14:15:08 odpowiedz | cytuj
Czy są może jakieś przyjecia w city na osiedla na białołece- bardzo by mi pasowało
mariusz - 2013-04-02 20:29:02 odpowiedz | cytuj
Kolego,
staraj się i szanuj pracę, juz 2 lata robie w ochronie w tym ten ostatni w city, wcześniej pracowałem w 2 innych, wiekszych :( city chociaż kase płaci jak w ustaleniach
mariusz - 2013-03-29 11:44:08 odpowiedz | cytuj
A ja w City pracuję ponad rok i też mam spokój a stawkę mam ( usunięte przez administratora )zł
Rysiek - 2013-03-29 08:04:06 odpowiedz | cytuj
a ja w Juwentusie to mam spokój i kasa na czas zawsze. Szkoda tylko, że stawka niska ( usunięte przez administratora ) netto. Ale można dorobić i na osiedlu czasami jakaś fucha się znajdzie, odpowietrzyć kaloryfery, umyć okna, itd. zawsze jakieś 10-20 zł wpadnie. Miesięcznie wychodzi gdzieś 650 zł.
Renata - 2013-03-29 07:58:08 odpowiedz | cytuj
W City w W-wie pracuje od 1,5 roku, przedtem w Juwentusie 2 lata i rok w Solidzie. Myślę, że Ci którzy piszą negatywnie o City nie wiedzą co się dzieje w Solidzie i Juwe. Zaraz ktoś napisze że popieram City. Nie chodzi o to, ale poziom pracy w tej firmie jest dużo wyższy. Może ja po prostu trafiłam na dobrego inspektora bo dużo od tego zależy...
HANS - 2013-03-18 20:25:44 odpowiedz | cytuj
Idz to zobaczysz hehehehe.
Kolos - 2013-03-18 20:23:22 odpowiedz | cytuj
Witam....
Mam pytanie czy mógł by mi ktoś powiedzieć coś o pracy w city security na obiekcie ch skorosze gdyż od jutra zaczynam tam prace jako dowódca zmiany i po tym co tu przeczytałem zastanawiam się wogule czy jest sens zawracania sobie glowy tą firmą.....
Sejna - 2013-03-04 13:25:09 odpowiedz | cytuj
Ludzie, we wszystkich wpisach o agencjach ochrony pojawia się że firma zła i nie płaci... Nikt już tych głupot i opluwania nie czyta...
Zaciekawiona - 2013-02-22 20:36:04 odpowiedz | cytuj
Witam,
a czy ktoś pracował w City Security w Krakowie na stanowiskach biurowych, tj kadry lub asystentka prezesa?
Jak tam wyglądają warunki finansowe? Nie chodzi mi oczywiście o dokładne sumy, ale tak mniej więcej. Pozdrawiam
Hipek - 2013-02-07 22:50:46 odpowiedz | cytuj
Nie chce nic mówić, ale sprawdziłem i City Security działa od 2001 roku i od tego czasu firma płaci wynagrodzenia. Dwie umowy zlecenia to standard w usługach.
floroko - 2013-01-18 20:44:10 odpowiedz | cytuj
W miesiacu grudzien wyslali mi za mala wyplate twierdzac ze w pazdzierniku dostalem wiecej , tak faktycznie dostalem w miesiacu pazdziernik wieksza wyplata ale z grudnia pociagneli mi z tego tytulu 4 razy wiecej , kpiny i niedowierzanie , a pozatym , wyplata raz 8, raz 12 , raz 25 , ogolnie ciezko myslec o przyszlosci i planowanych wydatkach.
as - 2013-01-17 10:11:05 odpowiedz | cytuj
Pracuję w tej firmie w Gdańsku od 3 lat i kasa zawsze była na czas, jak chciałem wypłatę wcześniej przed świętami to pogadałem z kierownikiem i dostałem wcześniej, jak sie spłaca jaikś kredyt to też trzeba powiedzieć żeby dostać szybciej pieniądze. Ja z wypłatami nie mam żadnych problemów.
przetarg - 2013-01-17 10:03:57 odpowiedz | cytuj
Skoro CITY SECURITY NORTH z Gdańska wygrywa przetargi na ochronę Jednostek Wosjkowych to ZUS i US musi mieć opłacone, kierownicy ochrony jeżdżą służbowymi samochodami, ludzie umundurowani od stóp do głów, wygląda to całkiem obiecująco
Sufik - 2013-01-17 09:48:06 odpowiedz | cytuj
Spoko firma na pomorzu nie jest źle , kierownik nie czepia się o byle co mundury nowe dali jest ok
qwerty - 2013-01-16 13:54:19 odpowiedz | cytuj
Ogólnie Jest OK. Stawki wyższe niż u innych, ubrania, latarki, grzejnik, czajniki na czas, a nie po dwóch miesiącach jak u innych. Ogólnie na rynku ochrony sytuacja jest ciężka i praca maklera jest z pewnością bardziej opłacalna.
hj - 2012-12-29 19:23:32 odpowiedz | cytuj
Pieniądze są, o żadnym US nie wiem, pewnie znowu jakiś plotki.
ciec - 2012-12-22 22:40:13 odpowiedz | cytuj
ciekawe kiedy beda wyplaty ;[
tomek - 2012-10-09 22:26:17 odpowiedz | cytuj
A ja tam nie narzekam w auto idei w łomiankach spimy,pijemy i żyjemy hehe oby tak dalej.
poszkodowany - 2012-07-03 18:42:10 odpowiedz | cytuj
Witam. Jak zdazylem zauwazyc F.O- C.S. cieszy sie niezbyt dobra opinia,moze moj osobisty kontakt z pracownikami tej firmy nie uciesz dyrekcji,a moze pozostanie obojetny. Jak juz wspomnialem,mialem to nieszczescie spotkac trzech bohaterow (nie wiem czy ci trzej sa pracownikami tej firmy w kazdym razie podjechali oznakowanym logo firmy sam.( usunięte przez administratora ) .A wydawaloby sie ze slowo SECURITY znaczy chronic.
zorro - 2012-06-20 23:17:22 odpowiedz | cytuj
W Krakowie się rozwijają. Pozyskują nowe obiekty. Widać profesjonalizm po zmianach kadry zarządzającej.
rambo - 2012-06-11 14:16:56 odpowiedz | cytuj
A co z Krakowskim City Security z kierownictwem, prezesem itd co to za ludzie czy ma ktoś informacje?
pracownik - 2012-04-27 10:10:35 odpowiedz | cytuj
CS - ta firma jest do bani ilez mozna czekac na wyplaty, ( usunięte przez administratora ) super solidna firma nie ma co - stanowczo odradzam prace w tej agencji
secretus - 2012-02-01 16:16:30 odpowiedz | cytuj
Wielka Akcja – Weryfikacja !!!
Sprawdzamy jak się w branży pracuje, gdzie można zarobić, a gdzie nie!
Opiniujemy Agencje Ochrony i monitorujemy rynek regionalny ! Polecamy miejsca pracy !
Pytasz po co ?
Aby urzeczywistnić realia jakie w zawodzie ochroniarza panują, aby ostrzec innych przed porażką, aby pomóc tym co są w potrzebie.
Budujemy Prawdę.
Dołącz do nas weź udział w naszej sondzie, oddaj głos w ankiecie, z opiniuj swoją Agencję.
Kliknij >>> ***
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość: