Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: City Security S.A.

zdjecie uzytkownika
Leotar - 2015-11-16 17:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Placek - 2015-07-23 08:20:48]:
Wejdź na stronę olx.pl i rozwiń zakładkę - praca. Tam znajdziesz oferty z wiekszą stawką za godzinę.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ide - 2015-11-25 16:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak znowu 5 im ucieknie do innej firmy to się nauczą
zdjecie uzytkownika
lece - 2015-11-26 23:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ide - 2015-11-25 16:34:07]:
5 nierobów mniej będzie niech uciekają
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-11-27 08:43:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Inaczej - zostanie jeszcze więcej większych nierobów!
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-11-29 08:42:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie płacz synku/córko/ - wiedziałeś co robisz! Zwróć się do Guru - kilku tam błyszczy intelektem, to cię postawią na nogi - i tylko tyle, bo co do głowy im też przydałaby się pomoc!
zdjecie uzytkownika
Jan66 - 2015-11-29 15:50:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
gdxsie, wiedz ze tam pracuję i fakt zdarzyło się ze ze 2 razy się opóźnili - ale mimo wszystko jest lepiej niż w innych w których pracowałem wczesniej. Stawek nie zmniejszają jak u innych albo naobiecują podwyżki nierealne
zdjecie uzytkownika
dla toja - 2015-11-30 23:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo pewnie pisałeś nachalny i nie dałeś dodaj buhahahaha
zdjecie uzytkownika
Wezyr - 2015-12-01 12:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
koledzy z Inki po prostu nie licza sie z Wami macie umowy zlecenie nikt Was do pracy nie moze zmusic nie przyjmujcie zlecen które sa narzucone nie wywiazanie sie z ich strony z platnosciami to jest równoznaczne z z niewywazaniem sie z umowy to Wy decydujecie kiedy pracujecie nie oni , chca aby pracowac jak na umowe o prace a daja szmaciane warunki kpina ,to Wy decydujecie kiedy pracujecie nie oni porponuje swieta spedzic w domku dostana od wojska ze 2 banki kary to beda inaczej spiewac a moze juz czas aby zwiazki zawodowe powstaly
zdjecie uzytkownika
Wolny - 2015-12-02 20:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Wezyr - 2015-12-01 12:14:29]:
w głowę się puknij najlepiej wcale nie przychodzić do pracy a święta mogę mieć przez cały rok - jak dasz mi i mojej rodzinie na utrzymanie to tak zrobię.
ja chcę pracować i utrzymać się od stycznia uzusowanie , jak tu stracę pracę to za ile będę robił za 3-4 zł. A stekop i dozorbud co dadzą ci pewnie 20 zł - będziesz dymał za 6.5
nawet nie wysłuchałem co teraz ta firma oferuje przez takich jak ty
zdjecie uzytkownika
Zatarg - 2015-12-02 22:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Wiadomo że praca w ochronie jest ciężka, czasami niekodna, ale minimum 1800 można wyciągnąć na spokojnie, przynajmniej na noce, socjali nie ma za wielu. Jako umowa jest zlecenie.
zdjecie uzytkownika
wróg wezyra - 2015-12-06 00:39:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wezyr - 2015-12-01 12:14:29]:
Wezyr te peda....le pewnie masz emeryturę i cwaniakujesz , normalni ludzie chcą pracować, ty kur...wo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przez takich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest źle , strajki , związki , daj mi kur...wo na rodzinę to pogadamy , frajer je B..any, załóż se firmę i założ se związki je..Bany szmaciarzu , ty byś pewnie dopiero kradł
zdjecie uzytkownika
do wroga wezyra - 2015-12-06 05:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Przedstawiłeś niebanalną opinię, jednak w pełni odpowiadającą poziomowi Twojej inteligencji. Co ciekawe, w wymowie całkowicie przypominającą słowotok pewnego gościa, który nosi coś co powinno zawierać opakowanie na zwoje mózgowe w dość bliskiej odległości od zakończenia dolnej części ciała. Trzeba było sobie zasłużyć na wcześniejszą emeryturę - wtedy nie pluł byś jadem. A nie zastanowiłeś się, że obecna sytuacja jest spowodowana również Twoją postawą - przecież też się godzisz pracować za nieciekawą stawkę. I to w Twoich mam nadzieją nie pedalskich gałkach jest cacy!
zdjecie uzytkownika
toja - 2015-12-06 18:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dla toja - 2015-11-30 23:45:27]:
Każdego oceniasz według siebie?
zdjecie uzytkownika
wróg wezyra - 2015-12-06 23:58:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do wroga wezyra - 2015-12-06 05:22:37]:
ale ty mądry jesteś, dostałem przez ciebie załamki po twoim poście, obiecuję że się zmienię od dziś , będę nie przychodził do pracy w święta, nie będę podejmował żadnej pracy poniżej 12 za godz, obiecuję że zmienię moją postawę i na pewno będzie dobrze, dziękuję za twoją wypowiedź bo od dziś będę innym człowiekiem....kolego marnujesz się zostań Kaznodzieją lub przedstawicielem partii pis ....buhahahaha
zdjecie uzytkownika
do wroga wezyra - 2015-12-07 10:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Mądra maksyma mówi:"Nie dyskutuj z debilem: najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem". Czasami jednak odstępstwo od normy może przynieść efekty - tutaj nauczyłeś się chociaż wyrażać swoje myśli w komunikatywnym języku, widocznie dolegliwości związane z ADHD i otępieniem na chwilę ustąpiły. Jeżeli nie sprawia ci to kłopotu przeczytaj jeszcze raz wypowiedź Wezyra - powiedział dużo prawdy, pojechałeś po nim jak po burej suce a później masz pretensje nie wiadomo o co. Ale taka to już przypadłość - na to jeszcze nikt nie wymyślił lekarstwa! Czuwaj!
zdjecie uzytkownika
Do najlepiej zorientowanego-rzecznika prasowego - 2015-12-09 13:01:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Biorąc po uwagę rozwój wypadków, w imię zasług w sianiu "sprawdzonych informacji" Tobie dedykuję tenże limeryk:
Mareczku drogi
Gdzież Cię prowadzą Twe drogi?
Czyżby na Bliższą
czy też na Dalszą?
Czeka tam Cię...zawód srogi!!!
zdjecie uzytkownika
heh - 2015-12-11 17:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robie w tej firmie, zaproponowali mi 7,50 na reke, robie póki co na ochronce, robota spoko nie brudzisz sie, gapisz sie w ekran od czasu do czasu wymieniamy sie i idziemy na sklep, ciekawe czy od nowego roku cos zmienią, podobno umowy zlecenia mają byc ozusowane i mają podniesc pensje.
zdjecie uzytkownika
wikid - 2015-12-13 01:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To na szczęście zmiany idą ku lepszemu, zarobki na poziomie 7,50 dla pracownika ochrony to całkiem dobrze, jeszcze jak skoczą trochę do góry to będzie super.
zdjecie uzytkownika
Mieszko - 2015-12-15 23:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Moi drodzy, na jednostkach w kujawsko-pomorskim,
ja zaufałem tej firmie i mam dość tych gierek... każdy wie o czym myślę. mam gdzieś lojalki ympela ...
Jak sie nie wywiążą z umowy też będę zygał
zdjecie uzytkownika
Brodacz - 2015-12-16 14:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mieszko - 2015-12-15 23:25:57]:
Ja też powiedziałem dość!
Zobaczycie, że będzie jeszcze tak, że zostaniecie bez środków do życia, i ciekawe co wtedy??? Przyznam się, że przegadałem z przedstawicielami warunki zatrudnienia i szczegóły pracy-nie poszedłem ślepo za stadem. Kiedy skończy się przerwa świąteczna, to przynajmniej nie załamię się i będę miał co go garnka włożyć,ot co! Dobrze mówisz Mieszko, nie ma na co czekać.
zdjecie uzytkownika
Eryk Wiking - 2015-12-16 14:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałabym zgodzić się z Tobą, ale NIE MOGĘ. To byłoby zupełnie wbrew realiom. To co się dzieje w kuj-pom, każdy wie, a nikt nie mówi(!) Należy w końcu wypowiedzieć się zgodnie z prawdą na ten temat. Nie podejmując pracy skazujesz się na bezrobocie, albo stanie po supermarketach. Tutaj masz przynajmniej stałą robotę i do tego wyżej płatną niż obecnie.
zdjecie uzytkownika
Brodnik - 2015-12-16 15:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jednostki wojskowe to temat dość kontrowersyjny, ale odkładając spory i wszelkie domniemania prawdopodobieństwa, pod uwagę weźmy fakty, w postaci liczb. Kujawsko - pomorskie ma dość wysokie współczynnik bezrobocia - 15,4%, a sama Brodnica 11,3%. To znaczy, że jeśli ludzie pójdą na bruk, będą to niewielka szansa na znalezienie pracy odpowiadającej np. umiejętnościami zdobytym w SUFO, czynników jest o wiele więcej ale chyba najbardziej przemawiające jest to, że staniesz się 1 z 3277 osób w Brodnicy, które nie mają żadnego źródła utrzymania, a jedyną opcją okaże się pośredniak.
Konkluzja-proszę zastanówcie się co tutaj piszecie, bo gdy dojdzie do biedy i desperacji, to nie będzie już odwrotu.
zdjecie uzytkownika
Realista - 2015-12-16 21:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Brodnik - wyraźnie pomyliłeś się z powołaniem - powinieneś pracować w GUS-ie, tam takich od procentów potrzebują. Ile ci dali za te dyrdymały? A może jeszcze dysponujesz danymi ile tak naprawdę pozostało jeszcze pracowników z uprawnieniami do wykonywania zawodu. Razem z przedmówcą w swojej desperacji przekonacie się niebawem o jednym - stałą robotę mieć będziecie - i tylko to. Tylko nie pogubcie się później w odbiorze płatności - bo i pojawią się raty a i nie będzie się do kogo zwrócić z reklamacją! Wtedy będzie dopiero bieda!
zdjecie uzytkownika
Brodnik - 2015-12-17 12:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Realista - 2015-12-16 21:42:01]:
Realisto, chciałem być bardzo wyważony, ale widzę, że to zupełnie pozbawione sensu. Tak, wykorzystałem liczby, które są ogólnie dostępne w internecie-i, co w tym złego? To wszystko jest tam, tylko po to, by uwiarygodnić to co za chwilę będzie się działo. Lepiej przyznaj, że Tobie ktoś napycha kieszenie, bo jeśli wizja bezrobocia Cię nie rusza, to już nie wiem co by to zrobiło. Niestety jesteś jedną z tych osób, którym najpierw trzeba powiedzieć, że nastąpi sromotny kop, bo inaczej zabraknie Ci wyobraźni, by to przewidzieć. Peace!
zdjecie uzytkownika
realista - 2015-12-18 10:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
to idź kolego zmień zawód i przestań płakać , jak zmienisz zawód to zarobisz kokosy i będziesz szczęśliwy płaczku !!
zdjecie uzytkownika
heh - 2015-12-28 14:55:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no to nie rób, idź na bezrobocie i spróbuj przeżyć.
zdjecie uzytkownika
heh - 2016-01-04 22:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam, a jaki po tych zmianach, ozusowaniu śmieciówek itp? słyszałem że rząd podnosi stawkę za godzinę w śmieciówkach od lipca tego roku, minister pracy już szykuje ustawę w tej kwestii, a tak wogóle jestem za likwidacją śmieciówek.
zdjecie uzytkownika
sobota - 2016-01-05 14:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@heh ale w jakim sensie są zmiany? Na pewno wszystko jest w porządku, bo zobacz, że stabilne zatrudnienie jest u nich w pełni respektowane i atmosfera jest dobra.
zdjecie uzytkownika
niedziela - 2016-01-05 22:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [sobota - 2016-01-05 14:15:21]:
@sobota w jakim sensie zatrudnienie jest respektowane,masz umowę o pracę bo jak nie to jesteś zwykły wyrobnik,poczekaj do terminu wypłaty,wówczas podejrzewam czar pryśnie i atmosfera stanie się zła.
zdjecie uzytkownika
Duda ochrony - 2016-01-06 06:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracuje trzeci rok na ochronie wojska w City Security i jest OK. Wpisałem komentarz bo wiem że firma wygrywa wiele przetargów ostatnio i niektórzy pracownicy obawiają się podjąć w niej pracę. Myślę, że warto.
A tak w ogóle to dla nas (pracownikow ochrony) to lepiej że nie musimy wybierać tylko pomiędzy Impelem a Solidem...
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-01-07 10:42:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie to, żebym był pisowcem, ale zmiany idą ku lepszemu.
zdjecie uzytkownika
Egeg - 2016-01-13 14:48:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również uważam, że zmiany idą ku lepszemu. Jeśli firma wygrywa wiele przetargów to musi świadczyć o tym, że jest dobra. Najnowsza ich oferta jest na stanowisko pracownika obsługi monitoringu w Będzinie. Jest to praca głównie na monitoringu w magazynach. Mile widziani są emeryci.
zdjecie uzytkownika
Grudziądz - 2016-01-18 06:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
City dało nam za to żeśmy do nich przeszll po 500 zł tak jak obiecali. To chyba jednak nie są taką złą firmą. A wam stękacze, narzekacze pewnie teraz łyso żeście z nimi nie podpisali i musicie się tłuc po jakichś dziurach do roboty po 30 kilometrów w jedną stronę.
zdjecie uzytkownika
Zatarg - 2016-01-18 14:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dokładnie tak, stękać i narzekać jest bardzo łatwo i każdy jeden mądry, City Security jest spoko firmą, bardzo dobrą pod względem właśnie zatrudnienia, warunków
zdjecie uzytkownika
Ochroniarz - 2016-01-20 10:57:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
e tam, krzyczeć tylko umiecie. Pracuje tu 3 rok i nie jest źle w City, jak się zmieni, to wtedy ponarzekam. Nie gadajcie głupot i nie zrażajcie ludzi!
zdjecie uzytkownika
którędy - 2016-01-20 18:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadza się, jak się popracuje to wtedy można się wypowiadać tak na pewno, mnie interesuje ta posada pracownika kwalifikowanego z pozwoleniem na broń w grudziądzu, zatrudniają na umowę o pracę
zdjecie uzytkownika
biz - 2016-01-23 12:05:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@którędy, tez widziałem to ogłoszenie. Także jesli macie pozowlenie na broń to aplikujcie, skoro jest umowa o prace to jest pewność minimalnej krajowej chociaż, a to i tak duzo w branży, konkurencja płaci mniej.
zdjecie uzytkownika
Giez - 2016-01-23 17:27:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowę o pracę możesz dostać teraz wszędzie pod warunkiem że masz grupę inwalidzką, dwójkę płatną.
zdjecie uzytkownika
wicher - 2016-01-23 20:48:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie i panie, stawka Na stronach Rządowego Centrum Legislacji pojawił się w tym tygodniu projekt nowelizacji ustawy o minimalnym wynagrodzeniu. Wprowadza ona wyższą stawkę godzinową, w wysokości 12 zł, i ma objąć wszystkich pracowników, bez względu na formę zatrudnienia oraz sposób ustalania wynagrodzenia.

zdjecie uzytkownika
Giez do wichra - 2016-01-24 06:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogi kolego. 12 zł tylko dla pracujących na umowy-zlecenia a nie jak twierdzisz bez względu na formę zatrudnienia.
zdjecie uzytkownika
Obeznany - 2016-01-24 22:24:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moi drodzy państwo spójrzcie na to inaczej. Właścicielom firm bardziej byłoby na rękę zatrudnianie Was na umowy o pracę niż na zlecenia. Jest to dużo bardziej wiążące obydwie strony zobowiązanie i dla Was o wiele bardziej korzystne. Lecz niestety nasz Rząd jak do tej pory nic konkretnego nie uczynił aby ułatwić firmom zatrudnianie Was na godnych warunkach. ZUS jak i Urzędy Skarbowe narzucają zbyt wielkie składki. Obecnie wiele firm szczególnie dopiero rozwijających się poprostu upadnie jeżeli przyjdzie im takie składki odprowadzać. A bądźmy szczerzy każdy chce zarobić tak samo Wy jak i właściciele firm.
zdjecie uzytkownika
Raptor - 2016-01-25 08:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie tak. Każdy chce zarobić. Chciałbym również dodać od siebie że ozusowanie umów śmieciowych to żadne rozwiązanie.To wręcz katastrofa dla firm i dla Was. Chodzi w tym wszystkim głównie o to żeby się ZUS jeszcze bardziej obłowił. Jeżeli by chcieli naprawdę dobrze to powinni wprowadzić ustawę zmniejszającą te ogromne składki. Wiele firm ochroniarskich już jest na skraju upadłości. A to dopiero początek roku! Tak że nie ma się z czego cieszyć. Zapowiada się ogromne bezrobocie!!
zdjecie uzytkownika
tpo - 2016-01-26 18:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz racje! nie można pozwalać, zeby dawali tylko śmieciówki, patrzyłem na ich oferty i coraz częściej daja umowa o prace po okresie próbnym i to samo jest tu w ochronie.
zdjecie uzytkownika
mer - 2016-01-27 16:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tym roku już obniżyli nam stawkę o 50 gr i do tego umowa dziwna bez kwoty godzinowej bez żadnej kwoty mowie o konsalnecie , kolega z juwentusa ma mieć wypłacane co 2 miesiące , jestem ciekawy jak u was jest
zdjecie uzytkownika
Prywaciarz - 2016-01-29 11:42:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też kiedyś byłem właścicielem firmy ochroniarskiej. Ale właśnie przez takich kontrahentów jak WOG musiałem ją zamknąć i wyjechać z kraju. W latach 2003-2007 wojsko płaciło 30 zł na godzinę. Z tego ja moim ludziom płaciłem 12 zł plus pełen ZUS. Ale potem się zaczęło psuć. A szczególnie jak do władzy doszła platforma. Może teraz się Macierewicz za to tałatajstwo trochę weźmie, kilku zdegraduje i dyscyplinarnie wyrzuci za te ich nadużycia. Bo "bereciarze" tak nazywam wojskowych na wszystko inne mają kasę tylko nie na ochronę. A City to dobra firma robią co mogą żeby dać ludziom pracę i zapewnić im godne wynagrodzenie. Ale "bereciarze" to by chcieli najlepiej żebyście pracowali za darmo.
zdjecie uzytkownika
ert - 2016-01-29 18:11:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej wszystkim, jakby ktos byl zainteresowany podjieciem pracy w firmie City Security to szukaja pracownika i wymagaja zeby posiadal pozwolenie na bron..
zdjecie uzytkownika
Cieciolandia - 2016-02-03 12:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Obeznany - 2016-01-24 22:24:13]:
Pracodawcy lepiej zatrudnić na umowę zlecenie i płacić Zus a niżeli dać etat, ponieważ na etacie jeszcze muszą dać urlop a to już jest nie na rękę dla firmy. Tak jest w MATPOL
zdjecie uzytkownika
Prywaciarz - 2016-02-03 21:29:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepiej dać etat. Bo przynajmniej wiedzą że jak nie przyjadą do pracy i będą mieli trzy NNki albo przyjdą nachlani to mogą dostać 52 czyli dyscyplinarne zwolnienie. A na zlecenie to przychodzą kiedy im się chce.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Normalny, profesjonalny
Pytania: Czy lubię piłkę nożną. Jak odpowiedziałem ze tak to poproszono mnie o wymienienie przynamniej 5 zawodników Legii Warszawa! Wymieniłem poprawnie :-)
zdjecie uzytkownika
gard - 2016-02-04 13:31:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wiadomo-etat zawsze lepszy.
zdjecie uzytkownika
wiem - 2016-02-04 20:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
powinni zlikwidować umowy śmieciowe już dawno. Tylko umowy o pracę niech pozostaną.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie City Security S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie City Security S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert