Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: City Security S.A.

zdjecie uzytkownika
twardy jak stal - 2015-05-10 22:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Masz rację, podebrali mi ci z mc2s chłopaka bo znał angielski. Weź i utrzymaj tu zespół... (usunięte przez administratora) Chyba się przeniosę na osiedle lub budowę tam podobno święty spokój
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-05-10 23:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostry i prawdziwy jest tylko jeden rokendrolowiec. .
zdjecie uzytkownika
Jan - 2015-05-12 12:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zapraszam do mniejszych firm. Termin płatności może za pół roku albo i nie. Pod względem terminów płatności są najlepsze duże firmy. Pracowałem już w 6 agencjach ochrony i wszędzie są zawsze jakieś dziwne terminy
zdjecie uzytkownika
firma - 2015-05-13 06:05:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Jan - 2015-05-12 12:22:12]:
witaj przedstawicielu kierownictwa
zdjecie uzytkownika
firma - 2015-05-13 06:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Jan - 2015-05-12 12:22:12]:
witaj przedstawicielu kierownictwa
zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-05-13 09:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Juwentusie na Domaniewskiej również miałem swój czajnik, wodę, papier, długopis, jedzenie. Tu jest chociaż czajnik obiektowy i spokój.
Nie będę mówił, że jest to najlepsza firma bo wszystkie są takie same.
Różnią się drobiazgami ( jedna coś zapewni a druga nie ) ale przynajmniej co miesiąc dostaję pieniądze za przepracowane godziny.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-05-13 14:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
przestańcie pier............... jest nieźle, weście się do roboty!!!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik 45 - 2015-05-13 21:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-05-13 14:04:26]:
ludzie, przestańcie pierd...ć Ch...o jak wszędzie. Robię tu bo zdecydowałem bo nie jest tak źle z wypłatą... 3 miesiące kasy nie dostaliście? ktoś tam pisał - tydzień to i mi się zdarzyło i piszę jak mam
zdjecie uzytkownika
TakTAKotak - 2015-05-13 22:16:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie wiem jak to jest. Konkurencja nigdy się nie spóźnia, wszędzie jest lepiej. To jak to City was zmusza żeby się godzić na takie warunki ? Biją gwałcą , palą wsie ? Idzie tam gdzie jest lepiej cóż za filozofia .
zdjecie uzytkownika
Leś - 2015-05-14 09:32:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepiej to nic nie robić i zarobić. Ot taka ta filozofia.
zdjecie uzytkownika
nie płacz ewka - 2015-05-17 01:42:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-05-13 14:04:26]:
nie niech się nie biorą za robotę, niech dalej nic nie robią i narzekają !!! zaraz wygra duda wybory każdemu w ochronie da umowy o pracę podwyżki czajniki papier i jedzenie też, najwięcej dostaną ci co po forach płaczą ....normalnie rzygać się chce od tego narzekania !!! idźcie do Solidu tam wszystko dostaniecie , powodzenia
zdjecie uzytkownika
sebek - 2015-05-17 01:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pewnie przej.......ał na automatach , 4 miechy bez wypłaty ? niezłą masz siarę z ty mężem buhahahah 4 miesiące , najlepiej na firmę zgonić , dziwne że nam płacą jakoś, ogarnij
zdjecie uzytkownika
tik tak - 2015-05-17 06:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TakTAKotak - 2015-05-13 22:16:47]:
Ludzie pracuję tam, gdzie jest miejsce.
Nie ma firmy, która zatrudni wszystkich. Przecież to logiczne, po co takie pytanie?
zdjecie uzytkownika
kocurrr - 2015-05-17 17:37:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,mój narzeczony zaczął właśnie pracę w tej firmie. Czytając komentarze,to szczerze mówiąc przestraszyłam się. Czy jest szansa na normalną pracę,czy ma już szukać innej?
zdjecie uzytkownika
Robert - 2015-05-26 13:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak zacząłem pracować też się zastanawiałem czy jest sens bo na forach dużo różnych informacji. Pracuje 3 miesiąc i na razie jest ok.
zdjecie uzytkownika
TOMI - 2015-05-29 12:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uuuu kolego to ty apartamentowca się spodziewałeś! No ale z ubraniami to nowość
zdjecie uzytkownika
Legia to stara..... - 2015-05-29 20:09:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I z czego się durniu cieszysz?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-06-02 10:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panowie ochroniarze - lepiej zorientujcie się za jakie stawki pracują wasi koledzy na obiektach wygranych dzięki szemranym interesom. Za wszelką cenę kosztem waszych niskich stawek utrzymuje się te obiekty - aby do następnego przetargu. Następnie ponowny przewał i może się uda.
zdjecie uzytkownika
borys - 2015-06-03 22:48:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja z Ukrainy i nie czekam na kase jak pszesz, ma pobyt i zezwolenia, płaca za miesiąc ale placa, dy durak jakis
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-06-04 19:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
City Security jak dla mnie jedna z najlepszych agencji w jakich pracowałem, pieniądze na czas, umundurowanie porządne, i zawsze można się dogadać co do grafiku itd nawet inspektor z mojego obiektu to spoko facet :) a wszystkim narzekającym powiem po prostu, weźcie się do roboty albo ją zmieńcie. Pozdro
zdjecie uzytkownika
Dariusz - 2015-06-04 23:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [Adam - 2015-06-04 19:21:58]:
Zgadzam się z kolegą mam prawie 20 lat doświadczenia w zawodzie pracowałem dla rożnych agencji. Mogę powiedzieć że City Security to jedna z tych agencji w których nadal stawia się na dobro PRACOWNIKA. Wiem jak to brzmi ale pracowałem dla nich na rożnych obiektach i wiele widziałem... tak czy inaczej nikt z moich kolegów złe na współpracy z nimi nie wyszedł, wszystko zalezy od człowieka i od jego podejścia, podejścia do pracy moi drodzy
zdjecie uzytkownika
MArek - 2015-06-17 10:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja już dawno straciłem wiarę w ludzi i firmy - tym bardziej ochroniarskie. W dzisiejszych czasach bardzo trudno znaleźć kogoś, kto będzie szanował pracownika, gdzie atmosfera będzie dobra a przy okazji kasa będzie zadowalająca. Jeżeli City Security spełnia wszysktie warunki to przyznam szczerze, że wam zazdroszczę nieco.
zdjecie uzytkownika
ferdek - 2015-06-21 02:18:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
koszule masz dziurawą bo pewnie jarasz cały czas ten tytoń z targu i wypalasz dziurę za dziurą w koszuli a brakuje ci 100 zeta bo pewnie nie możesz sie doliczyć ile na nalewki wydajesz buhahaha coraz lepsze kiepy tu wchodzą
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Normalny, profesjonalny
Pytania: Czy lubię piłkę nożną. Jak odpowiedziałem ze tak to poproszono mnie o wymienienie przynamniej 5 zawodników Legii Warszawa! Wymieniłem poprawnie :-)
zdjecie uzytkownika
Zainteresowany - 2015-06-21 12:23:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taa a Ci co wypowiadają się negatywnie to pewnie z konkurencji :) chcecie wiedzieć jak jest w City to sprawdźcie sami, nikt wam bardziej rzetelnej opinii nie da niż wasze własne doświadczenia ;)
Amen i Peace :)
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2015-06-25 12:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik 45 - 2015-05-13 21:36:42]:
Nieźle , to będzie na umowie o pracę i przy solidnie rosnącej minimalnej płacy !!! I nie "weście" tylko "weźcie" głąbie !
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie City Security S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy City Security S.A.?
Zadaj pytanie
alert