Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Firma Ochroniarska – CITY SECURITY

Pracowałeś w firmie Firma Ochroniarska – CITY SECURITY i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Firma - 2015-05-10 09:01:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Specjalista od Osiedli - 2015-05-10 01:35:31]:
Zgadza się. Sprawdźcie kto wam płaci w imieniu city!
Kasa idzie przez firmy "słupy" a do zusu ani złotówki.
Kierownicy to półgłówki w myśl zasady : mierni ale wierni
Na stronie internetowej kłamią, pokazują profesjonalizm a w rzeczywistości dziadostwo. Nawet długopisy musimy sobie kombinować i nie chodzi o temarne grosze za które można sobie kupić długopis tylko o zasadę. Któryś idiota wcześniej napisał, że jak się narzeka na brak długopisu to się jest nieudacznikiem. Bo on taki spryciula sobie sam przynosi. Jest żałosnym lokajem, albo jakimś kierowniczkiem - nieudaczniczkiem. A taki długopis za 1.50 to niby nic, koszula za którą potrącili zwolnionemu pracownikowi, przetworzona ponownie (choć niewyprana) to jakieś 30 zł, prywatne spodnie pracownika, brudny stary polar itd. Zobaczcie w skali kraju ile na nas oszczędzają. A kierownicy którzy dają premię czy podwyśkę i każą się dzielić po połowie..
Dla mnie wskali miesiąca 100 ZŁ TO TRZY DNI ŻARCIA DLA RODZINY. A oni pojadą na impreze. Za naszą kasę.
zdjecie uzytkownika
Torn - 2015-05-10 21:11:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Firma - 2015-05-10 09:01:44]:
To masz problem, ja mam swój długopis i kasa też mniej więcej w terminie i nikomu w kieszeń nie zaglądam. Przerobiłem już kilka firm ochrony we wszystkich jest to samo... tu mam chociaż spokojny obiekt z komputerem
zdjecie uzytkownika
maniek - 2015-05-10 21:17:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To gdzie ty masz taki spokój? Bo chętnie bym się przeniósł do Ciebie
zdjecie uzytkownika
Torn - 2015-05-10 21:22:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maniek - 2015-05-10 21:17:03]:
Nie Twój interes.
zdjecie uzytkownika
mario 1 - 2015-05-10 21:52:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Było głosować na Kowalskiego on by powymiatał całą patologię w ochronie.
Firmy ochrony powyrzynały się stawkowo/cenowo i teraz z czego ciąć.
Dlatego cale to (usunięte przez administratora) A zarabiać trzeba- pamiętacie ile kiedyś 10 -15 lat temu zarabiałeś na godz 10/20 zł a teraz piątaka ledwo dostaniesz jak się przyjmujesz do roboty. W końcu ktoś zobaczył ten problem bo do tej pory wszyscy mają to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-05-10 22:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CITY MA CIEKAWĄ STRONE, A NAJLEPSZE HOLDING M2CS I SYSTEM MOTYWACYJNY buchahaha
zdjecie uzytkownika
twardy jak stal - 2015-05-10 22:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz rację, podebrali mi ci z mc2s chłopaka bo znał angielski. Weź i utrzymaj tu zespół... A kierownik opie...la
Chyba się przeniosę na osiedle lub budowę tam podobno święty spokój
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-05-10 23:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostry i prawdziwy jest tylko jeden rokendrolowiec. .
zdjecie uzytkownika
ormowiec - 2015-05-11 06:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi juz wiszą kasę za 3 miesiące jak calemu obiektowi. jak tu coś zaplanować ? Pracuje w Warszawie. Widzę że nie jestem sam. I to prawda jak piszecie- zadłużaja spolki i zmieniaja konta i ogolnie kombinują. zusu i podatkow nie placa. najwięksi ściemniacze w branży. Tak sądzę ze juz z oszustwami przegieli i dlatego zmienili firme i cos z czechami kombinuja
zdjecie uzytkownika
Jan - 2015-05-12 12:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zapraszam do mniejszych firm. Termin płatności może za pół roku albo i nie. Pod względem terminów płatności są najlepsze duże firmy. Pracowałem już w 6 agencjach ochrony i wszędzie są zawsze jakieś dziwne terminy
zdjecie uzytkownika
firma - 2015-05-13 06:05:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jan - 2015-05-12 12:22:12]:
witaj przedstawicielu kierownictwa
zdjecie uzytkownika
firma - 2015-05-13 06:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jan - 2015-05-12 12:22:12]:
witaj przedstawicielu kierownictwa
zdjecie uzytkownika
Tomtom - 2015-05-13 06:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tom, czy to ty?
Chyba ty, bo głupota i niezrozumienie z twojego tekstu bije..
a ja mam w pracy w City swój czajnik, swój papier toaletowy, swoją wodę w upały, swoje spodnie, i swoje kalosze, żeby na budowie nie tonąć w błocie w czasie obchodów. i też mam spokój. A kasę dwa tygodnie później, ale muszę się cieszyć bo gdzieś za siedmioma górami i siedmioma lasami podobno są małe firmy, w których ludzie czekają na wypłaty pop trzy miesiące... ha ha ha. I ty ich tam zapraszasz.
Naiwny prezesiku, jesteś tak głupi że szkoda gadać
zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-05-13 09:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Juwentusie na Domaniewskiej również miałem swój czajnik, wodę, papier, długopis, jedzenie. Tu jest chociaż czajnik obiektowy i spokój.
Nie będę mówił, że jest to najlepsza firma bo wszystkie są takie same.
Różnią się drobiazgami ( jedna coś zapewni a druga nie ) ale przynajmniej co miesiąc dostaję pieniądze za przepracowane godziny.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-05-13 14:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przestańcie pier............... jest nieźle, weście się do roboty!!!!!
zdjecie uzytkownika
Magda - 2015-05-13 21:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś odzyskał swoją kasę z zaległych wypłat? Mój facet czeka już na 4 wypłatę i jak narazie cisza....
zdjecie uzytkownika
pracownik 45 - 2015-05-13 21:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-05-13 14:04:26]:
ludzie, przestańcie pierd...ć Ch...o jak wszędzie. Robię tu bo zdecydowałem bo nie jest tak źle z wypłatą... 3 miesiące kasy nie dostaliście? ktoś tam pisał - tydzień to i mi się zdarzyło i piszę jak mam
zdjecie uzytkownika
TakTAKotak - 2015-05-13 22:16:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie wiem jak to jest. Konkurencja nigdy się nie spóźnia, wszędzie jest lepiej. To jak to City was zmusza żeby się godzić na takie warunki ? Biją gwałcą , palą wsie ? Idzie tam gdzie jest lepiej cóż za filozofia .
zdjecie uzytkownika
Leś - 2015-05-14 09:32:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepiej to nic nie robić i zarobić. Ot taka ta filozofia.
zdjecie uzytkownika
Marian - 2015-05-15 21:13:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy dostaliście już wypłatę za marzec ? Ja jeszcze nie. Jestem z Warszawy. A tak w ogóle to widze ze negatywne noty city i zgadzam się z nimi. City to banda kombinatorów i złodzieji.
zdjecie uzytkownika
nie płacz ewka - 2015-05-17 01:42:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-05-13 14:04:26]:
nie niech się nie biorą za robotę, niech dalej nic nie robią i narzekają !!! zaraz wygra duda wybory każdemu w ochronie da umowy o pracę podwyżki czajniki papier i jedzenie też, najwięcej dostaną ci co po forach płaczą ....normalnie rzygać się chce od tego narzekania !!! idźcie do Solidu tam wszystko dostaniecie , powodzenia
zdjecie uzytkownika
sebek - 2015-05-17 01:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Magda - 2015-05-13 21:28:04]:
pewnie przej.......ał na automatach , 4 miechy bez wypłaty ? niezłą masz siarę z ty mężem buhahahah 4 miesiące , najlepiej na firmę zgonić , dziwne że nam płacą jakoś, ogarnij
zdjecie uzytkownika
tik tak - 2015-05-17 06:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TakTAKotak - 2015-05-13 22:16:47]:
Ludzie pracuję tam, gdzie jest miejsce.
Nie ma firmy, która zatrudni wszystkich. Przecież to logiczne, po co takie pytanie?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Normalny, profesjonalny
Pytania: Czy lubię piłkę nożną. Jak odpowiedziałem ze tak to poproszono mnie o wymienienie przynamniej 5 zawodników Legii Warszawa! Wymieniłem poprawnie :-)
zdjecie uzytkownika
kocurrr - 2015-05-17 17:37:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,mój narzeczony zaczął właśnie pracę w tej firmie. Czytając komentarze,to szczerze mówiąc przestraszyłam się. Czy jest szansa na normalną pracę,czy ma już szukać innej?
zdjecie uzytkownika
Marian - 2015-05-23 14:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam prace tam. Oszukanstwo i wyzysk zwyklago pracownika. Mundury brudne, zaleglosci w zusach i klopoty z wyplatami. Trzymac sie z dala od tej pseudo firemki.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Ochroniarska – CITY SECURITY

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Firma Ochroniarska – CITY SECURITY?
Zadaj pytanie
alert