City Security S.A.

Warszawa

Opinie o City Security S.A.

Domi 2017-03-17 09:22
to gdzie mam zadawać pytania ?
RD 2017-03-17 10:11
Jestem bardzo zdziwiony że jeszcze wam nie zapłacili
u mnie nigdy nie ma opóźnień, ta firma również ludziom płaci
co prawda pracuję w galerii handlowej, ale usługi wykonuje te same
trzymam kciuki za wypłaty z CS
1
Cyborg 2017-03-17 10:46
Planują od poniedziałku sprowadzić dwie "dziunie", z City do naszego biura i mamy im podać wyciągi z banków, ile żeśmy zarobili w Blue Pay, w 2016 roku.
One na tej podstawie obliczyć mają nam ile to było brutto i od tego podatek.
Tylko mi to śmierdzi.
Bo moim zdaniem Blue Pay powinna sama podać City zarobki.
To może być jakiś kolejny przekręt.
Bo może będą chcieli od tego netto jeszcze raz nam podatek odjebać.!!
Jak mi nie dadzą PIT-11, to na nic innego się nie zgadzam.
1
były 2017-03-17 10:46
Ciekawe jak płacą ? dzwoniłem do biura nadal nic nie wiadomo absolutnie nic w sprawie wynagrodzeń.
1
ja 1 2017-03-17 11:02
Nikt nie dostał wypłaty nikt nic nie wie co dalej.
on 2017-03-17 11:10
Systematycznie czyli kilka wypłat co miesiąc ? już czuję się bezpieczny !!!!!
1
pracownik 2017-03-17 11:11
Z jakiego obiektu jesteś ? bo u innych wygląda to tragicznie nikt nic nie wie.
Pracownik 2017-03-17 11:13
Ja cały czas słyszę że będą tylko jak ich nie było tak nie ma.
1
Paulina 2017-03-17 11:32
Jeżeli zastanawiacie się nad tym jak przebiega proces rekrutacyjny do City Security S.A. to zachęcam do odwiedzenia zakładki 'Rekrutacja', zamieszczonej przy wątku firmy http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,14419,0,0,rekrutacja Może być to pomocne dla przyszłych kandydatów.
1
tod 2017-03-17 13:24
nie gniewaj się nie mogę Ci powiedzieć skąd, pracuję w jednym z Centrum Handlowym w Warszawie.
Cyborg 2017-03-17 14:23
Domi. Możesz zadawać pytania na przykład na
,, ochrona forum. eu.”
Domi 2017-03-17 14:58
Dzięki
tod 2017-03-17 16:18
Jak możesz być tego pewny że własnie będzie tak jak myślisz ?
Cyborg 2017-03-17 16:55
Bo już parę razy nas "wycyckali".
Najpierw dali nam wyższą stawkę, potem po dwóch miesiącach ,,obcieli”, tłumacząc się tym że księgowa się pomyliła.
Potem z kolei kilkakrotnie spóźniali się z wypłatami albo płacili za mało.
Umowy o pracę za zeszły rok dostaliśmy dopiero pod koniec 2016 roku.
A tegoroczne w marcu.
I jak tu im ufać?
1
Ludek77 2017-03-17 17:03
Czyta to jeszcze ktoś z kontraktów Almy.Czy z sądu już wam przyszły terminy rozpraw.
Bo CS nadal nie chce płacić z własnej woli.
Padnie im jeszcze jakiś kontrakt i kolejni pracownicy nie otrzymają wynagrodzeń a prezesi z kasą się zawiną.
Niech jeden miesiąc sobie nie wypłatą to starczy na kilka pensji.
Były pracownik 2017-03-17 17:21
Domi poszukaj forum o odpowiednim temacie. Tu ludzie próbują znaleźć rozwiązanie braku PITÓW i pieniędzy z konkretnej firmy . I moja rada nie zatrudniaj się w City Security S A, ani w żadnej innej spółce powiązanej z tą firmą.
1
dzefrej 2017-03-17 18:32
Proszę Państwa jest kasa !!! ;P
vp 2017-03-17 23:15
Jest pewien problem bo np. ja miałem dwie umowy jedna z Grupa City ochrona a druga z City ochrona. I teraz która firmę pozwać a może dwie.
1
Dx 2017-03-18 07:24
Obie. Muales umowe z jedna i druga. Podaj prawnikowi cala kwote. Ja bym tak zrobil.
dla firm 2017-03-18 10:26
wypłaty wpływaja aby odwrócic temat od blu pley co z podatkami dalej nic nie zrobiła
Ludek77 2017-03-18 10:53
Ja na jednym podaniu zaznaczyłem że sprawa jest przeciwko obu tym spółkom ponieważ rozliczenie z obiektu i kwota o którą zamierzam walczyć przed wypłatą nie była dzielona i tworzy całość.
Podanie w tej postaci zostało przyjęte.
pracownik 2017-03-18 11:02
To dwie odrębne spółki więc jedyną możliwością jest wystąpić z pozwem dla każdej spółki osobno.
Wkurwiony!!!!!!!!! 2017-03-19 21:02
Pani paulino nie zajmujcie sie rekrutacja ludzi tylko wyplatami ktore sa opoznione i to dosyc grubo bo ludzie nie maja co do garnka wlozyc
5
Wsciekly 2017-03-20 11:17
To ciekawe kiedy byli ochroniarze z Praktikera w Katowicach dostaną pieniądze,na razie nic,pan P.Ch.oczywiscie nic nie wie.I co mam dzieciom powiedzieć?
4
pracownik 2017-03-20 14:50
Złożyłem dziś oficjalnie pozew w sądzie o wypłatę zaległego wynagrodzenia mam dość czekania i braku jakichkolwiek odpowiedzi ze strony firmy.
7
Wojdak 2017-03-20 15:31
City Traci obiekty, nie dostaniemy grosza!!!!
6
poirytowany 2017-03-20 19:17
25-go mają wpłynąć wynagrodzenia za luty ciekawe co będzie ??????
1
Zdecydowany 2017-03-20 20:38
Nie przejmować się - Tel Awiw czeka. Benjamin obiecał to będzie.
3
ojciec 2017-03-21 00:49
wypłaty będą ze sporym poslizgiem jak znam życie po przegranych przetargach
były 2017-03-21 05:13
Nie powinny interesować nas przegrane przetargi city i ile utopili kasy chcemy swoje ciężko zarobione pieniądze nic więcej.
4
Paulina 2017-03-21 11:55
@Wkuw**iony!!!!!!!!! nie współpracuję z City Security S.A. Jestem redaktorem serwisu GoWork.pl
Kot 2017-03-21 14:54
Niby skąd to wiesz ? Masz jakieś wtyki ????
Kot 2017-03-21 15:01
wprowadzanie chaosu i wypisywanie niepotwierdzonych informacji nigdy nie wyszło nikomu na dobre
ja 2017-03-21 16:09
21.03 i dalej brak wypłat za styczeń
stary 2017-03-21 17:08
w kujawsko - pomorskim już firma popłyneła :)
2
Ludek77 2017-03-21 22:06
Nie chce mi się już tu pisać.Nie wrzucają moich postów a z rana trochę się namęczyłem i do 22:00 się nie pojawił.
To jednak nie zmienia faktu że nam płacić nie chcą a remontują swoją siedzibę i zakładają monitoring aby już nikt nie musiał tam nocować.Cuda,wianki obiecują a tu figa.
2
Wojdak 2017-03-22 12:04
Jakie nie potwierdzone ? pracuje w biurze to wiem, nawet umowy nie mam, ty naiwny cieciu!
1
Kot 2017-03-22 15:10
Nie dostaniemy kasy, dzwoniłem do biura!
? 2017-03-22 18:14
W Toruniu na pewno,i żeby zwycięzca na JW w tym mieście dał parola tym co tak bronili CS a szczególnie T.W. z Podgórskiej-lizus.
Były pracownik 2017-03-22 18:28
Ja czekam do 25.03 na zapłatę zaległego podatku z Blue Paya podobno zobowiązali się uregulować długi, zobaczymy.
wkurwiony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2017-03-22 22:56
tez jesteś od pana P. Ch. on nigdy nic nie wiedział, nawet nie wiedział pewnie jak odbiera się tel. ale za to dobrze wiedzial jak ma wy pier dol ic ludzi z kasy
wkurwiony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2017-03-22 23:02
ok to przepraszam czysta zbieżność imion moja pomyłka, jeszcze raz przepraszam za kłopot, ale pani wypowiedz brzmiała jak by pani była.
Paulina 2017-03-23 10:43
@wk***iony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, rozumiem. Jeżeli chcecie dowiedzieć się więcej o systemie motywacyjnym, jaki oferuje Wam City Security S.A. - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,14419,0,0,system_motywacyjny zachęcam do zapoznania się.
byly 2017-03-23 14:44
Pani Paulino zapoznaliśmy się jak się zatrudnialiśmy i jak skończyliśmy na dnie....... bez wypłat z długami.
1
pracownik 2017-03-23 14:47
W moim przypadku zobowiązywali się że wypłacą moje zaległe pieniądze mija drugi miesiąc i firma ma mnie gdzieś.
1
Kot 2017-03-24 09:33
Kto się pode mnie podszywa ? ja tego nie napisałem. są dwa koty ?
Łódź 2017-03-24 09:53
W moim przypadku i moich kolegów wszystko się ułożyło, dzwoniliśmy, pisaliśmy i wypłaty do nas przyszły, po czasie i z opóźnieniem, ale kasa przyszła.
Obserwator 2017-03-24 09:58
Obserwuję to forum i piszą tu tylko te same osoby, nie chce mi się wierzyć, że wszyscy są niezadowoleni z Pracy w City Security. Ci co mają dobre wrażenia ze współpracy z CS nawet nie wiedzą że jest takie forum i nie ma komu pisać.
pracownik 2017-03-24 12:47
Dostałem połowę wypłaty i czekam na kolejną część, moja żona pracuje, jakoś wiążemy koniec z końcem, czekam na resztę wypłat wierzę że zapewnienia
Pracownik CS 2017-03-24 13:15
Ja jestem pracownikiem CS już ponad dwa lata. I tylko raz zdarzyło się, że wypłata została opóźniona o 2 dni. Także uważam, jak Obserwator, że dla mnie piszą tutaj te same osoby, i jak dla mnie są nimi Ci co na siłę chcą popsuć opinie. Może wylecieli na %, może nie przepadali za swoim koordynatorem, a może uważali, że praca w ochronie polega na siedzeniu i nic nierobieniu. Pozdro
Zostaw swoją opinię o City Security S.A. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie City Security S.A.