Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: City Security S.A.

zdjecie uzytkownika
Mumia - 2016-04-18 15:42:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze na czas.
zdjecie uzytkownika
wacek - 2016-04-19 13:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mumia - 2016-04-18 15:42:58]:
zawsze bedzie cos nie tak, ale wyplata jest na czas albo kilka dni przed.
zdjecie uzytkownika
Mumia - 2016-04-20 06:24:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wacek a co jest nie tak?
zdjecie uzytkownika
wacek - 2016-04-20 17:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mumia - 2016-04-20 06:24:13]:
niuanse. na obiekcie wciąż ktoś ma jakies 'przeciw'- mnie oglądania tv, coraz częściej pojawi się alkomat, administrator obiektu ma jakies przeciwskazania. na szczęście inspektor ludzki człowiek. co prawda jestem na wymagającym biurowcu, i tam podobno wciąż lały się wąty od tej babaki. taki klimat.
gadam z kumplami, tez pracują w ochronie - tylko ze w konkurencji. narzekają jeszcze glosniej niż my tutaj. podobno ich szef lekko zeswirowal i taki bałagan narobil w firmie, ze każdy za glowe się lapie.
w city, no jak to w robocie, przychodzisz robisz swoje i wracasz na zasluzony odpoczynek, zawsze moglo by być lepie, a to kasa wieksza, roboty mniej, dobrze, ze teraz zwiekszaja nam stawke za rbh, to będzie lepiej. mowia, ze to pewne. tylko zmiany wejda, lepiej jak będziesz miał podwyższone standardy - wyrobić trzeba sobie będzie kwalifikowanego i robota pewna. a Ty gdzie pracowales, czy raczej przymierzasz się do pracyw ochronie?
zdjecie uzytkownika
Mumia - 2016-04-21 00:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja w ochronie robię już 14 lat. W tym 2 lata w straży przemysłowej. A teraz już drugi rok na obiektach wojskowych. I z całą pewnością mogę stwierdzić że tu jest dla mnie najlepsza praca. Bierzesz giwere, robisz swoje i nic cię nie obchodzi. Przedtem tyrałem w ochronie w zakładzie produkcyjnym za 6 zł. 24 godziny, dwa dni wolnego. Zero odpoczynku, telewizji czy snu. Administratorka walnienta sadystka. Systemy alarmowe które trzeba było opanować. Ruch osobowo -towarowy całą dobę. Jednego nie skończyłeś robić a już musiałeś zacząć co innego. Na jedną zmianę przychodziło 300 ludzi którym trzeba było zbadać trzeźwość a wychodzącym bagaże. Poza tym pełno tirów i mniejszych do sprawdzenia. Ale najgorszy był tam mobbing jak to u większości prywaciarzy. Uwierz mi najlepiej jest w wojsku. Nie ważne czy to City czy inna firma.
zdjecie uzytkownika
Anka Skakanka - 2016-04-21 12:00:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie, mam pytanie na temat tej firmy. Jak się pracuje? Czy pensja jest na czas, jak z umowami ( jakie są ), czy kontrolni są normalni czy przez płoty skaczą ;) ? Jaka ogólnie jest atmosfera? Pytam się bo pracuję w konkurencji, mam etat i dobrą pensję, szef się zastanawia czy by nie zmienić ochrony i chce żebym została i stąd moje pytania zostać w tej co jestem czy dołączyć do Waszego grona :) Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
wacek - 2016-04-21 15:37:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mumia - 2016-04-21 00:00:25]:
powaznie zastanawiam sie nad podniesiem kwalifikacji. Tym samym zmiana miejsca najlepiej na sufo.
zdjecie uzytkownika
Mumia - 2016-04-21 17:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowa o prace to nie wszystko. Teraz umowa o pracę różni się tylko tym od zlecenia że nie ma urlopu. A zlecenie jest o wiele bardziej elastyczne bo np. możesz brać godzin ile chcesz. Róbcie uprawnienia i pozwolenia na broń i dawać na jednostki wojskowe.
zdjecie uzytkownika
Pedro - 2016-04-26 05:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie tylko tym się różni. Różni się też tym że nie ma pełnego zusu. Każda firma która daje podwójne umowy tak kombinuje. Są dwie umowy jedna jest na 6 a druga na 2 złote. I chociażby odprowadzali od tych 6 to i tak przy normalnych godzinach nie wychodzi najniższa. A Tobie Anka nie radzę zmieniać pracy jeżeli tam masz etat i dobrą pęsję. Bo masz tam pełną składkę ZUS i w razie czego możesz iść na zasiłek i w przyszłości dostaniesz lepszą emeryturę.
zdjecie uzytkownika
Anka Skakanka - 2016-04-27 09:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pedro - 2016-04-26 05:46:21]:
Dzięki za odpowiedź, myślałam że ta firma jest troszeczkę lepsza czyt. uczciwsza od mojej
zdjecie uzytkownika
Pedro - 2016-04-28 05:52:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie opłaca się już podnosić kwalifikacji i robić uprawnień gdyż wielokrotnie częściej pracownicy niewykwalifikowani mają wyższe stawki niż ci z uprawnieniami i z pozwoleniem na broń. Na przykład w Jeronimo (w magazynach biedronki) niewykwalifikowani pracownicy ochrony już teraz mają przeszło 9 zł na godzinę. A w jednostkach wojskowych ci z uprawnieniami i pozwoleniami na broń mają 8 a nawet mniej. A żeby zrobić te uprawnienia to jest wydatek około 2500 zł. Do tego jeszcze kursy i egzaminy które dosyć ciężko zdać. A potem jeszcze trzeba robić badania specjalistyczne co 3 lata za które trzeba zapłacić przeszło 400 złotych i które też wielokrotnie ciężko zaliczyć. Tak wiec to już jest gra niewarta świeczki.
zdjecie uzytkownika
Lopez - 2016-05-02 19:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No pewnie w Grudziądzu City ochrania 3 jednostki i płacą 8zł na godzinę a jak przyjeżdżają najemnicy z innych miast to mają 12 zł oczywiście bez ZUSu i oni mogą robić nawet 36h od razu albo więcej a miejscowi tylko po 12h i ich ŹW nie sprawdza ale nas tak i dopierdalaja kary
zdjecie uzytkownika
Pedro - 2016-05-03 03:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
12 zł to powinni miejscowi zarabiać a wy ze 20. Taka bogata firma co ma filie za granicą a tak dziadują. Albo te 36 godz albo i więcej toć to rozbój w biały dzień! Któryś z was padnie i mają prokuratura! Albo to że zusu nie płacą to się dziwię bo od stycznia jest to obowiązkowe. Widocznie jeszcze nikt z was doniesienia nie złożył do zusu. Bo uchylenie się od płacenia zusu jest przestępstwem. A jak by to wyszło na jaw to by było po firmie. A wam by jeszcze musieli odszkodowanie płacić!
zdjecie uzytkownika
Pedro - 2016-05-03 16:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Muszę tutaj coś sprostować. Zajrzałem do neta i weszłem "jak można legalnie unikać płacenia zusu". I okazuje się że można. Oczywiście jakąś część muszą odprowadzać. Ale to jest zaledwie 1/3 składki. Podobno ZUS o tym doskonale wie. Sam ZUS zatrudnia dużo pracowników na zlecenia. Sądy i prokuratury też zatrudniają na zlecenia. Wszyscy o tym doskonałe wiedzą że jesteśmy waleni w rogi. Widocznie na rękę to naszemu Państwo mimo wszcześniejszych obietnic.
zdjecie uzytkownika
Wędkarz - 2016-05-04 10:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pedro - 2016-05-03 03:36:14]:
@Pedro, Tobie to latwo mówić człowieku. Wbijasz na forum nawijasz na uszy. Jeśli tak Ci źle to po co siedzisz w city? Powiem wprost, też tutaj pracuje, niekrótko, bo będzie już koło 2óch lat, często nie jest sielankowo, ale kase mam na koncie w czas, a składki są odprowadzane. Przecież dyby tak nie było to rzuciłbym w diabły pracę.
Czytam coś napisał i podobnie jak Ty życzę wszystkim, żeby zarabiali po 20 zł za godzinę - bo nasza praca sprawia trud (sam o tym wiesz najlepiej), ale to ni_whoo_yaa nie jest możliwe, a przynajmniej teraz.
zdjecie uzytkownika
Pedro - 2016-05-04 12:46:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wędkarz. Posłuchaj przyjacielu Ty chyba niedokładnie czytałeś o czym ja pisze. Czy ja pisałem że mi chodzi o City?! Ja pisałem ogólnie jaka jest sytuacja ze składkami ZUS. A po drugie drogi kolego jak nie wierzysz to sam sobie sprawdź w internecie ile powinna wynosić pełna składka ZUS i porównaj ze swoją i wtedy zobaczysz że nie jest pełna.
zdjecie uzytkownika
stan - 2016-05-04 18:03:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Bardzo zle w tej firmie powinismy otrzymać wypłatę 25.04.2016r a do dnia 4.05.2016 ani grosza
zdjecie uzytkownika
kox - 2016-05-05 09:05:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak niektórzy z was tu narzekają na niskie stawki na ochronie toi kto wam broni awansować albo aplikować na wyższe stanowisko? akurat szukają dowódcy ochrony w Łodzi, na pewno wynagrodzenie będzie wyższe
zdjecie uzytkownika
Pedro - 2016-05-05 18:53:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale nie wszyscy mogą być dowódcami bo ktoś musi odwalać czarną robotę. I co z tymi?
zdjecie uzytkownika
Pedro - 2016-05-05 18:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale nie wszyscy mogą być dowódcami bo ktoś musi odwalać czarną robotę. I co z tymi?
zdjecie uzytkownika
Wyrobnik - 2016-05-07 13:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tutaj chciałbym odnieść się do opinii wędkarza. Słuchaj chłopie niespodobało mi się jak podeszłeś do opinii pedra. Bo ja uważam że ma świętą rację. Bo jak byśmy wszyscy zawalczyli o swoje i postawili ich pod ścianą tak jak zrobiło to Chełmno i Brodnica to byśmy wygrali i byśmy mieli po 9.50 a nie po 8 na godzinę. Ale przez takich jak ty co się na wszystko godzą mamy takie dziadowskie stawki!! Bo ty byś nawet za 5 złotych robił.
zdjecie uzytkownika
kolejka - 2016-05-09 16:36:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po pierwsze nie macie w umowie stanowiska dowódcy tylko magazynier nie dodawajcie sobie tytułów
zdjecie uzytkownika
sylwu67 - 2016-05-09 21:31:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stan - 2016-05-04 18:03:59]:
Witam forum. Nie wypisujcie głupot że city płaci zus bo nie płaci. Mają jakieś
przybudówki typu GRUFEB które jest zadłużone w zusie. Wiem bo monitoruje to
na bieżąco. U mnie na obiekcie składki wziął na siebie kontrahent ale city
ma to w dupie i nas kiszkuje. Napisaliśmy pismo do prezesa i jedyny efekt
że wywalili koordynatora i przysłali dwóch baranów niby dyrektorów operacyjnych. Smiech na sali.
zdjecie uzytkownika
Gorący - 2016-05-10 05:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak jest tak jak piszesz to zmówie chłopaków i pierdolniemy im robotę od czerwca!! Mamy już papiery złożone w "gardenie" w Grudziądzu. Niedługo to rusza.
zdjecie uzytkownika
Pedro - 2016-05-10 06:56:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to niech tak dalej robią to zostaną całkiem bez ludzi. Teraz jeszcze na dniach najemnicy mają odejść i City pójdzie z torbami. Będzie nowy przetarg, wejdzie inna firma a City zapłaci karę!
zdjecie uzytkownika
wędkarz - 2016-05-11 12:21:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wyrobnik - 2016-05-07 13:38:01]:
Przecież nawet w najmniejszym stopniu nie potraktowałem i odniosłem się do opinii Pedra. Uważam, że ma rację. Wystarczy stanąć okoniem i czekać aż coś się zdarzy. Stoisz za jego opinią murem i rozumiem to.
Tylko, ze w takich sytuacjach są 2 opcje: 1)przyjmują warunki i wypłacają, 2)przyjmują innych.
Nie mieszkam w dużym mieście, średnio u nas z robotą. Więc jako (pracownicy)żywiciele rodzin musieliśmy się na coś zdecydować. Podnieśli nam wynagrodzenie - nie tyle ile chcielibyśmy-jednak podwyżka była.A po sklepach też nie chcemy stać.
Więc warto zadać sobie pytanie: czy pracować i 'coś' zarabiać, czy nie zarabiać nic? ryzyk fizyk.
Nie wiem, czy doczytałeś się ale napisałem, że chciałabym aby wszyscy zarabiali 20 zł/godz, ale wiem też jakie są realia, i to, że na dzień dzisiejszy takie żądania są niemożliwe.
Podzielam i wtóruje, bo wyciskać ile się da ale bieganie z głową w chumrach to też nie najlepsze wyjście
zdjecie uzytkownika
alan - 2016-05-11 13:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gorący - 2016-05-10 05:59:16]:
@Gorący.
Garden mają jakoś niedługo otworzyć. No nabór opór, bo 600 ludzi potrzebują. Pracuje w Ympelu. Koło roku, widziałem sporo. czas to zmienić. wybieram się do City Security, w zasadzie nie wiem czego się spodziewać. Opinie sa mieszane. Firma chce mnie przyjąć. Pytali tez o znajomych,którzy potrzebują pracy. Wspomniałem, ze kilkoro się znajdzie. Zostanę zatrudniony w s.a. Jak sie zorientowałem, Ty pracujesz w cs. Długo robisz w ochronie? Pracowałeś u kogoś innego niż city? Zbieram obiektywne opinie
zdjecie uzytkownika
Gorący - 2016-05-11 16:39:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@alan
W ochronie pracuje już kilkanaście lat. Pracowałem prawie wszędzie jako zwykły wyrobnik a także jako dowódca oprócz grup interwencyjnych i sklepów. Teraz pracuje w jednostce wojskowej i powiem tak. Jeżeli chodzi o specyfikę pracy najlepiej jest w jednostkach. Bierzesz giwere i nic cię nie obchodzi. Natomiast w przemysłówkach, obiektach sportowych, sądach, prokuraturach czy bankach naużerasz się z ludźmi i nieraz jest mnóstwo papierkowej roboty szczególnie w przemysłówkach. Jeżeli natomiast chodzi o terminy wypłacania wynagrodzeń a także składek to wojsko ma to gdzieś. Natomiast na innych placówkach zajmują się tym kontrahenci i to z reguły jest dopięte na ostatni guzik.
zdjecie uzytkownika
Cyborg - 2016-05-21 18:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powodem tego że są takie niskie stawki i nie odprowadzają za nas pełnego Zusu są dorabiający emeryci wojskowi i policjanci. Oni mają po 3 tysiące emerytury!! Zabierają nam naprawdę potrzebującym miejsca pracy!! Dopóki rząd czegoś z tym nie zrobi to to niewolnictwo się nigdy nie skończy!
zdjecie uzytkownika
Cyborg - 2016-05-22 20:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Emeryt to chyba raczej ja bym ciebie wgniótł w ziemię pierdzistołku! Chociaż mam juz swoje lata ale tyrałem prawie 13 lat na wagonach i na budowach także łapę mam twardą jak dechę i jak bym cię piznął w beret chłopaku to byś zapomniał jak się nazywasz wymięklaku! A teraz do rzeczy. Ja wam nie zazdroszczę też mogłem zostać na zawodowego bo chcieli. Ale za komuny było roboty w pip. A ja byłem młody i miałem dość oddawania honorów. Najbardziej mierzi mnie to że wy nie protestujecie!! Ile wam dadzą na tyle się godzicie ! A my co nie mamy nic musimy za takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robić!! A po drugie jak ja bym miał 3 tysiące emerytury to by mi było wstyd pchać się ludziom w paradę co nie mają żadnych innych źródeł dochodu. Nie dziwię się takim co mają małe ręcinki i że sobie dorabjają ale wam się dziwię. Jak wam nie wstyd!! A ty jak byłeś w wojsku zakuta pało to trzeba było się uczyć i awansować albo lepiej dziobać to teraz byś miał lepszą emeryturę i nie musiałbyś zabierać roboty nam!! I jeszcze na koniec. Leszczu takich jak ty to ja się nie boję. I nie bał bym się z tobą stanąć oko w oko. I nie wypisuj takich głupot bo byś srał po gaciach jak byś mnie zobaczył!!
zdjecie uzytkownika
Cyborg - 2016-05-23 06:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Emeryt jeszcze jedna wzmianka. Dałeś do zrozumienia że to głównie wy mundurowi zdajecie egzaminy na broń. Jak tak uważasz to chyba tobie się czacha przegrzała ośle i ty potrzebujesz wymiany oleju. Jak miałem egzaminy to widziałem jak zdawało kilku takich cwaniaczków jak ty. To był śmiech na sali!! Dziewczyny lepiej od was zdawały. Nie wiem czy ty byłeś wojskowy czy policjant ale ja byłem tylko 2 lata w wojsku i wiem więcej na temat broni niż nie jeden z was cieniasy! Albo piszesz capie że bez was firmy potraciłyby kontrakty. A co to wy jesteście. Właśnie to wy lenie najbardziej ściemniacie. Każdy z was odrazu pcha się na dowódcę żeby całą służbę nic nie robić tylko spać. Dawniej nie było was to były stawki 10 - 12 zł i umowy o pracę. A teraz przez was ta ochrona zeszła na psy!!
zdjecie uzytkownika
emeryt - 2016-05-23 08:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cyborgu-widać moje rady nie przynoszą skutku, bo z logiką u Ciebie na bakier. Sam sobie przeczysz-mogłem iść w kamasze ale nie poszedłem a teraz mam pretensje do całego świata. Czy aby wszyscy mundurowi mają takie emerytury, o których nasłuchałeś się być może od swoich równie rozwiniętych towarzyszy niedoli? Czy do Twojej pustej czachy dociera fakt, że wielu przeszło na emeryturę nie z własnej woli a ramach restrukturyzacji/jeżeli nie wiesz co to jest poszukaj/ i nie mają pełnej emerytury i jest ona o wiele niższa. Wielu ma na utrzymaniu rodziny, uczące się dzieci a nieraz tak bywa, że chorych członków rodziny. Często też tak bywa, że chcą być także w dalszym ciągu aktywni zawodowo a nie siedzieć z tyłkiem na piwsku. Przemyśl to i później sam. Co do mojego wykształcenia nie będę z Tobą dyskutował, bo starczyło by tego na cztery twoje pokolenia. A jeżeli twierdzisz, że łapę masz nietęgą to użyj jej w stosunku do Twojego pustego dzbana-pożytek będziesz miał bo przynajmniej usłyszysz jak brzmi dzwon Zygmunta. I być może się odwiesisz - metoda skuteczna!Czuwaj!!!
zdjecie uzytkownika
Cyborg - 2016-05-23 13:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Harcerzyku piszesz że masz takie wykształcenie a głąb z ciebie jakbyś ukończył szkołę specjalną bo nawet czytać nie umiesz
Czy ja pisałem że żałuję że nie zostałem w wojsku zakuta pało! Nie mam takiego służalczego harakteru jak ty żeby włazić w tyłek i czapkować byle zerom przez parenaście lat. A ty i twoi kumple emeryci jak wam się nudzi to wędki i na ryby!!!
zdjecie uzytkownika
Cyborg - 2016-05-23 16:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Emerycie "Profesorze" jeszcze jedno. Mi nie chodziło o tych co mają niepełne emerytury i naprawdę mają mało. Pisałem przecież. Chodzi mi o tych co mają 3 tysiące i tak naprawdę nie muszą odrabiać. Naucz się czytać matowe.
zdjecie uzytkownika
Magda - 2016-05-24 22:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. Czytałam ostatnie opinie a dokładnie spór między "cyborgiem" i "emerytem". Panowie jak można się tak lżyć! Tu mam parę słów do Pana emeryta bo to on pierwszy zaczął ubliżać koledze. To że masz wykształcenie nie oznacza że możesz wszystkich którzy nie mają wykształcenia uważać za głupich!! Bo wielokrotnie ten niewyksztaucony może okazać się mądrzejszy. Liczy się mądrość życiowa a nie czy skończyłeś studia. Ja mam wyższe wykształcenie ale nikogo nie traktuje tak jak ty. Nie mówię że wszyscy ale większość mundurowych jakich znam (bo pracowałam kiedyś w wojsku) wyrużniali się arogancją i zarozumialstwem. I to ich słownictwo rodem z rynsztoka! I chodzi mi głównie o oficerów! Zero taktu, zero pokory. A wogóle dlaczego zarzucasz cyborgowi brak logicznego myślenia?! Ja uważam że dobrze to opisał. Nie chodziło mu o wszystkich dorabiających ale tylko o tych co naprawdę nie muszą dorabiać. Bo ja rozumiem taką sytuację że ktoś ma małą rentę albo emeryturę i mu nie starcza. Ale są i takie sytuacje jak opisywał cyborg że dorabiający ma dużą emeryturę a mimo to dorabia z nudów albo po to żeby pracującym na siebie dzieciom kupić samochód. Gdzie ludzie co mają tylko tą pracę muszę mieć to na przeżycie!! Ja jak studiowałam to sama na siebie pracowałam między innymi w ochronie. Nie wymuszałam na rodzicach żeby mi coś dawali! A po za tym są inne sposoby dorabiana np.chałupnictwo. I taki emeryt nikomu nie zabiera pracy.
zdjecie uzytkownika
Kwas - 2016-05-25 13:24:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potrzebują do City do Grudziądza na jednostki wojskowe kwalifikowanych z pozwoleniem na broń i bez. 8 zł na godzinę. Jak weszli od stycznia tak płacą na czas. Jest ok polecam. Sam tam pracuje i nie narzekam.
zdjecie uzytkownika
Kwas - 2016-05-25 13:28:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomniałem dodać. Miejscowym płacą 8 najemnikom z innych miast 12 plus hotele.
zdjecie uzytkownika
wtym - 2016-05-25 19:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam jestem za tym albo emerytura albo praca jedno powinni im zabierać
zdjecie uzytkownika
Piter - 2016-05-26 02:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Jak płacą na JW w Grudziądzu? Przyjezdnym dają hotele? jak tam wogole jest w tej JW ktoś może przybliżyć jak sie pracuje w tej jednostce?
zdjecie uzytkownika
Piter - 2016-05-26 02:26:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kwas a jak chwalisz sobie prace w JW Grudziądz? Hotele są wporządku czy pożal sie boże?
zdjecie uzytkownika
Rychu - 2016-05-26 04:46:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jest dajmy na to w Niemczech.
zdjecie uzytkownika
Shadow - 2016-05-26 05:24:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Może ktoś napisać jaka jest stawka za godzine na JW w Grudziądzu?
Hotele dla najemników są w miare ogarnięte czy trzeba czajnik ze sobą przywozić?
Ogólnie jak się Wam pracuje Grudziądzu na Jednostkach Wojskowych?
zdjecie uzytkownika
Kwas - 2016-05-26 07:17:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem miejscowy. Ale najemnicy sobie chwalą i hotele są ok. Teraz podobno mają im podnieść na 14 zł. Ale najlepiej zadzwońcie i się spytajcie.
zdjecie uzytkownika
Kwas - 2016-05-26 07:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chodzi o mnie to mam kilometr z kawałkiem do pracy. Pracuje w jednostce na Hallera. Spokój, cisza. Bierzesz broń idziesz swoje odpękasz i do domu. Nikt się nie czepia. Mam 8 zł na godzinę ale nie wydaje na dojazdy bo chodzę pieszo do pracy.
zdjecie uzytkownika
Kwas - 2016-05-26 10:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z jednym z najemników gadałem to chwalił mi się że miesięcznie wyciągnął 5 koła!! To sobie pliczcie ile to jest od stycznia. 20 koła!! Z tym że oni mają w pip godzin. Bo np. na jednej jednostce robią 12 godzin, potem przyjeżdżają po nich i zabierają na inną na drugie 12. Ale spoko robota jest lekka a i skimnąć się można.
zdjecie uzytkownika
shadow - 2016-05-26 12:10:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to spoko tylko moim zdaniem nie powinno byc podzialu na miejscowego a najemnika kazdy po 14 zl dostac powinien i juz. W niektorych agencjach ochrony trzeba przynosic wszustko swoje np. czajnik,ogrzewanie.
zdjecie uzytkownika
Kwas - 2016-05-26 16:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też nie wiem o co tu chodzi z tymi stawkami że my tyle a oni tyle.
zdjecie uzytkownika
Kwas - 2016-05-26 17:08:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu może chodzi o to że nie ma miejscowych z pozwoleniami na broń. A żeby przyciągnąć ludzi z innych miast muszą im dać więcej. Kwalifikacje zrobić to jest pikuś skończysz kurs i dostaniesz ale pozwolenie na broń zrobić teraz to jest nielada sztuka. Ostatnio w Bydgoszczy na osiemnastu podobno tylko dwóch zdało.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Normalny, profesjonalny
Pytania: Czy lubię piłkę nożną. Jak odpowiedziałem ze tak to poproszono mnie o wymienienie przynamniej 5 zawodników Legii Warszawa! Wymieniłem poprawnie :-)
zdjecie uzytkownika
Kwas - 2016-05-26 17:26:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu jest centralne ogrzewanie. Czajniki też są.
zdjecie uzytkownika
shadow - 2016-05-27 07:11:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wifi w tym hotelu to jest czy trzeba sobie neta zalatwic?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie City Security S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie City Security S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert