Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o Firma Ochroniarska – CITY SECURITY

Pracowałeś w firmie Firma Ochroniarska – CITY SECURITY i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Bolek - 2014-02-04 12:16:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
U mnie na obiekcie też się zdarza, że nie wypłacą na czas ale ogólnie nie narzekam. Kasa nie jest powalająca ale przynajmniej jest i jest praca. Widzę duzo narzekania, frustracji, a mało konkretów. Każdy chciałby być kierownikiem lub inspektorem z dobrą kasą tylko z kompetencjami już znacznie gorzej.
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2014-02-04 13:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jeżeli pracodawca pracownikom zatrudnionym na umowę o pracę płaci 10-go bo musi,(usunięte przez administratora) 25-go znaczy,że ma:-kiepski dział finansowy,lub
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
łysy - 2014-02-11 19:44:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Poszedłem na rozmowę kwalifikacyjną a tam mi mówi że stawka 6 złociszy a ja mówię że przecież w ogłoszeniu jest że 7 zł na start a ona na to że "ktoś się pomylił dając ogłoszenie" Pewnie pomyśleli że przyjdzie mnóstwo chętnych z czego połowa zrezygnuje bo nie będą dymać na sklepie 12 godzin na nogach za stawkę niższą niż mają sprzątaczki.Dobra zagrywka.
zdjecie uzytkownika
owłosiony - 2014-02-13 12:02:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Łysy idź co kancelarii prawnej albo domu maklerskiego, tam na pewno dostaniesz wyższą stawkę i lepszą pracę.
zdjecie uzytkownika
Felek - 2014-02-22 15:09:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co robi CITY SECURITY jak miejscowi się nie zgodzą na stawkę? Ściąga łamistrajków? Bo mają wejść na naszą JW i zaproponować nam śmieszne pieniądze. Czy podkupują miejscowych i innych straszą utratą pracy? Warto z nimi walczyć?
zdjecie uzytkownika
kaczor - 2014-02-28 18:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dziś 28 luty a wypłaty za styczeń nie ma !
zdjecie uzytkownika
Olek - 2014-03-01 11:45:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaczor - 2014-02-28 18:21:12]:
Spoko, u mnie z małym poślizgiem ale wypłacili całość
zdjecie uzytkownika
pokrzywa - 2014-03-02 01:38:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracowałam w city.z dnia na dzień zostałam wywalonabez słowa.mój szef zmiany pożyczył odemnie 500 zeta w październiku i tyle ich widzę do dzisiaj
zdjecie uzytkownika
pokrzywa - 2014-03-02 01:45:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do wypłat to są na czas ale dziwię się że trzymaja takich oszustów bez wykształcenia na stanowiskach kierownik zmiany który pożycza pieniądze od personelu i nic mu nie można zrobić bo ma długi i sypią z pracownica. Chodzi o handlowke i renomowane sklep na woli.szefowa ostrą ale takie rzeczy toleruje
zdjecie uzytkownika
kaczor - 2014-03-03 09:16:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szef zmiany siedzi a ty stoisz 2 godz.

dobry zwyczaj nie pożyczaj :)
zdjecie uzytkownika
listonosz - 2014-03-04 17:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale cisnienia w pracy nie ma jak w innych firmach jak nie zrobisz 30 ujec w miesiacu to krzywo poatrza np na biedronie
zdjecie uzytkownika
dd - 2014-03-29 13:29:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W City Security nie warto pracować, stawki godzinowe żenująco niskie, ale najgorsze jest to, iż wypłaty są z dużymi opóźnieniami.

To, że pracownicy firmy zaczęli czytać komentarze na tym forum, bo to widać gołym okiem, nie zmienia faktu, że tej firmy należy unikać. W Warszawie są lepsze prace w ochronie, tutaj można popracować max. 3 miesiące. Dziwie się osobom takim, które pracują tutaj z kilka lat - cóż nieudaczników też jest dużo.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-03-29 22:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może podać jakieś informacje o City Security North z Gdańska? Jak tam płacą, warto się zatrudnić?
zdjecie uzytkownika
Olek - 2014-03-30 14:04:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawy - 2014-03-29 22:26:03]:
Widać, że jesteś na maxa uprzedzony. W stosunku do wielu firm z branży płaca jest nieco lepsza, a jesli są opóźnienia to takie jak wszędze. Takie rzeczy się zdarzają i Ty zapewne dobrze o tym wiesz kolego.
zdjecie uzytkownika
pracujący - 2014-03-31 18:42:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [leon - 2014-01-29 11:28:30]:
też nie polecam zwykli kombinatorzy i naciągacze , dostać całą pensję graniczy z cudem , a przecież i tak płacą grosze ,
zdjecie uzytkownika
Prawy Syn - 2014-04-06 11:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wszyscy wiedza, ze wiekszosc wpisow na tym portalu to efekt walki konkurencyjnej. Opluwa się firme, zeby utrudnic jej dzialania. Ochroniarze pisza, ze nie otrzymuja wynagrodzenia i dalej pracuja ;-) Żadna firma ochrony w Polsce nie zatrudnia na umowe o prace. Wszyscy pracuja na umowe zlecenie.
Jeśli ktos pisze, ze CS jest be, bo zatrudnia na umowy zlecenie to znaczy, ze nie rozumie sytuacji na rynku. G4S placila na umowe o prace i firma ta leciala przez wiele lat na stracie. W koncu wlasciciele sprzedali cala polska czesc swojej firmy. Podobnie zreszta Brinks. Rynek jest taki. Firmy pod tym wzgledem (stawki, sposob wyplacania wynagrodzenia) się nie roznia. Bo jeśli klienci majac okreslony budzet placa 9 zl za godzine firmie ochrony to chocby jej wlasciciel stanal na huiiu to i tak wiecej niz 6 zl na reke za godzine pracy ochroniarzowi nie zaplaci - oczywiscie na umowe zlecenie a nie żaden etat.
zdjecie uzytkownika
Sprawiedliwy - 2014-04-06 17:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Prawy Syn - 2014-04-06 11:47:33]:
Masz rację. To ciekawe, że firma nie płaci a wszyscy siedzą i pracują...
Jest na rynku i w gospodarce jak jest. Ja się cieszę, że mam pracę i staram się patrzeć obiektywnie. A gdzie indziej to czekają umowy o pracę, dodatki i premie. Droga wolna. Taa...

City-jestem zadowolony. Pozdrawiam Kolegów z CS.
zdjecie uzytkownika
ochroniarz City - 2014-04-08 08:21:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [leon2 - 2014-01-29 15:54:15]:
W każdej firmie??? Chyba tylko w firmach krzak!!!
zdjecie uzytkownika
leon2 - 2014-04-08 13:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ochroniarz City - 2014-04-08 08:21:56]:
Nie, koleś, w każdej z branży. Nie udawaj zdziwionego, patrz na wpis wyżej
zdjecie uzytkownika
prawdziwy leon2 - 2014-04-09 18:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [leon2 - 2014-04-08 13:18:39]:
Nie w każdej branży i nie w każdej firmie, ale w firmach krzakach jak CS North
zdjecie uzytkownika
leon2 - 2014-04-10 12:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [prawdziwy leon2 - 2014-04-09 18:20:11]:
Chyba masz obsesję na pukcie CS North. Poza tym mowa była o konkretnej branży. Czytaj ze zrozumieniem!
zdjecie uzytkownika
Prawy Syn - 2014-04-12 07:57:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak, tak:

1. Ochroniarze nie dostaja wynagrodzenia, ale z rozpedu pracuja dalej :-)

2. Wszystkie firmy zatrudniaja na umowe o prace tylko, ze w Polsce oficjalnie jest prawie 3 miliony umow zlecen.

3. "Dobre" agencje ochrony placa duzo, na umowe o prace, nie zatrudniaja inwalidow... Pokazcie mi takie!
zdjecie uzytkownika
Leon - 2014-04-12 17:52:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Prawy Syn - 2014-04-12 07:57:49]:
A co złego jest w zatrudnianiu inwalidów? Nie mają według ciebie prawa do pracy?
zdjecie uzytkownika
jerzy - 2014-04-14 16:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie też powiedzieli że jest 7,50 na start a potem na rozmowie dowiedziałem się że głodowe 6 zł netto za godzinę dreptania po sklepie.Dobrze to nie świadczy o tej firmie.
zdjecie uzytkownika
bolek - 2014-04-15 11:05:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jerzy - 2014-04-14 16:35:11]:
Kolego wróć na ziemię i znajdź mi firmę gdzie za dreptanie po sklepie dadzą ci wiecej.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
32 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Ochroniarska – CITY SECURITY
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x