Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-02-10 15:08:22 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o fagormastercook - wrocław. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
pa - 2010-05-30 20:30:19 odpowiedz | cytuj
pracowała Pani w fagormastercook przez 1 MIESIĄC!! i ŚMIE PANI WYSTAWIAĆ TAKĄ LAURKĘ?? żenada
anonim - 2010-07-02 18:41:40 odpowiedz | cytuj
ahhh ten wielce panujący w naszej firmie kryzus:] FagorMastercook nagrodzony za sprzedaż do Francji (22.06.2010) Firma FagorMastercook z Wrocławia, jeden z największych producentów sprzętu AGD w Polsce, znalazła się wśród 4 laureatów nagrodzonych za wielkość sprzedaży na rynek francuski za rok 2009. Uroczystość wręczenia nagród Ministra Gospodarki RP i Ministra Spraw Zagranicznych RP, dla najlepszych eksporterów, odbędzie się 17 czerwca 2010 r. w Ambasadzie RP we Francji. Firma wyłoniona została spośród kilkudziesięciu polskich przedsiębiorstw. Porównując sprzedaż FagorMastercook na rynek francuski, na przestrzeni ostatnich lat: w 2007 wyniosła ona niemal 50 mln euro, 2008 – 66 mln euro, by w roku 2009 osiągnąć rekordowy poziom ponad 81 mln euro. Porównując dynamikę na przestrzeni lat 2007/09 FagorMastercook zanotował wzrost eksportu przekraczający 160 %. Z pewnością osiągnięcie takiego wyniku ułatwił fakt, że polska spółka FagorMastercook, wraz z FagorBrandt z Francji oraz Fagor Electrodomésticos z Hiszpanii, wchodzi w skład Grupy Fagor, znajdującej się w piątce czołowych producentów sprzętu AGD w Europie. Dzięki temu Firma posiada znaczny potencjał finansowy i produkcyjny, posiada również wsparcie logistyczne i technologiczne, umożliwiające jej politykę ekspansji oraz dynamiczny rozwój różnorodnych grup produktowych. Jak mówi [dane osobowe usunięte przez moderatora], Prezes FagorMastercook: „Niezwykle cieszy nas nagroda dla najlepszych eksporterów, która jest potwierdzeniem coraz większej popularności naszych produktów w krajach Unii Europejskiej. Jesteśmy członkiem Grupy, za którą stoi 50 lat historii i która jest obecna w ponad 130 krajach. Dlatego nie waham się stwierdzić, że właśnie dzięki wieloletniemu doświadczeniu oraz szerokiemu asortymentowi produktów śmiało przekraczamy granice. Granice nie tylko terytorialne, ale również te wyznaczone przez nowoczesne technologie, współczesny design i innowacyjne idee”. I dodaje: ,,Jesteśmy pionierami najbardziej zaawansowanych technologii – indukcji, pyrolizy oraz systemu e-dose. Dzięki temu, na rynek francuski, na którym jesteśmy niekwestionowanym liderem branży AGD, trafia najwyższej jakości sprzęt 5 marek: Brandt, Sauter, Vedette, Fagor oraz De Dietrich”.
anonim - 2010-07-02 20:28:43 odpowiedz | cytuj
Ludzie jeśli możecie omijajcie Fronty,murzyn nie jest aż taki zły za to pani brygadzistka normalny tyran,to nie murzyn pogania ludzi,ale własnie pani brygadzistka.Pracuję na frontach kilka lat i to co teraz się dzieje przechodzi ludzkie pojęcie.Najgorzej jak się z dziada pan zrobi ,jest bardzo ordynarna,już dość mamy Jej krzyku,przez osiem godzin słychać Ją z jednego końca wydziału na drugim koncu.Stała się bardzo nie ludzka,rozlicza z każdej sekundy po przerwie.Nie pozwala kobietom w swoich dniach zejść ze stanowiska ,co ma obowiązek w tym czasie zastąpić pracownika.To są zwykłe Jej popisy,a już nie daj boże jak sobie kogoś upatrzy potrafi się bardzo na pracowniku wyżywać.Cały wydział jest przez Nią zastraszony,tematem wydziału jest dla Nas problem pani brygadzistki.Panie prezesie,panie przewodniczący "solidarności" w imieniu całej załogi wołamy o pomoc.To nie jest ta praca co była kiedyś,mimo malych zarobków pracowało się spokojnie nikt nikogo nie zastraszał.Praca u nas jest bardzo ciężka,teraz stała się bardziej .Ludzie psychicznie nie wytrzymują,płaczą po kątach.To nie murzyn jest problemem,to brygadzistka [dane osobowe usunięte przez moderatora] jest dla nas problemem.Chcemy pracować i będziemy pracować,ale chcemy wrócić do czasów kiedy się normalnie pracowało.Cz p brygadzistka zapomniala jak bardzo ciężko pracuje się na taśmie,zapomniała jak bardzo była zmęczona,ale była normalna admosfera.
koko222 - 2010-07-14 16:47:46 odpowiedz | cytuj
Ludzie jeśli możecie omijajcie ta firme szerokim lukiem !!!!!!! To co się tam dzieje woła o pomste do nieba!!!! Prezesi dorabiają się kokosów i milionowych zysków kosztem potem i krwią biednych pracowników którzy tyrają za marne grosze!!!!!!! To SKANDAL!!!!!!!!!! Ludzie szanujcie się nie dajcie się wyzyskiwać a co do szefów FM jesteście pozbawieni zwykłej ludzkiej przyzwoitosci ale pociesza mnie fakt że nic nie trwa wiecznie.Uważam że inspekcja pracy powinna sie tym zająć!!!!
Olewator - 2010-08-28 07:21:54 odpowiedz | cytuj
LUDZIE!!!! Pobudka przecież w naszej firmir brygadziści to Dupki, dziwię się że tej [dane osobowe usunięte przez moderatora] nikt nie sprowadził do parteru, u nas na wydziale tak nie ma, ale tam pracują mężczyźni a i kobiety nie dają się sobą pomiatać.To wasza wina że tak wami rządzi, boicie sie odezwać
Nokia 5130 XpressMusic - 2010-11-21 23:07:46 odpowiedz | cytuj
Za duża różnica między pracownikami umysłowymi a fizycznymi.Pracownicy powinni co jakiś czas schodzić z biura i przyłączać się do pracy fizycznej i odwrotnie.Jak w filmie Asterix i Obelix -MISJA KLEOPATRA
anonim - 2010-12-12 13:47:58 odpowiedz | cytuj
[dane osobowe usunięte przez moderatora] gorsza od czarnego buahahaha ciekawe co za debil to napisal... no ale tak odwagi braklo zeby sie przedstawic..najprosciej kogos oczernic na forum i pozostac anonimowym...zal!!! i dorosli ludzie tam pracuja a takie glupoty wypisuja..ciekawe tylko czy jak cos by ci sie stalo to czy murzyn albo ktos inny ruszyl by [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zeby ci pomoc szybciej niz agnieszka...i kto tam jest przez nia zastaszony?????? brak slow na te brednie co wypisuja o [dane osobowe usunięte przez moderatora].. heh i to pewnie ktos kto w pracy najbardziej jej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lize....albo moze chce awansowac na brygadzieste a w inny sposob nim nie zostanie i najlepiej po trupach do celu...latwo na kogos wypisywac jako anonim szkoda ze prosto w oczy nie ma odwagi jej tego nikt powiedziec...no ale co bedzie klamal lepiej glupoty wypisywac...[dane osobowe usunięte przez moderatora] jest zajebista a te glupoty ktos pisze z czystej zazdrosci...
anonim - 2011-06-08 22:11:25 odpowiedz | cytuj
zarobki na produkcji to 1500zl, z nockami 1540, nowy pracownik 1695 brutto, ogólnie ciężka praca za marne pieniądze, atmosfera nie jest zła, nie patrząc na to,że od stycznia zwolniono z 15 osób z wydziału
x