Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o fagor-mastercook

Pracowałeś w firmie fagor-mastercook i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-08 16:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mógłby mi ktoś napisać na czym polega praca na tzw.topach ?
zdjecie uzytkownika
Nina - 2013-08-30 18:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Takie molochy jak Mastercook,Whirpool czy Wabco to [usunięte przez administratora] pracy.Więcej inżynierów i biurowych niż produkcyjnych.Prawda jest taka,że robi się coraz gorzej.Ludzie po szkołach obejmujący wysokie stanowiska, to tumany do potęgi nie mający żadnego doświadczenia.Jeden mądrzejszy od drógiego.Szkoda słów na to wszystko.Albo wyjdziemy na ulicę,albo nas zajadą,że nikt emerytury nie doczeka.
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-11 21:00:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Od kiedy dawny Wrozamet polonczyl sie z fagorem jest coraz gorzej i gorzej wszystko sie wali i zmierza do upadlosci taka jest prawda fagorMastercoock to juz historia, tam juz prokurator siedzi i ponoc cbos. oddajcie zwloki chinczykowi(hajerowi) on juz dokonczy dokopie lezacego
zdjecie uzytkownika
kolega - 2013-11-13 21:04:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Wlasnie GW podala,ze firma upadla.
zdjecie uzytkownika
Artur - 2013-12-17 12:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
fagor-mastercook upadł???to kipesko,bo chciałem tam startować do roboty,ale widzę,ze w takim przypadku musze sobie darować,pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Dostawca - 2013-12-21 19:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Teraz dostawcy FagorMastercooka maja problemy i zwalniają pracowników, tragedia:
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ZainteresowanY - 2014-01-09 16:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,

Czy ktoś może napisać jak wygląda obecna sytuacja w firmie?
Czy jest już nowy inwestor?
Co z fabryka chłodziarkozamrażarek? Będzie coś z tego pod inna marka czy temat jest definitywnie zamknięty?
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-01-17 12:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś mi powie co z tym biednym mastercookiem się wyprawia?
Może nie warto pytać? Czeski film?
zdjecie uzytkownika
Grzybek - 2014-01-20 09:02:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W firmie cały czas trwają tzw. ukryte zwolnienia tzn. nie przedłuża się umów o pracę , zwalnia się w pierwszej kolejności osoby z czasowymi umowami o pracę. Teraz zbliża się pora na zwolnienia tych z umowami na czas nieokreślony.Dział sprzedaży jest w likwidacji....Czyli odpowiedzcie sobie sami co dalej.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-01-23 17:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki, dzięki za informacje. To było do przewidzenia w naszych realiach .
Na wszystkich przyjdzie kolej prędzej czy później, takie mamy czasy.
zdjecie uzytkownika
zenada - 2014-01-23 21:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
betony do betonów.dla nas zawsze jest robota
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-01-26 11:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Właśnie przez takich mądralińskich mamy taką sytuację w naszym kraju. Egoistów nie brakuje.
zdjecie uzytkownika
edzia - 2014-01-28 08:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej! Mam pytanie jak to w końcu jest z Fagorem ponieważ dziś znalazłam ogłoszenie z Interkadry że szukają do Was do pracy na (usunięte przez administratora).Dzięki za odpowiedz:)
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2014-01-31 20:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuję w tej firmie już kilkanaście lat.Pracuję...bo pomimo ogłoszonej upadłości nadal prawnie jestem pracownikiem,choć nie wiem jak długo i czy wogóle ruszymy. Przez te lata pracy przechodziłem przez różne stanowiska, przez prawie wszystkie fabryki. Ogólnie powiem tak: Łatwo nie było...NIe raz mnie szlag trafiał...Miałem dosyć..Ale teraz wam powiem,że jak zabrakło mi tej pracy, bo już pięć prawie miesięcy siedzę w domu, to znów mnie szlag trafia bo mi brak tej pracy...Chętnie już bym wrócił. Widocznie już taka jest natura niektórych ludzi. Firma sama w sobie niczym szczególnym nie wyróżnia się od innych takich fabryk. Wszędzie trzeba zapieprzać bo to jest produkcja, wszędzie występuje chamstwo i wyzysk. W mojej rodzinie ludzie pracują w Toschibie oraz LG. Z porównania wiem,że Fagormastercook nie wiele różni się od tamtych. Być może jest drobna,że tak powiem różnica w płacy ale zasady są identyczne. Pracownik ma zapier....i nic wiecej nie ma do powiedzenia. To standard w takich firmach.
zdjecie uzytkownika
były - 2014-02-04 07:32:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Totalne nieporozumienie, nieludzkie normy (usunięte przez administratora) Mam dosyć szukam czego innego!
zdjecie uzytkownika
radziu - 2014-02-04 18:14:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma leży i czyja to wina???? Wywalil bym tych wszystkich kierowników co się snują jak( usunięte przez administratora )po katach!! Jak wszystko walnie to oni sobie poradza a zwykli pracownicy na bruk!!!!!
zdjecie uzytkownika
Pietrek Top - 2014-03-11 00:10:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [dziewczyna - 2013-07-26 23:17:29]:
Witam jak Góral jest przystojny(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
lili - 2014-04-15 11:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to już po Fagorze...1200 osób na bruk;/
zdjecie uzytkownika
patriota - 2014-04-15 11:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hiszpany wykończyły polski dobry zakład
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-04-15 13:55:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To było do przewidzenia że będzie padaczka, przy takim kierownictwie nie ma się co dziwić.Generalicja da se radę a robole na bruk.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-05-19 11:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co słychać w szerokim świecie mastercooka? Czy ktoś jest zorientowany?
zdjecie uzytkownika
viva - 2014-06-29 10:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawy - 2014-05-19 11:15:54]:
Ztego co słyszałam to teraz na 1 zmiane pracuja...
zdjecie uzytkownika
? - 2014-07-04 08:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy już wiadomo coś nt tego kto przejmie Fagora?

AMICA?
BOSCH?
...
zdjecie uzytkownika
zenon - 2014-08-27 11:55:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-08-08 16:54:39]:
Topy - to taśma na której jest montowana pralka ładowana od góry, Fronty - Ładowana od przodu.
zdjecie uzytkownika
kewlar - 2014-08-27 15:01:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [? - 2014-07-04 08:37:35]:
@?, a to już pewne , że Fagor zostanie przejęty? słyszałem , że w firmie ostatnio działo się delikatnie mówiąc nie najlepiej, ale nie wiedziałem , że do tego stopnia, aby musieć sprzedawać cały zakład. Choć faktycznie zakładka z ofertami pracy czy stażu już od dawna na stronie firmy świeci pustkami .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie fagor-mastercook
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski