Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o fagor-mastercook

Pracowałeś w firmie fagor-mastercook i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kolega - 2013-11-13 21:04:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Wlasnie GW podala,ze firma upadla.
zdjecie uzytkownika
Artur - 2013-12-17 12:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
fagor-mastercook upadł???to kipesko,bo chciałem tam startować do roboty,ale widzę,ze w takim przypadku musze sobie darować,pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Dostawca - 2013-12-21 19:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Teraz dostawcy FagorMastercooka maja problemy i zwalniają pracowników, tragedia:
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ZainteresowanY - 2014-01-09 16:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam,

Czy ktoś może napisać jak wygląda obecna sytuacja w firmie?
Czy jest już nowy inwestor?
Co z fabryka chłodziarkozamrażarek? Będzie coś z tego pod inna marka czy temat jest definitywnie zamknięty?
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-01-17 12:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś mi powie co z tym biednym mastercookiem się wyprawia?
Może nie warto pytać? Czeski film?
zdjecie uzytkownika
Grzybek - 2014-01-20 09:02:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W firmie cały czas trwają tzw. ukryte zwolnienia tzn. nie przedłuża się umów o pracę , zwalnia się w pierwszej kolejności osoby z czasowymi umowami o pracę. Teraz zbliża się pora na zwolnienia tych z umowami na czas nieokreślony.Dział sprzedaży jest w likwidacji....Czyli odpowiedzcie sobie sami co dalej.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-01-23 17:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki, dzięki za informacje. To było do przewidzenia w naszych realiach .
Na wszystkich przyjdzie kolej prędzej czy później, takie mamy czasy.
zdjecie uzytkownika
zenada - 2014-01-23 21:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
betony do betonów.dla nas zawsze jest robota
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-01-26 11:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Właśnie przez takich mądralińskich mamy taką sytuację w naszym kraju. Egoistów nie brakuje.
zdjecie uzytkownika
edzia - 2014-01-28 08:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej! Mam pytanie jak to w końcu jest z Fagorem ponieważ dziś znalazłam ogłoszenie z Interkadry że szukają do Was do pracy na (usunięte przez administratora).Dzięki za odpowiedz:)
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2014-01-31 20:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuję w tej firmie już kilkanaście lat.Pracuję...bo pomimo ogłoszonej upadłości nadal prawnie jestem pracownikiem,choć nie wiem jak długo i czy wogóle ruszymy. Przez te lata pracy przechodziłem przez różne stanowiska, przez prawie wszystkie fabryki. Ogólnie powiem tak: Łatwo nie było...NIe raz mnie szlag trafiał...Miałem dosyć..Ale teraz wam powiem,że jak zabrakło mi tej pracy, bo już pięć prawie miesięcy siedzę w domu, to znów mnie szlag trafia bo mi brak tej pracy...Chętnie już bym wrócił. Widocznie już taka jest natura niektórych ludzi. Firma sama w sobie niczym szczególnym nie wyróżnia się od innych takich fabryk. Wszędzie trzeba zapieprzać bo to jest produkcja, wszędzie występuje chamstwo i wyzysk. W mojej rodzinie ludzie pracują w Toschibie oraz LG. Z porównania wiem,że Fagormastercook nie wiele różni się od tamtych. Być może jest drobna,że tak powiem różnica w płacy ale zasady są identyczne. Pracownik ma zapier....i nic wiecej nie ma do powiedzenia. To standard w takich firmach.
zdjecie uzytkownika
były - 2014-02-04 07:32:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Totalne nieporozumienie, nieludzkie normy (usunięte przez administratora) Mam dosyć szukam czego innego!
zdjecie uzytkownika
radziu - 2014-02-04 18:14:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma leży i czyja to wina???? Wywalil bym tych wszystkich kierowników co się snują jak( usunięte przez administratora )po katach!! Jak wszystko walnie to oni sobie poradza a zwykli pracownicy na bruk!!!!!
zdjecie uzytkownika
Pietrek Top - 2014-03-11 00:10:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [dziewczyna - 2013-07-26 23:17:29]:
Witam jak Góral jest przystojny(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
lili - 2014-04-15 11:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to już po Fagorze...1200 osób na bruk;/
zdjecie uzytkownika
patriota - 2014-04-15 11:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hiszpany wykończyły polski dobry zakład
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-04-15 13:55:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To było do przewidzenia że będzie padaczka, przy takim kierownictwie nie ma się co dziwić.Generalicja da se radę a robole na bruk.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-05-19 11:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co słychać w szerokim świecie mastercooka? Czy ktoś jest zorientowany?
zdjecie uzytkownika
viva - 2014-06-29 10:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawy - 2014-05-19 11:15:54]:
Ztego co słyszałam to teraz na 1 zmiane pracuja...
zdjecie uzytkownika
? - 2014-07-04 08:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy już wiadomo coś nt tego kto przejmie Fagora?

AMICA?
BOSCH?
...
zdjecie uzytkownika
zenon - 2014-08-27 11:55:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-08-08 16:54:39]:
Topy - to taśma na której jest montowana pralka ładowana od góry, Fronty - Ładowana od przodu.
zdjecie uzytkownika
kewlar - 2014-08-27 15:01:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [? - 2014-07-04 08:37:35]:
@?, a to już pewne , że Fagor zostanie przejęty? słyszałem , że w firmie ostatnio działo się delikatnie mówiąc nie najlepiej, ale nie wiedziałem , że do tego stopnia, aby musieć sprzedawać cały zakład. Choć faktycznie zakładka z ofertami pracy czy stażu już od dawna na stronie firmy świeci pustkami .
zdjecie uzytkownika
topowy - 2014-09-03 10:19:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
( usunięte przez administratora ) ludzie nic z tego zakładu nie będzie! SZUKAJCIE SOBIE INNEJ PRACY BO TEGO ZŁOMOWISKA NIKT NIE KUPI! od pół roku ( usunięte przez administratora ) o sprzedaży,terenia załatwiła zlecenie po to żeby sobie zarobiła i jej ( usunięte przez administratora ) ,żeby pospłacać dłużników itd i żebyśmy my mieli na odprawy i kopa w dupę dostaniemy w grudniu lub z początkiem stycznia ja czekam bo im odprawy nie popuszczę
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2014-10-07 23:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam - Poszukuje do pracy w UR pracowników z firmy Fagor Mastercook.
W razie zainteresowania polecam kontakt na numer 536 868 789. pozdrawiam Piotr
zdjecie uzytkownika
co to co to - 2014-10-22 18:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
co to za praca jest propononowana panie piotrze, bo niestety brak konkretów. ja poszukuje pracy jakiekolwiek i myslalem wlasnie o mastercooku ale nie wiem czyt firma jeszcze przyujmuje i czy generlanie to jeszcze cos robi. mam nadzieje, ze mi pomozecie i napiszecie o tej ofercie i w koncu znajde jakas prace
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie fagor-mastercook
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy fagor-mastercook?
Zadaj pytanie
x