Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o fagor-mastercook

Pracowałeś w firmie fagor-mastercook i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
patriota - 2014-04-15 11:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hiszpany wykończyły polski dobry zakład
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-04-15 13:55:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To było do przewidzenia że będzie padaczka, przy takim kierownictwie nie ma się co dziwić.Generalicja da se radę a robole na bruk.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-05-19 11:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co słychać w szerokim świecie mastercooka? Czy ktoś jest zorientowany?
zdjecie uzytkownika
viva - 2014-06-29 10:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawy - 2014-05-19 11:15:54]:
Ztego co słyszałam to teraz na 1 zmiane pracuja...
zdjecie uzytkownika
? - 2014-07-04 08:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy już wiadomo coś nt tego kto przejmie Fagora?

AMICA?
BOSCH?
...
zdjecie uzytkownika
zenon - 2014-08-27 11:55:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-08-08 16:54:39]:
Topy - to taśma na której jest montowana pralka ładowana od góry, Fronty - Ładowana od przodu.
zdjecie uzytkownika
kewlar - 2014-08-27 15:01:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [? - 2014-07-04 08:37:35]:
@?, a to już pewne , że Fagor zostanie przejęty? słyszałem , że w firmie ostatnio działo się delikatnie mówiąc nie najlepiej, ale nie wiedziałem , że do tego stopnia, aby musieć sprzedawać cały zakład. Choć faktycznie zakładka z ofertami pracy czy stażu już od dawna na stronie firmy świeci pustkami .
zdjecie uzytkownika
topowy - 2014-09-03 10:19:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
( usunięte przez administratora ) ludzie nic z tego zakładu nie będzie! SZUKAJCIE SOBIE INNEJ PRACY BO TEGO ZŁOMOWISKA NIKT NIE KUPI! od pół roku ( usunięte przez administratora ) o sprzedaży,terenia załatwiła zlecenie po to żeby sobie zarobiła i jej ( usunięte przez administratora ) ,żeby pospłacać dłużników itd i żebyśmy my mieli na odprawy i kopa w dupę dostaniemy w grudniu lub z początkiem stycznia ja czekam bo im odprawy nie popuszczę
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2014-10-07 23:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam - Poszukuje do pracy w UR pracowników z firmy Fagor Mastercook.
W razie zainteresowania polecam kontakt na numer 536 868 789. pozdrawiam Piotr
zdjecie uzytkownika
co to co to - 2014-10-22 18:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
co to za praca jest propononowana panie piotrze, bo niestety brak konkretów. ja poszukuje pracy jakiekolwiek i myslalem wlasnie o mastercooku ale nie wiem czyt firma jeszcze przyujmuje i czy generlanie to jeszcze cos robi. mam nadzieje, ze mi pomozecie i napiszecie o tej ofercie i w koncu znajde jakas prace
zdjecie uzytkownika
ARS - 2014-12-16 15:46:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli ktoś chciałby zrealizować szkolenia zawodowe, dowolne i bezpłatnie, żeby potem znaleźć lepsza pracę jest taka firma w Legnicy, która może sfinansować takie szkolenie. Jest tam już sporo osób zwolnionych z Mastercook...
szkoda ,że sama firma nie zapewniła takiego wsparcia
zdjecie uzytkownika
ARS - 2014-12-16 15:50:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [topowy - 2014-09-03 10:19:11]:
Jeśli ktoś chciałby zrealizować szkolenia zawodowe, dowolne i bezpłatnie, żeby potem znaleźć lepsza pracę jest taka firma w Legnicy, która może sfinansować takie szkolenie. Jest tam już sporo osób zwolnionych z Mastercook...
szkoda ,że sama firma nie zapewniła takiego wsparcia
zdjecie uzytkownika
MALA - 2014-12-16 15:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ARS - 2014-12-16 15:50:03]:
JAKA TO FIRMA?
zdjecie uzytkownika
ARS - 2014-12-16 15:55:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MALA - 2014-12-16 15:51:45]:
AGENCJA ROZWOJU SPOŁECZNEGO NA KOŚCIUSZKI 25 W LEGNICY , REALIZUJĄ PROJEKT UNIJNY I WSPIERAJĄ ZWOLNIONYCH LUDZI PŁACĄC IM ZA SZKOLENIA I INNE RZECZY. MAJĄ JESZCZE PEWNIE MIEJSCE NA SZKOLENIA, Z TEGO CO WIEM DO LUTEGO CHYBA SĄ TE SZKOLENIA CZY DO KWIETNIA. WYSTARCZY SIĘ DO NICH ZGŁOSIĆ, DAJA KASĘ NA SZKOLENIA I ZA UDZIAŁ JAKIES STYPENDIA
zdjecie uzytkownika
ARS - 2014-12-16 15:57:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [co to co to - 2014-10-22 18:22:10]:
AGENCJA ROZWOJU SPOŁECZNEGO NA KOŚCIUSZKI 25 W LEGNICY , REALIZUJĄ PROJEKT UNIJNY I WSPIERAJĄ ZWOLNIONYCH LUDZI PŁACĄC IM ZA SZKOLENIA I INNE RZECZY. MAJĄ JESZCZE PEWNIE MIEJSCE NA SZKOLENIA, Z TEGO CO WIEM DO LUTEGO CHYBA SĄ TE SZKOLENIA CZY DO KWIETNIA. WYSTARCZY SIĘ DO NICH ZGŁOSIĆ, DAJA KASĘ NA SZKOLENIA I ZA UDZIAŁ JAKIES STYPENDIA
zdjecie uzytkownika
jo - 2014-12-16 18:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cala załoga do zwolnienia, ciekawe czy otrzyma odprawy i po jakim czasie bosch zacznie przyjmować do pracy czy będą to miesiące czy też lata?
zdjecie uzytkownika
dżokejka - 2014-12-29 14:18:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na serio w fagor-mastercook są teraz takie dużed zwolnienia? interesuje mnie bardzo czy to w takim razie oznacza nowe duże zatrudnienia? bo ja teraz chcę akurat prace znaleźć i myślałem nad tą firmą bardzo więc jeśli ktoś ma jakieś dobre rozeznanie w sytuacji to bardzo proszę o pilną odpowiedź, daję okejkę
zdjecie uzytkownika
co to co to - 2015-01-15 18:41:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to moze teraz bedzie szansa na zatrudenienie co? bo ja szukam pracy i moge wziac mniejsze pieniadze niz ci ktorzy pracowali ostanio ale zostali zwolnieni. mam nadzieje, ze ktos mi na to odpisze najlepiej tutaj i powie jak mam sie dostac do pracy. ile tam moge dostac jesli bede chcial zarabiac mniej ?
zdjecie uzytkownika
prawix - 2015-01-20 21:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [co to co to - 2015-01-15 18:41:17]:
Ja po ośmiu latach pracy tam, zarabiam obecnie 1500 zł, jeśli interesuje cię zarabianie jeszczę mniej to gratuluje ambicji i pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
jacko - 2015-01-31 15:47:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba ambicji nie powinno się oceniać, bo przecież każdy ma inne i też każdy czegoś innego oczekuje od życia i co innego mu wystarcza, dobrze byłoby gdybyście wzieli to pod uwagę zanim zacznie ktokolwiek kogokolwiek oceniać. Mnie to ciekawi na jaką umowę zatrudnia fagor-mastercook? jest to może moja wymarzona umowa o pracę?
zdjecie uzytkownika
yu - 2015-02-03 11:08:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jacko - 2015-01-31 15:47:59]:
Z tego co wiem to fagor istnieje do konca kwietnia a reszta na bruk, znisczyli zaklad....
zdjecie uzytkownika
Krycha - 2015-02-06 15:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie mogę zrozumieć co się dzieje w naszym kraju,wszystko co dobrze prosperowało zostaje niszczone a ludzmi nikt się nie przejmuje,że mają rachunki do płacenia i dzieci do wykarmienia-co robi nasz kochany Rząd?Czy w końcu ten Rząd weźmie się do roboty?jak obiecywała Pani Premier,bo jak do tej pory to same obiecanki.
zdjecie uzytkownika
tymnkoko - 2015-02-16 13:57:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko nie rozumiem co rząd ma z tym wspólnego? jakos inne firmy moga normalnie funkcjować, a oni jedni nie? no tez to nie jest chyba tak do końca z tego co mi się wydaje.. czekam jeszcze na komentarze w sprawie właśnie tych wszystkuch ofert, bo firma działa w branży już jakiś czas przecież i mają dobra pozycję.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-03-04 18:51:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no własnie mają dobrą pozycję, tylko to jak się prezetują w onternecie czy z perspektywy inwestorów to moze też inaczej wyglądac niż jak od strony pracowników to jest naprawde. Mam nadzieje, ze jednak to będzie tak, z enapiszecie chociaz ile mozna przykładowo zarobic u Was, pozdrawiam pracowników obecnych! :)
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2015-03-04 19:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy na fagorze działa jeszcze produkcja pralek - zwłaszcza operatorzy wtryskarek?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie fagor-mastercook

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy fagor-mastercook?
Zadaj pytanie
alert