brak logo

Ampool

Wrocław

Opinie o Ampool

anonim 2010-04-08 19:34:41
witam serdecznie!!!!!!!!
Dziekuje Bogu ze wesz�am na foru i dowiedzia�am sie za wczasu. 8.04 dzwoni�am do firmy we Wroc�awiu w�asnie mia�am wys�ac im moje cv. Po przeczytaniu kilku wypowiedzi zrezygnowa�am, dobrze ze mozna liczyc na ludzi takich jak WY i serdecznie Wam wspó�czuje wiem jak tojest pracowac i nie dostac wyp�aty badz dostac wyp�ate w ratach. ŻYJEMY w XXI wieku a tu takie rzeczy. Pozdrawiam i trzymam kciuki byscie dowiedli swego oraz by sprawiedliwosci sta�a sie zado��!!!!!!!!!
Lord 2010-04-15 17:27:57
Dla zainteresowanych : w.w. para otworzyła swoje nowe biuro w Kielcach i zatrudnia tylko osoby niepelnosprawne .
Kale-Kala 2010-05-04 19:29:26
Ja już swoje zrobiłem.Powiadomiłem ZUS,Prokuraturę,PIP,firmę "AMPOOL". Za grozbę utraty życia też nie podaruje.Nawet Komornik Sądowy zablokował mi konto przez brak pensji.Za to też muszą beknąc.Uważam,że prokurator powinien dac nakaz aresztowania niebezpiecznemu[usunięte przez moderatora]
` 2010-05-06 11:42:10
bzdura
:) 2010-05-29 10:26:34
podaj wiecej szczegolow, nie wszyscy sa poinformowani
anonim 2 2010-06-02 22:19:15
Witam

Proszę o jakieś wiadomości co się dzieje,czy ktoś wie coś więcej???
wiadomo 2010-06-08 12:53:31
Ale się rozpętała burza. Policja,Prokuratura ,ZUS, PIP,PUP co chwilę wzywaja."AMPOOL" - prezesunio i jego prawa rączka zastraszaja i wystawiaja dokumenty niezgodne z prawdą.Sprawa za sprawą trafiają do sądu.
zemsta 2010-06-21 20:43:20
http://www.ligapolska.eu/index.php?plik=wstawki/news_caly&numer=128655&kat=49&nazwa=Mied%BC+domaga+si%EA+pieni%EAdzy+od+Ampoolu , ha ha ha , coraz bardziej sie pograzaja i skoncza w rynsztoku , tego im wszystkim zycze
boby 2010-07-26 11:23:48
Czy ktoś wie co się obecnie dzieje z Ampoolem? Była juz jakas sprawa przeciwko nim?
anonim 2010-07-31 21:39:05
Sprawę w Sadzie Pracy przegrali. Winni są odszkodowanie.Nie uciekną od odpowiedzialności.Komornicy zablokują ich wszystkie konta z których dotychczas wypłacali.
uwaga 2010-07-31 21:42:15
Przecież firmę reprezentuje nie on sam.Tak więc majątek szefostwa zostanie pod młotek.
anonim 2010-08-09 11:01:38
Nie moge sie doczekac chwili ,kiedy ktos tu zamiesci informacje ze wlasciciele Ampoolu siedza za kratami albo w wartiatkowie ,czego im zycze . Najdziwniejsze jest to ze oni nadal zyja w wyimaginowanym swiecie[usunięte przez moderatora]
ich koniec wkrotce 2010-08-18 09:19:07
czy ktos wie gdzie obecnie dzialaja i ile osob u nich pracuje, jesli tacy kamikaze sa :)
i kiedy ich wreszcie zamkna, [usunięte przez moderatora] jak to o nich piszecie he he
anonim 2010-08-24 13:01:35
Ja również zostałam oszukana przez szefową tej firmy. To sprytna [usunięte przez moderatora] . Takie firmy są w Polsce bezkarne. Nie wiem czy chociaż jedna osoba jest zadowolona ze współpracy z Ampoolem. Przestrzegam wszystkich
anonim 2010-09-19 09:52:23
Kto ma informacje pod jakimi adresami mieszkają wspólnicy [usunięte przez moderatora]. Dzięki
boby 2010-09-21 17:04:14
podaj maila to Ci powiem jak mozna to sprawdzic
życzliwa 2010-09-23 13:48:01
W 2012-12-21 bedzie koniec świata, mam nadzieję że przeżyjecie a potem będziecie umierac w mękach
anonim 2010-09-25 22:06:08
O tym umieraniu w mekach to mowa o szefostwu Ampoolu oczywiście !!!!! . Tylko oni zapracowali na takie zycie .Oni sa jak grzyb na scianach , wygladaja okropnie, [usunięte przez moderatora] i smierdza na kilometr.Trzeba ich sie pozbyc .
boby 2010-09-26 22:38:01
i znów działaja i pewnie beda dalej oszukiwac ludzi
[usunięte przez moderatora]
Były pracownik 2010-10-29 17:26:03
Witam, mam pytanie jak można sie skontkatować z firma , ponieważ potrzebuje zaświadczenie o wyskości przychodów za rok 2009 ... prosze o szybka odpowiedz .

Pozdrawiam wszystkich byłych pracowaników... byłych tzn wszystkie świetne dziewczyny , które pracowały od wrz. do gr. :*

-były pracownik.
były pracownik 2010-11-04 20:30:49
[usunięte przez moderatora] tutaj masz dane do kontaktu ..o ile sa jeszcze aktualne , bo może znów nie zapłacili za czynsz i musieli wiac jak szczury z tonącego statku
Agnieszka Korpalska 2010-11-25 18:32:53
prosze nas tak nie oczerniać nie znacie sie na interesach jesteśmy niewinni
ja 2010-11-30 19:24:44
[usunięte przez moderatora] Tutaj mozna domagac sie swoich niewyplaconych naleznosci od firmy ktora zekomo zna sie na interesach . Chyba na tym jak oszukiwac i kradac ludzi .
anonim 2011-01-11 09:05:32
Jak ktoś pisze, ze dobrze zarabia w Ampool to chyba tylko sam właściciel. wiem, że pracuja tam 4-y osoby. Jakoś nie wszystkim się przelewa. Jak można nazywać ludzi nierobami i leniami jak pracują tylko po to, żeby właściciel i jego rodzinka mieli pełne [usunięte przez moderatora]
anonim 2011-05-15 14:03:35
O dziwne ,co za głupoty ,że trzy lata pracuje .Ja pracowałam w 2008 roku , i nie pamietam że ktos wczesnij pracował. Pracowałam przy ul. [usunięte przez moderatora]
kajtus 2011-05-15 14:34:18
Witam ,tez pracowałam w tej firmie w 2008 roku , krótko około 2miesięcy. Firma juz wtedy miała kłopoty finansowe, ale jezeli chodzi o mnie to nalezną pensje otrzymałam w całosci , tylko w pózniejszym terminie.
http://ampoolwroclaw.blogspot.com/ 2011-10-22 00:26:22
Ampool pozywa pracowników do sądu.
Kilku moich współpracowników w tym, [usunięte przez moderatora], otrzymalo wezwania do sądu. Ampool, który się z nami nie rozliczył z nami chce teraz odzyskać swój towar zatrzymany przez nas na konto rozliczenia.

Więcej informacji na bieząco o procesie na

[usunięte przez moderatora]
Kiedy skończy się tern prtoces i nasi koledzy zostaną uniewinnieni,
składamy pozew zbiorowy. Proszę poszkodowane osoby o zgłaszanie się.
[usunięte przez moderatora]
Magda 2011-11-11 00:13:02
Ale widzę, że tu jeszcze nikt z właścicieli się nie wypowiedział. Ciekawe czemu. Ta wypowiedź jakiejś [usunięte przez moderatora] to kto inny, bo ta szefowa to inaczej się nazywa. Jakby tak mnie ludzie opisywali to bym nie wytrzymała. A oni nic tu wam nie piszą. Zastanawia mnie to.
Magda 2011-11-19 22:50:18
Ja wole tu już nie pisać.
1
xyz 2012-05-11 22:18:49
dawno oszukani - 2010-04-25 22:07:16

do Kale-Kala i innych.

Trzeba czytac uwaznie nasze opinie. Pisalismy wyrażnie ze robią w jajo wszystkich pracowników, przerobili ich już ze stu jak nie więcej. Wy tez wdepliście w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakim jest Ampool i dobrze że wcześniej z niego uciekacie a nie tak jak my po kilku miesiącach niepłacenia i obiecanek. Te gadki że jutro będzie przelew to wypowiada co dzień wszystkim.

A oddziały masażu i rehabilitacji wszędzie otwierali pozostawiając długi za czynsze, długi za wyposazenie, długi za wypłaty i inne obiecanki. Tak było z punktem we Wrocławiu Chełmie Katowicach i innych miastach. Teraz [usunięte przez moderatora] robią w Legnicy i Kielcach.

Może jak ktoś to czyta z Kielc i usłyszy od szefa że mu jutro przelew puści :))))))))) to ucieknie jeszcze szybciej niz my he he
Masz 100%racje ale my się nie damy i pobicia i inne rzeczy ktore sie w naszym pkt zdarzały są zgłoszone na policje... Żałuje że wcześniej nnie dotarło do mnie że to co piszecie to prawda.........
wema 2012-06-18 23:20:37
W maju 2012 firma ampool otwiera spa,zabiegi we włocławku daje do pośredniaka oferty pracy dla 18 ludzi niepełnosprawnych.Szef to widać że [usunięte przez moderatora]
komornik 2012-06-22 18:13:05
UWAGA na tą firmę! Posiada długi na spore sumy i jakakolwiek współpraca z nimi wiąże się z dużym ryzykiem! Nie polecam nikomu, bądźcie naprawdę ostrożni.
ANDRZEJ Machalski 2012-06-24 23:01:50
INFORMUJE O AKTUALNYM TELEFONIE DO SZEFA FIRMY AMPOOL
[usunięte przez moderatora]

ZAPRASZAM DO DYSKUSJI NA TEMAT WSPOLPRACY

[usunięte przez moderatora]
PREZES ZARZADU ANDRZEJ MACHALSKI 2012-06-24 23:10:53
JESLI TU CZYTASZ O MNIE TO LEPIEJ ZADZWON I POZNAJ MNIE OSOBISCIE
- NIE ZATRUDNIAM SLABYCH LUDZI TAKICH JAK DOKTOR
Z [usunięte przez moderatora]
- NIE ZATRUDNIAM LUDZI MALEJ WIARY
- NIE ZATRUDNIAM LESEROW
JESLI JESTES JEDNYM Z NICH TO ODRAZU ZREZYGNUJ
BO DOLACZYSZ DO GRONA BEZROBOTNYCH [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
KTORZY MOWIA ZE JESTEM [usunięte przez moderatora]. ZAWSZE BEDE OSZUSTEM DLA PALANTOW KTORZY NIE MAJA JAJ ABY SIE PODPISAC - WPISY PEZ PODPISU SA TYLE WARTE ILE WY
PROSTAKI
NIE OBRAZAJCIE LUDZI PRACY A SAMI POKAZCIE CO POTRAFICIE
JA MAM SIE DOBRZE I CIESZE SIE ZE MAM WAS [usunięte przez moderatora] Z ROKU 2010 BO JESTESCIE MOIM KAPITALEM. ZOBACZYCIE ILE KOSZTUJE OSZUKIWANIE PRACODAWCE.
POLECAM SIE [usunięte przez moderatora]
TEL. [usunięte przez moderatora]
anonim 2012-06-29 21:25:05
Teraz pan [usunięte przez moderatora] pojawił się w Kielcach i tu próbuje wykorzystywać ludzi. Wciska ludziom kity, opowiadając, że startuje na Prezydenta Polski i jest menagerem zespołu ICH TROJE. Dla mnie tacy ludzie to mniej niż zero. Proponuje dziewczyną 20 zł za godzinę i wycieczki po całej Polsce. Widzę, iż w innych miastach się na nim poznali to do Kielc się dziad przeniósł. Podobno ma drużynę piłkarstą i Lewandowskiego chciał wykupić, ale mu 10 tysięcy zabrakło, haha... żałosne. Ręce mi opadają.
ANDRZEJ Machalski 2012-07-17 21:59:48
[usunięte przez moderatora] podpisz się jak masz coś do napisania a za reklamę dziekuję
Jeśli chodzi o kielce to ładne miasto.
Pozdrawiam [usunięte przez moderatora]
janosik44 2012-09-27 00:09:02
uwaga!! ampool wraca na rynek, trzeba uważać na ich ofertę, znowu szukają ludzi do masażu - wystarczą im po kursach i bez doswiadczenia czyli proponują niski standard usług - i wszystko jasne
Andrzej Machalski 2012-10-09 23:44:49
Jak jestes taki dobry to spróbój sił - małe szanse. Tylko uczniwi maja pracę nieroby i lesery pisza takie wpisy,
czerwony kapturek . 2013-01-20 19:34:02
Czy ktoś mający technika masazyste czy studia to malo wykrztałcona obsługa ? [usunięte przez moderatora] najpierw sie zorientuj kto jest pracownikiem i jakie ma wykrztałcenie a potem pisz /.
kajtek 2013-01-21 11:27:22
Witam , ja też pracowałam w firmie AMPOL w 2009r , pracowałam krótko , firma miała chwilowe problemy finansowe, ale nie mogę powiedzieć złego słowa , wypłatę otrzymałam z opóznieniem , ale otrzymałam co do złotówki
pracownica kandydata na prezydenta 2013-03-04 13:59:07
co ty jadłeś, ze [usunięte przez moderatora] takie bzdury? zus może ci jeszcze opłacali?no chyba że mieszkasz na balzaka albo skwierzyńskiej to co innego i znowu sam sobie piszesz opinie.
pracownik 2014-08-13 08:36:15
Jak się skontaktować z P Jowitą lub kimś z szefostwa Ampoolu ? Mija 2 rok jak tam nie pracuję a jeszcze nie otrzymałam świadectwa pracy Chciałabym też odebrać swoje papiery które powinny być wydane po zamknięciu firmy.
Wrocław
1
masażystka 2015-01-14 17:16:38
Witam . Też pracowałam w Ampoolu i było ok . P Jowito , Agnieszko lub Panie Andrzeju proszę o wysłanie mi świadectwa pracy i wszystkich dokumentów ksero a w szczególności dziennika praktyk. Nie będę po całym Wrocławiu was szukała . Są inne sposoby , ale nie chcę z nich korzystać ponieważ miło wspominam pracę . Czekam miesiąc na świadectwo i ostatni miesiąc . Nie będę prosiła się o to co powinnam mieć już dawno dostarczone pocztą lub osobiście . Anka
gość 2015-01-14 17:19:50
P Wojtku chce się pan czegoś dowiedzieć ? Mój tel( usunięte przez administratora )
gość 2015-01-14 17:22:56
Firma Ampool nie istnieje we Wrocławiu . Do niedawna istniała w Kielcach , ale nie wiem czy dalej istnieje bo dziewczyna przejęła firmę z długami nie wiedząc jak dużymi.
gość 2015-02-15 05:23:56
Panią księgową która prowadziła Ampool we Wrocłaiu proszę o kontakt w odzyskaniu swoich papierów jeżeli jest w ich posiadaniu .
boobyx 2015-03-03 19:41:51
drodzy a raczej tani pseudo właściciele ampoolu, widzę,że dalej piszecie sami sobie głupie teksty podszywając się pod byłych lub przyszłych pracowników. są tak tępo naiwne, że tylko wy jesteście w stanie je zredagować - jak to mówią : chłop ze wsi zawsze wyjdzie ale wieś z chłopa nigdy i po tym zawsze będziecie rozpoznawani. co do dokumentów, które chce ktokolwiek odzyskać to równie dobrze może się po nie zgłosić do sekretariatu w Lubiążu albo w Tworkach bo chyba tam firma była zarejestrowana.
boobyx 2015-08-25 19:48:41
Ostatni raz tu zaglądam bo nie dobrze mi się robi jak ich sobie przypominam. żeby rozwiać wszelkie wątpliwości sprawdźcie sobie w ZUS czy którykolwiek pracownik był tam zgłoszony i były odprowadzane składki ( niestety nie były ). Gdyby jeszcze koś miał wątpliwości niech zadzwoni do Inspekcji Pracy we Wrocławiu i zapyta o ą " firmę " - odpowiedź dostanie na poczekaniu bez sprawdzania w rejestrze bo ampool jest tam bardzo znany i pamiętany. smród po tej gnidzie nie wywietrzeje nigdy.
dawny pracownik 2016-01-27 19:25:43
Pracowałam parę lat temu. Zajrzałam z ciekawosci. Ludzie!!! Głupota nasza i wasza ze pracowaliśmy tam. FAKTY: praca bez umowy lub z lewą umową. Nie zgłoszona do zus. Zero zgłoszenia pracownika to i zero skladek. Byłyśmy w zus. Dalej: nie wypłacone do dziś zaległe pieniadze/prowizje. Sprawy w sądzie we Wrocławiu. Sprawy w US. Szereg kontroli i kar z PIP. To rok 2009, 2010 i 2011. Czy pracować w Ampool jeśli istnieją jeszcze..??? Nawet jak jesteście zdesperowani to uciekać w pola z daleka od Machalskiego.
kxoa 2016-05-11 12:45:03
Zgodzą się z @bamkok, że teraz jest umowa o pracę i wcale nie trzeba o nią błagać. Sporo się zmieniło na lepsze.
Zostaw swoją opinię o Ampool - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ampool