brak logo

Ampool

Wrocław

Opinie o Ampool

Lord 2010-04-15 17:27
Dla zainteresowanych : w.w. para otworzyła swoje nowe biuro w Kielcach i zatrudnia tylko osoby niepelnosprawne .
Kale-Kala 2010-05-04 19:29
Ja już swoje zrobiłem.Powiadomiłem ZUS,Prokuraturę,PIP,firmę "AMPOOL". Za grozbę utraty życia też nie podaruje.Nawet Komornik Sądowy zablokował mi konto przez brak pensji.Za to też muszą beknąc.Uważam,że prokurator powinien dac nakaz aresztowania niebezpiecznemu[usunięte przez moderatora]
` 2010-05-06 11:42
bzdura
:) 2010-05-29 10:26
podaj wiecej szczegolow, nie wszyscy sa poinformowani
anonim 2 2010-06-02 22:19
Witam

Proszę o jakieś wiadomości co się dzieje,czy ktoś wie coś więcej???
wiadomo 2010-06-08 12:53
Ale się rozpętała burza. Policja,Prokuratura ,ZUS, PIP,PUP co chwilę wzywaja."AMPOOL" - prezesunio i jego prawa rączka zastraszaja i wystawiaja dokumenty niezgodne z prawdą.Sprawa za sprawą trafiają do sądu.
zemsta 2010-06-21 20:43
http://www.ligapolska.eu/index.php?plik=wstawki/news_caly&numer=128655&kat=49&nazwa=Mied%BC+domaga+si%EA+pieni%EAdzy+od+Ampoolu , ha ha ha , coraz bardziej sie pograzaja i skoncza w rynsztoku , tego im wszystkim zycze
boby 2010-07-26 11:23
Czy ktoś wie co się obecnie dzieje z Ampoolem? Była juz jakas sprawa przeciwko nim?
anonim 2010-07-31 21:39
Sprawę w Sadzie Pracy przegrali. Winni są odszkodowanie.Nie uciekną od odpowiedzialności.Komornicy zablokują ich wszystkie konta z których dotychczas wypłacali.
uwaga 2010-07-31 21:42
Przecież firmę reprezentuje nie on sam.Tak więc majątek szefostwa zostanie pod młotek.
anonim 2010-08-09 11:01
Nie moge sie doczekac chwili ,kiedy ktos tu zamiesci informacje ze wlasciciele Ampoolu siedza za kratami albo w wartiatkowie ,czego im zycze . Najdziwniejsze jest to ze oni nadal zyja w wyimaginowanym swiecie[usunięte przez moderatora]
ich koniec wkrotce 2010-08-18 09:19
czy ktos wie gdzie obecnie dzialaja i ile osob u nich pracuje, jesli tacy kamikaze sa :)
i kiedy ich wreszcie zamkna, \[usunięte przez moderatora] jak to o nich piszecie he he
anonim 2010-08-24 13:01
Ja również zostałam oszukana przez szefową tej firmy. To sprytna [usunięte przez moderatora] . Takie firmy są w Polsce bezkarne. Nie wiem czy chociaż jedna osoba jest zadowolona ze współpracy z Ampoolem. Przestrzegam wszystkich
anonim 2010-09-19 09:52
Kto ma informacje pod jakimi adresami mieszkają wspólnicy [usunięte przez moderatora]. Dzięki
boby 2010-09-21 17:04
podaj maila to Ci powiem jak mozna to sprawdzic
życzliwa 2010-09-23 13:48
W 2012-12-21 bedzie koniec świata, mam nadzieję że przeżyjecie a potem będziecie umierac w mękach
anonim 2010-09-25 22:06
O tym umieraniu w mekach to mowa o szefostwu Ampoolu oczywiście !!!!! . Tylko oni zapracowali na takie zycie .Oni sa jak grzyb na scianach , wygladaja okropnie, [usunięte przez moderatora] i smierdza na kilometr.Trzeba ich sie pozbyc .
boby 2010-09-26 22:38
i znów działaja i pewnie beda dalej oszukiwac ludzi
[usunięte przez moderatora]
Były pracownik 2010-10-29 17:26
Witam, mam pytanie jak można sie skontkatować z firma , ponieważ potrzebuje zaświadczenie o wyskości przychodów za rok 2009 ... prosze o szybka odpowiedz .

Pozdrawiam wszystkich byłych pracowaników... byłych tzn wszystkie świetne dziewczyny , które pracowały od wrz. do gr. :*

-były pracownik.
były pracownik 2010-11-04 20:30
[usunięte przez moderatora] tutaj masz dane do kontaktu ..o ile sa jeszcze aktualne , bo może znów nie zapłacili za czynsz i musieli wiac jak szczury z tonącego statku
Agnieszka Korpalska 2010-11-25 18:32
prosze nas tak nie oczerniać nie znacie sie na interesach jesteśmy niewinni
ja 2010-11-30 19:24
[usunięte przez moderatora] Tutaj mozna domagac sie swoich niewyplaconych naleznosci od firmy ktora zekomo zna sie na interesach . Chyba na tym jak oszukiwac i kradac ludzi .
anonim 2011-01-11 09:05
Jak ktoś pisze, ze dobrze zarabia w Ampool to chyba tylko sam właściciel. wiem, że pracuja tam 4-y osoby. Jakoś nie wszystkim się przelewa. Jak można nazywać ludzi nierobami i leniami jak pracują tylko po to, żeby właściciel i jego rodzinka mieli pełne [usunięte przez moderatora]
anonim 2011-05-15 14:03
O dziwne ,co za głupoty ,że trzy lata pracuje .Ja pracowałam w 2008 roku , i nie pamietam że ktos wczesnij pracował. Pracowałam przy ul. [usunięte przez moderatora]
kajtus 2011-05-15 14:34
Witam ,tez pracowałam w tej firmie w 2008 roku , krótko około 2miesięcy. Firma juz wtedy miała kłopoty finansowe, ale jezeli chodzi o mnie to nalezną pensje otrzymałam w całosci , tylko w pózniejszym terminie.
http://ampoolwroclaw.blogspot.com/ 2011-10-22 00:26
Ampool pozywa pracowników do sądu.
Kilku moich współpracowników w tym, [usunięte przez moderatora], otrzymalo wezwania do sądu. Ampool, który się z nami nie rozliczył z nami chce teraz odzyskać swój towar zatrzymany przez nas na konto rozliczenia.

Więcej informacji na bieząco o procesie na

[usunięte przez moderatora]
Kiedy skończy się tern prtoces i nasi koledzy zostaną uniewinnieni,
składamy pozew zbiorowy. Proszę poszkodowane osoby o zgłaszanie się.
[usunięte przez moderatora]
Magda 2011-11-11 00:13
Ale widzę, że tu jeszcze nikt z właścicieli się nie wypowiedział. Ciekawe czemu. Ta wypowiedź jakiejś [usunięte przez moderatora] to kto inny, bo ta szefowa to inaczej się nazywa. Jakby tak mnie ludzie opisywali to bym nie wytrzymała. A oni nic tu wam nie piszą. Zastanawia mnie to.
Magda 2011-11-19 22:50
Ja wole tu już nie pisać.
1
xyz 2012-05-11 22:18
dawno oszukani - 2010-04-25 22:07:16

do Kale-Kala i innych.

Trzeba czytac uwaznie nasze opinie. Pisalismy wyrażnie ze robią w jajo wszystkich pracowników, przerobili ich już ze stu jak nie więcej. Wy tez wdepliście w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakim jest Ampool i dobrze że wcześniej z niego uciekacie a nie tak jak my po kilku miesiącach niepłacenia i obiecanek. Te gadki że jutro będzie przelew to wypowiada co dzień wszystkim.

A oddziały masażu i rehabilitacji wszędzie otwierali pozostawiając długi za czynsze, długi za wyposazenie, długi za wypłaty i inne obiecanki. Tak było z punktem we Wrocławiu Chełmie Katowicach i innych miastach. Teraz [usunięte przez moderatora] robią w Legnicy i Kielcach.

Może jak ktoś to czyta z Kielc i usłyszy od szefa że mu jutro przelew puści :))))))))) to ucieknie jeszcze szybciej niz my he he
Masz 100%racje ale my się nie damy i pobicia i inne rzeczy ktore sie w naszym pkt zdarzały są zgłoszone na policje... Żałuje że wcześniej nnie dotarło do mnie że to co piszecie to prawda.........
wema 2012-06-18 23:20
W maju 2012 firma ampool otwiera spa,zabiegi we włocławku daje do pośredniaka oferty pracy dla 18 ludzi niepełnosprawnych.Szef to widać że [usunięte przez moderatora]
komornik 2012-06-22 18:13
UWAGA na tą firmę! Posiada długi na spore sumy i jakakolwiek współpraca z nimi wiąże się z dużym ryzykiem! Nie polecam nikomu, bądźcie naprawdę ostrożni.
ANDRZEJ Machalski 2012-06-24 23:01
INFORMUJE O AKTUALNYM TELEFONIE DO SZEFA FIRMY AMPOOL
[usunięte przez moderatora]

ZAPRASZAM DO DYSKUSJI NA TEMAT WSPOLPRACY

[usunięte przez moderatora]
PREZES ZARZADU ANDRZEJ MACHALSKI 2012-06-24 23:10
JESLI TU CZYTASZ O MNIE TO LEPIEJ ZADZWON I POZNAJ MNIE OSOBISCIE
- NIE ZATRUDNIAM SLABYCH LUDZI TAKICH JAK DOKTOR
Z [usunięte przez moderatora]
- NIE ZATRUDNIAM LUDZI MALEJ WIARY
- NIE ZATRUDNIAM LESEROW
JESLI JESTES JEDNYM Z NICH TO ODRAZU ZREZYGNUJ
BO DOLACZYSZ DO GRONA BEZROBOTNYCH [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
KTORZY MOWIA ZE JESTEM [usunięte przez moderatora]. ZAWSZE BEDE OSZUSTEM DLA PALANTOW KTORZY NIE MAJA JAJ ABY SIE PODPISAC - WPISY PEZ PODPISU SA TYLE WARTE ILE WY
PROSTAKI
NIE OBRAZAJCIE LUDZI PRACY A SAMI POKAZCIE CO POTRAFICIE
JA MAM SIE DOBRZE I CIESZE SIE ZE MAM WAS [usunięte przez moderatora] Z ROKU 2010 BO JESTESCIE MOIM KAPITALEM. ZOBACZYCIE ILE KOSZTUJE OSZUKIWANIE PRACODAWCE.
POLECAM SIE [usunięte przez moderatora]
TEL. [usunięte przez moderatora]
anonim 2012-06-29 21:25
Teraz pan [usunięte przez moderatora] pojawił się w Kielcach i tu próbuje wykorzystywać ludzi. Wciska ludziom kity, opowiadając, że startuje na Prezydenta Polski i jest menagerem zespołu ICH TROJE. Dla mnie tacy ludzie to mniej niż zero. Proponuje dziewczyną 20 zł za godzinę i wycieczki po całej Polsce. Widzę, iż w innych miastach się na nim poznali to do Kielc się dziad przeniósł. Podobno ma drużynę piłkarstą i Lewandowskiego chciał wykupić, ale mu 10 tysięcy zabrakło, haha... żałosne. Ręce mi opadają.
ANDRZEJ Machalski 2012-07-17 21:59
[usunięte przez moderatora] podpisz się jak masz coś do napisania a za reklamę dziekuję
Jeśli chodzi o kielce to ładne miasto.
Pozdrawiam [usunięte przez moderatora]
janosik44 2012-09-27 00:09
uwaga!! ampool wraca na rynek, trzeba uważać na ich ofertę, znowu szukają ludzi do masażu - wystarczą im po kursach i bez doswiadczenia czyli proponują niski standard usług - i wszystko jasne
Andrzej Machalski 2012-10-09 23:44
Jak jestes taki dobry to spróbój sił - małe szanse. Tylko uczniwi maja pracę nieroby i lesery pisza takie wpisy,
czerwony kapturek . 2013-01-20 19:34
Czy ktoś mający technika masazyste czy studia to malo wykrztałcona obsługa ? [usunięte przez moderatora] najpierw sie zorientuj kto jest pracownikiem i jakie ma wykrztałcenie a potem pisz /.
kajtek 2013-01-21 11:27
Witam , ja też pracowałam w firmie AMPOL w 2009r , pracowałam krótko , firma miała chwilowe problemy finansowe, ale nie mogę powiedzieć złego słowa , wypłatę otrzymałam z opóznieniem , ale otrzymałam co do złotówki
pracownica kandydata na prezydenta 2013-03-04 13:59
co ty jadłeś, ze [usunięte przez moderatora] takie bzdury? zus może ci jeszcze opłacali?no chyba że mieszkasz na balzaka albo skwierzyńskiej to co innego i znowu sam sobie piszesz opinie.
pracownik 2014-08-13 08:36
Jak się skontaktować z P Jowitą lub kimś z szefostwa Ampoolu ? Mija 2 rok jak tam nie pracuję a jeszcze nie otrzymałam świadectwa pracy Chciałabym też odebrać swoje papiery które powinny być wydane po zamknięciu firmy.
Wrocław
1
masażystka 2015-01-14 17:16
Witam . Też pracowałam w Ampoolu i było ok . P Jowito , Agnieszko lub Panie Andrzeju proszę o wysłanie mi świadectwa pracy i wszystkich dokumentów ksero a w szczególności dziennika praktyk. Nie będę po całym Wrocławiu was szukała . Są inne sposoby , ale nie chcę z nich korzystać ponieważ miło wspominam pracę . Czekam miesiąc na świadectwo i ostatni miesiąc . Nie będę prosiła się o to co powinnam mieć już dawno dostarczone pocztą lub osobiście . Anka
gość 2015-01-14 17:19
P Wojtku chce się pan czegoś dowiedzieć ? Mój tel( usunięte przez administratora )
gość 2015-01-14 17:22
Firma Ampool nie istnieje we Wrocławiu . Do niedawna istniała w Kielcach , ale nie wiem czy dalej istnieje bo dziewczyna przejęła firmę z długami nie wiedząc jak dużymi.
gość 2015-02-15 05:23
Panią księgową która prowadziła Ampool we Wrocłaiu proszę o kontakt w odzyskaniu swoich papierów jeżeli jest w ich posiadaniu .
boobyx 2015-03-03 19:41
drodzy a raczej tani pseudo właściciele ampoolu, widzę,że dalej piszecie sami sobie głupie teksty podszywając się pod byłych lub przyszłych pracowników. są tak tępo naiwne, że tylko wy jesteście w stanie je zredagować - jak to mówią : chłop ze wsi zawsze wyjdzie ale wieś z chłopa nigdy i po tym zawsze będziecie rozpoznawani. co do dokumentów, które chce ktokolwiek odzyskać to równie dobrze może się po nie zgłosić do sekretariatu w Lubiążu albo w Tworkach bo chyba tam firma była zarejestrowana.
boobyx 2015-08-25 19:48
Ostatni raz tu zaglądam bo nie dobrze mi się robi jak ich sobie przypominam. żeby rozwiać wszelkie wątpliwości sprawdźcie sobie w ZUS czy którykolwiek pracownik był tam zgłoszony i były odprowadzane składki ( niestety nie były ). Gdyby jeszcze koś miał wątpliwości niech zadzwoni do Inspekcji Pracy we Wrocławiu i zapyta o ą " firmę " - odpowiedź dostanie na poczekaniu bez sprawdzania w rejestrze bo ampool jest tam bardzo znany i pamiętany. smród po tej gnidzie nie wywietrzeje nigdy.
dawny pracownik 2016-01-27 19:25
Pracowałam parę lat temu. Zajrzałam z ciekawosci. Ludzie!!! Głupota nasza i wasza ze pracowaliśmy tam. FAKTY: praca bez umowy lub z lewą umową. Nie zgłoszona do zus. Zero zgłoszenia pracownika to i zero skladek. Byłyśmy w zus. Dalej: nie wypłacone do dziś zaległe pieniadze/prowizje. Sprawy w sądzie we Wrocławiu. Sprawy w US. Szereg kontroli i kar z PIP. To rok 2009, 2010 i 2011. Czy pracować w Ampool jeśli istnieją jeszcze..??? Nawet jak jesteście zdesperowani to uciekać w pola z daleka od Machalskiego.
kxoa 2016-05-11 12:45
Zgodzą się z @bamkok, że teraz jest umowa o pracę i wcale nie trzeba o nią błagać. Sporo się zmieniło na lepsze.
Natalia 2017-07-26 10:53
@dawny pracownik, możesz po takim czasie wytłumaczyć jak wygląda sprawa? Czy zaistniałe sytuacje zostały wyjaśnione? Wato napisać na forum jak to wszystko wygląda teraz, żeby zaczynając pracę wiedzieć na czym się stoi.
Zostaw swoją opinię o Ampool - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ampool