Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ferrero Polska Sp.zo.o.

Pracowałeś w firmie Ferrero Polska Sp.zo.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
iojoh - 2014-12-09 19:44:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [izu - 2014-12-09 00:49:31]:
raczej cały czas w jednym miejscu pracować nie będziesz,weekend można załatwić z kierownikiem ale jako pracownica firmy zewnetrznej i do tego nowa pracownica szanse masz na wrozumiałość minimalne
zdjecie uzytkownika
izu - 2014-12-10 00:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
iojoh - dzięki za odpowiedzi:) prawdopodobnie w styczniu jak mają się zacząć nowe nabory to tam trafię:)
osjn- słyszałam, że trzeba się dopominać na początku tam, probowałeś/aś?
zdjecie uzytkownika
ojn - 2014-12-10 10:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak codziennie tam dzwonie .... i ciagle słysze wszystkie tasmy stoja nie ma narazie pracy...
zdjecie uzytkownika
iojoh - 2014-12-10 15:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ojn - 2014-12-10 10:34:59]:
że niby gdzie te taśmy stoją?:) Kto ci taki kit wciska?:)
zdjecie uzytkownika
ojn - 2014-12-10 19:54:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ze stoja wszystkie,ze jest praca narazie dla tych zatrudnionych przez Ferrero a dla tych zatrudnionych przez firmy posrednicze nie ma. Od stycznia własnie ma byc i dla nas praca. Mówi mi to pani z biura do ktorej codziennie dzwonie!!!!
zdjecie uzytkownika
wuejk - 2014-12-10 23:55:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ojn - 2014-12-10 19:54:38]:
Przez którą firmę zewnętrzną jesteś zatrudniona/y ?
zdjecie uzytkownika
iojoh - 2014-12-11 15:23:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ojn - 2014-12-10 19:54:38]:
tysiac ludzi na zmianie a wszystkie tasmy stoją????!!!!Czyli co cały zakład ma przestój?Ta pani jest nienormalna albo poprostu cie chca i głupio spławiaja
zdjecie uzytkownika
ojn - 2014-12-11 20:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bez znajomosci nie ma nic!!! Jednak zadzwonili i mozna? mozna ! A tak to bym czekała i czekała i czekała....
zdjecie uzytkownika
iojoh - 2014-12-11 20:21:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli taśmy ruszyły:))
zdjecie uzytkownika
ojn - 2014-12-11 21:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No widocznie wczoraj jeszcze nie było pracy dla mnie a dzis juz sie znalazła:) hahahahha
zdjecie uzytkownika
kati - 2014-12-12 07:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dzwonie juz cały tydzien i powiedziala mi pani zeby nie dzwonic codziennie wystarczy raz w tygodniu bo jak bedzie cos wolnego to zadzwonia sami ciekawe ile osób tak spławiaja
zdjecie uzytkownika
fl - 2014-12-12 19:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzwońcie codziennie, bo tak to będziecie czekać na prace do usranej śmierci. Tak to przyjmują ludzi tabunami a potem każą czekać i czekać.
zdjecie uzytkownika
pkojih[ - 2014-12-16 16:30:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dzwoncie najlepiej co godzine:)
zdjecie uzytkownika
cenzor - 2014-12-17 07:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [fl - 2014-12-12 19:44:06]:
Co to za syf cały czas się pojawia czyżby cenzura Ferrero?
Skoro tak to niech coś lepiej zrobią z tzw. kadra średniego szczebla tzw. brygadzistów i kierowników na produkcji bo kultury i obycia to ni w ząb, a jakie pastwo, tylko że niektórzy to ledwie ci zawodówkę skończyli?
Co ty na to cenzorze????
zdjecie uzytkownika
omijac z daleka - 2015-01-03 00:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam nie była to moja pierwsza praca w zakładzie produkcyjnym i na temat ferrero mogę powiedzieć tylko że to nie wrocil bym tam nawet gdyby wynagrodzenie mnożono trzykrotnie, pracowałem jako automatyk wytrzymalem zaledwie do pierwszej wyplaty. Współczuję dziewczyną na liniach, ktore z nadmiaru obowiązków nie mają czasu na toaletę, do tego muszą przymilać sie do przełożonych. W jednym zdaniu; zarowno nakład pracy jak i zarobki porównywalne z dalekim wschodem gdzie skośne oczka robią cuda za miskę ryżu!
zdjecie uzytkownika
koyi - 2015-01-04 17:15:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czesc moze mi ktos pomóc czy w czoraj w sobote 03.01. 2015 szła produkcja na zmianie nocnej bede wdzieczny
zdjecie uzytkownika
koyi - 2015-01-04 17:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
lub na ile zmian sie pracuje
zdjecie uzytkownika
cenzor 2 - 2015-01-05 07:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cały czas działa cenzura cenzora ferrero :)
zdjecie uzytkownika
kaya - 2015-01-08 11:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a są przyjęcia tam teraz? złożyłam papiery i nic nie dzwonią
zdjecie uzytkownika
xx - 2015-01-22 10:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaya - 2015-01-08 11:17:07]:
Do kaya -pracujesz?
zdjecie uzytkownika
kati - 2015-01-22 15:55:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjęcia to były ale tydzień temu
zdjecie uzytkownika
xx - 2015-01-23 08:59:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kati - 2015-01-22 15:55:15]:
Do kati-ile czekałaś na przyjęcie od złożenia papierów
zdjecie uzytkownika
kati - 2015-01-23 15:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja czekalam dwa dni na szkolenie BHP po szkoleniu na drugi dzień do pracy
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wystarczy zadzwonić lub przyjechać do jednej z firm zewnętrznych i zapytać o wakaty. Przyjmują niemal od ręki, najwyżej sam odejdziesz lub współpracownicy ocenią Cię jako nierokującego i firma Cię odwoła.
Pytania: Po przyjechaniu do firmy dostaje się skierowanie do lekarza med. pracy oraz regulamin wewnętrzny Ferrero i informacje na temat HACCP (higiena pracy i normy zapobiegające tworzeniu się bakterii w procesie produkcji żywności). Po zapoznaniu się z ich treścią przystępuje się do testu ABCD ze znajomości tych dokumentów. W teście może być więcej niż jedna poprawna odpowiedź na jedno pytanie np. ACD. Test ma 15 pytań, 10 zalicza. Bez zaliczenia testu nie można podjąć pracy (bo jak, skoro nie zna się norm jakościowych). Po zdanym egzaminie pani z biura prowadzi na halę i oprowadza po niej, a w ciągu kilku dni lub nawet tego samego rozpoczyna się pracę. Choć mój znajomy podpisał umowę, zrobił badania, zaliczył test a pracy nie rozpoczął (minęłó 2 tygodnie)
zdjecie uzytkownika
xx - 2015-01-24 07:41:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki za odp.
zdjecie uzytkownika
angelika - 2015-01-26 23:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy przyjmują niepełnoletnich?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ferrero Polska Sp.zo.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Ferrero Polska Sp.zo.o.?
Zadaj pytanie
x