Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ferrero Polska Sp.zo.o.

Pracowałeś w firmie Ferrero Polska Sp.zo.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Imon - 2015-04-19 14:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [operator - 2015-04-18 22:17:24]:
skoro lubisz lizać d...i tak tą firme chwalisz to może jeszcze pochwal sie wysokościa zarobków i podwyżek-ciekawe czy byłoby czym sie pochwalić:) 2 300 +50zł podwyżki nikomu tym nie zaimponujesz
zdjecie uzytkownika
operator - 2015-04-19 21:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Imon - 2015-04-19 14:03:52]:
Haha:) wiedziałem, że Was poruszę tym komentarzem Trole jeb**e, umiecie tylko krytykować, a każdy jest dla Was konfidentem i lizodu..., żal
zdjecie uzytkownika
dzidziuś - 2015-04-20 10:38:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wpisy osób na tym forum obrażające inne osoby pokazują jaki mają niski poziom wychowania. Takich osób jak pani Aneta jest niewiele , a zwłaszcza brygadzistek. Jest konkretną osobą w swych decyzjach każdej osobie wytłumaczy co i jak.A co spraw rodzinnych to osoby postronne nie powinny się tym interesować. Ktoś napisał że chodzi do kościoła wy chyba też że ją widzicie to przypomnijcie sobie 8 przykazanie kościelne.Łatwo zniszczyć człowieka i jego przyjaźń ale trudniej ją odbudować.
zdjecie uzytkownika
Imon - 2015-04-20 15:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [operator - 2015-04-19 21:47:45]:
no bez przez przesady,nie każdy-tyko ty trolu!
zdjecie uzytkownika
nikola - 2015-04-20 15:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale niektóre osoby zżera zazdrość!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
bruno - 2015-04-20 20:36:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To własnie ta pani. Aneta nie ma za grosz wychowaniat. Fałszywiec
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-04-20 22:37:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy Ktoś z pracujących jako PH, może mi opowiedzieć, jak jest w firmie? Szukają obecnie na kilka woj. Zastanawiam się nad wysłaniem CV.
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-04-21 09:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani Aneto,głowa do góry. Każdy kto panią zna wie,że te wszystkie pomówienia to nie prawda! Niech się pani nie przejmuje bo nie ma czym i kim naprawdę. Niech pani zostawi nerwy na inne problemy na te nie warto! :)
zdjecie uzytkownika
kk - 2015-04-21 12:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje z Aneta od poczatku Cereali i mam do czynienia z wiecznie usmiechnieta i pracowita brygadzistka. zawsze pomoże, zawsze ma czas wytlumaczyc. a ze jakiemus kolesiowi nie pasowała praca (dwie lewe rece i tylko chec chodzenia na przerwy) to musi sie na forum odegrac. wiecej rozumu ludzie!
zdjecie uzytkownika
ww - 2015-04-22 11:28:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kk - 2015-04-21 12:14:31]:
Witam.
Czy ktoś z osób pracujących w tej firmie mógłby udostępnić mi kontakt bezpośredni do p. Piotra Woźniaka bądź innej osoby decyzyjnej.
Niestety dzwoniąc na recepcję po przełączeniu nie ma możliwości uzyskania połączenia z właściwą osobą.
Będę zobowiązana za pomoc
zdjecie uzytkownika
dzidziuś - 2015-04-23 15:37:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać z wpisów że to tylko jednej osobie nie pasowało, że pani Aneta taką jest osobą pozytywnie odnoszącą sie do każdej nowo zatrudnionej osoby czy też doświadczonego pracownika. Każdy się godzi z formą zatrudnienia w tej firmie tylko jej lub jemu bo nie wiemy kim jest nie pasuje. Widać poparcie dla pani Anety i tak bedzie bo jest ok osobą!!!!! I to nie ona się broni ale przyjaciele ją znający.
zdjecie uzytkownika
pele - 2015-04-24 12:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dzidziuś - 2015-04-23 15:37:44]:
lecz sie na nogi,ty i przyjaciele:)czyli w sumie jedna i ta sama osoba:)
zdjecie uzytkownika
nicka - 2015-04-24 15:23:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też postanowiłam wtrącic sie do tej dyskusji o pani Anecie K. . Wszyscy którzy jej bronią (jesli to rzeczywiście nie jest jedna i ta sama osoba) to sa zwyczajne lizusy. To nie jest nic dziwnego ani żadna nowośc ze jeśli się komus podlizujesz,urządzasz sobie z nim śmichy chichy, pogaduchy, spotkania towarzyskie po pracy w Łęczeszycach czy innych miejscach itp. ,itd z panią Anetką lub też z inną/ym brygadzistką/stą to masz jego wzajemnośc, on jest dla ciebie miły tak?. Ale jeśli jestes normalnym, uczciwym człowiekiem który brzydzi sie kumoterstwem i nepotyzmem bo takie ma po prostu zasasdy etyczne i moralne i jedyne co go obchodzi to dobrze wykonywac swoją pracę bez zbędnego spoufalania z przełożonym to taki ktoś czasem po prostu nie ma wesoło. Fakt, a nie żadna zazdrośc czy zawiśc. Ja widziałam i słyszałam jak jej dawne koleżanki z linii i to z ferrero ją wyzywały między sobą bo na linii była w miarę do życia a jak awansowała to tylko się drze na wszystkich bez powodu. Żeby się wyższej władzy przypodobac bo wyższa władza stała i sie patrzyła.Mogła sobie oszczedzic, to nie była sytuacja ekstremalna, zła czy niebezpieczna ale ona mysli tylko o sobie. Miła potrafi byc a i owszem ale i bardzo wredna i podła. Po prostu sodówa uderza
zdjecie uzytkownika
pele - 2015-04-24 17:00:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nicka - 2015-04-24 15:23:11]:
a dlaczego ona tak operatorom patrzy w oczy,czego od nich oczekuje?:)
zdjecie uzytkownika
nicka - 2015-04-24 19:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czemu zadajesz akurat mnie takie pytanie , podejrzewam że ty podejrzewasz ze oczekuje sexu?:). To jest właśnie to co mnie irytuje najbardziej, zamiast zając sie sobą i swoją pracą to każdy każdego tylko obserwuje, szpieguje. Kiedyś znajoma mnie pyta: " widzialaś jak ta twoja koleżanka i ten chłopak patrzą sobie w oczka?". No ja nie widziałam bo ja się takimi głupotami nie zajmuję ja się zajmuję swoją pracą i nie idę do pracy z nastawieniem kogo to dzisiaj znowu przyłapie na patrzeniu sobie w oczka lub czyms innym. Może czegoś oczekuje od nich może nie a moze to taki jej styl bycia guzik mnie to obchodzi
zdjecie uzytkownika
ignacy - 2015-04-25 08:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownik wąchal-rumun ma na imie Qtas
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-04-28 00:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej!!! ludziska ale są dwie brygadzistki Anety K. jedna z figury-ceralli a druga z joya-raffaello
o której piszecie? mozna kogos niewinnie obrazać
zdjecie uzytkownika
kimono - 2015-04-29 12:21:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czytając niektóre opinie mam wrażenie, że ludzie tam pracujący mają za dużo czasu wolnego - zajmijcie się pracą, sobą a nie opisujecie głupoty. Kogo to obchodzi, że ktoś z kimś... to jest portal "OPINIE O PRACODAWCY" !!!
Ludzie zajmijcie się ważniejszymi sprawami jak np. PKS którym dojeżdżacie do pracy...
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-04-29 19:44:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak właśnie ludzie pracujący mają zbyt dużo wolnego czasu widocznie...Nie zajmują się sobą i swoimi problemami tylko patrzą na innych jakby im tu "dokopać". A co jest najśmieszniejsze że sami mają jeszcze gorsze problemy i troski. Ale co na to poradzimy...
zdjecie uzytkownika
gregory - 2015-04-30 03:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co jest nie tak z tym PKSem, że tak zapytam? Ja poszukuję pracy, a Ferrero to znana marka, to się spodziewałem tutaj dobrych komentarzy, a widze, że narzekacie dlaczego?
zdjecie uzytkownika
ruda - 2015-05-01 17:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SAME GŁUPOTY :)
zdjecie uzytkownika
mi - 2015-05-13 06:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak masz tyle czasu wolnego to zap 24godz na dobe leniu.
zdjecie uzytkownika
mi - 2015-05-13 06:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak masz tyle czasu wolnego to zap 24godz na dobe leniu.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wystarczy zadzwonić lub przyjechać do jednej z firm zewnętrznych i zapytać o wakaty. Przyjmują niemal od ręki, najwyżej sam odejdziesz lub współpracownicy ocenią Cię jako nierokującego i firma Cię odwoła.
Pytania: Po przyjechaniu do firmy dostaje się skierowanie do lekarza med. pracy oraz regulamin wewnętrzny Ferrero i informacje na temat HACCP (higiena pracy i normy zapobiegające tworzeniu się bakterii w procesie produkcji żywności). Po zapoznaniu się z ich treścią przystępuje się do testu ABCD ze znajomości tych dokumentów. W teście może być więcej niż jedna poprawna odpowiedź na jedno pytanie np. ACD. Test ma 15 pytań, 10 zalicza. Bez zaliczenia testu nie można podjąć pracy (bo jak, skoro nie zna się norm jakościowych). Po zdanym egzaminie pani z biura prowadzi na halę i oprowadza po niej, a w ciągu kilku dni lub nawet tego samego rozpoczyna się pracę. Choć mój znajomy podpisał umowę, zrobił badania, zaliczył test a pracy nie rozpoczął (minęłó 2 tygodnie)
zdjecie uzytkownika
Anitex - 2015-05-14 00:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Was wszystkich.Chciałabym pracować w firmie Ferrero.Złożyłam CV i dwa tygodnie ciszy.napiszcie mi szczerze czy bez znajomości mogę liczyć na przyjęcie do pracy?Czy jakieś warunki muszę spełniać?Piszcie na priw anitex78@interia.pl
zdjecie uzytkownika
north - 2015-05-20 21:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś może napisać jak wygląda sytuacja w P.H. Ferrero np. region trójmiasta? Jakie są targety czy rabialne , jaka kasa na początku , ile wizyt jakie narzędzia ? Z góry dzieki za info zwrotne.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ferrero Polska Sp.zo.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Ferrero Polska Sp.zo.o.?
Zadaj pytanie
alert