Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ferrero Polska Sp.zo.o.

Pracowałeś w firmie Ferrero Polska Sp.zo.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Imon - 2015-04-20 15:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [operator - 2015-04-19 21:47:45]:
no bez przez przesady,nie każdy-tyko ty trolu!
zdjecie uzytkownika
nikola - 2015-04-20 15:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale niektóre osoby zżera zazdrość!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
bruno - 2015-04-20 20:36:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To własnie ta pani. Aneta nie ma za grosz wychowaniat. Fałszywiec
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-04-20 22:37:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy Ktoś z pracujących jako PH, może mi opowiedzieć, jak jest w firmie? Szukają obecnie na kilka woj. Zastanawiam się nad wysłaniem CV.
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-04-21 09:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pani Aneto,głowa do góry. Każdy kto panią zna wie,że te wszystkie pomówienia to nie prawda! Niech się pani nie przejmuje bo nie ma czym i kim naprawdę. Niech pani zostawi nerwy na inne problemy na te nie warto! :)
zdjecie uzytkownika
kk - 2015-04-21 12:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje z Aneta od poczatku Cereali i mam do czynienia z wiecznie usmiechnieta i pracowita brygadzistka. zawsze pomoże, zawsze ma czas wytlumaczyc. a ze jakiemus kolesiowi nie pasowała praca (dwie lewe rece i tylko chec chodzenia na przerwy) to musi sie na forum odegrac. wiecej rozumu ludzie!
zdjecie uzytkownika
ww - 2015-04-22 11:28:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [kk - 2015-04-21 12:14:31]:
Witam.
Czy ktoś z osób pracujących w tej firmie mógłby udostępnić mi kontakt bezpośredni do p. Piotra Woźniaka bądź innej osoby decyzyjnej.
Niestety dzwoniąc na recepcję po przełączeniu nie ma możliwości uzyskania połączenia z właściwą osobą.
Będę zobowiązana za pomoc
zdjecie uzytkownika
dzidziuś - 2015-04-23 15:37:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Widać z wpisów że to tylko jednej osobie nie pasowało, że pani Aneta taką jest osobą pozytywnie odnoszącą sie do każdej nowo zatrudnionej osoby czy też doświadczonego pracownika. Każdy się godzi z formą zatrudnienia w tej firmie tylko jej lub jemu bo nie wiemy kim jest nie pasuje. Widać poparcie dla pani Anety i tak bedzie bo jest ok osobą!!!!! I to nie ona się broni ale przyjaciele ją znający.
zdjecie uzytkownika
pele - 2015-04-24 12:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dzidziuś - 2015-04-23 15:37:44]:
lecz sie na nogi,ty i przyjaciele:)czyli w sumie jedna i ta sama osoba:)
zdjecie uzytkownika
nicka - 2015-04-24 15:23:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też postanowiłam wtrącic sie do tej dyskusji o pani Anecie K. . Wszyscy którzy jej bronią (jesli to rzeczywiście nie jest jedna i ta sama osoba) to sa zwyczajne lizusy. To nie jest nic dziwnego ani żadna nowośc ze jeśli się komus podlizujesz,urządzasz sobie z nim śmichy chichy, pogaduchy, spotkania towarzyskie po pracy w Łęczeszycach czy innych miejscach itp. ,itd z panią Anetką lub też z inną/ym brygadzistką/stą to masz jego wzajemnośc, on jest dla ciebie miły tak?. Ale jeśli jestes normalnym, uczciwym człowiekiem który brzydzi sie kumoterstwem i nepotyzmem bo takie ma po prostu zasasdy etyczne i moralne i jedyne co go obchodzi to dobrze wykonywac swoją pracę bez zbędnego spoufalania z przełożonym to taki ktoś czasem po prostu nie ma wesoło. Fakt, a nie żadna zazdrośc czy zawiśc. Ja widziałam i słyszałam jak jej dawne koleżanki z linii i to z ferrero ją wyzywały między sobą bo na linii była w miarę do życia a jak awansowała to tylko się drze na wszystkich bez powodu. Żeby się wyższej władzy przypodobac bo wyższa władza stała i sie patrzyła.Mogła sobie oszczedzic, to nie była sytuacja ekstremalna, zła czy niebezpieczna ale ona mysli tylko o sobie. Miła potrafi byc a i owszem ale i bardzo wredna i podła. Po prostu sodówa uderza
zdjecie uzytkownika
pele - 2015-04-24 17:00:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nicka - 2015-04-24 15:23:11]:
a dlaczego ona tak operatorom patrzy w oczy,czego od nich oczekuje?:)
zdjecie uzytkownika
nicka - 2015-04-24 19:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czemu zadajesz akurat mnie takie pytanie , podejrzewam że ty podejrzewasz ze oczekuje sexu?:). To jest właśnie to co mnie irytuje najbardziej, zamiast zając sie sobą i swoją pracą to każdy każdego tylko obserwuje, szpieguje. Kiedyś znajoma mnie pyta: " widzialaś jak ta twoja koleżanka i ten chłopak patrzą sobie w oczka?". No ja nie widziałam bo ja się takimi głupotami nie zajmuję ja się zajmuję swoją pracą i nie idę do pracy z nastawieniem kogo to dzisiaj znowu przyłapie na patrzeniu sobie w oczka lub czyms innym. Może czegoś oczekuje od nich może nie a moze to taki jej styl bycia guzik mnie to obchodzi
zdjecie uzytkownika
kimono - 2015-04-29 12:21:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czytając niektóre opinie mam wrażenie, że ludzie tam pracujący mają za dużo czasu wolnego - zajmijcie się pracą, sobą a nie opisujecie głupoty. Kogo to obchodzi, że ktoś z kimś... to jest portal "OPINIE O PRACODAWCY" !!!
Ludzie zajmijcie się ważniejszymi sprawami jak np. PKS którym dojeżdżacie do pracy...
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-04-29 19:44:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak właśnie ludzie pracujący mają zbyt dużo wolnego czasu widocznie...Nie zajmują się sobą i swoimi problemami tylko patrzą na innych jakby im tu "dokopać". A co jest najśmieszniejsze że sami mają jeszcze gorsze problemy i troski. Ale co na to poradzimy...
zdjecie uzytkownika
gregory - 2015-04-30 03:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co jest nie tak z tym PKSem, że tak zapytam? Ja poszukuję pracy, a Ferrero to znana marka, to się spodziewałem tutaj dobrych komentarzy, a widze, że narzekacie dlaczego?
zdjecie uzytkownika
ruda - 2015-05-01 17:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SAME GŁUPOTY :)
zdjecie uzytkownika
mi - 2015-05-13 06:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak masz tyle czasu wolnego to zap 24godz na dobe leniu.
zdjecie uzytkownika
mi - 2015-05-13 06:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak masz tyle czasu wolnego to zap 24godz na dobe leniu.
zdjecie uzytkownika
Anitex - 2015-05-14 00:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam Was wszystkich.Chciałabym pracować w firmie Ferrero.Złożyłam CV i dwa tygodnie ciszy.napiszcie mi szczerze czy bez znajomości mogę liczyć na przyjęcie do pracy?Czy jakieś warunki muszę spełniać?Piszcie na priw anitex78@interia.pl
zdjecie uzytkownika
north - 2015-05-20 21:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś może napisać jak wygląda sytuacja w P.H. Ferrero np. region trójmiasta? Jakie są targety czy rabialne , jaka kasa na początku , ile wizyt jakie narzędzia ? Z góry dzieki za info zwrotne.
zdjecie uzytkownika
lezli - 2015-06-14 03:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma i marka Ferrero jest znana w Polsce i na świecie no ale właśnie przy tak dużych firmach jeżeli chodzi o pracę na niższych stanowiskach nikt nie patrzy na tych szarych pracowników i nie jest niestety łatwo. To że nie jest łatwo nie znaczy też że jest źle trzeba się tylko przyzwyczaić do dużych wymagań.
zdjecie uzytkownika
payer chuck - 2015-06-14 20:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do psychopatów nie można sie przyzwyczaic
zdjecie uzytkownika
byłaFerrero - 2015-06-16 15:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haha czytam, czytam i czytam... I masakra. Ja pracowalam na KJ i bylo fajnie. Jak dogadasz sie z brygadzista/ka to jest spoko. Ja tam czasami mialam5 prprzerw. Jak sie wyrabiasz to wychodzisz a jak jest zapi.erdol to jak w kazdej pracy. Nie ma co narzekac.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-07-15 19:23:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zapracowana E - 2014-11-22 22:57:06]:
wiecie ja zaczynam i już poczułam jak to przyjmują nowych. zastanawiam się czy ma to sens
zdjecie uzytkownika
ogar - 2015-07-17 19:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@nowa, a możesz napisac dokładniej jak to traktują nowych i co takiego poczułas, bo może jestes z konkurencji i ten brak opisu jest wówczas uzasadniony. Ferrero to przecież dość znana firma, to nie spodziewałbym się jakiś złych warunków, czy złej atmosfery, przecież tam pracuje sporo osób. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Aleksandra - 2015-07-19 15:14:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Jeśli chodzi o opinie na temat p.Anety to zacznę od tego, że ogólnie to spoko dziewczyna. Rzeczywiście jest tak że spotyka się po pracy z kolegami i koleżankami z pracy, ale to żadne przestępstwo. Każdy robi to, co uważa za stosowne. Jest też tak, że mocno patrzy chłopakom w oczy i lubi złapać poniżej pasa, ale jej sprawa. Jako brygadzistka za bardzo wybuchowa, niepotrzebnie drze się na ludzi. Nie ma swojego zdania. Nie ma pojęcia zorganizować pracy. Więcej robi szumu i zamętu wokół własnej osoby niż sytuacja jest tego warta. Jak ktoś z Nią pracował to wie, że już jej taka natura, żeby robić niepotrzebny chaos. Ale jeśli chodzi o pomoc to jest otwarta dla każdego. Jak trzeba to się upomni za pracownikiem. Ceni "swoich" ludzi, jest dla Nich życzliwa, wszystko można z Nią załatwić, czego nie można powiedzieć np. o p. Małgosi z jajka. Ona bierze do pracy tylko po znajomości. Ludzie którzy pracowali u Niej całą ubiegłą kampanię siedzą w domu a np. żona operatora Kazimierza zdążyła przyjść do pracy do Ferrero już ma u p. Małgosi pracę na stałe. Tak samo żona jednego z mechaników. Iwonka wypłakała pracę u kierowniczki i pracuję, jeśli w ogóle to można nazwać pracą, ciągle zmęczona, ciągle ją coś boli i najlepiej jakby każdy zapieprzał za Nią. Ale właśnie takie lizusy mają pracę u p. Małgosi, a porządni ludzie, pracowici siedzą w domu albo szukają sobie czegoś innego bo na jajku już nie mają czego szukać. PORAŻKA
zdjecie uzytkownika
AA - 2015-07-19 21:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aleksandra - 2015-07-19 15:14:47]:
O jakiej Iwonce piszesz? bo chyba ją znam , jeśli to ta sama to masz co do niej racje Ogólnie zgadzam się z tobą
zdjecie uzytkownika
operator - 2015-07-23 20:53:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie wiele dziewczyn to cichodajki a chłopaki to wykorzystują.
Sam już kilka zaliczyłem. Zresztą one też nie szukają nikogo na stałe he he
Wystarczy parę miłych słówek one na to lecą he he he
zdjecie uzytkownika
rachwał - 2015-07-25 23:03:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w ferrero conajmniej połowa kobiet to panienki lub rózwódki z dzieckiem szukające tatusia dla dziecka,lub nieszczęśliwe mężatki szukajace bolca
zdjecie uzytkownika
berni - 2015-08-04 15:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Wie ktoś, czy są jakieś wolne miejsca na jajku czy IKP ?
zdjecie uzytkownika
suprise - 2015-08-15 11:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [berni - 2015-08-04 15:09:05]:
IKP juz nie ma na jajku miejsc tez raczej nie ma bo i tak zmniejszyli obsadę a ci co są to ekipa z poprzedniej kampanii plus ci co mają znajomosci . Poza tym jajko przynajmniej do tej pory licho idzie znajome co tam sa mówią ze pracują dwa trzy dni w tygodniu potem zostaje samo ferrero. Sporo osób z jajka już wogole nie wrociło na jajko ty tez lepiej poszukaj czegoś na innym dziale
zdjecie uzytkownika
Pytając - 2015-08-18 11:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień dobry. Chciałem zapytać czy można złożyć cv w Fererro. Szukam pracy, tylko nie wiem czy są przyjęcia. Gdzieś wyczytałem ze firma się rozwija i szukają nowych pracowników. Ktoś może wie coś na ten temat?
zdjecie uzytkownika
natan - 2015-08-18 14:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [berni - 2015-08-04 15:09:05]:
hej ja znalazlem dosc sporo ogloszen w ferrero Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o. Asystent/ka ds Opakowań i Dokumentacji nie wiem co masz na mysli piszac jajku czy ikp. ale sprawdz sobie na stronie jest dosc sporo ofert pracy do ferrero tak wiec ja bede probowal bo slyszlaem ze dobre zarobki sa u nich :)
zdjecie uzytkownika
natan - 2015-08-18 14:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [berni - 2015-08-04 15:09:05]:
hej ja znalazlem dosc sporo ogloszen w ferrero Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o. Asystent/ka ds Opakowań i Dokumentacji nie wiem co masz na mysli piszac jajku czy ikp. ale sprawdz sobie na stronie jest dosc sporo ofert pracy do ferrero tak wiec ja bede probowal bo slyszlaem ze dobre zarobki sa u nich :)
zdjecie uzytkownika
natan - 2015-08-18 14:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [berni - 2015-08-04 15:09:05]:
hej ja znalazlem dosc sporo ogloszen w ferrero Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o. Asystent/ka ds Opakowań i Dokumentacji nie wiem co masz na mysli piszac jajku czy ikp. ale sprawdz sobie na stronie jest dosc sporo ofert pracy do ferrero tak wiec ja bede probowal bo slyszlaem ze dobre zarobki sa u nich :)
zdjecie uzytkownika
natan - 2015-08-18 14:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [berni - 2015-08-04 15:09:05]:
hej ja znalazlem dosc sporo ogloszen w ferrero Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o. Asystent/ka ds Opakowań i Dokumentacji nie wiem co masz na mysli piszac jajku czy ikp. ale sprawdz sobie na stronie jest dosc sporo ofert pracy do ferrero tak wiec ja bede probowal bo slyszlaem ze dobre zarobki sa u nich :)
zdjecie uzytkownika
ruy - 2015-08-23 09:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pokryte
zdjecie uzytkownika
rybka45 - 2015-08-28 11:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy w ferrero w Belsku istnieje coś takiego jak Zakładowy Fundusz Świadczeń Socjalnych?
zdjecie uzytkownika
Daga93 - 2015-09-17 17:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem @rybka45, chętnie bym mogła ale niestety nie pracowałam tam (póki co) mam nadzieję... może niedługo będę mogła ci odpowiedzieć, bo chcę się tam dostać na jakieś stanowisko, pewnie zacznie się od przedstawiciela handlowego, natomiast mam nadzieję piąć się w górę, bo słyszałam, że u nich to możliwe, a mam marketingowe wykształcenie
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-09-27 15:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy jest impreza firmowa dla pracowników?
zdjecie uzytkownika
pluton - 2015-09-27 19:57:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W tym rokum nie ma imprezy ,ze względu na rzałobe
zdjecie uzytkownika
leo - 2015-10-05 08:24:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie imprezy pżez rzałobe?Rzal.....
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-10-05 14:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aż tak chcecie tej imprezy?
zdjecie uzytkownika
leo - 2015-10-06 14:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy sie cieszyli gdy zaproszenia były tylko dla pracowników,ale jak tam pokazać sie z żoną gdy tyle chętnych laseczek tam jest:(
zdjecie uzytkownika
dagi - 2015-10-17 20:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej wam, dajcie znać jak wygląda praca przedstawiciela handlowego u nich, jeśli macie takie informacje albo ktoś po prostu na tym stanowisku pracuje czy pracował, to dla mnie bardzo ważne, może pomogłoby mi to przygotować się do rozmowy kwalifikacyjnej, której bardzo się obawiam, ehh... ale muszę w siebie uwierzyć :)
zdjecie uzytkownika
yolo - 2015-10-21 23:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Może ktoś poda jakieś konkrety, bo mnie nie interesuje kto z kim sypia ani prywatne rozgrywki pomiędzy pracownikami-mnie takie rzeczy nie interesują najzwyczajniej. Może ktoś poprostu napisze jak zarabia przedstawiciel handlowy w tej firmie,jak jest z formą zatrudnienia, ile godzin sie pracuje. myślę że taka informacja będzie cenniejsza dla wiekszości tu zaglądających,pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Matero91 - 2015-11-02 11:47:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam
Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca mechanika w Ferrero?? Wie ktoś coś na ten temat?? Był bym wdzięczny
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-11-23 18:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Krzak-krzak się wyrwie i po firmie. Firma cieszy się tym że można w niej sporo zarobić. Według mnie zarobki są mizerne. Co z tego że zarabiasz 2500-3000 zł w lato jeśli musisz wyrobić 240 godzin przy takich pieniądzach.Takie ilości godzin w normalnych firmach wyrabiają pracoholicy. Średnio w ciągu roku, miesięcznie zarobiłem niecałe 1700 zł. To śmiech na sali biorąc pod uwagę wielkość firmy i jej lokalizacje - PODWARSZAWSKIE. Po sezonie czyli w zimie siedzisz w domu bo nie ma dla ciebie pracy w tej firmie. Ale mimo tego wszyscy ci mówią że tu są dobre zarobki. Jeśli chodzi o samą prace to mogę powiedzieć jedno. To nie praca to "PATOLOGIA". Wszystko zależy od działu na jakim pracujesz, tam gdzie ja pracowałem to "Debil rządził debilem". NAJWAŻNIEJSZE W FIRMIE FERRERO SĄ DWIE RZECZY: 1) Bezpieczeństwo żeby nikt nie zrobił sobie krzywdy (wiadomo jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze) Po 2) i najważniejsze jak najmniej ludzi na linii a jak największa produkcja. Dział na którym pracowałem właśnie tymi dwiema zasadami się cechował. O wyreżyserowanych audytach nie wspomnę. Dodam że pracowałem tam prawie 4 lata. Rok w rok ta sama sytuacja wiosna początek kampanii produkcyjnej, lato harówa, jesień harówa, a zima bida i siedzenie w domu lub szukanie pracy po innych działach. Firma Ferrero potrafi tylko oszczędzać na ludziach i traktować innych poniżej swojego rozumu, mam tu na myśli przełożonych po podstawówkach i zawodówkach. Zatrudnienie w tej firmie cechuje się niesłychanie dużym "nepotyzmem" i bałaganem organizacyjnym. Tam nikt niczego nie wie i dowiaduje się na sam koniec, a jeśli trzeba szukać w czymś winy to upatruje się ofiary w niższym stopniem pracowniku. Najczęściej najniższym. Na podsumowanie chce powiedzieć że najbardziej przykre jest to że człowiek się stara i haruje, a na koniec kampanii i tak Cie odwołują. Przez te 4,5 roku pracowałem na różnych działach,Kn(Jajko);Kb,Raf,Figura,itd. Moje słowa dotyczą tylko jednego działu, podobno jest najgorszy w opinii innych ludzi na zakładzie. Ta firma nie ma przyszłości bo nie stawia na pracownika dlatego też pracownik nie stawia na tą firmę. Poziom kadry zarządczej na produkcji pozostawia wiele do życzenia. Żal mi tylko jednego w tej firmie, ludzi. Bo pracują na premie dla kierownictwa i są poniewierani. Nie jestem z konkurencji bo mam pojęcie o czym mówię. Wizerunek tej firmy dużo stracił w moich oczach przez okres czasu jaki przepracowałem w tej firmie i długo pozostanie w mojej pamięci. Nie polecam pracy w tym zakładzie produkcyjnym ponieważ nie warto się poniżać przed ludźmi którzy dorobili się kariery na ludzkiej krzywdzie.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wystarczy zadzwonić lub przyjechać do jednej z firm zewnętrznych i zapytać o wakaty. Przyjmują niemal od ręki, najwyżej sam odejdziesz lub współpracownicy ocenią Cię jako nierokującego i firma Cię odwoła.
Pytania: Po przyjechaniu do firmy dostaje się skierowanie do lekarza med. pracy oraz regulamin wewnętrzny Ferrero i informacje na temat HACCP (higiena pracy i normy zapobiegające tworzeniu się bakterii w procesie produkcji żywności). Po zapoznaniu się z ich treścią przystępuje się do testu ABCD ze znajomości tych dokumentów. W teście może być więcej niż jedna poprawna odpowiedź na jedno pytanie np. ACD. Test ma 15 pytań, 10 zalicza. Bez zaliczenia testu nie można podjąć pracy (bo jak, skoro nie zna się norm jakościowych). Po zdanym egzaminie pani z biura prowadzi na halę i oprowadza po niej, a w ciągu kilku dni lub nawet tego samego rozpoczyna się pracę. Choć mój znajomy podpisał umowę, zrobił badania, zaliczył test a pracy nie rozpoczął (minęłó 2 tygodnie)
zdjecie uzytkownika
peleryna b. - 2015-11-26 12:20:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracownik, tak jak powiedziałeś, to być może wszystko zależy od działu w którym jesteś zatrudniony. ja osobiście chciałabym się dostać do działu finansowego, najlepiej jako analityk finansowy i wierze że w tym dziale będzie dobra i kreatywne atmosfera pracy. przede wszystkim jednak należy skupić się na swoich obowiązkach
zdjecie uzytkownika
tygrys - 2016-02-07 19:08:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno jest atmosfera w pracy na odpowiednim poziomie, zwłaszcza, że miały być jakieś benefity z nowym rokiem przyznane. Pewnie zarobki są w granicach 3 tys zł.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Ferrero Polska Sp.zo.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ferrero Polska Sp.zo.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert