Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ferrero Polska Sp.zo.o.

Pracowałeś w firmie Ferrero Polska Sp.zo.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ann. - 2014-06-25 15:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a czy są teraz oze przyjecia doo ferrero?
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-06-27 11:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam! Pracowałem w roku 2013 i do końca lutego przez firmę Randstad Polska. Normalnie tragedia! Stawka może i duża ale robiłem ,, na telefon" Na miesiąc czasami nie zarobiłem 2000 złotych. Jak jesteś potrzebny dzwonią do ciebie o godz.18. 30 na wieczór i masz być! Czułem się przez te pół roku jak jakiś produkcyjny ,,desantowiec" Co to za sezon produkcyjny?
zdjecie uzytkownika
wikol - 2014-07-28 02:51:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [klafar - 2014-04-30 08:41:16]:
to dziwne troszeczkę jeżeli chodzi o te przerwy. To znaczy jak na 8 godzin roboty to trzy przerwy to, aż podejrzanie za dużo. Jak dla mnie to inni przy 12 godzinach pracy nawet tyle nie mają. Co do samej pracy w Ferrero to kusi ludzi pewnie to, że to marka znana na całym świecie, a ich produkty typu kinder bueno, duplo czy oczywiście nutelle zna chyba każdy dzieciak (a przy okazji również musi wtedy dorosły) na świecie. Szkoda tylko, że jak zwykle w naszym kraju nie zawsze wraz z marką idą warunki, które oferuje ona swoim pracownikom. Ferrero promuje swoją firmę akcjami typu promowanie aktywnego i zdrowego trybu życia (co jak na producenta słodyczy chyba dosyć niespotykane), a zapomina w tym całym szale dbania o jak najlepszy wizerunek marki o zwykłym pracowniku. Może teraz czas pomysleć o nich
zdjecie uzytkownika
alib - 2014-08-07 20:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [poiu - 2013-11-13 13:15:50]:
Praca na każdym modelatorze jest lekka, (nie tylko na KS) i jest dużo przerw. Tylko chyba nie byłeś na sprzątaniu żadnego z nich... To nie jest przedmuchanie powietrzem i przetarcie scierka...
zdjecie uzytkownika
bross - 2014-08-10 14:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje pierwsze dwa tygodnie, w piątek dostałem smsa że o 12 zostało przekazane zlecenie przelewu wynagrodzenia za lipiec. Tego samego dnia kończąc drugą zmianę sprawdziłem stan konta nic nie wpłynęło.Czy każdemu tak długo przychodzą pieniądze? Pytam się bo pytałem i inni dostają już po smsie, martwie się że w pośpiechu wpisalem zły nr konta ( pracuje przez Randstad)
zdjecie uzytkownika
xsx - 2014-08-11 00:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sms z Randstad przychodzi gdy dokonają przlewu. Musisz sprawdzić w ELIXIR dla twojego banku:( usunięte przez administratora ); oczywiście przelewy tylko w dni robocze.
zdjecie uzytkownika
bross - 2014-08-11 15:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś niestety konto też puste. Jeśli pomylilem nr konta da się coś z tym zrobić? Czy zadzwonić do Randstad?
zdjecie uzytkownika
ijo[p - 2014-08-12 15:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bross - 2014-08-11 15:10:14]:
mam dla ciebie zła wiadomość-chyba (usunięte przez administratora).za darmo:)
zdjecie uzytkownika
ania_forumowicz - 2014-08-12 15:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Napiszcie jak jest z płacami w laboratorium i biurze oraz czy są przyjęcia.
zdjecie uzytkownika
slawko - 2014-08-12 20:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale do ( usunięte przez administratora ) opionie o ferrero
zdjecie uzytkownika
Polak - 2014-08-26 17:51:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakie są zarobki na stanowisku: przedstawiciel handlowy??
zdjecie uzytkownika
truuu - 2014-08-28 19:56:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem operatorem i pracuje przez Randstad ktoś wie jaka jest wtedy stawka godzinowa?
zdjecie uzytkownika
jhhgyuhi - 2014-08-29 16:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [truuu - 2014-08-28 19:56:55]:
12zł
zdjecie uzytkownika
tesco - 2014-09-02 01:12:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jhhgyuhi - 2014-08-29 16:25:57]:
tylko dopisz jeszcze czy jest to stawka na godzinę netto czy może jeszcze brutto. Jeżeli dają operatorom 12 zł na godzinę to można jakoś z tego wyżyć. Jeszcze z tego co wiem można brać nadgodziny , a skoro już są to nadgodziny to są płatne ekstra. I po za tym to istnieje możliwość zatrudnienia inaczej niż przez Randstad?
zdjecie uzytkownika
wujek - 2014-09-02 17:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tesco - 2014-09-02 01:12:59]:
Jest jeszcze druga firma Leasing Team, myślę że nawet lepsza niż randstad.
zdjecie uzytkownika
kollron - 2014-09-08 18:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak z praca na zabezpieczeniu produkcji trudno sie tam utrzymac
zdjecie uzytkownika
magdus:) - 2014-09-15 09:13:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alib - 2014-08-07 20:24:19]:
pół godzinna przerwa co 2 godzinki a na niektórych liniach i cześciej zależy od samych pracujących na nich liniach,ogólnie jak ktoś chce robic to robi i pieniądze też są ok nie ma na co narzekać:)
zdjecie uzytkownika
ziko - 2014-09-29 16:50:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [magdus:) - 2014-09-15 09:13:45]:
poważnie piszesz o tej pół godzinnej przerwie ? to w takim razie ona również jest wliczana w poczet godzin z Twoim wynagrodzeniem czy też skrupulatnie te wszystkie przerwy odliczają od wypłaty? Ferrero jest bardzo znaną marką więc to było zrozumiałe gdyby dbali w taki sposób o swoich pracowników - dobra postawa
zdjecie uzytkownika
Rudy - 2014-10-01 19:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie czy przy zatrudnieniu przez firmę Leasing Team wymagają ksiązeczkę sanepidu. czy jednak można w trakcie pracy ją wyrobić?
zdjecie uzytkownika
opierdalacz - 2014-10-02 08:20:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rudy - 2014-10-01 19:17:38]:
tak dbaja o swoich pracownków żeby nie mieli wogóle wolnych weekendów dymaja non stop 7 dni w tygodniu i tak przez kilka tygodni dalej jesteś taka zachwycona???
zdjecie uzytkownika
opierdalacz - 2014-10-02 08:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ziko - 2014-09-29 16:50:39]:
tak bardzo dbają o swoich pracownikow szczególnie o to by nie mieli zycia prywatnego-robota 7 dni w tygodniu i tak przez pół roku itylko dawaj bo kwintale najważniejsze
zdjecie uzytkownika
gunwo - 2014-10-06 12:20:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czym konkretnie różni się praca przez firmę zewnętrzną a Ferrero? jakie " przywileje" czekają pracownika na stale
zdjecie uzytkownika
Yoj - 2014-10-06 17:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nierób - 2014-05-01 08:17:57]:
jest tak na rafaello i nutella na 12h jedna przerwa lub wcale
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-10-13 00:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może ktoś powiedzieć jak jest w dziale technicznym? jak z zarobkami, też praują po 12h czy po 8h?
zdjecie uzytkownika
Kocik - 2014-10-27 08:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba byłoby zerknąć w kodeks pracy co dokładnie o długości przerwy mówi prawo przy 8 czy 12 godzinnym systemie pracy i w razie czego walczyć o dodatkowe minuty. Myślę, że decydenci mają chociaż trochę oleju w głowie, żeby nie podjąć jakiś głupich decyzji w stosunku do osób chcących walczyć o swoje.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ferrero Polska Sp.zo.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x