Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ferrero Polska Sp.zo.o.

Pracowałeś w firmie Ferrero Polska Sp.zo.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ruda - 2015-05-01 17:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
SAME GŁUPOTY :)
zdjecie uzytkownika
mi - 2015-05-13 06:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak masz tyle czasu wolnego to zap 24godz na dobe leniu.
zdjecie uzytkownika
mi - 2015-05-13 06:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak masz tyle czasu wolnego to zap 24godz na dobe leniu.
zdjecie uzytkownika
Anitex - 2015-05-14 00:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam Was wszystkich.Chciałabym pracować w firmie Ferrero.Złożyłam CV i dwa tygodnie ciszy.napiszcie mi szczerze czy bez znajomości mogę liczyć na przyjęcie do pracy?Czy jakieś warunki muszę spełniać?Piszcie na priw anitex78@interia.pl
zdjecie uzytkownika
north - 2015-05-20 21:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś może napisać jak wygląda sytuacja w P.H. Ferrero np. region trójmiasta? Jakie są targety czy rabialne , jaka kasa na początku , ile wizyt jakie narzędzia ? Z góry dzieki za info zwrotne.
zdjecie uzytkownika
lezli - 2015-06-14 03:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma i marka Ferrero jest znana w Polsce i na świecie no ale właśnie przy tak dużych firmach jeżeli chodzi o pracę na niższych stanowiskach nikt nie patrzy na tych szarych pracowników i nie jest niestety łatwo. To że nie jest łatwo nie znaczy też że jest źle trzeba się tylko przyzwyczaić do dużych wymagań.
zdjecie uzytkownika
payer chuck - 2015-06-14 20:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do psychopatów nie można sie przyzwyczaic
zdjecie uzytkownika
byłaFerrero - 2015-06-16 15:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haha czytam, czytam i czytam... I masakra. Ja pracowalam na KJ i bylo fajnie. Jak dogadasz sie z brygadzista/ka to jest spoko. Ja tam czasami mialam5 prprzerw. Jak sie wyrabiasz to wychodzisz a jak jest zapi.erdol to jak w kazdej pracy. Nie ma co narzekac.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-07-15 19:23:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zapracowana E - 2014-11-22 22:57:06]:
wiecie ja zaczynam i już poczułam jak to przyjmują nowych. zastanawiam się czy ma to sens
zdjecie uzytkownika
ogar - 2015-07-17 19:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@nowa, a możesz napisac dokładniej jak to traktują nowych i co takiego poczułas, bo może jestes z konkurencji i ten brak opisu jest wówczas uzasadniony. Ferrero to przecież dość znana firma, to nie spodziewałbym się jakiś złych warunków, czy złej atmosfery, przecież tam pracuje sporo osób. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Aleksandra - 2015-07-19 15:14:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Jeśli chodzi o opinie na temat p.Anety to zacznę od tego, że ogólnie to spoko dziewczyna. Rzeczywiście jest tak że spotyka się po pracy z kolegami i koleżankami z pracy, ale to żadne przestępstwo. Każdy robi to, co uważa za stosowne. Jest też tak, że mocno patrzy chłopakom w oczy i lubi złapać poniżej pasa, ale jej sprawa. Jako brygadzistka za bardzo wybuchowa, niepotrzebnie drze się na ludzi. Nie ma swojego zdania. Nie ma pojęcia zorganizować pracy. Więcej robi szumu i zamętu wokół własnej osoby niż sytuacja jest tego warta. Jak ktoś z Nią pracował to wie, że już jej taka natura, żeby robić niepotrzebny chaos. Ale jeśli chodzi o pomoc to jest otwarta dla każdego. Jak trzeba to się upomni za pracownikiem. Ceni "swoich" ludzi, jest dla Nich życzliwa, wszystko można z Nią załatwić, czego nie można powiedzieć np. o p. Małgosi z jajka. Ona bierze do pracy tylko po znajomości. Ludzie którzy pracowali u Niej całą ubiegłą kampanię siedzą w domu a np. żona operatora Kazimierza zdążyła przyjść do pracy do Ferrero już ma u p. Małgosi pracę na stałe. Tak samo żona jednego z mechaników. Iwonka wypłakała pracę u kierowniczki i pracuję, jeśli w ogóle to można nazwać pracą, ciągle zmęczona, ciągle ją coś boli i najlepiej jakby każdy zapieprzał za Nią. Ale właśnie takie lizusy mają pracę u p. Małgosi, a porządni ludzie, pracowici siedzą w domu albo szukają sobie czegoś innego bo na jajku już nie mają czego szukać. PORAŻKA
zdjecie uzytkownika
AA - 2015-07-19 21:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aleksandra - 2015-07-19 15:14:47]:
O jakiej Iwonce piszesz? bo chyba ją znam , jeśli to ta sama to masz co do niej racje Ogólnie zgadzam się z tobą
zdjecie uzytkownika
operator - 2015-07-23 20:53:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W tej firmie wiele dziewczyn to cichodajki a chłopaki to wykorzystują.
Sam już kilka zaliczyłem. Zresztą one też nie szukają nikogo na stałe he he
Wystarczy parę miłych słówek one na to lecą he he he
zdjecie uzytkownika
rachwał - 2015-07-25 23:03:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w ferrero conajmniej połowa kobiet to panienki lub rózwódki z dzieckiem szukające tatusia dla dziecka,lub nieszczęśliwe mężatki szukajace bolca
zdjecie uzytkownika
berni - 2015-08-04 15:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Wie ktoś, czy są jakieś wolne miejsca na jajku czy IKP ?
zdjecie uzytkownika
suprise - 2015-08-15 11:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [berni - 2015-08-04 15:09:05]:
IKP juz nie ma na jajku miejsc tez raczej nie ma bo i tak zmniejszyli obsadę a ci co są to ekipa z poprzedniej kampanii plus ci co mają znajomosci . Poza tym jajko przynajmniej do tej pory licho idzie znajome co tam sa mówią ze pracują dwa trzy dni w tygodniu potem zostaje samo ferrero. Sporo osób z jajka już wogole nie wrociło na jajko ty tez lepiej poszukaj czegoś na innym dziale
zdjecie uzytkownika
Pytając - 2015-08-18 11:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień dobry. Chciałem zapytać czy można złożyć cv w Fererro. Szukam pracy, tylko nie wiem czy są przyjęcia. Gdzieś wyczytałem ze firma się rozwija i szukają nowych pracowników. Ktoś może wie coś na ten temat?
zdjecie uzytkownika
natan - 2015-08-18 14:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [berni - 2015-08-04 15:09:05]:
hej ja znalazlem dosc sporo ogloszen w ferrero Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o. Asystent/ka ds Opakowań i Dokumentacji nie wiem co masz na mysli piszac jajku czy ikp. ale sprawdz sobie na stronie jest dosc sporo ofert pracy do ferrero tak wiec ja bede probowal bo slyszlaem ze dobre zarobki sa u nich :)
zdjecie uzytkownika
natan - 2015-08-18 14:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [berni - 2015-08-04 15:09:05]:
hej ja znalazlem dosc sporo ogloszen w ferrero Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o. Asystent/ka ds Opakowań i Dokumentacji nie wiem co masz na mysli piszac jajku czy ikp. ale sprawdz sobie na stronie jest dosc sporo ofert pracy do ferrero tak wiec ja bede probowal bo slyszlaem ze dobre zarobki sa u nich :)
zdjecie uzytkownika
natan - 2015-08-18 14:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [berni - 2015-08-04 15:09:05]:
hej ja znalazlem dosc sporo ogloszen w ferrero Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o. Asystent/ka ds Opakowań i Dokumentacji nie wiem co masz na mysli piszac jajku czy ikp. ale sprawdz sobie na stronie jest dosc sporo ofert pracy do ferrero tak wiec ja bede probowal bo slyszlaem ze dobre zarobki sa u nich :)
zdjecie uzytkownika
natan - 2015-08-18 14:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [berni - 2015-08-04 15:09:05]:
hej ja znalazlem dosc sporo ogloszen w ferrero Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o. Asystent/ka ds Opakowań i Dokumentacji nie wiem co masz na mysli piszac jajku czy ikp. ale sprawdz sobie na stronie jest dosc sporo ofert pracy do ferrero tak wiec ja bede probowal bo slyszlaem ze dobre zarobki sa u nich :)
zdjecie uzytkownika
ruy - 2015-08-23 09:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pokryte
zdjecie uzytkownika
rybka45 - 2015-08-28 11:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy w ferrero w Belsku istnieje coś takiego jak Zakładowy Fundusz Świadczeń Socjalnych?
zdjecie uzytkownika
Daga93 - 2015-09-17 17:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem @rybka45, chętnie bym mogła ale niestety nie pracowałam tam (póki co) mam nadzieję... może niedługo będę mogła ci odpowiedzieć, bo chcę się tam dostać na jakieś stanowisko, pewnie zacznie się od przedstawiciela handlowego, natomiast mam nadzieję piąć się w górę, bo słyszałam, że u nich to możliwe, a mam marketingowe wykształcenie
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-09-27 15:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy jest impreza firmowa dla pracowników?
zdjecie uzytkownika
pluton - 2015-09-27 19:57:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W tym rokum nie ma imprezy ,ze względu na rzałobe
zdjecie uzytkownika
leo - 2015-10-05 08:24:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie imprezy pżez rzałobe?Rzal.....
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-10-05 14:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aż tak chcecie tej imprezy?
zdjecie uzytkownika
leo - 2015-10-06 14:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy sie cieszyli gdy zaproszenia były tylko dla pracowników,ale jak tam pokazać sie z żoną gdy tyle chętnych laseczek tam jest:(
zdjecie uzytkownika
dagi - 2015-10-17 20:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej wam, dajcie znać jak wygląda praca przedstawiciela handlowego u nich, jeśli macie takie informacje albo ktoś po prostu na tym stanowisku pracuje czy pracował, to dla mnie bardzo ważne, może pomogłoby mi to przygotować się do rozmowy kwalifikacyjnej, której bardzo się obawiam, ehh... ale muszę w siebie uwierzyć :)
zdjecie uzytkownika
yolo - 2015-10-21 23:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Może ktoś poda jakieś konkrety, bo mnie nie interesuje kto z kim sypia ani prywatne rozgrywki pomiędzy pracownikami-mnie takie rzeczy nie interesują najzwyczajniej. Może ktoś poprostu napisze jak zarabia przedstawiciel handlowy w tej firmie,jak jest z formą zatrudnienia, ile godzin sie pracuje. myślę że taka informacja będzie cenniejsza dla wiekszości tu zaglądających,pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Matero91 - 2015-11-02 11:47:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam
Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca mechanika w Ferrero?? Wie ktoś coś na ten temat?? Był bym wdzięczny
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-11-23 18:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma Krzak-krzak się wyrwie i po firmie. Firma cieszy się tym że można w niej sporo zarobić. Według mnie zarobki są mizerne. Co z tego że zarabiasz 2500-3000 zł w lato jeśli musisz wyrobić 240 godzin przy takich pieniądzach.Takie ilości godzin w normalnych firmach wyrabiają pracoholicy. Średnio w ciągu roku, miesięcznie zarobiłem niecałe 1700 zł. To śmiech na sali biorąc pod uwagę wielkość firmy i jej lokalizacje - PODWARSZAWSKIE. Po sezonie czyli w zimie siedzisz w domu bo nie ma dla ciebie pracy w tej firmie. Ale mimo tego wszyscy ci mówią że tu są dobre zarobki. Jeśli chodzi o samą prace to mogę powiedzieć jedno. To nie praca to "PATOLOGIA". Wszystko zależy od działu na jakim pracujesz, tam gdzie ja pracowałem to "Debil rządził debilem". NAJWAŻNIEJSZE W FIRMIE FERRERO SĄ DWIE RZECZY: 1) Bezpieczeństwo żeby nikt nie zrobił sobie krzywdy (wiadomo jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze) Po 2) i najważniejsze jak najmniej ludzi na linii a jak największa produkcja. Dział na którym pracowałem właśnie tymi dwiema zasadami się cechował. O wyreżyserowanych audytach nie wspomnę. Dodam że pracowałem tam prawie 4 lata. Rok w rok ta sama sytuacja wiosna początek kampanii produkcyjnej, lato harówa, jesień harówa, a zima bida i siedzenie w domu lub szukanie pracy po innych działach. Firma Ferrero potrafi tylko oszczędzać na ludziach i traktować innych poniżej swojego rozumu, mam tu na myśli przełożonych po podstawówkach i zawodówkach. Zatrudnienie w tej firmie cechuje się niesłychanie dużym "nepotyzmem" i bałaganem organizacyjnym. Tam nikt niczego nie wie i dowiaduje się na sam koniec, a jeśli trzeba szukać w czymś winy to upatruje się ofiary w niższym stopniem pracowniku. Najczęściej najniższym. Na podsumowanie chce powiedzieć że najbardziej przykre jest to że człowiek się stara i haruje, a na koniec kampanii i tak Cie odwołują. Przez te 4,5 roku pracowałem na różnych działach,Kn(Jajko);Kb,Raf,Figura,itd. Moje słowa dotyczą tylko jednego działu, podobno jest najgorszy w opinii innych ludzi na zakładzie. Ta firma nie ma przyszłości bo nie stawia na pracownika dlatego też pracownik nie stawia na tą firmę. Poziom kadry zarządczej na produkcji pozostawia wiele do życzenia. Żal mi tylko jednego w tej firmie, ludzi. Bo pracują na premie dla kierownictwa i są poniewierani. Nie jestem z konkurencji bo mam pojęcie o czym mówię. Wizerunek tej firmy dużo stracił w moich oczach przez okres czasu jaki przepracowałem w tej firmie i długo pozostanie w mojej pamięci. Nie polecam pracy w tym zakładzie produkcyjnym ponieważ nie warto się poniżać przed ludźmi którzy dorobili się kariery na ludzkiej krzywdzie.
zdjecie uzytkownika
peleryna b. - 2015-11-26 12:20:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracownik, tak jak powiedziałeś, to być może wszystko zależy od działu w którym jesteś zatrudniony. ja osobiście chciałabym się dostać do działu finansowego, najlepiej jako analityk finansowy i wierze że w tym dziale będzie dobra i kreatywne atmosfera pracy. przede wszystkim jednak należy skupić się na swoich obowiązkach
zdjecie uzytkownika
tygrys - 2016-02-07 19:08:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno jest atmosfera w pracy na odpowiednim poziomie, zwłaszcza, że miały być jakieś benefity z nowym rokiem przyznane. Pewnie zarobki są w granicach 3 tys zł.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2016-02-10 19:00:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dobrze, ale mi się wydaje, że firma jednak obecnie się rozwija i nie widze w tym nic dziwnego jednak.. poza tym jest obecnie praca jako Junior Product Manager i można nieźle zarobić.
zdjecie uzytkownika
janotek - 2016-02-17 17:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Głównie to szukają kogoś, żeby sprzedawał ich produkty. Dlatego też szukają przedstawicieli handlowych @maciek, Skłonni są jednak aby zatrudniać również kobiety na to stanowisko. Na start masz szkolenia produktowe.
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2016-02-18 22:44:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie 3tyś...chyba kierownik
zdjecie uzytkownika
Daga93 - 2016-02-19 17:26:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie no jak dla mnie to są realne stawki do osiągnięcia w tej firmie. widziałam, że znów pojawiły się oferty na PH za równo kobiety jak i mężczyzn. oczywiście wszystkie narzędzia niezbędne do pracy są oferowane.
zdjecie uzytkownika
gocha - 2016-02-21 21:08:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam takie pytanie!jak wygloda w waszej firmie praca np malzenst? Czy pracuja na tych samych zmanach czy roznych? Cxy np jesli macie dzieci czy pracodawca idzie Wam np na reke jesli nie macie niani? Np czy sa mozliwe zamiany?
zdjecie uzytkownika
ulek - 2016-02-22 09:28:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koleżanko, wydaje mi się, z etak smao pracują tutaj osoby, które mają rodzinę jak i studenci, wiec to nie jest jakieś ograniczenie. A poza tym to co powiecie o prcy jako Junior Product Manager? bo podobno są szkolenia darmowe.
zdjecie uzytkownika
gocha - 2016-02-23 08:03:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytam dlatego bo od 9 ciu lat razem z mezem pracuje w ferrero w irl pomimo tego ze firma wie ze mamy male dzieci specjalnie daja nas na te same zmiany tlumaczac soe tym ze takie jest zapotrzebowanie firmyva wszyscy dobrze wiedza ze robia to po zlosci:( jest jeszcze jedna pl para ktora tez ma dziecibi tak samo jak my sa dawani na ta sama zmiane a irl pracuja oddzielnie:(
zdjecie uzytkownika
wikol - 2016-02-26 11:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gocha - 2016-02-23 08:03:49]:
nie wiedziałem , że ferrero zatrudnia również w Polaków za granicą. Znajomy pracuje w Warszawie. Wiem, że szukają PH obecnie, które to stanowisko polecał
zdjecie uzytkownika
slaby - 2016-02-26 16:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam co do dziewczyn to sie zgodze bardzo naiwne szczegolnie te po liceum ogolnym
baiwne bardzo szukaja wrazej kible czasami az chucza boze co te sciany widzialy 0)
lizusy prubuja zrobic kariere walowy dla biur to na wozie by sie nie zmiescily z kazdego dnia
praca ogolnie jak ktos lubi w zespole robic ok trzeba byc ugodowym czasami
kasa roznie kobitki na lini od 1000 do 2000 zalezy na jakiej umowie przewaznie na telefon
operator wozka 2500-3000
najlepeij mechanicy 3000 - 3+
szmatlawce tjest sporo w tej firmie czesto rozbijaja malzenstwa
kilka takich znam osobiscie i nadal pracuja
zdjecie uzytkownika
aga - 2016-03-07 19:30:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
słyszał może ktoś o nowej hali podobno mają zatrudnić całkiem noweosoby ktore nie robiły jeszcze w tej firmie
zdjecie uzytkownika
Macieczk - 2016-03-13 20:43:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajnie napisane ogłoszenie Przedstawiciel Handlowy Ds. Klientów Kluczowych/Przedstawicielka Handlowa Ds. Klientów Kluczowych z uwzględnieniem płci, naprawdę to szanuje
zdjecie uzytkownika
pytajaca - 2016-04-07 15:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktos wie moze jak wygląda teraz sytuacja w Ferrero pod wzgledem pracy? to zn jest jakas praca czy nie , chodzi mi o firmy zewnetrzne. Która firma jest lepsza w której jest wiecej pracy w randstad czy leasing?
zdjecie uzytkownika
minerwa - 2016-04-12 20:46:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukają junior product managera, media assistant i ph
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wystarczy zadzwonić lub przyjechać do jednej z firm zewnętrznych i zapytać o wakaty. Przyjmują niemal od ręki, najwyżej sam odejdziesz lub współpracownicy ocenią Cię jako nierokującego i firma Cię odwoła.
Pytania: Po przyjechaniu do firmy dostaje się skierowanie do lekarza med. pracy oraz regulamin wewnętrzny Ferrero i informacje na temat HACCP (higiena pracy i normy zapobiegające tworzeniu się bakterii w procesie produkcji żywności). Po zapoznaniu się z ich treścią przystępuje się do testu ABCD ze znajomości tych dokumentów. W teście może być więcej niż jedna poprawna odpowiedź na jedno pytanie np. ACD. Test ma 15 pytań, 10 zalicza. Bez zaliczenia testu nie można podjąć pracy (bo jak, skoro nie zna się norm jakościowych). Po zdanym egzaminie pani z biura prowadzi na halę i oprowadza po niej, a w ciągu kilku dni lub nawet tego samego rozpoczyna się pracę. Choć mój znajomy podpisał umowę, zrobił badania, zaliczył test a pracy nie rozpoczął (minęłó 2 tygodnie)
zdjecie uzytkownika
planetdest - 2016-04-19 15:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli standard w polszczajskim kiblu, jeden śmieć parobas staje na ku_ewskim łbie, zeby tylko uprzykrzyć życie innym parobkom. Widzę, ze krwy polackie takie same wszędzie. j/bane k..rwy nieużytki. Parszywe robactwo
zdjecie uzytkownika
fre - 2016-05-05 21:34:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@minewra no teraz to juz tylko szukaja Junior Product Manager w Warszawie podjerzewam ze doswiadczenie trzeba miec i znac dobrze jezyk angielski tutaj..

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Ferrero Polska Sp.zo.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ferrero Polska Sp.zo.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert