Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ferrero Polska Sp.zo.o.

Pracowałeś w firmie Ferrero Polska Sp.zo.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rrr - 2014-11-27 11:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanie zatrudniłam sie jako pracownik w pierwszym miesiacu popracowałam 5 dni w drugim 4 chce pracowac ale jak dzwonie to ciagle mowia ze nie ma narazie pracy bo tasmy stoją jest przestój. Do kogo uderzyc zeby sie wbic na codzienna prace ??
zdjecie uzytkownika
wujek - 2014-11-27 18:14:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rrr - 2014-11-27 11:58:39]:
I mają rację, w tym miesiącu jest cienko z pracą. Spróbuj dostać się na Figurę, chyba do marca ma tam iść ciągła produkcja.
zdjecie uzytkownika
rrr - 2014-11-27 18:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wujek - 2014-11-27 18:14:53]:
Tylko własnie nie chodze do pracy i nie mam bardzo jak. Czy to przez biuro moge np sie tam dostac?? Powiedziec ze chce tam isc czy osobiscie??
zdjecie uzytkownika
Hydraulik - 2014-11-28 20:23:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zajebista robota!! polecam,a tym co tu piszą takie głupoty na temat ferrero to kij w oko
zdjecie uzytkownika
opierdalacz - 2014-12-02 22:49:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hydraulik - 2014-11-28 20:23:34]:
nikt kto dyma na produkcji w każdy weekend 12 godz.nie powie że to zajebista robota-wyobrażam sobie jak ty pracujesz
zdjecie uzytkownika
roznica - 2014-12-05 10:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wezmy pod uwage kwestie płci. Nie jest tajemnicą, że mężczyzni maja latwiej w tymze zakladzie. Nawet patrzac po komentarzach, mozna stwierdzic ten fakt autentyczny. Po pierwsze chlopakow przy danej maszynie jest mniej, dlatego co chwile wymieniaja sie na przerwy. Wiem od kolegi, ze nie raz mial nawet 3 przerwy po 40 minut! Niestety, my dziewczyny pracujac przy tasmie, nie mozemy sobie na takie cos pozwolic. Czesto wypada jedna przerwa na 30 min i potem pod koniec pracy na chwile do lazienki. Drugą kwestią są operatorzy maszyn produkcyjnych. Nie wiem, czy tak jest wszędzie, pewnie zalezy tez od samego czlowieka, ale wspomniani przeze mnie operatorzy maja tu raj w porownaniu do pracy kobiet. I do tego maja wyzsze wynagrodzenie. I ja sie pytam, gdzie tu jest sprawiedliwosc i rownouprawnienie, o ktore kazdy tak zaciekle walczy? Nie tu! A co lepsze, bywa ze Pan Operator zacznie uwazac sie za Boga. Kto pracowal, ten wie, o co chodzi. Podobno kiedys na terenie zakladu dzialal zwiazek zawodowy. Dlaczego juz go nie ma? Czy musimy tak dawac soba pomiatac!?
Moglabym wymienic jeszcze kilka przykladow opowiadajacych sie za niepodjeciem pracy w tym zakladzie, ale moze na tym juz poprzestane.
Piszcie, co Was denerwuje.
zdjecie uzytkownika
opierdalacz - 2014-12-06 11:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [roznica - 2014-12-05 10:01:06]:
oj chyba panowie opertorzy cie nie podrywali nie bajerowali co w tym zakładzie to ważniejsze od innych obowiązków
zdjecie uzytkownika
izu - 2014-12-07 16:55:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przymierzam się do pracy tam, teraz mam najniższą krajową. To prawda, że da się wyciągnąć i 2 000? Mam możliwość wejścia przez kogoś i iść przez randstand. Może ktoś mi powiedzieć jak to naprawdę wygląda? I jak jest w dniami wolnymi(potrzebuje raz na 2-3 tygodnie wolny weekend).
zdjecie uzytkownika
iojoh - 2014-12-08 05:15:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z kasą to prawda ale z tymi weekendami jeśli trafisz na figure czy jajo to zapomnij
zdjecie uzytkownika
izu - 2014-12-09 00:49:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tam się siedzi cały czas na jednym czy zmienia się miejsca? Gdzie warto iść(jeśli da się jakoś to wybierać czy uzgadniać) żeby ten weekend raz na jakiś czas mieć wolny?
zdjecie uzytkownika
osjn - 2014-12-09 16:13:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najpierw to trzeba na cos wogóle trafic ja pracuje tam juz 3 miesiace i moze na kazdy miesiac przypadły mi srednio 4 dni pracy. Wiec zarobki marne a wolnego ze hhohohoho.... A jestem na jajku niby ....
zdjecie uzytkownika
iojoh - 2014-12-09 19:44:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [izu - 2014-12-09 00:49:31]:
raczej cały czas w jednym miejscu pracować nie będziesz,weekend można załatwić z kierownikiem ale jako pracownica firmy zewnetrznej i do tego nowa pracownica szanse masz na wrozumiałość minimalne
zdjecie uzytkownika
izu - 2014-12-10 00:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
iojoh - dzięki za odpowiedzi:) prawdopodobnie w styczniu jak mają się zacząć nowe nabory to tam trafię:)
osjn- słyszałam, że trzeba się dopominać na początku tam, probowałeś/aś?
zdjecie uzytkownika
ojn - 2014-12-10 10:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak codziennie tam dzwonie .... i ciagle słysze wszystkie tasmy stoja nie ma narazie pracy...
zdjecie uzytkownika
iojoh - 2014-12-10 15:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ojn - 2014-12-10 10:34:59]:
że niby gdzie te taśmy stoją?:) Kto ci taki kit wciska?:)
zdjecie uzytkownika
ojn - 2014-12-10 19:54:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ze stoja wszystkie,ze jest praca narazie dla tych zatrudnionych przez Ferrero a dla tych zatrudnionych przez firmy posrednicze nie ma. Od stycznia własnie ma byc i dla nas praca. Mówi mi to pani z biura do ktorej codziennie dzwonie!!!!
zdjecie uzytkownika
wuejk - 2014-12-10 23:55:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ojn - 2014-12-10 19:54:38]:
Przez którą firmę zewnętrzną jesteś zatrudniona/y ?
zdjecie uzytkownika
iojoh - 2014-12-11 15:23:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ojn - 2014-12-10 19:54:38]:
tysiac ludzi na zmianie a wszystkie tasmy stoją????!!!!Czyli co cały zakład ma przestój?Ta pani jest nienormalna albo poprostu cie chca i głupio spławiaja
zdjecie uzytkownika
ojn - 2014-12-11 20:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bez znajomosci nie ma nic!!! Jednak zadzwonili i mozna? mozna ! A tak to bym czekała i czekała i czekała....
zdjecie uzytkownika
iojoh - 2014-12-11 20:21:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli taśmy ruszyły:))
zdjecie uzytkownika
ojn - 2014-12-11 21:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No widocznie wczoraj jeszcze nie było pracy dla mnie a dzis juz sie znalazła:) hahahahha
zdjecie uzytkownika
kati - 2014-12-12 07:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dzwonie juz cały tydzien i powiedziala mi pani zeby nie dzwonic codziennie wystarczy raz w tygodniu bo jak bedzie cos wolnego to zadzwonia sami ciekawe ile osób tak spławiaja
zdjecie uzytkownika
fl - 2014-12-12 19:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzwońcie codziennie, bo tak to będziecie czekać na prace do usranej śmierci. Tak to przyjmują ludzi tabunami a potem każą czekać i czekać.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wystarczy zadzwonić lub przyjechać do jednej z firm zewnętrznych i zapytać o wakaty. Przyjmują niemal od ręki, najwyżej sam odejdziesz lub współpracownicy ocenią Cię jako nierokującego i firma Cię odwoła.
Pytania: Po przyjechaniu do firmy dostaje się skierowanie do lekarza med. pracy oraz regulamin wewnętrzny Ferrero i informacje na temat HACCP (higiena pracy i normy zapobiegające tworzeniu się bakterii w procesie produkcji żywności). Po zapoznaniu się z ich treścią przystępuje się do testu ABCD ze znajomości tych dokumentów. W teście może być więcej niż jedna poprawna odpowiedź na jedno pytanie np. ACD. Test ma 15 pytań, 10 zalicza. Bez zaliczenia testu nie można podjąć pracy (bo jak, skoro nie zna się norm jakościowych). Po zdanym egzaminie pani z biura prowadzi na halę i oprowadza po niej, a w ciągu kilku dni lub nawet tego samego rozpoczyna się pracę. Choć mój znajomy podpisał umowę, zrobił badania, zaliczył test a pracy nie rozpoczął (minęłó 2 tygodnie)
zdjecie uzytkownika
pkojih[ - 2014-12-16 16:30:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzwoncie najlepiej co godzine:)
zdjecie uzytkownika
cenzor - 2014-12-17 07:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fl - 2014-12-12 19:44:06]:
Co to za syf cały czas się pojawia czyżby cenzura Ferrero?
Skoro tak to niech coś lepiej zrobią z tzw. kadra średniego szczebla tzw. brygadzistów i kierowników na produkcji bo kultury i obycia to ni w ząb, a jakie pastwo, tylko że niektórzy to ledwie ci zawodówkę skończyli?
Co ty na to cenzorze????
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ferrero Polska Sp.zo.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Ferrero Polska Sp.zo.o.?
Zadaj pytanie
x