Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ferrero Polska Sp.zo.o.

Pracowałeś w firmie Ferrero Polska Sp.zo.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Rudy - 2013-12-13 12:13:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ferrero,magazyn wyrobu gotowego- przełożeni to jedna wielka porażka,brak jakiego kolwiek zaplecza socjalnego spełniającego podstawowe kryteria czyli jeden kibelek na 20 osób,brak ciepłej wody (zimą zamarza)niema gdzie się ugrzać zimą ponieważ nasze pomieszczenie przerobili na biuro(temp na mag.8-12stopni na rampach zimą nawet poniżej zera)na stołówkę na herbatę nie można wychodzić,1 trzydziestominutowa przerwa na dwanaście godzin pracy,do toalety poza magazyn też nie można wychodzić.Od jakiegoś czasu wdrożona norma pracy dla wózków wysokiego składowania lecz żle działające terminale na większości wózków więc normę trudno wyrobić,nawigacja która tak naprawdę nie dziala,rolki transportowe ,które bez przerwy się psują i wiele innych rzeczy.
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2013-12-19 13:58:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rudy czy praca w tej firmie ma w takim razie jakieś plusy ? są jakies pakiety socjalne paczki czy bony na święta? a jak wygląda sprawa z urlopami - można brac bez problemu ? pracuje sie od pon do pt czy w weekendy tez sie zdarza? pytam bo zamierzam aplikowac i nie wiem czy warto..
zdjecie uzytkownika
vicky - 2014-02-03 21:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie osobiście ta praca się podobała,nie jest tak źle,wystarczą tylko chęci do pracy i wykazać się odrobiną sprytu i umiejętnością pracy w dużej grupie...
zdjecie uzytkownika
kacha - 2014-02-06 13:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
straszna firma..mnie też kierownik A. zaczepiał odeszłam
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-02-12 20:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam dojazdu do firmy na pierwszą zmiane w tym tygodniu i noc w przyszłym z jedlińska
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-02-13 19:10:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy są może teraz przyjęcia na produkcje ?
zdjecie uzytkownika
ty - 2014-03-01 22:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tam pracy nie miała atmosfera i liczą na cuda ze człowiek od razu będzie wszystko umiał zarobki tez kijowe
zdjecie uzytkownika
payer chuck:) - 2014-03-18 18:43:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
która dama wchodzi teraz pod biurko kierownika wąchala z linii kinder suprise,aby pobrać próbkę kremu?
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-04-05 10:37:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem praca tam jest spoko jeśli jesteś sprytny i chętny do pracy dasz radę ,po prostu trzeba to lubic robic wtedy miło się pracuje .
zdjecie uzytkownika
gocha - 2014-04-05 10:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz racie jeśli ktoś nie lubi tam pracowac to niech zwolni miejsce dla innych .ja tam pracowałam i sobie chwalę pracę jest spoko .
zdjecie uzytkownika
ferrero - 2014-04-06 17:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To fakt, że trzeba lubic to co się robi ale czasem trzeba robic to czego się nie lubi bo inaczej można zdechnąc z głodu i wylądowac pod mostem jak się nie ma pieniędzy. Dlatego ludzie tam pracują bo muszą, bo nie mają innego wyboru i muszą wybrac mniejsze zło a nie dla przyjemności. I nie rozumiem jak można lubic byc traktowanym jak robol,(usunięte przez administratora)?, jak można to rozpatrywac pod kątem lubienia?. No chyba że się jest jakims ograniczonym nieskomplikowanym człowieczkiem bez ambicji któremu byle co wystarczy i który się byle czym zadowala. Po prostu pracujesz bo musisz i tyle
zdjecie uzytkownika
stach - 2014-04-11 18:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapraszam do plast service pack , zrozumiecie co to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dziadostwo,hamstwo.
zdjecie uzytkownika
klafar - 2014-04-30 08:41:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje tam juz jakis czas ipraca nie jest zla...sa 3 przerwy po pol godziny na 8 godz pacy..a ludzie jak wszedzie....płaca tez wporzadku
zdjecie uzytkownika
popo - 2014-04-30 21:54:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klafar - 2014-04-30 08:41:16]:
no to masz szczęście uwierz mi inni mają nie trzy a jedną przerwę na pół godz. i ledwie dwie na 12h.
zdjecie uzytkownika
nierób - 2014-05-01 08:17:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [popo - 2014-04-30 21:54:15]:
a wiekszość pracuje godzine i idzie zje...na stołówke na pół godziny odpoczywać.8godz. pracy w tym góra 5,5godz. na stanowisku.Gdzie jest 2 taki zakład w którym 3 godz. spędza sie na stołówce lub palarnii?
zdjecie uzytkownika
Ann. - 2014-06-25 15:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy są teraz oze przyjecia doo ferrero?
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-06-27 11:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Pracowałem w roku 2013 i do końca lutego przez firmę Randstad Polska. Normalnie tragedia! Stawka może i duża ale robiłem ,, na telefon" Na miesiąc czasami nie zarobiłem 2000 złotych. Jak jesteś potrzebny dzwonią do ciebie o godz.18. 30 na wieczór i masz być! Czułem się przez te pół roku jak jakiś produkcyjny ,,desantowiec" Co to za sezon produkcyjny?
zdjecie uzytkownika
wikol - 2014-07-28 02:51:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klafar - 2014-04-30 08:41:16]:
to dziwne troszeczkę jeżeli chodzi o te przerwy. To znaczy jak na 8 godzin roboty to trzy przerwy to, aż podejrzanie za dużo. Jak dla mnie to inni przy 12 godzinach pracy nawet tyle nie mają. Co do samej pracy w Ferrero to kusi ludzi pewnie to, że to marka znana na całym świecie, a ich produkty typu kinder bueno, duplo czy oczywiście nutelle zna chyba każdy dzieciak (a przy okazji również musi wtedy dorosły) na świecie. Szkoda tylko, że jak zwykle w naszym kraju nie zawsze wraz z marką idą warunki, które oferuje ona swoim pracownikom. Ferrero promuje swoją firmę akcjami typu promowanie aktywnego i zdrowego trybu życia (co jak na producenta słodyczy chyba dosyć niespotykane), a zapomina w tym całym szale dbania o jak najlepszy wizerunek marki o zwykłym pracowniku. Może teraz czas pomysleć o nich
zdjecie uzytkownika
alib - 2014-08-07 20:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [poiu - 2013-11-13 13:15:50]:
Praca na każdym modelatorze jest lekka, (nie tylko na KS) i jest dużo przerw. Tylko chyba nie byłeś na sprzątaniu żadnego z nich... To nie jest przedmuchanie powietrzem i przetarcie scierka...
zdjecie uzytkownika
bross - 2014-08-10 14:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje pierwsze dwa tygodnie, w piątek dostałem smsa że o 12 zostało przekazane zlecenie przelewu wynagrodzenia za lipiec. Tego samego dnia kończąc drugą zmianę sprawdziłem stan konta nic nie wpłynęło.Czy każdemu tak długo przychodzą pieniądze? Pytam się bo pytałem i inni dostają już po smsie, martwie się że w pośpiechu wpisalem zły nr konta ( pracuje przez Randstad)
zdjecie uzytkownika
xsx - 2014-08-11 00:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sms z Randstad przychodzi gdy dokonają przlewu. Musisz sprawdzić w ELIXIR dla twojego banku:( usunięte przez administratora ); oczywiście przelewy tylko w dni robocze.
zdjecie uzytkownika
bross - 2014-08-11 15:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś niestety konto też puste. Jeśli pomylilem nr konta da się coś z tym zrobić? Czy zadzwonić do Randstad?
zdjecie uzytkownika
ijo[p - 2014-08-12 15:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bross - 2014-08-11 15:10:14]:
mam dla ciebie zła wiadomość-chyba (usunięte przez administratora).za darmo:)
zdjecie uzytkownika
ania_forumowicz - 2014-08-12 15:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszcie jak jest z płacami w laboratorium i biurze oraz czy są przyjęcia.
zdjecie uzytkownika
slawko - 2014-08-12 20:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale do ( usunięte przez administratora ) opionie o ferrero
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ferrero Polska Sp.zo.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski