brak logo

Ferrero Polska Sp.zo.o.

Belsk Duży

Opinie o Ferrero Polska Sp.zo.o.

planetdest 2016-04-19 15:45
czyli standard w polszczajskim kiblu, jeden śmieć parobas staje na ku_ewskim łbie, zeby tylko uprzykrzyć życie innym parobkom. Widzę, ze krwy polackie takie same wszędzie. j/bane k..rwy nieużytki. Parszywe robactwo
2
Prep... 2016-08-17 22:05
Ci co narzekają niech siedzą w domu nieroby ja nie narzekam pracuje 10 lat i jest ok umowa na stałe i kasa też niezła Pozdrawiam
1
nowy 2016-08-20 16:58

hej wszystkim, pojawiły się ogłoszenia na PH. Czy ktoś może się wypowiedzieć czy warto składać cv, jakie są warunki, czy wysokie plany (realne), kontrole itd. Byłbym bardzo wdzięczny za opinie. ozdrawiam
1
Nowy 2016-08-27 12:30
Co z imprezą firmową w tym roku?
Nowy 2016-08-27 12:30
Co z imprezą firmową w tym roku?
S2alony 2016-09-03 15:17
Hej wszystkim ja sie przyjalem w sierpniu tego roku do firmy.I co moge powiedziec zle nie jest ale jak jest zapierdziel to niestety glosy sa podniesione na pracownika ale jesli wszystko idzize jak nalezy to jest wesolo i smiesznie takze zle nie jest:) pracowalem w innych firmach i bylo duuuuzo gorzej
2
NIKI 2016-09-05 17:21
Chyba się wypowiada jakiś kierownik albo lizus
2
pytająca 2016-09-25 14:45
A co z ochrona w tej firmie? Przyjmuja tez kobiety?
7
monia78 2016-09-25 16:43
kiss co mam rozumieć dokładnie przez to dbanie o pracowników?
Piteer 2016-11-08 18:23
Po remontach i otwarciu Nowego skrzydła, tj zalunek dla ciężarówek powinno być jakoś lepiej, tymczasem cały etap zaladunkowy trwa strasznie długo... Jestem kierowcą i pod rampa czekamy długie godziny, tak jakby było za mało pracowników!! ŻAL normalnie!
2
OLO 2016-11-14 16:28
TAK
Fachowiec 2016-12-08 18:39
Jak wygląda praca elektryka w tej firmie ?
Ile można zarobić ?
Łukasz 2016-12-15 12:52
Witam. Czy są wolne miejsca na taśmie w ferrero proszę o szybką odpowiedź. Pozdrawiam
miron 2016-12-28 20:15
Dziadostwo jak wszędzie.
1$ 2017-01-04 14:13
Czy jest praca w ferrero na taśmie
11
mała 2017-02-09 08:53
jak atmosfera na dziale rochera?
5
Alko 2017-02-09 10:56
Witam. Orientuje się ktoś może czy są przyjęcia na operatora wózka do ferrero w Belsku? I jak mniej więcej się tam pracuje?
9
Kinia 2017-02-17 14:04
przyjemna :)
Kinia 2017-02-17 14:05
przyjemna :)
Joanna 2017-03-01 12:17
Zamierzacie aplikować do firmy Ferrero Polska Sp.z o.o.? Jak przygotowujecie się na rozmowę o pracę?
nicek 2017-04-12 12:17
Witam,
Czy ktoś wie jakie są zarobki Specjalisty w Logistyce?
Lola178 2017-04-19 16:55
Jak sie pracuje na Kinder Bueno 2?? Bo mam tam iść do pracy. Jakie opinie o ludziach kierownikach i brygadzistach???
Bardzo proszę o odpowiedź
Nowa 2017-04-23 19:58
Witam. Pracuje od niedawna i ujdzie. Jak w każdej pracy trzeba się wkręcić. Mam jednak jedno ale... Nieraz mam nieszczęście usiąść za lub przed dwiema PANIAMI przez duże p chyba z Brzostowca. No błagam.. W XXI wieku nie używać jakiegoś dezodorantu czy już nawet uprac to ubranie raz na ruski rok w proszku z biedronki. Taka sytuacja...
Joanna 2017-04-24 10:58
@Nowa chętnie dowiemy się więcej o Twoich doświadczeniach z pracy w Ferrero Polska. Rozumiem, że praca w firmie Ci odpowiada. Na jakim stanowisku obecnie pracujesz? Jak wyglądało wdrażanie Cię do pracy?
Bardzo jednak proszę o nieużywanie forum do komentowania konkretnych osób.
Czarny 2017-05-11 01:33
No jak robiles po 120 h to napewno wziąłeś 1600 ja wyrabiam norme +2-3 sobotu i mam na reke 3200. Stawka brutto to 16 zl. Wiec jak mi powiesz gdzie daja więcej chetnie tam pójdę
Joanna 2017-05-11 10:24
@Czarny jesteś więc zadowolony z pracy w Ferrero Polska? Mógłbyś powiedzieć pracy na jakim stanowisku dotyczy Twój komentarz? Będzie to bardzo ważna informacja dla osób szukających konkretnych informacji na temat pracy w firmie. Co więcej możesz powiedzieć o pracy swojego działu?
4
Aksa 2017-06-24 18:35
hej na jakim dziale można tyle zarobić?
sam 2017-06-24 21:20
Hej jak wyglądają warunki pracy?pracuje sie w 4brygadówce czy tygodniami?jak to wygląda?
Koleś 2017-06-25 19:14
Czy Ferrero ma jakieś nowe oferty pracy? Słyszałam sporo dobrego
Aksa 2017-06-26 21:27
Cześć
jak wygląda system pracy chodzi się od poniedziałku do piątku? czy w czerobrygadówce?
Aksa 2017-06-29 21:53
hej odpiszcie proszę:)
D 2017-06-30 15:32
To wszystko zależy na jakim dziale pracujesz . Zazwyczaj różnie się pracuje czyli np miesiąc po 12h a potem jakiś czas na 3 zmiany. Czterobrygadówki tez są.
aksa 2017-07-04 15:15
A dział kontroli jakości jest?jak tam się pracuje?na 3 zmiany?możesz odpisać?
Aksa 2017-07-06 13:43
A jak pracuje dział kontroli jakości?
Joanna 2017-07-06 13:55
@Koleś
dalej chcesz pracować w Ferrero Polska? Nadal aktywne są oferty pracy na stanowisko Specjalista/Specjalistka w Dziale Jakości Rynkowej oraz Asystent/-ki ds. Materiałów POS. W obu przypadkach jest to praca w Warszawie.
Może ktoś z obecnych pracowników firmy może coś doradzić osobom zainteresowanym właśnie tymi stanowiskami?
Neska 2017-07-06 14:06
Jak wygląda praca na produkcji w weekendy?
Tabaluga 2017-07-06 19:15
Witam. Ja pracowałem tam w 2007 roku i też zarabiałem wtedy 1700 max na rękę. Już wtedy każdy facet miał każdą kobietę. Pracowałem wtedy na dziale przygotowalni lub inaczej preparacji.A poza tym miałem kierownika KORZEŃ kawał dziada. Zwolnił mnie za to że o swoje nie zapłacone nadgodziny się upomniałem. pozdrawiam tych którzy w tym roku też tam pracowali.
1
Aksa 2017-07-08 17:17
Ponawiam pytanie: jaki jest system pracy?
wujek 2017-07-13 14:57
Są dwa systemy pracy:
Pierwszy:
Od poniedziałku do piątku po 8h dziennie (6-14, 14-22, 22-6). Czasem też weekendy (najczęściej zmiana 12h).
Drugi:
Czterobrygadówka (zmiany po 12h), np. Poniedziałek - 6-18; Wtorek 18-6; Środa, Czwartek - wolne; itd.
Pracownik KS 2017-07-15 09:06
Pracuje drugi rok przyjety przez firme zewnętrzna.I tak jak jest kampania pracy jest od zaje.... ze ciezko sobie wolnego zalatwic musisz prosic sie jak nie wiem a jak kampania sie konczy to maja cie gdzies i siedzisz w domu i prosisz sie o prace a jest tylko moze za miesiac moze za miesiac.Przyjeci przez ferrero tez nie maja ciekawie bo choc maja prace caly czas to co jak jeden wybryk ktory nie spodoba sie kierownikowi bo wstanie lewa noga to odrazu po calej premii i tyle widziales jej.Ta firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] płaczą ze nie maja pracownikow a sami nie umieja o niego zadbac!
Aksa 2017-07-17 14:55
Te dwa systemy pracy od czego zależą, że raz się chodzi tygodniami a raz po 12 godzin?jak jest na kontroli jakości?
Aksa 2017-07-29 20:50
hej odpiszcie,jak pracuje kontrola jakości?jest taki dział pewnie?
antywirusowy 2017-07-30 16:17
Sprawdza się temperatury wypełnia dokumenty i sprawdza ile na godzinkę się zmieści
mała 2017-07-31 15:49
przyjemna bez względu na której zmianie, czy może polecisz która zmiana fajniejsza.
Aksa 2017-07-31 16:04
Hej napisz coś jeszcze a jak ta kontrola pracuje w jakim systemie?ile można zarobić?
onyks 2017-07-31 16:30
Cześć Czarny
możesz napisać na jakim dziale można tyle zarobić?
Ana 2017-08-03 08:09
Hej
napiszcie w jakim systemie pracuje kontrola jakości?co się tam robi?i ile można zarobić? z góry dziękuję.
Ana 2017-08-04 16:46
Cześć odpiszecie na powyższe pytania?
Joanna 2017-08-09 16:43
Na jakie stanowiska najcześciej są poszukiwani pracownicy w tej firmie? To dla wielu osób, które myślą o zatrudnieniu u tego pracodawcy, kluczowa informacja. Czy można liczyć na umowę o prace?
Kandy 2017-08-12 13:21
Witam
napiszcie co się robi w kontroli jakości?proszę o info
Zostaw swoją opinię o Ferrero Polska Sp.zo.o. - Belsk Duży
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ferrero Polska Sp.zo.o.