Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ferrero Polska Sp.zo.o.

Pracowałeś w firmie Ferrero Polska Sp.zo.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mario22 - 2013-09-11 15:22:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
memphis, na początku podpsiywałaś umowę o pracę z Ferrero? i jak ( jeśli w ogóle) płatne są te nadgodzny?
zdjecie uzytkownika
GołaBaba - 2013-09-26 18:13:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Robota na linii nie jest jakąś tragedią, tylko wokół młodych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kręcą się faceci jak koguty koło kur.
zdjecie uzytkownika
pracownik ferrero - 2013-09-26 23:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moim zdaniem nie warto sie tam fatygowac ,pracowalam tam 3 dni i mi wystarczyło , straszny [usunięte przez moderatora] ,ludzi maja za murzynow a o starych zbokach juz nie wspomnę ...
az mi sie słabo robi jak przypomne sobie tych napalonych na kazda kobiete facetow
pojsc tam to jak samemu sie im nadsawiac ...
naszczescie w pore to zauwazylam
Odradzam !
zdjecie uzytkownika
Tragedia - 2013-09-26 23:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak są traktowani pracownicy ?
hmm jak śmieci , to co sie tam dzieje to jakas masakra , dlatego tyle osob odchodzi bo maja dosc wsumie sie nie dziwie pracowalem tam jakis czas i zrezygnowalem szkoda zdrowia i nerwow na ta prace
zdjecie uzytkownika
sylwia251 - 2013-10-01 20:44:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy orientujesz sie czy prowadza teraz jakas rekrutacje?( interesuje mnie biuro albo praca w terenie)
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-08 19:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
już nie .
z tego co sie dowiedzialam najblizsze rekrutacje beda na poczatku lutego 2014
zdjecie uzytkownika
fagot - 2013-10-10 10:55:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tragedia, możesz powiedzieć coś więcej o sposobie w jaki traktowani są pracownicy w Ferrero? rozwiń temat "śmiecia"...
zdjecie uzytkownika
poiu - 2013-11-13 13:15:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
gdzie ten sztywny leser chyba ma imie (usunięte przez administratora) z modelatora KS będzie spedzał czas jak zlikwidują palarnie?8 godz. na stołówce?:) więcej ma szczęścia niż rozumu leń pierwszej klasy
zdjecie uzytkownika
były pracownik też - 2013-11-14 21:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2013-08-09 23:32:00]:
przyznaje 100% racji, dokładnie wszystko się zgadza
zdjecie uzytkownika
Ninka - 2013-11-17 13:11:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja wam powiem że zależy na jaką linie i ludzi trafisz.. owszem początki są ciężkie.. Jeżeli się wykażesz masz jakieś szanse na awans.. A czytając opinie wcześniejsze nie zgodzę się że pracują tam same głąby bez szkoły... jeżeli ludzie są bez szkoły to nie oznacz że nic nie UMIEJĄ bo nie których nie stać na szkołę a wiele POTRAFIĄ. Ja trafiłam dobrze po mimo tego że jestem młoda jakoś mnie docenili.. fakt faktem są przestoje ale jeżeli się sprawisz będziesz na stałej zmianie i praca zawsze będzie.. to wszystko zależy od waszej sprytności.
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2013-11-18 19:00:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ja również tam pracuję,owszem początki były trudne i nie zgadzam się ze sa tam samę głąby bo ludzie z którymi robiłam zarabiają tam na studia.
zdjecie uzytkownika
piojhj - 2013-12-03 16:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
głąby może tam nie pracują ale napewno wyjątkowe nieroby jak (usunięte przez administratora).z modelatora KS
zdjecie uzytkownika
Bruno - 2013-12-03 23:21:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Ferrero zatrudniają dwie firmy zewnętrzne: Startpeople (obecnie Randstad) oraz Leasing Team. W zależności od działu na który się trafia różnią się stawki. W Leasingu na niektórych działach oprócz stawki godzinowej jest jeszcze premia. Jednak Randstad ma wyższą stawkę i ona w sumie lepiej się opłaca. Przez Leasing zarabiam średnio 1900-2000zł na rękę. Kolega na tym samym dziale zatrudniony przez Randstad dostaje ok.2200zł. Także te zarobki nie są wcale takie złe. Co do głąbów, cóż pracowałem wcześniej w pewnej instytucji finansowej gdzie byli ludzie po studiach (bo dzisiaj prawie każdy ma studia) i też bystrością umysłu nie grzeszyli. Co do magazynu - fakt jest tam ok. 4st. C. Ale działy są różne. Są działy na których jest cholernie ciężko, ale są i takie gdzie niemal wypoczywasz. Zależy jak trafisz. Generalnie nie odradzam, oprócz szeregowych pracowników produkcji są także elektrycy i mechanicy, którzy zarabiają lepiej a roboty mają jeszcze mniej. Warto wiedzieć, że każdy rozpoczyna pracę przez firmę zewnętrzną na umowę zlecenie. Mechanicy po roku dostają angaż przez Ferrero, pozostali w zależności jak się sprawdzą lub otworzą się etaty (Jedni po paru miesiącach, inni po 2 latach lub wcale). Jednak z najlepszymi firma chce się wiązać, ale jak kierownik Cię nie lubi nie licz na tą umowę. A firma cały czas się rozbudowuje, więc szanse są. Ważne są też autobusy pracownicze z Mogielnicy, Opoczna i Warki. Jeśli ktoś mieszka w okolicy a w alternatywie ma call centre w Warszawie za 1200zł to oferta Ferrero warta jest rozpatrzenia. Ja w Ferrero pracuję od ponad roku przez Leasing i stwierdzam, że w bliższym otoczeniu lepszej pracy bym nie znalazł. Jedyne co irytuje to ta umowa zlecenie i paru wspomnianych wcześniej głąbów, ale tych znajdziesz też w bankach, biurach i urzędach. Systemy pracy są po 8 i 12 godzin, jeśli ktoś jest zdecydowany na nadgodziny to ok. 3tys może zarobić zależnie od systemu zmianowego i ilości tychże godzin.
zdjecie uzytkownika
Rudy - 2013-12-13 12:13:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ferrero,magazyn wyrobu gotowego- przełożeni to jedna wielka porażka,brak jakiego kolwiek zaplecza socjalnego spełniającego podstawowe kryteria czyli jeden kibelek na 20 osób,brak ciepłej wody (zimą zamarza)niema gdzie się ugrzać zimą ponieważ nasze pomieszczenie przerobili na biuro(temp na mag.8-12stopni na rampach zimą nawet poniżej zera)na stołówkę na herbatę nie można wychodzić,1 trzydziestominutowa przerwa na dwanaście godzin pracy,do toalety poza magazyn też nie można wychodzić.Od jakiegoś czasu wdrożona norma pracy dla wózków wysokiego składowania lecz żle działające terminale na większości wózków więc normę trudno wyrobić,nawigacja która tak naprawdę nie dziala,rolki transportowe ,które bez przerwy się psują i wiele innych rzeczy.
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2013-12-19 13:58:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rudy czy praca w tej firmie ma w takim razie jakieś plusy ? są jakies pakiety socjalne paczki czy bony na święta? a jak wygląda sprawa z urlopami - można brac bez problemu ? pracuje sie od pon do pt czy w weekendy tez sie zdarza? pytam bo zamierzam aplikowac i nie wiem czy warto..
zdjecie uzytkownika
vicky - 2014-02-03 21:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie osobiście ta praca się podobała,nie jest tak źle,wystarczą tylko chęci do pracy i wykazać się odrobiną sprytu i umiejętnością pracy w dużej grupie...
zdjecie uzytkownika
kacha - 2014-02-06 13:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
straszna firma..mnie też kierownik A. zaczepiał odeszłam
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-02-12 20:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam dojazdu do firmy na pierwszą zmiane w tym tygodniu i noc w przyszłym z jedlińska
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-02-13 19:10:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy są może teraz przyjęcia na produkcje ?
zdjecie uzytkownika
ty - 2014-03-01 22:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tam pracy nie miała atmosfera i liczą na cuda ze człowiek od razu będzie wszystko umiał zarobki tez kijowe
zdjecie uzytkownika
payer chuck:) - 2014-03-18 18:43:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
która dama wchodzi teraz pod biurko kierownika wąchala z linii kinder suprise,aby pobrać próbkę kremu?
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-04-05 10:37:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem praca tam jest spoko jeśli jesteś sprytny i chętny do pracy dasz radę ,po prostu trzeba to lubic robic wtedy miło się pracuje .
zdjecie uzytkownika
gocha - 2014-04-05 10:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz racie jeśli ktoś nie lubi tam pracowac to niech zwolni miejsce dla innych .ja tam pracowałam i sobie chwalę pracę jest spoko .
zdjecie uzytkownika
ferrero - 2014-04-06 17:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To fakt, że trzeba lubic to co się robi ale czasem trzeba robic to czego się nie lubi bo inaczej można zdechnąc z głodu i wylądowac pod mostem jak się nie ma pieniędzy. Dlatego ludzie tam pracują bo muszą, bo nie mają innego wyboru i muszą wybrac mniejsze zło a nie dla przyjemności. I nie rozumiem jak można lubic byc traktowanym jak robol,(usunięte przez administratora)?, jak można to rozpatrywac pod kątem lubienia?. No chyba że się jest jakims ograniczonym nieskomplikowanym człowieczkiem bez ambicji któremu byle co wystarczy i który się byle czym zadowala. Po prostu pracujesz bo musisz i tyle
zdjecie uzytkownika
stach - 2014-04-11 18:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapraszam do plast service pack , zrozumiecie co to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dziadostwo,hamstwo.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
49 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ferrero Polska Sp.zo.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x