Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ferrero Polska Sp.zo.o.

Pracowałeś w firmie Ferrero Polska Sp.zo.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gregory - 2015-04-30 03:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co jest nie tak z tym PKSem, że tak zapytam? Ja poszukuję pracy, a Ferrero to znana marka, to się spodziewałem tutaj dobrych komentarzy, a widze, że narzekacie dlaczego?
zdjecie uzytkownika
ruda - 2015-05-01 17:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SAME GŁUPOTY :)
zdjecie uzytkownika
mi - 2015-05-13 06:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak masz tyle czasu wolnego to zap 24godz na dobe leniu.
zdjecie uzytkownika
mi - 2015-05-13 06:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak masz tyle czasu wolnego to zap 24godz na dobe leniu.
zdjecie uzytkownika
Anitex - 2015-05-14 00:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam Was wszystkich.Chciałabym pracować w firmie Ferrero.Złożyłam CV i dwa tygodnie ciszy.napiszcie mi szczerze czy bez znajomości mogę liczyć na przyjęcie do pracy?Czy jakieś warunki muszę spełniać?Piszcie na priw anitex78@interia.pl
zdjecie uzytkownika
north - 2015-05-20 21:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś może napisać jak wygląda sytuacja w P.H. Ferrero np. region trójmiasta? Jakie są targety czy rabialne , jaka kasa na początku , ile wizyt jakie narzędzia ? Z góry dzieki za info zwrotne.
zdjecie uzytkownika
lezli - 2015-06-14 03:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma i marka Ferrero jest znana w Polsce i na świecie no ale właśnie przy tak dużych firmach jeżeli chodzi o pracę na niższych stanowiskach nikt nie patrzy na tych szarych pracowników i nie jest niestety łatwo. To że nie jest łatwo nie znaczy też że jest źle trzeba się tylko przyzwyczaić do dużych wymagań.
zdjecie uzytkownika
payer chuck - 2015-06-14 20:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do psychopatów nie można sie przyzwyczaic
zdjecie uzytkownika
byłaFerrero - 2015-06-16 15:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haha czytam, czytam i czytam... I masakra. Ja pracowalam na KJ i bylo fajnie. Jak dogadasz sie z brygadzista/ka to jest spoko. Ja tam czasami mialam5 prprzerw. Jak sie wyrabiasz to wychodzisz a jak jest zapi.erdol to jak w kazdej pracy. Nie ma co narzekac.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-07-15 19:23:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zapracowana E - 2014-11-22 22:57:06]:
wiecie ja zaczynam i już poczułam jak to przyjmują nowych. zastanawiam się czy ma to sens
zdjecie uzytkownika
ogar - 2015-07-17 19:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nowa, a możesz napisac dokładniej jak to traktują nowych i co takiego poczułas, bo może jestes z konkurencji i ten brak opisu jest wówczas uzasadniony. Ferrero to przecież dość znana firma, to nie spodziewałbym się jakiś złych warunków, czy złej atmosfery, przecież tam pracuje sporo osób. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Aleksandra - 2015-07-19 15:14:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jeśli chodzi o opinie na temat p.Anety to zacznę od tego, że ogólnie to spoko dziewczyna. Rzeczywiście jest tak że spotyka się po pracy z kolegami i koleżankami z pracy, ale to żadne przestępstwo. Każdy robi to, co uważa za stosowne. Jest też tak, że mocno patrzy chłopakom w oczy i lubi złapać poniżej pasa, ale jej sprawa. Jako brygadzistka za bardzo wybuchowa, niepotrzebnie drze się na ludzi. Nie ma swojego zdania. Nie ma pojęcia zorganizować pracy. Więcej robi szumu i zamętu wokół własnej osoby niż sytuacja jest tego warta. Jak ktoś z Nią pracował to wie, że już jej taka natura, żeby robić niepotrzebny chaos. Ale jeśli chodzi o pomoc to jest otwarta dla każdego. Jak trzeba to się upomni za pracownikiem. Ceni "swoich" ludzi, jest dla Nich życzliwa, wszystko można z Nią załatwić, czego nie można powiedzieć np. o p. Małgosi z jajka. Ona bierze do pracy tylko po znajomości. Ludzie którzy pracowali u Niej całą ubiegłą kampanię siedzą w domu a np. żona operatora Kazimierza zdążyła przyjść do pracy do Ferrero już ma u p. Małgosi pracę na stałe. Tak samo żona jednego z mechaników. Iwonka wypłakała pracę u kierowniczki i pracuję, jeśli w ogóle to można nazwać pracą, ciągle zmęczona, ciągle ją coś boli i najlepiej jakby każdy zapieprzał za Nią. Ale właśnie takie lizusy mają pracę u p. Małgosi, a porządni ludzie, pracowici siedzą w domu albo szukają sobie czegoś innego bo na jajku już nie mają czego szukać. PORAŻKA
zdjecie uzytkownika
AA - 2015-07-19 21:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aleksandra - 2015-07-19 15:14:47]:
O jakiej Iwonce piszesz? bo chyba ją znam , jeśli to ta sama to masz co do niej racje Ogólnie zgadzam się z tobą
zdjecie uzytkownika
operator - 2015-07-23 20:53:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie wiele dziewczyn to cichodajki a chłopaki to wykorzystują.
Sam już kilka zaliczyłem. Zresztą one też nie szukają nikogo na stałe he he
Wystarczy parę miłych słówek one na to lecą he he he
zdjecie uzytkownika
rachwał - 2015-07-25 23:03:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w ferrero conajmniej połowa kobiet to panienki lub rózwódki z dzieckiem szukające tatusia dla dziecka,lub nieszczęśliwe mężatki szukajace bolca
zdjecie uzytkownika
berni - 2015-08-04 15:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Wie ktoś, czy są jakieś wolne miejsca na jajku czy IKP ?
zdjecie uzytkownika
suprise - 2015-08-15 11:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [berni - 2015-08-04 15:09:05]:
IKP juz nie ma na jajku miejsc tez raczej nie ma bo i tak zmniejszyli obsadę a ci co są to ekipa z poprzedniej kampanii plus ci co mają znajomosci . Poza tym jajko przynajmniej do tej pory licho idzie znajome co tam sa mówią ze pracują dwa trzy dni w tygodniu potem zostaje samo ferrero. Sporo osób z jajka już wogole nie wrociło na jajko ty tez lepiej poszukaj czegoś na innym dziale
zdjecie uzytkownika
Pytając - 2015-08-18 11:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień dobry. Chciałem zapytać czy można złożyć cv w Fererro. Szukam pracy, tylko nie wiem czy są przyjęcia. Gdzieś wyczytałem ze firma się rozwija i szukają nowych pracowników. Ktoś może wie coś na ten temat?
zdjecie uzytkownika
natan - 2015-08-18 14:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [berni - 2015-08-04 15:09:05]:
hej ja znalazlem dosc sporo ogloszen w ferrero Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o. Asystent/ka ds Opakowań i Dokumentacji nie wiem co masz na mysli piszac jajku czy ikp. ale sprawdz sobie na stronie jest dosc sporo ofert pracy do ferrero tak wiec ja bede probowal bo slyszlaem ze dobre zarobki sa u nich :)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-18 14:01:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
natan - 2015-08-18 14:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [berni - 2015-08-04 15:09:05]:
hej ja znalazlem dosc sporo ogloszen w ferrero Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o. Asystent/ka ds Opakowań i Dokumentacji nie wiem co masz na mysli piszac jajku czy ikp. ale sprawdz sobie na stronie jest dosc sporo ofert pracy do ferrero tak wiec ja bede probowal bo slyszlaem ze dobre zarobki sa u nich :)
zdjecie uzytkownika
natan - 2015-08-18 14:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [berni - 2015-08-04 15:09:05]:
hej ja znalazlem dosc sporo ogloszen w ferrero Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o. Asystent/ka ds Opakowań i Dokumentacji nie wiem co masz na mysli piszac jajku czy ikp. ale sprawdz sobie na stronie jest dosc sporo ofert pracy do ferrero tak wiec ja bede probowal bo slyszlaem ze dobre zarobki sa u nich :)
zdjecie uzytkownika
natan - 2015-08-18 14:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [berni - 2015-08-04 15:09:05]:
hej ja znalazlem dosc sporo ogloszen w ferrero Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o. Asystent/ka ds Opakowań i Dokumentacji nie wiem co masz na mysli piszac jajku czy ikp. ale sprawdz sobie na stronie jest dosc sporo ofert pracy do ferrero tak wiec ja bede probowal bo slyszlaem ze dobre zarobki sa u nich :)
zdjecie uzytkownika
ruy - 2015-08-23 09:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pokryte
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wystarczy zadzwonić lub przyjechać do jednej z firm zewnętrznych i zapytać o wakaty. Przyjmują niemal od ręki, najwyżej sam odejdziesz lub współpracownicy ocenią Cię jako nierokującego i firma Cię odwoła.
Pytania: Po przyjechaniu do firmy dostaje się skierowanie do lekarza med. pracy oraz regulamin wewnętrzny Ferrero i informacje na temat HACCP (higiena pracy i normy zapobiegające tworzeniu się bakterii w procesie produkcji żywności). Po zapoznaniu się z ich treścią przystępuje się do testu ABCD ze znajomości tych dokumentów. W teście może być więcej niż jedna poprawna odpowiedź na jedno pytanie np. ACD. Test ma 15 pytań, 10 zalicza. Bez zaliczenia testu nie można podjąć pracy (bo jak, skoro nie zna się norm jakościowych). Po zdanym egzaminie pani z biura prowadzi na halę i oprowadza po niej, a w ciągu kilku dni lub nawet tego samego rozpoczyna się pracę. Choć mój znajomy podpisał umowę, zrobił badania, zaliczył test a pracy nie rozpoczął (minęłó 2 tygodnie)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-27 18:37:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
mmm - 2015-08-27 18:38:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przepraszam Panią Anete Kopytowską za niektóre obrazliwe wpisy dokonane na tym forum dotyczące Jej osoby-Bogusław Dodatko
zdjecie uzytkownika
rybka45 - 2015-08-28 11:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy w ferrero w Belsku istnieje coś takiego jak Zakładowy Fundusz Świadczeń Socjalnych?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ferrero Polska Sp.zo.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Ferrero Polska Sp.zo.o.?
Zadaj pytanie
alert