brak logo

Ferrero Polska Sp.zo.o.

Belsk Duży

Opinie o Ferrero Polska Sp.zo.o.

ww 2015-04-22 11:28:12
Witam.
Czy ktoś z osób pracujących w tej firmie mógłby udostępnić mi kontakt bezpośredni do p. Piotra Woźniaka bądź innej osoby decyzyjnej.
Niestety dzwoniąc na recepcję po przełączeniu nie ma możliwości uzyskania połączenia z właściwą osobą.
Będę zobowiązana za pomoc
5
dzidziuś 2015-04-23 15:37:44
Widać z wpisów że to tylko jednej osobie nie pasowało, że pani Aneta taką jest osobą pozytywnie odnoszącą sie do każdej nowo zatrudnionej osoby czy też doświadczonego pracownika. Każdy się godzi z formą zatrudnienia w tej firmie tylko jej lub jemu bo nie wiemy kim jest nie pasuje. Widać poparcie dla pani Anety i tak bedzie bo jest ok osobą!!!!! I to nie ona się broni ale przyjaciele ją znający.
2
pele 2015-04-24 12:02:57
lecz sie na nogi,ty i przyjaciele:)czyli w sumie jedna i ta sama osoba:)
1
nicka 2015-04-24 15:23:11
Ja też postanowiłam wtrącic sie do tej dyskusji o pani Anecie K. . Wszyscy którzy jej bronią (jesli to rzeczywiście nie jest jedna i ta sama osoba) to sa zwyczajne lizusy. To nie jest nic dziwnego ani żadna nowośc ze jeśli się komus podlizujesz,urządzasz sobie z nim śmichy chichy, pogaduchy, spotkania towarzyskie po pracy w Łęczeszycach czy innych miejscach itp. ,itd z panią Anetką lub też z inną/ym brygadzistką/stą to masz jego wzajemnośc, on jest dla ciebie miły tak?. Ale jeśli jestes normalnym, uczciwym człowiekiem który brzydzi sie kumoterstwem i nepotyzmem bo takie ma po prostu zasasdy etyczne i moralne i jedyne co go obchodzi to dobrze wykonywac swoją pracę bez zbędnego spoufalania z przełożonym to taki ktoś czasem po prostu nie ma wesoło. Fakt, a nie żadna zazdrośc czy zawiśc. Ja widziałam i słyszałam jak jej dawne koleżanki z linii i to z ferrero ją wyzywały między sobą bo na linii była w miarę do życia a jak awansowała to tylko się drze na wszystkich bez powodu. Żeby się wyższej władzy przypodobac bo wyższa władza stała i sie patrzyła.Mogła sobie oszczedzic, to nie była sytuacja ekstremalna, zła czy niebezpieczna ale ona mysli tylko o sobie. Miła potrafi byc a i owszem ale i bardzo wredna i podła. Po prostu sodówa uderza
1
pele 2015-04-24 17:00:17
a dlaczego ona tak operatorom patrzy w oczy,czego od nich oczekuje?:)
1
nicka 2015-04-24 19:00:10
nie wiem czemu zadajesz akurat mnie takie pytanie , podejrzewam że ty podejrzewasz ze oczekuje sexu?:). To jest właśnie to co mnie irytuje najbardziej, zamiast zając sie sobą i swoją pracą to każdy każdego tylko obserwuje, szpieguje. Kiedyś znajoma mnie pyta: " widzialaś jak ta twoja koleżanka i ten chłopak patrzą sobie w oczka?". No ja nie widziałam bo ja się takimi głupotami nie zajmuję ja się zajmuję swoją pracą i nie idę do pracy z nastawieniem kogo to dzisiaj znowu przyłapie na patrzeniu sobie w oczka lub czyms innym. Może czegoś oczekuje od nich może nie a moze to taki jej styl bycia guzik mnie to obchodzi
kimono 2015-04-29 12:21:35
Czytając niektóre opinie mam wrażenie, że ludzie tam pracujący mają za dużo czasu wolnego - zajmijcie się pracą, sobą a nie opisujecie głupoty. Kogo to obchodzi, że ktoś z kimś... to jest portal "OPINIE O PRACODAWCY" !!!
Ludzie zajmijcie się ważniejszymi sprawami jak np. PKS którym dojeżdżacie do pracy...
2
ala 2015-04-29 19:44:49
Tak właśnie ludzie pracujący mają zbyt dużo wolnego czasu widocznie...Nie zajmują się sobą i swoimi problemami tylko patrzą na innych jakby im tu "dokopać". A co jest najśmieszniejsze że sami mają jeszcze gorsze problemy i troski. Ale co na to poradzimy...
1
ruda 2015-05-01 17:48:15
SAME GŁUPOTY :)
2
mi 2015-05-13 06:58:54
Jak masz tyle czasu wolnego to zap 24godz na dobe leniu.
mi 2015-05-13 06:58:54
Jak masz tyle czasu wolnego to zap 24godz na dobe leniu.
1
Anitex 2015-05-14 00:48:02
Witam Was wszystkich.Chciałabym pracować w firmie Ferrero.Złożyłam CV i dwa tygodnie ciszy.napiszcie mi szczerze czy bez znajomości mogę liczyć na przyjęcie do pracy?Czy jakieś warunki muszę spełniać?Piszcie na priw anitex78@interia.pl
11
north 2015-05-20 21:50:56
Witam czy ktoś może napisać jak wygląda sytuacja w P.H. Ferrero np. region trójmiasta? Jakie są targety czy rabialne , jaka kasa na początku , ile wizyt jakie narzędzia ? Z góry dzieki za info zwrotne.
6
payer chuck 2015-06-14 20:23:40
do psychopatów nie można sie przyzwyczaic
byłaFerrero 2015-06-16 15:14:51
Haha czytam, czytam i czytam... I masakra. Ja pracowalam na KJ i bylo fajnie. Jak dogadasz sie z brygadzista/ka to jest spoko. Ja tam czasami mialam5 prprzerw. Jak sie wyrabiasz to wychodzisz a jak jest zapi.erdol to jak w kazdej pracy. Nie ma co narzekac.
1
nowa 2015-07-15 19:23:55
wiecie ja zaczynam i już poczułam jak to przyjmują nowych. zastanawiam się czy ma to sens
Aleksandra 2015-07-19 15:14:47
Witam. Jeśli chodzi o opinie na temat p.Anety to zacznę od tego, że ogólnie to spoko dziewczyna. Rzeczywiście jest tak że spotyka się po pracy z kolegami i koleżankami z pracy, ale to żadne przestępstwo. Każdy robi to, co uważa za stosowne. Jest też tak, że mocno patrzy chłopakom w oczy i lubi złapać poniżej pasa, ale jej sprawa. Jako brygadzistka za bardzo wybuchowa, niepotrzebnie drze się na ludzi. Nie ma swojego zdania. Nie ma pojęcia zorganizować pracy. Więcej robi szumu i zamętu wokół własnej osoby niż sytuacja jest tego warta. Jak ktoś z Nią pracował to wie, że już jej taka natura, żeby robić niepotrzebny chaos. Ale jeśli chodzi o pomoc to jest otwarta dla każdego. Jak trzeba to się upomni za pracownikiem. Ceni "swoich" ludzi, jest dla Nich życzliwa, wszystko można z Nią załatwić, czego nie można powiedzieć np. o p. Małgosi z jajka. Ona bierze do pracy tylko po znajomości. Ludzie którzy pracowali u Niej całą ubiegłą kampanię siedzą w domu a np. żona operatora Kazimierza zdążyła przyjść do pracy do Ferrero już ma u p. Małgosi pracę na stałe. Tak samo żona jednego z mechaników. Iwonka wypłakała pracę u kierowniczki i pracuję, jeśli w ogóle to można nazwać pracą, ciągle zmęczona, ciągle ją coś boli i najlepiej jakby każdy zapieprzał za Nią. Ale właśnie takie lizusy mają pracę u p. Małgosi, a porządni ludzie, pracowici siedzą w domu albo szukają sobie czegoś innego bo na jajku już nie mają czego szukać. PORAŻKA
3
AA 2015-07-19 21:55:45
O jakiej Iwonce piszesz? bo chyba ją znam , jeśli to ta sama to masz co do niej racje Ogólnie zgadzam się z tobą
operator 2015-07-23 20:53:45
W tej firmie wiele dziewczyn to cichodajki a chłopaki to wykorzystują.
Sam już kilka zaliczyłem. Zresztą one też nie szukają nikogo na stałe he he
Wystarczy parę miłych słówek one na to lecą he he he
3
rachwał 2015-07-25 23:03:05
w ferrero conajmniej połowa kobiet to panienki lub rózwódki z dzieckiem szukające tatusia dla dziecka,lub nieszczęśliwe mężatki szukajace bolca
6
berni 2015-08-04 15:09:05
Witam. Wie ktoś, czy są jakieś wolne miejsca na jajku czy IKP ?
suprise 2015-08-15 11:50:41
IKP juz nie ma na jajku miejsc tez raczej nie ma bo i tak zmniejszyli obsadę a ci co są to ekipa z poprzedniej kampanii plus ci co mają znajomosci . Poza tym jajko przynajmniej do tej pory licho idzie znajome co tam sa mówią ze pracują dwa trzy dni w tygodniu potem zostaje samo ferrero. Sporo osób z jajka już wogole nie wrociło na jajko ty tez lepiej poszukaj czegoś na innym dziale
1
Pytając 2015-08-18 11:22:23
Dzień dobry. Chciałem zapytać czy można złożyć cv w Fererro. Szukam pracy, tylko nie wiem czy są przyjęcia. Gdzieś wyczytałem ze firma się rozwija i szukają nowych pracowników. Ktoś może wie coś na ten temat?
ruy 2015-08-23 09:01:01
Pokryte
rybka45 2015-08-28 11:51:29
czy w ferrero w Belsku istnieje coś takiego jak Zakładowy Fundusz Świadczeń Socjalnych?
5
nick 2015-09-27 15:15:05
Kiedy jest impreza firmowa dla pracowników?
pluton 2015-09-27 19:57:11
W tym rokum nie ma imprezy ,ze względu na rzałobe
1
leo 2015-10-05 08:24:06
nie imprezy pżez rzałobe?Rzal.....
Pracownik 2015-10-05 14:01:03
Aż tak chcecie tej imprezy?
leo 2015-10-06 14:13:09
wszyscy sie cieszyli gdy zaproszenia były tylko dla pracowników,ale jak tam pokazać sie z żoną gdy tyle chętnych laseczek tam jest:(
yolo 2015-10-21 23:00:15
Może ktoś poda jakieś konkrety, bo mnie nie interesuje kto z kim sypia ani prywatne rozgrywki pomiędzy pracownikami-mnie takie rzeczy nie interesują najzwyczajniej. Może ktoś poprostu napisze jak zarabia przedstawiciel handlowy w tej firmie,jak jest z formą zatrudnienia, ile godzin sie pracuje. myślę że taka informacja będzie cenniejsza dla wiekszości tu zaglądających,pozdrawiam.
6
Matero91 2015-11-02 11:47:21
witam
Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca mechanika w Ferrero?? Wie ktoś coś na ten temat?? Był bym wdzięczny
pozdrawiam
3
Pracownik 2015-11-23 18:57:47
Firma Krzak-krzak się wyrwie i po firmie. Firma cieszy się tym że można w niej sporo zarobić. Według mnie zarobki są mizerne. Co z tego że zarabiasz 2500-3000 zł w lato jeśli musisz wyrobić 240 godzin przy takich pieniądzach.Takie ilości godzin w normalnych firmach wyrabiają pracoholicy. Średnio w ciągu roku, miesięcznie zarobiłem niecałe 1700 zł. To śmiech na sali biorąc pod uwagę wielkość firmy i jej lokalizacje - PODWARSZAWSKIE. Po sezonie czyli w zimie siedzisz w domu bo nie ma dla ciebie pracy w tej firmie. Ale mimo tego wszyscy ci mówią że tu są dobre zarobki. Jeśli chodzi o samą prace to mogę powiedzieć jedno. To nie praca to "PATOLOGIA". Wszystko zależy od działu na jakim pracujesz, tam gdzie ja pracowałem to "Debil rządził debilem". NAJWAŻNIEJSZE W FIRMIE FERRERO SĄ DWIE RZECZY: 1) Bezpieczeństwo żeby nikt nie zrobił sobie krzywdy (wiadomo jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze) Po 2) i najważniejsze jak najmniej ludzi na linii a jak największa produkcja. Dział na którym pracowałem właśnie tymi dwiema zasadami się cechował. O wyreżyserowanych audytach nie wspomnę. Dodam że pracowałem tam prawie 4 lata. Rok w rok ta sama sytuacja wiosna początek kampanii produkcyjnej, lato harówa, jesień harówa, a zima bida i siedzenie w domu lub szukanie pracy po innych działach. Firma Ferrero potrafi tylko oszczędzać na ludziach i traktować innych poniżej swojego rozumu, mam tu na myśli przełożonych po podstawówkach i zawodówkach. Zatrudnienie w tej firmie cechuje się niesłychanie dużym "nepotyzmem" i bałaganem organizacyjnym. Tam nikt niczego nie wie i dowiaduje się na sam koniec, a jeśli trzeba szukać w czymś winy to upatruje się ofiary w niższym stopniem pracowniku. Najczęściej najniższym. Na podsumowanie chce powiedzieć że najbardziej przykre jest to że człowiek się stara i haruje, a na koniec kampanii i tak Cie odwołują. Przez te 4,5 roku pracowałem na różnych działach,Kn(Jajko);Kb,Raf,Figura,itd. Moje słowa dotyczą tylko jednego działu, podobno jest najgorszy w opinii innych ludzi na zakładzie. Ta firma nie ma przyszłości bo nie stawia na pracownika dlatego też pracownik nie stawia na tą firmę. Poziom kadry zarządczej na produkcji pozostawia wiele do życzenia. Żal mi tylko jednego w tej firmie, ludzi. Bo pracują na premie dla kierownictwa i są poniewierani. Nie jestem z konkurencji bo mam pojęcie o czym mówię. Wizerunek tej firmy dużo stracił w moich oczach przez okres czasu jaki przepracowałem w tej firmie i długo pozostanie w mojej pamięci. Nie polecam pracy w tym zakładzie produkcyjnym ponieważ nie warto się poniżać przed ludźmi którzy dorobili się kariery na ludzkiej krzywdzie.
12
Łukasz 2016-02-18 22:44:19
Jakie 3tyś...chyba kierownik
1
gocha 2016-02-21 21:08:50
Witam mam takie pytanie!jak wygloda w waszej firmie praca np malzenst? Czy pracuja na tych samych zmanach czy roznych? Cxy np jesli macie dzieci czy pracodawca idzie Wam np na reke jesli nie macie niani? Np czy sa mozliwe zamiany?
gocha 2016-02-23 08:03:49
Pytam dlatego bo od 9 ciu lat razem z mezem pracuje w ferrero w irl pomimo tego ze firma wie ze mamy male dzieci specjalnie daja nas na te same zmiany tlumaczac soe tym ze takie jest zapotrzebowanie firmyva wszyscy dobrze wiedza ze robia to po zlosci:( jest jeszcze jedna pl para ktora tez ma dziecibi tak samo jak my sa dawani na ta sama zmiane a irl pracuja oddzielnie:(
slaby 2016-02-26 16:24:14
witam co do dziewczyn to sie zgodze bardzo naiwne szczegolnie te po liceum ogolnym
baiwne bardzo szukaja wrazej kible czasami az chucza boze co te sciany widzialy 0)
lizusy prubuja zrobic kariere walowy dla biur to na wozie by sie nie zmiescily z kazdego dnia
praca ogolnie jak ktos lubi w zespole robic ok trzeba byc ugodowym czasami
kasa roznie kobitki na lini od 1000 do 2000 zalezy na jakiej umowie przewaznie na telefon
operator wozka 2500-3000
najlepeij mechanicy 3000 - 3+
szmatlawce tjest sporo w tej firmie czesto rozbijaja malzenstwa
kilka takich znam osobiscie i nadal pracuja
3
aga 2016-03-07 19:30:45
słyszał może ktoś o nowej hali podobno mają zatrudnić całkiem noweosoby ktore nie robiły jeszcze w tej firmie
2
pytajaca 2016-04-07 15:02:04
Czy ktos wie moze jak wygląda teraz sytuacja w Ferrero pod wzgledem pracy? to zn jest jakas praca czy nie , chodzi mi o firmy zewnetrzne. Która firma jest lepsza w której jest wiecej pracy w randstad czy leasing?
5
planetdest 2016-04-19 15:45:18
czyli standard w polszczajskim kiblu, jeden śmieć parobas staje na ku_ewskim łbie, zeby tylko uprzykrzyć życie innym parobkom. Widzę, ze krwy polackie takie same wszędzie. j/bane k..rwy nieużytki. Parszywe robactwo
1
Prep... 2016-08-17 22:05:08
Ci co narzekają niech siedzą w domu nieroby ja nie narzekam pracuje 10 lat i jest ok umowa na stałe i kasa też niezła Pozdrawiam
nowy 2016-08-20 16:58:47

hej wszystkim, pojawiły się ogłoszenia na PH. Czy ktoś może się wypowiedzieć czy warto składać cv, jakie są warunki, czy wysokie plany (realne), kontrole itd. Byłbym bardzo wdzięczny za opinie. ozdrawiam
Nowy 2016-08-27 12:30:03
Co z imprezą firmową w tym roku?
Nowy 2016-08-27 12:30:42
Co z imprezą firmową w tym roku?
S2alony 2016-09-03 15:17:15
Hej wszystkim ja sie przyjalem w sierpniu tego roku do firmy.I co moge powiedziec zle nie jest ale jak jest zapierdziel to niestety glosy sa podniesione na pracownika ale jesli wszystko idzize jak nalezy to jest wesolo i smiesznie takze zle nie jest:) pracowalem w innych firmach i bylo duuuuzo gorzej
1
NIKI 2016-09-05 17:21:22
Chyba się wypowiada jakiś kierownik albo lizus
1
pytająca 2016-09-25 14:45:02
A co z ochrona w tej firmie? Przyjmuja tez kobiety?
5
monia78 2016-09-25 16:43:25
kiss co mam rozumieć dokładnie przez to dbanie o pracowników?
Piteer 2016-11-08 18:23:28
Po remontach i otwarciu Nowego skrzydła, tj zalunek dla ciężarówek powinno być jakoś lepiej, tymczasem cały etap zaladunkowy trwa strasznie długo... Jestem kierowcą i pod rampa czekamy długie godziny, tak jakby było za mało pracowników!! ŻAL normalnie!
2
OLO 2016-11-14 16:28:15
TAK
Zostaw swoją opinię o Ferrero Polska Sp.zo.o. - Belsk Duży
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ferrero Polska Sp.zo.o.