Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ferrero Polska Sp.zo.o.

Pracowałeś w firmie Ferrero Polska Sp.zo.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
payer chuck:) - 2014-03-18 18:43:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
która dama wchodzi teraz pod biurko kierownika wąchala z linii kinder suprise,aby pobrać próbkę kremu?
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-04-05 10:37:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem praca tam jest spoko jeśli jesteś sprytny i chętny do pracy dasz radę ,po prostu trzeba to lubic robic wtedy miło się pracuje .
zdjecie uzytkownika
gocha - 2014-04-05 10:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz racie jeśli ktoś nie lubi tam pracowac to niech zwolni miejsce dla innych .ja tam pracowałam i sobie chwalę pracę jest spoko .
zdjecie uzytkownika
ferrero - 2014-04-06 17:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To fakt, że trzeba lubic to co się robi ale czasem trzeba robic to czego się nie lubi bo inaczej można zdechnąc z głodu i wylądowac pod mostem jak się nie ma pieniędzy. Dlatego ludzie tam pracują bo muszą, bo nie mają innego wyboru i muszą wybrac mniejsze zło a nie dla przyjemności. I nie rozumiem jak można lubic byc traktowanym jak robol,(usunięte przez administratora)?, jak można to rozpatrywac pod kątem lubienia?. No chyba że się jest jakims ograniczonym nieskomplikowanym człowieczkiem bez ambicji któremu byle co wystarczy i który się byle czym zadowala. Po prostu pracujesz bo musisz i tyle
zdjecie uzytkownika
stach - 2014-04-11 18:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapraszam do plast service pack , zrozumiecie co to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dziadostwo,hamstwo.
zdjecie uzytkownika
klafar - 2014-04-30 08:41:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje tam juz jakis czas ipraca nie jest zla...sa 3 przerwy po pol godziny na 8 godz pacy..a ludzie jak wszedzie....płaca tez wporzadku
zdjecie uzytkownika
popo - 2014-04-30 21:54:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klafar - 2014-04-30 08:41:16]:
no to masz szczęście uwierz mi inni mają nie trzy a jedną przerwę na pół godz. i ledwie dwie na 12h.
zdjecie uzytkownika
nierób - 2014-05-01 08:17:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [popo - 2014-04-30 21:54:15]:
a wiekszość pracuje godzine i idzie zje...na stołówke na pół godziny odpoczywać.8godz. pracy w tym góra 5,5godz. na stanowisku.Gdzie jest 2 taki zakład w którym 3 godz. spędza sie na stołówce lub palarnii?
zdjecie uzytkownika
Ann. - 2014-06-25 15:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a czy są teraz oze przyjecia doo ferrero?
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-06-27 11:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Pracowałem w roku 2013 i do końca lutego przez firmę Randstad Polska. Normalnie tragedia! Stawka może i duża ale robiłem ,, na telefon" Na miesiąc czasami nie zarobiłem 2000 złotych. Jak jesteś potrzebny dzwonią do ciebie o godz.18. 30 na wieczór i masz być! Czułem się przez te pół roku jak jakiś produkcyjny ,,desantowiec" Co to za sezon produkcyjny?
zdjecie uzytkownika
wikol - 2014-07-28 02:51:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klafar - 2014-04-30 08:41:16]:
to dziwne troszeczkę jeżeli chodzi o te przerwy. To znaczy jak na 8 godzin roboty to trzy przerwy to, aż podejrzanie za dużo. Jak dla mnie to inni przy 12 godzinach pracy nawet tyle nie mają. Co do samej pracy w Ferrero to kusi ludzi pewnie to, że to marka znana na całym świecie, a ich produkty typu kinder bueno, duplo czy oczywiście nutelle zna chyba każdy dzieciak (a przy okazji również musi wtedy dorosły) na świecie. Szkoda tylko, że jak zwykle w naszym kraju nie zawsze wraz z marką idą warunki, które oferuje ona swoim pracownikom. Ferrero promuje swoją firmę akcjami typu promowanie aktywnego i zdrowego trybu życia (co jak na producenta słodyczy chyba dosyć niespotykane), a zapomina w tym całym szale dbania o jak najlepszy wizerunek marki o zwykłym pracowniku. Może teraz czas pomysleć o nich
zdjecie uzytkownika
alib - 2014-08-07 20:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [poiu - 2013-11-13 13:15:50]:
Praca na każdym modelatorze jest lekka, (nie tylko na KS) i jest dużo przerw. Tylko chyba nie byłeś na sprzątaniu żadnego z nich... To nie jest przedmuchanie powietrzem i przetarcie scierka...
zdjecie uzytkownika
bross - 2014-08-10 14:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje pierwsze dwa tygodnie, w piątek dostałem smsa że o 12 zostało przekazane zlecenie przelewu wynagrodzenia za lipiec. Tego samego dnia kończąc drugą zmianę sprawdziłem stan konta nic nie wpłynęło.Czy każdemu tak długo przychodzą pieniądze? Pytam się bo pytałem i inni dostają już po smsie, martwie się że w pośpiechu wpisalem zły nr konta ( pracuje przez Randstad)
zdjecie uzytkownika
xsx - 2014-08-11 00:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sms z Randstad przychodzi gdy dokonają przlewu. Musisz sprawdzić w ELIXIR dla twojego banku:( usunięte przez administratora ); oczywiście przelewy tylko w dni robocze.
zdjecie uzytkownika
bross - 2014-08-11 15:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś niestety konto też puste. Jeśli pomylilem nr konta da się coś z tym zrobić? Czy zadzwonić do Randstad?
zdjecie uzytkownika
ijo[p - 2014-08-12 15:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bross - 2014-08-11 15:10:14]:
mam dla ciebie zła wiadomość-chyba (usunięte przez administratora).za darmo:)
zdjecie uzytkownika
ania_forumowicz - 2014-08-12 15:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszcie jak jest z płacami w laboratorium i biurze oraz czy są przyjęcia.
zdjecie uzytkownika
slawko - 2014-08-12 20:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale do ( usunięte przez administratora ) opionie o ferrero
zdjecie uzytkownika
Polak - 2014-08-26 17:51:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie są zarobki na stanowisku: przedstawiciel handlowy??
zdjecie uzytkownika
truuu - 2014-08-28 19:56:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem operatorem i pracuje przez Randstad ktoś wie jaka jest wtedy stawka godzinowa?
zdjecie uzytkownika
jhhgyuhi - 2014-08-29 16:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [truuu - 2014-08-28 19:56:55]:
12zł
zdjecie uzytkownika
tesco - 2014-09-02 01:12:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jhhgyuhi - 2014-08-29 16:25:57]:
tylko dopisz jeszcze czy jest to stawka na godzinę netto czy może jeszcze brutto. Jeżeli dają operatorom 12 zł na godzinę to można jakoś z tego wyżyć. Jeszcze z tego co wiem można brać nadgodziny , a skoro już są to nadgodziny to są płatne ekstra. I po za tym to istnieje możliwość zatrudnienia inaczej niż przez Randstad?
zdjecie uzytkownika
wujek - 2014-09-02 17:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tesco - 2014-09-02 01:12:59]:
Jest jeszcze druga firma Leasing Team, myślę że nawet lepsza niż randstad.
zdjecie uzytkownika
kollron - 2014-09-08 18:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak z praca na zabezpieczeniu produkcji trudno sie tam utrzymac
zdjecie uzytkownika
magdus:) - 2014-09-15 09:13:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alib - 2014-08-07 20:24:19]:
pół godzinna przerwa co 2 godzinki a na niektórych liniach i cześciej zależy od samych pracujących na nich liniach,ogólnie jak ktoś chce robic to robi i pieniądze też są ok nie ma na co narzekać:)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ferrero Polska Sp.zo.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x