Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o Galeria Wypieków Piotr Lubaszka

Pracowałeś w firmie Galeria Wypieków Piotr Lubaszka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-07-08 10:17:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzka zazdrość i nienawiść pracuje w tej firmie już trochę już trochę i złego słowa nie mogę powiedzieć o pracodawcy. Odnośnie pieczywa że waga zaniżona ale jak jest więcej to nikt gęby nie otworzy .Jak się pracuje uczciwie to nikt się nie czepia a jak nie to proponuje spróbować sił w auchan albo w biedronce do 22.00 i wszystkie soboty może jakaś niedziela wypadnie wolna powodzenia i miłej pracy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-09 19:13:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak to jest pracownik zatrudniony na stanowisku dostawcy/kierowcy w Lubaszce to po pracy może odstawić samochód służbowy u siebie pod domem i potem rano do pracy nim?
zdjecie uzytkownika
PUTKA ) - 2013-07-23 10:22:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bez przekasu polecam Putke z informacji od dziewczyn calkiem calkiem
zdjecie uzytkownika
majka - 2013-07-24 09:05:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co znaczy calkiem calkiem??Moglabys uscislic bardzo prosze...
zdjecie uzytkownika
alemiwesoło - 2013-07-30 16:41:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
w Piotrze Lubaszka nie ma zadnej dobrej cechy, jest jak aligator
strazniczka nie zna sie na zarządzaniu personelem, to prawda, ale to firma dwurodzinna: jedna rządzi, druga na nich pracuje:)
stanowczo nie polecam, widze ze przed ostanie 5 lat nic się tam nie zmieniło
pieczywo coraz gorsze, to prawda, lepiej upiec sobie w domu- wiesz co jesz
zdjecie uzytkownika
karol23 - 2013-08-08 20:21:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam.prawie codziennie kupuję pieczywo w jednym ze sklepów na pradze.temperatura jaka tam panuje jest nie do zniesienia,podziwiam te Panie które tam pracują i mimo wszystko są bardzo uprzejme względem klientów.mam pytanie czy właściciel tego nie zauważa? a pozatym ciekawe gdzie jest ta cała inspekcja pracy .kobietki trzymajcie się bo jesteście bardzo miłe i sympatyczne.
zdjecie uzytkownika
klientka - 2013-08-16 18:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta wiadomość skierowana jest do kierownictwa.
Często kupuje na Fieldorfa. Ale jest tam nie do zniesienia. Z ekspedientek leje się pot. Po krótkiej chwili ze mnie tez.. Mogę sobie jedynie wyobrazić jak bardzo jest im gorąco. A klimatyzacja? Skierowana jest na drzwi, a one niestety musza być otwarte. Przecież to nic nie daje!!
[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-23 09:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
punkt na Łabiszyńskiej- panie, które tam pracują to jakaś pomyłka. wchodzę - jest pusto, wybieram pieczywo- rozmawiają o pierdołach , podchodzę bo dokonałam wyboru i co ...i nic. Patrzy się na mnie katem oka i dalej gada do drugiej, wiec ja patrze sobie na ręce bo może się przezroczysta zrobiłam, stoje i patrze się na nie , jak pani skonczyla dopiero wtedy mnie obsluzyla. Druga sprawa. jak się wchodzi to uśmiech i dzień dobry ...ale jak się wychodzi to cisza
zdjecie uzytkownika
zezu - 2013-08-28 12:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oczywiście że kierowca może jeżdzić firmowym po pracy do domu. Na działkę i na zakupy z rodziną też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Człowieku ochłoń, bo chyba trzeba będzie Ci tomografię komputerową mózgu zrobić....
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-09-12 11:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest jakiś lekarz w pakiecie?
zdjecie uzytkownika
zdziwiony - 2013-10-25 17:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
popieram powyższy komentarz-zero jakiejkolwiek kultury, taktu nie mówiąc już o zwykłej grzeczności. Kierowniczki są fałszywe jak nie wiem co. Żałosne!! ale nie ma tego złego-kiedyś i to całe jaśnie wielmożne szefostwo przejedzie sie na własnej podłości
zdjecie uzytkownika
xyz - 2013-10-28 09:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz szukają głownego księgoweo i specjalisty do realizacji zamowień - niech nikt tam nie idzie do pracy! Będzie siedzieć do 1 w nocy niejednokrotnie, nawet bułki suschej nie dostanie za pracę po 16 godzin dziennie!
stanowczo odradzam, i uwaga na szefowa oraz szefa i Slawusia, co to zdania nie potrafi porzadnie skleić - elegancik w sweterku w serek
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2013-10-29 09:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oooo to teraz księgowa zwątpiła? Nie możliwe. Ale w sumie racja-jak sie otwiera kolejny sklep to trzeba skądś wziąć na to pieniądze....Wielka mi firma rodzinna-dziadziuś pewnie sie w grobie przewraca widząc takie traktowanie ludzi i wszystkie pozostałe rzeczy jakie sie tam wyprawia. Współczesny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] książke można by napisać na ten temat
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2013-10-31 16:08:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak długo pracowała Główna Księgowa? Jaka jest rotacja pracowników w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
coco - 2013-11-01 12:58:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Księgowa- kilka dobrych lat pracowała. Rotacja mniej wiecej co 1-2 lata- zależy ile jeszcze osób po znajomosci wcisną
zdjecie uzytkownika
basia - 2014-01-19 00:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stały klient - 2013-05-19 19:09:39]:
nie jest to chleb zly ale te z ziarnami...plesnieja po paru dniach
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-01-25 09:13:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ktoś jeszcze kupuje te chleby z mieszanek co w gotowych workach przywoza ???
zdjecie uzytkownika
roza555@o2.pl - 2014-01-25 11:35:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pieczywo ciastka sa nie smaczne pieczywa sie kruszy nie wymieszane jest bo sa kawalki a nie za to sie placi ale jaka ma byc jakosc jak otwiera nowe skleby ojciec czy dzidek pana piotra to to byli mistrzowie a on partacz byle jaki nawet nie piekarz
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-01-25 14:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [basia - 2014-01-19 00:06:06]:
Zeby nie plesniał to trzeba trzymać w papierowej torebce a nie w reklamówce
zdjecie uzytkownika
zyczliwa - 2014-01-26 13:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [roza555@o2.pl - 2014-01-25 11:35:03]:
A co ma piernik do wiatraka. Szkoda Ci tych otwierających się nowych sklepów czy tych kawałków w pieczywie. A jak kogoś nie znasz dobrze to nie pisz głupot i nie oceniaj. To czy Pan (usunięte przez administratora)jest piekarzem czy kosmonautą to Jego sprawa. Nie trzeba mieć browaru żeby pić piwo.
zdjecie uzytkownika
oliii - 2014-01-31 20:29:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeba.....
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2014-03-06 09:07:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
galeria zatrudnia magazyniera(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jadk@op.pl - 2014-04-09 21:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pieczywo wysmienite.kiedtys kupowałem u Putki-okropne a tu świetne-polecam
zdjecie uzytkownika
pracownik1 - 2014-04-10 19:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma nie całkiem w porzadku,jedni nie moga pracować z rodziną na jednym punkcie,innych to nie obowiązuje, żywy mobbing ale nie dla wszystkich,
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-04-11 19:48:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co ma mobbing do pracy z rodziną na 1 punkcie ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
34 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Galeria Wypieków Piotr Lubaszka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x