Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Galeria Wypieków Piotr Lubaszka

Pracowałeś w firmie Galeria Wypieków Piotr Lubaszka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-09-09 19:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Idzie sie przywyczaic na początku troche cięzko ale pożniej to wstajesz bez problemu i caly dzien normalnie prosperujesz co do km to zalezy od trasy ale najwiecej to 200 dziennie towaru to wiadomo troche jest ale to tez zalezy od trasy na poczatek zawsze masz trase lzejsz tzn startowa a jezdzimy ducatami chodzą nie psuja sie bo sa nowe caly czas wymieniane na nowe i serwisowane wiec z tym problemu nie ma
zdjecie uzytkownika
chętny - 2014-09-10 11:23:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie z tymi samochodami to różnie chyba bo widziałem także takie zabytki za ulicach warszawy w reklamach galerii wypieków jak stare lubliny - a pod takim samochodem więcej się leży niż pracuje... idzie zima więc średnia przyjemność, no ale widocznie coś się zmieniło może już poszły na złom. I tak z tego co tu czytam jako kierowca nie jest tak źle jak na pawilonach. Jaka jest średnia pensja do wyciągnięcia jako kierowca w galerii wypieków? Jak jest płatne z dniami wolnymi i zwolnieniami lekarskimi? dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-09-10 21:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lubliny tez jeżdzily nie bylo problemu ale teraz wszystko wymienione na nowki.Pensje to zalezy od trasy ale tak koło trójki raz mnie raz wiecej na to sklada sie wiele skladnikow dni wolne 2 w miesiacu i niedziele zwolnien sie nie bierze bo to sie nie oplaca lepiej isc na urlop
zdjecie uzytkownika
no dzieki panowie - 2014-09-23 17:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzieki panowie za opinie. czyli mam rozumiec ze teraz z galerii wypiekow tylko duacto fiaty jezdza i juz lublina nie uswiadcze? konformt podczas jazdy jest wazny wk oncu to miejsce naszej pracy, a jak jest za zimno w samochodzie to przeicez ciezko wytrzymac. jak trzy tysiaki miesiecznie to całkiem konkretnie! ja chyba sie zdecyduje
zdjecie uzytkownika
chętny - 2014-09-24 10:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [no dzieki panowie - 2014-09-23 17:54:12]:
ooooooo..... widzę, że pozytywne wpisy są mocno podkręcane przez galerię wypieków... ja tej odpowiedzi nie pisałem ale cały czas obserwuję wątek a to jest tak napisane jakbym to ja pisał! Tym bardziej że chciałem coś takiego napisać ale widzę że zrobił to ktoś za mnie w bardzo ładnym stylu du**właza. Teraz mam wątpliwości czy wierzyć w to co wcześniej czytałem dobrego bo widzę, że to jest mocno naciągane i nie pisane przez kierowców bo nawet ten sam styl jest w tych wpisach. Kierowcy chyba maja zakaz wypowiadania się i za nich robi to biuro!
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-09-29 08:41:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłam ostatnio na zakupach na Krakowskim Przedmieściu sklep fajny dziewczyny szybko obsługujące i mile chleb bardzo dobry natomiast dziewczyna na kasie nie mogła oderwać się od telefonu co mnie bardzo zirytowało
zdjecie uzytkownika
odpowiedz - 2014-10-07 19:46:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [klient - 2014-09-29 08:41:10]:
A mnie IRYTUJE klient,który wchodzi do sklepu i rozmawia przez telefon a ja! obsługuje go na "palca"wskazującego i niejednokrotnie po skończonych zakupach odwróci się na pięcie i wyjdzie bez podziękowania.
Proszę Klienta BURAKI są też z drugiej strony lady (co nie oznacza,że kasjerka przesadziła)
zdjecie uzytkownika
hahah - 2014-10-08 14:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dokładnie! zgdzam sięz powyzszą odpowiedzią, najbardziej irytujace jest jak klient sobie podchodzi do kasy i zamiast skończyć wcześniej rozmowe to prowadzi dwie rozmowy na raz i ty jako sprzedawca stoisz i czekasz aż łaskawie ktoś powie co chce zakupić albo potem jeszcze dopytuje ile musi zaplacic i nawet nie przeprosi
zdjecie uzytkownika
goldi - 2014-11-27 17:36:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam może ktoś wie coś na temat pracy na magazynie? Bardzo bym był wdzięczny za opinię
zdjecie uzytkownika
milka - 2014-12-10 13:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o jejku, ale Wy macie problemy. Skad wiecie o czym jest rozmowa? moze cos bardzo waznego, zyciowego np.choroba, wypadek itp. Napiszcie mi jak jest pod wzgledem pracy na tej kasie...Ile tam sie zarabia, na jakiej umowie, w jakich godzinach? szukam pracy i moze znalazl by sie jakis etat? mam doswiadczenie jako ekspedietka...
zdjecie uzytkownika
Zuza - 2014-12-11 20:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [milka - 2014-12-10 13:53:09]:
Czasem lepiej czasem gorzej jak wszedzie 2 zmiany najpierw zlecenie potem o prace kasa ok
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-12-11 20:57:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na Emilii Plater pracuje Kaska która jest chamska i chodzi po sklepie w krótkiej spódnicy a nogi jak u świni ludzie czy ona lustra nie ma
zdjecie uzytkownika
DWichici@TVP.pl - 2014-12-12 22:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pan Lubaszka to oszust i malwersant podatkowy , dlatego w jego firmie jest jak jest ,Ludzie narzekają i odchodzą , Ten pan ma dewizę wykorzystywać słoików a pracowników z Warszawy nie zatrudniać.Dostawców gnębić i zastraszać , w fabryce przyuczać tylko wschodniopracowników ,najlepiej na lewo , aż dziw że NIK nie siedzi tam non stop.Ale ręka rękę myje i najlepiej jak myjnia jest na Wiejskiej.
zdjecie uzytkownika
palio - 2014-12-13 14:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Lubaszce się nie dorobisz nie zarobisz ale się narobisz
zdjecie uzytkownika
dwichici@tvp.pl - 2014-12-13 19:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bardzo przepraszam nie o tego Pana Lubaszkę mi chodziło. Pomyliły mi się strony .Ukłony i podziękowanie za wspaniałe wypieki. Jeszcze raz Bardzo , bardzo przepraszam.
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-01-14 21:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem bardzo nie zadowolony z obsługi na Nowym świecie a mianowicie chodzi konkretnie o Panią Anię oraz Marlenę chciałem kupić nalesniki była godz 19.30 stwierdziły że tylko na wynos a przecież sklep czynny jest do 20godz kilkakrotnie będąc w sklepie na zakupach panie zamiast obsługiwac śmiały się innym razem Pani (A) robiła awanturę koleżankom które tam pracują i to przy klientach zachowanie jej było naganne więcej tam nie pójdę.
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-01-30 20:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [klient - 2015-01-14 21:33:51]:
witam czytając ten post mam wrażenie ze chyba ktoś sobie wyssał z palca gdyż chodzę na nowy świat od roku a od niedawno bylem zmuszony zostać dłużej w pracy i pode szlem za 5 dwudziesta głodny panie jak wyżej wymienione chętnie mnie obsłużyły zrobiły naleśnika były mile i uprzejme a jeśli chodzi o panią A to znam ja jeszcze za czasów pracy na Brackiej i nigdy nie widziałem żeby kiedy kol wiek komu kol wiek ubliżała lub robiła awanturę zawsze pomocna i zawsze coś zaproponowała coś nowego do spróbowania z produktów jeśli ktoś pisze to widocznie niema pojęcia o tym co pisze
zdjecie uzytkownika
B&N :) - 2015-02-02 10:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Aaaa rozumiem cichy wielbiciel talentu pani A jeździ za nią od punktu B do punktu N no nie mogę :))
zdjecie uzytkownika
Soya - 2015-02-05 09:42:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za 5 ósma to Panie mają tam takie miny,że lepiej omijać ten sklep szerokim łukiem.......Jak pójdziesz w ciągu dnia to nawet Ci życzą miłego dnia , ale przed zamknięciem nie polecam.
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-02-11 11:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klient - 2015-01-30 20:26:07]:
Jesli chodzi o Pana który ponoć musiał zostać w pracy po godzinach to rzecz jasna pracuje w jakims biurze i nie sądzę że facet na poziomie robiłby takie okropne byki w tym co pisze,Aaaaale ktoś się pogrąża
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-02-11 11:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klient - 2015-02-11 11:30:21]:
I to jest św prawda miny mają takie że bez kija nie podchodz kogo tam zatrudniają
zdjecie uzytkownika
manuel - 2015-03-05 22:07:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Rozmowa kwalifikacyjna ",DZIĘKUJĘ BARDZO @
zdjecie uzytkownika
milosĺaw - 2015-03-05 22:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skoro rozmowa kw!!to tez dziękuję sss,owszem jak powyzej kasjerka napisała -szybko, i niby miło, ALE TO JEST ZŁUDNE. panie zbyt dociekliwe,wręcz WSCIPSKIE,zadawaja pytania o zycie osobiste i plany na przyszłość, które w ogóle nie powinny paść. Jeśli chodzi o oczekiwania finansowe, to trzeba sie niezle napocic aby sie czegoś łaskawie dowiedzieć, usłyszałem ze2000zl-TO DUŻO, jesli chodzi o moją propozycję. Ponadto jest1dz.pracy za darmo ,i albo ci to odpowiada -albo nie.znowu usłyszałem "taka jest polityka firmy ".WIEC ROZUMIEM ŻE ,polityka firmy jest działanie NIE ZGODNIE z prawem,i zatrudnianie ludzi bez jakiej kolwiek umowy wstępnej!!!!zycze powodzenia. Firma powinna sie wstydzić....nie polecam sie tam fatygowac. STRATA CZASU
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Złozenie CV, rozmowa bardzo miła ,szybko i bezproblemowo,wystarczy powiedziec że jesteś odpowiedzialny ,dyspozycyjny
Pytania: Dlaczego chcesz pracowac u nas
CZY jestes dyspozycyjny
reszta to standard
zdjecie uzytkownika
rozmowa.pl - 2015-03-08 19:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [milosĺaw - 2015-03-05 22:26:51]:
a o jakie stanowisko ty się starałeś w lubaszce
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-14 10:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rozmowa.pl - 2015-03-08 19:07:00]:
nieprawda jest umowa od początku, ale zlecenie które potem przechodzi w umowę o pracę,a takich pytań to nigdy nie słyszałam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Galeria Wypieków Piotr Lubaszka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Galeria Wypieków Piotr Lubaszka?
Zadaj pytanie