brak logo

Galeria Wypieków Piotr Lubaszka

Warszawa

Opinie o Galeria Wypieków Piotr Lubaszka

gonzo 2014-08-27 18:38:28
Witam to prawda,że zwykli ludzie nie mają pojecia co tam się dzieje. To co masz na papierze to jest tyle że brutto i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ci zostaje. Z urlopami mają problem bo idziesz wtedy kiedy Ci kier. pozwoli. Nie pominajcie tego że kier znącają się nad pracownikami nie mają żadnego poszanowania dla istoty ludzkiej. Traktują Cie jak szmatę to jest k...a mobing. wyklinają do pracowników chodzisz tam i z powrotem bo ona ci tak każe. A skoro tak łatwo znaleść pracę to czemu wy sobie jej nie ogarniecie. praca jest ale za gówniane pieniądze, a Ty musisz utrzymać rodzinę dom i modlisz sie o to żeby przeżyć kolejny dzień w pracy z kientami którym się wydaje że mogą wszystko..... wyżej sraj...niż d..ę mają.
1
kot 2014-08-28 18:18:30
1. siedzieć nie wolno bo stracisz premię
2. obcinają pensję za byle co
3. wyrzucają z pracy z dnia na dzień, "bo nie podobasz się kierowniczce"
4. suchej bułki nawet nie dostaniecie (raz w roku pączek na tłusty czwartek)
kot 2014-08-28 18:50:54
a co do temperatury na niektórych sklepach: jeśli chodzi o kabaty przy metrze, szefostwo stwierdziło, że sklep ma za małe obroty, by instalować tam klimatyzacje... to jest normalne podejście do pracownika???
nowa 2014-09-04 12:09:18
ja właśnie dziś dostałam ofertę z lubaszki i jak czytam wasze opinie to się zastanawiam pracuje się od pon do piątku? jesli mam iść i być źle traktowaną w sklepie 7 dni po Bóg raczy wiedzieć ile godzin to może lepiej iść tam i być źle traktowaną po 5 dni w tyg teraz b trudno o pracę bez weekendów. Mam 5 letnią córkę i czas dla niej tez jest dla mnie ważny
pracownik 2014-09-04 20:59:33
pracujemy od pon do piatku i 2 soboty w mc niedziele są wolne i wcale ta żle nie jest
1
kamil 2014-09-05 11:20:00
Chłopaki może jakiś kierowca się wypowie jak wygląda praca u Lubaszki? Zastanawiam się czy w transporcie jest porównywalnie jak opisują to panie ze sklepów i nie wiem czy warto iść tam do pracy... Podpowiecie?
kierowca 2014-09-05 21:06:48
W transporcie nie jest zle ale nie mozna powiedziec ze jest kolorowa praca od 4 do 14 w tym ze 3h przerwy odpowiedzialnosc za samochody czystość kosze itp kierownik w miare idzie sie dogadac nie obcina kasy za byle co ale duzo wymaga pensja jak na te czasy nie najgorsza.
wkur......a 2014-09-07 14:21:18
Kazdy z nas ma rodzine i musi wytrwac w tym nienormalnym kraju jak masz od tych wyzyskiwaczy oferte to dawaj do nas i posmakowac tego " luksusu" :) jak jestes silna psychicznie i fizycznie daaaasz rade hahaha pozdr. I powodzenia :)
kierowca 2014-09-09 19:48:43
Idzie sie przywyczaic na początku troche cięzko ale pożniej to wstajesz bez problemu i caly dzien normalnie prosperujesz co do km to zalezy od trasy ale najwiecej to 200 dziennie towaru to wiadomo troche jest ale to tez zalezy od trasy na poczatek zawsze masz trase lzejsz tzn startowa a jezdzimy ducatami chodzą nie psuja sie bo sa nowe caly czas wymieniane na nowe i serwisowane wiec z tym problemu nie ma
chętny 2014-09-10 11:23:09
No właśnie z tymi samochodami to różnie chyba bo widziałem także takie zabytki za ulicach warszawy w reklamach galerii wypieków jak stare lubliny - a pod takim samochodem więcej się leży niż pracuje... idzie zima więc średnia przyjemność, no ale widocznie coś się zmieniło może już poszły na złom. I tak z tego co tu czytam jako kierowca nie jest tak źle jak na pawilonach. Jaka jest średnia pensja do wyciągnięcia jako kierowca w galerii wypieków? Jak jest płatne z dniami wolnymi i zwolnieniami lekarskimi? dzięki za odpowiedź.
kierowca 2014-09-10 21:53:08
Lubliny tez jeżdzily nie bylo problemu ale teraz wszystko wymienione na nowki.Pensje to zalezy od trasy ale tak koło trójki raz mnie raz wiecej na to sklada sie wiele skladnikow dni wolne 2 w miesiacu i niedziele zwolnien sie nie bierze bo to sie nie oplaca lepiej isc na urlop
chętny 2014-09-24 10:44:34
ooooooo..... widzę, że pozytywne wpisy są mocno podkręcane przez galerię wypieków... ja tej odpowiedzi nie pisałem ale cały czas obserwuję wątek a to jest tak napisane jakbym to ja pisał! Tym bardziej że chciałem coś takiego napisać ale widzę że zrobił to ktoś za mnie w bardzo ładnym stylu du**właza. Teraz mam wątpliwości czy wierzyć w to co wcześniej czytałem dobrego bo widzę, że to jest mocno naciągane i nie pisane przez kierowców bo nawet ten sam styl jest w tych wpisach. Kierowcy chyba maja zakaz wypowiadania się i za nich robi to biuro!
klient 2014-09-29 08:41:10
Byłam ostatnio na zakupach na Krakowskim Przedmieściu sklep fajny dziewczyny szybko obsługujące i mile chleb bardzo dobry natomiast dziewczyna na kasie nie mogła oderwać się od telefonu co mnie bardzo zirytowało
1
odpowiedz 2014-10-07 19:46:00
A mnie IRYTUJE klient,który wchodzi do sklepu i rozmawia przez telefon a ja! obsługuje go na "palca"wskazującego i niejednokrotnie po skończonych zakupach odwróci się na pięcie i wyjdzie bez podziękowania.
Proszę Klienta BURAKI są też z drugiej strony lady (co nie oznacza,że kasjerka przesadziła)
7
goldi 2014-11-27 17:36:31
Witam może ktoś wie coś na temat pracy na magazynie? Bardzo bym był wdzięczny za opinię
1
Zuza 2014-12-11 20:31:18
Czasem lepiej czasem gorzej jak wszedzie 2 zmiany najpierw zlecenie potem o prace kasa ok
1
Tomek 2014-12-11 20:57:32
Na Emilii Plater pracuje Kaska która jest chamska i chodzi po sklepie w krótkiej spódnicy a nogi jak u świni ludzie czy ona lustra nie ma
DWichici@TVP.pl 2014-12-12 22:49:42
Pan Lubaszka to oszust i malwersant podatkowy , dlatego w jego firmie jest jak jest ,Ludzie narzekają i odchodzą , Ten pan ma dewizę wykorzystywać słoików a pracowników z Warszawy nie zatrudniać.Dostawców gnębić i zastraszać , w fabryce przyuczać tylko wschodniopracowników ,najlepiej na lewo , aż dziw że NIK nie siedzi tam non stop.Ale ręka rękę myje i najlepiej jak myjnia jest na Wiejskiej.
2
palio 2014-12-13 14:03:35
W Lubaszce się nie dorobisz nie zarobisz ale się narobisz
1
dwichici@tvp.pl 2014-12-13 19:12:45
Bardzo przepraszam nie o tego Pana Lubaszkę mi chodziło. Pomyliły mi się strony .Ukłony i podziękowanie za wspaniałe wypieki. Jeszcze raz Bardzo , bardzo przepraszam.
1
klient 2015-01-14 21:33:51
Jestem bardzo nie zadowolony z obsługi na Nowym świecie a mianowicie chodzi konkretnie o Panią Anię oraz Marlenę chciałem kupić nalesniki była godz 19.30 stwierdziły że tylko na wynos a przecież sklep czynny jest do 20godz kilkakrotnie będąc w sklepie na zakupach panie zamiast obsługiwac śmiały się innym razem Pani (A) robiła awanturę koleżankom które tam pracują i to przy klientach zachowanie jej było naganne więcej tam nie pójdę.
2
klient 2015-01-30 20:26:07
witam czytając ten post mam wrażenie ze chyba ktoś sobie wyssał z palca gdyż chodzę na nowy świat od roku a od niedawno bylem zmuszony zostać dłużej w pracy i pode szlem za 5 dwudziesta głodny panie jak wyżej wymienione chętnie mnie obsłużyły zrobiły naleśnika były mile i uprzejme a jeśli chodzi o panią A to znam ja jeszcze za czasów pracy na Brackiej i nigdy nie widziałem żeby kiedy kol wiek komu kol wiek ubliżała lub robiła awanturę zawsze pomocna i zawsze coś zaproponowała coś nowego do spróbowania z produktów jeśli ktoś pisze to widocznie niema pojęcia o tym co pisze
2
B&N :) 2015-02-02 10:11:09
Aaaa rozumiem cichy wielbiciel talentu pani A jeździ za nią od punktu B do punktu N no nie mogę :))
1
Soya 2015-02-05 09:42:15
Za 5 ósma to Panie mają tam takie miny,że lepiej omijać ten sklep szerokim łukiem.......Jak pójdziesz w ciągu dnia to nawet Ci życzą miłego dnia , ale przed zamknięciem nie polecam.
klient 2015-02-11 11:30:21
Jesli chodzi o Pana który ponoć musiał zostać w pracy po godzinach to rzecz jasna pracuje w jakims biurze i nie sądzę że facet na poziomie robiłby takie okropne byki w tym co pisze,Aaaaale ktoś się pogrąża
klient 2015-02-11 11:34:59
I to jest św prawda miny mają takie że bez kija nie podchodz kogo tam zatrudniają
manuel 2015-03-05 22:07:19
"Rozmowa kwalifikacyjna ",DZIĘKUJĘ BARDZO @
milosĺaw 2015-03-05 22:26:51
Skoro rozmowa kw!!to tez dziękuję sss,owszem jak powyzej kasjerka napisała -szybko, i niby miło, ALE TO JEST ZŁUDNE. panie zbyt dociekliwe,wręcz WSCIPSKIE,zadawaja pytania o zycie osobiste i plany na przyszłość, które w ogóle nie powinny paść. Jeśli chodzi o oczekiwania finansowe, to trzeba sie niezle napocic aby sie czegoś łaskawie dowiedzieć, usłyszałem ze2000zl-TO DUŻO, jesli chodzi o moją propozycję. Ponadto jest1dz.pracy za darmo ,i albo ci to odpowiada -albo nie.znowu usłyszałem "taka jest polityka firmy ".WIEC ROZUMIEM ŻE ,polityka firmy jest działanie NIE ZGODNIE z prawem,i zatrudnianie ludzi bez jakiej kolwiek umowy wstępnej!!!!zycze powodzenia. Firma powinna sie wstydzić....nie polecam sie tam fatygowac. STRATA CZASU
2
rozmowa.pl 2015-03-08 19:07:00
a o jakie stanowisko ty się starałeś w lubaszce
pracownik 2015-03-14 10:59:28
nieprawda jest umowa od początku, ale zlecenie które potem przechodzi w umowę o pracę,a takich pytań to nigdy nie słyszałam
zleceniówka 2015-04-28 21:13:23
Hmmm co do min Kasjerek mam proste wytłumaczenie. Nie wiem czy wie Pan/Pani od której te dziewczyny pracują i jak ciężko oczywiście ale to jest mało ważne przecież one od tego są. Czy tak Pan/Pani uważa? Zastanawiam się jaką może mieć minę osoba, która od 5.20 pracuje rozkłada ogromne dostawy sięgające 3 tyś zł. Jest to duża ilość pieczywa. Nie zapominajmy, ze samo się nie wyłozy mimo tego, ze wielu klientów tak uważa. Poza tym każdy może mieć gorszy dzień. Uśmiech dla nie których się nie należy. To, ze ekspedientka ma być miła uśmiechnięta to jedno ale będzie jej znacznie prościej jeśli tylko po drugiej stronie będzie ktoś równie uprzejmy. Pracowałam na wielu punktach i nie zawsze miałam minę zachęcająca do wejścia ale jesteśmy tylko ludźmi. Owszem są dziewczyny, które są nieprzyjemne bo tak już mają ale ludzie podstawie się na miejscu tych dziewczyn :) warunki też nie są rewelacyjne no cóż Pan Piotr i kilka osób wyżej ustawionych powinni wpaść na kilka dni do pracy na jakiś punkt Solidarności może Reymonta czy nawet Górczewska i popracować w warunkach w jakich pracują te dziewczyny. Z góry łatwo jest wydawać polecenia. Ale zapraszam N kilka dni na pewno wtedy Pan Piotr doceni swoich pracowników. Kolejna rzecz to nowe stroje.... Hmmm te długie spódnice i fartuchy ciekawe czemu miały służyć. DZIEWCZYNY SIE GOTUJA W TYM ogólnie pracę się da przeżyć ale znacznie jest lepiej jak przychodzą normalni klienci a nie wchodzą do piekarni i proszą bułkę tak jakby była tylko jedną. LUDZIE OGARNIJCIE SIE POTEM NARZEKAJCIENNA OBSŁUGĘ
6
hmmm 2015-04-29 16:38:56
Jak składa się wypłata np. większa połowa to. umowa o pracę a reszta zlecenia,?Jak ma się to do wypłaty, jak to działa i jakie są to pieniądze?
1
hmmm 2015-04-29 16:40:22
Chodzi o pracę w biurze.
Ann 2015-05-06 19:22:34
Jestem zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną na jutro. Powiedzcie proszę czego mogę sie po tej rozmowie spodziewać, jakie zarobki oferują, jakie są warunki pracy? Pytam o sklepy na terenie Warszawy.
Była pracownica 2015-07-23 20:11:25
Gosia,przepracowałam kilka lat w tej firmie. Umowy są jak najbardziej i to nie na najniższą krajową ale na tyle ile zarabiasz. Z tego o pamietam to pierwsza umowa jest zlecenie,potem na1-3 miesięcy a jak będziesz się nadawała to kierowniczka da ci dłuższą umowę. O zarobkach to sie dowiesz od pracodawcy na spotkaniu rekrutacyjnym. Jak w każdej tego typu firmie,gdzie masz do czynienia z pieniędzmi - odpowiadasz za nie i za powierzony towar. Wszystko jest jasne i przejrzyste,więc nie ma sie co bać. Może wiele dziewczyn narzeka na tę firmę,ale najlepiej nie słuchać plotek,tylko robić to co do ciebie należy. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć,że nigdy nie żałowałam,że pracuję w Lubaszce. Odeszłam sama,nikt mnie nie zwolnił.Mam za daleko do pracy,żeby tu zostać. Firma płaci na czas,wszystkie świadczenia jak najbardziej są.Pewnie za to co napisałam będzie mnie kilka starych koleżanek krytykować,ale podkreślam,że ja osobiście byłam bardzo zadowolona. Zawsze się z kierowniczkami dogadywałam,nikt mi nie utrudniał ani pójścia na urlop ani na zwolnienie.Za to i ja byłam w każdej chwili do dyspozycji i kiedy mnie wzywano na inny sklep,bo brakowało pracowników to chętnie szłam,bo mi się to opłacało również finansowo. Wiecej godzin - więcej kasy :) Zasada jest prosta: Pracuj uczciwie,nie gadaj głupot i nie spoufalaj się za bardzo z koleżankami, a będzie ci tam całkiem dobrze. Powodzenia!
3
wlodek 2015-09-02 21:09:41
umowy dostajesz od razu na najniższą krajową i dostajesz pieniądze na konto a nadwyżkę w kopercie pod stołem
darek 2015-09-02 21:14:03
jest taka rotacja że ludzie uciekają do innych sklepów czy piekarni tj grzybki czy spc
Michal 2016-01-04 18:23:35
Witam chce podjąć pracę na stanowisku cukiernik możecie mi pomóc jaka atmosfera zarobki zmiany itp kierownictwo jakie z góry bardzo dziekuje
2
Beata 2016-04-30 22:51:21
To jest chyba jedna z najgorszych firm w Warszawie bo już nikt sobie na takie praktyki nie pozwala. Traktują pracowników jak śmieci i nawet mydła do rąk nie kupują więc panie sprzedają wam brudnymi łapskami chleb! Co z tego, że dają umowę o pracę. Nigdy nie jest na stałe tylko na czas określony i wywalają ludzi z pracy z dnia na dzień! Zwykłych pracowników i kierowniczki też. Sanepidowi dają łapówki bo warunki odbiegają często od wszelkich norm. Jak rozbudowywali piekarnie to się kamyczek i inne w chlebie trafiały. Liczy się tylko zysk a nie ludzie i ta tradycja, którą się chwalą. Odradzam wszystkim pracę w tej firmie! Ucinają z pensji co się da a za towar jest odpowiedzialność materialna! Jak ktoś kranie płacą wszyscy! Nie wiadomo ile dokładnie Ci zabiorą bo inspekcja pracy zakazała tego procederu wpisywania potrąceń z pensji do rmua. Wszystko jest na gębę z kierowniczką, która tylko liza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] potrafi i nic więcej. Dobre kierowniczki, które się znają na zarządzaniu ludźmi wyrzucają z pracy a awansują prostaczki z normalnych ekspedientek. Cyrk na kółkach. Jednej dziewczynie Pan Lubaszka dał 500zl kary za jedzenie kanapki na przerwie 10 min dziewczynie pracujązej na sklepie. Jest się niewolnikiem i można by tak wymieniać bez końca. NIe, Nie ,Nie i jeszcze raz Nie. Nie warto pracować dla tej firmy, która Cie wykorzysta przeżuje i wypluje.
6
Łukasz 2016-05-10 15:04:49
Jak ktoś lubi być poniżany przez Pana Piotra wraz z jego matką to tak. Jednej dziewczynie maszyna do ciasta oderwała kawałek palca i oczywiście jakby to zgłosiła to straciłaby z marszu prace, dali jej jakieś nędzne grosze. Ostatnio nawet ich informatyk się zwolnił. Mi przez dwa lata pracy szanowny Lubaszka ani razu dzień dobry nie odpowiedział. Cham i prostak. Przy takiej ilości sklepów chleb jest coraz gorszy, tylko zysk i ilość. Szkoda, że takiemu burakowi wszystko na sucho uchodzi bo stać go na łapówki albo kary. Z wypłaty potracaja za co im się podoba. Piekarze to tam z Ukrainy są, tak samo Ci co robią pizze na sklepach. Tania siła robocza zatrudniania na gorszych warunkach niż Polacy. Ciasto na pizze jest mrożone. Mniam hehe
2
polak 2016-06-08 17:56:01
Nie polecam! Zatrudniają na najniższą krajową piekarzy i cukierników ŻAL. Skarbówka powinna się zainteresować nadgodzinami! Szanowny Pan Piotr nie raczy nawet dzień dobry odpowiedzieć jak napisał poprzednik. Szanowny Panie Piotrze to żaden rarytas pracować u was całe szczeście czasy kiedy można było przebierać w ludziach jak gruszkach minęły :P Z tego co wiem to i kasjerki nie za bardzo zadowolone bo ciągle się tylko dokłada pracy ale pieniążków to już nie za bardzo.
Aadaczego 2016-06-15 21:12:56
A dlaczego taki "wieczny "nabór ...jak myślisz???? bo gdyby wszystko było ok i tak SUPER to każda kasjerka trzymalaby się rękami i nogami kasy żeby nie stracić pracy no niestety wymagania i praca włożonya w stosunku do wynagrodzenia niestety nie idą w parze!!
Aadaczego 2016-06-15 21:16:32
Zapomniałam + pot po d... się leje za najniższą krajową
Mnn 2016-06-24 23:08:20
Dziwne te opinie. Chyba byłych pracowników co dobrą pracę stacili a sami nie byli chyba do końca uczciwi , a widać bardzo złośliwi. Ciekawe co napiszą o następnym pracodawcy.
piotr 2016-07-21 10:01:36
oferta na informatyka lipna i na pokaz!!!
wymagania 100%, a oni nie oddzwaniają i nawet nie potrafią odpisać - no ale to chyba normalka, że "kadry" nie potrafią korzystać w komputerów i wszystko mają w teczkach :D
2
Chewbacca 2016-08-03 20:22:35
Galera Wypieków. Łapiesz wiosło i jedziemy pod prąd.
jagos 2016-08-20 00:07:44
Najczęściej kupujesz i chyba kosztuje?
Ania GW 2016-09-07 21:29:27
Nie dziwic sie , za 5 bierze sie kajzerki i do domu . Pracuje w sklepie i tez Ci za 5 mnie wkurzaja bo zawsze wszystko chcecie a czlowiek do domu te. Chce wyjsc a nie zrob nalesnika a do domu sobie usmazyc
P.KIEROWNIK 2016-09-07 21:34:55
To Sie zwolnij a nie narzekasz macie problemy
1
erfgt 2016-09-08 23:17:27
wiesz taka jest prawda ze łatwiej napisac to gorzej wykownac wiadomo jak teraz jest raczej nikt nie zostawi swojej pracy poki nie ma zandnej nowej na oku przecież to ryzykowne bardzo ja tam tez uważam ze trzeba doceniać jednak to co się ma nie uważasz?
Zostaw swoją opinię o Galeria Wypieków Piotr Lubaszka - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Galeria Wypieków Piotr Lubaszka