Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Galeria Wypieków Piotr Lubaszka

Pracowałeś w firmie Galeria Wypieków Piotr Lubaszka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-01-25 14:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [basia - 2014-01-19 00:06:06]:
Zeby nie plesniał to trzeba trzymać w papierowej torebce a nie w reklamówce
zdjecie uzytkownika
zyczliwa - 2014-01-26 13:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [roza555@o2.pl - 2014-01-25 11:35:03]:
A co ma piernik do wiatraka. Szkoda Ci tych otwierających się nowych sklepów czy tych kawałków w pieczywie. A jak kogoś nie znasz dobrze to nie pisz głupot i nie oceniaj. To czy Pan (usunięte przez administratora)jest piekarzem czy kosmonautą to Jego sprawa. Nie trzeba mieć browaru żeby pić piwo.
zdjecie uzytkownika
oliii - 2014-01-31 20:29:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeba.....
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2014-03-06 09:07:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
galeria zatrudnia magazyniera(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jadk@op.pl - 2014-04-09 21:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pieczywo wysmienite.kiedtys kupowałem u Putki-okropne a tu świetne-polecam
zdjecie uzytkownika
pracownik1 - 2014-04-10 19:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma nie całkiem w porzadku,jedni nie moga pracować z rodziną na jednym punkcie,innych to nie obowiązuje, żywy mobbing ale nie dla wszystkich,
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-04-11 19:48:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co ma mobbing do pracy z rodziną na 1 punkcie ?
zdjecie uzytkownika
oj - 2014-04-25 12:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam jest mobbing i to coraz większy. Kierowniczki się normalnie odezwać nie potrafią. Wyzej srają ni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mają. A idz człowiku na zwolnienie to Ci dopiero afera.
zdjecie uzytkownika
owcaowca - 2014-05-16 17:40:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jadk@op.pl - 2014-04-09 21:59:49]:
Wcale nie. Od kilku miesięcy chleb suchy i się kruszy! Razowy i Karol kiedyś były dobre, ale jak to zwykle w Polsce, zawsze muszą coś schrzanić, żeby nie było za dobrze.
zdjecie uzytkownika
kama 2 - 2014-05-27 16:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich
Robie codziennie zkupy w sklepie galerii lubaszka na kabatach ul.wawozowa przy metrze tam jest tragedia !!!! W sklepie 38 stopni temperatury ! Masakra !!! Panie dostaja najgorsza wode zwana "aro" smierdzace swinstwo ! Stoi jeden wiatrak na ktorym wyswietla sie temp. Jak tam mozna pracowac?!!! To sie w glowie nie miesci ! Obsluge maja tak miłą szczegulnie panie kasia i p.Inez mają bardzo profesjonalne podejscie do klienta jest cudna atmosera mimo tak podłych warunkow jakie im pracodawca P. (usunięte przez administratora)im zapewnia . Podziwiam i proponuje na jeden upalny dzien zaprosic mamusie i syneczka lubaszkow aby popracowali na swoj majateczek pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ruda - 2014-06-08 14:30:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałam podzielić się opinią sklepu na Górczewskiej. 224. Obsługa masakra, mówię o Starszej pani z dluzszymi włosami. Jest okropna, nieprzyjemna, łaskę robi ze klientowi grzecznie odpowie na pytanie, nie mówiąc już o aroganckiej obsłudze.przecież to ta Dama jest dla mnie a nie ja dla niej. Gdyby nie miała klientów byłaby bez pracy... Pytanie do właścicieli: kogo wy zatrudniacie?
zdjecie uzytkownika
OLIK - 2014-06-12 11:48:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie to jest forum poświęcone pracodawcy, a nie jego wypiekom. Co mnie obchodzi jakiś tam jego chleb, mnie imteresuje jak on mnie bedzie traktowal jako pracownika!!!!!
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
OLA - 2014-06-12 13:56:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [OLIK - 2014-06-12 11:48:57]:
Widzę, że Ty dysponujesz widzą na ten temat więc po co tu zagądasz skoro zdanie masz juz wyrobione? Może będzie lepiej dla innych jak podzielisz się swoją tajemną wiedzą...
zdjecie uzytkownika
krasu - 2014-06-12 14:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz, co @OLIK w sumie przyjemnie, że ludzie piszą jaka atmosfera panuję w konkretnych GALERIIACH WYPIEKÓW, po tym jak się zachowują pracownicy można zobaczyć jaka jest atmosfera w pracy. Wiadomo jesli jakaś Pani jest niemiła to raczej współpraca z nią może wyglądać podobnie. Dodatkowo pracodawca widząc takie opinie może też zwolnić miejsce dla nowych osób. Nie ma co hejtować lepiej czytać i obserwować
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-06-13 12:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PaNI KASIA I pANI INES SUPER OBSŁUGA NA URSYNOWIE UL Wąwozowa .
Przekonały mnie do ciast, które kupowałam u Bliklego ,a w Lubaszcze sa równie dobre i o wiele tańsze. Ich obsługa jest super , miła dowcipna. Ewa
zdjecie uzytkownika
krasu - 2014-06-13 19:03:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że każdy ma jakiegoś faworyta w swoim sklepie. Przyjemnie, ze jeszcze takie osobowości pojawiają się w polskich sklepach, nawet tych sieciowych.
zdjecie uzytkownika
krasu - 2014-06-23 14:42:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podczas pracy nie można nawet na chwilę usiąść @uwilniona ? Ciekawa sprawa, nie wiem czy to zgodne z przepisami.
zdjecie uzytkownika
jagna - 2014-06-30 11:55:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałam, że można pracować u nich dorywczo np. tylko w soboty. Czy ktoś kto pracował jako sprzedawca, wie jakie są zarobki na rękę. Pozdrawiam serdecznie :)
zdjecie uzytkownika
krasu - 2014-06-30 15:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O takie pracowanie tylko w soboty i niedziele to super opcja dla studentów, jakby coś się w tym temacie wyjaśniło to powiem paru znajomym studentom, którzy szukają sobie zajęcia na rok akademicki, a czas mają tylko w soboty i niedziele. Ciekawe jeszcze ile tak kgodizn można wyrobić... w sumie to pewnie za wiele się nie zarobi, ale lepszy rydz niż nic.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-07-08 14:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca od pon do pt,2 zmiany od 6-13 i od 13-21, plus 2 soboty w miesiącu, zarobki 2000zl. na ręke, po 3 mscach umowa o prace, trzeba sie narobić, i zawsze sobie powtarzać ze klient nasz pan, problem z urlopami, bo nie mają ludzi na zamiane,kierowniczki wymagające.
zdjecie uzytkownika
Maryska - 2014-07-08 17:31:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasia, takiej wypowiedzi oczekiwalam w tym temacie. super sprawa, dzieki za konkrety. takie 2000zł to calkiem konkretne zarobki jak za prace w tzw. piekarni albo jak kto woli galerii wypiekow. Co prawda z tymi urlopami to troche klopot, ale czy w ciagu roku na prawde az tak czesto potrzeba brac te urlopy... ja to wole sobie porozbijac na jakies pojedyncze dni i wtedy na pewno ktos sie znajdzie. chyba mnie przekonalas do zlozenia cv
zdjecie uzytkownika
Jola - 2014-07-09 20:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje juz trochę i jeżeli chodzi o urlopy wakacyjnne to zawsze dają tak jak my chemy a pojedyncze dni też jak wcześniej dasz znac to zawsze coś zoorganizuja a dzisiaj to jak chcesz zarobic to musisz się narobić
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-07-10 22:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zazwyczaj musisz już wybrać urlop wakacyjny na początku roku, no i jak danego dnia nie możesz przyjść to trzeba wcześniej informować, ważne to sie starać i być miłym dla klientów, no i zależy na jaki sklep trafisz i na jakie kierowniczki, bo bywa różnie :/
zdjecie uzytkownika
Maryska - 2014-07-11 12:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To calkiem normalne warunki jak tak czytam co piszecie, nie wiem czemu ktos wczesniej mnie wystraszyl. jJak sie nie moze przyjsc bo cos sie stanie to sie informuje i spoko. normalna sprawa. Co do tych kierowniczek to jedna jest na jeden sklep czy jedna ma kilka sklepow? wiecie co, najlepiej jak napiszecie mi gdzie mam uwazac jesli chcialabym pracowac w galerii wypiekow, bo nie chce trafic na jakas mine
zdjecie uzytkownika
jola - 2014-07-11 19:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś tu pisze jakieś głupoty urlopy na początku roku to totalna bzdura wykorzystujemy je w wakacje a kierowniczki różne jak każdy z nas wszystkie wymgają pracowałam z 3 wszystkim chodzi o to samo robią co muszą bo one też tu pracuja
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Galeria Wypieków Piotr Lubaszka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x