Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Galeria Wypieków Piotr Lubaszka

Pracowałeś w firmie Galeria Wypieków Piotr Lubaszka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kama 2 - 2014-05-27 16:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich
Robie codziennie zkupy w sklepie galerii lubaszka na kabatach ul.wawozowa przy metrze tam jest tragedia !!!! W sklepie 38 stopni temperatury ! Masakra !!! Panie dostaja najgorsza wode zwana "aro" smierdzace swinstwo ! Stoi jeden wiatrak na ktorym wyswietla sie temp. Jak tam mozna pracowac?!!! To sie w glowie nie miesci ! Obsluge maja tak miłą szczegulnie panie kasia i p.Inez mają bardzo profesjonalne podejscie do klienta jest cudna atmosera mimo tak podłych warunkow jakie im pracodawca P. (usunięte przez administratora)im zapewnia . Podziwiam i proponuje na jeden upalny dzien zaprosic mamusie i syneczka lubaszkow aby popracowali na swoj majateczek pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ruda - 2014-06-08 14:30:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałam podzielić się opinią sklepu na Górczewskiej. 224. Obsługa masakra, mówię o Starszej pani z dluzszymi włosami. Jest okropna, nieprzyjemna, łaskę robi ze klientowi grzecznie odpowie na pytanie, nie mówiąc już o aroganckiej obsłudze.przecież to ta Dama jest dla mnie a nie ja dla niej. Gdyby nie miała klientów byłaby bez pracy... Pytanie do właścicieli: kogo wy zatrudniacie?
zdjecie uzytkownika
OLIK - 2014-06-12 11:48:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie to jest forum poświęcone pracodawcy, a nie jego wypiekom. Co mnie obchodzi jakiś tam jego chleb, mnie imteresuje jak on mnie bedzie traktowal jako pracownika!!!!!
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
OLA - 2014-06-12 13:56:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [OLIK - 2014-06-12 11:48:57]:
Widzę, że Ty dysponujesz widzą na ten temat więc po co tu zagądasz skoro zdanie masz juz wyrobione? Może będzie lepiej dla innych jak podzielisz się swoją tajemną wiedzą...
zdjecie uzytkownika
krasu - 2014-06-12 14:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz, co @OLIK w sumie przyjemnie, że ludzie piszą jaka atmosfera panuję w konkretnych GALERIIACH WYPIEKÓW, po tym jak się zachowują pracownicy można zobaczyć jaka jest atmosfera w pracy. Wiadomo jesli jakaś Pani jest niemiła to raczej współpraca z nią może wyglądać podobnie. Dodatkowo pracodawca widząc takie opinie może też zwolnić miejsce dla nowych osób. Nie ma co hejtować lepiej czytać i obserwować
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-06-13 12:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PaNI KASIA I pANI INES SUPER OBSŁUGA NA URSYNOWIE UL Wąwozowa .
Przekonały mnie do ciast, które kupowałam u Bliklego ,a w Lubaszcze sa równie dobre i o wiele tańsze. Ich obsługa jest super , miła dowcipna. Ewa
zdjecie uzytkownika
krasu - 2014-06-13 19:03:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że każdy ma jakiegoś faworyta w swoim sklepie. Przyjemnie, ze jeszcze takie osobowości pojawiają się w polskich sklepach, nawet tych sieciowych.
zdjecie uzytkownika
krasu - 2014-06-23 14:42:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podczas pracy nie można nawet na chwilę usiąść @uwilniona ? Ciekawa sprawa, nie wiem czy to zgodne z przepisami.
zdjecie uzytkownika
jagna - 2014-06-30 11:55:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałam, że można pracować u nich dorywczo np. tylko w soboty. Czy ktoś kto pracował jako sprzedawca, wie jakie są zarobki na rękę. Pozdrawiam serdecznie :)
zdjecie uzytkownika
krasu - 2014-06-30 15:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O takie pracowanie tylko w soboty i niedziele to super opcja dla studentów, jakby coś się w tym temacie wyjaśniło to powiem paru znajomym studentom, którzy szukają sobie zajęcia na rok akademicki, a czas mają tylko w soboty i niedziele. Ciekawe jeszcze ile tak kgodizn można wyrobić... w sumie to pewnie za wiele się nie zarobi, ale lepszy rydz niż nic.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-07-08 14:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca od pon do pt,2 zmiany od 6-13 i od 13-21, plus 2 soboty w miesiącu, zarobki 2000zl. na ręke, po 3 mscach umowa o prace, trzeba sie narobić, i zawsze sobie powtarzać ze klient nasz pan, problem z urlopami, bo nie mają ludzi na zamiane,kierowniczki wymagające.
zdjecie uzytkownika
Maryska - 2014-07-08 17:31:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasia, takiej wypowiedzi oczekiwalam w tym temacie. super sprawa, dzieki za konkrety. takie 2000zł to calkiem konkretne zarobki jak za prace w tzw. piekarni albo jak kto woli galerii wypiekow. Co prawda z tymi urlopami to troche klopot, ale czy w ciagu roku na prawde az tak czesto potrzeba brac te urlopy... ja to wole sobie porozbijac na jakies pojedyncze dni i wtedy na pewno ktos sie znajdzie. chyba mnie przekonalas do zlozenia cv
zdjecie uzytkownika
Jola - 2014-07-09 20:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje juz trochę i jeżeli chodzi o urlopy wakacyjnne to zawsze dają tak jak my chemy a pojedyncze dni też jak wcześniej dasz znac to zawsze coś zoorganizuja a dzisiaj to jak chcesz zarobic to musisz się narobić
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-07-10 22:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zazwyczaj musisz już wybrać urlop wakacyjny na początku roku, no i jak danego dnia nie możesz przyjść to trzeba wcześniej informować, ważne to sie starać i być miłym dla klientów, no i zależy na jaki sklep trafisz i na jakie kierowniczki, bo bywa różnie :/
zdjecie uzytkownika
Maryska - 2014-07-11 12:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To calkiem normalne warunki jak tak czytam co piszecie, nie wiem czemu ktos wczesniej mnie wystraszyl. jJak sie nie moze przyjsc bo cos sie stanie to sie informuje i spoko. normalna sprawa. Co do tych kierowniczek to jedna jest na jeden sklep czy jedna ma kilka sklepow? wiecie co, najlepiej jak napiszecie mi gdzie mam uwazac jesli chcialabym pracowac w galerii wypiekow, bo nie chce trafic na jakas mine
zdjecie uzytkownika
jola - 2014-07-11 19:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś tu pisze jakieś głupoty urlopy na początku roku to totalna bzdura wykorzystujemy je w wakacje a kierowniczki różne jak każdy z nas wszystkie wymgają pracowałam z 3 wszystkim chodzi o to samo robią co muszą bo one też tu pracuja
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-23 18:09:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jola - 2014-07-11 19:03:42]:
Pracuje tam 3 lata 2000 zl widzialam moze ze dwa razy .okradaja pracownikow jak moga! Czlowiek(usunięte przez administratora) bo musi a (usunięte przez administratora)to wykorzystuje !!!!! Kochani klijeci! To nie wasza wina ze jestesmy nieprzyjemne i czasem niegrzeczne ! Wina jest naszego pracodawcy ktory traktuje nas jak bialych murzynow ! I jego mysla przewodnia jest " jak nie ta to nastepna " byle sklepy funkcjonowaly i kase dawaly ale jakim kosztem to tylko my wiemy. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny trzymajcie sie :-*
zdjecie uzytkownika
dedcyzja - 2014-07-24 14:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra @pracownik, skoro taka mała kasa to dlaczego tak długo tam pracowałeś/pracowałaś? jeszcze teraz narzekasz, napisz co Tobie kierownictwo zrobiło takiego, że jednak zostałaś na dłużej. wolne to chyba najlepiej wykorzystywać w wakacje, chyba, że ktoś jak mój brat śmiga na desce i tylko wtedy wyjeżdża gdziekolwiek. Od lipca do września urlop w upale to dla mnie najlepsza sprawa.
zdjecie uzytkownika
wolna - 2014-07-25 18:03:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dedcyzja - 2014-07-24 14:54:28]:
Ludzie narzekają nie rozumiem po co blokują miejsce innym stekaja bo muszą robić najlepiej się poobijac tylko kto da ci te 2000 tys za lerzenie jak masz takie miejsce to daj znac albo przestano narzekać nikt na sile cie nietrzyma
zdjecie uzytkownika
kot - 2014-07-29 22:55:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wolna - 2014-07-25 18:03:49]:
jak jesteś taka mądra to polecam pójść na jeden dzień do pracy np na bracką albo al solidarności - nogi ci w d..ę wejdą od biegania w tą i spowrotem. Tu nie chodzi o blokowanie miejsc, tylko o to, że szczególnie w stolicy ciężko jest znaleźć pracę, dlatego każdy trzyma się tego, co ma. Sami pomyślcie, gdyby się tam dobrze pracowało, pracownicy by nie narzekali. TO CHYBA LOGICZNE!!! Myślcie ludzie, ale nie tylko o sobie!
zdjecie uzytkownika
tomi11 - 2014-08-02 16:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!!! piszę odnośnie sklepu przy ul Górczewskiej 224 Chciałem się podzielić opinią na temat obsługi,właściciel chyba nie wie o tym że Starsza Pani z długimi psuje reputację sklepu nie chce się wchodzić jak ona jest są inne dwie bardzo sympatyczne Panie zawsze uśmiechnięte potrafią doradzić wytłumaczyć ,bardzo nam brakowało Pani Eli ale już jest. Takich ludzi nam potrzeba.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-08 14:38:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty od lezenia !!!!!! lezenie pisze sie przez z z kroooopka hahaha i nie badz taki madry/a zapraszamy na lezenie hahaha jednak deb....i nie brak w Polsce
zdjecie uzytkownika
wilkin - 2014-08-08 17:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trudno znalezc prace w warszawie? no nie wiem chyba z tego co sie orientuje to prace w warszawie najlatwiej znalezc bo jest najmniejsze bezrobocie, ale zawsze moge miec jakies zle informacje i mozecie mnie poprawic szkoda ze tylko w wiekszosci klienci sie wypowiadaja a nie sami rpacownicy... co do opinii pracownika, ze nogi wchodzą w .... to porspotu jest praca i nie ma co narzekac sam jak pracowlam w kinie to trzeba bylo po 12h byc na nogach czasami i jakos ludzie az tak nei narzekali a zarabiali zdecydowanie mniej niz 2000zl miesiecznie. tak wlasciwie to ile to jest wokncu na reke i czy sa jakie premie za sprzedaz albo dobre wyniki ?
zdjecie uzytkownika
wkur......a - 2014-08-08 18:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
P. (usunięte przez administratora)dziekujemy my pracownicy za pensje !!! tra10 wypada jakby P.L nie wiedziala w niedziele wiec wypada wyplacic pracownikom pensje mamy godz 17:45 a wyplaty nie widac !!! a wy co piszecie ze za lezenie dostajemy pieniadze to sie zamknijcie bo g..o wiecie jak sa tu ludzie traktowani rabani i ponizani .Pracujemy bo innego wyjscia nie mamy ludzi potrzeba zapraszamy sam zobaczysz czy w kinie bylo lepiej a 2000 na na oczy nie widzialem podstawa 1350 premia po roku 550zl i prowizja od utargu ladnie wyglada co ? ale tak was nalicza tak otraca ze pensja to 1850 czasem wiecej czasem mniej ale mieszkajac w warszawie i tak do 10 wam nie starczy P.L ma swoje sposoby zeby kazdego na troche rabnac .Nie dziwie sie ze tak jest jak sie czyta te powalone wasze teksty kazdy da sie zeszmacic za pare groszy a niestety realia zyciowe sa duzo drozsze .pozdrowienia dla grubego portwela wypelnionego naszym potem i ciezka praca bo nasze sa niestety puste dzieki(usunięte przez administratora)polityce P.L
zdjecie uzytkownika
zdziwiona - 2014-08-21 17:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe,dlaczego w "wolnej" Polsce administrator usuwa niektóre nazwiska lub wyrazy...a ponoć mamy wolnośc słowa :)))
Co do pracy w tej firmie lekko nie jest,wiem bo przepracowałam tam kilka ładnych lat. Siedzieć faktycznie nie wolno,chyba,że się chce premię stracić,ale ja to olewałam,bo mam chory kręgosłup i nie wystoję na kasie 8 ani 10 godzin dziennie. O pracę w Warszawie trudno nie jest, ale już nie za takie pieniądze jak kiedyś,a Pan L. przynajmniej daje to co do ręki to na papierze. Wszystkie świadczenia mamy,więc tak do końca nie ma co narzekać...oprócz temperatury panującej na niektórych sklepach. Osobom z problemami sercowymi i ciśnieniowymi nie polecam tam przebywać w upalne dni.Jak nasze ekspedientki to wytrzymują to trudno sobie wyobrazić...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Galeria Wypieków Piotr Lubaszka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski