Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Galeria Wypieków Piotr Lubaszka

Pracowałeś w firmie Galeria Wypieków Piotr Lubaszka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-23 18:09:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jola - 2014-07-11 19:03:42]:
Pracuje tam 3 lata 2000 zl widzialam moze ze dwa razy .okradaja pracownikow jak moga! Czlowiek(usunięte przez administratora) bo musi a (usunięte przez administratora)to wykorzystuje !!!!! Kochani klijeci! To nie wasza wina ze jestesmy nieprzyjemne i czasem niegrzeczne ! Wina jest naszego pracodawcy ktory traktuje nas jak bialych murzynow ! I jego mysla przewodnia jest " jak nie ta to nastepna " byle sklepy funkcjonowaly i kase dawaly ale jakim kosztem to tylko my wiemy. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny trzymajcie sie :-*
zdjecie uzytkownika
dedcyzja - 2014-07-24 14:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra @pracownik, skoro taka mała kasa to dlaczego tak długo tam pracowałeś/pracowałaś? jeszcze teraz narzekasz, napisz co Tobie kierownictwo zrobiło takiego, że jednak zostałaś na dłużej. wolne to chyba najlepiej wykorzystywać w wakacje, chyba, że ktoś jak mój brat śmiga na desce i tylko wtedy wyjeżdża gdziekolwiek. Od lipca do września urlop w upale to dla mnie najlepsza sprawa.
zdjecie uzytkownika
wolna - 2014-07-25 18:03:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dedcyzja - 2014-07-24 14:54:28]:
Ludzie narzekają nie rozumiem po co blokują miejsce innym stekaja bo muszą robić najlepiej się poobijac tylko kto da ci te 2000 tys za lerzenie jak masz takie miejsce to daj znac albo przestano narzekać nikt na sile cie nietrzyma
zdjecie uzytkownika
kot - 2014-07-29 22:55:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wolna - 2014-07-25 18:03:49]:
jak jesteś taka mądra to polecam pójść na jeden dzień do pracy np na bracką albo al solidarności - nogi ci w d..ę wejdą od biegania w tą i spowrotem. Tu nie chodzi o blokowanie miejsc, tylko o to, że szczególnie w stolicy ciężko jest znaleźć pracę, dlatego każdy trzyma się tego, co ma. Sami pomyślcie, gdyby się tam dobrze pracowało, pracownicy by nie narzekali. TO CHYBA LOGICZNE!!! Myślcie ludzie, ale nie tylko o sobie!
zdjecie uzytkownika
tomi11 - 2014-08-02 16:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!!! piszę odnośnie sklepu przy ul Górczewskiej 224 Chciałem się podzielić opinią na temat obsługi,właściciel chyba nie wie o tym że Starsza Pani z długimi psuje reputację sklepu nie chce się wchodzić jak ona jest są inne dwie bardzo sympatyczne Panie zawsze uśmiechnięte potrafią doradzić wytłumaczyć ,bardzo nam brakowało Pani Eli ale już jest. Takich ludzi nam potrzeba.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-08 14:38:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty od lezenia !!!!!! lezenie pisze sie przez z z kroooopka hahaha i nie badz taki madry/a zapraszamy na lezenie hahaha jednak deb....i nie brak w Polsce
zdjecie uzytkownika
wilkin - 2014-08-08 17:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trudno znalezc prace w warszawie? no nie wiem chyba z tego co sie orientuje to prace w warszawie najlatwiej znalezc bo jest najmniejsze bezrobocie, ale zawsze moge miec jakies zle informacje i mozecie mnie poprawic szkoda ze tylko w wiekszosci klienci sie wypowiadaja a nie sami rpacownicy... co do opinii pracownika, ze nogi wchodzą w .... to porspotu jest praca i nie ma co narzekac sam jak pracowlam w kinie to trzeba bylo po 12h byc na nogach czasami i jakos ludzie az tak nei narzekali a zarabiali zdecydowanie mniej niz 2000zl miesiecznie. tak wlasciwie to ile to jest wokncu na reke i czy sa jakie premie za sprzedaz albo dobre wyniki ?
zdjecie uzytkownika
wkur......a - 2014-08-08 18:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
P. (usunięte przez administratora)dziekujemy my pracownicy za pensje !!! tra10 wypada jakby P.L nie wiedziala w niedziele wiec wypada wyplacic pracownikom pensje mamy godz 17:45 a wyplaty nie widac !!! a wy co piszecie ze za lezenie dostajemy pieniadze to sie zamknijcie bo g..o wiecie jak sa tu ludzie traktowani rabani i ponizani .Pracujemy bo innego wyjscia nie mamy ludzi potrzeba zapraszamy sam zobaczysz czy w kinie bylo lepiej a 2000 na na oczy nie widzialem podstawa 1350 premia po roku 550zl i prowizja od utargu ladnie wyglada co ? ale tak was nalicza tak otraca ze pensja to 1850 czasem wiecej czasem mniej ale mieszkajac w warszawie i tak do 10 wam nie starczy P.L ma swoje sposoby zeby kazdego na troche rabnac .Nie dziwie sie ze tak jest jak sie czyta te powalone wasze teksty kazdy da sie zeszmacic za pare groszy a niestety realia zyciowe sa duzo drozsze .pozdrowienia dla grubego portwela wypelnionego naszym potem i ciezka praca bo nasze sa niestety puste dzieki(usunięte przez administratora)polityce P.L
zdjecie uzytkownika
zdziwiona - 2014-08-21 17:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe,dlaczego w "wolnej" Polsce administrator usuwa niektóre nazwiska lub wyrazy...a ponoć mamy wolnośc słowa :)))
Co do pracy w tej firmie lekko nie jest,wiem bo przepracowałam tam kilka ładnych lat. Siedzieć faktycznie nie wolno,chyba,że się chce premię stracić,ale ja to olewałam,bo mam chory kręgosłup i nie wystoję na kasie 8 ani 10 godzin dziennie. O pracę w Warszawie trudno nie jest, ale już nie za takie pieniądze jak kiedyś,a Pan L. przynajmniej daje to co do ręki to na papierze. Wszystkie świadczenia mamy,więc tak do końca nie ma co narzekać...oprócz temperatury panującej na niektórych sklepach. Osobom z problemami sercowymi i ciśnieniowymi nie polecam tam przebywać w upalne dni.Jak nasze ekspedientki to wytrzymują to trudno sobie wyobrazić...
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-08-25 16:22:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem bezrobotna ktora na gwalt potrzebuje pracy, interesowalam sie praca w lubaszce. czytam opinie i zastanawiam sie jak to teraz bylo a jak jest teraz? jakie sa roznice to mnie bardzo ciekawi. jesli kasa zgadza sie z ta na papierze to faktycznie nie ma co narzekac. ja tam juz stalam jako hostessa po 12 godzin dziennie wiec daje rade
zdjecie uzytkownika
gonzo - 2014-08-27 18:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam to prawda,że zwykli ludzie nie mają pojecia co tam się dzieje. To co masz na papierze to jest tyle że brutto i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ci zostaje. Z urlopami mają problem bo idziesz wtedy kiedy Ci kier. pozwoli. Nie pominajcie tego że kier znącają się nad pracownikami nie mają żadnego poszanowania dla istoty ludzkiej. Traktują Cie jak szmatę to jest k...a mobing. wyklinają do pracowników chodzisz tam i z powrotem bo ona ci tak każe. A skoro tak łatwo znaleść pracę to czemu wy sobie jej nie ogarniecie. praca jest ale za gówniane pieniądze, a Ty musisz utrzymać rodzinę dom i modlisz sie o to żeby przeżyć kolejny dzień w pracy z kientami którym się wydaje że mogą wszystko..... wyżej sraj...niż d..ę mają.
zdjecie uzytkownika
kot - 2014-08-28 18:18:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1. siedzieć nie wolno bo stracisz premię
2. obcinają pensję za byle co
3. wyrzucają z pracy z dnia na dzień, "bo nie podobasz się kierowniczce"
4. suchej bułki nawet nie dostaniecie (raz w roku pączek na tłusty czwartek)
zdjecie uzytkownika
kot - 2014-08-28 18:50:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co do temperatury na niektórych sklepach: jeśli chodzi o kabaty przy metrze, szefostwo stwierdziło, że sklep ma za małe obroty, by instalować tam klimatyzacje... to jest normalne podejście do pracownika???
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-09-04 12:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja właśnie dziś dostałam ofertę z lubaszki i jak czytam wasze opinie to się zastanawiam pracuje się od pon do piątku? jesli mam iść i być źle traktowaną w sklepie 7 dni po Bóg raczy wiedzieć ile godzin to może lepiej iść tam i być źle traktowaną po 5 dni w tyg teraz b trudno o pracę bez weekendów. Mam 5 letnią córkę i czas dla niej tez jest dla mnie ważny
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-04 20:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracujemy od pon do piatku i 2 soboty w mc niedziele są wolne i wcale ta żle nie jest
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-09-05 11:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chłopaki może jakiś kierowca się wypowie jak wygląda praca u Lubaszki? Zastanawiam się czy w transporcie jest porównywalnie jak opisują to panie ze sklepów i nie wiem czy warto iść tam do pracy... Podpowiecie?
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-09-05 21:06:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamil - 2014-09-05 11:20:00]:
W transporcie nie jest zle ale nie mozna powiedziec ze jest kolorowa praca od 4 do 14 w tym ze 3h przerwy odpowiedzialnosc za samochody czystość kosze itp kierownik w miare idzie sie dogadac nie obcina kasy za byle co ale duzo wymaga pensja jak na te czasy nie najgorsza.
zdjecie uzytkownika
wkur......a - 2014-09-07 14:21:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kazdy z nas ma rodzine i musi wytrwac w tym nienormalnym kraju jak masz od tych wyzyskiwaczy oferte to dawaj do nas i posmakowac tego " luksusu" :) jak jestes silna psychicznie i fizycznie daaaasz rade hahaha pozdr. I powodzenia :)
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-09-09 12:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś uprzedził moje pytania o pracę w transporcie. Bo też myslałem o tym, żeby rozwozić pieczywo. Tylko tak siezastanawiam jak człowiek prosperuje jak codziennie musi wstać o 3 rano. Oprócz tego to ile kilometrow średnio trzeba zrobic i ile koszy przerzucić w ciągu dnia ? jeszcze mnei interesuje na jakich samochodach rpacujecie i czy sie psuja, bo ostatnio w robocie wiecej samochod byl na warsztacie niz na drodze
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-09-09 19:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Idzie sie przywyczaic na początku troche cięzko ale pożniej to wstajesz bez problemu i caly dzien normalnie prosperujesz co do km to zalezy od trasy ale najwiecej to 200 dziennie towaru to wiadomo troche jest ale to tez zalezy od trasy na poczatek zawsze masz trase lzejsz tzn startowa a jezdzimy ducatami chodzą nie psuja sie bo sa nowe caly czas wymieniane na nowe i serwisowane wiec z tym problemu nie ma
zdjecie uzytkownika
chętny - 2014-09-10 11:23:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie z tymi samochodami to różnie chyba bo widziałem także takie zabytki za ulicach warszawy w reklamach galerii wypieków jak stare lubliny - a pod takim samochodem więcej się leży niż pracuje... idzie zima więc średnia przyjemność, no ale widocznie coś się zmieniło może już poszły na złom. I tak z tego co tu czytam jako kierowca nie jest tak źle jak na pawilonach. Jaka jest średnia pensja do wyciągnięcia jako kierowca w galerii wypieków? Jak jest płatne z dniami wolnymi i zwolnieniami lekarskimi? dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-09-10 21:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lubliny tez jeżdzily nie bylo problemu ale teraz wszystko wymienione na nowki.Pensje to zalezy od trasy ale tak koło trójki raz mnie raz wiecej na to sklada sie wiele skladnikow dni wolne 2 w miesiacu i niedziele zwolnien sie nie bierze bo to sie nie oplaca lepiej isc na urlop
zdjecie uzytkownika
no dzieki panowie - 2014-09-23 17:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzieki panowie za opinie. czyli mam rozumiec ze teraz z galerii wypiekow tylko duacto fiaty jezdza i juz lublina nie uswiadcze? konformt podczas jazdy jest wazny wk oncu to miejsce naszej pracy, a jak jest za zimno w samochodzie to przeicez ciezko wytrzymac. jak trzy tysiaki miesiecznie to całkiem konkretnie! ja chyba sie zdecyduje
zdjecie uzytkownika
chętny - 2014-09-24 10:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [no dzieki panowie - 2014-09-23 17:54:12]:
ooooooo..... widzę, że pozytywne wpisy są mocno podkręcane przez galerię wypieków... ja tej odpowiedzi nie pisałem ale cały czas obserwuję wątek a to jest tak napisane jakbym to ja pisał! Tym bardziej że chciałem coś takiego napisać ale widzę że zrobił to ktoś za mnie w bardzo ładnym stylu du**właza. Teraz mam wątpliwości czy wierzyć w to co wcześniej czytałem dobrego bo widzę, że to jest mocno naciągane i nie pisane przez kierowców bo nawet ten sam styl jest w tych wpisach. Kierowcy chyba maja zakaz wypowiadania się i za nich robi to biuro!
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-09-29 08:41:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam ostatnio na zakupach na Krakowskim Przedmieściu sklep fajny dziewczyny szybko obsługujące i mile chleb bardzo dobry natomiast dziewczyna na kasie nie mogła oderwać się od telefonu co mnie bardzo zirytowało
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Galeria Wypieków Piotr Lubaszka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x