brak logo

Galeria Wypieków Piotr Lubaszka

Warszawa

Opinie o Galeria Wypieków Piotr Lubaszka

Tomek 2014-12-11 20:57:32
Na Emilii Plater pracuje Kaska która jest chamska i chodzi po sklepie w krótkiej spódnicy a nogi jak u świni ludzie czy ona lustra nie ma
DWichici@TVP.pl 2014-12-12 22:49:42
Pan Lubaszka to oszust i malwersant podatkowy , dlatego w jego firmie jest jak jest ,Ludzie narzekają i odchodzą , Ten pan ma dewizę wykorzystywać słoików a pracowników z Warszawy nie zatrudniać.Dostawców gnębić i zastraszać , w fabryce przyuczać tylko wschodniopracowników ,najlepiej na lewo , aż dziw że NIK nie siedzi tam non stop.Ale ręka rękę myje i najlepiej jak myjnia jest na Wiejskiej.
1
palio 2014-12-13 14:03:35
W Lubaszce się nie dorobisz nie zarobisz ale się narobisz
1
dwichici@tvp.pl 2014-12-13 19:12:45
Bardzo przepraszam nie o tego Pana Lubaszkę mi chodziło. Pomyliły mi się strony .Ukłony i podziękowanie za wspaniałe wypieki. Jeszcze raz Bardzo , bardzo przepraszam.
1
klient 2015-01-14 21:33:51
Jestem bardzo nie zadowolony z obsługi na Nowym świecie a mianowicie chodzi konkretnie o Panią Anię oraz Marlenę chciałem kupić nalesniki była godz 19.30 stwierdziły że tylko na wynos a przecież sklep czynny jest do 20godz kilkakrotnie będąc w sklepie na zakupach panie zamiast obsługiwac śmiały się innym razem Pani (A) robiła awanturę koleżankom które tam pracują i to przy klientach zachowanie jej było naganne więcej tam nie pójdę.
2
klient 2015-01-30 20:26:07
witam czytając ten post mam wrażenie ze chyba ktoś sobie wyssał z palca gdyż chodzę na nowy świat od roku a od niedawno bylem zmuszony zostać dłużej w pracy i pode szlem za 5 dwudziesta głodny panie jak wyżej wymienione chętnie mnie obsłużyły zrobiły naleśnika były mile i uprzejme a jeśli chodzi o panią A to znam ja jeszcze za czasów pracy na Brackiej i nigdy nie widziałem żeby kiedy kol wiek komu kol wiek ubliżała lub robiła awanturę zawsze pomocna i zawsze coś zaproponowała coś nowego do spróbowania z produktów jeśli ktoś pisze to widocznie niema pojęcia o tym co pisze
2
B&N :) 2015-02-02 10:11:09
Aaaa rozumiem cichy wielbiciel talentu pani A jeździ za nią od punktu B do punktu N no nie mogę :))
1
Soya 2015-02-05 09:42:15
Za 5 ósma to Panie mają tam takie miny,że lepiej omijać ten sklep szerokim łukiem.......Jak pójdziesz w ciągu dnia to nawet Ci życzą miłego dnia , ale przed zamknięciem nie polecam.
klient 2015-02-11 11:30:21
Jesli chodzi o Pana który ponoć musiał zostać w pracy po godzinach to rzecz jasna pracuje w jakims biurze i nie sądzę że facet na poziomie robiłby takie okropne byki w tym co pisze,Aaaaale ktoś się pogrąża
klient 2015-02-11 11:34:59
I to jest św prawda miny mają takie że bez kija nie podchodz kogo tam zatrudniają
manuel 2015-03-05 22:07:19
"Rozmowa kwalifikacyjna ",DZIĘKUJĘ BARDZO @
milosĺaw 2015-03-05 22:26:51
Skoro rozmowa kw!!to tez dziękuję sss,owszem jak powyzej kasjerka napisała -szybko, i niby miło, ALE TO JEST ZŁUDNE. panie zbyt dociekliwe,wręcz WSCIPSKIE,zadawaja pytania o zycie osobiste i plany na przyszłość, które w ogóle nie powinny paść. Jeśli chodzi o oczekiwania finansowe, to trzeba sie niezle napocic aby sie czegoś łaskawie dowiedzieć, usłyszałem ze2000zl-TO DUŻO, jesli chodzi o moją propozycję. Ponadto jest1dz.pracy za darmo ,i albo ci to odpowiada -albo nie.znowu usłyszałem "taka jest polityka firmy ".WIEC ROZUMIEM ŻE ,polityka firmy jest działanie NIE ZGODNIE z prawem,i zatrudnianie ludzi bez jakiej kolwiek umowy wstępnej!!!!zycze powodzenia. Firma powinna sie wstydzić....nie polecam sie tam fatygowac. STRATA CZASU
2
rozmowa.pl 2015-03-08 19:07:00
a o jakie stanowisko ty się starałeś w lubaszce
pracownik 2015-03-14 10:59:28
nieprawda jest umowa od początku, ale zlecenie które potem przechodzi w umowę o pracę,a takich pytań to nigdy nie słyszałam
zleceniówka 2015-04-28 21:13:23
Hmmm co do min Kasjerek mam proste wytłumaczenie. Nie wiem czy wie Pan/Pani od której te dziewczyny pracują i jak ciężko oczywiście ale to jest mało ważne przecież one od tego są. Czy tak Pan/Pani uważa? Zastanawiam się jaką może mieć minę osoba, która od 5.20 pracuje rozkłada ogromne dostawy sięgające 3 tyś zł. Jest to duża ilość pieczywa. Nie zapominajmy, ze samo się nie wyłozy mimo tego, ze wielu klientów tak uważa. Poza tym każdy może mieć gorszy dzień. Uśmiech dla nie których się nie należy. To, ze ekspedientka ma być miła uśmiechnięta to jedno ale będzie jej znacznie prościej jeśli tylko po drugiej stronie będzie ktoś równie uprzejmy. Pracowałam na wielu punktach i nie zawsze miałam minę zachęcająca do wejścia ale jesteśmy tylko ludźmi. Owszem są dziewczyny, które są nieprzyjemne bo tak już mają ale ludzie podstawie się na miejscu tych dziewczyn :) warunki też nie są rewelacyjne no cóż Pan Piotr i kilka osób wyżej ustawionych powinni wpaść na kilka dni do pracy na jakiś punkt Solidarności może Reymonta czy nawet Górczewska i popracować w warunkach w jakich pracują te dziewczyny. Z góry łatwo jest wydawać polecenia. Ale zapraszam N kilka dni na pewno wtedy Pan Piotr doceni swoich pracowników. Kolejna rzecz to nowe stroje.... Hmmm te długie spódnice i fartuchy ciekawe czemu miały służyć. DZIEWCZYNY SIE GOTUJA W TYM ogólnie pracę się da przeżyć ale znacznie jest lepiej jak przychodzą normalni klienci a nie wchodzą do piekarni i proszą bułkę tak jakby była tylko jedną. LUDZIE OGARNIJCIE SIE POTEM NARZEKAJCIENNA OBSŁUGĘ
2
hmmm 2015-04-29 16:38:56
Jak składa się wypłata np. większa połowa to. umowa o pracę a reszta zlecenia,?Jak ma się to do wypłaty, jak to działa i jakie są to pieniądze?
1
hmmm 2015-04-29 16:40:22
Chodzi o pracę w biurze.
Ann 2015-05-06 19:22:34
Jestem zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną na jutro. Powiedzcie proszę czego mogę sie po tej rozmowie spodziewać, jakie zarobki oferują, jakie są warunki pracy? Pytam o sklepy na terenie Warszawy.
Gosia 2015-07-21 01:35:24
Hej, ja robię często zakupy w galerii wypieków Piotr Lubaszka, najczęściej kupuję chleb trzy ziarna chyba kosztuje 2,90, a jest naprawdę smaczny. Oczywiście inne produkty tez kupuję. Teraz zastanawiam się, czy nie spróbować tu poszukać pracy, może ktoś jest w stanie napisać jak to teraz jest z tymi umowami i wynagrodzeniem. Z góry dzięki!
Była pracownica 2015-07-23 20:11:25
Gosia,przepracowałam kilka lat w tej firmie. Umowy są jak najbardziej i to nie na najniższą krajową ale na tyle ile zarabiasz. Z tego o pamietam to pierwsza umowa jest zlecenie,potem na1-3 miesięcy a jak będziesz się nadawała to kierowniczka da ci dłuższą umowę. O zarobkach to sie dowiesz od pracodawcy na spotkaniu rekrutacyjnym. Jak w każdej tego typu firmie,gdzie masz do czynienia z pieniędzmi - odpowiadasz za nie i za powierzony towar. Wszystko jest jasne i przejrzyste,więc nie ma sie co bać. Może wiele dziewczyn narzeka na tę firmę,ale najlepiej nie słuchać plotek,tylko robić to co do ciebie należy. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć,że nigdy nie żałowałam,że pracuję w Lubaszce. Odeszłam sama,nikt mnie nie zwolnił.Mam za daleko do pracy,żeby tu zostać. Firma płaci na czas,wszystkie świadczenia jak najbardziej są.Pewnie za to co napisałam będzie mnie kilka starych koleżanek krytykować,ale podkreślam,że ja osobiście byłam bardzo zadowolona. Zawsze się z kierowniczkami dogadywałam,nikt mi nie utrudniał ani pójścia na urlop ani na zwolnienie.Za to i ja byłam w każdej chwili do dyspozycji i kiedy mnie wzywano na inny sklep,bo brakowało pracowników to chętnie szłam,bo mi się to opłacało również finansowo. Wiecej godzin - więcej kasy :) Zasada jest prosta: Pracuj uczciwie,nie gadaj głupot i nie spoufalaj się za bardzo z koleżankami, a będzie ci tam całkiem dobrze. Powodzenia!
1
oder 2015-08-25 07:08:38
@Była pracownica praktycznie wszystko powiedziała na temat pracy w tej firmie, warunki pracy są bardzo dobre, przynajmniej jak na taką firmę, na zarobki też nie można narzekać bo są uwarunkowane od wyników jeśli zaś chodzi na atmosferę w pracy to wydaje mi się, że ciężko jest znaleźć coś lepszego w okolicy.
wlodek 2015-09-02 21:09:41
umowy dostajesz od razu na najniższą krajową i dostajesz pieniądze na konto a nadwyżkę w kopercie pod stołem
darek 2015-09-02 21:14:03
jest taka rotacja że ludzie uciekają do innych sklepów czy piekarni tj grzybki czy spc
patka 2015-09-24 15:51:51
Galeria wypieków ma bardzo dobre produkty, nie wiem czy chodzi tutaj o jakość półproduktów czy umiejętności piekarzy, ale naprawdę bardzo dobre produkty sprzedają. No i mają też dobry dobór sprzedawców i ekspedientów, bo ilekroć nie robiłam u nich zakupów, zawsze natrafiałam na miłą i serdeczną obsługę.
Michal 2016-01-04 18:23:35
Witam chce podjąć pracę na stanowisku cukiernik możecie mi pomóc jaka atmosfera zarobki zmiany itp kierownictwo jakie z góry bardzo dziekuje
1
reszka 2016-01-04 21:27:59
@Michal dołączam się do Twojego pytania bo sam o tym myslalem tylko ze na stanowisku osoba do wypieku pizzy. Moze ktos dac garstke informacji jak to wyglada?
1
kitos 2016-01-24 18:12:23
macie spoko atmosferę w pracy, do tego zatrudniają na umowę o pracę więc czego chcieć więcej :) ja teraz do nich zaaplikuję na stanowisko konserwatora (mechanika) w wawce
dolan 2016-02-03 20:49:36
kitos, nie jestem przekonany czy każdy z marszu dostaje umowę. Teraz np. potrzebowali koordynatora sieci sprzedaży to wiem że dawali wysoką podstawę i umowę o pracę.
kubaa 2016-02-07 18:38:32
hej! a wiecie, że teraz jest potrzebna jakaś jedna osoba do rozliczęń sprzedaży? nie bardzo rozumiem czy to ma być jakaś księgowa czy po prostu asystent..
ujdo 2016-02-17 14:45:34
Na takie stanowisko często nie przyjmują @kubaa, ale zawsze możesz złożyć CV, może odpowiedzą z inna ofertą, jeszcze ciekawszą. Wiem że i tak oferują umowę o pracę, więc przynajmniej nie trzeba się o to martwić.
abrok 2016-02-22 20:03:13
kitos, warto aplikowac, ja tez sie zastanawiam, nad praca tutaj, tak pomyslałem jak ostatnio jechałem z odlewniczej i mijałem lubaszkę. Podobno szukaja tez osób do wypieku pizzy, to jest umowa o prace i jakies 2200 złotych pensji.
erfgt 2016-02-29 19:20:05
nie ma juz chyba tej oferty @abrok o ktorej piszesz..ale jest na przyklad na stanowisko specjalsity do spraw marketingu w warszawie fajnie ze jest umowa o prace
Beata 2016-04-30 22:51:21
To jest chyba jedna z najgorszych firm w Warszawie bo już nikt sobie na takie praktyki nie pozwala. Traktują pracowników jak śmieci i nawet mydła do rąk nie kupują więc panie sprzedają wam brudnymi łapskami chleb! Co z tego, że dają umowę o pracę. Nigdy nie jest na stałe tylko na czas określony i wywalają ludzi z pracy z dnia na dzień! Zwykłych pracowników i kierowniczki też. Sanepidowi dają łapówki bo warunki odbiegają często od wszelkich norm. Jak rozbudowywali piekarnie to się kamyczek i inne w chlebie trafiały. Liczy się tylko zysk a nie ludzie i ta tradycja, którą się chwalą. Odradzam wszystkim pracę w tej firmie! Ucinają z pensji co się da a za towar jest odpowiedzialność materialna! Jak ktoś kranie płacą wszyscy! Nie wiadomo ile dokładnie Ci zabiorą bo inspekcja pracy zakazała tego procederu wpisywania potrąceń z pensji do rmua. Wszystko jest na gębę z kierowniczką, która tylko liza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] potrafi i nic więcej. Dobre kierowniczki, które się znają na zarządzaniu ludźmi wyrzucają z pracy a awansują prostaczki z normalnych ekspedientek. Cyrk na kółkach. Jednej dziewczynie Pan Lubaszka dał 500zl kary za jedzenie kanapki na przerwie 10 min dziewczynie pracujązej na sklepie. Jest się niewolnikiem i można by tak wymieniać bez końca. NIe, Nie ,Nie i jeszcze raz Nie. Nie warto pracować dla tej firmy, która Cie wykorzysta przeżuje i wypluje.
5
a jakże 2016-05-01 08:10:06
No skoro jest umowa o pracę, to wiąże się to odpowiednio z jakimiś socjalami, a wypłata jest terminowa?
1
Antek 2016-05-06 11:22:06
Jeśli chodzi o Galeria Wypieków Piotr Lubaszka to słyszałem na własne uszy same pozytywne komentarze, od pizzy przez bułki wszystko wydaje się tutaj naprawdę dobrze zorganizowane i przemyślane, jesli ktoś zawsze chciał być piekarzem, to bardzo polecam
Łukasz 2016-05-10 15:04:49
Jak ktoś lubi być poniżany przez Pana Piotra wraz z jego matką to tak. Jednej dziewczynie maszyna do ciasta oderwała kawałek palca i oczywiście jakby to zgłosiła to straciłaby z marszu prace, dali jej jakieś nędzne grosze. Ostatnio nawet ich informatyk się zwolnił. Mi przez dwa lata pracy szanowny Lubaszka ani razu dzień dobry nie odpowiedział. Cham i prostak. Przy takiej ilości sklepów chleb jest coraz gorszy, tylko zysk i ilość. Szkoda, że takiemu burakowi wszystko na sucho uchodzi bo stać go na łapówki albo kary. Z wypłaty potracaja za co im się podoba. Piekarze to tam z Ukrainy są, tak samo Ci co robią pizze na sklepach. Tania siła robocza zatrudniania na gorszych warunkach niż Polacy. Ciasto na pizze jest mrożone. Mniam hehe
1
polak 2016-06-08 17:56:01
Nie polecam! Zatrudniają na najniższą krajową piekarzy i cukierników ŻAL. Skarbówka powinna się zainteresować nadgodzinami! Szanowny Pan Piotr nie raczy nawet dzień dobry odpowiedzieć jak napisał poprzednik. Szanowny Panie Piotrze to żaden rarytas pracować u was całe szczeście czasy kiedy można było przebierać w ludziach jak gruszkach minęły :P Z tego co wiem to i kasjerki nie za bardzo zadowolone bo ciągle się tylko dokłada pracy ale pieniążków to już nie za bardzo.
kubaa 2016-06-11 14:05:36
Wydaje mi się, ze te sytuacje, które opisujecie, to naparwde są już takie mocno skrajne, a teraz wszystko wygląda wporządku, poza tym nadal mają sporo rekrutacji na stanowisko np jako Kasjer-sprzedawca (nowo otwierany sklep), wiec widac progress
Aadaczego 2016-06-15 21:12:56
A dlaczego taki "wieczny "nabór ...jak myślisz???? bo gdyby wszystko było ok i tak SUPER to każda kasjerka trzymalaby się rękami i nogami kasy żeby nie stracić pracy no niestety wymagania i praca włożonya w stosunku do wynagrodzenia niestety nie idą w parze!!
Aadaczego 2016-06-15 21:16:32
Zapomniałam + pot po d... się leje za najniższą krajową
Zuzia 2016-06-15 21:16:44
Mi się wydaje, że to nic dziwnego, że poszukują pracowników. W Warszawie mają naprawdę dużo punktów...
Mnn 2016-06-24 23:08:20
Dziwne te opinie. Chyba byłych pracowników co dobrą pracę stacili a sami nie byli chyba do końca uczciwi , a widać bardzo złośliwi. Ciekawe co napiszą o następnym pracodawcy.
n 2016-06-24 23:24:56
@Mnn po prostu każdy ma prawo miec swoje zdanie :) to że opinia jest niepochlebna, nie znaczy że złośliwa, może po prostu ktoś tak to odbierał i tyle :) a widze ze poszukują kasjera-sprzedawcy do Wawy
piotr 2016-07-21 10:01:36
oferta na informatyka lipna i na pokaz!!!
wymagania 100%, a oni nie oddzwaniają i nawet nie potrafią odpisać - no ale to chyba normalka, że "kadry" nie potrafią korzystać w komputerów i wszystko mają w teczkach :D
2
Chewbacca 2016-08-03 20:22:35
Galera Wypieków. Łapiesz wiosło i jedziemy pod prąd.
kjh 2016-08-15 14:41:28
A może zwyczajnie był ktoś lepszy od ciebie @piotr? Czasem trzeba pogodzić się z porażką a nie pisać, że dali lipne ogłoszenie
jagos 2016-08-20 00:07:44
Najczęściej kupujesz i chyba kosztuje?
Ania GW 2016-09-07 21:29:27
Nie dziwic sie , za 5 bierze sie kajzerki i do domu . Pracuje w sklepie i tez Ci za 5 mnie wkurzaja bo zawsze wszystko chcecie a czlowiek do domu te. Chce wyjsc a nie zrob nalesnika a do domu sobie usmazyc
P.KIEROWNIK 2016-09-07 21:34:55
To Sie zwolnij a nie narzekasz macie problemy
erfgt 2016-09-08 23:17:27
wiesz taka jest prawda ze łatwiej napisac to gorzej wykownac wiadomo jak teraz jest raczej nikt nie zostawi swojej pracy poki nie ma zandnej nowej na oku przecież to ryzykowne bardzo ja tam tez uważam ze trzeba doceniać jednak to co się ma nie uważasz?
Zostaw swoją opinię o Galeria Wypieków Piotr Lubaszka - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Galeria Wypieków Piotr Lubaszka