Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Galeria Wypieków Piotr Lubaszka

Pracowałeś w firmie Galeria Wypieków Piotr Lubaszka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
odpowiedz - 2014-10-07 19:46:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [klient - 2014-09-29 08:41:10]:
A mnie IRYTUJE klient,który wchodzi do sklepu i rozmawia przez telefon a ja! obsługuje go na "palca"wskazującego i niejednokrotnie po skończonych zakupach odwróci się na pięcie i wyjdzie bez podziękowania.
Proszę Klienta BURAKI są też z drugiej strony lady (co nie oznacza,że kasjerka przesadziła)
zdjecie uzytkownika
hahah - 2014-10-08 14:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dokładnie! zgdzam sięz powyzszą odpowiedzią, najbardziej irytujace jest jak klient sobie podchodzi do kasy i zamiast skończyć wcześniej rozmowe to prowadzi dwie rozmowy na raz i ty jako sprzedawca stoisz i czekasz aż łaskawie ktoś powie co chce zakupić albo potem jeszcze dopytuje ile musi zaplacic i nawet nie przeprosi
zdjecie uzytkownika
goldi - 2014-11-27 17:36:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam może ktoś wie coś na temat pracy na magazynie? Bardzo bym był wdzięczny za opinię
zdjecie uzytkownika
milka - 2014-12-10 13:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o jejku, ale Wy macie problemy. Skad wiecie o czym jest rozmowa? moze cos bardzo waznego, zyciowego np.choroba, wypadek itp. Napiszcie mi jak jest pod wzgledem pracy na tej kasie...Ile tam sie zarabia, na jakiej umowie, w jakich godzinach? szukam pracy i moze znalazl by sie jakis etat? mam doswiadczenie jako ekspedietka...
zdjecie uzytkownika
Zuza - 2014-12-11 20:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [milka - 2014-12-10 13:53:09]:
Czasem lepiej czasem gorzej jak wszedzie 2 zmiany najpierw zlecenie potem o prace kasa ok
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-12-11 20:57:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na Emilii Plater pracuje Kaska która jest chamska i chodzi po sklepie w krótkiej spódnicy a nogi jak u świni ludzie czy ona lustra nie ma
zdjecie uzytkownika
DWichici@TVP.pl - 2014-12-12 22:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pan Lubaszka to oszust i malwersant podatkowy , dlatego w jego firmie jest jak jest ,Ludzie narzekają i odchodzą , Ten pan ma dewizę wykorzystywać słoików a pracowników z Warszawy nie zatrudniać.Dostawców gnębić i zastraszać , w fabryce przyuczać tylko wschodniopracowników ,najlepiej na lewo , aż dziw że NIK nie siedzi tam non stop.Ale ręka rękę myje i najlepiej jak myjnia jest na Wiejskiej.
zdjecie uzytkownika
palio - 2014-12-13 14:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Lubaszce się nie dorobisz nie zarobisz ale się narobisz
zdjecie uzytkownika
dwichici@tvp.pl - 2014-12-13 19:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bardzo przepraszam nie o tego Pana Lubaszkę mi chodziło. Pomyliły mi się strony .Ukłony i podziękowanie za wspaniałe wypieki. Jeszcze raz Bardzo , bardzo przepraszam.
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-01-14 21:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem bardzo nie zadowolony z obsługi na Nowym świecie a mianowicie chodzi konkretnie o Panią Anię oraz Marlenę chciałem kupić nalesniki była godz 19.30 stwierdziły że tylko na wynos a przecież sklep czynny jest do 20godz kilkakrotnie będąc w sklepie na zakupach panie zamiast obsługiwac śmiały się innym razem Pani (A) robiła awanturę koleżankom które tam pracują i to przy klientach zachowanie jej było naganne więcej tam nie pójdę.
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-01-30 20:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [klient - 2015-01-14 21:33:51]:
witam czytając ten post mam wrażenie ze chyba ktoś sobie wyssał z palca gdyż chodzę na nowy świat od roku a od niedawno bylem zmuszony zostać dłużej w pracy i pode szlem za 5 dwudziesta głodny panie jak wyżej wymienione chętnie mnie obsłużyły zrobiły naleśnika były mile i uprzejme a jeśli chodzi o panią A to znam ja jeszcze za czasów pracy na Brackiej i nigdy nie widziałem żeby kiedy kol wiek komu kol wiek ubliżała lub robiła awanturę zawsze pomocna i zawsze coś zaproponowała coś nowego do spróbowania z produktów jeśli ktoś pisze to widocznie niema pojęcia o tym co pisze
zdjecie uzytkownika
B&N :) - 2015-02-02 10:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Aaaa rozumiem cichy wielbiciel talentu pani A jeździ za nią od punktu B do punktu N no nie mogę :))
zdjecie uzytkownika
Soya - 2015-02-05 09:42:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za 5 ósma to Panie mają tam takie miny,że lepiej omijać ten sklep szerokim łukiem.......Jak pójdziesz w ciągu dnia to nawet Ci życzą miłego dnia , ale przed zamknięciem nie polecam.
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-02-11 11:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klient - 2015-01-30 20:26:07]:
Jesli chodzi o Pana który ponoć musiał zostać w pracy po godzinach to rzecz jasna pracuje w jakims biurze i nie sądzę że facet na poziomie robiłby takie okropne byki w tym co pisze,Aaaaale ktoś się pogrąża
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-02-11 11:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klient - 2015-02-11 11:30:21]:
I to jest św prawda miny mają takie że bez kija nie podchodz kogo tam zatrudniają
zdjecie uzytkownika
manuel - 2015-03-05 22:07:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Rozmowa kwalifikacyjna ",DZIĘKUJĘ BARDZO @
zdjecie uzytkownika
milosĺaw - 2015-03-05 22:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Skoro rozmowa kw!!to tez dziękuję sss,owszem jak powyzej kasjerka napisała -szybko, i niby miło, ALE TO JEST ZŁUDNE. panie zbyt dociekliwe,wręcz WSCIPSKIE,zadawaja pytania o zycie osobiste i plany na przyszłość, które w ogóle nie powinny paść. Jeśli chodzi o oczekiwania finansowe, to trzeba sie niezle napocic aby sie czegoś łaskawie dowiedzieć, usłyszałem ze2000zl-TO DUŻO, jesli chodzi o moją propozycję. Ponadto jest1dz.pracy za darmo ,i albo ci to odpowiada -albo nie.znowu usłyszałem "taka jest polityka firmy ".WIEC ROZUMIEM ŻE ,polityka firmy jest działanie NIE ZGODNIE z prawem,i zatrudnianie ludzi bez jakiej kolwiek umowy wstępnej!!!!zycze powodzenia. Firma powinna sie wstydzić....nie polecam sie tam fatygowac. STRATA CZASU
zdjecie uzytkownika
rozmowa.pl - 2015-03-08 19:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [milosĺaw - 2015-03-05 22:26:51]:
a o jakie stanowisko ty się starałeś w lubaszce
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-14 10:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rozmowa.pl - 2015-03-08 19:07:00]:
nieprawda jest umowa od początku, ale zlecenie które potem przechodzi w umowę o pracę,a takich pytań to nigdy nie słyszałam
zdjecie uzytkownika
zleceniówka - 2015-04-28 21:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmmm co do min Kasjerek mam proste wytłumaczenie. Nie wiem czy wie Pan/Pani od której te dziewczyny pracują i jak ciężko oczywiście ale to jest mało ważne przecież one od tego są. Czy tak Pan/Pani uważa? Zastanawiam się jaką może mieć minę osoba, która od 5.20 pracuje rozkłada ogromne dostawy sięgające 3 tyś zł. Jest to duża ilość pieczywa. Nie zapominajmy, ze samo się nie wyłozy mimo tego, ze wielu klientów tak uważa. Poza tym każdy może mieć gorszy dzień. Uśmiech dla nie których się nie należy. To, ze ekspedientka ma być miła uśmiechnięta to jedno ale będzie jej znacznie prościej jeśli tylko po drugiej stronie będzie ktoś równie uprzejmy. Pracowałam na wielu punktach i nie zawsze miałam minę zachęcająca do wejścia ale jesteśmy tylko ludźmi. Owszem są dziewczyny, które są nieprzyjemne bo tak już mają ale ludzie podstawie się na miejscu tych dziewczyn :) warunki też nie są rewelacyjne no cóż Pan Piotr i kilka osób wyżej ustawionych powinni wpaść na kilka dni do pracy na jakiś punkt Solidarności może Reymonta czy nawet Górczewska i popracować w warunkach w jakich pracują te dziewczyny. Z góry łatwo jest wydawać polecenia. Ale zapraszam N kilka dni na pewno wtedy Pan Piotr doceni swoich pracowników. Kolejna rzecz to nowe stroje.... Hmmm te długie spódnice i fartuchy ciekawe czemu miały służyć. DZIEWCZYNY SIE GOTUJA W TYM ogólnie pracę się da przeżyć ale znacznie jest lepiej jak przychodzą normalni klienci a nie wchodzą do piekarni i proszą bułkę tak jakby była tylko jedną. LUDZIE OGARNIJCIE SIE POTEM NARZEKAJCIENNA OBSŁUGĘ
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2015-04-29 16:38:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak składa się wypłata np. większa połowa to. umowa o pracę a reszta zlecenia,?Jak ma się to do wypłaty, jak to działa i jakie są to pieniądze?
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2015-04-29 16:40:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodzi o pracę w biurze.
zdjecie uzytkownika
Ann - 2015-05-06 19:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną na jutro. Powiedzcie proszę czego mogę sie po tej rozmowie spodziewać, jakie zarobki oferują, jakie są warunki pracy? Pytam o sklepy na terenie Warszawy.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Złozenie CV, rozmowa bardzo miła ,szybko i bezproblemowo,wystarczy powiedziec że jesteś odpowiedzialny ,dyspozycyjny
Pytania: Dlaczego chcesz pracowac u nas
CZY jestes dyspozycyjny
reszta to standard
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2015-07-21 01:35:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, ja robię często zakupy w galerii wypieków Piotr Lubaszka, najczęściej kupuję chleb trzy ziarna chyba kosztuje 2,90, a jest naprawdę smaczny. Oczywiście inne produkty tez kupuję. Teraz zastanawiam się, czy nie spróbować tu poszukać pracy, może ktoś jest w stanie napisać jak to teraz jest z tymi umowami i wynagrodzeniem. Z góry dzięki!
zdjecie uzytkownika
Była pracownica - 2015-07-23 20:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gosia,przepracowałam kilka lat w tej firmie. Umowy są jak najbardziej i to nie na najniższą krajową ale na tyle ile zarabiasz. Z tego o pamietam to pierwsza umowa jest zlecenie,potem na1-3 miesięcy a jak będziesz się nadawała to kierowniczka da ci dłuższą umowę. O zarobkach to sie dowiesz od pracodawcy na spotkaniu rekrutacyjnym. Jak w każdej tego typu firmie,gdzie masz do czynienia z pieniędzmi - odpowiadasz za nie i za powierzony towar. Wszystko jest jasne i przejrzyste,więc nie ma sie co bać. Może wiele dziewczyn narzeka na tę firmę,ale najlepiej nie słuchać plotek,tylko robić to co do ciebie należy. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć,że nigdy nie żałowałam,że pracuję w Lubaszce. Odeszłam sama,nikt mnie nie zwolnił.Mam za daleko do pracy,żeby tu zostać. Firma płaci na czas,wszystkie świadczenia jak najbardziej są.Pewnie za to co napisałam będzie mnie kilka starych koleżanek krytykować,ale podkreślam,że ja osobiście byłam bardzo zadowolona. Zawsze się z kierowniczkami dogadywałam,nikt mi nie utrudniał ani pójścia na urlop ani na zwolnienie.Za to i ja byłam w każdej chwili do dyspozycji i kiedy mnie wzywano na inny sklep,bo brakowało pracowników to chętnie szłam,bo mi się to opłacało również finansowo. Wiecej godzin - więcej kasy :) Zasada jest prosta: Pracuj uczciwie,nie gadaj głupot i nie spoufalaj się za bardzo z koleżankami, a będzie ci tam całkiem dobrze. Powodzenia!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Galeria Wypieków Piotr Lubaszka

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Galeria Wypieków Piotr Lubaszka?
Zadaj pytanie
alert