Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Galeria Wypieków Piotr Lubaszka

Pracowałeś w firmie Galeria Wypieków Piotr Lubaszka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
praca - 2014-08-25 16:22:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem bezrobotna ktora na gwalt potrzebuje pracy, interesowalam sie praca w lubaszce. czytam opinie i zastanawiam sie jak to teraz bylo a jak jest teraz? jakie sa roznice to mnie bardzo ciekawi. jesli kasa zgadza sie z ta na papierze to faktycznie nie ma co narzekac. ja tam juz stalam jako hostessa po 12 godzin dziennie wiec daje rade
zdjecie uzytkownika
gonzo - 2014-08-27 18:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam to prawda,że zwykli ludzie nie mają pojecia co tam się dzieje. To co masz na papierze to jest tyle że brutto i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ci zostaje. Z urlopami mają problem bo idziesz wtedy kiedy Ci kier. pozwoli. Nie pominajcie tego że kier znącają się nad pracownikami nie mają żadnego poszanowania dla istoty ludzkiej. Traktują Cie jak szmatę to jest k...a mobing. wyklinają do pracowników chodzisz tam i z powrotem bo ona ci tak każe. A skoro tak łatwo znaleść pracę to czemu wy sobie jej nie ogarniecie. praca jest ale za gówniane pieniądze, a Ty musisz utrzymać rodzinę dom i modlisz sie o to żeby przeżyć kolejny dzień w pracy z kientami którym się wydaje że mogą wszystko..... wyżej sraj...niż d..ę mają.
zdjecie uzytkownika
kot - 2014-08-28 18:18:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1. siedzieć nie wolno bo stracisz premię
2. obcinają pensję za byle co
3. wyrzucają z pracy z dnia na dzień, "bo nie podobasz się kierowniczce"
4. suchej bułki nawet nie dostaniecie (raz w roku pączek na tłusty czwartek)
zdjecie uzytkownika
kot - 2014-08-28 18:50:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co do temperatury na niektórych sklepach: jeśli chodzi o kabaty przy metrze, szefostwo stwierdziło, że sklep ma za małe obroty, by instalować tam klimatyzacje... to jest normalne podejście do pracownika???
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-09-04 12:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja właśnie dziś dostałam ofertę z lubaszki i jak czytam wasze opinie to się zastanawiam pracuje się od pon do piątku? jesli mam iść i być źle traktowaną w sklepie 7 dni po Bóg raczy wiedzieć ile godzin to może lepiej iść tam i być źle traktowaną po 5 dni w tyg teraz b trudno o pracę bez weekendów. Mam 5 letnią córkę i czas dla niej tez jest dla mnie ważny
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-04 20:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracujemy od pon do piatku i 2 soboty w mc niedziele są wolne i wcale ta żle nie jest
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-09-05 11:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chłopaki może jakiś kierowca się wypowie jak wygląda praca u Lubaszki? Zastanawiam się czy w transporcie jest porównywalnie jak opisują to panie ze sklepów i nie wiem czy warto iść tam do pracy... Podpowiecie?
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-09-05 21:06:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamil - 2014-09-05 11:20:00]:
W transporcie nie jest zle ale nie mozna powiedziec ze jest kolorowa praca od 4 do 14 w tym ze 3h przerwy odpowiedzialnosc za samochody czystość kosze itp kierownik w miare idzie sie dogadac nie obcina kasy za byle co ale duzo wymaga pensja jak na te czasy nie najgorsza.
zdjecie uzytkownika
wkur......a - 2014-09-07 14:21:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kazdy z nas ma rodzine i musi wytrwac w tym nienormalnym kraju jak masz od tych wyzyskiwaczy oferte to dawaj do nas i posmakowac tego " luksusu" :) jak jestes silna psychicznie i fizycznie daaaasz rade hahaha pozdr. I powodzenia :)
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-09-09 12:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś uprzedził moje pytania o pracę w transporcie. Bo też myslałem o tym, żeby rozwozić pieczywo. Tylko tak siezastanawiam jak człowiek prosperuje jak codziennie musi wstać o 3 rano. Oprócz tego to ile kilometrow średnio trzeba zrobic i ile koszy przerzucić w ciągu dnia ? jeszcze mnei interesuje na jakich samochodach rpacujecie i czy sie psuja, bo ostatnio w robocie wiecej samochod byl na warsztacie niz na drodze
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-09-09 19:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Idzie sie przywyczaic na początku troche cięzko ale pożniej to wstajesz bez problemu i caly dzien normalnie prosperujesz co do km to zalezy od trasy ale najwiecej to 200 dziennie towaru to wiadomo troche jest ale to tez zalezy od trasy na poczatek zawsze masz trase lzejsz tzn startowa a jezdzimy ducatami chodzą nie psuja sie bo sa nowe caly czas wymieniane na nowe i serwisowane wiec z tym problemu nie ma
zdjecie uzytkownika
chętny - 2014-09-10 11:23:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie z tymi samochodami to różnie chyba bo widziałem także takie zabytki za ulicach warszawy w reklamach galerii wypieków jak stare lubliny - a pod takim samochodem więcej się leży niż pracuje... idzie zima więc średnia przyjemność, no ale widocznie coś się zmieniło może już poszły na złom. I tak z tego co tu czytam jako kierowca nie jest tak źle jak na pawilonach. Jaka jest średnia pensja do wyciągnięcia jako kierowca w galerii wypieków? Jak jest płatne z dniami wolnymi i zwolnieniami lekarskimi? dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-09-10 21:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lubliny tez jeżdzily nie bylo problemu ale teraz wszystko wymienione na nowki.Pensje to zalezy od trasy ale tak koło trójki raz mnie raz wiecej na to sklada sie wiele skladnikow dni wolne 2 w miesiacu i niedziele zwolnien sie nie bierze bo to sie nie oplaca lepiej isc na urlop
zdjecie uzytkownika
no dzieki panowie - 2014-09-23 17:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzieki panowie za opinie. czyli mam rozumiec ze teraz z galerii wypiekow tylko duacto fiaty jezdza i juz lublina nie uswiadcze? konformt podczas jazdy jest wazny wk oncu to miejsce naszej pracy, a jak jest za zimno w samochodzie to przeicez ciezko wytrzymac. jak trzy tysiaki miesiecznie to całkiem konkretnie! ja chyba sie zdecyduje
zdjecie uzytkownika
chętny - 2014-09-24 10:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [no dzieki panowie - 2014-09-23 17:54:12]:
ooooooo..... widzę, że pozytywne wpisy są mocno podkręcane przez galerię wypieków... ja tej odpowiedzi nie pisałem ale cały czas obserwuję wątek a to jest tak napisane jakbym to ja pisał! Tym bardziej że chciałem coś takiego napisać ale widzę że zrobił to ktoś za mnie w bardzo ładnym stylu du**właza. Teraz mam wątpliwości czy wierzyć w to co wcześniej czytałem dobrego bo widzę, że to jest mocno naciągane i nie pisane przez kierowców bo nawet ten sam styl jest w tych wpisach. Kierowcy chyba maja zakaz wypowiadania się i za nich robi to biuro!
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-09-29 08:41:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam ostatnio na zakupach na Krakowskim Przedmieściu sklep fajny dziewczyny szybko obsługujące i mile chleb bardzo dobry natomiast dziewczyna na kasie nie mogła oderwać się od telefonu co mnie bardzo zirytowało
zdjecie uzytkownika
odpowiedz - 2014-10-07 19:46:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klient - 2014-09-29 08:41:10]:
A mnie IRYTUJE klient,który wchodzi do sklepu i rozmawia przez telefon a ja! obsługuje go na "palca"wskazującego i niejednokrotnie po skończonych zakupach odwróci się na pięcie i wyjdzie bez podziękowania.
Proszę Klienta BURAKI są też z drugiej strony lady (co nie oznacza,że kasjerka przesadziła)
zdjecie uzytkownika
hahah - 2014-10-08 14:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie! zgdzam sięz powyzszą odpowiedzią, najbardziej irytujace jest jak klient sobie podchodzi do kasy i zamiast skończyć wcześniej rozmowe to prowadzi dwie rozmowy na raz i ty jako sprzedawca stoisz i czekasz aż łaskawie ktoś powie co chce zakupić albo potem jeszcze dopytuje ile musi zaplacic i nawet nie przeprosi
zdjecie uzytkownika
goldi - 2014-11-27 17:36:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam może ktoś wie coś na temat pracy na magazynie? Bardzo bym był wdzięczny za opinię
zdjecie uzytkownika
milka - 2014-12-10 13:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o jejku, ale Wy macie problemy. Skad wiecie o czym jest rozmowa? moze cos bardzo waznego, zyciowego np.choroba, wypadek itp. Napiszcie mi jak jest pod wzgledem pracy na tej kasie...Ile tam sie zarabia, na jakiej umowie, w jakich godzinach? szukam pracy i moze znalazl by sie jakis etat? mam doswiadczenie jako ekspedietka...
zdjecie uzytkownika
Zuza - 2014-12-11 20:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [milka - 2014-12-10 13:53:09]:
Czasem lepiej czasem gorzej jak wszedzie 2 zmiany najpierw zlecenie potem o prace kasa ok
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-12-11 20:57:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na Emilii Plater pracuje Kaska która jest chamska i chodzi po sklepie w krótkiej spódnicy a nogi jak u świni ludzie czy ona lustra nie ma
zdjecie uzytkownika
DWichici@TVP.pl - 2014-12-12 22:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan Lubaszka to oszust i malwersant podatkowy , dlatego w jego firmie jest jak jest ,Ludzie narzekają i odchodzą , Ten pan ma dewizę wykorzystywać słoików a pracowników z Warszawy nie zatrudniać.Dostawców gnębić i zastraszać , w fabryce przyuczać tylko wschodniopracowników ,najlepiej na lewo , aż dziw że NIK nie siedzi tam non stop.Ale ręka rękę myje i najlepiej jak myjnia jest na Wiejskiej.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Złozenie CV, rozmowa bardzo miła ,szybko i bezproblemowo,wystarczy powiedziec że jesteś odpowiedzialny ,dyspozycyjny
Pytania: Dlaczego chcesz pracowac u nas
CZY jestes dyspozycyjny
reszta to standard
zdjecie uzytkownika
palio - 2014-12-13 14:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Lubaszce się nie dorobisz nie zarobisz ale się narobisz
zdjecie uzytkownika
dwichici@tvp.pl - 2014-12-13 19:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo przepraszam nie o tego Pana Lubaszkę mi chodziło. Pomyliły mi się strony .Ukłony i podziękowanie za wspaniałe wypieki. Jeszcze raz Bardzo , bardzo przepraszam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Galeria Wypieków Piotr Lubaszka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Galeria Wypieków Piotr Lubaszka?
Zadaj pytanie
x