brak logo

Nowakowski Piekarnie Sp. z o.o.

Nowy Dwór Mazowiecki

Opinie o Nowakowski Piekarnie Sp. z o.o.

Rogal 2017-03-17 17:25
Pozytywnie można spojrzeć na to tylko chyba że jest praca bo jak pozytywnie wychwalac firmę która ciśnie pracownika nie dając żadnych premi a wymaganiami by człowieka wycisneli do ostatniej kropli krwi podkręcanie śruby coraz gorsze traktowanie ludzi przez kierowników i zero bhp niejasne jest też wynagrodzenie czemu ludzie pracują po 220 godzin i gdzie są dodatki za nadgodziny czy za godziny nocne a jakie pani pani Agnieszko widzi pozytywy i jakie firma ma plany by poprawić swój wizerunek
6
pracownik 2017-03-18 12:43
Właśnie dlaczego nie są uwzględnione dodatki za pracę w nocy .Ta sama stawka w święta .Powinien się ktoś za to wziąć !!!!!.Rogal w stu procentach się z tobą zgadzam.Napisałeś całą prawdę szczerze i brutalnie.Jedyny pozytyw to taki że inwestują w firmę .Dla pracownika jednak nic z tego nie wynika .Gdzie jakiś tzw,socjal chociaż by jakiś skromny.Trochę wstyd ! ludzi tak traktować .
2
Pracownicy 2017-03-18 22:01
Uwaga w babkach wielkanocnych wykryto Opiłki metalu przez detektor......U P.Nowakowskiego Kolonia Klepaczka..Smacznego.
Piekarz 2017-03-18 22:23
Mąka bierze się z młyna a Drożdże pochodzą z pleśni A jak jest gorąco na hali to ciasto robi się zimniejsze a jak jest zimno to element wodę cieplejsze...i jeszcze jest parę innych zasad a poza tym pracując w małych piekarniach to bułki chleb robi się ręcznie Panie pracowniku.Cos jeszcze chcesz wiedziec Piekarz...A wiesz co to jest Jaskulka.Jak chleb się sadzi do pieca...
NX 2017-03-19 01:40
Ten taśmociąg jest na hali w legionowie, szarych szeregów 11. To tam zginął pan Wojciech, miał 60 lat. Pamiętam jak kłamali że niby zasłabł czy miał zawał. I jeszcze po wypadku podobno było zebranie żeby nie rozprzestrzeniać plotek. Nawet oficjalna wersja w internecie była taka że niby taśmociąg sam się uruchomił, chociaż pracował cały czas. Kłamali w tej sprawie od samego początku, tak jak panie kadrowe swego czasu na temat wypłat. To straszne ale nawet do dziś w tej sprawie jest zmowa milczenia, każdy się boi o siebie i nikt nic nie mówi...
3
Agnieszka 2017-03-21 12:06
@Pozytyw, @Rogal , dziękuję za Wasze opinie. Jeżeli ktoś ma ochotę dowiedzieć się więcej o Nowakowski Piekarnie - zapraszam na stronę internetową firmy http://lalorraine.pl/marka/
Rogal 2017-03-22 12:01
Pani Agnieszko większość wpisów tutaj jest kierowane pod markę Nowel Piekarnie Nowakowski mało wpisów dotyczy firmy la lorraine wszyscy tutaj wypisują te same pozytywne opinie o firmie która mieści się w michalowie regionowie i legionowie
Pytacz 2017-03-27 19:23
Słyszałem że pani zajezierska sprzedaje zakład na Michałowie regionowie ciekawe jak długo jeszcze utrzyma się na rynku coraz większe długi i coraz więcej wierzycieli ciekawe co się stanie z ludźmi czyżby masowe zwolnienia
Zainteresowany pracą 2017-03-27 19:56
Witam wszystkich. W związku z pojawiającymi się ogłoszeniami o pracę w piekarni, chciałbym się dowiedzieć w jakim systemie realizowana jest praca czy jest to system 3 zmianowy (pon.- piątek) czy soboty i niedziele też się pracuje (jeżeli tak to po ile godzin), czy w tygodniu wychodzi 40godz czy więcej,czy pracując na 3 zmiany co tydzień pracuje się na inną zmianę czy cały czas na tą samą, i czy jest to umowa o pracę czy jakaś inna forma. Za wszystkie informację z góry dziękuję. Pozdrawiam
Zainteresowany pracą 2017-03-27 19:58
dodam, że na stanowisko : Pracownik magazynu lub Pracownik produkcji
Nick 2017-03-28 18:45
Witam Pana. Praca jest taka że pracuje się jedną zmianę przez X lat tzn: 1 zmiana przez kilka lat, 2 zmiana przez kilka lat lub też (o zgrozo) 3 zmiana NOCKA przez kilka lat! Taka to jest właśnie praca zmianowa. O każdą najdrobniejszą rzecz trzeba się codziennie wykłócać z kierownikami zmian. Pracuje się codziennie. Nie ma że święta, nie ma że weekend. Także nie ma Pan co liczyć na weekendy czy święta wolne. Umowa? Tu na początku pewnikiem będzie zlecenie. Po jakimś czasie można liczyć na umowę o pracę. Być może teraz jest trochę lepiej ale nie chcę już wspominać jak bywało wcześniej. Ogólnie nie polecam tej pracy, to jest czysty wyzysk człowieka przez człowieka w XXI wieku. Ta firma oszukuje! Zmieniają etykiety z datami ważności. Dzisiaj na produkcji zmieniali etykiety chleba. Data ważności zamiast GRUDZIEŃ 2017, to zmienili na MARZEC 2018. Tak oszukują klientów! Mam nadzieję że ktoś z klientów to przeczyta. Proszę powielić i rozprzestrzenić ten wpis jak najdalej i wszędzie gdzie może być to przydatne!
4
Zainteresowany pracą 2017-03-28 19:47
Dziękuję za odpowiedź. A ja dzisiaj dostałem taką informację na e maila od biura pośrednictwa, cytuje:
"Praca realizowana jest w systemie 3 zmianowym (pon-pt), czasami zdarzają się sytuacje, w której jest potrzeba pracy w weekend. Pracując na 3 zmiany, jeden tydzień pracuje Pan na I zmianę (6:00-14:00) drugi tydzień na II zmianę (14:00-22:00), trzeci tydzień na III zmianę (22:00-6:00). Umowa jest umową o pracę".

Ciekawe czy to jest prawda :)
Nick 2017-03-28 20:00
To bujda proszę w to nie wierzyć. Inaczej. Proszę przyjść popracować wtedy będzie wszystko wiadomo...
Nic niewidzialem nic nieslyszalem 2017-03-29 11:07
Ciekawe o której piekarni mowa bo to forum stało się skupiskiem piekarni Nowakowski czyli Nowel La lorine i gorąco polecam a w każdej z tych firm jest inna polityka jeżeli piszą że praca tygodniowa zmianowa to może tak być tylko nie w Nowelu tutaj od lat grafik jest taki sam jak już trafisz na jakąś zmianę to będziesz na niej pracował dopóki się nie zwolnisz tak czy siak powodzenia w nowym miejscu pracy
Tak słyszałem 2017-04-14 05:34
Tutaj mowa jest o piekarni na Szarych Szeregów 11 w Legionowie lub też o piekarni w Michałowie Reginowie. Tutaj tylko wtrąciła się Pani Agnieszka która pomyliła piekarnie. Myślała że chodzi o tę w Nowym Dworze a to już zupełnie co innego. Zresztą to wszystko jest pomieszane. W opisie jest Nowakowski Piekarnie - Nowy Dwór Mazowiecki, w rzeczywistości pomyje są tutaj wylewane na piekarnie w Michałowie i Legionowie. Czy słusznie? W wielu wypadkach tak. Nie wiem jak jest w Nowym Dworze gdzie jest nowoczesna piekarnia wybudowana przez Belgów.
1
pracownik 1 2017-04-19 10:56
No to w takim układzie nie wylewajcie pomyj na żadną z piekarni i tyle .Serdecznie pozdrawiam.Najłatwiej krytykować tylko że to nic nie zmieni tak w zasadzie .
Młyn 2017-04-19 15:59
Zawód piekarza to ciężki kawałek chleba zawsze może się coś nieudac ale liczy się zrozumienie tymbardziej że to nie są piekarnie tylko fabryki gdzie idą miliony wyprodukowanego pieczywa a krytyka jest potrzeba skoro kierownicy wylewaja ja na pracowników którzy traktowani są za niewolników ja ci każe ty masz tak mi grać a zwykly pracownik który nie raz jest niewinny dostaje najbardziej po d u p i e bo jest na końcu układu pokarmowego zarządu który chciałby wydać grosze a sprzedać towar z 100 % przebitka więc może chociaż dajcie o pracownika a będziecie mieć towar najlepszej jakosci
Bartłomiej Mi.....cz 2017-04-20 08:57
Zgoda. Konstruktywna krytyka zawsze jest potrzebna. Choćby po to aby się poprawiało. Nie może być przecież tak że np pensje nie wpływają na czas, praca za 1200 zł itd. Po to jest forum żeby kulturalnie nie obrażając nikogo zgłaszać nieprawidłowości. Szefowie, zarząd, właściciele firm też to czytają i analizują. To ma służyć poprawie w miejscach pracy a nie o wylewanie "pomyj".
3
M.......cz 2017-04-21 04:17
Uwierz że czytają i mają stracha większego niż myślisz. Nie mają ludzi do pracy i nikt normalny tam już nie przyjdzie. Wiedzą dokładnie że mają ch.....ą opinię już wszędzie. Ogłoszenia o pracę wiszą non stop a jeśli ktoś nowy przyjdzie zaraz się zwalnia. Myślisz że Ukraińcy będą zawsze? Nie sądzę. Dlaczego niby nagle nie ma już problemu z pieniędzmi na czas? Wiedzą że muszą się jakoś ogarnąć bo nie potrafią sobie poradzić z rotacją ludzi a i kolejni którzy już jakiś czas pracują się zwalniają. Może jestem naiwny ale gdzieś przeczytałem że firma która ma problemy z rotacją pracowników to na 100 procent oszust. I to by się na 100% potwierdzało...
1
pracownik 1 2017-04-21 17:25
Gdyby mieli stracha to coś by z tym zrobili np, podwyżki jaki kolwiek socjal(bony na święta ,wczasy pod gruszą itd,,,,,)Mają pracownika w głębokej d........e Zawsze przyjdzie ktoś nowy.Owszem opinię mają złą ale jest też fama że przyjmują wszystkich bez większych wymagań abyś tylko wódki nie pił w czasie pracy .Zmian na lepsze nie ma się co spodziewać .Jeżeli ktoś myśli inaczej to naiwniak jak się patrzy .p
123 2017-04-22 02:24
Nic z tym nie robią bo póki co mają Ukrainy dużo. Ale nic nie trwa wiecznie wszystko się zmienia.
Oszukany 2017-05-10 22:30
OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZEDSIĘBIORCÓW I OSOBY PRYWATNE PRZED WSPÓŁPRACĄ Z FIRMĄ: NOWAKOWSKI PIEKARNIE SP. Z O.O. 05-100 Nowy Dwór Mazowiecki ul. Mazowiecka 11. NIP: 531-169-11-50. Oszustwa odbywają się w filii zakładu w miejscowości Kolonia Klepaczka ul. Transportowa 4 gm. Kamienica Polska. Firma nie płaci za wykonane usługi ponad pół roku.
1
M.......cz 2017-05-14 20:36
Ma pan na pewno rację. Problem w tym że w nowym dworze tej firmy tam już nie ma. Tutaj jest głównie mowa o zakładach w Michałowie reginowie i o sławnej piekarni na szarych szeregów 11 w Legionowie. Nie jest dobrze to fakt. Firma się bogaci na plecach zwykłych ludzi. Podjeżdżają pod zakład porsche panamera a pan mówi o długach. Czy pan wie ile kosztuje taki samochód? To są już miliony zł. Oni nie mają wstydu budują bogactwo kosztem zwykłych ciężko pracujących ludzi. Ci ludzie to często zagubieni pijacy i ćpuni. Ci na górze nie doceniają dobrych pracowników tylko cały czas wymagają i ich dojeżdżają. Najwyższy czas zrównać takie firmy z ziemią. Raz na zawsze...
2
pracownik 2017-05-17 12:35
Oj to prawda !!!!!!! .Szkoda pracowników .Wynagrodzenie powinno wzrosnąć .Ludzie charują świątek piątek i niedziela za marne pieniądze .Czy kiedyś będzie inaczej ????????????
Pracownik 2017-05-17 17:41
Nie macie się co martwić jeszcze ze 2 miesiące a Ukraińców nie zobaczycie :) Na zachód Europy ich ciągnie. I tak pracują na czarno to tam też na czarno ale w Euro płatne!!! :)
kaktus123 2017-05-20 10:52
Ostatnio w Pułtusku pojawiło się ogłoszenie pracy w piekarni w Nowym Dworze Mazowieckim ul przemysłowa i chciałbym się dowiedzieć jak wygląda tam praca czy te wszystkie negatywne opinie dotyczą tej piekarni czy innej chodzi o to jaka jest płaca traktowanie pracownika liczba godzin pracy w tygodniu czy jest fundusz socjalny jak jest z urlopem itp ponieważ teraz pracuje w ciężkiej pracy i jestem ciekawy czy warto ją zmienić
pracownik 2017-05-20 10:58
Zgadzam się z Tobą do podniesienia wynagrodzenia dla pracowników może tylko zmusić fakt braku rąk do pracy!!!!.Nic innego.Nie szanują pracownika.Pracodawco szanuj pracownika swego bo możesz nie mieć żadnego !.I z tą myślą państwa zarządzających zostawiam.
1
Hallo!!! 2017-05-21 17:54
Prawie każdy podpisuje się tutaj jako "Pracownik". Cóż póki co tych pracowników jest wielu i godzą się na to na co się godzą. Ja także wyrażam swój sprzeciw przeciwko takiemu traktowaniu. Nie szanują człowieka, wołają "hallo" ( a za halo jak dobrze wiemy ze szkoły to w m....ę walą!)! No w sumie ktoś za to "hallo" naprawdę powinien dostać w twarz i to nie jeden raz. Brak kultury, buta, arogancja tacy są ci "zarządzający". Kto ich wychował? Tak się nauczyli wołać, ludzie się na to godzą i mamy to co mamy. Niestety...
2
12345 2017-05-22 11:16
Zawsze można zwrócić uwagę tej osobie która woła do ciebie halo!!!!!Nie każdy sobie pozwoli na takie traktowanie i uwierz mi ja nigdy nie pozwolę!!!!! Zwykły pracownik jakich wielu .Szacunek musi być .I idealnie by było gdyby działało to w obie strony .Pozdrawiam wszystkich.
1
Też pracownik 2017-05-22 18:13
Zgadzam się z tym wpisem w całej rozciągłości. Pójdźmy dalej. Jak widzi Pani odpowiedź na tego typu zaczepki w stylu: "hallo"? Jak konkretnie odpowiedzieć? Co oni sobie myślą? Że jest audyt, maszyny nie pracują to wszystko ma być "cacy". Na co dzień? Syf, bałagan i kombinatorstwo. Ale audyt musi wyjść super. Jakie to wszystko jest kłamliwe, obłudne, denerwujące. A niech ten audyt zobaczy jaka jest prawda. Niech zobaczą codzienność jak pieczywo wala się po podłodze, jak kartony się nie zamykają, ile jest ciężkiej, siermiężnej pracy. Dokładają kolejną linię. Coraz mniej miejsca. Robi się ciekawie/nie ciekawie? No właśnie ponawiam pytanie. Jak odpowiedzieć? "Za halo w mordę walą?" A może kulturalniej, nie zniżając się do ich wątpliwego "poziomu"? Co robić???
1
Ricky 2017-05-22 21:43
Powiem tak to nie jest apteka każde ciasto inaczej garuje z każdego ciasta będzie inny chleb i każde ciasto czy bulka jest inna a w aptece mają być 2 tabletki to są 2 tabletki zawód piłkarza jest trudny ale o czym my rozmawiamy skoro 3/4 z was wogole nie wie co tam robi macie robić co wam mówią przełożeni a nie co wam się podoba ciekawe ilu z was wie z kad bierze się bułka oceniacie pracodawcę że jest słaby a może z was słabi piekarze nieoszukujmy się staneliscie w miejscu i boicie się coś zmienić jeżeli nie masz smykalki do tego co robisz to tego nierob i nienazekaj że nie możesz zmienić swego losu
1
123456 2017-05-23 13:13
Ty Ricky to widzę że wszystkie rozumy pozjadałeś .Mowa tu jak widzisz o relacjach pracownik -kierownik.Lub raczej jej braku.Piekarz z ciebie pełną gębą ha ha zapewne wybitny znawca tematu ??!.No ale chociaż jeden nie narzeka dobre i to .Pozdrawiam Rikusiu he he he
Ricky 2017-05-23 15:42
To są gbury masz racje ale ty niemasz tam mu wchodzić w 4 litery tylko robić powierzone pracę chyba że lubisz wchodzić pod biurko to wtedy masz układy a jeżeli nie podoba Ci się relacja z przełożonym to się zwolnij załóż własną firmę i ciekawe czy ty pozwolisz na to żebyś płacił za siedzenie na kawie i chlanie na zakładzie gdzie w każdej chwili ktoś może zginąć wogole atmosfera w tej firmie to dno mówisz że kierownicy są źli a może to twój dobry kolega cię pod p i e r d a l a spójrz że ludzie w tej firmie to Żmije a ty prędzej czy później sam sie zwolnisz tylko na co tu jeszcze czekać te 2 tys które tu masz zarobisz wszędzie pozdrowienia
Ricky 2017-05-23 15:43
To są gbury masz racje ale ty niemasz tam mu wchodzić w 4 litery tylko robić powierzone pracę chyba że lubisz wchodzić pod biurko to wtedy masz układy a jeżeli nie podoba Ci się relacja z przełożonym to się zwolnij załóż własną firmę i ciekawe czy ty pozwolisz na to żebyś płacił za siedzenie na kawie i chlanie na zakładzie gdzie w każdej chwili ktoś może zginąć wogole atmosfera w tej firmie to dno mówisz że kierownicy są źli a może to twój dobry kolega cię pod p i e r d a l a spójrz że ludzie w tej firmie to Żmije a ty prędzej czy później sam sie zwolnisz tylko na co tu jeszcze czekać te 2 tys które tu masz zarobisz wszędzie pozdrowienia
1
zaq 2017-05-24 11:53
Ty Ricky to chyba masz jakiś problem emocjonalny sam ze sobą ??.O tym że wszystkie rozumy pozjadałeś to już nie wspomnę!.Zapewne jestęś wspaniałym pracownikiem wzór cnót wszelakich .Ja proponuję Ci stanowisko zastępcy prezesa.Co Ty na to ?.Weż się człowieku ogarnij.I do pracy weż!!!
Ricky 2017-05-25 11:47
Poziom buractwa w tej firmie osiągnął totalne dno kiedyś to kierownicy zachowywali się jak buraki dziś i pracownicy jak widać kiedyś w tej firmie pracowali ludzie z charakterem a nie takie zwykłe szare myszki które piszcza między sobą że jest źle zamiast coś z tym zrobić szkoda mi was pieski pani Z.
Paramera 2017-06-06 19:03
Porsche Panamera po opublikowaniu tego wpisu jakoś przestało się pojawiać przed firmą. Przypadek??? Hmm bardzo ciekawe. Kim jest ten pan który dzień w dzień ładuje prądem z firmy najnowsze Volvo XC 90 hybrydowe plug in??? Tam zawsze jest podłączony kabel i super Volvo się ładuje. A jak!!! A bydło? Niech ładuje kartony i palety na "pakę". By żyło się lepiej!!! (Oczywiście panu z XC 90).
2
123456 2017-06-07 10:25
O której piekarni napisałeś ?
OSZUKANY 2017-06-12 22:43
UWAGA NA OSZUSTA JACKA NOWAKOWSKIEGO Z FIRMY NOWAKOWSKI PIEKARNIE KOLONIA KLEPACZKA GM. KAMIENICA POLSKA . FIRMA NIE PŁACI MIESIĄCAMI ZA WYKONANE USŁUGI. ZALEGŁOŚCI TEJ FIRMY SIĘGAJĄ KILKADZIESIĄT MILIONÓW ZŁOTYCH
OSZUKANY 2017-06-12 22:47
UWAGA NA OSZUSTA JACKA NOWAKOWSKIEGO Z FIRMY NOWAKOWSKI PIEKARNIE KOLONIA KLEPACZKA GM. KAMIENICA POLSKA . FIRMA NIE PŁACI MIESIĄCAMI ZA WYKONANE USŁUGI. ZALEGŁOŚCI TEJ FIRMY SIĘGAJĄ KILKADZIESIĄT MILIONÓW ZŁOTYCH
OSZUKANY 2017-06-12 22:48
UWAGA NA OSZUSTA JACKA NOWAKOWSKIEGO Z FIRMY NOWAKOWSKI PIEKARNIE KOLONIA KLEPACZKA GM. KAMIENICA POLSKA . FIRMA NIE PŁACI MIESIĄCAMI ZA WYKONANE USŁUGI. ZALEGŁOŚCI TEJ FIRMY SIĘGAJĄ KILKADZIESIĄT MILIONÓW ZŁOTYCH
OSZUKANY 2017-06-12 22:49
UWAGA NA OSZUSTA JACKA NOWAKOWSKIEGO Z FIRMY NOWAKOWSKI PIEKARNIE KOLONIA KLEPACZKA GM. KAMIENICA POLSKA . FIRMA NIE PŁACI MIESIĄCAMI ZA WYKONANE USŁUGI. ZALEGŁOŚCI TEJ FIRMY SIĘGAJĄ KILKADZIESIĄT MILIONÓW ZŁOTYCH
Żłopuś 2017-06-14 01:01
No wymagają od człowieka żeby pracował jak robot, a tu nawet maszyna się poddała. I na linii kajzerki maszyna stop. I co? Chytry dwa razy traci. A ten Sajgon co tam był jak to się zepsuło to właśnie audyt jakiś powinien zobaczyć. TO są chytre lisy tylko produkcję zwiększać i zwiększać. Jak najszybciej jak najwięcej. Ale niestety człowiek jest człowiekiem i nawet maszyny mogą się po prostu poddać czego zresztą tym ,,państwu,, życzę. I tak jak jest tutaj napisane nie jestem robotem.
2
Zawiedziony 2017-06-14 15:42
Zgadza się. Odradzam firmę Nowakowski Gorąco Polecam każdemu. Jestem franczyzobiorcą i mogę wszystkich zapewnić że z nimi wiążą się problemy na tle i finansowym i zdrowotnym. Bardzo dużo osób zaczyna się wycofywać z tej sieci. Rozmawiałem też z pracownikami ich jednostek którzy potwierdzili bardzo złą sytuację.
okradziony 2017-06-14 22:46
Z tego co się orientuję to prokuratura i policja wydział gospodarczy jest na etapie zbierania dokumentów od poszkodowanych. W sprawie nadużyć finansowych.
uświadomiony 2017-06-14 23:05
Firmy, które remontowały lokale pod działalność gorąco polecam również nie dostały wynagrodzenia za wykonane usługi. Sprawa lada miesiąc będzie tak nagłośniona jak AmberGold. Wtedy zajmą się już z Urzędu tym byznesmenem.
Byznesmen Henryk 2017-06-17 15:32
Szukam doktora habilitowanego z czterema językami do wywożenia gnoju z obory. Dwie niedziele w miesiącu wolne. No nie mogę znaleźć kandydatów...
1
robol 2017-06-18 15:57
Mnie zatrudnij. Ja mam takie kwalifikacje. Tylko pod warunkiem, że zapłacisz pensję choć raz na trzy miesiące i będziesz tolerował pijaństwo tak jak innym pracownikom. Papiery dostarczę po wtorkowym rynku. Muszę je najpierw zdobyć i skompletować.
Obserwator 2017-06-18 16:53
Właściciel firmy Nowakowski Piekarnie - Jacek Nowakowski okazał się przy tej inwestycji cienkim Bolkiem. Nie sprostał zadaniu. Daleko mu do właściciela np. Press Glassu i innych wysokiej klasy przedsiębiorców. Zabiera się za duże interesy, o których nie ma zielonego pojęcia. Z ekonomią jest na bakier. Z inwestycjami również. Wydaje mu się, że jest dobry a tymczasem powinien zająć się garażową piekarnią. Może wtedy by się sprawdził działając na mniejszą skalę. Historia rodziny nie wystarczy. To, że kiedyś jego przodek był dobry w biznesie nie znaczy, że on też taki będzie. Otacza się nieodpowiednimi ludźmi. Niestety dobrym trzeba dobrze zapłacić. Jedni udają, że pracują a drudzy, że płacą. Ot stąd ta porażka. Nie wyciąga wniosków ze swoich porażek. Popełnia cały czas te same błędy. Na koniec ktoś inny skorzysta z gotowej fabryki. Ludzie dziś są uświadomieni co do swoich praw pracowniczych. To nie średniowiecze. Życie samo zweryfikuje tą piramidę finansową.
wsxedc 2017-06-18 18:43
Ty to nie dość że obrotny to jeszcze dowcipny hłe hłe hłe;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Zostaw swoją opinię o Nowakowski Piekarnie Sp. z o.o. - Nowy Dwór Mazowiecki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nowakowski Piekarnie Sp. z o.o.