Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Global Work Sp.zo.o

Pracowałeś w firmie Global Work Sp.zo.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kwiatek - 2011-07-14 20:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak tam na rafinerii z rotacja w mongstadt, jakie warunki mieszkalne i jak z dietami i rodzinnym?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-24 16:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja rowniez czekam na prace w Mongstad mieli zadzwonic i nie dzwonia, czekam i nie wiem co robic...Czy ktos wie jakie stawki i jak tam ze sprawami dojazdu, czy placa za przelot ? czy prom? bo nic nie wiem... Bardzo mi zalezy, bo juz tyle firma odmowilem bo mnie zaczarowali swoja oferta ze nie wiem co ja teraz zrobie...
zdjecie uzytkownika
G - 2011-11-04 04:07:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem tak, Mongstad - może nie jest rajem - ale w Polsce nie znajdzcie nic lepszego a napwno nie Orlen czy Lotos - z[usunięte przez administratora]majstrami i wynagrodzeniem na poziomie 3 tys. brutto.
Mongstad 1 rok wyplata po zmianie rotacji na 12 na 9 okolo 9 do 12 tys zl netto przy dobrym kursie noka , wakcyjne 8 tys przy 36 % podatku ale za to zwrot 38 tys nok w pp dopłaciłem 5 . w sumie mam na koncie 150 tys i kto tu jest głąbem. :) przydekuję jeszcze rok zobaczymy jak będzie oby się nie spierdzieliło. Firma nie jest super ale w tym całym gównianym rynku pracy to i tak nie jest źle.
zdjecie uzytkownika
bezpracy - 2012-01-22 08:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślicie że ten nabór co jest teraz na Mongstad to na serio ? Czy tylko podbijają sobie bazę z CV ?
zdjecie uzytkownika
bobek - 2012-02-25 08:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie mam pytanie, czy ktoś poinformuje mnie jak podejść do załatwienia pracy w Mongstad, z góry dzięki wielkie
zdjecie uzytkownika
bobek - 2012-02-29 10:31:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
G - 2011-11-04 04:07:05

Powiem tak, Mongstad - może nie jest rajem - ale w Polsce nie znajdzcie nic lepszego a napwno nie Orlen czy Lotos - z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ... majstrami i wynagrodzeniem na poziomie 3 tys. brutto.

Mongstad 1 rok wyplata po zmianie rotacji na 12 na 9 okolo 9 do 12 tys zl netto przy dobrym kursie noka , wakcyjne 8 tys przy 36 % podatku ale za to zwrot 38 tys nok w pp dopłaciłem 5 . w sumie mam na koncie 150 tys i kto tu jest głąbem. :) przydekuję jeszcze rok zobaczymy jak będzie oby się nie spierdzieliło. Firma nie jest super ale w tym całym gównianym rynku pracy to i tak nie jest źle.
czy jest mozliwość żebyś powiedział jak podejśc do załatwienia roboty w Mongstad
zdjecie uzytkownika
lindner - 2012-03-21 21:39:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak narzekacie na swojego pracodawce a dalej u iego pracujecie, w kazdej firmie tak jest, nie tylko w Global-u, myslicie ze w lindnerze lepiej? lindner to jedna wielka rodzina, (pocioty majstrow; bracia, zięcie, synowie i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wie co jeszcze) na ktorych trzeba pracowac. a kierownictwo? chce pan pracowac ([usunięte przez administratora]) ,wiecej chyba niemusze pisac. tylko nie piszcie o nas "tarnowskie psy" bo wszedzie mozna takich spotkac... u was tez
zdjecie uzytkownika
herakles - 2012-07-12 23:13:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam słychać w Mongstad?Dużo ludzi?Robota na 8 lat podobno[usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
yamakasi56 - 2012-09-03 21:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłem i widziałem co sie dzieje na Mongstad takiego syfu w Norwegii jeszcze nie spotkałem uwaga na izolerów na pana[usunięte przez administratora]" bo robi już 4 lata ciekawe jak mu to się udaje skoro nie zna języka obcego ale za to [usunięte przez administratora] potrafi doskonale i jego [usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
SZKOT - 2013-02-18 15:48:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ELO NA IZOLACJE MAJA ROBOTE. BABKA MOWILA PRZEZ TELEFON ZE ZA 2 TYGODNIE BEDA WYJAZDY DLA TYCH CO MAJA NORTSTOKA. TRZEBA CV WYSLAC
zdjecie uzytkownika
zibi - 2013-02-18 15:58:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie a gdzie ta robota?
zdjecie uzytkownika
Nor. - 2013-03-11 20:21:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robota w haugesund
zdjecie uzytkownika
nikt - 2013-03-31 14:14:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WITAM. SLYSZALEM ZE POTRZEBUJA LUDZI Z CERTYFIKATEM I DOSWIADCZENIEM NA CZARTEK. CHCIALBYM JECHAC ALE SLYSZALEM ZE BEDA TAM SPRAWDZAC CERTYFIKATY I UMIEJETNOSCI BO GLOBAL NIE MA LUDZI Z DOSWIADCZENIEM I NORWEDZY JUZ O TYM WIEDZA. JEST SENS BEZ CERTYFIKATU SKLADAC PODANIE. PROSZE O ODPOWIEDZ.
zdjecie uzytkownika
olo - 2013-03-31 15:23:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co ty myślałeś, że pojedziesz bez umiejętności i będziesz się "ślizgał"
po grzbietach innych ?
zdjecie uzytkownika
teznikt - 2013-04-05 13:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to ciekawe.. ja tam robie i to klamstwo jest. global wziol robote innej firmie i oni tera chodza po nas i tak gadajom co by my u nich robili anie w globalu niedajcie sie oszukac i starajcie sie o wyjazd
zdjecie uzytkownika
nikoś - 2013-04-22 20:12:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy może ktoś mi podać jakieś inne namiary na firme global bo nie moge się dodzwonić do nich ze strony inte k
zdjecie uzytkownika
lurek - 2013-04-23 07:52:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jest cieszko napisz maila to sami dzwonia
zdjecie uzytkownika
mili - 2013-05-09 12:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Napiszcie czy Global odprowadza składki w Polsce czy tylko w Norwegi
zdjecie uzytkownika
olo - 2013-05-09 16:40:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mili - 2013-05-09 12:52:38

Witam

Napiszcie czy Global odprowadza składki w Polsce czy tylko w Norwegi
Tylko w Norwegii.
zdjecie uzytkownika
kris - 2013-07-24 08:42:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie gdzie można zrobić taki kurs na piaskarza żeby był uznawany w całej UE? I Ile taki kurs kosztuje?
zdjecie uzytkownika
Joko - 2013-08-06 12:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój mąż pracował w Globalu,pojechał tam dwa razy.Teraz czeka na telefon,choć nawet nie odbierają gdy sam zadzwoni. Płaca była na czas i wszystko o.k.Tylko szkoda ż tak szybko się skończyło.
zdjecie uzytkownika
Staszek - 2013-12-18 20:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powyższy post został usunięty,około 2 godziny temu,czyżby raziła kogoś celnośc spostrzeżeń?
zdjecie uzytkownika
Staszek - 2013-12-18 20:24:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
posty z czterech miesięcy podejrzanie ulotniły się?
zdjecie uzytkownika
solidaruch - 2013-12-19 14:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak,bawią się w cenzurę,za komuną tęsknią.
zdjecie uzytkownika
pikus - 2014-01-10 14:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tata blokuje globalek opinie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
74 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Global Work Sp.zo.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x