logo Centrum Pracy 24

Centrum Pracy 24

Gliwice

Opinie o Centrum Pracy 24

Multicompany Marcin Filipkowski 2014-05-01 19:10:27
Cieszę się z tej opinii. Szkoda, że administrator usunął pani epitet. Mam nadzieję, że znajdzie pani zatrudnienie w perfekt pflege, która ma wyśmienitą renomę u opiekunek. Chętnie zdradziłbym informacje na temat powstania perfekt pflege i koordynatorki z Hamburga. Zapraszam do kontaktu. Cieszę się również, że nie każdy jest zadowolony z naszej działalności, ponieważ nasza działalność jest dla wszystkich, ale nie dla każdego.
5
kama44 2014-05-28 13:31:49
Bardzo polecam firmę Centrum Pracy 24 z Gliwic. Nigdy nie brakuje tam zleceń, a Panie są przemiłe i bardzo kompetentne. Zawsze są w kontakcie z opiekunką a wypłaty są jeszcze przed podanym terminem.
1
Ktosiek 2014-06-08 16:14:15
Jak na razie współpracuje mi się dobrze z w/w firmą i mam nadzieję,że tak zostanie.Co do wad to ich jedyną wadą jest brak wad.Zalety hmm...wszystko przed czasem i świetna komunikacja na linii pracownik pracodawca.Co do Perfect Pflege nie będę się wypowiadać
2
ela 2014-06-16 06:37:27
Wspołpracowałam z Centrum Pracy 24.Miałam dobre zarobki,adekwatne do wykonywanej pracy,języka i umiejetosci.Jesli chodzi o wynagrodzenie zawsze otrzymywałam wcześniej,Polecam.
1
Ktosiek 2014-06-24 10:25:14
Olu o plotkach nic nie wiem i do tej pory jest dobry kontakt z firma:-) .
Co do zapytania o pensji to zawsze jest przed deklarowanym czasem i z tego co wiem to staraja sie wyzylac pensje na koniec miesiaca:-)
Pozdrowionka
1
anka 2014-07-14 14:41:40
POLECAM, byłam, jestem bardzo zadowolona.
1
Janina 2014-08-05 17:42:23
Ja również POLECAM Centrum Pracy 24 Klaudia Kowol
Bohaterów Getta Warszawskiego 1/2
44-100 Gliwice byłam i każdemu polecam.Pozdrawiam.
coworker 2014-11-14 17:59:04
CP24 reklamują się jako profesjonalna agencja pracy. póki co jak czytam wypowiedzi to widzę, że firma ma dosyć pozytywne opinie. szukam właśnie agencji dla siebie, oferta Centrum Pracy mi odpowiada, nie chcę jednak wtopić wybierając pochopnie. nastawiam się na dłuższą poważną współpracę, mogę na to liczyć w tej firmie?
kludia kowal 2014-11-19 22:00:27
opiekunki odradzam wspolpracy z centrum pracy 24 panie sa mile ale klamia na miejscu okazuje sie ze warunki pracy sa inne maja same ciezkie przypadki porazka
7
kasia 2014-11-20 10:29:20
ja tagze odradzam
6
maritza 2014-12-01 18:49:57
Cześć, dla wszystkich zainteresowanych pracą w takiej branży, Centrum Pracy 24 właśnie ogłosiła nową ofertę pracy. Ci którzy już pracują, możecie skomentować i ocenić czy warto? Centrum pracy 24 jest certyfikowaną Agencją Zatrudnienia z siedzibą w Gliwicach wpisaną do KRAZ pod nr 9270. W chwil...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5666943?keywords=&region=
1
MU 2015-02-07 17:18:52
To jest opinia chyba pracowników, czekam na zaległe wynagrodzenie z Centrum Pracy 24 i dokumenty, których firma nie wydaje.


Pozdrawiam
5
AWA 2015-02-07 17:22:04
Zgadzam się inne warunki od przekazanych informacji.
2
REW 2015-02-07 17:24:34
Opiekunki pozostawione są same sobie żadnego kontaktu z firmą, w innych agencjach pytają jakie warunki pracy itp.Tu nie interesują się niczym. UWAŻAJCIE!!!
4
TYT 2015-02-07 17:25:42
Zgadzam się w zupełności Uwaga dziewczyny.
2
Opiekunka 2015-02-08 20:45:44
Ja mogę powiedzieć tyle. Pieniążki wypłacane na czas, umowy też. Czasem jakieś małe niedociągnięcia, ale jest to jedna z niewielu agencji której zależy na opiekunkach.
Klaudia Kowol 2015-02-13 16:34:10
Wyjaśnijmy sobie coś, skoro czeka Pan/Pani na zaległe wynagrodzenie to dlaczego nie zgłosi się po nie do firmy? Proszę Państwa nazywam się Klaudia Kowol (proszę administratora aby nie usuwał mojego imienia i nazwiska oraz treści wiadomości z uwagi na fakt zaistniałych pomówień) i zapraszam do kontaktu osoby rzekomo oszukane.
Dlaczegóż to mielibyśmy sami sobie tworzyć opinie? Proszę Państwa absolutnie nie zależy mi na reklamie firmy, gdyż wychodzę z założenia że dobra firma mówi sama za siebie. Nie jestem typem dorobkiewicza, który musi za wszelką cenę zarobić/dorobić się. Zapraszam do kontaktu osoby, którym rzekomo nie wypłaciłam wynagrodzenia. Czy wśród tych osób znajdują się również te, które nadużywały alkoholu w miejscu pracy bądź nie odesłały umów do dnia dzisiejszego??? Z pewnością.... Zanim wykażecie się Państwo inicjatywą wydania opinii na temat jakiejkolwiek firmy, proponuje opisać okoliczności na podstawie których to nastąpiło wstrzymanie/potrącenie/niewypłacenie wynagrodzenia. Z poważaniem K. Kowol Centrum Pracy 24
dario 2015-03-31 21:42:44
Ciekawe te komentarze, zwłaszcza, że centrum pracy 24 ma sporo konkurencji w branży, to te bardzo pochlebne opinie wydają się mi odrobinę podejrzane, może tworzy je ktoś z biura, czy coś... Naprawdę są tacy profesjonalni? Powiedzcie mi na jaką umowę zatrudniają i czy zapewniają jakieś benefity pracownicze?
3
Ewa 2015-04-08 17:11:33
Opiekunki! Uwaga na firmę Centrum Pracy 24. Katastrofa! Nie liczą się z człowiekiem, kłamią , kręcą. Za nic mają opiekunki. Obiecują gruszki na wierzbie, a potem zero kontaktu. Kompletny brak profesjonalizmu. Każda inna firma jest lepsza od Centrum Pracy 24 z Gliwic.
6
kasia 2015-07-07 16:28:19
odradzam ta firme klamia za wszelka cenie brania rodziny niemieckie a nas maja za alkoholiczki niech ta pani klaudia kowal powi ile ma procesow w sadze
7
basia 2015-07-23 08:32:24
byłam pare razy z tej firmy i powiem że firma jest ok,godna polecenia,chętnie skorzystam z ich ofert pod warunkiem że wynagrodzenie będzie porównywalne z innymi firmami,pozdrawiam.
Klaudia 2015-08-14 20:26:34
Pani komentarz przyznam rozbawił mnie do łez lecz proszę sobie wyobrazić, że ani jednego.. Widocznie skoro ewidentnie klient stwierdził nadużycie alkoholu i przedstawia mi ku temu dowody oraz argumenty nie mam podstaw myśleć ani też uważać inaczej. Drogie Panie/Panowie rodacy same/sami ciężko pracujecie na swoją opinie, gdyż nikt z palca sobie takich oskarżeń nie wysysa. Wielokrotnie sama również byłam świadkiem nadużywania alkoholu ze strony opiekunek/opiekunów podczas podróży autokarem dość popularnego przewoźnika więc proszę wybaczyć i zostawić sobie swoje zbędne komentarze dla siebie lub mieć w sobie tyle odwagi i skonfrontować sprawę osobiście. Proszę administratora aby nie usuwał tej opinii z uwagi na fakt, iż wypowiedź Pani Katarzyny zawiera liczne uchybienia i niejako mija się z prawdą, którą należało wyjaśnić.
Katarzyna Strzoda 2015-10-29 14:21:15
Firma Centrum Pracy 24 Sp.z o.o. Poszukuje osób chętnych do pracy w charakterze „Opiekun/ki osoby starszej” za granicą.
Centrum Pracy 24 jest firmą, która w głównej mierze świadczy usługi opieki całodobowej. Posiadamy wieloletnie doświadczenie na rynku. Naszym priorytetem jest dbanie o zadowolenie wszystkich stron zaangażowanych w usługę opieki.
Cechują nas solidność, indywidualne podejście do każdego przypadku, rodzinna atmosfera i zaangażowanie.
Oferujemy:
- Atrakcyjne wynagrodzenie (1000-1500 Euro)
- Legalną pracę na terenie Niemiec
- Zatrudnienie na warunkach niemieckich (Niemieckie ubezpieczenie KKH oraz składki)
- Możliwość zdobycia cennego doświadczenia
- Organizacja wyjazdu oraz zwrot kosztów podróży
- Stały kontakt z koordynatorem firmy
Wymagania:
- Znajomość języka niemieckiego w stopniu przynajmniej komunikatywnym
- Doświadczenie w opiece nad osobami starszymi
- Miłe usposobienie, empatia, odpowiedzialność
- Mile widziane prawo jazdy kat. B
Posiadamy dużo ciekawych ofert!

Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV wraz ze zdjęciem na adres e-mail kontakt@centrumpracy24.com
Kontakt telefoniczny w godz. 8.00-16.00
Tel. (32) 235-31-72
Kom. 784-334-918
Kom. 531-725-004
Zenon 2016-03-03 22:35:49
pracowałem w tej firmie 27 dni w grudniu 2014r i był problem z wypłata ale nie z winy firmy tylko rodziny niemieckiej , która wmówiła sobie ze nie będzie polakom płacić , ,Centrum pracy zagwarantowało ze pieniądze odbiorą i tak się tez stało pod koniec marca wypłacono mi wszystko , ZUS i inne tez od 3940zl. Polecam , prawdopodobnie wrócę do tej firmy bo byłem zadowolony
K 2016-03-15 00:15:12
Umowa o pracę jest zawierana od 1-go dnia pobytu w pracy, natomiast po pół roku można otrzymać lub i wcześniej umowę na czas nieokreślony. Aktualnie poszukujemy specjalisty do spraw rekrutacji z biegłą znajomością języka niemieckiego. Chętnych Państwa zapraszamy do kontaktu.
Oferujemy kursy o stosunkowo niskich cenach indywidualne bądź grupowe w zależności od Państwa potrzeb.
Pod koniec roku 2015 udało nam się utworzyć również markę przewozów międzynarodowych do Niemiec i Holandii, w związku z tym zapraszamy również do kontaktu zawodowych kierowców oraz potencjalnych klientów.
Istniejemy na rynku od 2012 roku. Rok temu przekształciliśmy się w spółkę. Pragniemy nadal budować dobrą opinie firmy w oparciu o zaufanie, szczerość i solidność. Możemy osiągnąć jeszcze więcej ale tylko i wyłącznie z Państwa pomocą bo bez Was nie byłoby nas!
1
Teresa 2016-04-12 11:56:33
Mark co masz na myśli że publicznie nie jest dobrze widziana ?
25412 2016-06-03 11:13:52
UWAGA NA TĄ "AGENCJĘ" !!! Przed wyjazdem po 10 telefonów dziennie a później jak przychodzi do wypłaty to jest problem! Już ponad pół roku nie mogę odzyskać swoich pieniędzy!!!
7
Klaudia 2016-06-06 16:21:22
Jeżeli nadużywał/a Pan/i alkoholu bądź nie odesłał/a umowy to oczywiste, że nie otrzyma Pan/i wynagrodzenia. Następnym razem proszę mięć w sobie odrobinę godności oraz honoru i podpisać się własnym imieniem i nazwiskiem gdyż nie pozwolę sobie na bezpodstawne oczernianie firmy (firmy nie agencji). Jesteśmy jedną z nielicznych firm, która akurat broni interesu swoich pracowników więc proszę sobie darować, usunąć komentarz i nie wystawiać się na pośmiewisko. Pozdrawiam
3
0123 2016-06-07 21:48:47
Alkoholu nie spozywalam, referencje od rodziny jak najbardziej pozytywne. Umowa byla podpisana i odeslana wiec nie ma sie do czego przyczepic ze cos zle zrobilam. Jedynie to z waszej strony teraz wychodzą takie jaja, wiec niech kazdy wie co z was za agencja, firma czy centrum pracy :)
6
zosia 2016-07-05 18:09:18
Bardzo smieszne ... prezes sam wystawia z dwoch kont opinie .. ubawilam sie po pachy no ale coz powiedziec po za tym ze trzeba na ta firme uwazac a najlepiej omijac z daleka
4
zosia 2016-07-05 18:09:50
Bardzo smieszne ... prezes sam wystawia z dwoch kont opinie .. ubawilam sie po pachy no ale coz powiedziec po za tym ze trzeba na ta firme uwazac a najlepiej omijac z daleka
2
Julka 2016-07-05 18:36:46
@Zenon
Praca w grudniu, a wypłata w marcu? i to dobra firma!
Miałeś umowę z CP24 czy z Niemcami? Ciebie nie powinno obchodzić, czy Niemcy zapłacili i czy przed terminem czy po. PO TYM PRZYKŁADZIE WIDAĆ PROFESJONALNOŚĆ FIRMY !
4
gosc 2016-07-06 14:39:53
eee, tojak jeżdziłaś na śliwki, to luzik:) Wszędzie robotę znajdziesz, tylko o tych śliwakach koniecznie w cv napisz:)
Helena 2016-07-21 10:02:52
Ja jestem zadowolona ze współpracy z tą firmą, jeżdżę do Niemiec do pracy jako opiekunka osób starszych, pracuję na podstawie umowy-zlecenie, zarobki nie są złe. Oczywiście wcześniej trzeba przejść telefoniczną rozmowę rekrutacyjną, na miejscu jest koordynator, który w razie potrzeby służy pomocą.
0123 2016-07-22 06:41:39
Nie ma pomocy koordynatorow, trzeba radzic sobie samemu...
1
Helena 2016-08-12 17:19:14
Ja na miejscu w Niemczech otrzymałam wsparcie ze strony firmy. Rodzina u której byłam miała problem co do moich przerw w pracy, jako, że moja znajomość niemieckiego jest podstawowa (dopiero się uczę), to nie mogłam do końca zrozumieć o co im chodzi, poprosiłam o wsparcie i otrzymałam pomoc.
1
Porek 2016-08-29 16:28:46
Do Zenona,

czemu odszedłeś skoro tak dobrze było :-)
pan prezes sam musi pisać pozytywy na temat firmy którą reprezentuje :-)


straszne
ale co się nie robi dla własnego zadowolenia :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))
fran_milecka 2016-09-08 13:55:41
Rzeczywiście CentrumPracy24 miało jakiś czas temu problemy wizerunkowe przez opiekunki nadużywające alkoholu, według mnie trochę niesłusznie. Oferują dobre stawki, poza tym informują, jakie warunki zastanie się na miejscu i jakie czynności trzeba będzie wykonywać przy podopiecznym. Nikt nie powinien być zdziwiony, że praca przy osobie leżącej jest ciężka. Współpracuję z nimi od 4 lat i nigdy nie miałam problemu z wypłatami, warunki współpracy zawsze były jasne.
joanna 2016-09-14 12:49:07
Jeśli chodzi o zakwaterowanie to mieszka się z rodziną podopiecznego, albo tylko z nim samym a ktoś z rodziny co kilka dni przychodzi sprawdzić czy niczego nie potrzebujemy i czy wszystko jest ok. Ja pracuje w tym zawodzie od kilku lat i bywało różnie. Mi jest lepiej mieszkać z rodziną, po prostu czas szybciej mija. Centrum pracy 24 to rzetelna firma.
1
joanna 2016-09-21 12:32:43
emilia - firma przedstawia kilka aktualnych zleceń do wyboru, które są szczegółowo opisane, jeżeli masz dodatkowe pytania to kontaktują się z niemiecką rodziną , aby rozwiać wątpliwości. Warunki są zawsze podane przy zleceniu, aby nie było niejasności ani żadnych niedomówień. Praca nie jest lekka, chociaż dużo zależy od tego w jaki stanie jest podopieczny, jak decydujesz się jechać na zlecenie do osoby, którą trzeba podnosić np. z wózka do łóżka, czy z wanny na wózek to jest ciężko, ale wiadomo, że praca jest w tym wypadku lepiej płatna. Zlecenia są różne i można wybrać taką ofertę, która będzie nam pasować.
1
kinia 2016-10-17 21:05:44
Zarobki w naszej firmie sa i tak przeciętnie wyższe o około 100 – 150 euro niż w innych firmach gdyż dbamy o swoje opiekunki, jestesmy mala firma, nasza firma wyplaca premie swiateczne, jest to podwojna dniowka. Swieta w zaleznosci od klienta, przeważnie 5 glownych dni swiatecznych w roku ale u innych rodzin od innego kooperanta tez jest więcej swiat, nawet 10 w roku.
2- 2016-10-17 22:13:31
z tego co wiem to jak się jedzie z wami do pracy na pomoc domową do Niemiec to podstawowy język niemiecki jest wymagany - no tylko ciekawi mnie również w jakis psobó jest on weryfikowany podczas procesów rekrutacyjnych - czy ktoś może mi udzielić takiego info?
ania 2016-11-25 13:13:11
Umiejętności językowe są weryfikowane poprzez rozmowę telefoniczną, no chyba że mieszkasz blisko i możesz podejść do biura, to wtedy na miejscu. Jeśli chodzi o poziom zależy od pracy, czasami wystarczy tylko podstawowy.
Wanilia 2016-11-25 23:53:56
Wspolpracowalam z ta firma dluzszy czas. Teraz wyjechalam na jakis z Polski ale po powrocie mam nadzieje na kontynuacje wspolpracy. Firma profesjonalna, panie z biura przemile, kiedys nawet uwzgledniono moje preferencje odnosnie powrotu malym busem. Pensje zawsze na czas lub przed czasem, adekwatne do obowiazkow. Kiedy potrzebowalam wsparcia na linii podopieczna-ja, sprawa zostala zalatwiona dyplomatycznie i naprawde profesjonalnie. Z czystym sumieniem moge polecic te firme. Nigdy nie brakuje im ofert, czulam sie naprawde bezpiecznie, panie z biura i koordynatorki z Niemiec sa w stalym kontakcie z opiekunka. Pozdrawiam cale biuro i pania Sabine. Halina
1
Zostaw swoją opinię o Centrum Pracy 24 - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Pracy 24