Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Samudera Electronics

Pracowałeś w firmie Samudera Electronics i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nowa - 2012-09-06 19:32:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale co tam jest tylko jedna liderka co o niej piszecie czy jeszcze sa jakies pytam bo chce isc tam do pracy i sie troche obawiam po waszych komentach
zdjecie uzytkownika
ww - 2012-09-10 21:18:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie no jest ich całe gniazdo :D :D nie martw się.. agencyjną pierwszą umowę dostajesz na bodajże tydzień albo dwa- wytrzymasz... potem najwyżej nie podpiszesz kolejnej ;) Idź i sama się przekonaj! Może samudera się w końcu za siebie wzięła, w co niestety wątpię.. ;)
zdjecie uzytkownika
szaleniec - 2012-09-24 14:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
życzę powodzenia tym, którzy chcą pracować w tym zasyfiałym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] u... rzygać się chce tą całą \'\'firmą\'\' i ludźmi, którzy tam pracują...
zdjecie uzytkownika
szuuu - 2012-10-02 20:05:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cała ta firma to po prostu jeden wielki niewypał.... Koreańczycy won do siebie!!!!
zdjecie uzytkownika
qqqqqqqqq - 2012-10-22 06:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ej weźcie już zejdźcie wszyscy z tej firmy.. co Wam tam nie pasuje?? Koreańców to tam już w ogóle nie ma. Atmosfera jest ok. Mi tam wesoło cały czas. Może tylko zarobki małe.. ale nie ukrywajmy.. gdzie indziej jest o wiele cięższa praca.. i nie wiem po co zwalacie wine za wszystko co Wam nie pasuje na [usunięte przez moderatora]? Może Wam się poprostu nie chciało pracować??? Już tam pracuje jakiś czas i paru nierobów się przewinęło przez ten zakład ;p
Także pozdro nieroby-oby tak dalej ;p
zdjecie uzytkownika
romcio - 2012-11-16 17:12:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się napędzała tam wszystko,ale od niedawna jest ktoś lepszy,bije ją na głowe!!!!
zdjecie uzytkownika
agula - 2012-11-19 17:51:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
romcio - 2012-11-16 17:12:29

zgadzam się napędzała tam wszystko,ale od niedawna jest ktoś lepszy,bije ją na głowe!!!!
to wszystko to nic przy całej mafii rozdzielającej kable :) kable tylko dla wybranych a raczej dla wybranej. trzeba nie mieć sumienia, żeby zabierać dodatkowy zarobek zarabiającym minimalną krajową. pazerność ludzka nie zna granic.
zdjecie uzytkownika
KARETKA PO PSYCHOLI - 2012-11-30 17:13:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani kierownik rozłoży się na krześle i pasuje a robić nie ma komu;D I co to ona nie powie że ludzie się opierniczają i nie robią a ona co??? To dopiero jest [usunięte przez moderatora]. Łazi w tą i we wte i nie wie co ze sobą ma zrobić, to tu coś przesunie, to tu przeniesie z kąta w kąt i JAKI W TYM CEL MA????;D [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Basia - 2012-12-10 09:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie nadaje sie tylko na kierownika [usunięte przez moderatora] bo jest to osoba ktora ten zaklad od poczatku wprowadzała i gdyby nie ona to ten zakład by padł na ryj.A najwazniejsze co to za ludzmi szla w ogien i zawsze byla gotowa kłocic sie ze starym.Stary nigdy nie docenial dobrych pracowników i dlatego w firmie zosatli [usunięte przez moderatora],sprzedawczyki.To co najgorsze moze byc!!![usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
blee - 2013-01-04 20:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby p. [usunięte przez moderatora] zarządzała tą firmą to zasililibyśmy urząd pracy. No ale o czym my tu piszemy nie ma to jak schlebiać sobie samemu i się dowartościowywać :) [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2013-03-15 19:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeden wielki syf...ludzie-jeden dla drugiego swinia
praca w miare,szkoda ze ci co stoja wyżej (kierowniczka,lider)to dno...
[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-04-26 21:00:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WOLNOŚĆ (usunięte przez administratora) SŁOWA!! ;) PO TO POWSTAŁA STRONA, ŻEBY PISAĆ CO SIĘ MYŚLI, NARA ;)
zdjecie uzytkownika
Gosc - 2013-05-07 14:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie podajcie namiary tel. do biura
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-05-07 15:16:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
71-7337693 proszę bardzo!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
pdkkd - 2013-05-09 20:04:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie to jedni biora pieniadze za PRACE a drudzy za prace na 1 zmianie bo na innych sciemniaja... prawda jest to ze jedni (usunięte przez administratora),a drudzy sie obijaja... MASAKRA
zdjecie uzytkownika
hhhnassadsias - 2013-05-20 13:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokladnie... nastepnym "pracownikiem miesiaca" zostanie kolejny nierob jak miesiac kwiecien ;D... wspolczuje ludzia ktorzy jeszcze tam pracuja...oleee
zdjecie uzytkownika
byly - 2013-05-28 17:55:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIEROBY GORA
zdjecie uzytkownika
JFKU - 2013-05-28 19:50:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co zrobić, takie życie. Nikt nie mówił, ze będzie lekko :D
zdjecie uzytkownika
robin - 2013-08-07 20:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wy co to piszecie to za przeproszeniem dno! nie podoba się zwolnijcie się a nie czekacie chyba na awans hehe napiszcie po prostu wypowiedzenie a nie oczerniacie ludzi którzy robią co do nich należy (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2013-09-09 20:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w samuderze i takiej sielanki jak tam to nie widziałem w żadnym innym zakładzie. Można się (usunięte przez administratora), spóźniać notorycznie (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-10 11:51:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ja idę za radą pewnego kolegi ,Dziękuje bardzo za 3-letnią współpracę,ludzie byli cudowni,wyrozumiali,bardzo inteligentni,interesowali się co prawda wszystkimi tylko nie swoimi tyłkami,ale taki jest już nasz polski naród .Życzę powodzenia nierobom o których tak tu fajnie piszecie,Wszyscy jesteście jednakowi.
zdjecie uzytkownika
Norin - 2013-11-30 12:55:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nadal w Samudera Electronics taka sielanka, czy kierownictwo stało się bardziej rygorystyczne? Jak tam z premiami?
zdjecie uzytkownika
Aaa - 2013-12-07 20:34:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Norin - 2013-11-30 12:55:14]:
Nie ma co juz o tej firmie pisac...koniec samudery,zostaly tylko nieliczni ktorzy malo robili,niech teraz zasuwaja i na wzajem sie "zjadaja" bo ich falszywosc dopiero teraz bedzie widoczna ...OLE!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
tork - 2013-12-23 20:57:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Jak to koniec samudera electronics? Ludzie odeszli masowo, nie szukają nowych? Czemu mieli takie problemy, skoro poprzednie posty były w miare ok?
zdjecie uzytkownika
torgal - 2014-05-30 16:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiepsko takie rzeczy czytać, spodziewałem się, że w Samudera Electronics jednak było chociaz trochę lepiej, chyba, że to konkurencja takie rzeczy wymyśla.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Samudera Electronics
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski