Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Samudera Electronics

Pracowałeś w firmie Samudera Electronics i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
a Co wy ludzie?? - 2012-06-18 13:01:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co wy chcecie od samudery?? to że wąsik i cała reszta to banda [usunięte przez moderatora] .... to jedno ale sama praca jest fajna :) co prawda koreance sie spinaja ale walic ich i robic swoje
zdjecie uzytkownika
samudera - 2012-06-19 12:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy narzekają ale odejść nie chcą,były -są i będą durne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y w każdym zakładzie gdzie tylko oczerniać i plotkować potrafią,ale pracą nie umiały się zająć-to do Ciebie Just......pozdrawiam szaleńców
zdjecie uzytkownika
GARRY - 2012-06-20 00:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A JA TAM [usunięte przez moderatora]!! ROBIĘ SWOJE I RESZTA MNIE WALI. JEDNYM WPUSZCZAM, DRUGIM WYPUSZCZAM. A LUDZIE TAM SĄ, BO GDZIE MAJĄ IŚĆ, JAK TA NASZA KOCHANA UNIA DAŁA NAM BEZROBOCIE???
zdjecie uzytkownika
Mecyk - 2012-06-20 00:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co prawdo siano małe płacą, ale lepsze to niż siedzieć w domu i nie mieć nic!:)
zdjecie uzytkownika
melek - 2012-06-21 15:27:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ach wam się przewraca a to dlatego,że macie za dużo czasu i ... [usunięte przez moderatora] co wam ślina na język przyniesie.Jak jest Wam tak niedobrze i co poniektórzy są Beee to startujcie do innych zakładów produkcyjnych a gwarantuje Wam,że [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y będziecie mieć zapieczone od roboty.Ludzie trochę więcej wyobrazni i inteligencji.
zdjecie uzytkownika
prawda - 2012-06-25 16:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie- a w Samuderze większość tej całej "elity" nie posiada wykształcenia.. a przecież powinny tym wszystkim zarządzać ludzie na poziomie a nie jakieś [usunięte przez moderatora] bez wykształcenia, wychowania, kultury i umiejętności - potrafiący tylko dawać się Koreańczykom. Ludzie gdzie wasza godność??
zdjecie uzytkownika
Czesiek ( Lee Chun Jae ) - 2012-07-10 11:32:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam prace dobrze wspominam. Nie było zadnego mobbingu. Szef jest cudowny. Polecam!!! Niepowtarzalna atmosfera i wyjątkowi ludzie. [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Polska i kielbasa!!!
zdjecie uzytkownika
szczyt głupoty - 2012-07-10 13:52:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od kiedy Czesiek tak dobrze pisze po polsku? Trochę ktoś przesadził... on zna tylko słowa: "mało", "cicho", "szybko" i " [usunięte przez moderatora]***" z tego co się orientuje on już "u siebie" w Korei. A dlaczego? bo też już nie wytrzymywał w samuderze.
zdjecie uzytkownika
gonza - 2012-07-12 10:37:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki za komentarze!!! też was [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
brak słów - 2012-07-13 17:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze że co niektórzy nie mogą znaleźć innej pracy po samuderze i nudzą sie,powodzenia
zdjecie uzytkownika
nick nick - 2012-07-13 22:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co wy się tej Anki czepiacie.. musi taka być jaka jest bo jej stary dobrą stawkę zaproponował.. każdy by z was tak się zachowywał.. przecież ona ludzi nie zwalnia (od tego są inni). A Paweł.... może jemu też dobrze płacą :D A [usunięte przez moderatora].... hm ona po prostu lubi jak coś się w firmie dzieje.
zdjecie uzytkownika
wons - 2012-07-15 14:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
droga aniu, nie którzy nie musza pracowac :P z, wystarczy ze inni za niego pracuja:P [usunięte przez moderatora] w naszej społecznosc nie brakuje
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2012-07-26 23:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra co tutaj ludzie piszą.
zdjecie uzytkownika
mm - 2012-07-28 15:20:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faktycznie nie zaciekawie tam jest.

chociaż pare ludzi się dzięki tym opiniom się oszczędzi.

pozdrawiam szukających pracy :D
zdjecie uzytkownika
nowa - 2012-09-06 19:32:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale co tam jest tylko jedna liderka co o niej piszecie czy jeszcze sa jakies pytam bo chce isc tam do pracy i sie troche obawiam po waszych komentach
zdjecie uzytkownika
ww - 2012-09-10 21:18:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie no jest ich całe gniazdo :D :D nie martw się.. agencyjną pierwszą umowę dostajesz na bodajże tydzień albo dwa- wytrzymasz... potem najwyżej nie podpiszesz kolejnej ;) Idź i sama się przekonaj! Może samudera się w końcu za siebie wzięła, w co niestety wątpię.. ;)
zdjecie uzytkownika
szaleniec - 2012-09-24 14:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
życzę powodzenia tym, którzy chcą pracować w tym zasyfiałym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] u... rzygać się chce tą całą \'\'firmą\'\' i ludźmi, którzy tam pracują...
zdjecie uzytkownika
szuuu - 2012-10-02 20:05:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cała ta firma to po prostu jeden wielki niewypał.... Koreańczycy won do siebie!!!!
zdjecie uzytkownika
qqqqqqqqq - 2012-10-22 06:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ej weźcie już zejdźcie wszyscy z tej firmy.. co Wam tam nie pasuje?? Koreańców to tam już w ogóle nie ma. Atmosfera jest ok. Mi tam wesoło cały czas. Może tylko zarobki małe.. ale nie ukrywajmy.. gdzie indziej jest o wiele cięższa praca.. i nie wiem po co zwalacie wine za wszystko co Wam nie pasuje na [usunięte przez moderatora]? Może Wam się poprostu nie chciało pracować??? Już tam pracuje jakiś czas i paru nierobów się przewinęło przez ten zakład ;p
Także pozdro nieroby-oby tak dalej ;p
zdjecie uzytkownika
romcio - 2012-11-16 17:12:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się napędzała tam wszystko,ale od niedawna jest ktoś lepszy,bije ją na głowe!!!!
zdjecie uzytkownika
agula - 2012-11-19 17:51:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
romcio - 2012-11-16 17:12:29

zgadzam się napędzała tam wszystko,ale od niedawna jest ktoś lepszy,bije ją na głowe!!!!
to wszystko to nic przy całej mafii rozdzielającej kable :) kable tylko dla wybranych a raczej dla wybranej. trzeba nie mieć sumienia, żeby zabierać dodatkowy zarobek zarabiającym minimalną krajową. pazerność ludzka nie zna granic.
zdjecie uzytkownika
KARETKA PO PSYCHOLI - 2012-11-30 17:13:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani kierownik rozłoży się na krześle i pasuje a robić nie ma komu;D I co to ona nie powie że ludzie się opierniczają i nie robią a ona co??? To dopiero jest [usunięte przez moderatora]. Łazi w tą i we wte i nie wie co ze sobą ma zrobić, to tu coś przesunie, to tu przeniesie z kąta w kąt i JAKI W TYM CEL MA????;D [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Basia - 2012-12-10 09:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie nadaje sie tylko na kierownika [usunięte przez moderatora] bo jest to osoba ktora ten zaklad od poczatku wprowadzała i gdyby nie ona to ten zakład by padł na ryj.A najwazniejsze co to za ludzmi szla w ogien i zawsze byla gotowa kłocic sie ze starym.Stary nigdy nie docenial dobrych pracowników i dlatego w firmie zosatli [usunięte przez moderatora],sprzedawczyki.To co najgorsze moze byc!!![usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
blee - 2013-01-04 20:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby p. [usunięte przez moderatora] zarządzała tą firmą to zasililibyśmy urząd pracy. No ale o czym my tu piszemy nie ma to jak schlebiać sobie samemu i się dowartościowywać :) [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2013-03-15 19:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeden wielki syf...ludzie-jeden dla drugiego swinia
praca w miare,szkoda ze ci co stoja wyżej (kierowniczka,lider)to dno...
[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-04-26 21:00:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WOLNOŚĆ (usunięte przez administratora) SŁOWA!! ;) PO TO POWSTAŁA STRONA, ŻEBY PISAĆ CO SIĘ MYŚLI, NARA ;)
zdjecie uzytkownika
Gosc - 2013-05-07 14:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie podajcie namiary tel. do biura
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-05-07 15:16:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
71-7337693 proszę bardzo!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
pdkkd - 2013-05-09 20:04:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie to jedni biora pieniadze za PRACE a drudzy za prace na 1 zmianie bo na innych sciemniaja... prawda jest to ze jedni (usunięte przez administratora),a drudzy sie obijaja... MASAKRA
zdjecie uzytkownika
hhhnassadsias - 2013-05-20 13:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokladnie... nastepnym "pracownikiem miesiaca" zostanie kolejny nierob jak miesiac kwiecien ;D... wspolczuje ludzia ktorzy jeszcze tam pracuja...oleee
zdjecie uzytkownika
byly - 2013-05-28 17:55:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIEROBY GORA
zdjecie uzytkownika
JFKU - 2013-05-28 19:50:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co zrobić, takie życie. Nikt nie mówił, ze będzie lekko :D
zdjecie uzytkownika
robin - 2013-08-07 20:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wy co to piszecie to za przeproszeniem dno! nie podoba się zwolnijcie się a nie czekacie chyba na awans hehe napiszcie po prostu wypowiedzenie a nie oczerniacie ludzi którzy robią co do nich należy (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2013-09-09 20:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w samuderze i takiej sielanki jak tam to nie widziałem w żadnym innym zakładzie. Można się (usunięte przez administratora), spóźniać notorycznie (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-10 11:51:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ja idę za radą pewnego kolegi ,Dziękuje bardzo za 3-letnią współpracę,ludzie byli cudowni,wyrozumiali,bardzo inteligentni,interesowali się co prawda wszystkimi tylko nie swoimi tyłkami,ale taki jest już nasz polski naród .Życzę powodzenia nierobom o których tak tu fajnie piszecie,Wszyscy jesteście jednakowi.
zdjecie uzytkownika
Norin - 2013-11-30 12:55:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nadal w Samudera Electronics taka sielanka, czy kierownictwo stało się bardziej rygorystyczne? Jak tam z premiami?
zdjecie uzytkownika
Aaa - 2013-12-07 20:34:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Norin - 2013-11-30 12:55:14]:
Nie ma co juz o tej firmie pisac...koniec samudery,zostaly tylko nieliczni ktorzy malo robili,niech teraz zasuwaja i na wzajem sie "zjadaja" bo ich falszywosc dopiero teraz bedzie widoczna ...OLE!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
tork - 2013-12-23 20:57:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Jak to koniec samudera electronics? Ludzie odeszli masowo, nie szukają nowych? Czemu mieli takie problemy, skoro poprzednie posty były w miare ok?
zdjecie uzytkownika
torgal - 2014-05-30 16:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiepsko takie rzeczy czytać, spodziewałem się, że w Samudera Electronics jednak było chociaz trochę lepiej, chyba, że to konkurencja takie rzeczy wymyśla.
zdjecie uzytkownika
mnbvcxz - 2015-01-20 18:52:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a dla mnie może ktoś napisac jak przygotować się do rozmowy kwalifikacyjnej u nich,jak wykorzystać swoją szansę i zrobić dobre wrażenie na pracodawcy? o czym pamiętać, jakich pytań się spodziewać? Pomożecie z tym i z kwestią dotyczącą wynagrodzenia? .Jak jest na dzień dzisiejszy,jak można opisać atmosferę pracy w firmie ?
zdjecie uzytkownika
lolo - 2015-02-08 13:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mnbvcxz - 2015-01-20 18:52:14]:
póki co na Twoim miejscu nie interesowałbym się , aż tak bardzo pracą tutaj bo z tego co się orientuje to nie posiadają oni w Samuderze żadnych nowych ofert pracy. Po za tym fakt jest taki , że przy sprzedaży podzespołów elektronicznych nie potrzeba jakiejś masy pracowników, więc pewie też zatrudnień nie planują
zdjecie uzytkownika
kimbo - 2015-04-16 03:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lolo - 2015-02-08 13:13:31]:
zgadza się @lolo. W oławie ogólnie trudno jest o jakąkolwiek pracę , a już tym bardziej teraz Samuderze. Nie wiem czemu , ale od pewnego czasu rzeczywiście cisza w tym temacie
zdjecie uzytkownika
Powanga - 2015-04-30 06:21:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podpowiedzcie mi jakiego typu sprzęty elektroniczne tworzy samudera, bo przyznam szczerze jestem nieco skonsternowany tym co tutaj mogę przeczytać o tym pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
Wlodi - 2015-10-08 18:05:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram
zdjecie uzytkownika
oskar - 2015-10-08 21:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie, że branża jest skomplikowana, ale samudera dobrze radzi sobie na rynku, przecież już tyle czasu się utrzymują. Na pewno nie ma aż takiej rotacji tak jak się podnoszą głosy na forum. Widocznie dobrze u nich jest, skoro nie pojawiło się ostatnio żadne ogłoszenie pracy, na pewno i tak warto zastanowić się nad zatrudnieniem u nich.
zdjecie uzytkownika
Pauli - 2015-10-09 17:56:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lipa :(
zdjecie uzytkownika
kwarc - 2015-11-09 22:56:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Pauli, a możesz napisac coś więcej, bo taka Lipa zbyt wiele nie mówi, nie wiadomo nawet, czy rzeczywiście pracowałes w Samudera Electronics, czy może byłeś jakims klientem, a to dość istotna informacja. W ogóle szukają oni teraz ludzi do pracy, możecie poradzić, gdzie szukac od nich ogłoszeń? Pozdrawiam.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Samudera Electronics

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert