Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: Kredyty-chwilowki

zdjecie uzytkownika
z centrali - 2014-05-22 12:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyłączam się do opinii @LaLaLa. Wszystko jest jak najbardziej w porządku – pieniądze zawsze na czas, przełożeni szanują swoich pracowników, a atmosfera w pracy jest super. :) :) :)
zdjecie uzytkownika
kimi - 2014-05-25 17:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@obserwator, jakie jest w takim razie Twoje zdanie o pracy w Kredyty-chwilówki? nie zgadzasz się ze wszystkim?
zdjecie uzytkownika
jagna - 2014-05-28 15:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zaczynam niedługo pracę jako doradca klienta. trochę się stresuję,bo opinii negatywnych jest tutaj niemało. Mam nadzieję,że będę mogła za jakiś czas napisać coś pozytywnego.Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
bejs - 2014-05-28 19:01:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie, ja też czekam na jakieś pozytywy! @jagna a jakie wrazenia z rozmowy kwalifikacyjnej? Powiesz cos?
zdjecie uzytkownika
jagna - 2014-05-29 02:10:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wrażenia całkiem Ok.Trochę się stresowalam na początku -zupełnie nie potrzebnie.Miałam 2 mile rekruterki. Ciekawe czy będzie mi się dobrze pracować...
zdjecie uzytkownika
bejs - 2014-05-29 13:07:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dostałaś już jakieś bardziej szczegółowe info, na temat warunków? Podziel się jak możesz, będę wdzięczna :)
zdjecie uzytkownika
jagna - 2014-05-29 18:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na razie wiem tyle:umowa o pracę podstawa-najniższa krajowa (którą też trzeba wypracować) plus prowizja. Niedługo będę podpisywać umowę to pewnie dowiem się więcej. Co chciałabyś wiedzieć?
zdjecie uzytkownika
-Panda- - 2014-05-29 22:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam z działami kontroli u kierowców słychać ? Dalej dają po dupie ?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-06-18 23:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pierwszy rzut oka firma fajna ale faktycznie wygląda to trochę inaczej. Atmosfera może i ok ale nie ma się co dziwić jak siedzisz i gadasz z koleżanką popijając kawkę. Kierownik regionalny niby też fajny ciągle nam powtarza ze jest do naszej dyspozycji i służy pomocą a jak przyjdzie co do czego to słyszysz RADZ SOBIE SAM. Pracowałem jako doradca i Bogu dzięki ze nie jako kierownik bo ci to dopiero mają przechlapane, co byś nie zrobił to wiecznie źle i mało ja rozumiem że trzeba iść do przodu ale w tym wszystkim trzeba się szanować a nie gadać za plecami. I nie polecam nikomu brać chwilówki - zabija was koszty a jak przegapić termin to windykacja cię będzie zastraszac i będzie ci udzielał dobrych rad w stylu sprzedaj telewizor jak nie masz z czego zapłacić o i takie to są wspaniałe te chwilówki można by tu dużo jeszcze pisać ale chyba nie warto sobie więcej zawracać głowy taka beznadziejna firma która robi w .... i klientów i pracowników
zdjecie uzytkownika
Kaśka - 2014-06-20 14:16:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej : ) pracuję tu niedługo, jako doradca klienta, ale co na pewno mogę powiedzieć, ze z ta firma warto się zwiazac bo potrafią docenic człowieka i jego starania . pracowałam wcześniej u konkurencji, tyle że małej, i wiecie jak to jest w kilku osobowej firmie – zajmujesz si e wszystkim,a masz płacone jakbys nir robił nic. Kaśka w końcu jest doceniana i w końcu o mnie mówią pozytywnie – polecam każdemu : ) : ) :D
zdjecie uzytkownika
Kaśka - 2014-06-20 14:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej : ) pracuję tu niedługo, jako doradca klienta, ale co na pewno mogę powiedzieć, ze z ta firma warto się zwiazac bo potrafią docenic człowieka i jego starania . pracowałam wcześniej u konkurencji, tyle że małej, i wiecie jak to jest w kilku osobowej firmie – zajmujesz si e wszystkim,a masz płacone jakbys nir robił nic. Kaśka w końcu jest doceniana i w końcu o mnie mówią pozytywnie – polecam każdemu : ) : ) :D
zdjecie uzytkownika
ciekawe - 2014-06-23 19:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile można zarobić?Więcej niż na kasie w Biedronce (tam mają 1800zł)
zdjecie uzytkownika
jest tak, jak mówią - 2014-06-24 08:22:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w finansach można dobrze zarobić. Tyle w temacie.
zdjecie uzytkownika
JEJ_Diżej - 2014-06-24 09:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Doświadczenie i gadane ida ze sobą w parze. Im lepsza sprzedaż, tym lepsze zarobki, ale wbrew temu, co niektórzy myślą, wcale nie trzeba wciskać ludziom pożyczek. W końcu sami po nie przychodza! I sa naprawdę zadowoleni, jak ją dostana ;D
zdjecie uzytkownika
dobra - 2014-06-24 19:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zainteresowana chwilówką 1000 z
zdjecie uzytkownika
wewe - 2014-06-25 08:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze ktos opisać ja wyglada zadanie grupowe na rozmowie kwalfikacyjnej? Jak się wykazać podcczaas tego zadania?
zdjecie uzytkownika
jest tak, jak mówią - 2014-06-25 09:42:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wewe, prześlę Ci to, co jest na stronie www w zakładce Kariera - może to Ci jakoś pomoże :-) Kiedy masz rozmowę?

"A czy jest jakiś przepis na to, co mówić podczas rozmowy? Raczej nie, ale uczciwość, zrozumiałość, precyzja i prostota to cechy, którymi powinny się charakteryzować nasze wypowiedzi. Przede wszystkim uważnie słuchajmy rekrutera i odpowiadajmy na zadawane nam pytania. Nie odchodźmy również od tematu i pilnujmy by nie używać potocznego języka. Ważna jest także pewność w głosie połączona z uśmiechem na twarzy i utrzymywaniem kontaktu wzrokowego. Te czynniki zdecydowanie mogą nas przybliżyć do rekrutacyjnego sukcesu. W dzisiejszych czasach idąc na rozmowę możemy śmiało przyjąć zasadę - "nie oczekuj niczego, a spodziewaj się wszystkiego". Żadne pytanie, czy ewentualne zadanie do wykonania nie powinno nas zaskoczyć. Zawsze podchodźmy do nich z zaangażowaniem, powagą i szczerością. Na pewno warto doskonale znać zawartość swojego CV i wiedzieć, dlaczego zdecydowaliśmy się kliknąć "APLIKUJ". Przesada w tym względzie może przynieść zupełnie odwrotny skutek. Wyuczenie się gotowych odpowiedzi na standardowe pytania często może zostać odebrane jako brak autentyczności. Bądźmy sobą, gdyż sprawny rekruter z łatwością dojrzy niespójności w naszych odpowiedziach. A o co z kolei możemy zapytać my? Tak naprawdę o wszystko, musimy być jednak przygotowani na to, że nie na wszystko od razu uzyskamy odpowiedź. Pewne informacje związane z firmą i stanowiskiem można przedstawić tylko tym osobom, które zostały wytypowane do zatrudnienia."
zdjecie uzytkownika
pol - 2014-06-25 11:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może niech się wypowiedza osoby które już odbyły rozmowę ;)
zdjecie uzytkownika
kajaja. - 2014-06-25 21:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej nie wiem jak wy ale ja zmarnowałam rok życia w chwilówkach... miało być pięknie a wyszło jak zawsze tam gdzie się nie szanuje ludzi... owszem prawdą jest że płacą na czas ale kiepska to kasa. jak sprzedasz kredyt to dostajesz ochłapy z prowizji resztę czyli to co najlepsze zgarnia góra i Twój kierownik a cisną... naszego kierownika spokojnie można by oskarżyć o mobing. no chyba że jest się pupilkiem i ma się tą pracę po znajomości wtedy.... żyć nie umierać nawet jak nic nie robisz to zostajesz chwalony, sama osobiście widziałam takie przypadki. karierę można zrobić szybko ... przez łóżko. a jak tam w stolicy???? bo słyszałam że nie ciekawie... ja na szczęście ten koszmar mam już za sobą od paru miesięcy mam fajną pracę gdzie ludzie się szanują i kasa jest pewna i przyzwoita. jeśli jeszcze tam tkwicie to dobrze radzę uciekajcie bo prędzej czy później będziecie żałować straconego czasu. nauczyć się tam niczego nie można, szkolenia to farsa.a potem oczernią Cię jak tylko mogą. taka polityka, firma ma kasę bo wie jak wykorzystywać swoich pracowników.
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-06-25 21:45:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
windykacja? śmiech na sali kolesie którzy łykają sterydy i latają na siłkę, sztucznie pompowani jak przyjdzie co do czego to uciekają aż się kurzy. cieszę się że coraz więcej klientów nie daje się zastraszyć. jedyne co winda potrafi to walnąć miśka jak klient przestaje się go bać. żenada
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-06-25 21:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystkie pozytywne opinie to chyba pisali ludzie pod presją swojego kierownika, nie wieżę że ktoś sam z siebie napisałby takie bzdury
zdjecie uzytkownika
pol2 - 2014-06-26 08:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ania, oskarżasz ludzi, którzy potrafią docenić pracodawcę o to, że kłamią i są zmuszani do pisania pozytywów? ;D Zabawna jesteś
zdjecie uzytkownika
do kajaja - 2014-06-26 22:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kajaja -wyleciałaś bo nie chciało ci się pracować ? i piszesz że zmarnowałaś w tej pracy rok a może dwa życia ?i kogo to wina? pracodawcy że ci jeszcze za to płacił dawał szanse i szkolił? i jak dostałaś stanowisko przez łóżko to nie pisz chociaż o tym na forum bo to takie niesmaczne jest ;/
zdjecie uzytkownika
Zadowolona - 2014-06-30 14:21:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tej firmie prawie od początku. Zaczynałam od infolinii, potem na biurze, teraz wyżej. Jak miałam dostać pochwałę, to ją dostawałam; jak miałam dostać po uszach, to mówili jak jest. Ale ZAWSZE z szacunkiem! ZAWSZE. Na każdym szczeblu ci, którzy byli wówczas nade mną doceniali moją pracę. Dostawałam premie w postaci: pochwały, kasy lub szkolenia :) Ja jestem bardzo zadowolona!
zdjecie uzytkownika
Rambo - 2014-07-01 08:28:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja mam 18 lat, pracuje jako ulotkarz i moja przełożona... też jest świetna :) Mimo, że jestem pracownikiem szeregowym, to traktuje mnie z pełnym szacunkiem.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kredyty-chwilowki
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x