Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Kredyty-chwilowki

zdjecie uzytkownika
kala - 2015-03-18 08:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaką jest osobą bo szukam pracy na tym terenie da się wytrzymać
zdjecie uzytkownika
Live - 2015-03-19 00:37:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zapominajcie, że forum dotyczy Chwilówek z Tychów a nie Warszawy. Także może lepiej skoncentrować się na tym co dzieje się na Śląsku i informacji czy warto myśleć o podjęciu pracy w Kredytach, bo z tego co wiem, to ludzie są bardzo negatywnie na nie nastawieni, chociaż to chyba jeszcze zależy w jakim charakterze się pracuje ..?
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-03-19 17:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to tam jest stala ekipa i nie przyjmyja do pracy sprawdz oferty na stronie firmy
zdjecie uzytkownika
niezdecydowany - 2015-03-25 11:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile płacą za zerwane ulotki konkurencji?
Od sztuki czy za godziny?
Nie wiem czy się w to angażować...
zdjecie uzytkownika
TomiCBR - 2015-03-26 13:33:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie jestem pewny ile płacą za zrywanie ulotek, ale wiem na pewno,że wpier...l
od konkurencji masz "bankowo"
zdjecie uzytkownika
byłazniesmaczona - 2015-03-27 12:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (18)
Odpowiedź na: [lodek - 2015-03-04 21:32:31]:
praca na infolinii jak najbardziej jest ok. czasem klienci dają w kość, ale na początek kariery jak najbardziej do polecenia. Natomiast sama atmosfera w tym dziale jest kiepska. Kierownik wymaga a tak na prawdę sam nie wypełnia swoich obowiązków. Wysługuje się dziewczynami i te jego intrygi.. skłóca cały zespół. ale tak to jest jak sie zostaje kierownikiem na okresie próbnym...
zdjecie uzytkownika
lays - 2015-04-09 18:28:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
co tam się dzieje w firmie?
zdjecie uzytkownika
karolina - 2015-04-13 20:16:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, praca jako doradca klienta ile godzin dziennie pracuje się?
i kiedy mówią czy dostanie się pracę? o wynikach rekrutacji?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-04-13 21:29:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lays - 2015-04-09 18:28:21]:
podobno się poprawia lepsze stawki prowizji i prywatna opieka medyczna
zdjecie uzytkownika
krzycho - 2015-04-14 19:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no tak, ale "podobno" z "prawda" to czesto mylone pojęcie, bo waolałbym miec pewność, że tutaj dostanę opiekę i pakiet ubezpieczeń wszystkich tak naprawde.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-04-14 20:24:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak,poprawia się,więcej dla nas kasiorki za sprzedaż;-) a doradca kl pracuje po 8 h dziennie,cały eteat. Zadzwonią bez względu na decyzje. Ja z pracy jestem zadowolona już ponad 2 lata! Pozdrawiam;-)
zdjecie uzytkownika
jaki - 2015-04-15 22:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co sądzicie o pacy jako kierowca w tej firmie
zdjecie uzytkownika
hugo - 2015-04-17 09:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaki - 2015-04-15 22:19:35]:
nic nie sadzimy obywatelu,my ty zap....alamy
zdjecie uzytkownika
Zaradny - 2015-04-20 23:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wy ludzie na serio nie macie zadnych ambicji. Praca w pozyczkach jest dobra dla studentów/ Osoba, która chce w życiu wiele osiagnąć oleje tę prace. (usunięte przez administratora) Nie bójcie się życia i zacznijcie szukac lepszej pracy!
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-04-22 13:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zaradny - 2015-04-20 23:36:06]:
No może tak
zdjecie uzytkownika
działowa - 2015-04-22 20:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [byłazniesmaczona - 2015-03-27 12:22:21]:
Pan kiero myśli sobie jakby wszystkie rozumy pozjadał! Zero kompetencji!! Dzieciarniaa!!
zdjecie uzytkownika
janusz - 2015-05-15 12:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze zastnawiało mnie to czy praca doradcy klienta jest naprawde taka wymagająca, a patrząc po ogłoszeniu wydaje mi się, że trzeba po prostu znać dobrze branże i mieć dużo umiejętnosci "miekkich", żeby dać radę z klientami tak naprawde. Oprócz tego stanowiska pojawiły się jeszcze na prace biurową tylko, że o w Szczecinie a nie Krzeszowicach.
zdjecie uzytkownika
polks - 2015-05-19 20:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Szczerze mówiąc nie polecam pracy w tej firmie, pracowałem pół roku jako doradca klienta w jednym z wrocławskich oddziałów i moje odczucia są mieszane. To co najbardziej boli to to, że wbrew sobie musisz biednym, starszym i nie do końca świadomym ludziom wciskać kredyty (kredyty, nie chwilówki), bo to na to kładzie sie największy nacisk w tej firmie. Kredyt który klient miałby dużo tańszy w oddziale banku, Ty musisz mu sprzedać i czasem robiąc z siebie idiotę, gdyż nikt o zdrowych zmysłach nie wziąłby takiej pożyczki, bo za pośrednictwo z bankiem firma K-Ch każe sobie płacić horrendalne pieniądze. Co do pożyczek- jeden wielki stres, codzienne meldunki ile, kto i jakie kredyty wcisnął ludziom. Jak sprzedasz w pierwszym tygodniu n (usunięte przez administratora) o 30 tys to masz spokój przez resztę miesiąca, jeśli zaś nie to regionalny co chwile wydzwania i każe sie tłu (usunięte przez administratora) owizje. Co do minusów to nie można pominąć braku personelu sprzątającego. To kuriozalne że po skończeniu pracy trzeba jeszcze iść do kibla i wymachiwać szczotką czy wyciskać szmatę do mycia podłogi ubranym w koszulę bo firma oszczędza na firmie sprzątającej. Przejdźmy do plusów- niezła pensja, jeśli się wyrabia cele kredytowe. Można spokojnie wy (usunięte przez administratora) ,5 tys. Dość przyjemna atmosfera w pracy też jest niewątpliwie plusem (oczywiscie zależy z kim się pracuje), często zdarzają się klienci którzy tylko wpadają pogadać. Nikomu nie polecam pracy za to pracy jako ulotkarz czy kierowca w tej firmie. Trakto (usunięte przez administratora) k śmieci, ciągle kontrolowani a dostaja za pracę grosze. Podsumowując- jeśli nie masz problemów z gryzącymi sumieniami przy wciskaniu pożyczek ludziom w dużo gorszej sytuacji od Ciebie, jesteś odporny na stres i wszystko spływa po Tobie jak po kaczce to będziesz modelowym doradcą klienta w K-Ch.
zdjecie uzytkownika
ku - 2015-05-20 21:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zapomina się że gdyby nie te śmiecie to nie było by tak kolorowo z klientami .
zdjecie uzytkownika
dziekan - 2015-06-14 16:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ku - 2015-05-20 21:37:05]:
pracowałem przy kredytach już wiele lat, ale przy chwilówkach jakoś straciłem całą wenę. Wcześniej w poprzednich firmach ta robota miała sens, czułem się rzeczywiście jak specjalista w tym temacie. Pracując przy chwilówkach czuję, że wszyscy znają się na tym najlepiej na świecie. nie polecam szczerze mówiąc
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-07-14 20:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co racja to racja praca z klientami nigdy nie nalezała do łatwych, trzeba na prawde umiec sprzedac produkt. ktory jak np kredyty nei jest wsrod spoleczenstwa zaufany. Przeraza mhie tylko ze w firmie krefyty chwilowki jest tak bardzo spr co kto ile sprzedal, musi to byc bardzo stresujace . ale jest tam jakas podstawa, czy wszystko uzaleznione jest od samej sprzedazy?
zdjecie uzytkownika
lula - 2015-07-22 22:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
aaaaaa co Ana z pomorza urodziła zdrowe? Pani S na pewno nas miło wspomina, Silwiunie Drombek i reszte...........
zdjecie uzytkownika
yyy - 2015-08-08 17:00:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Czy znowu się coś dzieje niepokojącego w dziale reklamy?
zdjecie uzytkownika
reklama - 2015-08-10 08:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yyy - 2015-08-08 17:00:42]:
Dużo pracy
zdjecie uzytkownika
slask - 2015-08-11 15:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za dużo ...
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-08-14 00:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ze duzo pracy to jakos mnie nie dziwi.w tej branzy niestety trzeba sie naharowac zeby zarobic cos wiem gdyz mam w tym dosiwdczneie a aktualnie chce zmienic pracowdawc i sporobowac jako doradca klienta w Pośrednictwo Finansowe "Kredyty-Chwilówki" Sp. z o.o. tylko chcialam sie dowidziec co to jest ta nagroda zamiast premii?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-08-26 19:48:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [maja - 2015-08-14 00:26:20]:
w kch to jest przede wszystkim nudno na nadmiar pracy i obowiązków w tej firmie narzekać nie można bo w porównaniu z konkurencja nie ma ich dużo robisz swoje to nikt się nie czepia a kasa na koniec miesiąca się zgadza. Co do nagrody to premia tylko inaczej nazwana.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-08-28 17:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
odbywają się szkolenia? ;)
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2015-09-10 12:33:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niejasne zasady przydzielania opinii o przyznanym kredycie
zdjecie uzytkownika
kleo - 2015-09-13 03:34:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę, ze u nich całkiem sporo jest obowiązków jako windykator, bo i jako prace jest terenowa windykacja należności, monitorowanie nieterminowych płatności,budowanie długotrwałych relacji z Klientem,terminowe realizowanie procesów windykacyjnych, wiec naprawde sporo, może ktoś z Was miał jakieś doświadczenia na tym stanowisku..
zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-09-15 19:25:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję w Nobilonie i bardzo sobie chwalę jako pracodawcę ale i sposób pracy. Lubię kontakt z ludźmi więc dla mnie to bardzo fajna sprawa. Wiem, ze pomagam innym ale i sam zarabiam robiąc to co lubię.
zdjecie uzytkownika
Pan - 2015-09-30 19:01:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co tam w reklamie pany ?
zdjecie uzytkownika
basia90 - 2015-10-13 12:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam doświadczenie w sprzedaży, zarówno telefonicznej i bezpośredniej, więc myślę że poradziłabym sobie bez problemu u nich jako doradca klienta. z tego co się orientuję to jeszcze niedawno poszukiwali sporo takich pracowników w wielu miastach ale nie wiem dlaczego teraz nie widzę ofert pracy, dajcie proiszę znać co i jak z tą firmą obecnie
zdjecie uzytkownika
Melka - 2015-11-05 15:32:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda sprawa w Oświęcimiu? Chodzi o zespół i atmosferę....
zdjecie uzytkownika
kleo - 2015-11-05 22:04:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukają widze od kilku dni szukają osoby na stanowisko pracownika biurowego. Sprawdzałem czy jest trudno się do nich dostać, ale wymagają obsługi sprzetu biurowego, uzupełeniania korespondencji i segregowania pac zek, listów i wszystkich dokumentów, wiec nie jest tak źle jak to wygląda moim zdaniem.
zdjecie uzytkownika
marta - 2015-11-06 17:48:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też jestem ciekawa jak wygląda sprawa w Oświęcimiu. Byłam dziś na rozmowie
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-11-07 07:19:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też jestem ciekawa jak wygląda praca w Oświęcimiu. Czy zespół jest ok?
zdjecie uzytkownika
Melka - 2015-11-07 14:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spoko dzięki ale pytałam o atmosferę czy ktoś może coś powiedzieć na ten temat? :)
zdjecie uzytkownika
makayla - 2015-11-08 11:08:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kleo - dla mnie idealnie jest, że zapewniają stabilne warunki zatrudnienia oraz pakiet socjalny pod postacią dopłaty do wypoczynku i dofinansowanie do świąt
zdjecie uzytkownika
sucharka - 2015-11-10 15:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@makayla proszę cię napisz coś więcej o dopłacie do wypoczynku proponowanej przez tego pracodawcę, nie mogę tego znaleźć
zdjecie uzytkownika
neo - 2015-11-11 15:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pan - 2015-09-30 19:01:36]:
jak dostać się do działu kontroli ???
Ktoś podpowie ?
zdjecie uzytkownika
3er - 2015-11-12 18:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kleo ja widziałem tez ogłoszenie na doradcy klienta w Olsztynie, ciekawe jakie tam są warunki pracy
zdjecie uzytkownika
gfvcd - 2015-12-02 17:03:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie ciekawe jakie tam oferują wynagrodzenie w firmie "Kredyty-Chwilówki" Sp. z o.o., pewnie to też zależy od stanowiska na jakim się u nich pracuje
zdjecie uzytkownika
Jyt - 2015-12-21 06:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak dziewuszki w bydgoszczy?
zdjecie uzytkownika
Fluryt - 2015-12-22 12:45:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie bo tak czytam i czytam i nie kumam tego kompletnie. Muszę szybko zorganizować kasę bo mi piec wywaliło i pół mieszkania mam w rozsypce. Wolałbym to w miarę szybko zrobić bo inaczej żyć się nie da i dla tego zastanawiam się nad jakąś chwilówką... Możecie mi polecić coś konkretnego?
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-12-28 11:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapytam a jak tam elwirka
zdjecie uzytkownika
Kiesa - 2016-01-04 13:45:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie chwilówki się nigdy i nikomu nie opłacają więc brać je trzba tylko jeśłi cię życie do tego zmusi. Masz sporo opcji do wyboru zainteresuj się tylko czy są legalne i czy jeśli bierzesz je np pierwszy raz to czy nie naliczją zbytnio odsetek. W wielu miejscach zdarza się że jeśli bierzesz pierwszy raz to zwracasz tyle ile pożyczyłeś. Ale to i tak nie jest wcale za fajna opcja więc odradzam branie w ogóle.
zdjecie uzytkownika
Fluryt - 2016-01-06 14:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem... a masz może jakieś konkretne propozycje gdzie by tu coś takiego wziąć i się nie naciąć?:P
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Na rozmowe zaproszonych było 8 osób. Pierwsze zadanie grupowe polegało na wyznaczeniu zabójcy w historyjce, cechy miałyśmy na karteczkach, w zadaniu oceniana była niby praca w grupie i odwaga. Drugie zadanie - stworzenie kampanii reklamowej dla restauracji fast food która ma trafić do emerytów (ulotki, slogan, akcje reklamowe, rozdysponowanie budżetu). Następnie każdy indywidualnie wchodził na rozmowę, gdzie obecna była Pani z działu HR, kierownik regionalny i kierownik oddziału, na który prowadzona była rekrutacja.
Pytania: Co wiem o firmie, poprzednia praca, doświadczenie w kontakcie z klientem, moje oczekiwania finansowe, jak wyobrażam sobie dzień w pracy, następnie musiałam wcielić się w rolę sprzedawcy w sklepie komputerowym i Pani z działu HR która przyniosła laptop na gwarancje ma wyjść ode mnie z nowym komputerem stacjonarnym
zdjecie uzytkownika
Asia - 2016-03-12 13:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do końca marca pożyczka do 1000 zl 0%.ile bietzesz tyle oddajesz. Ja ta pracę uwielbiam pod każdym względem
zdjecie uzytkownika
specjalista - 2016-04-11 03:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ogółem ok względem płacy, socjalu ,warunków pracy ale kompletnie niedouczone kierowniczki dyrektorki po rodzinie i zmowa milczenia szczebel wyżej niz my murzyni brak doświadczenia zarządzania działami i ludzmi i dużo prywatnych życzeń dyrekto ważniaków ,mobing oraz pogarda tyle .Nie polecam mimo złotych gór które obiecują aha i full kontroll uszy ,camering hd gps i szefu liczy kto ile do kibla chodzi i na co tez w hd. załuje straciłem tam czas nic nowego nie zyskując a kilka lat tam pracowałem uboga wiedza techniczna

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Kredyty-chwilowki!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kredyty-chwilowki
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert