Interesujący profil? Udostępnij!
Profil firmy: Kredyty-chwilowki
Oceniono 979 razy
Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.
anonim - 2009-04-14 09:36:23
cytuj
Dodaj opinie o Kredyty-chwilowki - Tychy. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
Odradzam wszystkim. Strata czasu. Byłam na RK w radomskiej placówce. Niby praca biurowa, a pani prowadząca nabór pyta, czy jestem w stanie dodatkowo (NIEODPŁATNIE) poświęcić swój czas i nosić ulotki. "Sporadycznie, w nagłej, nieprzewidzianej sytuacji?"- pytam. NIE!!! Ona drąży, czy mogłabym to robić nagminnie. ŻENADA. To praca biurowa czy kolportaż ma być???
Penie osba przeprowadzajsca rozmowe chialam sie wypytac ile jestes w stanie zrobic w pracy czy tylko chcesz siedziec za biurkiem czy cchesz tez zrobic cos dla biura i osiagniac wyniki Wszytskim polecam parce mozna suuper zarobic
Rozumiem, że Ty poświęcasz swój prywatny czas np. po pracy aby roznosić ulotki (nieodpłatnie)?
Witam. Mogłabym napisać dużo o tej firmie np. to że klienci którzy biorą kredyt przez tą firmę oddają 3 razy tyle. Wychodzę z założenia że są tego świadomi bo w końcu każdy umie liczyć. Chwilówki - robienie niesamowitych pieniędzy na najbiedniejszych.
ja pracowałam w tej firmie we wrocławiu jako pracownik reklamy praca ogólnie nie była zła ale szefostwo masakra a z zwłaszcza pan dyrektor szal pisze jego nazwisko z małej litery bo dla mnie ten ktoś to totalne zero,zresztą dla większosci nie ma szacunku dla pracowników zwalnia ludzi za nic a moze dlatego ze ktos ma swoje zdanie i nie pozwoli z siebie robic debila,ogólnie nie polecam albo inaczej jesli jesteś dupolizem,kablem i lubisz podkładac komuś świnie i kłamać to ta firma idealna dla ciebie
stresująca praca,brak nzinteresowania pracownikami,poniżanie pracowników ,głupie odzywki przełożonych,nieliczenie się ze zdaniem innych,brak profesojonalizmu w podejmowaniu działań,bardzo złe relacje między "kierownikiem",drektorem a pracownikami,przyczyna leży tylko po stronie kierowniczej,zabieranie wyrobionej premii z błachych powodów
Potwierdzam,
dodam jeszcze, że obowiązkowa jest praca w sobotę bez wynagrodzenia i godzin do odbioru!!!!!
wszystko to to co piszecie to prawda. We wszystkich kwestiach zgadzam siÄ? z Wami i trzymam za was kciuki. ??yczÄ? wam powodzenia w nowej pracy.KREDYTY-CHWIL??WKI,TO WIELKA PORA??KA DLA KLIENTA A TAK??E DLA PRACOWNIKA TEJ FIRMY.
mam pytanko bo czytam Wasze opinie a dostalem propozycje pracy w tej firmie jako windykator co o tym sadzicie i o tym dziale czy mozecie mi cos o tym napisac ?? z gory dziekuje
powiem tak ja był osobiscie omijał ta( usunięte przez administratora )ielkim łukiem pracowałem kiedyś jako windykator we wrocławiu ,masakra pracować najlepiej( usunięte przez administratora ),ogólnie nie polecam nie dostaniesz stałej umowy o prace a jak sie im cos u ciebie nie spodoba to dostaniesz kopa w ciagu 5 minut ,wszystko co tutaj piszą to jest najprawdziwasza prawda ,wiec lepiej sobie znajdz inna prace z normalnymi szefami bo ci w tej firmie nienadają sie do obcowani z ludzmi tylko do kopalni skad sie wywodzą pozdrawiam i zycze szczescie w znalezienia normalnej pracy
A ja pracuję od kilku lat w tej firmie i sobie chwalę.Jeśli wykonujesz pracę dobrze,solidnie i przykładasz się do pracy to cię docenią,przynajmniej tak było w moim przypadku,a jak się komuś nie podoba to niech idzie do Biedronki lub innego hipermarketu to się dowie jak doceniają pracowników.
sprowadzasz wszystko do jednej osoby a tutaj pracuje duzo wiecej osob, jestm tu zalednie od 6 miesiecy i jestem bardzo zadowolony z mojej pracy, na rozmowie powiedzieli mi jak praca wyglada i to sie zgadza, nie ma z niczym problemu i jest tu sporo fajnych ludzi, nie ma pracy idealnej zawsze sie znajdzie ktos kto psuje atmosfere ale jesli tu pracje to znaczy ze sie nadaje ...
tak tylko ze kierowcy i ulotkarze z WROCŁAWIA lecą w kulki wiecie jak wyglada ich 8 godzin pracy spanie w aucie( usunięte przez administratora ) na wiosce i wyrzuceniu ulotek...i( usunięte przez administratora ). z tymi ulotkami i plakatami to jest fair ? z tego co tu piszecie to( usunięte przez administratora )a predyspozycje na awans chwali sie wszystkim ze zosatnie kierownikiem sprawdza innych kierowców ico chyba nie nalezy do jego obowiazków donosi ( usunięte przez administratora )jest number 1
Hej. ide na RK - na doradce klienta. Czy mogla bys mi powiedziec jakie stawki brutt sa na takim stanowisku w tej firmie? Z gory dziekuje :)
spoko, ja jakos nie narzekam bony - ok, premia - ok, podwyzka - ok, szkolenia - ok, dobra atmosfera - ok, satysfakcja z pracy - zajebista :) i nikt mi nie powie ze cos jest nie tak w chwilowkach, jest kilka rzeczy ktore moga czlowieka podirytowac ale ogolnie 6+
Zgadzam sie, praca daje ogromna satysfakcje i naprawde wlos sie na glowie jezy jak czytam te wszystkie opinie.
Ja w tej Firmie pracuje od wielu lat i nie zamienilabym tej pracy na zadna inna. Daje wiele mozliwosci rozwoju a co najwazniejsze Pracodawca bardzo inwestuje w swojego pracownika poprzez wiele szkolen.
Jedno jest pewne jak jestes uczciwy i lojalny to masz stabilna i bardzo dobrze platna prace.
kobieto skad ty wiesz co robia kierowcy we wroclawiu siedzisz im pod maską???????? [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiesz a piszesz głupoty ciekawe gdzie ty pracujesz skoro masz informacje na temat kierowcow z wroclawia,a co do zarobków ulotkarzy to ( usunięte przez administratora ) bo im sie nalerzy wroclaw to nie jakaś pipiduwa ze kupuje sie na zeszyt tutaj zycie jest drogie,i przedstaw sie pani maju skąd jestes skoro ( usunięte przez administratora ) ,ale ty chyba tez nie jestes ideałem bo w tej firmie nie ma takich
( usunięte przez administratora )bo im się należy dobry żart :) osobiscie widziałam jak pracują ulotkarze z wrocławia odwalają totalną kiche a najlepsze ze kierowcy którzy z nimi jezdzą przyzwalaja na to i sami nie sa lepsi nie ma to jak pościemniac 8 godzin i brac dniówke za nic ...wcale sie nie dziwie P( usunięte przez administratora ) ze monituje ich prace przynajmniej znalzł sie ktos kto wkońcu wziął sie za ta bande ściemniaczy i ochlej...pozdrawiam wrocław :)
kobieto teraz to przesadzilas widocznie sama chlejesz skoro piszesz takie głupoty albo jestes pracownicą z biura na jednosci narodowej ktora nic nie robi tylko sie obrzera i tyje w oczach( usunięte przez administratora )wymyślac( usunięte przez administratora )zamiast sie wziasc do roboty i proponuje sie podpisac imieniem i nazwiskiej jak sie kogos oczernia
Wy ludzie chyba uwzieliście sie na ten Wrocław,ale nie wszędzie tak jest,Pracuję w tej firmie juz trochę czasu ,i wiadomo że nie ma pracy idealnej ,jaką byśmy chcieli ,ale bez przesady że pracuja tam same debile jak będziecie mieli po kilka lat pracy w różnych firmach to naprawde docenicie ta firmę.nie żebym słodziła ale nie jest żle powiem nawet jest OK.Jak człowiek zajmuje sie pracą to nie ma czasu poatrzec na innych ,takie jest moje zdanie.NIE PORÓWNUJCIE REJONU WROCŁAWIA DO CAŁEJ FIRMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam Tym którym sie nie podoba moja rada poprostu zmieńcie pracę
a ja tak sobie czytam te wszystkie opnie, te pyskówki i tak sobie myślę jakie to żałosne i infantylne... Myślę, że niektórzy powinni zamiast do pracy codziennie uczęszczać do miejsc bardzie adekwatnego do ich rozwoju intelektualneg--- hmmm np przedszkole, chociaż nie w przedszkolu dzieci mogłyby się rozczarowac infantylnością ich niestety tylko wiekowo starszych kolegów,
Też pracuje w tej firmie i uważam, że jest super- dobre zarobki, fajna atmosfera az sie chce czlowiekowi po godzinach zostac. Bardzo polecam ta firmę i chciałabym żeby pracowału to coraz wiecej fajnych i wartosciowych ludzi.
Tak sobie czytam te opinie i niewierze że tak traktuje się ludzi pracujących na niższych stanowiskach ,osobiście nie pracuję pod ( usunięte przez administratora ),wiadomo każdy dyrektor ,czy kierownik wymaga i wyciąga konsekwencje z pracy ale żeby w taki sposób to jest żenujące .Nie zgodze się z wypowiedziami jeżeli chodzi o wykształcenie ono naprawde czasami nie ma znaczenia trzeba poprostu umieć zarzadzać ludźmi i być człowiekiem .Ale przecież ktoś tego człowieka awansował na to stanowisko ,czyli musi coś sobą reprezentować . Z tego wynika że mam szczęście bo nie pracuję z dyrektorem ( usunięte przez administratora )
hehehe napisała zgrabna 50 tka z bujnymi lokami :)
ty robisz pod siebie nie na siebie !
ty robisz pod siebie nie na siebie !
a może ktoś napisać ile zarabia sie w tej firmie chodzi mi głównie o kierowców i dziewczyny z biura bo słyszałam ze( usunięte przez administratora )i cos nie chce mi sie w to wierzyć bo one siedzą w tym biurze i obrzeraja sie i zbijaja bąki kierowca nie lepszy wypusci ulotkarzy i kima w aucie też sciemnia przez 8 h
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.
Twoj email:
Wiadomość: