Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Kredyty-chwilowki

zdjecie uzytkownika
kajaja. - 2014-06-25 21:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej nie wiem jak wy ale ja zmarnowałam rok życia w chwilówkach... miało być pięknie a wyszło jak zawsze tam gdzie się nie szanuje ludzi... owszem prawdą jest że płacą na czas ale kiepska to kasa. jak sprzedasz kredyt to dostajesz ochłapy z prowizji resztę czyli to co najlepsze zgarnia góra i Twój kierownik a cisną... naszego kierownika spokojnie można by oskarżyć o mobing. no chyba że jest się pupilkiem i ma się tą pracę po znajomości wtedy.... żyć nie umierać nawet jak nic nie robisz to zostajesz chwalony, sama osobiście widziałam takie przypadki. karierę można zrobić szybko ... przez łóżko. a jak tam w stolicy???? bo słyszałam że nie ciekawie... ja na szczęście ten koszmar mam już za sobą od paru miesięcy mam fajną pracę gdzie ludzie się szanują i kasa jest pewna i przyzwoita. jeśli jeszcze tam tkwicie to dobrze radzę uciekajcie bo prędzej czy później będziecie żałować straconego czasu. nauczyć się tam niczego nie można, szkolenia to farsa.a potem oczernią Cię jak tylko mogą. taka polityka, firma ma kasę bo wie jak wykorzystywać swoich pracowników.
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-06-25 21:45:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
windykacja? śmiech na sali kolesie którzy łykają sterydy i latają na siłkę, sztucznie pompowani jak przyjdzie co do czego to uciekają aż się kurzy. cieszę się że coraz więcej klientów nie daje się zastraszyć. jedyne co winda potrafi to walnąć miśka jak klient przestaje się go bać. żenada
zdjecie uzytkownika
pol2 - 2014-06-26 08:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ania, oskarżasz ludzi, którzy potrafią docenić pracodawcę o to, że kłamią i są zmuszani do pisania pozytywów? ;D Zabawna jesteś
zdjecie uzytkownika
do kajaja - 2014-06-26 22:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kajaja -wyleciałaś bo nie chciało ci się pracować ? i piszesz że zmarnowałaś w tej pracy rok a może dwa życia ?i kogo to wina? pracodawcy że ci jeszcze za to płacił dawał szanse i szkolił? i jak dostałaś stanowisko przez łóżko to nie pisz chociaż o tym na forum bo to takie niesmaczne jest ;/
zdjecie uzytkownika
Zadowolona - 2014-06-30 14:21:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tej firmie prawie od początku. Zaczynałam od infolinii, potem na biurze, teraz wyżej. Jak miałam dostać pochwałę, to ją dostawałam; jak miałam dostać po uszach, to mówili jak jest. Ale ZAWSZE z szacunkiem! ZAWSZE. Na każdym szczeblu ci, którzy byli wówczas nade mną doceniali moją pracę. Dostawałam premie w postaci: pochwały, kasy lub szkolenia :) Ja jestem bardzo zadowolona!
zdjecie uzytkownika
Rambo - 2014-07-01 08:28:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja mam 18 lat, pracuje jako ulotkarz i moja przełożona... też jest świetna :) Mimo, że jestem pracownikiem szeregowym, to traktuje mnie z pełnym szacunkiem.
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-07-06 12:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe ile dzieci będzie po tegorocznej imprezie firmowej....? Jeszcze trochę i zamiast wczasów pod gruszą to będą płacić becikowe hehehe
zdjecie uzytkownika
nela - 2014-07-10 22:36:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na co każdy pracuje w tej firmie? Na pensje? (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
mandela - 2014-07-11 08:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w takim razie prezes musiałaby już jeździć złotym jaguarem :-) coś czuję, że nie pracujeszz na odpowiedzianym stanowisku, (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
news - 2014-07-16 15:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Likwidują kadre zarzadzajaca reklamy!!! Ktoś wie cos wiecej w tym temacie? Jak zwykle reklama została potraktowana "z buta" :/ bo koszty trzeba ciac :/
zdjecie uzytkownika
trybuna ludu - 2014-07-16 17:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poczekaj niedługo i cała reklama pujdzie z dymem,a po niej kadra sprzedazy
zdjecie uzytkownika
vcvc - 2014-07-16 19:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aaaaa czy cos jaramy?poczułam dym!aaaaa pójdzie pisze sie przez o z kreską trybuno ludu.A REKLAMA ZAWSZE BYŁA TRAKTOWANA Z BUTA,przeciez ten dział zawsze był szpilką pod paznokciem rządzących-taka podrasa wielkich.
zdjecie uzytkownika
nonews - 2014-07-17 07:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic się nie dzieje, nikogo nie likwidują
zdjecie uzytkownika
news - 2014-07-17 09:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzieje sie dzieje!!! Na 100% :/ zwalniają kierowników, w koncu muszą mieć na wypłatę dla nowego "generalnego" co za chamstwo :/ tylu ludzi !!!
zdjecie uzytkownika
starynews - 2014-07-17 13:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nonews - 2014-07-17 07:37:10]:
I co piszesz ze nic sie nie dzieje!!! SIEJESZ KŁAMSTWO I PISZESZ NIE PRAWDEnie powinienes(aś)wypowiadac sie na tym forum kłamczuchu,osobiscie znam 2 kierowników reklamy z którymi firma rozwiazoje umowy-powód likwidacja stanowiska kierownika reklamy.Przyjeli cie chyba do siania pozytywnej propagandy,
zdjecie uzytkownika
wer - 2014-07-17 20:15:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wreszcie wzieli sie za najwiekszych nierobów i cwaniaków w firmie-kierowników reklamy,a tacy PEwni byli nietykalnosci,popieram ten pomysł poniewaz i tak nic niwe robili a pensyjke brali,a robote za nich robili koordynatorzy.
zdjecie uzytkownika
oj :) - 2014-07-17 22:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto poleciał już ?
zdjecie uzytkownika
n - 2014-07-17 22:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najwyzszy czas na tych nierobow. Najwyzszy czas.
zdjecie uzytkownika
news - 2014-07-18 09:12:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wer - 2014-07-17 20:15:50]:
Widze ze malo wiesz mieli co robic roboty po rękawy, a od tego jest koordynator popatrz obiektywnie koordynatorzy pójdą pod kierowników sprzedaży i nadal beda robic to co robili i kierowników sprzedaży też wyzwiesz od "nierobów" :) dopiero koordynatorzy odczuja zmiany a sprzedaż bedzie latać z językiem bo nie ogarniesz wszystkiego na raz i w tym efekcie nic nie bedzie załatwione jak trzeba haha dopiero beda jaja makabra co sie dzieje :/
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-07-18 14:23:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktos pracuje w chwilowkach? Bo bylam na rozmowie kwalifikacyjnej i czekam na odpowiedz i na co zwracaja uwage i pod jakim kontem wybieraja kansydaya?
zdjecie uzytkownika
ogarnij sie - 2014-07-18 17:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2014-07-18 14:23:06]:
Złotko tu wszyscy pracóją w chwilówkach-mama,tata,brat,siostra teść teściowa szwagier,kuzyn itp,itd.
zdjecie uzytkownika
oj:) - 2014-07-19 21:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto został generalnym ? :) Czy ktoś ze starych,czy nową ofiarę wybrali ? :)
zdjecie uzytkownika
barabara - 2014-07-21 15:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o widze ze juzka od banerow juz zdegradowali z generalnego-a takie fajne pomysły miał.
zdjecie uzytkownika
ex - 2014-07-22 00:46:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co słychać w chwilówkach we wrocku? :)
zdjecie uzytkownika
v - 2014-07-23 11:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wreszcie wzieli sie za najwiekszych nierobów i cwaniaków w firmie-kierowników reklamy,a tacy PEwni byli nietykalnosci,popieram ten pomysł poniewaz i tak nic niwe robili a pensyjke brali,a robote za nich robili koordynatorzy.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kredyty-chwilowki
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x