Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Kredyty-chwilowki

zdjecie uzytkownika
lodek - 2015-03-04 21:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Milczą wszyscy co do kierownika oddziału. Ktoś może za to podpowie jak sie pracuje konsultantom na infolinii, bo telefonicznie również sprzedają swoje kredyty, prawda? Ja chętnie podjęłabym taką pracę ale boję się, ze trzeba będzie męczyć sie z niezadowolonymi klientami, którzy będą mieli pretensje co do spłat pożyczek. Zdarzają sie wogóle takie rzeczy?
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-03-07 08:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co chcesz wiedzieć o kierowniku z mazowieckiego (usunięte przez administratora) ???
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-03-07 22:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta kierlwniczka z wielkopolski to Iza tak
zdjecie uzytkownika
gościara - 2015-03-08 11:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spokojnie dowiesz się wszystkiego w swoim czasie :-)
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-03-09 21:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odp.Kala co chcesx wiedzieć o regionalnej z Warszawy bo cjyba o nią ci chodzi????
zdjecie uzytkownika
do gość - 2015-03-11 07:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tobie o co chodzi???
zdjecie uzytkownika
kala - 2015-03-18 08:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaką jest osobą bo szukam pracy na tym terenie da się wytrzymać
zdjecie uzytkownika
Live - 2015-03-19 00:37:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zapominajcie, że forum dotyczy Chwilówek z Tychów a nie Warszawy. Także może lepiej skoncentrować się na tym co dzieje się na Śląsku i informacji czy warto myśleć o podjęciu pracy w Kredytach, bo z tego co wiem, to ludzie są bardzo negatywnie na nie nastawieni, chociaż to chyba jeszcze zależy w jakim charakterze się pracuje ..?
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-03-19 17:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to tam jest stala ekipa i nie przyjmyja do pracy sprawdz oferty na stronie firmy
zdjecie uzytkownika
niezdecydowany - 2015-03-25 11:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile płacą za zerwane ulotki konkurencji?
Od sztuki czy za godziny?
Nie wiem czy się w to angażować...
zdjecie uzytkownika
TomiCBR - 2015-03-26 13:33:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie jestem pewny ile płacą za zrywanie ulotek, ale wiem na pewno,że wpier...l
od konkurencji masz "bankowo"
zdjecie uzytkownika
byłazniesmaczona - 2015-03-27 12:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (15)
Odpowiedź na: [lodek - 2015-03-04 21:32:31]:
praca na infolinii jak najbardziej jest ok. czasem klienci dają w kość, ale na początek kariery jak najbardziej do polecenia. Natomiast sama atmosfera w tym dziale jest kiepska. Kierownik wymaga a tak na prawdę sam nie wypełnia swoich obowiązków. Wysługuje się dziewczynami i te jego intrygi.. skłóca cały zespół. ale tak to jest jak sie zostaje kierownikiem na okresie próbnym...
zdjecie uzytkownika
lays - 2015-04-09 18:28:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tam się dzieje w firmie?
zdjecie uzytkownika
karolina - 2015-04-13 20:16:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, praca jako doradca klienta ile godzin dziennie pracuje się?
i kiedy mówią czy dostanie się pracę? o wynikach rekrutacji?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-04-13 21:29:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lays - 2015-04-09 18:28:21]:
podobno się poprawia lepsze stawki prowizji i prywatna opieka medyczna
zdjecie uzytkownika
krzycho - 2015-04-14 19:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak, ale "podobno" z "prawda" to czesto mylone pojęcie, bo waolałbym miec pewność, że tutaj dostanę opiekę i pakiet ubezpieczeń wszystkich tak naprawde.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-04-14 20:24:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak,poprawia się,więcej dla nas kasiorki za sprzedaż;-) a doradca kl pracuje po 8 h dziennie,cały eteat. Zadzwonią bez względu na decyzje. Ja z pracy jestem zadowolona już ponad 2 lata! Pozdrawiam;-)
zdjecie uzytkownika
jaki - 2015-04-15 22:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co sądzicie o pacy jako kierowca w tej firmie
zdjecie uzytkownika
hugo - 2015-04-17 09:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaki - 2015-04-15 22:19:35]:
nic nie sadzimy obywatelu,my ty zap....alamy
zdjecie uzytkownika
Zaradny - 2015-04-20 23:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wy ludzie na serio nie macie zadnych ambicji. Praca w pozyczkach jest dobra dla studentów/ Osoba, która chce w życiu wiele osiagnąć oleje tę prace. (usunięte przez administratora) Nie bójcie się życia i zacznijcie szukac lepszej pracy!
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-04-22 13:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zaradny - 2015-04-20 23:36:06]:
No może tak
zdjecie uzytkownika
działowa - 2015-04-22 20:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [byłazniesmaczona - 2015-03-27 12:22:21]:
Pan kiero myśli sobie jakby wszystkie rozumy pozjadał! Zero kompetencji!! Dzieciarniaa!!
zdjecie uzytkownika
janusz - 2015-05-15 12:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze zastnawiało mnie to czy praca doradcy klienta jest naprawde taka wymagająca, a patrząc po ogłoszeniu wydaje mi się, że trzeba po prostu znać dobrze branże i mieć dużo umiejętnosci "miekkich", żeby dać radę z klientami tak naprawde. Oprócz tego stanowiska pojawiły się jeszcze na prace biurową tylko, że o w Szczecinie a nie Krzeszowicach.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Na rozmowe zaproszonych było 8 osób. Pierwsze zadanie grupowe polegało na wyznaczeniu zabójcy w historyjce, cechy miałyśmy na karteczkach, w zadaniu oceniana była niby praca w grupie i odwaga. Drugie zadanie - stworzenie kampanii reklamowej dla restauracji fast food która ma trafić do emerytów (ulotki, slogan, akcje reklamowe, rozdysponowanie budżetu). Następnie każdy indywidualnie wchodził na rozmowę, gdzie obecna była Pani z działu HR, kierownik regionalny i kierownik oddziału, na który prowadzona była rekrutacja.
Pytania: Co wiem o firmie, poprzednia praca, doświadczenie w kontakcie z klientem, moje oczekiwania finansowe, jak wyobrażam sobie dzień w pracy, następnie musiałam wcielić się w rolę sprzedawcy w sklepie komputerowym i Pani z działu HR która przyniosła laptop na gwarancje ma wyjść ode mnie z nowym komputerem stacjonarnym
zdjecie uzytkownika
polks - 2015-05-19 20:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze mówiąc nie polecam pracy w tej firmie, pracowałem pół roku jako doradca klienta w jednym z wrocławskich oddziałów i moje odczucia są mieszane. To co najbardziej boli to to, że wbrew sobie musisz biednym, starszym i nie do końca świadomym ludziom wciskać kredyty (kredyty, nie chwilówki), bo to na to kładzie sie największy nacisk w tej firmie. Kredyt który klient miałby dużo tańszy w oddziale banku, Ty musisz mu sprzedać i czasem robiąc z siebie idiotę, gdyż nikt o zdrowych zmysłach nie wziąłby takiej pożyczki, bo za pośrednictwo z bankiem firma K-Ch każe sobie płacić horrendalne pieniądze. Co do pożyczek- jeden wielki stres, codzienne meldunki ile, kto i jakie kredyty wcisnął ludziom. Jak sprzedasz w pierwszym tygodniu n (usunięte przez administratora) o 30 tys to masz spokój przez resztę miesiąca, jeśli zaś nie to regionalny co chwile wydzwania i każe sie tłu (usunięte przez administratora) owizje. Co do minusów to nie można pominąć braku personelu sprzątającego. To kuriozalne że po skończeniu pracy trzeba jeszcze iść do kibla i wymachiwać szczotką czy wyciskać szmatę do mycia podłogi ubranym w koszulę bo firma oszczędza na firmie sprzątającej. Przejdźmy do plusów- niezła pensja, jeśli się wyrabia cele kredytowe. Można spokojnie wy (usunięte przez administratora) ,5 tys. Dość przyjemna atmosfera w pracy też jest niewątpliwie plusem (oczywiscie zależy z kim się pracuje), często zdarzają się klienci którzy tylko wpadają pogadać. Nikomu nie polecam pracy za to pracy jako ulotkarz czy kierowca w tej firmie. Trakto (usunięte przez administratora) k śmieci, ciągle kontrolowani a dostaja za pracę grosze. Podsumowując- jeśli nie masz problemów z gryzącymi sumieniami przy wciskaniu pożyczek ludziom w dużo gorszej sytuacji od Ciebie, jesteś odporny na stres i wszystko spływa po Tobie jak po kaczce to będziesz modelowym doradcą klienta w K-Ch.
zdjecie uzytkownika
ku - 2015-05-20 21:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomina się że gdyby nie te śmiecie to nie było by tak kolorowo z klientami .
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kredyty-chwilowki
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kredyty-chwilowki?
Zadaj pytanie
alert