Pośrednictwo Finansowe „KREDYTY-Chwilówki” Sp. z o.o.

Tychy

Opinie o Pośrednictwo Finansowe „KREDYTY-Chwilówki” Sp. z o.o.

gość 2016-05-04 14:43
Całkowicie się z Tobą zgadzam. Kierownictwo bez wiedzy, umiejętności i doświadczenia. Zwykłe kumoterstwo. Też pracowałam tam kilka lat i dużo wiem na ten temat.
4
Pracująca 2016-05-13 21:29
Na naszym terenie wszystko jest naprawdę spoko. Wiadomo, jak każda praca ma swoje plusy i minusy. Ale nie ma co narzekać tylko trzeba pracować. Jeśli ktoś kiedyś tak jak ja pracował za mniejszą kasę, w weekendy i na różne zmiany to doceni to co daje nam obecny Pracodawca. Kilka latek minęło i mam nadzieje, że jeszcze trochę przede mną. Pozdrawiam :)
2
były doradca 2016-05-18 22:23
W którym mieście ?
Kujawiak 2016-05-28 00:11
A co sie stalo z patrycja w bydgoszczy? Bardzo sympatyczna pani a juz jej nie widac. Bardzo prosze o szczera odpowiedz.
ts 2016-06-04 15:33
praca w( usunięte przez administratora ) jako kierowca to koszmar kary kontrole ,masa godzin do przepracowania a traktuja cie jak ( usunięte przez administratora )Wiem z wlasnego doswiadczenia
3
Korwin 2016-07-20 09:35
Wszystko na -0 szkoda słów!!!
4
km panda 85 2016-08-02 06:12
witam was serdecznie pracuje w tej firmie od ponad roku wcześniej w 2012 roku bylem ulotkarzem jestem teraz kierowcą i nie narzekam na dział w którym pracuje czyli reklama charówka może i jest bo to praca w terenie ale nie ma co narzekać pakiety socjalne są wyplata co miesiąc jest ale pamiętajcie nic za darmo nie ma trzeba pracować jeśli naprawdę ktoś chce a ci co piszą i narzekają to dla mnie to nieroby społeczne pozdrawiam wszystkich nierobów !!! powodzenia w zyciu
4
ciekawska :) 2016-09-09 21:37
hej, a czy ktoś Was orientuję się na jakich zasadach naliczana jest nagroda kierowników regionalnych i od jakiej kwoty startują?
Pozdriawiam dział sprzedaży :D
9
Walcz 2016-10-03 23:40
A to firma jescze istnieje na rynku. Moj Boze pomoz tym ludzia uciec z tej firmy. Ps ten drapacz chmur w tychach zapiera dech w piersiach..hahaha a tak powaznie ta firma to wielka sciema. Jestes dobry jak poprzedni miesiac
9
Perfekcyjny doradca 2016-10-16 21:31
Powiedzcie kochani co sie dzieje z kierownikami regionalnymi sprzedazy ostatnio? Etaty wolne od dluzszego czasu na kilku terenach, zwalniaja z dnia na dzien kierownika mimo sprzedazy, jakies ciekawostki??
mea 2016-10-19 16:54
Co myślicie o firmie pożyczkowej LoanMe?
Są w Warszawie, ale pożyczek udzielają zdalnie.
Mają sporo dobrych opinii. Ktoś coś słyszał?
dział 2016-10-25 15:54
Same zmiany, a co AS sprawa przycichła.... (usunięte przez administratora)
2
Olek 2016-11-29 12:41
(usunięte przez administratora) , że kiedyś pracowałem w ch...... .
2
Asw 2016-12-07 23:34
Witam. Zaproponowano mi rozmowę o pracę. Od razu pisze ze nie jest to szczyt moich marzeń. Od 3 lat pracowałam w banku za fsjna stawke ale posypało mi się zdrowie, dużo byłam na l4 i nie przedłużyli mi umowy. Planuję w przyszłym roku do majówki zajść w ciążę i szukam pracy tylko po to by pójść na l4 i macierzyński. Czy jest szansa w tej firmie na 2 netto?albo chociaż 1800? Bardzo proszę o odp.
T. 2016-12-21 11:40
Też się wstydzę, że pracowałem w ch...... . I nikomu się nawet nie przyznaję do tego.
6
Chwilowkowy 2017-01-13 23:05
Ta firma to dno. Jestem zdziwony ze jeszcze zarzad i pseudo kierownictwo cieszy sie wolnascia
2
gość 2017-01-14 20:18
pracowałam znalazlam inna prace lepsza ogolnie om ale od kiedy na moim dawnym terenie jest nowy kierownik regionalny to masakra szczerze wspołczuje karierowiczka dwulicowa szkoda mi dziewczyn bo sa fajne co z nia pracują
5
Neo 2017-01-25 23:24
Pracowałam tam nieco ponad rok temu. Blisko Wrocławia .Zero pomocy dla doradców, jedynie na innych biurach , brak zainteresowania reklama itp . Kierowniczka J.tylko jeźdzla i rozmawia przez telefon z koleżankami z innych terenów i wymaga sprzedaży. Niepolecam
1
Weronika 2017-02-27 13:55
@Neo czy możesz powiedzieć coś więcej na temat swoich doświadczeń?
jaaa 2017-02-28 17:38
ile zarabia kierowca?
Weronika 2017-03-02 08:27
@jaaa, zamierzasz aplikować na to stanowisko? Firma obecnie poszukuje Kierowca samochodu z reklamą :)
piter 2017-03-09 12:05
mógłby ktoś napisać na czym polega praca kierowcy w tej firmie? jakieś krótkie streszczenie dnia pracy?
byłbym wdzięczny ;)
Weronika 2017-03-09 13:32
@piter mam nadzieję, że znajdziesz tutaj odpowiedź. Warto też wysłać swoją aplikację, a z pewnością pracodawca na spotkaniu rekrutacyjnym wszystko Ci dokładnie opowie.
... 2017-03-21 01:25
Oj zgadzam się i niestety długoletni doświadczeni pracownicy traktowani jak śmieci. Liczą się te osoby, które noszą prezenty i ładnie się uśmiechają do dyrektorstwa. Nie ważne czy masz doświadczenie, wiedzę, pomysły i inteligencję. Osoby na stanowiskach często nie potrafią się nawet dobrze wyslowic. Matki to już wogole są dyskryminowane . Wszystko jest kryte na jakimś tam poziomie. Nie masz nawet szans jeśli jesteś źle potraktowany przez swojego dyrektora pójść porozmawiać z kimś wyżej bo ryzykujesz utrata pracy. Przykre
4
była_pracownica 2017-03-27 18:21
Pracowałam ponad 2 lata w tej firmie w jednym z biur na Dolnym Śląsku. Nie szanują ludzi, niedouczone regionalne traktują ludzi jak śmieci. Podałam ich do sądu, wygrałam odszkodowanie i nie polecam nikomu pracy w tej firmie.
2
Weronika 2017-03-29 08:48
@..., a zauważyłeś jakieś pozytywne strony?
1
Ania Anna 2017-04-06 15:20
Witam. Nie dawno odbyłam rozmowę w Chwilowkach w Kielcach
Czy mógłby mi ktoś udzielić informacji jak tam faktycznie się pracuje ?
Jakie jest dokładne wynagrodzenia ? czyli podstawa ile + premia mniej wiecej ile można wyciągnąć tam ?
Jak wygląda praca?
I jak to jest z tymi niby dofinanoswaniami na wycieczki, świeta, okulary itp jak to pisali na stronie ?
czy tylko tak piszą :) ? Proszę o szybką i szczerą odpowiedz
Pozdrawiam
Ania Anna 2017-04-06 17:01
WItam. Nie dawno byłam w Kielcach na rozmowie i w zwiazku z tym mam kilka pytan jesli chodzi o prace tam. Wiadomo, że na rozmowie zawsze wszystko pięknie jest :)
1.Ile tak na prawde podstawy mozna wyciagnac tam ?
ile prowizji ?
jak wygląda tam mniej wiecej praca ?
i jak wyglądaja sprawy z np dofinansowaniem do wycieczek, okularow świat itd ? czy faktycznie cos jest czy tylko tak mowia ? Proszę o szczera i szybka odpowiedz. Pozdrawiam
Neo 2017-04-07 20:47
Miałam sporo pomysłów i chęci , ale od doradców niewiele zależy, chęci musi mieć także kierownik. Ponoć teraz zmienił sie zarządzający , ale do tej samej rzeki dwa razy sie nie wchodzi . Ogólnie firma ok.
1
Ja 2017-04-08 20:30
Cześć
Weronika 2017-04-10 09:11
@Ania Anna, a możesz powiedzieć kilka słów więcej na temat przebiegu Twojej rozmowy kwalifikacyjnej? Jakie pytania usłyszałaś?
Ania Anna 2017-04-18 16:03
Witam Weronika :)
Ogólnie rekrutowały mnie 2 Panie. Podejrzewam, że jedna to była kierowniczka oddziału, a druga to jakaś Pani od rekrutacji ;)
Jesli chodzi o rozmowe to najpierw mnie zapytano dlaczego chce tu pracowac, od kiedy moge zaczac prace, równiez była scenka do odegrania, pytanie o zarobki, szkołe , jaki pracodawca ma byc, czego oczekuję mniej wiecej takie pytania były czyli to co zazwyczaj na każdej rozmowie jest. Odp miałam otrzymać tak czy tak meilowo czy się dostałam czy też nie. Rozmowę miałam 6 kwietnia dziś mamy 18 ponoć do 14 mieli dać znac tak czy tak, ale póki co nadal nic.... chociaz mogli poinformowac meilowo ze ktos się nie dostał tak jak obiecali, ale widze ze jak wiekszość firm chyba lecą sobie w kulki... A Pani tez by ła tam na rozmowie ? czy sie wybiera ?
Weronika 2017-04-20 09:16
@Ania Anna dziękujemy za Twoją opinię. A o jakie stanowisko się ubiegałaś? Pamiętajmy, że przebieg rozmowy kwalifikacyjnej jest różny w zależności od docelowego stanowiska. Jeżeli chodzi o brak odpowiedzi, może skontaktuj się z Pośrednictwo Finansowe „KREDYTY-Chwilówki” Sp. z o.o. w tej sprawie?
Ania Anna 2017-04-25 15:39
Pani Weroniko, stanowisko było doradca/ sprzedawca w biurze Chwilówki. Panie, które przeprowadzały ze mną rozmowę poinformowały, że maxymalnie do 2 tyg powinna być odpowiedź niezależnie od przebiegu rozmowy. Odpowiedź miała być na meila nawet jeśli kogoś nie przyjeli. Niestety do tej pory żadnej nie otrzymałam. Szkoda, bo mimo wszystko można było pinformowac jak obiecali, że ktoś się tam nie nadaje czy coś :) Pozdrawiam
1
on 2017-05-11 16:08
Pracownicy z Żor... tragedia... szczególnie blondyna w krótkich włosach i otyła ciemna...
Byłam na rozmowie i drwiły ze mnie.... porażka!!! NIE POLECAM!! JESZCZEZ TEGO ZROBIĘ UŻYTEK ZAKOMPLEKSIONA BLONDYNO W BOBIE...
3
On 2017-05-11 21:40
Tragedia to jest w Zorach...
2
On 2017-05-12 07:50
Dlaczego opinii nie da rady zamieszczac???
1
Weronika 2017-05-12 08:48
@On dlaczego tak uważasz? Co jest powodem Twojego negatywnego nastawienia do firmy? Czy coś wzbudziło Twój niepokój? Uargumentuj swoją wypowiedź.
on 2017-05-12 21:39
to co wyżej napisałam wzbudziło mój niepokój :(
2
Kacha 2017-05-19 23:11
Czy ktoś startował na kierownika regionu jak wygląda rekrutacja?jaka kasa?
zainteresowany 2017-05-23 15:15
A czy jest ktoś były/obecny ze Szczecina ? jak te placówki w Szczecinie pod względem pracy ?
Pracownica 2017-05-30 21:00
Super atmosfera, kierowniczka młoda, pomocna i uśmiechniętą ;) jak ktoś ogarnięty, fajne pieniądze wyciągnie bez problemu! Pracuje jako doradca klienta już 2 lata i nie spodziewałam się takich fajnych warunków... A jeszcze niedawno podwyżka była. Ludziska aplikujcie - lepsze warunki niż w niejednym banku. Wiem co mówię
1
kamil-85 2017-05-31 19:57
Chcesz wiedziec to zloz aplikacje to sie dowiesz jesli cie oczywiscie przyjma
Weronika 2017-06-01 09:38
@Pracownica dziękujemy za Twoją ocenę. To dobrze, że jesteś zadowolona z pracy w Pośrednictwo Finansowe „KREDYTY-Chwilówki” Sp. z o.o. Co więcej możesz napisać o plusach pracy w tym miejscu na stanowisku Doradcy Klienta? Za co przede wszystkim cenisz sobie pracę?
tweety 2017-06-06 18:43
hej Weroniko!!! widzę że jesteś pracownikiem firmy to może ty poruszysz temat na centrali...pewnie że praca super...pensja rewelacja, bo uzależniona własnie od efektów pracy na biurze...super umowa...dodatki na święta.... wczasy pod gruszą... no wszystko rewelacja,,,firma dobrze traktuje pracownika...ale ktoś zapomniał, że kierownicy to też ludzie i jak dorwali trochę "władzy" to wydaje im się że już są bogami....są filiżanki i szklanki i tacy co stosują mobbing.... który ciężko udowodnić...bo jedna stronę się wysłuchuje....a teraz po roszadzie z terenami to już w ogóle dyrektorzy nie znają pracowników biur...liczą się tylko z regionalnymi a to oni własnie potrafią zgnębić :( chyba że się podstęp jakiś zainicjuje, ale czy to tak powinno wyglądać??!!! drodzy dyrektorzy z lustrujcie regionalnych, bo to tylko ludzie a niektórym niestety wydaje się , że być kierownikiem regionalnym to można dosłownie wszystko !!! ratujcie dobrych pracowników biur, ocena dla pracodawcy celująco, dla poszczególnych jednostek niestety nie ma tak niskich kryteriów oceniania
Kaja 2017-06-07 14:21
jak wygląda rekrutacja grupowa na kierownika regionu?
tweety 2017-06-07 18:00
hej Weroniko!!! widzę że jesteś pracownikiem firmy to może ty poruszysz temat na centrali...pewnie że praca super...pensja rewelacja, bo uzależniona własnie od efektów pracy na biurze...super umowa...dodatki na święta.... wczasy pod gruszą... no wszystko rewelacja,,,firma dobrze traktuje pracownika...ale ktoś zapomniał, że kierownicy to też ludzie i jak dorwali trochę "władzy" to wydaje im się że już są bogami....są filiżanki i szklanki i tacy co stosują mobbing.... który ciężko udowodnić...bo jedna stronę się wysłuchuje....a teraz po roszadzie z terenami to już w ogóle dyrektorzy nie znają pracowników biur...liczą się tylko z regionalnymi a to oni własnie potrafią zgnębić ???? chyba że się podstęp jakiś zainicjuje, ale czy to tak powinno wyglądać??!!! drodzy dyrektorzy z lustrujcie regionalnych, bo to tylko ludzie a niektórym niestety wydaje się , że być kierownikiem regionalnym to można dosłownie wszystko !!! ratujcie dobrych pracowników biur, ocena dla pracodawcy celująco, dla poszczególnych jednostek niestety nie ma tak niskich kryteriów oceniania
Weronika 2017-06-09 09:10
@tweety dziękujemy za Twoją opinię. Nie współpracuję jednak z Pośrednictwo Finansowe „KREDYTY-Chwilówki” Sp. z o.o. Jestem pracownikiem Serwisu GoWork.pl Więcej o moim zadaniu możesz dowiedzieć się po kliknięciu myszką w ikonę mikrofonu, obok mojego nicka. Chętnie również poznaję Wasze opinie na temat pracy w tym miejscu.
Kasia 2017-06-21 20:23
Tweety z jakiego regionu jesteś? U mnie kierowniczka regionalna bardzo fajna...a jak nie ma wyników mniej fajna;p he he he oczywiscie zarcik nic nie moge zarzucić
tweety 2017-06-23 18:16
hej Kasiu jak napisze region to już wszyscy będą wiedzieć...a jak pracujesz to wiesz jak potężna potrafi być "plotka " w naszej firmie.... nie narzekam na sama pracę bo jest super ...firma też uczciwa...ale jednostki potrafią być i tutaj nic nie napiszę bo targają mną uczucia czy być miłym czy szczerym , więc lepiej nie nazywać rzeczy po imieniu hahahha ale karma wraca i czekam grzecznie :) pozdrawiam firmę
Zostaw swoją opinię o Pośrednictwo Finansowe „KREDYTY-Chwilówki” Sp. z o.o. - Tychy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pośrednictwo Finansowe „KREDYTY-Chwilówki” Sp. z o.o.