Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Kredyty-chwilowki

zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-07-25 12:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
prężą sie kierownicy regionalni i dYrektorzy jak w potężnej firmie;)nazywając miejsce swojej pracy BANKIEM:)))parabankowcy zejdźcie na ziemie...tylko czekać jak prokurator zacznie węszyć w tych lichwiarskich umowach podpisanych przez nieświadomych meneli podpisujących umowy w stanie po %...........
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-25 18:48:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Miodek - 2014-07-24 19:09:24]:
Po podstawówce zna się ortografię i pisownie Polską,no chyba że zatrudnia się osoby bz trzeciego świata.
zdjecie uzytkownika
stywczyki - 2014-07-25 19:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i kasy SStewczyka padły -kto będzie nastęny? łatwo zgadnąć!
zdjecie uzytkownika
kobra - 2014-07-26 10:12:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kobra - 2012-01-29 09:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłem raz w takiej sytuacji ktoś zerwał plakaty z całej ulicy, sprawdzający uznał że tam nie byłem choć fainder pokazywał że byłem nie pomogło wyzerował ulotkarzom kasę a miałem ich 8 więc żeby być w porządku do chłopaków zapłaciłem im z własnej kieszeni. także jak sprawdzający ma zły humor wszystko może zrobić już nie pracuję w tej (usunięte przez administratora) firmie ostrzegam wszystkich dajcie sobie spokój albo lawirujcie żeby tylko kasę brać i żeby nie dać się złapać rotacja w firmie jest bardzo duża i pamiętajcie jeśli wstawicie się z ludźmi, lub będziecie głośno mówić że chcielibyście coś zmienić kariera w tej firmie będzie bardzo krótka, dla tych co chcą dłużej popracować to podlizujcie się przełożonym, kablujcie wtedy możecie nawet awansować
zdjecie uzytkownika
ntjkjkr - 2014-07-26 10:21:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rambo - 2014-07-01 08:28:41]:
to sobie pracuj i obciągaj,a na tym forym sie nie chwal-spadaj podlizuchu
zdjecie uzytkownika
karolcia - 2014-07-26 10:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kobra, wiem kim jesteś, wiem za co wyleciałeś, wiem jak pracowałeś. Nie rób już z siebie błazna, poszukaj sobie innej pracy, przecież jesteś taki wszechstronny, masz tyle zawodów, więc raczej nie będzie trudno? i skończ już z opluwaniem, bo to Ci wychodzi najlepiej, zarówno gdy pracowałeś to wiecznie mieszałeś i teraz też nie możesz przestać.
zdjecie uzytkownika
kobra - 2014-07-26 10:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karolcia - 2014-07-26 10:24:37]:
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiesz!
zdjecie uzytkownika
pamietliwy - 2014-07-26 19:12:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co pamiętam to Kobra tez awansował. Do kogo się podpisywał? Kogo podarował?
zdjecie uzytkownika
pamietliwy - 2014-07-26 19:15:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podllizywal, podkapowal miało być :)
zdjecie uzytkownika
driver - 2014-07-26 20:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dział szkoleń (usunięte przez administratora) głupoty od czego to oni nie zaczynali - roznosili ulotki - fiat 126p - itp itd a kazą rzucac samolocikami i rysować jakieś pierdoły.Chodzi głównie oto aby wyciągnąć informacje od pracowników jakie maja zdanie na temat firmy i co mogli by jeszcze zrobić charytatywnie dla firmy .Myślę że mogło by w tej firmie być w porządku gdyby co niektórzy kierownicy (usunięte przez administratora) nie szanują pracowników wyjechali sobie na jakieś zbiory albo na Kube banany prostować
zdjecie uzytkownika
aneta - 2014-07-26 20:13:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. to mój pierwszy wpis na ta firmę (usunięte przez administratora).
nie dadzą ludziom normalnie pracować na biurach. Ciągłe kontrole zajmujące czas bo trzeba liczyć gadżety żeby się zgadały, przez co trzeba zostawać po pracy i nadrabiać bieżące sprawy które w ( usunięte przez administratora ) Że niby ktoś mail by sie z pracowników wzbogacić na waszych śmiesznych gadżetach. Po CO to? Jeśli firma zatrudnia kontrolerów bo potrzebuje generować koszty to lepiej żeby podniosła wszystkim pensje. To była jedna sprawa 1.
a 2. to te głupie promocje w wolnym czasie czyli soboty i niedziele. Rozumiem raz max dwa dni po 4-6godz. ale nie 4 w miesiącu po 8 (cały czas mówię o weekendach tak jak było ostatnio na terenie płocka).
3. temat to spotkania w pierwszą Sobotę miesiąca z . ( usunięte przez administratora ). Ludzie mają również ŻYCIE PRYWATNE i inne obowiązki niż praca bo sobie Pani wymyśliła spotkania. Dobrze nie będą ale da się uszczuplić ich czas do 1,5-2 godz. jeśli Twierdzisz inaczej to znaczy że się nie NADAJESZ NA KIEROWNIKA który sprawnie poprowadziłby takie spotkanie. ( usunięte przez administratora ) Z tego Co wiem to jesteś w miarę lubiana na swoim terenie ale spychologia zadań które Ty powinnaś wykonać sama na pracowników i nie szanowanie czyjegoś prywatnego czasu obniża Twoje poważanie wśród załogi która kierujesz.
zdjecie uzytkownika
julia9 - 2014-07-26 20:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiem,wiem kobra,że mam racje.Tak samo jak wszyscy którzy pracują bądz pracowali w tej firmie.Zdaję sobie sprawę,że jest duże bezrobocie i ludzie łapią co się da żeby mieć jakiś grosz.Ale w ten sposób zgadzając się na pracę bez umowy wiele tracą.Dziwi mnie jednak fakt, że nikt do tej pory nie zrobił z tym porządku.I zobacz co dzieje się z ludzmi kontrolują się nawzajem ,donoszą na siebie dla paru groszy lub awansu.Czy to nie jest chore?Podobno te ich samochody mają gps i kierowcy są sprawdzani i nawet zwalniani.A pani kierownik która ma ludzi za nic jezdzi sobie po pracy służbowym samochodem i robi zakupy.Ale kto jej podskoczy?Dziś pogoda deszczowa, a ci biedni ulotkarze maszerują i to też na lękach ,bo są kontrolowani i jeszcze mogą nie dostać dniówki.Porażka........
zdjecie uzytkownika
ulotkarz - 2014-07-26 20:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez roznosze ulotki i jest dobrze
zdjecie uzytkownika
rysiek z klanu - 2014-07-26 20:21:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ulotkarz - 2014-07-26 20:18:31]:
Tak ty roznosisz...chyba malarie
zdjecie uzytkownika
julia9 - 2014-07-26 20:28:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzieliscie panią kierownik z Plocka?jakie piękne spodenki ubrala na urodziny biura-z auchan za 30 zł.!a jakie sadełko jej wisiało jak się nachyliła?>stojąc ma jeszcze większe ha ha ha.
zdjecie uzytkownika
kasa - 2014-07-26 20:29:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasa za otwarcie konta INTELIGO, 100zł za otwarcie konta z mojego polecenia, numer do polecen 733447666 , polecam konto INTELIGO
zdjecie uzytkownika
kasa - 2014-07-26 20:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczególy na stronie inteligo
zdjecie uzytkownika
----- - 2014-07-26 22:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kiedy w Poznaniu zrobią porządek z panią kierownik?
zdjecie uzytkownika
zajączkowa - 2014-07-27 11:17:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [----- - 2014-07-26 22:18:44]:
sami musicie zrobic porządek w Pozn...u,bo na góre nie liczcie,jak tam smaruje to jest nietykalna,ale opinie otwierają oczy
zdjecie uzytkownika
obiektyw-na - 2014-07-27 11:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DESPERADOS-to rodzaj piwa,oraz DESPERADOS Ł to bardzo bliski (tzw kołdernik)$$$przyjaciel" p.kierownik z płocka...........
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-07-27 15:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem nowa w tej firmie, dostalam prace jako doradca klienta i obecnie jestem na okresie próbnym, jedyne co moge powiedziec to to że ludzie na moim regionie tzn, kierownicy, dyrektor i pozostali doradcy są w porzadku. Ale prosze inhych o opinie na stanowisku doradcy,
zdjecie uzytkownika
ana - 2014-07-27 16:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ewa - 2014-07-27 15:56:33]:
To tylko złudzenie Ewo,uciekaj gdzie pieprz rosnie z tej firmy-obudzisz sie po paru miesiacach lub latach i dojdziesz do wniosku ze zmarnowałas czas w tej firmie.poczytaj opinie a wnioski sama wyciągniesz,no chyba ze jestes zpowinowacona z panią prezes-wtedy lub lubisz chodzić do łóżka-wtedy czeka cię WIELKA kariera
zdjecie uzytkownika
do ewy - 2014-07-27 16:21:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ewa - 2014-07-27 15:56:33]:
Jak po paru tygodniach pracy można stwierdzić że kierownik,dyrektor i inni so okej,oni na początku dla każdego są mili uprzejmi cierpliwi,a po jakimś czasie jak zostaniesz zbełtana z błotem i przyjdzie ci płacić za błedy kierownika(płacić dosłownie)wtedy napisz czy masz tak wspaniałą załoge na swoim biurze,poza tym już zapewne niedługo dowiesz się o sekretach naszej firmy.
zdjecie uzytkownika
oj:) - 2014-07-28 12:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do ewy - 2014-07-27 16:21:35]:
Tak,tak,to prawda,wszystko pięknie jest na początku,a później wychodzi szydło z worka i czar pryska :) Niestety :)
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-07-28 13:18:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapraszam do nas.Szukam chętnych do pracy.Ta sama branża.Lepsze warunki finansowe.Do miast Płock ,Bydgoszcz, Stalowa Wola,Kalisz,Kraków,Giżycko,Ełk. Kontakt tel( usunięte przez administratora )
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kredyty-chwilowki
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x