Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Kredyty-chwilowki

zdjecie uzytkownika
niezdecydowany - 2015-03-25 11:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile płacą za zerwane ulotki konkurencji?
Od sztuki czy za godziny?
Nie wiem czy się w to angażować...
zdjecie uzytkownika
TomiCBR - 2015-03-26 13:33:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie jestem pewny ile płacą za zrywanie ulotek, ale wiem na pewno,że wpier...l
od konkurencji masz "bankowo"
zdjecie uzytkownika
byłazniesmaczona - 2015-03-27 12:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (15)
Odpowiedź na: [lodek - 2015-03-04 21:32:31]:
praca na infolinii jak najbardziej jest ok. czasem klienci dają w kość, ale na początek kariery jak najbardziej do polecenia. Natomiast sama atmosfera w tym dziale jest kiepska. Kierownik wymaga a tak na prawdę sam nie wypełnia swoich obowiązków. Wysługuje się dziewczynami i te jego intrygi.. skłóca cały zespół. ale tak to jest jak sie zostaje kierownikiem na okresie próbnym...
zdjecie uzytkownika
lays - 2015-04-09 18:28:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co tam się dzieje w firmie?
zdjecie uzytkownika
karolina - 2015-04-13 20:16:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, praca jako doradca klienta ile godzin dziennie pracuje się?
i kiedy mówią czy dostanie się pracę? o wynikach rekrutacji?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-04-13 21:29:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lays - 2015-04-09 18:28:21]:
podobno się poprawia lepsze stawki prowizji i prywatna opieka medyczna
zdjecie uzytkownika
krzycho - 2015-04-14 19:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no tak, ale "podobno" z "prawda" to czesto mylone pojęcie, bo waolałbym miec pewność, że tutaj dostanę opiekę i pakiet ubezpieczeń wszystkich tak naprawde.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-04-14 20:24:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak,poprawia się,więcej dla nas kasiorki za sprzedaż;-) a doradca kl pracuje po 8 h dziennie,cały eteat. Zadzwonią bez względu na decyzje. Ja z pracy jestem zadowolona już ponad 2 lata! Pozdrawiam;-)
zdjecie uzytkownika
jaki - 2015-04-15 22:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co sądzicie o pacy jako kierowca w tej firmie
zdjecie uzytkownika
hugo - 2015-04-17 09:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaki - 2015-04-15 22:19:35]:
nic nie sadzimy obywatelu,my ty zap....alamy
zdjecie uzytkownika
Zaradny - 2015-04-20 23:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wy ludzie na serio nie macie zadnych ambicji. Praca w pozyczkach jest dobra dla studentów/ Osoba, która chce w życiu wiele osiagnąć oleje tę prace. (usunięte przez administratora) Nie bójcie się życia i zacznijcie szukac lepszej pracy!
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-04-22 13:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zaradny - 2015-04-20 23:36:06]:
No może tak
zdjecie uzytkownika
działowa - 2015-04-22 20:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [byłazniesmaczona - 2015-03-27 12:22:21]:
Pan kiero myśli sobie jakby wszystkie rozumy pozjadał! Zero kompetencji!! Dzieciarniaa!!
zdjecie uzytkownika
janusz - 2015-05-15 12:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze zastnawiało mnie to czy praca doradcy klienta jest naprawde taka wymagająca, a patrząc po ogłoszeniu wydaje mi się, że trzeba po prostu znać dobrze branże i mieć dużo umiejętnosci "miekkich", żeby dać radę z klientami tak naprawde. Oprócz tego stanowiska pojawiły się jeszcze na prace biurową tylko, że o w Szczecinie a nie Krzeszowicach.
zdjecie uzytkownika
polks - 2015-05-19 20:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szczerze mówiąc nie polecam pracy w tej firmie, pracowałem pół roku jako doradca klienta w jednym z wrocławskich oddziałów i moje odczucia są mieszane. To co najbardziej boli to to, że wbrew sobie musisz biednym, starszym i nie do końca świadomym ludziom wciskać kredyty (kredyty, nie chwilówki), bo to na to kładzie sie największy nacisk w tej firmie. Kredyt który klient miałby dużo tańszy w oddziale banku, Ty musisz mu sprzedać i czasem robiąc z siebie idiotę, gdyż nikt o zdrowych zmysłach nie wziąłby takiej pożyczki, bo za pośrednictwo z bankiem firma K-Ch każe sobie płacić horrendalne pieniądze. Co do pożyczek- jeden wielki stres, codzienne meldunki ile, kto i jakie kredyty wcisnął ludziom. Jak sprzedasz w pierwszym tygodniu n (usunięte przez administratora) o 30 tys to masz spokój przez resztę miesiąca, jeśli zaś nie to regionalny co chwile wydzwania i każe sie tłu (usunięte przez administratora) owizje. Co do minusów to nie można pominąć braku personelu sprzątającego. To kuriozalne że po skończeniu pracy trzeba jeszcze iść do kibla i wymachiwać szczotką czy wyciskać szmatę do mycia podłogi ubranym w koszulę bo firma oszczędza na firmie sprzątającej. Przejdźmy do plusów- niezła pensja, jeśli się wyrabia cele kredytowe. Można spokojnie wy (usunięte przez administratora) ,5 tys. Dość przyjemna atmosfera w pracy też jest niewątpliwie plusem (oczywiscie zależy z kim się pracuje), często zdarzają się klienci którzy tylko wpadają pogadać. Nikomu nie polecam pracy za to pracy jako ulotkarz czy kierowca w tej firmie. Trakto (usunięte przez administratora) k śmieci, ciągle kontrolowani a dostaja za pracę grosze. Podsumowując- jeśli nie masz problemów z gryzącymi sumieniami przy wciskaniu pożyczek ludziom w dużo gorszej sytuacji od Ciebie, jesteś odporny na stres i wszystko spływa po Tobie jak po kaczce to będziesz modelowym doradcą klienta w K-Ch.
zdjecie uzytkownika
ku - 2015-05-20 21:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomina się że gdyby nie te śmiecie to nie było by tak kolorowo z klientami .
zdjecie uzytkownika
dziekan - 2015-06-14 16:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ku - 2015-05-20 21:37:05]:
pracowałem przy kredytach już wiele lat, ale przy chwilówkach jakoś straciłem całą wenę. Wcześniej w poprzednich firmach ta robota miała sens, czułem się rzeczywiście jak specjalista w tym temacie. Pracując przy chwilówkach czuję, że wszyscy znają się na tym najlepiej na świecie. nie polecam szczerze mówiąc
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-07-14 20:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co racja to racja praca z klientami nigdy nie nalezała do łatwych, trzeba na prawde umiec sprzedac produkt. ktory jak np kredyty nei jest wsrod spoleczenstwa zaufany. Przeraza mhie tylko ze w firmie krefyty chwilowki jest tak bardzo spr co kto ile sprzedal, musi to byc bardzo stresujace . ale jest tam jakas podstawa, czy wszystko uzaleznione jest od samej sprzedazy?
zdjecie uzytkownika
lula - 2015-07-22 22:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
aaaaaa co Ana z pomorza urodziła zdrowe? Pani S na pewno nas miło wspomina, Silwiunie Drombek i reszte...........
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-08 16:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
yyy - 2015-08-08 17:00:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Czy znowu się coś dzieje niepokojącego w dziale reklamy?
zdjecie uzytkownika
reklama - 2015-08-10 08:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yyy - 2015-08-08 17:00:42]:
Dużo pracy
zdjecie uzytkownika
slask - 2015-08-11 15:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za dużo ...
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-08-14 00:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ze duzo pracy to jakos mnie nie dziwi.w tej branzy niestety trzeba sie naharowac zeby zarobic cos wiem gdyz mam w tym dosiwdczneie a aktualnie chce zmienic pracowdawc i sporobowac jako doradca klienta w Pośrednictwo Finansowe "Kredyty-Chwilówki" Sp. z o.o. tylko chcialam sie dowidziec co to jest ta nagroda zamiast premii?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Na rozmowe zaproszonych było 8 osób. Pierwsze zadanie grupowe polegało na wyznaczeniu zabójcy w historyjce, cechy miałyśmy na karteczkach, w zadaniu oceniana była niby praca w grupie i odwaga. Drugie zadanie - stworzenie kampanii reklamowej dla restauracji fast food która ma trafić do emerytów (ulotki, slogan, akcje reklamowe, rozdysponowanie budżetu). Następnie każdy indywidualnie wchodził na rozmowę, gdzie obecna była Pani z działu HR, kierownik regionalny i kierownik oddziału, na który prowadzona była rekrutacja.
Pytania: Co wiem o firmie, poprzednia praca, doświadczenie w kontakcie z klientem, moje oczekiwania finansowe, jak wyobrażam sobie dzień w pracy, następnie musiałam wcielić się w rolę sprzedawcy w sklepie komputerowym i Pani z działu HR która przyniosła laptop na gwarancje ma wyjść ode mnie z nowym komputerem stacjonarnym
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-26 19:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-08-26 19:48:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maja - 2015-08-14 00:26:20]:
w kch to jest przede wszystkim nudno na nadmiar pracy i obowiązków w tej firmie narzekać nie można bo w porównaniu z konkurencja nie ma ich dużo robisz swoje to nikt się nie czepia a kasa na koniec miesiąca się zgadza. Co do nagrody to premia tylko inaczej nazwana.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-08-28 17:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
odbywają się szkolenia? ;)
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kredyty-chwilowki
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kredyty-chwilowki?
Zadaj pytanie
alert