Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Kredyty-chwilowki

zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-12 09:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-12-11 20:35:43]:
ciekawe czy zależy to od kierownika regionalnego czy co, bo u nas nie ma czegoś takiego jak rozdawanie ulotek przed czy po pracy, jedynie w czasie pracy gdy nie ma klientów, natomiast wiem że na moim terenie w niektórych biurach koleżanki wyznaczają sobie cele (które szczerze mówiąc są odległe bardzo dla ich placówki) i jeśli ich nie zrealizują, same wyznaczają sobie jako kare rozdawanie ulotek albo przychodzenie do pracy charytatywnie godzinę wcześniej
zdjecie uzytkownika
takata - 2014-12-17 18:52:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dla zorientowanych po co jest stanowisko na biurach Kierownik Placówki przecież ten ktoś nie robi nic więcej co normalny doradca klienta do niczego nie służy... nikt w firmie nie słyszał że grupa jest silniejsza w dążeniu do celu ? Jakby zlikwidować to bezużyteczne i nie produktywne stanowisko firma jak dobrze się orientuje mogła by nieźle zaoszczędzić !?
zdjecie uzytkownika
observe - 2014-12-18 10:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prawda jest taka, że w firmie jest multum takich bezsensownych dziwnych, 'sztucznych' etatów. Sama ilość dyrektorów, kierowników, kierowników placówek itd itd mówi sama przed się. Jeśli ktoś z zewnątrz zająłby się poddziałem obowiązków, i ile w rzeczywistości potrzebnych jest pracowników, firma miałaby pieniądze na premie, nagrody, a nie kary za byle co. Systemy motywacyjne są kiepskie, a grom pracowników nie ma zupełnie nic prócz podstawy. Zaznaczam przy tym, iż są działy, gdzie aż się prosi o więcej ludzi, bo nie wiadomo do czego ręce włozyć, ale takich rzeczy sie nie widzi...niestety.
zdjecie uzytkownika
adhd - 2014-12-22 08:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Na ktorych terenach kierowcy roznosza ulotki ?
zdjecie uzytkownika
Bolączek - 2015-01-07 08:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale czy to jest nasza zasługa? Przecież ilość kadry kierowniczej mogłaby zostać do rozsądnych ilości zredukowana, ale problem polega na tym, że jak już ktoś raz się załapał na jakieś dobre stanowisko to tego nie wypuści z rąk. A potem podejmowane są jakieś głupie i beznadziejne decyzje. Czy nie tak samo to wygląda w chwilówkach?
zdjecie uzytkownika
Bjork - 2015-01-07 18:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem kto tu pisze komentarze, ale na pewno nie pracownicy. Krytykowac kazdy potrafi. Jak jest opinia na jakims forum, to z reguly negatywna, bo tym, ktorym dobrze , to sie nie odzywaja. Ja pracuje w Firmie kilka lat. Umowa na stale, wyplata zawsze na czas, dofinansowania rowniez sa calkiem fajne. Fakt ,kiedys bylo tego wiecej, ale ja wychodze z zalozenia ,ze dobrze, ze sa. Fajne warunki pracy. Co do polecen przelozonych, to niech ktos mi powie, ze w kazdej innej firmie sa idealni przelozeni. Wiadomo,ze czesto bywa tak, ze pracownik ma inne zdanie ( czesto poprawne ) , ale przelozony "zawsze ma racje". Mozna by rozmawiac o tym, ale po co. Zalezy do jakiego dzialu sie "trafi". Jak chyba w kazdej firmie i w tej znajda sie osoby na nieodpowiednim stanowisku,ale nic na to nie poradzimy.
Ogolnie praca fajna, wiec nie ma sie czego bac.

P.S.
A'propos wpisu w ktorym byla mowa o "podrzuceniu na rozmowie umowy z pozyczka".....udam, ze to zart, bo domniemam, ze osoba, ktora przychodzi na rozmowe jest powazna. Osoby zapraszajace na takie rozmowy, to rowniez powazni ludzie. Nie wyobrazam sobie, ze dorosly czlowiek, stabilny emocjonalnie i zdrowy na umysle jest w stanie uwierzyc w taka glopote, bo nie pisze juz, ze podpisac taka umowe. Abstrachujac od tego, ze nikt w tak duzej Firmie zachowalby sie w ten sposob.
zdjecie uzytkownika
brak nicku - 2015-01-10 17:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w Firmie od ponad 2 lat(koordynator). Na pracodawcę nie mogę narzekać: kasa zawsze na cza, urlopy, świadczenia, integracja. Na prawde na dzisiejsze czasy warunki wporządku. Umowa o pracę, pełne wynagrodzenie na umowie. Ale sama praca jest żenująca. Koordynator który kleji plakaty?? dajcie spokój. Ja ulotek nie roznosze i nikt mnie do tego nie zmusi. Nie mam tego w swojej karcie obowiązków. Klejenie plakatów mogę strawić i tyle. Koordynator ktory nawet sam reklamy nie może ułożyć to też porażka...biura ukladają tandetne zlecenie którę nie dośc że są beznadziejne to non stop to samo aż ludzie żygają tą firmą już...ja dośc intensywnie szukam pracy gdyż firma sama zniechęca pracownika. Nie mówie już o tym dziale kontroli który jest dla mnie totalną porażką. Czepanie się od 2 minuty, o jakiś plakat. W nosie mam ich kontrole bo wiem jak pracuje. Uważam że sa nieobiektywni. Dla mało ambitnych osób praca spoko. źle nie płacą i warunki zatrudnienia ok. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
zielona pantera - 2015-01-21 12:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś się może orientuje jak obecnie wygląda sytuacja tej firmy i czy aktualnie prowadzi może ona jakiekolwiek rekrutacje albo nabory nowych pracowników? nie ukrywam że bardzo bym chciała dostać u nich pracę tylko nic konkretnego o nich nie mogę znaleźć a nie ukrywam że muszę mieć jak najbardziej aktualne informacje
zdjecie uzytkownika
totu - 2015-01-21 13:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zielona pantera - 2015-01-21 12:04:42]:
zdjecie uzytkownika
qqq - 2015-01-25 17:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie zarobki są w dziale reklamy?
zdjecie uzytkownika
yti - 2015-01-25 17:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Czy ktoś może potwierdzić, że po przepracowaniu 5 lat podnoszą wynagrodzenie o 200zł za wysługę lat? a następnie co roku o 100zł?
zdjecie uzytkownika
ANA - 2015-01-28 20:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [yti - 2015-01-25 17:53:50]:
TAK , PO 5 LATACH PRZEPRACOWANYCH OTRZYMUJESZ CO MIESIAC 200 ZŁ DO PODSTAWY , A PO KAZDYM KOLEJNYM ROKU MASZ DODATKOWE 100 ZŁ ;-)
zdjecie uzytkownika
ovama - 2015-01-30 19:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
czy ktos moze sie wypowiedziec na temat ciecia (usunięte przez administratora) jesli kontrola bedzie negatywna a plan super wykonany to doradcy moga zapomniec o (usunięte przez administratora) ? firma na prawde spada na psy... doradcy wykonuja najciezsza prace w tej firmie (dzieki wlasnie nim firma zarabia) niejednokrotnie podkladaja sie by tylko sprzedaz byla -swoja droga premie za (usunięte przez administratora) to jeszcze mimo ze wykonasz. plan a wejdzie jakas (usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora) co sie dzieje z ta firma w ogole nie szanuja doradcow! co ma doradcow motywowac do sprzedazy jak najwiekszej a co za tym idzie by firma zarabiala tez?!! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
doradca - 2015-01-31 21:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-12-10 12:38:38]:
(usunięte przez administratora) bo w mediach coraz więcej negatywnych informacji ostrzegających społeczenstwo przed chwilówkami i ich kosztach
zdjecie uzytkownika
uuu - 2015-01-31 21:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) A tak naprawdę to firmie zyski przynosi (usunięte przez administratora) który jest najmniej doceniany, oraz w drugiej kolejności (usunięte przez administratora) (bo nie było (usunięte przez administratora) ). To dział (usunięte przez administratora) powinien zarabiać dużo więcej!!! Ale w tej firmie niema docenienia pracownika niższego szczebla!!! Przykre ale prawdziwe :(
zdjecie uzytkownika
edeoko - 2015-02-04 15:14:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no teraz to jest wiele różnych opinii o pracy u nich, tak samo sa zadowoleni.. no i Ci mniej zadowoleni.. mam nadzieje, że teraz będzie coraz lepiej, bo straszna afera się z tego zrobiła jak widać. Dajcie znać jak coś się zmieni teraz z tym naprawdę. Sam nie będę tutaj pracował, ale moge dalej podesłać informacje.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-02-05 14:13:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yti - 2015-01-25 17:53:50]:
A kto tam przepracuje 5 lat, ha,ha,ha, chyba tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] D
zdjecie uzytkownika
bela - 2015-02-08 21:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie co atmosfera jest straszna teraz po zminanach pracownicy na biurach sa niedoceniani a to oni sa sila zarobkowa dla firmy. nie mowie ze maja zarabiac miliony ale nie ukrywajmy ze to praacownicy biurowi (usunięte przez administratora) (swoja droga ciekwe czy w innych instytucjach sa tacy rownie mile obslugiwani z usmiechem na ustach). pracownicy nagadaja sie zeby sprzedac kredyt (nie ukrywajmy nie sztuka jest dac kredyt w wysokosci 30 tys jak klient przyszedl po 300 zl ) a niestety sszefostwo tego nie widzi i nie docenia. a wymogi i ciagla (usunięte przez administratora) staje sie nie do wytrzymania...
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-02-10 21:39:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jakie to zmiany nastąpił na biurach ?
zdjecie uzytkownika
KM - 2015-02-15 11:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No jeżeli masz karę ze swojej winy to dlaczego kierownik ma ponosić koszt ze swojej kieszeni? jęsli toi Ty popełniasz błąd? Miałam tak i wcale mnie to nie dziwi. Wyobraź sobie,że masz pod sobą kilka osób i one popełniaja błędy bo czegoś nie dopatrzyły a Ty jako kierownik płacisz za np.8 osób? No dla mnie to jest logiczne bo tez bym nie chciała płacić za nie swoje błędy. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
tak - 2015-02-15 16:27:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszędzie tak jest-czyli tak naprawdę jesteś w plecy niemałe siano
zdjecie uzytkownika
eeeeeeeeee - 2015-02-15 20:42:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wlasnie jakie zmiany
zdjecie uzytkownika
mati_mati - 2015-02-18 18:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. czy można liczyć na dokładne podpowiedzi co do pracy w Kredyty-chwilówki?? Chodzi mi o to czy warto starac się tam o angaż i jakie są wynagrodzenia? Wiem, że wieloletnie doświadczenie na rynku usług finansowych, ogólnopolski zasięg i ponad pół miliona zadowolonych klientów zaowocowały silną pozycją Firmy. Na sukces ten wpływ ma chęć ciągłego rozwoju pracowników oraz profesjonalizm świadczonych przez Firmę usług.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Na rozmowe zaproszonych było 8 osób. Pierwsze zadanie grupowe polegało na wyznaczeniu zabójcy w historyjce, cechy miałyśmy na karteczkach, w zadaniu oceniana była niby praca w grupie i odwaga. Drugie zadanie - stworzenie kampanii reklamowej dla restauracji fast food która ma trafić do emerytów (ulotki, slogan, akcje reklamowe, rozdysponowanie budżetu). Następnie każdy indywidualnie wchodził na rozmowę, gdzie obecna była Pani z działu HR, kierownik regionalny i kierownik oddziału, na który prowadzona była rekrutacja.
Pytania: Co wiem o firmie, poprzednia praca, doświadczenie w kontakcie z klientem, moje oczekiwania finansowe, jak wyobrażam sobie dzień w pracy, następnie musiałam wcielić się w rolę sprzedawcy w sklepie komputerowym i Pani z działu HR która przyniosła laptop na gwarancje ma wyjść ode mnie z nowym komputerem stacjonarnym
zdjecie uzytkownika
n - 2015-02-20 09:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mati_mati - 2015-02-18 18:23:52]:
......... cię?
zdjecie uzytkownika
Alina - 2015-02-27 16:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli się spłaca tak jak się powinno to jest bezpieczna i nie ma czego
się bać. Ja skorzystałam z usług firmy Finanovacash. Fakt na początku
dostałam mniej niż chciałam ale za drugim razem mogłam pożyczyć więcej.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kredyty-chwilowki
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kredyty-chwilowki?
Zadaj pytanie