Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kredyty-chwilowki

Pracowałeś w firmie Kredyty-chwilowki i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mirek - 2014-11-03 01:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) daj mi nowa pande,bo ta która jezdze to jest zaciachana i wstyd nawet na wioske wiechac,teraz nawet traktory maja klime a ja nie mam bo sie popsuła.
zdjecie uzytkownika
eryk - 2014-11-04 17:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ILEEEEEEE (usunięte przez administratora) ? TO PO CO MU PRACOWAĆ?
zdjecie uzytkownika
dfjkuilkrsdujkle - 2014-11-05 04:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
zazza - 2014-11-07 20:08:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ogłaszają sie ze potrzebują ludzi na remonty czy warto sie tam przyjąc jakie sa zarobki?
zdjecie uzytkownika
cvfghjkl - 2014-11-10 03:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie WARTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Laluś - 2014-11-11 13:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaraz zaraz, nie wiem czego się spodziewacie, że ulotkowicz zaraz gdzieś zarobki (usunięte przez administratora) i będzie pracował (usunięte przez administratora) ? To chyba normalne, że jest to zajęcie dla ludzi (bez urazy) którym albo nic innego się nie chce robić, albo nic innego nie potrafią robić. Myślę, że każdy gdzieś na początku swojej kariery miał do czynienia z ulotkami, sęk w tym by umieć potem robić coś więcej niż rozdawać ulotki.
zdjecie uzytkownika
cv - 2014-11-12 06:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Laluś - 2014-11-11 13:11:22]:
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak potłuczony starym buciorem
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-11-13 00:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w jakiej wysokości otrzymuję sie dodatkowe pieniadze na świeta ??
zdjecie uzytkownika
zx - 2014-11-13 06:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dodatkowa kase na swieta bedziesz miał jak sposcisz troche wachy z pandy
zdjecie uzytkownika
Dybuś - 2014-11-14 22:59:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Solidarnosc - 2014-11-15 00:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
wegetarianka - 2014-11-15 04:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
miesozerca - 2014-11-15 11:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wegetarianka czy ty przypadkiem nie cierpisz na bezsenność albo jesteś na imprezce firmowej hm?
zdjecie uzytkownika
Jan - 2014-11-16 01:54:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
zxcdfvghjk./ - 2014-11-16 01:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czego jasiu nie umie ,tego jan nie bedzie umiałi=he,he,he-czy jakos tak.
zdjecie uzytkownika
';lkjhgf - 2014-11-16 02:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zxcdfvghjk./ - 2014-11-16 01:57:44]:
szukasz studni?
zdjecie uzytkownika
gh - 2014-11-16 02:22:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra i studnia,aby białko przyswoiła.
zdjecie uzytkownika
paula - 2014-11-16 20:54:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to za szkolenie o gtf co bedzie sie tam robić?
zdjecie uzytkownika
/;loiu - 2014-11-16 21:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
paula - 2014-11-16 22:04:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorsze jak ktoś nie ma pojęcia i pisze głupoty żeby zwrócić na siebie uwage, prosze o normalne jak ktoś wie
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-11-22 12:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez sie wybieram na to szkolenie i nie mamzielonego pojecia co bedziemy tam robic
zdjecie uzytkownika
zguttttka - 2014-11-23 04:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-11-22 12:56:10]:
bedziecie robic z karteczek samoloty i je puszczac,ten ktory poleci najdalej -wygrywa żółwika od andrzeja i przechodzi szkolenie i anka sie cieszy ze ma następnego jełopa do nabijania jej kapusty w kieszeń-powaga-poczytaj wcześniejsze posty!
zdjecie uzytkownika
zguttttka - 2014-11-23 04:09:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a zapomniałem o jazdą z papierem toaletowym-to też jest godne uwagi -przecież to tak poważne szkolenie he he he................~?
zdjecie uzytkownika
jajeczko - 2014-11-23 04:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkolenie-temat główny-złap emeryta-nich bierze chwilowke,a potem jak już nie może spłacić ,bo procenty łamią mu proteze dentystyczną ,wciskasz mu kredyt na 50 tysi-a niech na nową,bo to biznes złotko jest i nie ma zlituj,,,...się.
zdjecie uzytkownika
dekarek - 2014-11-23 04:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chwilowki maja przej....ba..ne u greenpeace-wiecie dla czego?,wykorzystują PANDU do niecnych celów,a to gatunek zagrożony
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kredyty-chwilowki
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x