Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Kredyty-chwilowki

zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-02 10:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [emi - 2014-11-29 00:29:06]:
umowa o pracę na pełen etat jest, rozmowa trwa tak długo bo na początku masz 2 zadania grupowe, potem indywidualnie każdy
zdjecie uzytkownika
MARTA - 2014-12-03 12:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej i co robi sie te 2 h, i faktycznie jakie sa warunki pytam bo w piatek mam rozmowe .
zdjecie uzytkownika
MARTA - 2014-12-03 12:40:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-12-02 10:46:45]:
jakie byly zadania i o co pytali na rozmowie indywidulanej ? i faktycznie masz na swieta te bony dofinansowanie i zarobkowo jak????
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-12-03 17:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jeśli chodzi o warunki to (usunięte przez administratora) . bony na święta są (usunięte przez administratora) za każdym razem (usunięte przez administratora) . Sama praca jeśli nie przeszkadzają Ci idiotyczne polecenia z góry i chodzenie z ulotkami po mieście to nawet w porządku , ale pewnie też dużo zależy od oddziału.
zdjecie uzytkownika
uu - 2014-12-04 06:37:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MARTA - 2014-12-03 12:40:29]:
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
adm - 2014-12-05 15:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to ładnie znowu szukają do (usunięte przez administratora) tam to chyba (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
,,, - 2014-12-08 13:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adm - 2014-12-05 15:49:04]:
gdzie znów szukają?
zdjecie uzytkownika
kurt - 2014-12-09 20:35:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale to tak że aplikujesz na jakies stanowisko biurowe a i tak musisz łazić z ulotkami czy to tylko do danego stanowiska te ulotki są przypisane? na czym to polega? i w jakim sensie idiotyczne polecenia? Bo nie cce się wpakować na mine i tylko tarcić czas tam gdzie nie ma przyszłości. Bede wdzieczny za info?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-10 12:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kurt - 2014-12-09 20:35:59]:
na co dzień jestem zatrudniony jako doradca klienta, siedzisz w biurze i obsługujesz klientów ale jak sprzedaż mała i mała premia to kierownik lub kierowniczka zachęcają aby uloteczki poroznosić bo po co masz siedzieć bezproduktywnie w biurze jak ludzi nie ma
zdjecie uzytkownika
zosia - 2014-12-10 12:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A powiedzcie dziewczyny/chłopacy którzy pracujecie jak u Was na rejonie jest po wprowadzeniu procedury Dress Code? Jakieś uwagi wam zwracali już albo nakładali kary?
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-12-11 20:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [kurt - 2014-12-09 20:35:59]:
Jeśli chodzi o ulotki to jesteś zobowiązany do dwóch dwugodzinnych akcji w miesiącu po pracy lub przed oczywiście jest to zajęcie nie odpłatne, oprócz tego jeśli nie ma kl w biurze mile widziane jest wyjście z ulotkami w godzinach pracy, oprócz tego akcje z ulotkami prze świętami najlepiej w galeriach. Co do poleceń czasami każą robić coś co jest kompletnie pozbawione sensu i nie ma szans żeby przyniosło efekty i w dodatku robiłeś to kilka dni wcześniej. przynajmniej u mnie tak to wygląda.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-12 09:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-12-11 20:35:43]:
ciekawe czy zależy to od kierownika regionalnego czy co, bo u nas nie ma czegoś takiego jak rozdawanie ulotek przed czy po pracy, jedynie w czasie pracy gdy nie ma klientów, natomiast wiem że na moim terenie w niektórych biurach koleżanki wyznaczają sobie cele (które szczerze mówiąc są odległe bardzo dla ich placówki) i jeśli ich nie zrealizują, same wyznaczają sobie jako kare rozdawanie ulotek albo przychodzenie do pracy charytatywnie godzinę wcześniej
zdjecie uzytkownika
takata - 2014-12-17 18:52:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dla zorientowanych po co jest stanowisko na biurach Kierownik Placówki przecież ten ktoś nie robi nic więcej co normalny doradca klienta do niczego nie służy... nikt w firmie nie słyszał że grupa jest silniejsza w dążeniu do celu ? Jakby zlikwidować to bezużyteczne i nie produktywne stanowisko firma jak dobrze się orientuje mogła by nieźle zaoszczędzić !?
zdjecie uzytkownika
observe - 2014-12-18 10:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka, że w firmie jest multum takich bezsensownych dziwnych, 'sztucznych' etatów. Sama ilość dyrektorów, kierowników, kierowników placówek itd itd mówi sama przed się. Jeśli ktoś z zewnątrz zająłby się poddziałem obowiązków, i ile w rzeczywistości potrzebnych jest pracowników, firma miałaby pieniądze na premie, nagrody, a nie kary za byle co. Systemy motywacyjne są kiepskie, a grom pracowników nie ma zupełnie nic prócz podstawy. Zaznaczam przy tym, iż są działy, gdzie aż się prosi o więcej ludzi, bo nie wiadomo do czego ręce włozyć, ale takich rzeczy sie nie widzi...niestety.
zdjecie uzytkownika
adhd - 2014-12-22 08:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Na ktorych terenach kierowcy roznosza ulotki ?
zdjecie uzytkownika
Bolączek - 2015-01-07 08:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale czy to jest nasza zasługa? Przecież ilość kadry kierowniczej mogłaby zostać do rozsądnych ilości zredukowana, ale problem polega na tym, że jak już ktoś raz się załapał na jakieś dobre stanowisko to tego nie wypuści z rąk. A potem podejmowane są jakieś głupie i beznadziejne decyzje. Czy nie tak samo to wygląda w chwilówkach?
zdjecie uzytkownika
Bjork - 2015-01-07 18:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem kto tu pisze komentarze, ale na pewno nie pracownicy. Krytykowac kazdy potrafi. Jak jest opinia na jakims forum, to z reguly negatywna, bo tym, ktorym dobrze , to sie nie odzywaja. Ja pracuje w Firmie kilka lat. Umowa na stale, wyplata zawsze na czas, dofinansowania rowniez sa calkiem fajne. Fakt ,kiedys bylo tego wiecej, ale ja wychodze z zalozenia ,ze dobrze, ze sa. Fajne warunki pracy. Co do polecen przelozonych, to niech ktos mi powie, ze w kazdej innej firmie sa idealni przelozeni. Wiadomo,ze czesto bywa tak, ze pracownik ma inne zdanie ( czesto poprawne ) , ale przelozony "zawsze ma racje". Mozna by rozmawiac o tym, ale po co. Zalezy do jakiego dzialu sie "trafi". Jak chyba w kazdej firmie i w tej znajda sie osoby na nieodpowiednim stanowisku,ale nic na to nie poradzimy.
Ogolnie praca fajna, wiec nie ma sie czego bac.

P.S.
A'propos wpisu w ktorym byla mowa o "podrzuceniu na rozmowie umowy z pozyczka".....udam, ze to zart, bo domniemam, ze osoba, ktora przychodzi na rozmowe jest powazna. Osoby zapraszajace na takie rozmowy, to rowniez powazni ludzie. Nie wyobrazam sobie, ze dorosly czlowiek, stabilny emocjonalnie i zdrowy na umysle jest w stanie uwierzyc w taka glopote, bo nie pisze juz, ze podpisac taka umowe. Abstrachujac od tego, ze nikt w tak duzej Firmie zachowalby sie w ten sposob.
zdjecie uzytkownika
brak nicku - 2015-01-10 17:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w Firmie od ponad 2 lat(koordynator). Na pracodawcę nie mogę narzekać: kasa zawsze na cza, urlopy, świadczenia, integracja. Na prawde na dzisiejsze czasy warunki wporządku. Umowa o pracę, pełne wynagrodzenie na umowie. Ale sama praca jest żenująca. Koordynator który kleji plakaty?? dajcie spokój. Ja ulotek nie roznosze i nikt mnie do tego nie zmusi. Nie mam tego w swojej karcie obowiązków. Klejenie plakatów mogę strawić i tyle. Koordynator ktory nawet sam reklamy nie może ułożyć to też porażka...biura ukladają tandetne zlecenie którę nie dośc że są beznadziejne to non stop to samo aż ludzie żygają tą firmą już...ja dośc intensywnie szukam pracy gdyż firma sama zniechęca pracownika. Nie mówie już o tym dziale kontroli który jest dla mnie totalną porażką. Czepanie się od 2 minuty, o jakiś plakat. W nosie mam ich kontrole bo wiem jak pracuje. Uważam że sa nieobiektywni. Dla mało ambitnych osób praca spoko. źle nie płacą i warunki zatrudnienia ok. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
zielona pantera - 2015-01-21 12:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś się może orientuje jak obecnie wygląda sytuacja tej firmy i czy aktualnie prowadzi może ona jakiekolwiek rekrutacje albo nabory nowych pracowników? nie ukrywam że bardzo bym chciała dostać u nich pracę tylko nic konkretnego o nich nie mogę znaleźć a nie ukrywam że muszę mieć jak najbardziej aktualne informacje
zdjecie uzytkownika
totu - 2015-01-21 13:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zielona pantera - 2015-01-21 12:04:42]:
zdjecie uzytkownika
qqq - 2015-01-25 17:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie zarobki są w dziale reklamy?
zdjecie uzytkownika
yti - 2015-01-25 17:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy ktoś może potwierdzić, że po przepracowaniu 5 lat podnoszą wynagrodzenie o 200zł za wysługę lat? a następnie co roku o 100zł?
zdjecie uzytkownika
ANA - 2015-01-28 20:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [yti - 2015-01-25 17:53:50]:
TAK , PO 5 LATACH PRZEPRACOWANYCH OTRZYMUJESZ CO MIESIAC 200 ZŁ DO PODSTAWY , A PO KAZDYM KOLEJNYM ROKU MASZ DODATKOWE 100 ZŁ ;-)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Na rozmowe zaproszonych było 8 osób. Pierwsze zadanie grupowe polegało na wyznaczeniu zabójcy w historyjce, cechy miałyśmy na karteczkach, w zadaniu oceniana była niby praca w grupie i odwaga. Drugie zadanie - stworzenie kampanii reklamowej dla restauracji fast food która ma trafić do emerytów (ulotki, slogan, akcje reklamowe, rozdysponowanie budżetu). Następnie każdy indywidualnie wchodził na rozmowę, gdzie obecna była Pani z działu HR, kierownik regionalny i kierownik oddziału, na który prowadzona była rekrutacja.
Pytania: Co wiem o firmie, poprzednia praca, doświadczenie w kontakcie z klientem, moje oczekiwania finansowe, jak wyobrażam sobie dzień w pracy, następnie musiałam wcielić się w rolę sprzedawcy w sklepie komputerowym i Pani z działu HR która przyniosła laptop na gwarancje ma wyjść ode mnie z nowym komputerem stacjonarnym
zdjecie uzytkownika
ona22 - 2015-01-30 14:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Absolutnie nie polecam! Mobbing mobbing i jeszcze raz mobbing. Kary finansowe na każdym kroku + oszustwo dot. Umowy. Masz 1000zl podstawy+ premie. A powinna być najnizsza krajowa+ premia, ale umowa jest tak skonstruowana żeby jak najwięcej przyciac na pracowniku. Obiecują świetne wynagrodzenie a w rezultacie są to zarabki ok 1300-1400 zl. Za 1 chwilowke udzieloną dostaje się ok 1zl więc łatwo policzyć premie..za kredyty dostaje się od 5zl-75zl przy czym żeby dostać 75 zł trzeba podpisać kredyt powyżej 100.000 zl więc powodzenia bo nikt przy zdrowych zmysłach takich kwot tu nie bierze.. apropos Ty dostaniesz 75zl a firma 5 tys prowizji
zdjecie uzytkownika
ovama - 2015-01-30 19:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktos moze sie wypowiedziec na temat ciecia premii kwartalnej jesli kontrola bedzie negatywna a plan super wykonany to doradcy moga zapomniec o premii? firma na prawde spada na psy... doradcy wykonuja najciezsza prace w tej firmie (dzieki wlasnie nim firma zarabia) niejednokrotnie podkladaja sie by tylko sprzedaz byla -swoja droga premie za uruchomiony kredyt tez sa smieszne porownujac ile firma dostaje za dany kredyt... to jeszcze mimo ze wykonasz. plan a wejdzie jakas dziunia z kontroli i powie ze okleina na szybach biura sie odklepja wstawi ci negatyw i masz po premii! co sie dzieje z ta firma w ogole nie szanuja doradcow! co ma doradcow motywowac do sprzedazy jak najwiekszej a co za tym idzie by firma zarabiala tez?!!
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kredyty-chwilowki
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kredyty-chwilowki?
Zadaj pytanie
x