Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Kredyty-chwilowki

zdjecie uzytkownika
edeoko - 2015-02-04 15:14:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no teraz to jest wiele różnych opinii o pracy u nich, tak samo sa zadowoleni.. no i Ci mniej zadowoleni.. mam nadzieje, że teraz będzie coraz lepiej, bo straszna afera się z tego zrobiła jak widać. Dajcie znać jak coś się zmieni teraz z tym naprawdę. Sam nie będę tutaj pracował, ale moge dalej podesłać informacje.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-02-05 14:13:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yti - 2015-01-25 17:53:50]:
A kto tam przepracuje 5 lat, ha,ha,ha, chyba tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] D
zdjecie uzytkownika
bela - 2015-02-08 21:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie co atmosfera jest straszna teraz po zminanach pracownicy na biurach sa niedoceniani a to oni sa sila zarobkowa dla firmy. nie mowie ze maja zarabiac miliony ale nie ukrywajmy ze to praacownicy biurowi (usunięte przez administratora) (swoja droga ciekwe czy w innych instytucjach sa tacy rownie mile obslugiwani z usmiechem na ustach). pracownicy nagadaja sie zeby sprzedac kredyt (nie ukrywajmy nie sztuka jest dac kredyt w wysokosci 30 tys jak klient przyszedl po 300 zl ) a niestety sszefostwo tego nie widzi i nie docenia. a wymogi i ciagla (usunięte przez administratora) staje sie nie do wytrzymania...
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-02-10 21:39:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jakie to zmiany nastąpił na biurach ?
zdjecie uzytkownika
KM - 2015-02-15 11:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No jeżeli masz karę ze swojej winy to dlaczego kierownik ma ponosić koszt ze swojej kieszeni? jęsli toi Ty popełniasz błąd? Miałam tak i wcale mnie to nie dziwi. Wyobraź sobie,że masz pod sobą kilka osób i one popełniaja błędy bo czegoś nie dopatrzyły a Ty jako kierownik płacisz za np.8 osób? No dla mnie to jest logiczne bo tez bym nie chciała płacić za nie swoje błędy. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
tak - 2015-02-15 16:27:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszędzie tak jest-czyli tak naprawdę jesteś w plecy niemałe siano
zdjecie uzytkownika
eeeeeeeeee - 2015-02-15 20:42:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wlasnie jakie zmiany
zdjecie uzytkownika
mati_mati - 2015-02-18 18:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. czy można liczyć na dokładne podpowiedzi co do pracy w Kredyty-chwilówki?? Chodzi mi o to czy warto starac się tam o angaż i jakie są wynagrodzenia? Wiem, że wieloletnie doświadczenie na rynku usług finansowych, ogólnopolski zasięg i ponad pół miliona zadowolonych klientów zaowocowały silną pozycją Firmy. Na sukces ten wpływ ma chęć ciągłego rozwoju pracowników oraz profesjonalizm świadczonych przez Firmę usług.
zdjecie uzytkownika
n - 2015-02-20 09:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mati_mati - 2015-02-18 18:23:52]:
......... cię?
zdjecie uzytkownika
Alina - 2015-02-27 16:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli się spłaca tak jak się powinno to jest bezpieczna i nie ma czego się bać. (usunięte przez administratora) Fakt na początku dostałam mniej niż chciałam ale za drugim razem mogłam pożyczyć więcej.
zdjecie uzytkownika
kala - 2015-03-01 12:01:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to za (usunięte przez administratora) o co chodzi co się dzieje w firmie??
zdjecie uzytkownika
Magda - 2015-03-01 21:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Staram sie o prace na biurze w Tychach czy ktoś moze mi więcej powiedzieć na temat (usunięte przez administratora) ? Z tego co słyszałam to (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
... - 2015-03-02 22:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś moze mi udzielić więcej inf na temat kierownika oddziału biura w Tychach na ulicy budowlanych, chodzi mi o panią Martę
zdjecie uzytkownika
kala - 2015-03-04 21:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
może jakieś info o regionalnej z mawieckiego ktoś coś wie?
zdjecie uzytkownika
lodek - 2015-03-04 21:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Milczą wszyscy co do kierownika oddziału. Ktoś może za to podpowie jak sie pracuje konsultantom na infolinii, bo telefonicznie również sprzedają swoje kredyty, prawda? Ja chętnie podjęłabym taką pracę ale boję się, ze trzeba będzie męczyć sie z niezadowolonymi klientami, którzy będą mieli pretensje co do spłat pożyczek. Zdarzają sie wogóle takie rzeczy?
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-03-07 08:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co chcesz wiedzieć o kierowniku z mazowieckiego (usunięte przez administratora) ???
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-03-07 22:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta kierlwniczka z wielkopolski to Iza tak
zdjecie uzytkownika
gościara - 2015-03-08 11:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spokojnie dowiesz się wszystkiego w swoim czasie :-)
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-03-09 21:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odp.Kala co chcesx wiedzieć o regionalnej z Warszawy bo cjyba o nią ci chodzi????
zdjecie uzytkownika
do gość - 2015-03-11 07:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tobie o co chodzi???
zdjecie uzytkownika
kala - 2015-03-18 08:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaką jest osobą bo szukam pracy na tym terenie da się wytrzymać
zdjecie uzytkownika
Live - 2015-03-19 00:37:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zapominajcie, że forum dotyczy Chwilówek z Tychów a nie Warszawy. Także może lepiej skoncentrować się na tym co dzieje się na Śląsku i informacji czy warto myśleć o podjęciu pracy w Kredytach, bo z tego co wiem, to ludzie są bardzo negatywnie na nie nastawieni, chociaż to chyba jeszcze zależy w jakim charakterze się pracuje ..?
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-03-19 17:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to tam jest stala ekipa i nie przyjmyja do pracy sprawdz oferty na stronie firmy
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Na rozmowe zaproszonych było 8 osób. Pierwsze zadanie grupowe polegało na wyznaczeniu zabójcy w historyjce, cechy miałyśmy na karteczkach, w zadaniu oceniana była niby praca w grupie i odwaga. Drugie zadanie - stworzenie kampanii reklamowej dla restauracji fast food która ma trafić do emerytów (ulotki, slogan, akcje reklamowe, rozdysponowanie budżetu). Następnie każdy indywidualnie wchodził na rozmowę, gdzie obecna była Pani z działu HR, kierownik regionalny i kierownik oddziału, na który prowadzona była rekrutacja.
Pytania: Co wiem o firmie, poprzednia praca, doświadczenie w kontakcie z klientem, moje oczekiwania finansowe, jak wyobrażam sobie dzień w pracy, następnie musiałam wcielić się w rolę sprzedawcy w sklepie komputerowym i Pani z działu HR która przyniosła laptop na gwarancje ma wyjść ode mnie z nowym komputerem stacjonarnym
zdjecie uzytkownika
niezdecydowany - 2015-03-25 11:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile płacą za zerwane ulotki konkurencji?
Od sztuki czy za godziny?
Nie wiem czy się w to angażować...
zdjecie uzytkownika
TomiCBR - 2015-03-26 13:33:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jestem pewny ile płacą za zrywanie ulotek, ale wiem na pewno,że wpier...l
od konkurencji masz "bankowo"
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kredyty-chwilowki
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kredyty-chwilowki?
Zadaj pytanie