Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o koral

Pracowałeś w firmie koral i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ryba - 2010-09-24 03:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kurcze ludzie tylko do korale nie przychodzcie zarobki jak sprzataczka ale nawet ona ma wiecej.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-28 15:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra.Tam powinno pracować się za karę. Kierownik swoje - Brygadzistka swoje. Pracownik baranieje w pierwszym dniu pracy.Zero szkolenia. Albo urodziłeś się z talentem do pracy "na tackach" albo za bramę. Pozdrawiam p.Basię
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-30 16:38:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca ciężka za marne pieniądze. Ludzie traktowani jak roboty. Atmosfera fatalna. Nowi pracownicy nie są szkoleni.Jestem po kilkunastu zmianach gdzie szkolenie BHP? Pozdrowienia dla p.Basi.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2011-12-09 09:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda praca w biurze? Jaki mniej wiecej poziom zarobków na średnim stanowisku? Czy jest duża rotacja? Jakie godziny pracy?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-12-09 14:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciężkie pytanie, raczej za szybko nie dostaniesz konkretnej odpowiedzi. A i tak nie wszystko prawdą co ludzie gadają
zdjecie uzytkownika
aloe - 2012-10-23 22:01:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W biurze w Gdańsku było fatalnie. [usunięte przez moderatora] Fatalne zarobki, to chyba najgorsza firma w jakiej pracowałem.
zdjecie uzytkownika
pracownik map - 2013-02-07 15:38:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co wy za głupoty piszecie małe zarobki wynagrodzenie najniższa krajowa a ciężko Nie jest!lekka praca w miłej atmosferze brygadzistki też są miłe i Nie ma żadnego mobingu !a tak na marginesie trzeba było sie uczyć to i pensja wyższa była
zdjecie uzytkownika
pracownik koral - 2013-02-08 16:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się wcale nie jest ciężko.Płacą dobrze atmosfera super,a piszecie takie głupoty na temat KORALU że głowa boli najwidoczniej te osoby co to piszą to nie wiedzą jak jest naprawdę a po za tym jak się nie chciało pracować w tej firmie to przynajmniej nie psujcie opinii innym zwłaszcza dyrekcji i kierowniczką bo co do tych pań to są bardzo miłe i sympatyczne;]]]]
zdjecie uzytkownika
Pracownik obrobki - 2013-02-14 18:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mniałam przyjemność pracować dla pani ilonki ( brygadzistka obróbki) jestem zadowolona.praca nie jest ciężka a o mobingu żadnym nie ma mowy.ci któży tak marudzą to pewnie zostali zwolnieni bo sie nie nadawali
zdjecie uzytkownika
anonimowa - 2013-06-18 17:35:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
/pracownik koral/ i /Pracownik obrobki/ rozumiem, że warto się zaangażowac w pracę w Koral? Jakich zarobków można się spodziewać? Czy koral prowadzi dla pracowników szkolenia?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
4 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie koral
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x