Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Vipharm S.A.

Pracowałeś w firmie Vipharm S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
@#$% - 2013-05-13 14:25:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trudno nie zgodzić się z większością tego co tu napisano. Wiem bo pracowałam. Ale z drugiej strony polecam zrobić eksperyment: szukacie pracy zatem wiecie kto oferuje stanowiska, wpisujcie po kolei każdą firmę i jest mniej więcej to samo. Wszędzie jest jakaś [usunięte przez moderatora]! Można złapać dola kiedy się to czyta szukając pracy a kredyty trzeba płacić! Takie czasy, taka branża, taki Świat! Mimo wszytko życzę Wam powodzenia
zdjecie uzytkownika
xyz - 2013-05-14 13:58:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie zgodze sie do konca. Mam za soba prace w kilku korporacjach i owszem wszedzie bylo lepiej lub gorzej zawsze trafiala sie jakas [usunięte przez moderatora] ale takiej jak w Vipharmie [usunięte przez moderatora] nie bylo nigdzie. ona miala mba z gnojenia ludzi, wiec jesli jej nie ma to dobrze ale jesli jednak jest to nie polecam pracy w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
onko - 2013-05-17 17:18:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pracuje, bo był brak zgodności z szefem co do zadań tabelkowych, które dla mnie były nie do przyjęcia. Są firmy które przestrzegają zasad równej konkurencji i Compliance. Więc jak firma pokazała swoją taktykę i metodologię to był czas na rozstanie. I to była dobra decyzja. A żeby pracować w spokoju nie ma to jak firma oryginalna. Tu się promuje a nie sprzedaje.
zdjecie uzytkownika
fafarafa - 2013-05-28 22:33:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Vipharm sie znowu rozpędza ze zwalnianiem szukają jeleni w Wielkopolsce i Małopolsce. Szkoda bo fajni ludzie tam pracowali no ale nie ma wyników nagle to czas najwyższy zwolnić.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-05 07:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Często są nadgodziny?
zdjecie uzytkownika
nadgodziny - 2013-06-16 16:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Często są nadgodziny! I to nie płatne :-) przyjeżdżasz z pracy po wizytach i siedzisz przed komputerem.
zdjecie uzytkownika
15 latek - 2013-06-17 09:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak w każdej firmie farm.
zdjecie uzytkownika
Managment - 2013-06-30 12:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moi drodzy, na południu Polski w dziale CNS mamy sytuacje, w której już drugi raz następuję wymiana Przedstawiciela Medycznego.Na przestrzeni roku musieliśmy wymienić 2x przedstawiciela w dwóch tych samych regionach. Dalej nie ma wyniku w tych częściach regionu południe. Co robić? Co radzicie? Pozdrawiam. Z góry dziękuję za informację.
zdjecie uzytkownika
PricewaterhouseCoopers - 2013-07-04 23:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najwyższy czas zwolnić szefa, skoro wymienił ludzi i dalej nie ma wyniku, tzn źle zarządza. Szef może zwolnić jedynie raz przedstawiciela na danym terenie, jeśli robi to więcej niż raz to źle świadczy o nim.
zdjecie uzytkownika
darek - 2013-07-14 14:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak z pracą w Małopolsce? Szukają nowych ludzi? Ma ktoś pojęcie na jakich warunkach przyjmują osoby? Dzięki
zdjecie uzytkownika
wolny - 2014-01-12 10:41:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Doświadczeni pracownicy, wykwalifikowana kadra zarządzająca ?????????oraz zespół specjalistów z wielu dziedzin stanowią dynamicznie rozwijające się środowisko pracy gdzie kariera łączy się z realizacją osobistą.??????????
Atmosfera zaufania i bezpieczeństwa jest wynikiem wysokiego zaangażowania i zaufania pracowników do polityki jaką prowadzi Firma .Ciągłe podnoszenie kwalifikacji, szkolenia hahahaha oraz efektywne systemy motywacyjne hohohihihahahah stanowią zaproszenie do współpracy dla najlepszych.
TAK SIĘ REKLAMUJĄ
A jest to totalna bzdura ponieważ pracownicy biurowi i terenowi w randze kierowników o tym dawno zapomnieli zapomnieli że swoje uposażenia mają przez pracowników terenowych. Doświadczeni są tylko ludzie pracujący w terenie , a ci w biurze czyli kadra zarządzająca jest wykwalifikowana w tym jak ogolić ludzi pracujących w tej firmie z każdej złotówki ,dołożyć jak najwięcej obowiązków oraz demotywować w pracy przy jak największym jej nakładzie(usunięte przez administratora)Regionalnych dla których liczy się tylko kasa!!!!!!! Pamiętajcie pieniądze to nie wszystko. (usunięte przez administratora), a realizacja osobista po podjęciu pracy u nich zanika ,po tym jak cię dobiją pracą w domu po godzinach w terenie więcej już ci się nie chce nic innego robić. Tabelki, plany ,analiza ect. I tak codziennie. O atmosferze w pracy już dawno każdy zapomniał nawet inni jadący na tym samym wózku się nawzajem podpierniczają dziecinada i zazdrość totalny brak profesjonalizmu, a z bezpieczeństwa w VIPHARMIE to zostało tylko ubezpieczenie grupowe opłacane z własnych funduszy przez pracowników , socjal nawet zabrali.O bezpieczeństwie pracy też już dawno nie ma mowy , zwalnianie pracowników z dnia na dzień robi się już normą, niedługo zaczną to robić jak kiedyś na omawianiu dnia w MC DONALDS . Szkolenia są prowadzone przez teoretyków czyli niewykwalifikowany personel przy wydawaniu pieniędzy na oprawę a nie dla podniesienia poziomu wiedzy i zaproszenia autorytetów z branży . System motywacyjny hahaha chyba de motywacyjny bo ten pierwszy nie istnieje albo ci z biura nie wiedzą co to w ogóle powinno być. Goła pensja i tyle , a premia ?? jaka premia przy tak znikomym budżecie na promocję i planach nie do zrealizowania jest czymś nie do osiągnięcia przynajmniej przy uczciwej pracy. Reasumując jeżeli jesteś osobą która zna swoją wartość energiczną, pozytywnie nastawioną do pracy i życia, nie chcesz brać leków z z promowane palety to sobie odpuść szkoda twojego czasu i zdrowia.
zdjecie uzytkownika
almighty - 2014-02-17 15:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Vipharm na na swojej stronie bardzo piekne teksty dotyczące rekrutacji, typu Atmosfera zaufania i bezpieczeństwa jest wynikiem wysokiego zaangażowania i zaufania pracowników do polityki jaką prowadzi Firma Vipharm. Ciągłe podnoszenie kwalifikacji, szkolenia oraz efektywne systemy motywacyjne stanowią zaproszenie do współpracy dla najlepszych. Ciekawe ile w tym prawdy.
zdjecie uzytkownika
byly rep - 2014-03-07 14:25:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Vipharm to wampir energetyczny wyssie z ciebie wszystko co najcenniejsze i zwolni oddstawiajac na boczny tor twierdzac ze sie nie nadajesz - omijajcie te firme a napewno wasze zdrowie psychiczne na tym zyska .
zdjecie uzytkownika
cdn. - 2014-04-28 23:02:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to dno polskiej przedsiębiorczości dla której nie liczy się człowiek tylko zyski ponad wszystko. Widać to po kolejnych ogorzeniach i poszukiwaniu przedstawicieli np. w onkologi i CNS .Panie Prezesie i pani dyrektor :) jakoś nie widzę aby jakość "Q" udało się wam utrzymać. czy coś się zmieniło w motto waszej firmy? przecież to podobno ludzie byli najważniejsi.
zdjecie uzytkownika
Waldek - 2014-05-07 20:44:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak, a na stronie internetowej Vipharm mają bardzo zachęcający opis do rekrutacji, a tutaj takie kiepskie komentarze ehh..
zdjecie uzytkownika
no koments - 2014-05-21 15:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie jak to czytam to mi Was żal.
Wy chcielibyście nic nie robić, dużo zarabiać i jeździć super samochodami. Dziwi mnie to, że wszystkie komentarze piszą ludzie bez wyników, którzy większość czasu siedzą w domu i użalają się nad sobą.
A może po prostu nie nadajecie się do tej pracy skoro żadna firma farmaceutyczna nie spełnia waszych oczekiwań.
zdjecie uzytkownika
:-( - 2014-05-21 20:21:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I przez "C" :-)
zdjecie uzytkownika
widz - 2014-06-06 15:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że zaczynają się bronić ludzie z firmy :) nie róbcie rzeczy nieetycznych a nie będziecie się musieli bronic a wtedy nikt na temat firmy się źle nie wypowie . Kierowniczku tak przypuszczam od "no koments" :) znajomość pisowni świadczy o tym jakim to jesteś świetnym pracownikiem.
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-06-20 17:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma co kogoś oceniać po znajomości pisowni i interpunkcji. Napiszcie lepiej jak obecnie sie Wam pracuje w Vipharm, jest ok?
zdjecie uzytkownika
?????? - 2014-06-24 15:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok ?????? kolego przejrzyj sobie historię ogłoszeń o naborze do tej firmy zwalniają ludzi jak leci i bez skrupułów z dnia na dzień . Teraz kolejne trzy ogłoszenia do CNS i co??? wszyscy się nie nadają czy zarząd jest jaki jest i maja plany z kosmosu na tak ciasnym rynku z tak lipnymi lekami.Ja na rozmowie z panem(usunięte przez administratora) stwierdzam że gość jest do niczego a na pewno nie nadaje się na rekrutacje.Pytanie komu i co robi że jest na takim stanowisku. Pozdrawiam repów tych obecnych , byłych i tych co nimi będą.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-06-30
Żródło: pracuj.pl
mazowieckie
()
Vipharm S.A, jest firmą farmaceutyczną skoncentrowaną na badaniach, produkcji i sprzedaży wysokiej jakości leków onkologicznych i psychiatryczno-neurologicznych. W związku z dynamicznym rozwojem firmy poszukujemy kandydatów do pracy na stanowisko:ANALITYK W DZIALE BADAŃ I ROZWOJUNr ref.: ABR-07/2014Miejsce pracy: WarszawaRegion: mazowieckie Opis stanowiska:opracowywanie i wdrażanie nowych metod analitycznych,wykonywanie analizy produktów lecznic
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-06-24 17:27:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byli, obecne "repy" wiedzą jak się pracuje w firmach farmaceutycznych. Każdy przedstawiciel wie , że musi pracować na wynik to jest tak oczywiste jak dzień i noc. Jeśli chodzi o podejście firm do przedstawicieli jak wiemy jest różne. Profesjonalna firma farmaceutyczna(która oczywiście jest nastawiona na zysk)z etyką i klasą wie , co to znaczy SZACUNEK do pracownika raczej ma stabilne grono swoich przedstawicieli oraz , że wynik nie tworzy się tylko i wyłącznie z [usunięte przez moderatora] ale z przyjaznej atmosfery , pomocy kadry kierowniczej,różnych marketingowych narzędzi oraz zaufania i poszanowania. Dobry przedstawiciel jest na wagę złota dla większości firm ale jak z doświadczenia wiemy nie każdy manager ceni sobie profesjonalizm , etykę oraz ciężką pracę za którą każdy handlowiec powinien być nagradzany , chwalony i doceniany. Jak stare przysłowie powiada: "Jaki pan tak kram", wydaje mi się być ciągle pasujące do realiów tego świata.
Wiemy jak jest teraz ciężko na rynku i jeśli czasami się nie ma wyjścia i jesteśmy w sytuacji podbramkowej to weźmy cokolwiek nawet niedojrzałe domowe przedszkole z różnym poczuciem wartości różnych ludzi ale jeśli masz wybór to poczytałabym sobie komentarze, wydają się być prawdziwe. Wydaje mi się również , że początkowe negocjacje na przetrwanie ciężkiego okresu do docelowej firmy są istotne i tutaj można powalczyć i jest to realne.
Powodzenia
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-06-25 00:43:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może to po prostu firma dla bardzo doświadczonych przedstawicieli, którzy mają wyniki, a początkujące osoby szybko nie wytrzymują tempa.
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-06-25 11:48:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeden z wcześniejszych postów ma treść :"że ryba psuje się od głowy" i tutaj jest cała prawda ukryta. Wynik nie ma tu znaczenia , dlatego tylko na przeczekanie polecam firmy niedojrzałe z domowym przedszkolem w tle.
zdjecie uzytkownika
oko - 2014-06-25 22:15:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt nie wytrzyma tempa z kosmosu i nie ma tu znaczenia ile się robi w firmie jak wynik jest z kosmosu to każdego idzie zeszmacić. PS. czy wiecie że w umowach nie macie nic o wynikach i każda sprawa w Sądzie pracy jest wygrana na waszą korzyść.POZDRAWIAM.
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-06-26 19:16:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to w umowach nie ma nic o wynikach? to na jakiej podstawie przyznaje się premię i prowizję, podstawa jest stała?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vipharm S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x