Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Vipharm S.A.

Pracowałeś w firmie Vipharm S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
++NIUNIA++ - 2012-10-31 19:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W GDANSKU JEST VACAT DO LINI CNS KTOŚ SZEPNIE SLOWKO JAK TAM SIE PRACUJE? JAKIE SAMOCHODY? JAKIE WLADZE?JAKA PENSJA?JAKIE LEKI DO PROMOCJI?
zdjecie uzytkownika
Yazoos - 2012-11-10 19:17:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ło matko na pomorze tyż szukają ja tu widze ze co miesiac w tej firmie poszukuja kogos nowego Skoro to taka mala firma to chyba zle to o nie swiadczy Da sie tam wytrzymac????
zdjecie uzytkownika
ReNi - 2012-11-14 01:31:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na Lublin też dziś ukazało się ogłoszenie. Weszłam aby poczytać opinę o tej firmie i się załamałam. Już sam fakt źle swiadczy o że taka rotacja albo jakaś czystka albo.. no własnie co? ....
zdjecie uzytkownika
anonim-KA - 2012-11-16 20:01:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, w jednym z regionów jakim mieszkam też jest ogłoszenie. Rozmawiałam z PM który tam pracował i powiedział mi że firma fajnie zorganizowana tylko szefostwo ma mocno przerośnięte ego. Zatrudniają na okres próbny a potem zwalniają z pracy jak nie masz wyniku a że działka to specjalistyczna to trudno aby po 6 miesiącach wyniki stabilne. Dlatego tyle tych ogłoszeń, bo ludzie mają dość i albo się zwalniają albo ich zwalniają. Pracuje tam jakaś [usunięte przez moderatora], która zjadła wszystkie rozumy i to podobno wielki minus bo ona jest [usunięte przez moderatora]. Plusy to takie że nie ma tam gps, ludzie w regionach też podobno są spoko, no bo jak rządzi gestapowiec to wiadomo że ludzie się jednoczą. Regionalni chodzą pod dyktando tej laski z Warszawy. Pieniądze podobno można sobie wynegocjować całkiem niezłe. tzn w granicach średniej rynkowej. Minusem są też stare octavie. Tereny przyzwoite do obrobienia, no i sami specjaliści. No i kurde mam lekki zgryz co robić. Rozmowa z PM dużo mi dała ale wac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się bo teraz mam szefa od ktorego chcę się uwolnić no i wpaść z deszczu pod rynnę no to nie mam ochoty. BAAAARDZO proszę jeśli ktoś to czyta z byłych lub obecnych pracowników dajcie znać czy ta kobita jest rzeczywiście taka beznadziejna? Jedna opinia to trochę mało jak przeczytałabym jeszcze jakąś to wtedy miałabym jasność. P O Z D R A W I A M !!!
zdjecie uzytkownika
ZENEK - 2012-11-27 13:45:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poczytaj powyżej koleżanko to dowiesz się prawdy. NIC DODAĆ NIC UJĄĆ!
zdjecie uzytkownika
mycha - 2012-12-21 17:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani [usunięte przez moderatora]juz nie ma..moze w koncu bedzie lepiej....
zdjecie uzytkownika
Ex - 2013-01-11 00:26:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mycha - 2012-12-21 17:37:22

Pani [usunięte przez moderatora]juz nie ma..moze w koncu bedzie lepiej....
Ryba psuje sie od głowy... Jak przyjdzie nowy człowiek to może jeszcze porządek z regionalnymi zrobi. Przecież to ludzie joanny więc złe nawyki zostały i wtedy będzie lepiej..
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2013-03-17 17:00:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ex - 2013-01-11 00:26:34

mycha - 2012-12-21 17:37:22

Pani [usunięte przez moderatora] juz nie ma..moze w koncu bedzie lepiej....
Ryba psuje sie od głowy... Jak przyjdzie nowy człowiek to może jeszcze porządek z regionalnymi zrobi. Przecież to ludzie joanny więc złe nawyki zostały i wtedy będzie lepiej..
Kochani co tam w Vipharmie?
napiszcie mi jakie teraz klimaty tam panują?
jakie wyzwania itd.?
dzięki.
zdjecie uzytkownika
@#$% - 2013-05-13 14:25:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trudno nie zgodzić się z większością tego co tu napisano. Wiem bo pracowałam. Ale z drugiej strony polecam zrobić eksperyment: szukacie pracy zatem wiecie kto oferuje stanowiska, wpisujcie po kolei każdą firmę i jest mniej więcej to samo. Wszędzie jest jakaś [usunięte przez moderatora]! Można złapać dola kiedy się to czyta szukając pracy a kredyty trzeba płacić! Takie czasy, taka branża, taki Świat! Mimo wszytko życzę Wam powodzenia
zdjecie uzytkownika
xyz - 2013-05-14 13:58:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie zgodze sie do konca. Mam za soba prace w kilku korporacjach i owszem wszedzie bylo lepiej lub gorzej zawsze trafiala sie jakas [usunięte przez moderatora] ale takiej jak w Vipharmie [usunięte przez moderatora] nie bylo nigdzie. ona miala mba z gnojenia ludzi, wiec jesli jej nie ma to dobrze ale jesli jednak jest to nie polecam pracy w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
onko - 2013-05-17 17:18:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pracuje, bo był brak zgodności z szefem co do zadań tabelkowych, które dla mnie były nie do przyjęcia. Są firmy które przestrzegają zasad równej konkurencji i Compliance. Więc jak firma pokazała swoją taktykę i metodologię to był czas na rozstanie. I to była dobra decyzja. A żeby pracować w spokoju nie ma to jak firma oryginalna. Tu się promuje a nie sprzedaje.
zdjecie uzytkownika
fafarafa - 2013-05-28 22:33:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Vipharm sie znowu rozpędza ze zwalnianiem szukają jeleni w Wielkopolsce i Małopolsce. Szkoda bo fajni ludzie tam pracowali no ale nie ma wyników nagle to czas najwyższy zwolnić.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-05 07:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Często są nadgodziny?
zdjecie uzytkownika
nadgodziny - 2013-06-16 16:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Często są nadgodziny! I to nie płatne :-) przyjeżdżasz z pracy po wizytach i siedzisz przed komputerem.
zdjecie uzytkownika
15 latek - 2013-06-17 09:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak w każdej firmie farm.
zdjecie uzytkownika
Managment - 2013-06-30 12:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moi drodzy, na południu Polski w dziale CNS mamy sytuacje, w której już drugi raz następuję wymiana Przedstawiciela Medycznego.Na przestrzeni roku musieliśmy wymienić 2x przedstawiciela w dwóch tych samych regionach. Dalej nie ma wyniku w tych częściach regionu południe. Co robić? Co radzicie? Pozdrawiam. Z góry dziękuję za informację.
zdjecie uzytkownika
PricewaterhouseCoopers - 2013-07-04 23:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najwyższy czas zwolnić szefa, skoro wymienił ludzi i dalej nie ma wyniku, tzn źle zarządza. Szef może zwolnić jedynie raz przedstawiciela na danym terenie, jeśli robi to więcej niż raz to źle świadczy o nim.
zdjecie uzytkownika
darek - 2013-07-14 14:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak z pracą w Małopolsce? Szukają nowych ludzi? Ma ktoś pojęcie na jakich warunkach przyjmują osoby? Dzięki
zdjecie uzytkownika
wolny - 2014-01-12 10:41:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Doświadczeni pracownicy, wykwalifikowana kadra zarządzająca ?????????oraz zespół specjalistów z wielu dziedzin stanowią dynamicznie rozwijające się środowisko pracy gdzie kariera łączy się z realizacją osobistą.??????????
Atmosfera zaufania i bezpieczeństwa jest wynikiem wysokiego zaangażowania i zaufania pracowników do polityki jaką prowadzi Firma .Ciągłe podnoszenie kwalifikacji, szkolenia hahahaha oraz efektywne systemy motywacyjne hohohihihahahah stanowią zaproszenie do współpracy dla najlepszych.
TAK SIĘ REKLAMUJĄ
A jest to totalna bzdura ponieważ pracownicy biurowi i terenowi w randze kierowników o tym dawno zapomnieli zapomnieli że swoje uposażenia mają przez pracowników terenowych. Doświadczeni są tylko ludzie pracujący w terenie , a ci w biurze czyli kadra zarządzająca jest wykwalifikowana w tym jak ogolić ludzi pracujących w tej firmie z każdej złotówki ,dołożyć jak najwięcej obowiązków oraz demotywować w pracy przy jak największym jej nakładzie(usunięte przez administratora)Regionalnych dla których liczy się tylko kasa!!!!!!! Pamiętajcie pieniądze to nie wszystko. (usunięte przez administratora), a realizacja osobista po podjęciu pracy u nich zanika ,po tym jak cię dobiją pracą w domu po godzinach w terenie więcej już ci się nie chce nic innego robić. Tabelki, plany ,analiza ect. I tak codziennie. O atmosferze w pracy już dawno każdy zapomniał nawet inni jadący na tym samym wózku się nawzajem podpierniczają dziecinada i zazdrość totalny brak profesjonalizmu, a z bezpieczeństwa w VIPHARMIE to zostało tylko ubezpieczenie grupowe opłacane z własnych funduszy przez pracowników , socjal nawet zabrali.O bezpieczeństwie pracy też już dawno nie ma mowy , zwalnianie pracowników z dnia na dzień robi się już normą, niedługo zaczną to robić jak kiedyś na omawianiu dnia w MC DONALDS . Szkolenia są prowadzone przez teoretyków czyli niewykwalifikowany personel przy wydawaniu pieniędzy na oprawę a nie dla podniesienia poziomu wiedzy i zaproszenia autorytetów z branży . System motywacyjny hahaha chyba de motywacyjny bo ten pierwszy nie istnieje albo ci z biura nie wiedzą co to w ogóle powinno być. Goła pensja i tyle , a premia ?? jaka premia przy tak znikomym budżecie na promocję i planach nie do zrealizowania jest czymś nie do osiągnięcia przynajmniej przy uczciwej pracy. Reasumując jeżeli jesteś osobą która zna swoją wartość energiczną, pozytywnie nastawioną do pracy i życia, nie chcesz brać leków z z promowane palety to sobie odpuść szkoda twojego czasu i zdrowia.
zdjecie uzytkownika
almighty - 2014-02-17 15:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Vipharm na na swojej stronie bardzo piekne teksty dotyczące rekrutacji, typu Atmosfera zaufania i bezpieczeństwa jest wynikiem wysokiego zaangażowania i zaufania pracowników do polityki jaką prowadzi Firma Vipharm. Ciągłe podnoszenie kwalifikacji, szkolenia oraz efektywne systemy motywacyjne stanowią zaproszenie do współpracy dla najlepszych. Ciekawe ile w tym prawdy.
zdjecie uzytkownika
byly rep - 2014-03-07 14:25:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Vipharm to wampir energetyczny wyssie z ciebie wszystko co najcenniejsze i zwolni oddstawiajac na boczny tor twierdzac ze sie nie nadajesz - omijajcie te firme a napewno wasze zdrowie psychiczne na tym zyska .
zdjecie uzytkownika
cdn. - 2014-04-28 23:02:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to dno polskiej przedsiębiorczości dla której nie liczy się człowiek tylko zyski ponad wszystko. Widać to po kolejnych ogorzeniach i poszukiwaniu przedstawicieli np. w onkologi i CNS .Panie Prezesie i pani dyrektor :) jakoś nie widzę aby jakość "Q" udało się wam utrzymać. czy coś się zmieniło w motto waszej firmy? przecież to podobno ludzie byli najważniejsi.
zdjecie uzytkownika
Waldek - 2014-05-07 20:44:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak, a na stronie internetowej Vipharm mają bardzo zachęcający opis do rekrutacji, a tutaj takie kiepskie komentarze ehh..
zdjecie uzytkownika
no koments - 2014-05-21 15:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie jak to czytam to mi Was żal.
Wy chcielibyście nic nie robić, dużo zarabiać i jeździć super samochodami. Dziwi mnie to, że wszystkie komentarze piszą ludzie bez wyników, którzy większość czasu siedzą w domu i użalają się nad sobą.
A może po prostu nie nadajecie się do tej pracy skoro żadna firma farmaceutyczna nie spełnia waszych oczekiwań.
zdjecie uzytkownika
:-( - 2014-05-21 20:21:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I przez "C" :-)
zdjecie uzytkownika
widz - 2014-06-06 15:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że zaczynają się bronić ludzie z firmy :) nie róbcie rzeczy nieetycznych a nie będziecie się musieli bronic a wtedy nikt na temat firmy się źle nie wypowie . Kierowniczku tak przypuszczam od "no koments" :) znajomość pisowni świadczy o tym jakim to jesteś świetnym pracownikiem.
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-06-20 17:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma co kogoś oceniać po znajomości pisowni i interpunkcji. Napiszcie lepiej jak obecnie sie Wam pracuje w Vipharm, jest ok?
zdjecie uzytkownika
?????? - 2014-06-24 15:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok ?????? kolego przejrzyj sobie historię ogłoszeń o naborze do tej firmy zwalniają ludzi jak leci i bez skrupułów z dnia na dzień . Teraz kolejne trzy ogłoszenia do CNS i co??? wszyscy się nie nadają czy zarząd jest jaki jest i maja plany z kosmosu na tak ciasnym rynku z tak lipnymi lekami.Ja na rozmowie z panem(usunięte przez administratora) stwierdzam że gość jest do niczego a na pewno nie nadaje się na rekrutacje.Pytanie komu i co robi że jest na takim stanowisku. Pozdrawiam repów tych obecnych , byłych i tych co nimi będą.
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-06-24 17:27:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byli, obecne "repy" wiedzą jak się pracuje w firmach farmaceutycznych. Każdy przedstawiciel wie , że musi pracować na wynik to jest tak oczywiste jak dzień i noc. Jeśli chodzi o podejście firm do przedstawicieli jak wiemy jest różne. Profesjonalna firma farmaceutyczna(która oczywiście jest nastawiona na zysk)z etyką i klasą wie , co to znaczy SZACUNEK do pracownika raczej ma stabilne grono swoich przedstawicieli oraz , że wynik nie tworzy się tylko i wyłącznie z [usunięte przez moderatora] ale z przyjaznej atmosfery , pomocy kadry kierowniczej,różnych marketingowych narzędzi oraz zaufania i poszanowania. Dobry przedstawiciel jest na wagę złota dla większości firm ale jak z doświadczenia wiemy nie każdy manager ceni sobie profesjonalizm , etykę oraz ciężką pracę za którą każdy handlowiec powinien być nagradzany , chwalony i doceniany. Jak stare przysłowie powiada: "Jaki pan tak kram", wydaje mi się być ciągle pasujące do realiów tego świata.
Wiemy jak jest teraz ciężko na rynku i jeśli czasami się nie ma wyjścia i jesteśmy w sytuacji podbramkowej to weźmy cokolwiek nawet niedojrzałe domowe przedszkole z różnym poczuciem wartości różnych ludzi ale jeśli masz wybór to poczytałabym sobie komentarze, wydają się być prawdziwe. Wydaje mi się również , że początkowe negocjacje na przetrwanie ciężkiego okresu do docelowej firmy są istotne i tutaj można powalczyć i jest to realne.
Powodzenia
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-06-25 00:43:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może to po prostu firma dla bardzo doświadczonych przedstawicieli, którzy mają wyniki, a początkujące osoby szybko nie wytrzymują tempa.
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-06-25 11:48:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeden z wcześniejszych postów ma treść :"że ryba psuje się od głowy" i tutaj jest cała prawda ukryta. Wynik nie ma tu znaczenia , dlatego tylko na przeczekanie polecam firmy niedojrzałe z domowym przedszkolem w tle.
zdjecie uzytkownika
oko - 2014-06-25 22:15:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt nie wytrzyma tempa z kosmosu i nie ma tu znaczenia ile się robi w firmie jak wynik jest z kosmosu to każdego idzie zeszmacić. PS. czy wiecie że w umowach nie macie nic o wynikach i każda sprawa w Sądzie pracy jest wygrana na waszą korzyść.POZDRAWIAM.
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-06-26 19:16:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to w umowach nie ma nic o wynikach? to na jakiej podstawie przyznaje się premię i prowizję, podstawa jest stała?
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-12-08 19:02:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no własnie, przecież albo to musi byc zawarte od razu w umowie, albo w aneksie na przykład, nie wiem czy wiecie, ale ta właśnie działa prawo i o takie rzeczy to należy się upominać, a nie, żeby wszystko było "na słowo", bo to nie tak działa niestety.. a jak szef Ci nie wypłaci któregos dnia, to co byś powiedział?
zdjecie uzytkownika
umowa rzecz swiea - 2015-01-31 06:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja uwazam ze umowa to powinna byc rzecz swieta i wszystko tak powinno byc zapisane bo jak czegos brak to znaczy ze czegos nie ma - o takie moje zdanie - wiecie co ja to ostatnio slyszlaem ze jeszcze zdarzaja sie miejsca gdzie ludziom sie mowi ze jest cos takiego jak umowa ustna - coz przykro ze ktso w cos takiego wierzy - umowa musi byc spisana
zdjecie uzytkownika
miś - 2015-02-20 22:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szanowny przedmówco: Umowa jest czynnością prawną, którą zawiera się poprzez zgodne oświadczenia woli dwóch stron. Oświadczenie woli może być złożone w dowolnej formie, przez każde zachowanie się składającego oświadczenie woli, które ujawnia jego wolę w sposób dostateczny. Może ono nastąpić również w postaci elektronicznej. Tym bardziej dozwolone są umowy ustne.
Panie Michale: Zasady wynagradzania pracowników zawarte są w dokumencie w dokumencie "Zakładowy regulamin wynagrodzeń i premii", nie musi ich być w umowie.
Oficjalnie nie sprzedajecie leków, tylko je promujecie wiec rozliczani jesteście za skuteczność promocji, nie za ilość sprzedaży, a że ktoś z szefostwa tak to nazywa :-)- kto bogatemu zabroni :-). Beztroska to czy zwykła głupota? :-)
Polecam lekturę: " Ustawa o obrocie produktami leczniczymi" :-)
zdjecie uzytkownika
do miś - 2015-03-20 20:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do miś ---- nie pisz o ustawie mówiącej o obrocie produktami leczniczymi bo dobrze wiesz że w każdej z tych firm śmierdzi przestępstwem a wy tylko w tym tkwicie. I nie jestem związany nawet złotówką z jakimkolwiek środowiskiem medycznym wyprzedzając nagonkę. To ci się w tej chwili dzieje z prawem farmaceutycznym to właśnie wy jak to się nazywacie REPY spieprzyliście pasąc lekarzy pełnymi " gadżetów" profitami za pisanie jak to powiedziałeś promowanych produktów leczniczych. Ps. myślę że jesteś jednych z kierowników na jakim tam terenie . To co do ciebie piszę jest wynikiem śledzenia różnych branż na rynku handlowym.
zdjecie uzytkownika
belgs - 2015-04-12 02:38:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Vipharm prowadzi rekrutacje do firmy w bardzo zabawny i mało profesjonalny sposób zapraszając do aplikowania każdego kto chce się z nimi związać w jakiś sposób
zdjecie uzytkownika
korek - 2015-04-26 21:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
racja rekrutacja jest otwarta dla praktycznie każdego, na tą chwilę szukają do pracy jako przedstawiciel naukowy w takich województwach jak : lubuskie, dolnośląskie, zachodniopomorskie i mazowieckie
zdjecie uzytkownika
Viola - 2015-10-20 14:36:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma dobra, ma jednak problemy związane z zarządzaniem. Od czasu jak nie udziela się dyrektorka z prawdziwego zdarzenia - Joanna (Osoba, która jest profesjonalistką w zarządzaniu zespołem). Władze w CNS przejęła Agnieszka ( NIE ODBIERA TELEFONÓW, NIE ODDZWANIA, NIE ODPISUJE NA MAILE) Jednak szefostwo powinno być wzorem!!??!! . Ja od 2 lat już tam nie pracuję – jednak nadal otrzymuję w prywatnych rozmowach opinie kierowników firmy • Życzę WAM wszystkim powodzenia i dalszych sukcesów w komunikacji wewnętrznej 
zdjecie uzytkownika
roger - 2015-10-20 18:34:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Viola, skoro już nie pracujesz 2 lata, to jednak Twoja opinia opiera się głównie na plotkach, informacji od osób trzecich. Często w opowiesciach ludzie trochę wyolbrzymiają pewne sytuacje, chcą sie wyżalić, a realne warunki wyglądają odrobinę inaczej. Telefony i maile są tez odbierane, tylko zrozumcie, że kazdy może być czasem zajęty, nie być pod telefonem i trzeba próbować do skutku i nie oczekiwac natychmiastowej odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
Viola - 2015-10-27 13:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz racje , słyszałam tylko z opowieści tą opinie , jednak od kilku kierowników regionu :)
zdjecie uzytkownika
jj - 2015-10-27 18:25:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety z przykrością stwierdzam, że trafiłam do tej firmy. Firma jak firma żadna rewelacja , doświadczony rep wie, że sprzedawać trzeba i o politykę wewnętrzną dbać również należy. Jeśli chodzi o tą firmę, jest to tylko moje osobiste danie (a trochę w niej popracowałam) to jest moje najgorsze doświadczenie , nie jestem przyzwyczajona do tego aby ktoś mi codziennie mówił coś negatywnego, dystrybucja fatalna, szkolenia - brak słów, nie moja bajka, może ktoś się w takim środowisku odnajduje ale nie ja. Jeden plus znalazłam taki, że można sobie ponegocjować na początku stawkę a potem wiadomo potraktować pomostowo.
zdjecie uzytkownika
Viola - 2015-11-10 18:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jj - 2015-10-27 18:25:33]:
To jest fakt - szefowa dystrybucji - porażka , po 2 kartoniki leków do centrali ( bez oddziałów) ........ brakuje profesjonalisty na tym stanowisku ...plus dyrektora sprzedaży co by zrobił z dystrybucją porządek .
zdjecie uzytkownika
gfd - 2015-11-30 00:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć, mam pytanie, czy ktoś z was wie coś może na temat tego czy w najbliższym czasie będą kogoś zatrudniać, np na stanowisko analityka w dziale badań i rozwoju..
zdjecie uzytkownika
Global - 2015-12-21 16:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jj - 2015-10-27 18:25:33]:
Jestem przekonany, że Vipharm to nie jest firma dla ludzi, którzy chcą normalnie pracować. ilośc nadgodzin. jaką człowiek musi spędzić w terenie jest przerażająca, duch, który tam w tej firmie drzemie to nie jest nic dobrego. Ktoś użył kiedyś stwierdzenia wampir energetyczny i to jest w 100% prawda. Prezesa nic nie obchodzi tylko zysk i traktują ludzi w sposób można by powiedzieć podejrzany, nie płacąc im za wiele nadgodzin, które tam przepracowują. Szukają sposobu jak tu człowiekowi nie zapłacić, współczuję pracującym.
zdjecie uzytkownika
britnej - 2015-12-29 03:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gfd chyba ta oferta pracy nie jest aktualna, ale podobno odkąd relacje z szefową się poprawiły, to i atmosfera jest teraz lepsza niż kiedykolwiek była przedtem, czyż nie? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
alfredo - 2016-01-17 20:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
FIRMA PORAŻKA nie znam gorzej zarządzanej firmy farmaceutycznej którą potrafią psuć kierownicy i właściciele . W tej firmie liczy się tylko kasa dla nich i nic poza tym . Ludzi traktuje się przedmiotowo, straszy planami naprawczymi dokłada się pracy którą trzeba robić w domu i nie wypłaca się za to nadgodzin. Jak nie dostosujesz sie do pracy w domu za friko i nie dasz się wykorzystać to żegnaj ( wylatujesz bez sentymentu ) i następny frajer czy frajerka na twoje miejsce.
zdjecie uzytkownika
ken - 2016-01-20 16:13:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@britnej teraz jest nowa oferta pracy na stanowisko specjalisty ds rozliczania projektów współfinansowanych ze środków publicznych. Wymagają 2-letniego doświadczenia i wykształcenia wyższego
zdjecie uzytkownika
09 - 2016-02-06 17:42:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja rowniez widzialem ta oferte na to stanowisko @ken..uwazam ze akurat 2 letnie doswiadczenie to nie jest az takie duze wymaganie a wyksztalcenie wyzsze to norma

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vipharm S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert