brak logo

Vipharm S.A.

Toruń

Opinie o Vipharm S.A.

EX Employee 2012-10-10 00:53:39
Mnie w tej Firmie przerażało to, że wspomniana Pani [usunięte przez moderatora] bardzo podejrzliwie traktowała swoich podwładnych. Każdego traktowała jak gorszego od siebie, z gorszymi umiejętnościami, wiedzą. W kwestiach wydatków marketingowych też była bardzo podejrzliwa. Człowiek czuł się jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i to jeszcze taki, który się obija. Ja tej atmosfery nie zniosłem i po prostu zmieniłem firmę. Myślę sobie też, że jest taka zasada w życiu, że mierzymy innych ludzi własną miarą... do dziś zadaje sobie pytanie co robiła i jak pracowała wcześniej Pani[usunięte przez moderatora] skoro tak ludzi traktowała. Dojrzały manager nie potrzebuje dowartościowania siebie poprzez bat. Tym bardziej w Vipharm gdzie Repy to ludzie znający się na swojej robocie. Jeśli chodzi o RKS to nic dodać wszystko już tutaj napisano. Jeśli chodzi o Prezesa i jego siostrę to przemilczę temat z uwagi na szacunek dla właścicieli. To ich cyrk i ich kasa więc mogą robić co chcą, czy się to komuś podoba czy nie. Szkoda jednak, że nie robią...
Powyższy opis ma charakter nie oceny a mojego subiektywnego odczucia, może komuś przyda się w podjęciu decyzji aplikować czy nie. Chodź widzę, że firma mała a wzbudza WIELKIE kontrowersję w tej chwili, wiec to powinno być czerwone światło dla przyszłych aplikantów. Bywajcie zdrów drodzy PRZEDSTAWICELE :-)
1
Herbowy 2012-10-10 17:33:39
Z ciekawością czytam te wszystkie komentarze bo potwierdzają one to co słyszałem właśnie o Vipharmie. Bzdurne tabelki, stare Octavie, brak jakichkolwiek szans na premie i powszechne wazeliniarstwo właśnie do ludzi siedzących w biurze to norma, awanse dla ludzi zupełnie niekompetentnych jest też regułą. Co więcej właśnie ,,nowy,, Pan [usunięte przez moderatora]jednego z dystryktów w CNS na swoich wizytach podwójnych każe pracować do 18, a nawet 20 oczywiście od 9 rano. To był dla mnie szok, bo po takim dniu właśnie trzeba siadać do tabelek i analiz, które to skutecznie zabijają rytm pracy. Co więcej na drugi dzień jak i w całym tygodniu pracy ranny telefon z pytaniem o plany dnia, a potem wieczorny telefon z pytaniem o sukcesy i tak cały tydzień.Gdzie w takich przypadkach jest Kodeks Pracy???? Ponieważ świat jest w tej branży bardzo mały, to z wiarygodnych źródeł wiem że wymieniony wyżej [usunięte przez moderatora], sam w polu robił szybkie wizyty, bez żadnej merytoryki i jego dzień pracy kończył się po 3 albo 4 takich wizytach. Taka atmosfera powoduje to tam że ludzie się boją normalnie, nie mówiąc już nic o komforcie pracy. Sami lekarze mówią źle właśnie o Vipharmie, bo takie zwalnianie ludzi właśnie często po 3 miesiącach jest tam bardzo częste. Widać to doskonale po ogłoszeniach o wakatach które to pojawiają się co chwila. Jedną osobę zwolnili w trakcie kongresu dla lekarzy, a po takiej wiadomości jeszcze ta własnie osoba musiała odwieźć swoich VIP ów do domu. Mają leki wysoko specjalistyczne, a rotacja i traktowanie tam ludzi, jest jak w jakiś firmach krzak w POZ ecie. To jakaś masakra, wyobraźcie sobie otrzymanie wypowiedzenia przy swoich lekarzach - Żenada!!!!!!!!!!!!!!!!! Ponad połowa ludzi pracujących tam szuka pracy, bo jest tam wiele zachowań podchodzących właśnie pod [usunięte przez moderatora]. Moja koleżanka jak była na drugim etapie, to wspomniana Pani[usunięte przez moderatora]. ziewała sobie siedząc przy niej - masakra. Właśnie trzeba piętnować takie zachowania i szeroko to opisywać, bo w dzisiejszych czasach i tak już bardzo ciężkich dla tej branży, wszystkie firmy niech nie myślą sobie że są [usunięte przez moderatora]i że bezkarnie, z pozycji kata stojącego nad głową, mogą wykorzystywać swoich pracowników.
2
blondi 2012-10-13 12:17:23
Na Rzeszów szukają. Ktoś podpowie jak tam się pracuję? Jaki kierownik? Wa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się czy pisać bo z tego co widzę to firma mała a rotacja wielka. Chyba coś jest nie tak.
KAMIKADZE 2012-10-15 08:56:14
JESLI JESTES KASKADEREM TO PROBUJ! POWODZENIE!!!
--------- 2012-10-23 14:21:23
Przed Vipharmem ciężka droga, już nie długo linia na monitorze kardiologicznym będzie ciągła :-) Kłopoty finansowe w spółce sięgają poza granice..Właściciele muszą się dobrze sprzedać, bez nowych wprowadzeń firma umrze.. Firma nie perspektywiczna dla dobrych repów. Może dobra dla nie doświadczonych PM, ale i oni długo tam nie po pracują bo dojedzie ich[usunięte przez moderatora]. Osoba, która na pierwszy rzut oka wydaje się być silną osobowością, jednak częsta zmiana nastrojów podkreśla fakt, że ta osoba nie ma koncepcji na sprzedaż. Miota się, raz jest dobrze raz źle. Kontakty z Panią [usunięte przez moderatora] bolą, na jej decyzje człowiekowi czoło marszczy jak Rewińskiemu w Killerach :-) Właściciele czyli[usunięte przez moderatora], nie pozbędą się Pani [usunięte przez moderatora], ponieważ im to pasuje mają na froncie osobę, która przyjmuje na klatę i oddaje :-), oni nie patrzą na fakt, że firma to ludzie na froncie i to dzięki nim firma ma sprzedaż a wkrótce i tych ludzi może zabraknąć... Moja ocena Vipharmu jest na NIE! ale to tylko moja ocena, nie wiesz jak nie zatrudnisz i tego nie przeżyjesz a może Tobie się uda, może dobrze czujesz się w takim klimacie.
++NIUNIA++ 2012-10-31 19:57:36
W GDANSKU JEST VACAT DO LINI CNS KTOŚ SZEPNIE SLOWKO JAK TAM SIE PRACUJE? JAKIE SAMOCHODY? JAKIE WLADZE?JAKA PENSJA?JAKIE LEKI DO PROMOCJI?
Yazoos 2012-11-10 19:17:33
Ło matko na pomorze tyż szukają ja tu widze ze co miesiac w tej firmie poszukuja kogos nowego Skoro to taka mala firma to chyba zle to o nie swiadczy Da sie tam wytrzymac????
ReNi 2012-11-14 01:31:51
Na Lublin też dziś ukazało się ogłoszenie. Weszłam aby poczytać opinę o tej firmie i się załamałam. Już sam fakt źle swiadczy o że taka rotacja albo jakaś czystka albo.. no własnie co? ....
anonim-KA 2012-11-16 20:01:20
Cześć, w jednym z regionów jakim mieszkam też jest ogłoszenie. Rozmawiałam z PM który tam pracował i powiedział mi że firma fajnie zorganizowana tylko szefostwo ma mocno przerośnięte ego. Zatrudniają na okres próbny a potem zwalniają z pracy jak nie masz wyniku a że działka to specjalistyczna to trudno aby po 6 miesiącach wyniki stabilne. Dlatego tyle tych ogłoszeń, bo ludzie mają dość i albo się zwalniają albo ich zwalniają. Pracuje tam jakaś [usunięte przez moderatora], która zjadła wszystkie rozumy i to podobno wielki minus bo ona jest [usunięte przez moderatora]. Plusy to takie że nie ma tam gps, ludzie w regionach też podobno są spoko, no bo jak rządzi gestapowiec to wiadomo że ludzie się jednoczą. Regionalni chodzą pod dyktando tej laski z Warszawy. Pieniądze podobno można sobie wynegocjować całkiem niezłe. tzn w granicach średniej rynkowej. Minusem są też stare octavie. Tereny przyzwoite do obrobienia, no i sami specjaliści. No i kurde mam lekki zgryz co robić. Rozmowa z PM dużo mi dała ale wac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się bo teraz mam szefa od ktorego chcę się uwolnić no i wpaść z deszczu pod rynnę no to nie mam ochoty. BAAAARDZO proszę jeśli ktoś to czyta z byłych lub obecnych pracowników dajcie znać czy ta kobita jest rzeczywiście taka beznadziejna? Jedna opinia to trochę mało jak przeczytałabym jeszcze jakąś to wtedy miałabym jasność. P O Z D R A W I A M !!!
ZENEK 2012-11-27 13:45:48
Poczytaj powyżej koleżanko to dowiesz się prawdy. NIC DODAĆ NIC UJĄĆ!
mycha 2012-12-21 17:37:22
Pani [usunięte przez moderatora]juz nie ma..moze w koncu bedzie lepiej....
Ex 2013-01-11 00:26:34
mycha - 2012-12-21 17:37:22

Pani [usunięte przez moderatora]juz nie ma..moze w koncu bedzie lepiej....
Ryba psuje sie od głowy... Jak przyjdzie nowy człowiek to może jeszcze porządek z regionalnymi zrobi. Przecież to ludzie joanny więc złe nawyki zostały i wtedy będzie lepiej..
ciekawy 2013-03-17 17:00:38
Ex - 2013-01-11 00:26:34

mycha - 2012-12-21 17:37:22

Pani [usunięte przez moderatora] juz nie ma..moze w koncu bedzie lepiej....
Ryba psuje sie od głowy... Jak przyjdzie nowy człowiek to może jeszcze porządek z regionalnymi zrobi. Przecież to ludzie joanny więc złe nawyki zostały i wtedy będzie lepiej..
Kochani co tam w Vipharmie?
napiszcie mi jakie teraz klimaty tam panują?
jakie wyzwania itd.?
dzięki.
@#$% 2013-05-13 14:25:28
Trudno nie zgodzić się z większością tego co tu napisano. Wiem bo pracowałam. Ale z drugiej strony polecam zrobić eksperyment: szukacie pracy zatem wiecie kto oferuje stanowiska, wpisujcie po kolei każdą firmę i jest mniej więcej to samo. Wszędzie jest jakaś [usunięte przez moderatora]! Można złapać dola kiedy się to czyta szukając pracy a kredyty trzeba płacić! Takie czasy, taka branża, taki Świat! Mimo wszytko życzę Wam powodzenia
xyz 2013-05-14 13:58:56
No nie zgodze sie do konca. Mam za soba prace w kilku korporacjach i owszem wszedzie bylo lepiej lub gorzej zawsze trafiala sie jakas [usunięte przez moderatora] ale takiej jak w Vipharmie [usunięte przez moderatora] nie bylo nigdzie. ona miala mba z gnojenia ludzi, wiec jesli jej nie ma to dobrze ale jesli jednak jest to nie polecam pracy w tej firmie.
onko 2013-05-17 17:18:49
Nie pracuje, bo był brak zgodności z szefem co do zadań tabelkowych, które dla mnie były nie do przyjęcia. Są firmy które przestrzegają zasad równej konkurencji i Compliance. Więc jak firma pokazała swoją taktykę i metodologię to był czas na rozstanie. I to była dobra decyzja. A żeby pracować w spokoju nie ma to jak firma oryginalna. Tu się promuje a nie sprzedaje.
fafarafa 2013-05-28 22:33:58
Vipharm sie znowu rozpędza ze zwalnianiem szukają jeleni w Wielkopolsce i Małopolsce. Szkoda bo fajni ludzie tam pracowali no ale nie ma wyników nagle to czas najwyższy zwolnić.
nadgodziny 2013-06-16 16:51:16
Często są nadgodziny! I to nie płatne :-) przyjeżdżasz z pracy po wizytach i siedzisz przed komputerem.
15 latek 2013-06-17 09:43:10
Jak w każdej firmie farm.
Managment 2013-06-30 12:30:22
Moi drodzy, na południu Polski w dziale CNS mamy sytuacje, w której już drugi raz następuję wymiana Przedstawiciela Medycznego.Na przestrzeni roku musieliśmy wymienić 2x przedstawiciela w dwóch tych samych regionach. Dalej nie ma wyniku w tych częściach regionu południe. Co robić? Co radzicie? Pozdrawiam. Z góry dziękuję za informację.
PricewaterhouseCoopers 2013-07-04 23:37:52
Najwyższy czas zwolnić szefa, skoro wymienił ludzi i dalej nie ma wyniku, tzn źle zarządza. Szef może zwolnić jedynie raz przedstawiciela na danym terenie, jeśli robi to więcej niż raz to źle świadczy o nim.
wolny 2014-01-12 10:41:05
Doświadczeni pracownicy, wykwalifikowana kadra zarządzająca ?????????oraz zespół specjalistów z wielu dziedzin stanowią dynamicznie rozwijające się środowisko pracy gdzie kariera łączy się z realizacją osobistą.??????????
Atmosfera zaufania i bezpieczeństwa jest wynikiem wysokiego zaangażowania i zaufania pracowników do polityki jaką prowadzi Firma .Ciągłe podnoszenie kwalifikacji, szkolenia hahahaha oraz efektywne systemy motywacyjne hohohihihahahah stanowią zaproszenie do współpracy dla najlepszych.
TAK SIĘ REKLAMUJĄ
A jest to totalna bzdura ponieważ pracownicy biurowi i terenowi w randze kierowników o tym dawno zapomnieli zapomnieli że swoje uposażenia mają przez pracowników terenowych. Doświadczeni są tylko ludzie pracujący w terenie , a ci w biurze czyli kadra zarządzająca jest wykwalifikowana w tym jak ogolić ludzi pracujących w tej firmie z każdej złotówki ,dołożyć jak najwięcej obowiązków oraz demotywować w pracy przy jak największym jej nakładzie(usunięte przez administratora)Regionalnych dla których liczy się tylko kasa!!!!!!! Pamiętajcie pieniądze to nie wszystko. (usunięte przez administratora), a realizacja osobista po podjęciu pracy u nich zanika ,po tym jak cię dobiją pracą w domu po godzinach w terenie więcej już ci się nie chce nic innego robić. Tabelki, plany ,analiza ect. I tak codziennie. O atmosferze w pracy już dawno każdy zapomniał nawet inni jadący na tym samym wózku się nawzajem podpierniczają dziecinada i zazdrość totalny brak profesjonalizmu, a z bezpieczeństwa w VIPHARMIE to zostało tylko ubezpieczenie grupowe opłacane z własnych funduszy przez pracowników , socjal nawet zabrali.O bezpieczeństwie pracy też już dawno nie ma mowy , zwalnianie pracowników z dnia na dzień robi się już normą, niedługo zaczną to robić jak kiedyś na omawianiu dnia w MC DONALDS . Szkolenia są prowadzone przez teoretyków czyli niewykwalifikowany personel przy wydawaniu pieniędzy na oprawę a nie dla podniesienia poziomu wiedzy i zaproszenia autorytetów z branży . System motywacyjny hahaha chyba de motywacyjny bo ten pierwszy nie istnieje albo ci z biura nie wiedzą co to w ogóle powinno być. Goła pensja i tyle , a premia ?? jaka premia przy tak znikomym budżecie na promocję i planach nie do zrealizowania jest czymś nie do osiągnięcia przynajmniej przy uczciwej pracy. Reasumując jeżeli jesteś osobą która zna swoją wartość energiczną, pozytywnie nastawioną do pracy i życia, nie chcesz brać leków z z promowane palety to sobie odpuść szkoda twojego czasu i zdrowia.
5
byly rep 2014-03-07 14:25:42
Vipharm to wampir energetyczny wyssie z ciebie wszystko co najcenniejsze i zwolni oddstawiajac na boczny tor twierdzac ze sie nie nadajesz - omijajcie te firme a napewno wasze zdrowie psychiczne na tym zyska .
cdn. 2014-04-28 23:02:20
ta firma to dno polskiej przedsiębiorczości dla której nie liczy się człowiek tylko zyski ponad wszystko. Widać to po kolejnych ogorzeniach i poszukiwaniu przedstawicieli np. w onkologi i CNS .Panie Prezesie i pani dyrektor :) jakoś nie widzę aby jakość "Q" udało się wam utrzymać. czy coś się zmieniło w motto waszej firmy? przecież to podobno ludzie byli najważniejsi.
no koments 2014-05-21 15:33:48
Ludzie jak to czytam to mi Was żal.
Wy chcielibyście nic nie robić, dużo zarabiać i jeździć super samochodami. Dziwi mnie to, że wszystkie komentarze piszą ludzie bez wyników, którzy większość czasu siedzą w domu i użalają się nad sobą.
A może po prostu nie nadajecie się do tej pracy skoro żadna firma farmaceutyczna nie spełnia waszych oczekiwań.
:-( 2014-05-21 20:21:06
I przez "C" :-)
widz 2014-06-06 15:53:01
widzę że zaczynają się bronić ludzie z firmy :) nie róbcie rzeczy nieetycznych a nie będziecie się musieli bronic a wtedy nikt na temat firmy się źle nie wypowie . Kierowniczku tak przypuszczam od "no koments" :) znajomość pisowni świadczy o tym jakim to jesteś świetnym pracownikiem.
?????? 2014-06-24 15:58:28
ok ?????? kolego przejrzyj sobie historię ogłoszeń o naborze do tej firmy zwalniają ludzi jak leci i bez skrupułów z dnia na dzień . Teraz kolejne trzy ogłoszenia do CNS i co??? wszyscy się nie nadają czy zarząd jest jaki jest i maja plany z kosmosu na tak ciasnym rynku z tak lipnymi lekami.Ja na rozmowie z panem(usunięte przez administratora) stwierdzam że gość jest do niczego a na pewno nie nadaje się na rekrutacje.Pytanie komu i co robi że jest na takim stanowisku. Pozdrawiam repów tych obecnych , byłych i tych co nimi będą.
:) 2014-06-24 17:27:09
Byli, obecne "repy" wiedzą jak się pracuje w firmach farmaceutycznych. Każdy przedstawiciel wie , że musi pracować na wynik to jest tak oczywiste jak dzień i noc. Jeśli chodzi o podejście firm do przedstawicieli jak wiemy jest różne. Profesjonalna firma farmaceutyczna(która oczywiście jest nastawiona na zysk)z etyką i klasą wie , co to znaczy SZACUNEK do pracownika raczej ma stabilne grono swoich przedstawicieli oraz , że wynik nie tworzy się tylko i wyłącznie z [usunięte przez moderatora] ale z przyjaznej atmosfery , pomocy kadry kierowniczej,różnych marketingowych narzędzi oraz zaufania i poszanowania. Dobry przedstawiciel jest na wagę złota dla większości firm ale jak z doświadczenia wiemy nie każdy manager ceni sobie profesjonalizm , etykę oraz ciężką pracę za którą każdy handlowiec powinien być nagradzany , chwalony i doceniany. Jak stare przysłowie powiada: "Jaki pan tak kram", wydaje mi się być ciągle pasujące do realiów tego świata.
Wiemy jak jest teraz ciężko na rynku i jeśli czasami się nie ma wyjścia i jesteśmy w sytuacji podbramkowej to weźmy cokolwiek nawet niedojrzałe domowe przedszkole z różnym poczuciem wartości różnych ludzi ale jeśli masz wybór to poczytałabym sobie komentarze, wydają się być prawdziwe. Wydaje mi się również , że początkowe negocjacje na przetrwanie ciężkiego okresu do docelowej firmy są istotne i tutaj można powalczyć i jest to realne.
Powodzenia
1
:) 2014-06-25 11:48:00
Jeden z wcześniejszych postów ma treść :"że ryba psuje się od głowy" i tutaj jest cała prawda ukryta. Wynik nie ma tu znaczenia , dlatego tylko na przeczekanie polecam firmy niedojrzałe z domowym przedszkolem w tle.
oko 2014-06-25 22:15:08
Nikt nie wytrzyma tempa z kosmosu i nie ma tu znaczenia ile się robi w firmie jak wynik jest z kosmosu to każdego idzie zeszmacić. PS. czy wiecie że w umowach nie macie nic o wynikach i każda sprawa w Sądzie pracy jest wygrana na waszą korzyść.POZDRAWIAM.
umowa rzecz swiea 2015-01-31 06:25:40
ja uwazam ze umowa to powinna byc rzecz swieta i wszystko tak powinno byc zapisane bo jak czegos brak to znaczy ze czegos nie ma - o takie moje zdanie - wiecie co ja to ostatnio slyszlaem ze jeszcze zdarzaja sie miejsca gdzie ludziom sie mowi ze jest cos takiego jak umowa ustna - coz przykro ze ktso w cos takiego wierzy - umowa musi byc spisana
miś 2015-02-20 22:15:20
Szanowny przedmówco: Umowa jest czynnością prawną, którą zawiera się poprzez zgodne oświadczenia woli dwóch stron. Oświadczenie woli może być złożone w dowolnej formie, przez każde zachowanie się składającego oświadczenie woli, które ujawnia jego wolę w sposób dostateczny. Może ono nastąpić również w postaci elektronicznej. Tym bardziej dozwolone są umowy ustne.
Panie Michale: Zasady wynagradzania pracowników zawarte są w dokumencie w dokumencie "Zakładowy regulamin wynagrodzeń i premii", nie musi ich być w umowie.
Oficjalnie nie sprzedajecie leków, tylko je promujecie wiec rozliczani jesteście za skuteczność promocji, nie za ilość sprzedaży, a że ktoś z szefostwa tak to nazywa :-)- kto bogatemu zabroni :-). Beztroska to czy zwykła głupota? :-)
Polecam lekturę: " Ustawa o obrocie produktami leczniczymi" :-)
1
do miś 2015-03-20 20:39:35
do miś ---- nie pisz o ustawie mówiącej o obrocie produktami leczniczymi bo dobrze wiesz że w każdej z tych firm śmierdzi przestępstwem a wy tylko w tym tkwicie. I nie jestem związany nawet złotówką z jakimkolwiek środowiskiem medycznym wyprzedzając nagonkę. To ci się w tej chwili dzieje z prawem farmaceutycznym to właśnie wy jak to się nazywacie REPY spieprzyliście pasąc lekarzy pełnymi " gadżetów" profitami za pisanie jak to powiedziałeś promowanych produktów leczniczych. Ps. myślę że jesteś jednych z kierowników na jakim tam terenie . To co do ciebie piszę jest wynikiem śledzenia różnych branż na rynku handlowym.
Viola 2015-10-20 14:36:39
Firma dobra, ma jednak problemy związane z zarządzaniem. Od czasu jak nie udziela się dyrektorka z prawdziwego zdarzenia - Joanna (Osoba, która jest profesjonalistką w zarządzaniu zespołem). Władze w CNS przejęła Agnieszka ( NIE ODBIERA TELEFONÓW, NIE ODDZWANIA, NIE ODPISUJE NA MAILE) Jednak szefostwo powinno być wzorem!!??!! . Ja od 2 lat już tam nie pracuję – jednak nadal otrzymuję w prywatnych rozmowach opinie kierowników firmy • Życzę WAM wszystkim powodzenia i dalszych sukcesów w komunikacji wewnętrznej 
Viola 2015-10-27 13:04:49
Masz racje , słyszałam tylko z opowieści tą opinie , jednak od kilku kierowników regionu :)
jj 2015-10-27 18:25:33
Niestety z przykrością stwierdzam, że trafiłam do tej firmy. Firma jak firma żadna rewelacja , doświadczony rep wie, że sprzedawać trzeba i o politykę wewnętrzną dbać również należy. Jeśli chodzi o tą firmę, jest to tylko moje osobiste danie (a trochę w niej popracowałam) to jest moje najgorsze doświadczenie , nie jestem przyzwyczajona do tego aby ktoś mi codziennie mówił coś negatywnego, dystrybucja fatalna, szkolenia - brak słów, nie moja bajka, może ktoś się w takim środowisku odnajduje ale nie ja. Jeden plus znalazłam taki, że można sobie ponegocjować na początku stawkę a potem wiadomo potraktować pomostowo.
Viola 2015-11-10 18:04:57
To jest fakt - szefowa dystrybucji - porażka , po 2 kartoniki leków do centrali ( bez oddziałów) ........ brakuje profesjonalisty na tym stanowisku ...plus dyrektora sprzedaży co by zrobił z dystrybucją porządek .
Global 2015-12-21 16:23:14
Jestem przekonany, że Vipharm to nie jest firma dla ludzi, którzy chcą normalnie pracować. ilośc nadgodzin. jaką człowiek musi spędzić w terenie jest przerażająca, duch, który tam w tej firmie drzemie to nie jest nic dobrego. Ktoś użył kiedyś stwierdzenia wampir energetyczny i to jest w 100% prawda. Prezesa nic nie obchodzi tylko zysk i traktują ludzi w sposób można by powiedzieć podejrzany, nie płacąc im za wiele nadgodzin, które tam przepracowują. Szukają sposobu jak tu człowiekowi nie zapłacić, współczuję pracującym.
alfredo 2016-01-17 20:33:41
FIRMA PORAŻKA nie znam gorzej zarządzanej firmy farmaceutycznej którą potrafią psuć kierownicy i właściciele . W tej firmie liczy się tylko kasa dla nich i nic poza tym . Ludzi traktuje się przedmiotowo, straszy planami naprawczymi dokłada się pracy którą trzeba robić w domu i nie wypłaca się za to nadgodzin. Jak nie dostosujesz sie do pracy w domu za friko i nie dasz się wykorzystać to żegnaj ( wylatujesz bez sentymentu ) i następny frajer czy frajerka na twoje miejsce.
jamroz 2016-02-24 15:54:15
Da sie wytrzymać ale krótko i raczej nie licz na nic dobrego
powodzenia w innych strukturach
pracuś 2016-02-25 21:40:17
Ciekawe czy w dalszym ciągu za Panią Dyrektor trzeba sobie samemu w terenie leki zamawiać do hurtowni aby mogły wpłynąć do apteki co jest niezbędne do realizacji kosmicznych planów przy braku budżetu na promowanie. Ba na końcu całą śmietankę zbierają same nieroby odpowiedzialne za rzeczy których nie realizują. PS. jak przyszły auta do firmy to wzięła sobie skodę Laurin&Clement grunt to się pokazać. Omijajcie tę firmę z daleka.
Pablo 2016-03-19 22:01:15
Powiem wam wszyscy którzy macie chęć zatrudnić się w tej firmie ......jaka to firma świadczy o tym ostatnie ogłoszenie na znanym portalu o pracy .... Szukają przedstawiciela na podkarpackie z preferowanym zamieszkaniem w Szczecinie .... hahahah brawo dla osoby rekrutującej pewnie ma wyższe wykształcenie a jest niezłym tłukiem. Potwierdzają się poprzednie wpisy omijajcie ludziska tą firmę.
pawełek 2016-05-15 12:03:32
@PAblo chyba Cię ponosi, skoro czepiasz się o takie błędy. Widocznie ktoś coś źle zapisał, jesteśmy ludźmi i my, kandydaci i pracownicy/właściciele firmy. Trochę luzu by się przydało chyba widzę tu na forum
Jius 2016-11-09 11:51:41
Na szczęście dla obecnych i byłych oraz przyszłych wyrobników nadgodzin w firmie Vipharm są już w Polsce sądy pracy i orzekania dla nieuczciwych pracodawców coraz częściej się pojawiają. Więc nie bójcie się pracujący w nadgodziny hej w Vipharm tylko szukajcie roboty składające pozwy do sądów, bo tylko to nauczy nieuczciwych jak traktować pracowników
Zostaw swoją opinię o Vipharm S.A. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vipharm S.A.