Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Vipharm S.A.

Pracowałeś w firmie Vipharm S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
@#$% - 2013-05-13 14:25:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trudno nie zgodzić się z większością tego co tu napisano. Wiem bo pracowałam. Ale z drugiej strony polecam zrobić eksperyment: szukacie pracy zatem wiecie kto oferuje stanowiska, wpisujcie po kolei każdą firmę i jest mniej więcej to samo. Wszędzie jest jakaś [usunięte przez moderatora]! Można złapać dola kiedy się to czyta szukając pracy a kredyty trzeba płacić! Takie czasy, taka branża, taki Świat! Mimo wszytko życzę Wam powodzenia
zdjecie uzytkownika
xyz - 2013-05-14 13:58:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie zgodze sie do konca. Mam za soba prace w kilku korporacjach i owszem wszedzie bylo lepiej lub gorzej zawsze trafiala sie jakas [usunięte przez moderatora] ale takiej jak w Vipharmie [usunięte przez moderatora] nie bylo nigdzie. ona miala mba z gnojenia ludzi, wiec jesli jej nie ma to dobrze ale jesli jednak jest to nie polecam pracy w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
onko - 2013-05-17 17:18:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pracuje, bo był brak zgodności z szefem co do zadań tabelkowych, które dla mnie były nie do przyjęcia. Są firmy które przestrzegają zasad równej konkurencji i Compliance. Więc jak firma pokazała swoją taktykę i metodologię to był czas na rozstanie. I to była dobra decyzja. A żeby pracować w spokoju nie ma to jak firma oryginalna. Tu się promuje a nie sprzedaje.
zdjecie uzytkownika
fafarafa - 2013-05-28 22:33:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Vipharm sie znowu rozpędza ze zwalnianiem szukają jeleni w Wielkopolsce i Małopolsce. Szkoda bo fajni ludzie tam pracowali no ale nie ma wyników nagle to czas najwyższy zwolnić.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-05 07:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Często są nadgodziny?
zdjecie uzytkownika
nadgodziny - 2013-06-16 16:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Często są nadgodziny! I to nie płatne :-) przyjeżdżasz z pracy po wizytach i siedzisz przed komputerem.
zdjecie uzytkownika
15 latek - 2013-06-17 09:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak w każdej firmie farm.
zdjecie uzytkownika
Managment - 2013-06-30 12:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moi drodzy, na południu Polski w dziale CNS mamy sytuacje, w której już drugi raz następuję wymiana Przedstawiciela Medycznego.Na przestrzeni roku musieliśmy wymienić 2x przedstawiciela w dwóch tych samych regionach. Dalej nie ma wyniku w tych częściach regionu południe. Co robić? Co radzicie? Pozdrawiam. Z góry dziękuję za informację.
zdjecie uzytkownika
PricewaterhouseCoopers - 2013-07-04 23:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najwyższy czas zwolnić szefa, skoro wymienił ludzi i dalej nie ma wyniku, tzn źle zarządza. Szef może zwolnić jedynie raz przedstawiciela na danym terenie, jeśli robi to więcej niż raz to źle świadczy o nim.
zdjecie uzytkownika
darek - 2013-07-14 14:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak z pracą w Małopolsce? Szukają nowych ludzi? Ma ktoś pojęcie na jakich warunkach przyjmują osoby? Dzięki
zdjecie uzytkownika
wolny - 2014-01-12 10:41:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Doświadczeni pracownicy, wykwalifikowana kadra zarządzająca ?????????oraz zespół specjalistów z wielu dziedzin stanowią dynamicznie rozwijające się środowisko pracy gdzie kariera łączy się z realizacją osobistą.??????????
Atmosfera zaufania i bezpieczeństwa jest wynikiem wysokiego zaangażowania i zaufania pracowników do polityki jaką prowadzi Firma .Ciągłe podnoszenie kwalifikacji, szkolenia hahahaha oraz efektywne systemy motywacyjne hohohihihahahah stanowią zaproszenie do współpracy dla najlepszych.
TAK SIĘ REKLAMUJĄ
A jest to totalna bzdura ponieważ pracownicy biurowi i terenowi w randze kierowników o tym dawno zapomnieli zapomnieli że swoje uposażenia mają przez pracowników terenowych. Doświadczeni są tylko ludzie pracujący w terenie , a ci w biurze czyli kadra zarządzająca jest wykwalifikowana w tym jak ogolić ludzi pracujących w tej firmie z każdej złotówki ,dołożyć jak najwięcej obowiązków oraz demotywować w pracy przy jak największym jej nakładzie(usunięte przez administratora)Regionalnych dla których liczy się tylko kasa!!!!!!! Pamiętajcie pieniądze to nie wszystko. (usunięte przez administratora), a realizacja osobista po podjęciu pracy u nich zanika ,po tym jak cię dobiją pracą w domu po godzinach w terenie więcej już ci się nie chce nic innego robić. Tabelki, plany ,analiza ect. I tak codziennie. O atmosferze w pracy już dawno każdy zapomniał nawet inni jadący na tym samym wózku się nawzajem podpierniczają dziecinada i zazdrość totalny brak profesjonalizmu, a z bezpieczeństwa w VIPHARMIE to zostało tylko ubezpieczenie grupowe opłacane z własnych funduszy przez pracowników , socjal nawet zabrali.O bezpieczeństwie pracy też już dawno nie ma mowy , zwalnianie pracowników z dnia na dzień robi się już normą, niedługo zaczną to robić jak kiedyś na omawianiu dnia w MC DONALDS . Szkolenia są prowadzone przez teoretyków czyli niewykwalifikowany personel przy wydawaniu pieniędzy na oprawę a nie dla podniesienia poziomu wiedzy i zaproszenia autorytetów z branży . System motywacyjny hahaha chyba de motywacyjny bo ten pierwszy nie istnieje albo ci z biura nie wiedzą co to w ogóle powinno być. Goła pensja i tyle , a premia ?? jaka premia przy tak znikomym budżecie na promocję i planach nie do zrealizowania jest czymś nie do osiągnięcia przynajmniej przy uczciwej pracy. Reasumując jeżeli jesteś osobą która zna swoją wartość energiczną, pozytywnie nastawioną do pracy i życia, nie chcesz brać leków z z promowane palety to sobie odpuść szkoda twojego czasu i zdrowia.
zdjecie uzytkownika
almighty - 2014-02-17 15:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Vipharm na na swojej stronie bardzo piekne teksty dotyczące rekrutacji, typu Atmosfera zaufania i bezpieczeństwa jest wynikiem wysokiego zaangażowania i zaufania pracowników do polityki jaką prowadzi Firma Vipharm. Ciągłe podnoszenie kwalifikacji, szkolenia oraz efektywne systemy motywacyjne stanowią zaproszenie do współpracy dla najlepszych. Ciekawe ile w tym prawdy.
zdjecie uzytkownika
byly rep - 2014-03-07 14:25:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Vipharm to wampir energetyczny wyssie z ciebie wszystko co najcenniejsze i zwolni oddstawiajac na boczny tor twierdzac ze sie nie nadajesz - omijajcie te firme a napewno wasze zdrowie psychiczne na tym zyska .
zdjecie uzytkownika
cdn. - 2014-04-28 23:02:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to dno polskiej przedsiębiorczości dla której nie liczy się człowiek tylko zyski ponad wszystko. Widać to po kolejnych ogorzeniach i poszukiwaniu przedstawicieli np. w onkologi i CNS .Panie Prezesie i pani dyrektor :) jakoś nie widzę aby jakość "Q" udało się wam utrzymać. czy coś się zmieniło w motto waszej firmy? przecież to podobno ludzie byli najważniejsi.
zdjecie uzytkownika
Waldek - 2014-05-07 20:44:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak, a na stronie internetowej Vipharm mają bardzo zachęcający opis do rekrutacji, a tutaj takie kiepskie komentarze ehh..
zdjecie uzytkownika
no koments - 2014-05-21 15:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie jak to czytam to mi Was żal.
Wy chcielibyście nic nie robić, dużo zarabiać i jeździć super samochodami. Dziwi mnie to, że wszystkie komentarze piszą ludzie bez wyników, którzy większość czasu siedzą w domu i użalają się nad sobą.
A może po prostu nie nadajecie się do tej pracy skoro żadna firma farmaceutyczna nie spełnia waszych oczekiwań.
zdjecie uzytkownika
:-( - 2014-05-21 20:21:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I przez "C" :-)
zdjecie uzytkownika
widz - 2014-06-06 15:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że zaczynają się bronić ludzie z firmy :) nie róbcie rzeczy nieetycznych a nie będziecie się musieli bronic a wtedy nikt na temat firmy się źle nie wypowie . Kierowniczku tak przypuszczam od "no koments" :) znajomość pisowni świadczy o tym jakim to jesteś świetnym pracownikiem.
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-06-20 17:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma co kogoś oceniać po znajomości pisowni i interpunkcji. Napiszcie lepiej jak obecnie sie Wam pracuje w Vipharm, jest ok?
zdjecie uzytkownika
?????? - 2014-06-24 15:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok ?????? kolego przejrzyj sobie historię ogłoszeń o naborze do tej firmy zwalniają ludzi jak leci i bez skrupułów z dnia na dzień . Teraz kolejne trzy ogłoszenia do CNS i co??? wszyscy się nie nadają czy zarząd jest jaki jest i maja plany z kosmosu na tak ciasnym rynku z tak lipnymi lekami.Ja na rozmowie z panem(usunięte przez administratora) stwierdzam że gość jest do niczego a na pewno nie nadaje się na rekrutacje.Pytanie komu i co robi że jest na takim stanowisku. Pozdrawiam repów tych obecnych , byłych i tych co nimi będą.
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-06-24 17:27:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byli, obecne "repy" wiedzą jak się pracuje w firmach farmaceutycznych. Każdy przedstawiciel wie , że musi pracować na wynik to jest tak oczywiste jak dzień i noc. Jeśli chodzi o podejście firm do przedstawicieli jak wiemy jest różne. Profesjonalna firma farmaceutyczna(która oczywiście jest nastawiona na zysk)z etyką i klasą wie , co to znaczy SZACUNEK do pracownika raczej ma stabilne grono swoich przedstawicieli oraz , że wynik nie tworzy się tylko i wyłącznie z [usunięte przez moderatora] ale z przyjaznej atmosfery , pomocy kadry kierowniczej,różnych marketingowych narzędzi oraz zaufania i poszanowania. Dobry przedstawiciel jest na wagę złota dla większości firm ale jak z doświadczenia wiemy nie każdy manager ceni sobie profesjonalizm , etykę oraz ciężką pracę za którą każdy handlowiec powinien być nagradzany , chwalony i doceniany. Jak stare przysłowie powiada: "Jaki pan tak kram", wydaje mi się być ciągle pasujące do realiów tego świata.
Wiemy jak jest teraz ciężko na rynku i jeśli czasami się nie ma wyjścia i jesteśmy w sytuacji podbramkowej to weźmy cokolwiek nawet niedojrzałe domowe przedszkole z różnym poczuciem wartości różnych ludzi ale jeśli masz wybór to poczytałabym sobie komentarze, wydają się być prawdziwe. Wydaje mi się również , że początkowe negocjacje na przetrwanie ciężkiego okresu do docelowej firmy są istotne i tutaj można powalczyć i jest to realne.
Powodzenia
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-06-25 00:43:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może to po prostu firma dla bardzo doświadczonych przedstawicieli, którzy mają wyniki, a początkujące osoby szybko nie wytrzymują tempa.
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-06-25 11:48:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeden z wcześniejszych postów ma treść :"że ryba psuje się od głowy" i tutaj jest cała prawda ukryta. Wynik nie ma tu znaczenia , dlatego tylko na przeczekanie polecam firmy niedojrzałe z domowym przedszkolem w tle.
zdjecie uzytkownika
oko - 2014-06-25 22:15:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt nie wytrzyma tempa z kosmosu i nie ma tu znaczenia ile się robi w firmie jak wynik jest z kosmosu to każdego idzie zeszmacić. PS. czy wiecie że w umowach nie macie nic o wynikach i każda sprawa w Sądzie pracy jest wygrana na waszą korzyść.POZDRAWIAM.
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-06-26 19:16:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to w umowach nie ma nic o wynikach? to na jakiej podstawie przyznaje się premię i prowizję, podstawa jest stała?
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-12-08 19:02:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no własnie, przecież albo to musi byc zawarte od razu w umowie, albo w aneksie na przykład, nie wiem czy wiecie, ale ta właśnie działa prawo i o takie rzeczy to należy się upominać, a nie, żeby wszystko było "na słowo", bo to nie tak działa niestety.. a jak szef Ci nie wypłaci któregos dnia, to co byś powiedział?
zdjecie uzytkownika
umowa rzecz swiea - 2015-01-31 06:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja uwazam ze umowa to powinna byc rzecz swieta i wszystko tak powinno byc zapisane bo jak czegos brak to znaczy ze czegos nie ma - o takie moje zdanie - wiecie co ja to ostatnio slyszlaem ze jeszcze zdarzaja sie miejsca gdzie ludziom sie mowi ze jest cos takiego jak umowa ustna - coz przykro ze ktso w cos takiego wierzy - umowa musi byc spisana
zdjecie uzytkownika
miś - 2015-02-20 22:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szanowny przedmówco: Umowa jest czynnością prawną, którą zawiera się poprzez zgodne oświadczenia woli dwóch stron. Oświadczenie woli może być złożone w dowolnej formie, przez każde zachowanie się składającego oświadczenie woli, które ujawnia jego wolę w sposób dostateczny. Może ono nastąpić również w postaci elektronicznej. Tym bardziej dozwolone są umowy ustne.
Panie Michale: Zasady wynagradzania pracowników zawarte są w dokumencie w dokumencie "Zakładowy regulamin wynagrodzeń i premii", nie musi ich być w umowie.
Oficjalnie nie sprzedajecie leków, tylko je promujecie wiec rozliczani jesteście za skuteczność promocji, nie za ilość sprzedaży, a że ktoś z szefostwa tak to nazywa :-)- kto bogatemu zabroni :-). Beztroska to czy zwykła głupota? :-)
Polecam lekturę: " Ustawa o obrocie produktami leczniczymi" :-)
zdjecie uzytkownika
do miś - 2015-03-20 20:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do miś ---- nie pisz o ustawie mówiącej o obrocie produktami leczniczymi bo dobrze wiesz że w każdej z tych firm śmierdzi przestępstwem a wy tylko w tym tkwicie. I nie jestem związany nawet złotówką z jakimkolwiek środowiskiem medycznym wyprzedzając nagonkę. To ci się w tej chwili dzieje z prawem farmaceutycznym to właśnie wy jak to się nazywacie REPY spieprzyliście pasąc lekarzy pełnymi " gadżetów" profitami za pisanie jak to powiedziałeś promowanych produktów leczniczych. Ps. myślę że jesteś jednych z kierowników na jakim tam terenie . To co do ciebie piszę jest wynikiem śledzenia różnych branż na rynku handlowym.
zdjecie uzytkownika
belgs - 2015-04-12 02:38:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Vipharm prowadzi rekrutacje do firmy w bardzo zabawny i mało profesjonalny sposób zapraszając do aplikowania każdego kto chce się z nimi związać w jakiś sposób
zdjecie uzytkownika
korek - 2015-04-26 21:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
racja rekrutacja jest otwarta dla praktycznie każdego, na tą chwilę szukają do pracy jako przedstawiciel naukowy w takich województwach jak : lubuskie, dolnośląskie, zachodniopomorskie i mazowieckie
zdjecie uzytkownika
Viola - 2015-10-20 14:36:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma dobra, ma jednak problemy związane z zarządzaniem. Od czasu jak nie udziela się dyrektorka z prawdziwego zdarzenia - Joanna (Osoba, która jest profesjonalistką w zarządzaniu zespołem). Władze w CNS przejęła Agnieszka ( NIE ODBIERA TELEFONÓW, NIE ODDZWANIA, NIE ODPISUJE NA MAILE) Jednak szefostwo powinno być wzorem!!??!! . Ja od 2 lat już tam nie pracuję – jednak nadal otrzymuję w prywatnych rozmowach opinie kierowników firmy • Życzę WAM wszystkim powodzenia i dalszych sukcesów w komunikacji wewnętrznej 
zdjecie uzytkownika
roger - 2015-10-20 18:34:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Viola, skoro już nie pracujesz 2 lata, to jednak Twoja opinia opiera się głównie na plotkach, informacji od osób trzecich. Często w opowiesciach ludzie trochę wyolbrzymiają pewne sytuacje, chcą sie wyżalić, a realne warunki wyglądają odrobinę inaczej. Telefony i maile są tez odbierane, tylko zrozumcie, że kazdy może być czasem zajęty, nie być pod telefonem i trzeba próbować do skutku i nie oczekiwac natychmiastowej odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
Viola - 2015-10-27 13:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz racje , słyszałam tylko z opowieści tą opinie , jednak od kilku kierowników regionu :)
zdjecie uzytkownika
jj - 2015-10-27 18:25:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety z przykrością stwierdzam, że trafiłam do tej firmy. Firma jak firma żadna rewelacja , doświadczony rep wie, że sprzedawać trzeba i o politykę wewnętrzną dbać również należy. Jeśli chodzi o tą firmę, jest to tylko moje osobiste danie (a trochę w niej popracowałam) to jest moje najgorsze doświadczenie , nie jestem przyzwyczajona do tego aby ktoś mi codziennie mówił coś negatywnego, dystrybucja fatalna, szkolenia - brak słów, nie moja bajka, może ktoś się w takim środowisku odnajduje ale nie ja. Jeden plus znalazłam taki, że można sobie ponegocjować na początku stawkę a potem wiadomo potraktować pomostowo.
zdjecie uzytkownika
Viola - 2015-11-10 18:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jj - 2015-10-27 18:25:33]:
To jest fakt - szefowa dystrybucji - porażka , po 2 kartoniki leków do centrali ( bez oddziałów) ........ brakuje profesjonalisty na tym stanowisku ...plus dyrektora sprzedaży co by zrobił z dystrybucją porządek .
zdjecie uzytkownika
gfd - 2015-11-30 00:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć, mam pytanie, czy ktoś z was wie coś może na temat tego czy w najbliższym czasie będą kogoś zatrudniać, np na stanowisko analityka w dziale badań i rozwoju..
zdjecie uzytkownika
Global - 2015-12-21 16:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jj - 2015-10-27 18:25:33]:
Jestem przekonany, że Vipharm to nie jest firma dla ludzi, którzy chcą normalnie pracować. ilośc nadgodzin. jaką człowiek musi spędzić w terenie jest przerażająca, duch, który tam w tej firmie drzemie to nie jest nic dobrego. Ktoś użył kiedyś stwierdzenia wampir energetyczny i to jest w 100% prawda. Prezesa nic nie obchodzi tylko zysk i traktują ludzi w sposób można by powiedzieć podejrzany, nie płacąc im za wiele nadgodzin, które tam przepracowują. Szukają sposobu jak tu człowiekowi nie zapłacić, współczuję pracującym.
zdjecie uzytkownika
britnej - 2015-12-29 03:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gfd chyba ta oferta pracy nie jest aktualna, ale podobno odkąd relacje z szefową się poprawiły, to i atmosfera jest teraz lepsza niż kiedykolwiek była przedtem, czyż nie? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
alfredo - 2016-01-17 20:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
FIRMA PORAŻKA nie znam gorzej zarządzanej firmy farmaceutycznej którą potrafią psuć kierownicy i właściciele . W tej firmie liczy się tylko kasa dla nich i nic poza tym . Ludzi traktuje się przedmiotowo, straszy planami naprawczymi dokłada się pracy którą trzeba robić w domu i nie wypłaca się za to nadgodzin. Jak nie dostosujesz sie do pracy w domu za friko i nie dasz się wykorzystać to żegnaj ( wylatujesz bez sentymentu ) i następny frajer czy frajerka na twoje miejsce.
zdjecie uzytkownika
ken - 2016-01-20 16:13:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@britnej teraz jest nowa oferta pracy na stanowisko specjalisty ds rozliczania projektów współfinansowanych ze środków publicznych. Wymagają 2-letniego doświadczenia i wykształcenia wyższego
zdjecie uzytkownika
09 - 2016-02-06 17:42:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja rowniez widzialem ta oferte na to stanowisko @ken..uwazam ze akurat 2 letnie doswiadczenie to nie jest az takie duze wymaganie a wyksztalcenie wyzsze to norma
zdjecie uzytkownika
marded - 2016-02-17 14:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie na poziomie dobrym @09 też należy do wymagań na to stanowisko ale tu podobnie jak z wykształceniem, raczej każdy je ma.
zdjecie uzytkownika
jamroz - 2016-02-24 15:54:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Yazoos - 2012-11-10 19:17:33]:
Da sie wytrzymać ale krótko i raczej nie licz na nic dobrego
powodzenia w innych strukturach
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2016-02-25 21:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe czy w dalszym ciągu za Panią Dyrektor trzeba sobie samemu w terenie leki zamawiać do hurtowni aby mogły wpłynąć do apteki co jest niezbędne do realizacji kosmicznych planów przy braku budżetu na promowanie. Ba na końcu całą śmietankę zbierają same nieroby odpowiedzialne za rzeczy których nie realizują. PS. jak przyszły auta do firmy to wzięła sobie skodę Laurin&Clement grunt to się pokazać. Omijajcie tę firmę z daleka.
zdjecie uzytkownika
błażej - 2016-02-26 19:03:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Posiadanie 2 letniego doświadczenia raczej nie stanowi dużego wymogu do spełnienia w dzisiejszych czasach. Normalnie wymagają wyższego, ale dobrze, że zależy im na kształceniu ludzi. Za tym idą rozsądne zarobki.
zdjecie uzytkownika
belgs - 2016-03-03 20:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [błażej - 2016-02-26 19:03:57]:
jeśli szukają w tej chwili osób na stanowisko przedstawiciela naukowego cns w Vipharmie to raczej nie powinno dziwić iż wymagają od niego wyższego wykształcenia
zdjecie uzytkownika
nosor - 2016-03-12 19:45:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
belgs, powiem Ci, że nawet ciekawe to ogłoszenie, bo oferuja tu atrakcyjny system wynagrodzeń i premii oraz pakiet szkoleń wstępnych, a także narzędzia niezbędne w pracy (samochód służbowy, telefon komórkowy, laptop).
zdjecie uzytkownika
Pablo - 2016-03-19 22:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem wam wszyscy którzy macie chęć zatrudnić się w tej firmie ......jaka to firma świadczy o tym ostatnie ogłoszenie na znanym portalu o pracy .... Szukają przedstawiciela na podkarpackie z preferowanym zamieszkaniem w Szczecinie .... hahahah brawo dla osoby rekrutującej pewnie ma wyższe wykształcenie a jest niezłym tłukiem. Potwierdzają się poprzednie wpisy omijajcie ludziska tą firmę.
zdjecie uzytkownika
belgs - 2016-04-11 20:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pablo - 2016-03-19 22:01:15]:
myślę , że po prostu wkradł się tam jakiś błąd i to wszystko. Nie ma co przekreślać firmy tylko dlatego że znalazło się tego typu czeski bła. O ile po prostu go nie wymyśliłeś . Co do ofert to szukają specjalistów ds produkcji w mazowieckim . może zaaplikujcie a się przekonacie

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Vipharm S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vipharm S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert